Bluehost Review 2020: Testované počas 2 rokov. Tu je to, čo vieme.

Tento článok bol revidovaný a aktualizovaný 3. apríla 2020.


Bluehost je skutočne populárny, ale to neznamená, že je pre vás tým správnym hostiteľom. Nerobte si starosti – my to hneď zistíme.

Preto vám môžem pomôcť:

Používal som ho dlhodobo a dlhodobo a formálne ho testujem od apríla 2017. V skutočnosti som BlueHost zaradil medzi najspoľahlivejších a najrýchlejších hostiteľov v zozname najlepších poskytovateľov webhostingu..

A po tom, čo som sa s Bluehostom skutočne spriatelil, je načase, aby som sa o svoj výskum podelil so svetom – aby nikto nekupoval hosting, ktorý by nemal, a aby nikto nevynechal veľkú príležitosť..

zadarmo

Služby migrácie stránok

Iba na obmedzený čas – ponúkame migráciu stránok ZDARMA, ak prepnete na BlueHost.

Pre viac informácií kliknite sem

Dovoľte mi nastúpiť na pódium: Bluehost je jednou z najznámejších spoločností poskytujúcich webhosting na svete. Ako dobre známe?

Hovoríme o viac ako 2 miliónoch webových stránok, ktoré sú podporované spoločnosťou Bluehost – o veľkých ligách.

Webové stránky Bluehost

Ale je Bluehost príliš veľký? Myslím, že to určite musí urobiť niečo v poriadku, ale neznamená to tiež, že to isté znamená, že by Bluehost mohol oklamať dav? Alebo sa Bluehost nestará o vaše podnikanie tak osobne ako menšia hostingová spoločnosť?

Navyše, samotný Bluehost je vlastnený väčším konglomerátom. Ako viete, že sa o vás a vašu firmu bude starať nezodpovedná veľká spoločnosť? Informácie o vašich stránkach?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo sa zaoberať Bluehostom. Verte mi, vzal som ich k srdcu, keď som začal testovať.

O viac ako pol roka neskôr som prišiel so zmiešanými pocitmi.

prečo?

Ukážem ti.

uptime

Silná dostupnosť je jednou z vecí, ktoré by ste vo svojom budúcom hostiteľovi mali hľadať najviac.

Väčšina webových stránok sľubuje 99,9% dostupnosti, a hoci to znie naozaj vysoko, v skutočnosti to môže znamenať 43 MINUTES prestojov meraných za mesiac.

Výkonnosť spoločnosti Bluehost sme testovali od apríla 2017 na našom testovacom webe hostingpill-bh.

Skontrolovať to:

hodnotenie Bluehost

uptime
99,97%
Doba odozvy
1002ms

Priemerná doba prevádzky:
  • Marec 2020: 99,96%
  • Február 2020: 99,95%
  • Január 2020: 100%
  • 2019: 99,98%
  • 2019: 100%
  • Október 2019: 100%
  • Sep 2019: 100%
  • 2019: 99,93%
  • Júl 2019: 100%
  • Jún 2019: 99,96%
  • Máj 2019: 99,98%
  • Apríl 2019: 100%
  • 2019: 99,99%
  • 2019: 100%
  • 2019: 99,94%
  • 2018: 100%
  • 2018: 100%
  • Október 2018: 99,99%
  • Sep 2018: 99,91%
  • 2018: 100%
  • Júl 2018: 100%
  • Jún 2018: 100%
  • Máj 2018: 100%
  • Apríl 2018: 100%
  • 2018: 100%
  • 2018: 99,98%
  • 2018: 99,98%
  • December 2017: 100%
  • November 2017: 99,93%
  • Október 2017: 100%
  • Sep 2017: 99,85%
  • 8. augusta 2017: 99,78%
  • Júl 2017: 99,96%
  • Jún 2017: 99,97%
  • Máj 2017: 99,98%
Priemerná doba odozvy:
  • Marec 2020: 1014 ms
  • Február 2020: 994 ms
  • Január 2020: 998 ms
  • 2019: 927 ms
  • 2019: 689 ms
  • Október 2019: 781 ms
  • Sep 2019: 756 ms
  • 2019: 827 ms
  • Júl 2019: 746 ms
  • Jún 2019: 801 ms
  • Máj 2019: 720 ms
  • Apríl 2019: 707 ms
  • 2019: 842 ms
  • 2019: 801 ms
  • 2019: 739 ms
  • 2018: 355 ms
  • 2018: 450ms
  • Október 2018: 422 ms
  • Sep 2018: 431 ms
  • 2018: 437 ms
  • Júl 2018: 685 ms
  • Jún 2018: 742 ms
  • Máj 2018: 661 ms
  • Apríl 2018: 736 ms
  • 2018: 780 ms
  • 2018: 723 ms
  • 2018: 949 ms
  • December 2017: 881 ms
  • November 2017: 577 ms
  • Október 2017: 318 ms
  • Sep 2017: 698 ms
  • 8. augusta 2017: 639 ms
  • Júl 2017: 344 ms
  • Jún 2017: 855 ms
  • Máj 2017: 836 ms

Podrobné skóre dostupnosti môžete skontrolovať tu.

Ako vidíte, doba prevádzkyschopnosti býva skutočne dobrá alebo na horšej strane. Našťastie je to zvyčajne 100%, ale september 2018 a január 2019 sú skóre dostupnosti, ktoré považujem za čiastočné, aj keď sú technicky nad 99,9%..

Pamätajte, že 99,9% je čistejšie minimum kvality prevádzky ako silný ukazovateľ. Neskresliť ľubovoľnú čiaru, ale 99,95% alebo viac považujem za „dobré“.

Podľa tejto metriky Bluehost nesplnil moje očakávania dva mesiace. Ale až na tie mesiace, prevádzka bola perfektná alebo takmer perfektná (99,99%).

a je tu ďalšia dobrá správa:

Pozrite sa na tieto rýchlosti! Časy odozvy mojej stránky boli z nejakého dôvodu trvalo dobré do roku 2019. Od roku 2019 ich musím považovať za priemernú dobu odozvy.

Celkovo si myslím, že Bluehost je solídny umelec. Ak chcete najlepší možný čas prevádzkyschopnosti, Bluehost nemusí byť najlepšou voľbou. Ale ak potrebujete len dobrý a spoľahlivý výkon, Bluehost je v poriadku.

Samozrejme, dôležité je, že v čase dostupnosti je niečo, o čom je spoločnosť ELSE Bluehost známa, na ktorú nemôžeme zabudnúť:

Jednoduchosť použitia

Jednoduché použitie je niečo, v čom Bluehost ľahko vládne.

Och, určite to nie je nesporný majster ľahkého hostingu. Ale určite je to spolu s GoDaddy. Podľa môjho názoru je to v skutočnosti ľahšie ako GoDaddy.

V skutočnosti, Bluehost dostane špeciálne rozlíšenie, že je na rovnakej úrovni s all-in-one web staviteľ, ako je Wix.

Hosting samozrejme vyžaduje trochu viac technických znalostí na pochopenie, ale pokiaľ ide o užívateľské rozhranie a funkcie, veci sú veľmi použiteľné..

A Bluehost má vlastne aspoň jednu jasnú výhodu oproti GoDaddy, hneď od začiatku:

GoDaddy sa veľa zameriava na užívateľskú prívetivosť a nízke počiatočné ceny, ale potom, čo vyprší prvý rok, sa hromadí ďalšie poplatky.

Ľahké používanie spoločnosti Bluehost sa premieta do ľahšie pochopiteľnej cenovej štruktúry. Je transparentnejšia v tom, za čo platíte, a jednoduchšie spravuje váš účet.

Ale aj napriek tomu je jednoduché spravovať základy svojej hostingovej služby. Rozhranie Bluehost je minimalistické a ľahké na očiach, s minimálnymi zvratmi.

Tu je dôkaz:

portál Bluehost

Niektorí z vás môžu byť trochu vystrašení, najmä skúsenejší používatelia.

Kde je sakra ovládací panel? Ako urobím čokoľvek v tomto jednoduchom rozhraní?

Nerobte si starosti. Stačí kliknúť na kartu „Rozšírené“ a nakoniec skontrolujete, čo sa považuje za ľahké pre väčšinu ostatných hostiteľov:

Bluehost cpanel

Áno, cPanel.

Niektorí hostitelia udržujú cPanel trochu oddelene od hlavného hostingového portálu, ktorý mi pripadá nepríjemný, a veľa ho jednoducho integruje tak, že cPanel je súčasťou vášho dashboardu, keď sa prihlásite na svoj hostingový účet..

Takže to je sila Bluehosta – dosahuje príjemnú rovnováhu.

Ak sa chcete, nemusíte sa do detailov dostať, takže rýchle zmeny a kontroly sú veľmi jednoduché. Ale ak chcete vážnejšie zapojenie, nikdy nie ste príliš ďaleko od cPanel.

Bluehost je tiež skutočne dobrý v integrácii s WordPress. V skutočnosti je Bluehost jedným z hostiteľov odporúčaných programom WordPress:

wordground recpress rec

Počíta sa tu nielen výkon, ale aj jednoduché použitie.

Jednoduché používanie plus WordPress je oblasť, na ktorú je Bluehost MASTER:

Vďaka službe Bluehost je inštalácia programu WordPress a vytvorenie nového webu alebo prenos existujúceho webu mimoriadne rýchly a efektívny. Po nastavení vašich stránok je už integrovaný do vášho hostiteľského portálu.

portál Bluehost

Môžete ľahko prejsť priamo na hlavný panel systému WordPress alebo pomocou Bluehost spravovať niektoré základné podrobnosti bez toho, aby ste sa zapojili do programu WordPress. Je to vynikajúca kombinácia jednoduchosti, ktorá umožňuje podrobné úpravy.

webhostingový portál

Táto úroveň dostupnosti a flexibility prechádza všetkým, čo robí Bluehost.

Všetko, čo? Jo:

Spravujte podrobnosti o svojom účte, nákupy, spôsoby platby, doplnky atď. – všetko je skutočne jednoduché.

Vďaka silným stránkam spoločnosti Bluehost je jej popularita veľmi ľahko pochopiteľná. Ak hľadáte ľahkého hostiteľa, Bluehost je pravdepodobne jednou z najlepších možností v okolí. Niet divu, že je to tak populárna webhostingová spoločnosť.

Ale samozrejme nechcete, aby ste sa ľahko obetovali, čo môžete urobiť …

Ceny a funkcie

Takže zatiaľ čo má Bluehost celkove dobrú dostupnosť a vynikajúcu užívateľskú prívetivosť, ceny a funkcie sú mimoriadne dôležité.

Bluehost ponúka predovšetkým tri rôzne typy hostingu: zdieľaný web hosting, hosting Virtual Private Server (VPS) a vyhradený server hosting.

Viac informácií o rozdieloch si môžete prečítať v sekcii FAQ, ale zdieľaný hosting je v stručnosti cenovo dostupnejší tým, že vám umožní zdieľať prostriedky servera s inými webmi. Ostatné dva vám venujú viac zdrojov, v dôsledku toho sú drahšie.

Začnime zdieľaným hostingom:

zdieľaný webhosting

Zdieľané hostingové balíčky sú celkovo celkom prijateľné. Ak hľadáte iba ceny za prvý rok, Bluehost nie je najlacnejšia …

NA OBLASTI IT.

Samozrejme neodporúčam každému, aby si vybral hosting založený na 100% na najnižšej cenovej značke. Ale ak tak urobíte, mali by ste sa z toho pokúsiť dostať to, čo môžete.

Pre tých, ktorí jednoducho potrebujú slušného hostiteľa, je prvá úroveň spoločnosti Bluehost celkom slušnou možnosťou: má všetko, čo vaše stránky potrebujú, a dobrú kvalitu za primeranú cenu..

Viem čo iného?

Táto cena bude ešte nižšia, ak pôjdete cez nás, na 2,95 dolárov mesačne.

Nemusíte sa však obmedzovať na najnižšiu cenu:

Posledné dve úrovne sú dobrými možnosťami, najmä ak sa chcete na svoje stránky nechať len rok. Majú nízke ceny pri prvom nákupe a veľa zdrojov.

Samozrejme, máme čo do činenia s hostingom. Hostingové plány, a najmä zdieľané hostingové plány, majú vždy vždy prvý rok nižšie ceny, ale každý rok sú výrazne vyššie.

Ak teda chcete držať web dlhšie ako rok, musíte to vziať do úvahy. A ak to urobíte, hádajte čo?

Akonáhle budete mať záujem o držanie stránok dlhšie ako rok, Bluehost sa stane jednou z dostupnejších možností hostenia. Napríklad prvá úroveň sa vracia približne k štandardnej cene vstupného zdieľaného hostiteľského balíka – o niečo nižšia, v skutočnosti nižšia.

Posledne uvedené úrovne sú všetky v rámci normálneho rozsahu zdieľaných cien za hosťovanie alebo sú lacnejšie ako niektoré z konkurencie.

Ceny za zdieľaný hosting sú teda celkom slušné. Väčšia otázka je teraz, či sú vlastnosti dobré.

Hádaj čo?

Funkcie sú dobré.

Úprimne povedané, aj vstupná úroveň je pôsobivá. 50 GB úložného priestoru SSD je dosť veľkorysé pre plán základnej úrovne podporujúci jednu webovú stránku.

Nezabudnite na to:

Konkurenčné plány s inými spoločnosťami by mohli tvrdiť, že majú neobmedzené úložisko, ale to je nereálne. A úložisko SSD je kvalitnejšie ako tradičné úložisko HDD (jednotka pevného disku).

Okrem toho je zahrnutá jedna doména, plus SSL, nemeraná šírka pásma a 25 subdomén a 5 parkovaných domén. Videl som viac príspevkov v iných plánoch, ale každému, kto sa pozerá na vstupnú úroveň, sa to bude zdať slušné.

Vyššie zdieľané plány v podstate robia všetko neobmedzeným a zvyšujú výkon, plus pridávajú spamové zásahy, marketingové ponuky a lepšiu bezpečnosť.

Výsledok celkovo:

Zdieľané plány hosťovania spoločnosti Bluehost sú dobre vybavené zdrojmi a funkciami a sú za primeranú cenu.

A je tu ďalší skrytý bonus, o ktorom veľa ľudí nevie:

Bluehost je kvôli svojej popularite často partnerom rôznych spoločností a softvéru. To občas prináša zľavy a zadarmo.

Napríklad:

Niektorí zákazníci môžu získať 1 GB bezplatného cloudového úložiska vytvorením bezplatného účtu JustCloud. Pretože JustCloud uzavrel partnerstvo s Bluehostom, niektorí zákazníci môžu získať takého freebie.

To je sotva jediná funkcia, ale je to druh, ktorý stojí za to sa pozrieť.

Bluehost má tiež sadu spravovaných plánov WordPress – čo znamená, že Bluehost sa stará o takmer všetko za vás – ktoré sú podobné zdieľaným hostingovým plánom, ale umožňujú vám trochu viac priestoru na serveri.

Je to druh medziúpravy.

hostingový plán

Nezabúdajte, že toto nie je jediný spôsob, ako môžete robiť WordPress v službe Bluehost, ale ak je ľahká obsluha prioritou, tieto plány sú veľmi dôležité..

100 bezplatných prémiových tém je napríklad dobré, ak sa domnievate, že máte prístup aj k množstvu bezplatných tém WordPress..

Plány sa dodávajú s niektorými doplnkami zabezpečenia a niektorými dôstojnými obchodnými nástrojmi.

WordPress je výkonná platforma, ktorá môže niekedy obsahovať veľa pohyblivých častí, takže jej spravovanie je dobrý spôsob, ako ľahko používať WordPress bez toho, aby ste obetovali svoju moc.

A čo hosting VPS?

hostingový plán

Úprimne povedané, registračné ceny VPS spoločnosti Bluehost sú dosť nízke. Bohužiaľ, ceny za obnovenie sú dosť vysoké.

“Ale povedali ste mi, že hostitelia majú vysoké obnovovacie ceny!”

WELL, niektorí hostitelia udržujú počiatočné a obnovovacie ceny rovnaké pre vyššiu kvalitu hostingu ako Cloud, VPS alebo dedikovaný. Myslím, že nie Bluehost.

Pokiaľ ide o zdroje, je to celkom slušné, a preto:

Sú relatívne úmerné cene. Docela jednoduché.

Pre niektorých je 8 GB pamäte RAM alebo 4 jadrá dosť nízka. Aj keď je to VPS, nie je určené, niektorí konkurenti spoločnosti Bluehost ponúkajú vyššie kapacity.

Ak potrebujete hostiť projekt zameraný na zdroje na kratšiu dobu, ceny VPS spoločnosti Bluehost sú pravdepodobne skvelou voľbou. Ak hľadáte niečo z dlhodobého hľadiska, nemyslím si, že Bluehost je zlý, ale nie vynikajúci.

Teraz máme jedno monštrum, ktoré by malo ísť: vyhradený server plánuje.

dedikovaný server bluehost

Dedikované servery na serveri Bluehost sú podobné službám VPS spoločnosti Bluehost v tom, že za to, čo vám prinesú, sú za relatívne dobré ceny.

Tieto prvotné ceny sú skutočne prijateľné.

Ak chcete obnoviť?

Ceny teda nie sú mimo rozsah – dedikované servery sú dosť drahé a dokonca aj ceny za obnovenie Bluehost sú dostupné na tomto konci spektra..

Funkcie sú však dôležité a takto sa zostavujú:

Sú dobré pre to, čo dostanete, ALE je to príliš zlé. Bluehost neponúka ďalšie úrovne. Mnoho ľudí by zaplatilo viac za viac pamäte RAM, jadier a úložného priestoru.

Takže plány spoločnosti VPS a špecializované plány spoločnosti Bluehost majú niečo spoločné: sú celkovo cenovo dostupné, najmä pre prvý semester, a prinášajú dobré rozdelenie zdrojov.

Avšak …

Bluehost neponúka žiadne ďalšie vyššie úrovne s lepšou kapacitou. A to je čmeliak, pretože veľa ľudí by za to zaplatilo.

V súčasnej podobe sú možnosti zdieľaného hostenia spoločnosti Bluehost skutočne solídne.

Existujúce plány VPS a dedikovaných serverov sú dobré pre tých, ktorých požiadavky na zdroje vyhovujú, ale ľudia, ktorí potrebujú omnoho viac pamäte RAM, jadier alebo dokonca úložiska, pravdepodobne budú musieť hľadať niekde inde..

Celkovo vyzerá Bluehost dobre. Ale oni začnú vyzerať oveľa lepšie.

Zákaznícka podpora

Ako sa veci zlepšia?

Pretože Bluehost je skvelý na jednoduché použitie a to je dobré znamenie, že Bluehost bude skvelý aj v zákazníckej podpore.

Pokiaľ ide o hostingové spoločnosti, Bluehost je jednou z najlepších so zákazníckou podporou.

Hovoríme tu o veciach. Existuje viac spôsobov, ako kontaktovať zástupcov, plus veľa miestnych zdrojov a informácií.

Tu je jeden z miestnych zdrojov:

podpora Bluehost

Znalostná základňa má veľa informácií, ale nie je to moja obľúbená vedomostná základňa. VYHĽADÁ v poriadku, ale je to v pozadí, je tu problém:

Videl som viac článkov a podrobnejších článkov s inými spoločnosťami.

Potom je Bluehost’s STILL tak komplexný, aby bol užitočný v najčastejších situáciách. Opakujem však: mohlo by to ísť ešte ďalej.

Našťastie má Bluehost ďalšie zdroje na mieste. To je v pohode:

Bluehost wordpress hosting sprievodca

Ak ste to nemohli povedať, jedná sa o sprievodcu hostingom WordPress od spoločnosti Bluehost.

Prístup má ktokoľvek, takže ak nechcete používať službu Bluehost, je to dobrý zdroj na vyskúšanie.

Okrem toho je Bluehost jedným z najlepších hostiteľov na rozhovory so zástupcami:

podpora Bluehost

A áno, myslím tým doslova rozprávanie. Bluehost je jedným z mála hostiteľov, ktorí majú tonu telefonickej podpory, takže namiesto niekoľkých čísel, ktoré vás donútia čakať navždy, Bluehost má veľa rozšírení pre špecifickejšie typy otázok.

Možno budete musieť, samozrejme, počkať, v závislosti od času. A viem, viem – ako sú zručnosti zákazníkov v oblasti služieb zákazníkom spoločnosti Bluehost?

Podľa mojich skúseností boli pracovníci technickej podpory veľmi nápomocní a vo všeobecnosti rýchlo reagovali telefonicky.

Závisí to od problému, ale vážne problémy sa budú týkať kvalifikovaných zástupcov služieb zákazníkom … ale možno budete musieť trochu tlačiť.

Podporu môžete získať aj odoslaním lístkov:

Bluehost podpora lístok

Čo sú dobré podrobnejšie odpovede a vážne problémy. Systém lístkov je dobrý, ale je tu háčik …

Bluehost podpora lístok

To SUCKS.

Viem, čo si myslíte: Neznie to ako veľký problém! Dosť fér. Predstavte si TOTO:

Máte problém technickej podpory. Situácia A: Váš problém je naliehavý, takže telefón a chat fungujú dobre.

Situácia B: ste zaneprázdnení a nemôžete čakať. Ak by ste ich mohli použiť, mohli by ste si vstupenky kúpiť, ale teraz máte vyrezaný blok času mimo deň, aby ste sa porozprávali o podpore.

To je skutočne nešťastné, pretože podľa môjho názoru sú lístky skvelé na technickú podporu. Prinajmenšom okrem toho je systém lístkov celkom solídny.

A ako môžeme zabudnúť na live chat?

chat v službe Bluehostchat v službe Bluehost

Ako vidíte, prihlasoval som sa z iného počítača ako obvykle a musel som si overiť svoj účet. Takže došlo k miernemu oneskoreniu.

VUT v Brne však s týmto malým oneskorením trvalo len pár minút, než sa rýchlo naskytla odpoveď. Je pravda, že to bola jednoduchá otázka, ale získate predstavu – odpovede sú rýchle a do tej miery, aj keď sú viac technické.

Čo teda ešte môžem povedať?

Zdroje Bluehost na mieste by mohli byť o niečo robustnejšie, ale stále sú celkom dobré. Obzvlášť pre začiatočníkov sú dobré.

Navyše, Bluehost má veľa telefonickej podpory a responzívne lístky a možnosti live chatu. Bluehost sa teda hýbe, pokiaľ ide o zákaznícku podporu.

zabezpečenia

Už ste videli čas prevádzkyschopnosti. Z mojej úprimnej skúsenosti som vám povedal, že Bluehost funguje dobre. A viete, že zákaznícka podpora je silnou stránkou, takže to znamená, že môžete získať pomoc, keď ju potrebujete.

Ale to stačí?

Prepáč kamaráti. Výkon a dostupnosť sú spojené so zabezpečením, ale nie rovnaká vec.

Najmä vtedy, keď zvážite možnosť zlyhania údržby alebo kybernetického útoku, nie je ohrozená iba prevádzková doba vášho webu, ale aj vaše informácie (a potenciálne aj vaši zákazníci)..

Zákaznícka podpora je vynikajúca, ale predchádzanie problému je lepšie, ako nechať ľudí problém najprv vyriešiť.

Teraz je čas hovoriť o jednom z veľkých oblakov visiacich nad Bluehostom:

Možno viete, že Bluehost vlastní spoločnosť Endurance International Group.

EIG je jedným z konglomerátov hostiteľského sveta a vlastní Bluehost aj HostGator plus veľa menších hostiteľov znamená, že podporuje milióny a milióny domén.

Viem, čo si myslíš. Môžem dôverovať EIG, hlavnej spoločnosti, aby dobre zvládla bezpečnosť vo všetkých svojich dcérskych spoločnostiach?

Nejde o prázdne otázky:

Bluehost

Spoločnosť EIG získala veľa vločiek v roku 2013, keď štyri hlavné dcérske spoločnosti vrátane Bluehostu zažili závažné výpadky.

Prečo sa to stalo?

Uh, pretože EIG sústredil všetko v niekoľkých dátových centrách. V roku 2013 problém v jednom dátovom centre vyrazil štyri z jeho hlavných dcérskych spoločností.

Pozri, to je hrozné. Je to presne nevýhoda konsolidácie, ktorá by EIG mala hľadať. Ale…

Teraz je 2019. Sú veci pre Bluehosta lepšie??

Dve odpovede. Bluehost sa dobre darí s bezpečnostnými doplnkami a softvérom pre svojich zákazníkov.

bezpečnosť doplnkov Bluehost

Toto je len ukážka toho, čo je k dispozícii na Bluehost. Väčšina z nich sa veľmi ľahko inštaluje a používa, a pre tých, ktorým záleží na nich, môže ísť dlhá cesta.

Bežne sa používajú veci ako SiteLock, ochrana proti spamu, vyhradená adresa IP, SSL atď. A dôležité bezpečnostné nástroje.

Niektoré úrovne navyše obsahujú niektoré z týchto doplnkov zadarmo.

Takže to znie skvele, ale tu je úlovok:

Nejde len o tonu doplnkov.

Je pravda, že ak ste kreatívni, pravdepodobne popri malom predvolenom trhovisku Bluehost zistíte nejaké ďalšie rozšírenia, ktoré pomôžu zabezpečiť bezpečnosť vašich stránok (napr. Doplnky WordPress). Ale mali by ste najprv ísť do týchto dĺžok?

A … čo sa týka skutočnej bezpečnosti servera, je to ešte ťažšie. Hovorím, že ak nie, pretože viem o tom, Bluehost má zlé praktiky. Je to hlbší problém:

Bluehost jednoducho nehovorí veľa o protokoloch týkajúcich sa údržby servera alebo zabezpečenia.

Ak veľká hostiteľská sila nemôže na svoje stránky umiestniť podobné základné informácie, neváham im dôverovať.

A keby ste vedeli, že EIG v minulosti utrpel zlyhanie zabezpečenia tým, že všetko napchal do malého počtu dátových centier, cítili by ste sa jednoducho dôvere spoločnosti Bluehost, keď to vôbec nehovorí.?

Áno, presne.

Takže podstata:

Bluehost môže byť z hľadiska základnej bezpečnosti dosť dobrý, pretože už roky úspešne poháňa milióny webových stránok. Bluehost poskytuje niektoré bezpečnostné doplnky, ktoré môžu byť užitočné, aj keď sú celkom základné.

Ale pokiaľ ide o nenápadnú údržbu serverov, veci na konci hostiteľa, jednoducho nevieme dosť na to, aby sme urobili presný úsudok. Čo ma desí, vzhľadom na jeho históriu.

Pros

Dobre, hovorili sme o tóne. Vráťme sa k základom.

Tu je to, čo je Bluehost v poriadku:

  • Jednoduchosť použitia. Viac ako čokoľvek iné, Bluehost je skvelý pre ľudí, ktorí začínajú hosťovať, hľadajú ľahší zážitok z hostenia, alebo ktorí jednoducho uprednostňujú jednoduchšie užívateľské rozhranie.
  • Bluehost sa prekrýva s ľahkým použitím a má skutočne solídnu zákaznícku podporu, predovšetkým v spôsoboch, ako môžete kontaktovať zástupcov.
  • Celkovo má Bluehost dobrý výkon. Občas môžu veci klesnúť pod štandard. Najčastejšie je však výkon spoločnosti Bluehost prvotriedny.
  • Bluehost sa skutočne integruje s programom WordPress. Je ľahké a rýchle používať WordPress na Bluehost. Navyše, výkon je dobrý.
  • Celkovo má Bluehost dobrú hodnotu a pridelenie zdrojov na plány, ktoré ponúka. Platí to najmä pre zdieľaný hosting, ale ľudia, ktorí chcú cenovo dostupnejšie VPS alebo špecializované zážitky, môžu tiež nájsť Bluehost ako dobrú voľbu.

Zápory

S Bluehostom je veľa dobrých vecí, ale nič nie je dokonalé. Tu sú nevýhody Bluehost:

  • Vstupenky nemôžete použiť na technickú podporu, iba na telefonický rozhovor a priamy prenos.
  • Jednoduchšie používateľské rozhranie bude odbočkou pre tých, ktorí majú radi viac praktického prístupu. Mám však podozrenie, že veľa takýchto ľudí bude spokojných, pokiaľ bude prítomný cPanel.
  • Ako som už uviedol, keď Bluehost nefunguje dokonale, dosahuje menej ako štandard (aspoň podľa mojich meraní).
  • Ľudia, ktorí potrebujú špičkový hosting s najnovšími špecifikáciami a množstvom zdrojov, nemusia nájsť Bluehost žiadne vhodné plány. Ak hľadáte najlepšie dedikovaný alebo dokonca VPS hosting, Bluehost nie je kam ísť.
  • Bluehost nehovorí dosť o svojich bezpečnostných postupoch. Skombinujte to so skutočnosťou, že spoločnosť Bluehost je vlastnená menej priehľadným konglomerátom a predtým mala problémy so serverom (aj keď pred 6 rokmi), a nemôžem povedať, že by veci vyzerali skvele..

Záver: Odporúčam Bluehost?

Nie je potrebné usilovne sledovať ľudí. Odporúčam Bluehost?

Áno, bezpochyby. Ale nie všetkým. Preto neodporúčam znalcom špičkových dedikovaných serverov alebo plánov VPS:

Bluehost postráda niektoré z tvrdších špecifikácií a užívateľských ovládacích prvkov dostupných na iných hostiteľoch. Bluehost je pre vás pravdepodobne príliš stredný, ak hľadáte VPS alebo dedikovaný server najvyššej úrovne.

A skutočnosť, že o praktikách spoločnosti Bluehost v oblasti bezpečnosti alebo postupov v dátových centrách je málo, by tiež mala prinútiť ľudí s prémiovými štandardmi, aby premýšľali dvakrát.

A aj keď si myslím, že doba prevádzkyschopnosti a doba odozvy sú dosť dobré aj pre elektronický obchod, ak je vašou prioritou číslo 1 najlepší možný čas prevádzky, Bluehost by nemal byť naším výberom.

Nerobte si starosti. Hostenie Bluehostingu môže využívať veľa ľudí:

Ak chcete cenovo dostupný dedikovaný server alebo plán VPS a nepotrebujete špičkové špecifikácie alebo zdroje, Bluehost má relatívne dostupné možnosti a slušný výkon.

Zdieľané plány spoločnosti Bluehost sú tiež skvelé pre tých, ktorí hľadajú základný hosting. Spoločné plány spoločnosti Bluehost sú relatívne prijateľné bez toho, aby sa veľa obetovali.

V skutočnosti dostanú dobré rozdelenie zdrojov bez prílišného obmedzenia. Nie sú preťažené funkciami, ale majú toho dosť a pre tých, ktorým nevadí platiť trochu navyše, existujú aj ďalšie doplnky..

Bluehost väčšinou odporúčam tým, ktorí sú na hosťovaní noví. Bluehost prechádza jednoduchým používaním bez toho, aby obetoval prílišnú kontrolu nad používateľom, hoci niektoré sa samozrejme strácajú.

Okrem používateľského rozhrania má skvelú zákaznícku podporu a je to vynikajúce najmä pre ľahké používanie programu WordPress (či už ste na spravovanom pláne alebo nie). Navyše, jeho výkon je celkovo celkom dobrý.

Ale za to nemusíš brať moje slovo.

Bluehost vám umožní vyskúšať prvých 30 60 dní bez rizika (ponuka je vhodná od 1. apríla do 30. apríla 2020) a môžete začať hneď.

Šťastný hosting!

Odoslať recenziu

Odošlite krátku, ale podrobnú recenziu a získajte ZDARMA odkaz na svoj web.

Opravte nasledujúce chyby:

    Skontrolujte názov

    hodnotenie

    uptime

    výkon

    Hodnota za peniaze

    Zákaznícky servis

    Celkové hodnotenie

    zamerať sa

    Nahrať obrázok (voliteľné)

    Načítava...
    Vaša recenzia bola odoslaná na schválenie. Uverejní sa po schválení.

    Nepál

    Porovnať Limo
    https://www.comparelimohire.com.au

    25. februára 2019

    uptime

    výkon

    Hodnota za peniaze

    Zákaznícky servis

    Celkové hodnotenie

    Používal som Bluehost s mnohými webmi a
    mať dobré skúsenosti s jeho používaním. Uptime a
    zákaznícky servis je veľmi spoľahlivý s 24/7
    podpora. SSL ako doplnková služba zdarma
    vaše webové stránky zabezpečené a chránené. Celkovo je to tak
    veľmi dobrý poskytovateľ hostingu.

    INDIA

    Vaishak Damodar
    https://www.vaishak.net/

    19. februára 2019

    uptime

    výkon

    Hodnota za peniaze

    Zákaznícky servis

    Celkové hodnotenie

    Rozhodol som sa pre zdieľaný hostingový plán, ktorý ponúka
    Bluehost.com, pretože to bola veľká hodnota za peniaze. to
    ponúka bezplatné SSL certifikáty pre všetky
    Webové stránky WordPress (automaticky po
    inštalácia) a mali predtým pracovné prostredie
    oživenie stránky. Použil som hostgator (India) a
    Siteground v minulosti a postrádali to
    vlastnosť. Rozhranie je pomerne moderné a
    priateľský.

    Rýchlosť stránok hostených podľa tohto plánu bola
    „priemerný až rýchly“ a nespomínam si na nič
    prestoje do dátumu. Ako vývojár WordPress,
    Optimalizujem čas načítania stránok.

    Pokiaľ ide o nevýhody, odinštalovanie
    WordPress je potrebné vykonať ručne a existuje
    ťažkosti s nájdením súboru .htaccess pod
    Správca súborov napriek kontrole možnosti pozrieť sa
    pre skryté súbory. Prístup k nemu musí byť
    pridanie skráteného kódu k adrese URL. Nie
    tento problém sa zatiaľ vyriešil.

    V prípade zdieľaného plánu hostenia sa Bluehost zdá byť
    dobre sa hodí pre mňa. Moje celkové hodnotenie by bolo 4,5 / 5.
    Vďaka!

    PAKISTAN

    Linkpak Digital
    https://linkpak.com

    15. februára 2019

    uptime

    výkon

    Hodnota za peniaze

    Zákaznícky servis

    Celkové hodnotenie

    Používam ho už 3 roky. Je to dobré
    zákaznícka podpora v ponuke a konečný výsledok I
    got je kombináciou užívateľsky prívetivých aspektov popri a
    dobré množstvo energie a potenciálne vyladenie pre
    pokročilejší používatelia. Ale stále je to lepšie ako
    nič.

    Nathan C.
    http://mamaandlucas.com/

    05.12.2018

    uptime

    výkon

    Hodnota za peniaze

    Zákaznícky servis

    Celkové hodnotenie

    Mali ste kontaktovaný technický problém s mojou webovou stránkou
    online podpora, ktorá diagnostikovala problém a
    opravil to pre mňa. Skvelé služby.

    INDIA

    Brandon
    https://www.optiux.com/

    01.4.2019

    uptime

    výkon

    Hodnota za peniaze

    Zákaznícky servis

    Celkové hodnotenie

    V minulosti som BlueHost použil a povedal by som, že sú
    celkom dobré pre začiatočníkov. Robia inštaláciu
    WordPress je veľmi jednoduché a ponúka bezplatnú doménu, ktorá
    je čerešňa na torte pre noobs. Ale ako rastiete,
    mali by ste začať hľadať alternatívy.

    Veľa štastia :)

    Súvisiace články

    best-web-hosting Najlepšie webhostingové spoločnosti do roku 2020 (č. 1 je môj najobľúbenejší)

    ako vytvoriť blog na Ako vytvoriť blog WordPress od nuly! (5 SUPER ľahkých krokov)

    Bluehost-kupóny Kupón Bluehost – ušetrite 181,44 dolárov + doména ZADARMO

    Napíšte nám

    Ste nadšeným tech-milencom, ktorý drží krok so všetkým, čo sa pohybuje v trendoch? Alebo poznáte počítače naruby & môže povedať, čo robí to začiarknuť len jeho vzhľad?

    Hľadali sme ťa!

    HostingPill hľadá spisovateľov obsahu, ktorí majú zručnosti na syntézu zložitých technologických žargónov do jazyka laikov a ich prezentáciu v zaujímavom formáte článku.

    Prihláste sa ešte dnes!

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map