Godaddy Review 2020: Daddy sa skutočne stará o svoje deti? Poďme zistiť…

Godaddy Review 2020: Daddy sa skutočne stará o svoje deti? Poďme zistiť…

Godaddy Review 2020: Daddy sa skutočne stará o svoje deti? Poďme zistiť…

Tento článok bol revidovaný a aktualizovaný 3. apríla 2020.


Kedysi som bol mladší muž. Rozhodol som sa urobiť veľký krok: už viac pre mňa staviteľov webových stránok zdarma, nie pane … len tá pravá vec:

PLATENÝ webový hostiteľ. Ten, ktorý by mi umožnil vybudovať REAL webovú stránku.

Tak som išiel do GoDaddy. prečo?

Pretože GoDaddy mal VŠETKO. Mal webového tvorcu, doménové meno a hosting ALL (v tom čase) asi DOLLAR za mesiac. NEUVERITEĽNÉ!

Bol som nadšený. Postavil som stránku. Bol som šťastný…

Na rok.

A potom mi boli účtované poplatky za hosťovanie vyššou rýchlosťou, ako som sa prvýkrát prihlásil. A potom som dostal poplatok za staviteľa webových stránok. A názov domény.

Teraz sa táto skúsenosť, žiaľ, neobmedzuje iba na mladšieho. Nespočet nováčikov sa naučilo určité aspekty hosťovania HARD spôsobom, a nielen od GoDaddy.

Ale zatiaľ čo mnoho populárnych hostiteľov sa dopúšťa klamlivej reklamy, GoDaddy je za to obzvlášť neslávny. prečo?

Pretože je to VEĽKÉ. GoDaddy má viac ako 18 miliónov zákazníkov a spravuje viac ako 77 miliónov domén, čo z neho robí najväčšieho registrátora domén a pravdepodobne najväčšieho hostiteľa webhostingu.

Ale nemôžete byť takí bez problémov. Pri tejto veľkosti by ste mohli byť tiež cieľom.

A je taká veľká, že robí všetko VŠETKO:

bohyňové službyA je tiež neslávne známe, že sa vám pokúšam niečo predať VŠETKO.

Je to však predovšetkým internetová spoločnosť a registrátor domén. Hodnotili sme GoDaddy ako registrátora, ale teraz sa na GoDaddy pozriem ako na veľmi populárneho webhostingu..

Je neslávne známe, že je zavádzajúce, má príliš veľa zvratov a je príliš veľké na to, aby sa staralo o svojich zákazníkov, okrem iného.

Ale je to naozaj také hrozné? Alebo je to len za vinu, za ktorú sú všetci hostitelia vinní?

Je to len ľahší cieľ kvôli jeho veľkosti?

Záleží mi na faktoch. A aj vy. Poďme teda hovoriť o FAKTE GoDaddy práve teraz a získajte úplnú pravdu o tom, ako GoDaddy meria ako webhostingu.

uptime

Vykopnem to pri pohľade na v podstate prvú vec, na ktorú by sa väčšina z nás mala pri vyšetrovaní hostingu pozerať:

UPTIME. Inými slovami, ako dlho je môj web skutočne UP?

Dobre, od augusta 2018 som meral čas prevádzky GoDaddy a chlapče, musím ti niečo ukázať.

Pozri na toto:

božská recenzia

uptime
99,98%
Doba odozvy
527ms

Priemerná doba prevádzky:
  • Marec 2020: 99,97%
  • Február 2020: 99,99%
  • Január 2020: 99,99%
  • 2019: 99,96%
  • 2019: 99,99%
  • Október 2019: 99,73%
  • Sep 2019: 100,00%
  • 2019: 99,93%
  • Júl 2019: 99,98%
  • Jún 2019: 100%
  • Máj 2019: 100%
  • Apríl 2019: 99,99%
  • 2019: 99,99%
  • 2019: 100%
  • 2019: 100%
  • 2018: 99,98%
  • 2018: 99,99%
  • Október 2018: 100%
  • Sep 2018: 100%
Priemerná doba odozvy:
  • Marec 2020: 531 ms
  • Február 2020: 521 ms
  • Január 2020: 529 ms
  • 2019: 476 ms
  • 2019: 378 ms
  • 2019: 403 ms
  • Sep 2019: 370 ms
  • 2019: 361 ms
  • Júl 2019: 457 ms
  • Jún 2019: 456 ms
  • Máj 2019: 441 ms
  • Apríl 2019: 500 ms
  • 2019: 490 ms
  • 2019: 476 ms
  • 2019: 482 ms
  • 2018: 458 ms
  • 2018: 522 ms
  • Október 2018: 467 ms
  • Sep 2018: 487 ms

Podrobné skóre dostupnosti môžete skontrolovať tu.

Jo. Pozri, chápem impulz k nenávisti voči GoDaddymu.

Ale čo sa týka týchto skóre, je to skvelé. Pravda, nehovoríme PERFECT …

Počas 8-mesačného obdobia však bolo skóre WORST 99,97%, čo znamená, že v priebehu mesiaca došlo k výpadkom asi 12 minút. Nie je to samozrejme ideálne, ale oveľa lepšie ako množstvo konkurenčných spoločností.

Plus, 99,99% dostupnosti alebo vyššia bola v prípade 6 z 8 mesiacov a časy odozvy boli na spodnej strane.

Takže nemôžem povedať, že GoDaddy je perfektný, ale moje testy dostupnosti ukazujú dosť silného kandidáta. Ak chcete, aby sa zariadenie GoDaddy stále pobláznilo – možno budete chcieť preskočiť ďalšiu sekciu, pretože nejde o slabú stránku

Jednoduché použitie a užívateľské skúsenosti

Hops, pokazil som to?

No … GoDaddy sa ľahko používa.

A to nie je prekvapenie, pretože ak je to určite jedna z najväčších hostingových spoločností v okolí, a táto veľkosť zvyčajne znamená vysoké minimum užívateľskej prívetivosti.

GoDaddy IS je všeobecne jednoduché, ale ak sa mi niečo nepáči, prihlasovanie nie je super efektívny spôsob správy účtu alebo produktov..

Zdá sa, že existuje milión rôznych stránok pre všetko. A existuje veľa vzostupu. Zoberme si to ako príklad:

domov bohyneProsím, pochopte, že mám veľa produktov s GoDaddy, väčšinou domén. Keď prejdem na „Môj účet“, vidím to ako „domov“.

Vidím UPSELL iba pre jeden z mnohých produktov, ktoré mám, pretože platnosť skúšobnej verzie vypršala.

Takže je veľmi ľahké pohybovať sa a navigovať, ale je to naozaj nepríjemné.

Musím prejsť na „Moje produkty“, aby som videl všetko, čo mám, a stiahol som niekoľko rozbaľovacích ponúk, aby som skutočne videl svoje produkty webhostingu..

godaddy moje výrobkyPotom môžem kliknúť na „Spravovať všetko“, aby som prešiel na inú stránku, ktorá mi umožní vidieť moje rôzne produkty hostingu. S výkyvmi.

produkty pre webhostingAlebo môžem len kliknúť na „spravovať“ pre konkrétny web, ktorý chcem, a dostať sa k tomuto:

godaddy spravovať stránkyTo vám umožní konečne prejsť na stránku, na ktorej si môžete priamo zobraziť nastavenia hostenia webu.

A potom sa konečne môžete dostať k svojmu cPanelu kliknutím na toto pravé horné tlačidlo:

Godaddy cpanelPozri, GoDaddy v tom nie je úplne jedinečný. A nakoniec nestratíte veľa času. Je to veľmi frustrujúce a podľa môjho názoru odráža zlý dizajn.

Áno, rozhranie môže byť únavné a príliš rozšírené, ale NIE JE to ťažké.

nastavenia účtu godaddy

Ak „spôsoby platby“ nie sú dostatočne vysvetľujúce, v rámci možnosti je uvedený malý popis, ktorý vás informuje, do čoho sa dostanete.

A keď si uvedomíte, že všetko je jasne označené, ľahko čitateľné a často vysvetlené, je zrejmé, že pre všetky svoje chyby je GoDaddy veľmi ľahko použiteľný.

Ak nenávidíte GoDaddy, nebojte sa. Chystáme sa dostať k niečomu, čo vás bude baviť …

Ceny a funkcie

To, čo nadchne kritikov GoDaddy? Je to toto – diskusia o cenách a funkciách GoDaddy.

Dozviete sa prečo, keď sa do toho dostaneme, tak sa len do toho pustím a začnem zdieľanými plánmi hostenia. GoDaddy má tri typy plánov hostenia webových stránok. Prvým je normálny zdieľaný web hosting:

Vlastnosti
hospodárstvo
Deluxe
konečný
skladovanie100 GBneobmedzenýneobmedzený
Bandwidthunmeteredunmeteredneobmedzený
panelcPanelcPanelcPanel
Počet stránok1neobmedzenýneobmedzený
SSLžiadnyžiadnyÁno
cena$ 1.00 / mo$ 7,99 / mo$ 12,99 / mo

Keď som začal písať túto recenziu, boli to ceny, ktoré ponúkal GoDaddy. Nasledujúci deň špeciálnu akciu pustili prvú úroveň.

godaddy aktualizované zdieľanéToto je dohoda, ktorú je GoDaddy obzvlášť slávny. A sú známe tým, že tieto propagácie pravidelne pridávajú a rušia.

Takže ak si chcete kúpiť najlacnejší zdieľaný hosting, aký môžete, a zistíte, že zdieľané plány GoDaddy začínajú na takmer 3 $ mesačne – stačí počkať. Čoskoro to bude znova $ 1.

CELKOM, táto cena patrí medzi najlacnejšie vo svete webhostingov, minimálne za prvý rok. A niekedy je to dokonca lacnejšie so špeciálnymi zľavami.

Navyše poplatky za obnovenie nie sú také zlé v porovnaní s niektorými z ostatných, ktoré som videl.

Výsledkom je, že tieto plány sú v schéme vecí cenovo dostupné, aj keď beriete do úvahy obnovenie.

Všetko ostatné je celkom štandardné. Začnete s jedným webom, nemeranou šírkou pásma, e-mailom, doménou a 100 GB úložného priestoru.

Na tomto mieste začnete vidieť niektoré z nich, za ktoré je GoDaddy kritizovaný:

Firemný e-mail je iba trojmesačná bezplatná skúšobná verzia. Doména? Prvý rok je zadarmo a potom sa obnovuje za aktuálnu cenu.

Úložisko je v poriadku. Na papieri to naozaj nie je také očarujúce, v porovnaní s mnohými zdieľanými plánmi, ktoré začínajú s „neobmedzeným“ úložiskom alebo množstvom úložiska SSD..

Ale tu je pravda:

Ak pracujete s najdostupnejšími zdieľanými webhostingovými plánmi, obetujete silu kvôli dostupnosti a prístupnosti. Takže 100 GB je úplne v poriadku av každom prípade má každá vrstva „neobmedzené“ úložisko.

Navyše, vyššie úrovne získavajú neobmedzené stránky, neobmedzené subdomény, SSL (niekedy) a iba celkový nárast výkonu.

Je to celkom bežné a GoDaddy sa doteraz príliš nelíši od normálnej štruktúry plánu zdieľaného webhostingu alebo alokácie funkcií..

Celkovo sú v poriadku, s výnimkou:

„Ekonomika“ pravdepodobne nestojí za to, aj keď hľadáte riešenie rozpočtu.

Bezplatné veci nie sú tak bezplatné a za mierne vyššiu cenu s inými hostingovými spoločnosťami alebo dokonca s vyššou úrovňou GoDaddy môžete získať oveľa viac tresku za babku.

Dôkladne som si preštudoval ďalšie plány Godaddy, takže ak tieto informácie nechcete čítať, môžete ich preskočiť kliknutím sem.

Tu je druhý typ hostenia webových stránok, ďalší zdieľaný súbor plánov hostenia:

Vlastnosti
základné
Deluxe
konečný
Pro 5+
skladovanie10 GB15 GB30 GB50-200 GB
Mesačný návštevníci25K100K400K800K
Počet stránok1125-50
SSLžiadnyžiadnyÁnoÁno
cena$ 1.00 / mo$ 10,99 / mo$ 17,99 / mo$ 34.99 / mo

Toto je spravovaný hosting WordPress. Spravované v tomto prípade znamená, že áno, o väčšinu vecí sa o vás postará. Na nastavenie svojich stránok stačí použiť WordPress. Brnkačka.

Ceny sú celkom dobré – väčšina spravovaných serverov WordPress, ktoré vidím, je v prvom roku podstatne drahšia približne o rovnakú cenu pri obnovení.

Je pravda, že sa vám nejakým spôsobom obmedzuje – 10 GB voľného miesta na ukladanie je dosť nízke, aj keď je to SSD.

Tu je niečo, čo je zastarané:

GoDaddy má poplatky za prekročenie.

To je v kontraste s tým, že má „nemeranú šírku pásma“. Teraz už rozdiel nie je taký veľký, ako by ste si mysleli na zdieľaných serveroch (ďalšie informácie nájdete v časti Časté otázky v dolnej časti stránky). Výsledkom je, že ak dosiahnete určitú kvótu návštevníkov, platíte ďalšie poplatky..

Okrem toho sú veci dosť štandardné. Poplatky za nadbytočné množstvo budú cicať veľa ľudí, ale na nižších úrovniach to pravdepodobne nebude také dôležité. Úložný priestor je dosť malý, ale ak viete, čo robíte na základnej stránke, nebude to jedno.

Spravované plány WordPress sú teda podobné bežnému zdieľanému hosťovaniu:

Slušné. Nižšie ceny a priemerné funkcie, vďaka ktorým bude práca vykonaná.

GoDaddy napriek tomu ponúka iný typ hostenia orientovaného na webové stránky, súbor plánov, ktoré sú výrazne výkonnejšie:

Vlastnosti
odpálenie
zvýšiť
Rásť, pestovať
zväčšiť
skladovanie60 GB90 GB120 GB150 GB
RAM2 GB4 GB6 GB8 GB
CPU1234
SSLÁnoÁnoÁnoÁno
cena$ 19,99 / mo$ 34.99 / mo$ 44.99 / mo$ 59,99 / mo

Toto je „obchodný webhosting“ a je trochu jedinečný. Je to podobné ako zdieľaný hosting, ale s väčšou silou. Viete, pre firmy. Ako to popisuje GoDaddy:

godaddy porovnať hostingAj keď spoločnosť GoDaddy prezentuje svoj podnikový hosting ako podobný svojmu zdieľanému hosťovaniu na webových stránkach, zdroje sú vyhradené, nie zdieľané.

Jedná sa o KĽÚČOVÝ bod a obchodné podnikanie si zasluhuje pozornosť.

Vďaka tomu sú ceny relatívne primerané. Mám však nejaké problémy s pridelenými prostriedkami. Tu je dôvod:

Aj keď dostanete prísľub spoľahlivosti a záruku __ pre vaše stránky bude k dispozícii množstvo zdrojov, niektoré z nich sú za nízku cenu.

60 GB úložného priestoru pre „viac základných serverov“ pri 30,00 $ mesačne (po prvom roku)? Niektoré z ďalších plánov môžu byť pre vaše podnikanie lepšie, ale váham. Tu je úprimná pravda:

S inými hostiteľmi môžete získať ďalšie vysokokvalitné hostingové balíčky za podobné ceny. Niekedy to môže byť dokonca špičkový zdieľaný hosting, ale nie nevyhnutne.

Bez ohľadu na to pravdepodobne získate podobné ceny s lepšími špecifikáciami, zdrojmi a dlhším zoznamom funkcií.

Na druhej strane je príťažlivosť týchto podnikateľských plánov hostenia taká, že kombinujú jednoduché použitie so silou.

A opäť, PROMISE, ktoré môžete získať zdroje, ktoré plán popisuje, je obrovské. Preto nechám tieto plány na „dobré“, ale na niečo, na čo si treba dávať pozor.

Nevyjímajte ich, ale preskúmajte, či na iných hostiteľoch môžu vaši hostia podobným spôsobom hľadať PRVÉ.

Ak ste sa pozreli na tú tabuľku, ktorú som práve ukázal, viete, že tu máme ďalší druh hostingu. To by bol hosting virtuálneho súkromného servera (VPS):

Vlastnosti
hospodárstvo
hodnota
Deluxe
konečný
Pamäť1 GB2 GB4 GB8 GB
skladovanie40 GB60 GB120 GB240 GB
Bandwidthunmeteredunmeteredunmeteredunmetered
SSLÁnoÁnoÁnoÁno
cena$ 19,99 / mo$ 24.99 / mo$ 39,99 / mo$ 74,99 / mo

Ako vidíte, jedná sa zhruba o rovnaké cenové rozpätie ako obchodné plány hostingu. A čo je naozaj skvelé, je to, že GoDaddy ponúka plány Linux (vyššie) aj Windows.

Vlastnosti
hospodárstvo
hodnota
Deluxe
konečný
Pamäť2 GB3 GB4 GB8 GB
skladovanie40 GB90 GB120 GB240 GB
Bandwidthunmeteredunmeteredunmeteredunmetered
SSLÁnoÁnoÁnoÁno
cena$ 29,99 / mo$ 34.99 / mo$ 49.99 / mo$ 84,99 / mo

Či už potrebujete servery Windows alebo Linux, samozrejme záleží na vás, ale myslím si, že obidva sú slušné ceny. A nie je neobvyklé, že servery Windows sú drahšie.

Ale niečo, čo sa mi naozaj Nelíbí:

Niektoré z týchto poplatkov za obnovenie sa zdajú byť naozaj zbytočné. Priznávam, že plány VPS sú všeobecne drahšie možnosti, ale bohužiaľ stále nájdem cenové skoky.

Toto je však v systéme hostenia menej závažná sťažnosť. Je tiež pravda, že ceny za prvý rok GoDaddy sú na lacnejšej strane.

Dohromady, tu je situácia:

Plány VPS sú DECENT. Prvý rok sú celkom dobré, ale z dlhodobého hľadiska sú iba umiernení. Svoju prácu môžete dosiahnuť dobre. Ale nemyslím si, že GoDaddy je najlepší hosting VPS.

Každopádne tu je naša posledná položka:

Vlastnosti
hospodárstvo
hodnota
Deluxe
konečný
Pamäť4 GB8 GB16 GB32 GB
skladovanie1 TB1,5 TB2 TB2 TB
Bandwidthunmeteredunmeteredunmeteredunmetered
SSLÁnoÁnoÁnoÁno
cena$ 89,99 / mo$ 104,99 / mo$ 129.99 / mo$ 179,99 / mo

Sú to veľké zbrane, dedikované servery. Rovnako ako v prípade voliteľnej verzie VPS má GoDaddy veľkú výhodu v ponúkaní serverov Linux (vyššie) a Windows:

Vlastnosti
hospodárstvo
hodnota
Deluxe
konečný
Pamäť4 GB8 GB16 GB32 GB
skladovanie1 TB1,5 TB2 TB2 TB
Bandwidthunmeteredunmeteredunmeteredunmetered
SSLÁnoÁnoÁnoÁno
cena$ 119,99 / mo$ 134,99 / mo$ Za 159,99 / mo$ 209,99 / mo

Ak ste sa teraz pozorne pozerali, možno ste si niečo všimli.

Niečo UGLY:

Vyhradené servery Linux obnovujú pôvodnú kúpnu cenu takmer na dvojnásobok. Servery Windows nie sú lepšie.

Teraz sa pozriem, Viem! Dedikované servery sú vždy najlepšími hosťovacími plánmi!

ALE:

Prečo DOUBLE cenu po roku? Nie je to ako by vám klamal GoDaddy, ale stále mi to pripadá úbohé.

Ale pre všetku moju nenávisť je tu tiež veľa dobrých. Kvôli cenám v prvom roku?

Oni sú skvelí. Začínajú dosť nízko, vzhľadom na to, čo dostávate. Ide o to, že ak sa držíte na vyhradenom serveri dva roky, pravdepodobne sa vám stále darí.

Teraz priznávam, že GoDaddy nemá najnovšie špecifikácie:

godaddy špecializované špecifikácieAle séria Xeon E3 je stále osvedčeným slušným procesorom. Niektorí hostitelia ponúkajú najnovšie modely, ale nie všetci to potrebujú, a rad E3 je stále všadeprítomný vo vyhradených programoch hostenia..

Obzvlášť sa mi páčia zdroje:

Servery základnej úrovne sa dodávajú so 4 jadrami pri 3,1 GHz, 4 GB RAM a 1 TB úložného priestoru. Keď zväčšujete veľkosť, môžete získať viac pamäte RAM a viac úložného priestoru, ale zvyšok sa nemení.

O úložisku … áno, je to RAID-1, nie RAID-10 (čo je bezpečnejšie). To ma však vedie k ďalšiemu negatívnemu bodu …

Žiadny z vyhradených serverových plánov nemá RAID-10. RAID-10 pridáva vrstvu výkonu, energie a zabezpečenia a spolu s ostatnými hostiteľmi sa stáva bežnou.

A nemôžete získať viac jadier – ale skutočnosť, že začnete so 4, je dobrá.

Nezabudnite však, že GoDaddy vám neponúka najlepšie dedikované servery. Ponúkajú vám DOSTATOČNÉ dedikované servery DECENT.

A to vôbec nie je zlá vec. Aj keď máte dedikovaný server, nemusíte ísť všetci von. Vďaka tomu sú dedikované servery GoDaddy celkom skvelými možnosťami na strednej úrovni.

Poďme zabaliť ceny a funkcie, ľudia. Čo je to znova??

Slušné ceny, možnosti na strednej úrovni. Žiadny z plánov GoDaddy nevykrikoval „VÝBORNÉ!“

Jednoduchá pravda je, že všetci nepotrebujeme „EXCELLENT!“..

Mnohí z nás potrebujú niečo rýchle, efektívne a cenovo dostupné. A zatiaľ sú všetky plány GoDaddy tieto veci. Platí to pre všetky rôzne druhy hostingu – ceny sú nízke alebo štandardné a vlastnosti a zdroje sú zvyčajne v poriadku. Pre niektorých obmedzený, pre ostatných dobrý.

Ceny a funkcie GoDaddy sú teda spravidla iba slušné, ale nie výnimočné.

Preskočte všetko a začnite s Godaddy …

Ale to je len časť obrázku … Cieľ GoDaddy, novší hostujúci zákazníci, bude tiež potrebovať niečo iné:

Zákaznícka podpora

Zákaznícka podpora je veľká. Je to veľké pre všetky hostiteľské spoločnosti, a to len z dôvodu technickej povahy služby – vyskytujú sa chyby, vyskytujú sa komplikácie, je potrebné vyriešiť bezpečnostné problémy atď..

Takže aj keď ste pokročilý používateľ, budete chcieť vynikajúci zákaznícky servis – pretože vynikajúci zákaznícky servis vám môže pomôcť urobiť viac s vašim plánom hostenia. A ak máte menej skúseností – dobre, nemusím to vysvetľovať.

Zákaznícky servis je však obzvlášť dôležitý pre GoDaddy. Pamätajte, že GoDaddy má podporu viac ako 17 miliónov zákazníkov.

Zatiaľ čo väčšina veľkých hostiteľov má niekoľko stoviek zástupcov zákazníckeho servisu, GoDaddy má THOUSANDS.

A musia byť dobrí, však? Pretože podporujú tak veľa ľudí?

Myslím, POHĽAD na to:

cena zákazníckeho servisu godaddyDobre, spomalme to. Pravda je, že zákaznícka podpora GoDaddy nie je zlá, ale nemôžeme len predpokladať, že je skvelá. Moja skúsenosť bola lepšia.

Prosím, dovoľte mi, aby som začal s niečím, čo som pre jedného, ​​HATE:

podpora godaddy aiChápem, prečo GoDaddy a ďalšie spoločnosti používajú tieto chaty s digitálnym asistentom / AI. Sú nákladovo efektívne a niekedy môžu svoju prácu dokončiť.

Ale ako hostingový zákazník už viem, že GoDaddy je VEĽKÝ a už sa obávam, že na mňa nebude šetriť žiadne ďalšie zdroje, nad rámec holého minima..

Takže keď vidím, že sa tento rozhovor AI dostáva na mňa ako svoju prvú líniu podpory, nepáči sa mi to.

A je to len okrajovo efektívne. Je to v podstate vyhľadávací panel, ktorý môže byť niekedy užitočný, ale skôr sa mu zdá, že je na prehliadku, ako na vážny nástroj..

Dobrou správou však je, že spoločnosť GoDaddy má k dispozícii množstvo kontaktov. V skutočnosti to skontrolujte:

globálna podpora godaddyNemyslím si, že žiadna iná hostingová spoločnosť má toľko globálnej podpory.

Teraz nemôžem potvrdiť kvalitu telefonickej podpory GoDaddy v iných krajinách, ale v Spojených štátoch boli moje skúsenosti naozaj dobré.

Je tu trochu čakania, ale nie je to také zlé. Reps boli pekné a najlepšie zo všetkých, užitočné, takže dávam GoDaddy rekvizity pre udržanie kvality zástupcov (aspoň v Spojených štátoch).

Samozrejme sa nemôžete spoľahnúť iba na telefonickú podporu. Telefonická podpora môže byť niekedy príliš časovo náročná alebo nemusíte byť v prostredí, ktoré je dobré na nahlas.

Preto aj GoDaddy, rovnako ako všetci ostatní, má živý rozhovor. Je to slušné.

Ale niekedy sa to stane:

chatrčTakže to je nešťastné, ale nakoniec to neprekvapuje.

Pravda je, že nie je neobvyklé, aby bol živý rozhovor príliš zaneprázdnený. Nie je to každodenná udalosť, ale stáva sa dosť často, že by som live chat neozval spoľahlivo.

Ak sa zapojíte do live chatu, kvalita je slušná. Dostanete rýchlu odpoveď na rýchlu otázku, nič zvláštne, ale určite nevyhnutné.

Ale hej! Ak máte závažný problém, ktorý nie je vhodný na live chat, alebo ak sa na live chat nemôžete len tak dostať, existuje aspoň jedna možnosť:

godaddy žiadna e-mailová podporaNie, len si robím srandu. Je to často chat, alebo telefón.

Telefonická podpora je aspoň dobrá.

Spoločnosť GoDaddy tieto nedostatky napravuje tým, že má k dispozícii veľké zdroje a informácie na mieste.

Toto je dobrý príklad:

centrum pomoci godaddyToto je Centrum pomoci GoDaddy.

Centrum pomoci sa skladá väčšinou z „sprievodcov“, čo sú celkom podrobné články bohaté na médiá, ktoré sú VELKÉ pre neskúsených.

Pri prehliadaní vedľajšieho produktu sa dostanete k praktickejším veciam, ktoré sa týkajú vašich častých otázok.

centrum pomoci Godaddy prehľadávať podľa produktovKeď nájdete kategóriu na preskúmanie, zobrazí sa veľa podkategórií, z ktorých každá má svoje vlastné články.

godaddy help center sslA každý článok je dosť jasný a dostatočne podrobný.

Centrum pomoci prehliadania však nie je jediným užitočným zdrojom.

Pre ľudí, ktorí uprednostňujú podrobné návody, je to skvelé:

godaddy ako na toStránka s návodom má veľa videonávodov, ktoré sú vzhľadom na ich počet celkom dobre vyrobené.

Na GoDaddy je ďalší významný a NEVYHNUTENÝ zdroj:

Godaddy komunita

Stránka komunity GoDaddy má veľa fór, ktoré sa vyznačujú veľkým zapojením komunity.

Preto je užitočné:

Využíva sa na zákaznícku základňu spoločnosti GoDaddy MASSIVE. Aj keď drvivá väčšina zákazníkov na fóre nikdy nezverejňuje príspevok, stále máte TIETO ľudí, ktorí to robia.

Výsledkom je, že aj keď komunitná stránka GoDaddy nie je z hľadiska rozloženia alebo organizácie mojím obľúbeným fórom / stránkou, je to jednoducho jedna z najlepších, pretože sa používa.

To komplikuje veci:

GoDaddy má VEĽKÉ zdroje a informácie na mieste, ale kontaktovanie zástupcov služieb zákazníkom je priemerné alebo čiastkové.

Na jednej strane: je k dispozícii veľa informácií, je ľahké ich nájsť a ľahko sa používajú.

Na druhej strane: aj keď je v Spojených štátoch podpora telefonovania vynikajúca, živé rozhovory sú často zaneprázdnené a e-mailová podpora neexistuje..

Môj záver je, že GoDaddy má celkovú dobrú zákaznícku podporu, ale je to OBMEDZENÉ, dôležité rozlíšenie.

Teraz sa musíme pozrieť na posledný faktor. Toto je to, čo by, dúfajme, malo zabrániť veľkému počtu volaní na zákaznícke služby, keď bude vykonané správne:

zabezpečenia

Bezpečnosť je nevyhnutná z mnohých dôvodov. Vzhľadom na to, že podporuje toľko zákazníkov, môžete si myslieť, že GoDaddy HAS je dosť bezpečný.

GoDaddy navyše vlastní jednu z najuznávanejších bezpečnostných spoločností Sucuri, takže si myslíte, že má fantastické zabezpečenie.

No, nie je to taký ružový obrázok, priatelia. Začnem s tým …

Pretože to je to, pre čo je GoDaddy NEBEZPEČNÝ:

godaddy kúpiť bezpečnosť webových stránokPokúšam sa vás predať AKO JE MOŽNÉ.

Pozrite sa, do určitej miery, je to úplne pochopiteľné. GoDaddy je obrovská spoločnosť s mnohými produktmi, takže samozrejme bude mať aj vedľajšie bezpečnostné balíčky. Kľúč tu:

DO TEJ MIERY.” Pretože na konci dňa by ste mali jednoducho počítať s veľkou bezpečnosťou bez ohľadu na svoj balík, ak pracujete s kvalitným hostiteľom.

Ale toto je nešťastná pravda o GoDaddy:

Bezpečnosť je do značnej miery neznáma. To jednoducho nevieme.

Niektoré z toho, čo vieme, sú v poriadku. Napríklad:

bohyne zariadenia14 dátových centier rozptýlených po celom svete – to je dosť solídne a výhodou pre získanie veľkého hostiteľa, ktorý môže investovať do viacerých dátových centier.

A táto ďalšia vec je skvelá:

(…)

Oh. Jo. To je všetko. Aspoň to je všetko, čo má GoDaddy na svojom webe, kde by mali byť verejné informácie.

Teraz nebudem obviňovať GoDaddyho, že nemá ŽIADNE zabezpečenie:

Je zrejmé, že GoDaddy musí mať nejaké miesto a pravdepodobne sa dá predpokladať, že je dosť slušný, alebo sa spoločnosť nemohla stať najobľúbenejšou hostiteľskou spoločnosťou a registrátorom domén..

Ale pre niektorých ľudí to „vziať to na vieru“ nebude stačiť a neobviňujem ich.

Je pravda, že rôzne bezpečnostné plány GoDaddy majú túto alebo tú istú bezpečnostnú funkciu, ale aj tie sú minimálne nad rámec „SSL v cene“.

Určite to znie skvele:

ocenená bezpečnosť bohyneAle skôr, ako chválim bezpečnosť GoDaddy, musím vidieť viac informácií.

Môj verdikt o bezpečnosti GoDaddy: ak ste ochotní GoDaddymu dôverovať, pokračujte. Ak je však pre vás bezpečnosť SUPER dôležitá, jednoducho preskočte.

Ouch. Znie to dosť drsne. Zľahčme náladu:

Pros

Pre všetky svoje nedostatky sa GoDaddy nedostal na svoju popularitu bez toho, aby urobil niektoré veci správne. Tu sú:

  • Ceny za plány zdieľaného webhostingu sú vo všeobecnosti lacnejšie, a to tak pre prvý semester, ako aj celkovo. GoDaddy je obzvlášť slušná voľba pre tých, ktorí chcú rýchlo hostiť stránky za lacné.
  • Časté propagácie GoDaddy môžu urobiť z jeho ponuky jeden z najlacnejších hostingových plánov v okolí.
  • Výkon GoDaddy je skutočne dobrý aj pri základných plánoch.
  • GoDaddy má veľa rôznych plánov hostenia, od zdieľaných až po špecializované možnosti, a väčšina z nich má možnosti Linux / Windows.
  • GoDaddy je priateľský pre začiatočníkov.
  • GoDaddy má v Spojených štátoch vynikajúcu telefonickú podporu a poskytuje skvelé informácie a príručky na mieste. Najmä fórum komunity je jedinečne robustné.

Zápory

Ak ste sem prišli len preto, aby ste videli, ako sa GoDaddy pobláznil, vyrazte:

  • Funkcie a zdroje sú pre niektoré plány čiastkové, aj keď nie všetky, a najmä v porovnaní s konkurenciou spoločnosti GoDaddy.
  • GoDaddy má veľa vylepšení.
  • Niektorí ľudia (ako ja), navzdory predchádzajúcim udalostiam, veľmi rozčuľujú navigáciu používateľského portálu a stránok GoDaddy..
  • Mnoho prémiových hostingových plánov GoDaddy STILL má veľké cenové skoky. Najhoršie sú dedikované servery, ktoré sa po prvom roku ceny takmer zdvojnásobili.
  • Živý chat GoDaddy môže byť často zaneprázdnený a neexistuje e-mailová podpora – takže telefonická podpora je jedinou spoľahlivou možnosťou, ako kontaktovať zákaznícky servis..
  • GoDaddy nehovorí takmer nič o zabezpečení hostingu.

Záver: Odporúčam GoDaddy?

Vyhodnotil som veľa a je to konečne čas ROZHODNUTIA.

GoDaddy má veľa zlých a veľa dobrých. To, ako sa hromadí, väčšinou závisí od toho, aké sú vaše potreby hostingu.

Napriek tomu by som si mal ujasniť niekoľko vecí:

Po prvé, aj keď hľadáte NEDOSTATOČNÝ hosting, GoDaddy nie je nevyhnutne najlepšia voľba. Niektorí hostitelia majú horší výkon a podobné alebo mierne vyššie ceny a majú viac funkcií / zdrojov.

Alebo aspoň vynahradia veľa nedostatkov GoDaddy.

Neexistuje nič, čo by som povedal, že GoDaddy je NAJLEPŠÍ v – dokonca jednoduché použitie. Môže mať najnižšie ceny, ktoré sú pre niektorých dobré, ale nemajú NAJLEPŠIE ceny.

Tu je pre koho je GoDaddy najvhodnejší:

Ľudia, ktorí sú novšími v oblasti hostovania, ľudia, ktorí majú rozpočet, a ľudia, ktorí potrebujú rýchle a cenovo dostupné riešenie.

Ďalším bodom je, že GoDaddy je VHODNÝ pre ľudí, ktorí potrebujú hosting na krátku dobu – rok hostenia s GoDaddy bude fungovať dobre a bude super lacný.

Ak však chcete zariadenie GoDaddy používať dlhšiu dobu, nie je to zlý nápad. Ide o to, že je GoDaddy vo väčšine oblastí v poriadku. Nie je to strašné.

Ale pretože to nie je najlepšie ani v jednej oblasti, GoDaddy je najlepší pre tých, ktorí potrebujú túto jedinečnú kombináciu nízkych cien, dobrého výkonu, dobrého užívateľského komfortu a slušného „všetkého ostatného“.

Ak si nie ste istí, najlepším spôsobom riešenia vecí je vyskúšať ich! Ak nemáte radi ročný plán, môžete požiadať o vrátenie platby do 30 dní alebo ak sa vám nepáči váš mesačný plán, do 48 hodín..

Šťastný hosting!

Navštívte GoDaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector