000WebHost-gennemgang: Mine fordele og ulemper ved hjælp af 000Webhost

Denne 000WebHost-gennemgang blev revideret og opdateret den 10. juni 2019.


At få en gratis vært er altid en spændende aftale, især når du har et lavt budget. Hvis du har søgt efter gratis hosting, ville du indse, at mulighederne for velkendt og gratis hosting er noget begrænset.

Her vil jeg tale om en sådan velkendt hostingindstilling, der er populært kendt for sine gratis hostingtjenester. Dette er intet andet end 000 webhost.

000webhost er en del af Hostinger. Med 000webhost kan du benytte en livstidsfri service, en grund til at gøre den mere unik.

Det mere seriøse alternativ til 000Webhost ›

At være en fuldstændig gratis hostingtjeneste, 000webhost har få begrænsninger, men det giver en række fordele, som du sandsynligvis aldrig ville forvente ved gratis hosting.

Så når jeg kommer helt ned til punktet, har 000webhost få fordele og ulemper, som jeg vil diskutere mere detaljeret gennem min anmeldelse.

Gå videre og nyd at læse mere om 000webhost!!

Fordele ved 000webhost:

000webhost giver flere fordele. Du kan nemt oprette et fuldt funktionelt websted. Før jeg taler om noget andet, lad mig give flere detaljer om deres oppetid, som er en af ​​de mest afgørende parametre.

Oppetid og ydelse:

Hvad kan være bedre end at vælge en hostingplatform, der passer til lommen såvel som giver rimelig god oppetid?

Ja, du gætte det rigtigt, 000webhost giver en god oppetidsmåling. Det garanterer en 99% oppetid, som i flere tilfælde rammer en kæmpe 99,9% oppetid.

Dens oppetid er muligvis ikke den bedste i branchen, men meget få gratis hostingtjenester har en konstant oppetid.

Deres oppetidsgaranti tilføjer troværdighed til deres tjenester og forsikrer brugere, der er skeptiske overfor at prøve gratis hosting.

Jeg har brugt 000webhost i nogen tid og har overvåget deres oppetid. Nedenfor er de seneste oppetider.

000webhost anmeldelse

Indtil videre har det været godt, 000webhost giver tiltalende oppetid og performance-målinger.

Sikkerhed og pålidelighed:

Gå videre, lad os kontrollere, hvor god sikkerhed er ved hjælp af 000webhost. 000webhost har haft sin andel af hacks og sikkerhedsproblemer et par år tilbage.

000webhost har imidlertid overvundet disse problemer og har indarbejdet mandatsikkerhedsfunktioner, selv til deres gratis hosting.

000webhost bruger en avanceret firewall og inkluderer DDoS-beskyttelse. Det giver regelmæssige opdateringer og har løbende overvågning.

Sikkerhed

Det understøtter øjeblikkelig sikkerhedskopi for at sikre, at dine data altid har en sikkerhedskopi. Selvom det ikke har for mange sikkerhedsfunktioner ude af kassen, er der dog stadig tilstrækkelig god sikkerhedssupport.

Funktioner:

Generelt forventer de fleste brugere muligvis ikke, at en gratis hostingtjeneste har for mange funktioner. I modsætning til denne antagelse har 000webhost en god funktionsliste.

Det understøtter PHP og MySQL med dets cPanel. Du får en gratis webstedsbygger. 000webhost understøtter Curl, Zend, XML, fopen (), PHP-stikkontakter, GD2, Ioncube-læsser, .htaccess og flere andre PHP-funktioner.

000webhost giver brugeren en automatisk installation af et enkelt klik, der kan bruges til at installere andre applikationer såsom WordPress, Drupal og omkring 50 andre scripts.

Med den gratis hosting får du 10 GB båndbredde, 1 GB diskplads, gratis domænenavns-hosting, gratis cPanel, gratis webstedsbygger, 2 websteder, WordPress autoinstallationsprogram og aktivering af øjeblikkelig konto uden ekstra omkostninger.

000 webhost gratis hosting

Dets cPanel giver over 100 gratis skabeloner, flersproget support, HotLink-beskyttelse, IP Deny Manager, kodeordbeskyttede mapper, for at nævne nogle få.

Brugervenlighed:

En gratis hosting-service ville helt sikkert få en masse opmærksomhed. Når det er sagt, da flere brugere har adgang til dette, er det vigtigt, at hostingtjenesten er let at bruge.

Nå, 000webhost gør det hele virkelig meget enkelt.

De tilgængelige indstillinger er godt illustreret og adskilt, så du ikke ender med at bruge tid på at finde ud af, hvordan tingene fungerer.

brugervenlighed af 000webhost

Filhåndteringen er enkel, og du kan hurtigt uploade filer.

filhåndtering 000webhost

Det er nemt at administrere din database, og du kan tilføje / slette databasen meget hurtigt. Valgmulighederne er selvforklarende, og du har muligvis ikke brug for eksperthjælp til at administrere databaser.

administrere database

Med 000webhost kan du oprette op til 5 e-mail-speditører. Nu er dette igen nemt at bruge.

administrere e-mails

Håndtering af det komplette websted kan udføres ved hjælp af de tilgængelige indstillinger.

indstillinger

Så samlet er 000webhost ekstremt enkel at bruge og er meget for begyndere.

Kunde support:

Den nemmeste måde at nå 000webhost til enhver hjælp er gennem deres forum. Det har en videnbase og understøtter ofte stillede spørgsmål.

På hjemmesiden finder du flere andre tutorials baseret på forskellige emner. Det har også en blogafdeling.

000webhost er bundet sammen med en anden læringspartner BitDegree, som er endnu en måde du kan lære mere om hosting på.

000webhost understøtter ikke live chat. Det er dog premium-planen, der yder premium-kundesupport.

Webstedsbygger:

Den gode nyhed her er, med gratis hosting kan du også benytte dig af gratis webstedsbygger. Mens flere andre betalte hostingplatforme opkræver brugere af webstedsbyggere, holder 000webhost dette gratis.

Du kan enten oprette et websted fra bunden af ​​eller uploade et eksisterende websted. Webstedsbyggeren understøtter også WordPress-webstedsopbygning.

Du har brug for nul kodningsexpertise for at begynde at bruge deres webstedsbygger. Du får adgang til en række skabeloner baseret på forskellige domænekrav.

webstedsbygger

Det har en god 198 skabelonsamling, som er et meget godt antal skabeloner, især hvis du er på gratis hosting.

Redigering af ethvert afsnit på siden og tilpasninger er enkelt. De tilgængelige indstillinger er højt og tydeligt.

skabelon

Det er multidimensionelt responsivt, understøtter flere kort, god e-handelsstøtte og giver flersproget support. Alt dette er kombineret med god support på sociale medier, der inkluderer populære sociale medieplatforme som Instagram, Facebook Twitter og mange andre.

Andre planer:

000webhost har meget at tilbyde, noget som meget få hostingplatforme giver. Derudover er gratis hosting ikke den eneste mulige mulighed.

000webhost tilbyder mere med sine premium Hostinger-planer. 000webhost er en del af Hostinger. De andre tilgængelige planer er Single og Premium.

Begge planer tilbyder en 30-dages risikofri prøve. Den samlede plan starter ved $ 0,80 / måned og fornyes ved $ 7,99 / måned. Mens Premium-planen starter ved $ 2,15 / måned og fornyes ved $ 11,95 / måned.

000webhost-plan

Præmieplanerne giver 24/7/365 kundesupport. Du får mere båndbredde, plads, e-mail-konti, database og serverressourcer.

SSL-certifikat, daglige sikkerhedskopier og CloudFlare-beskyttelse kan købes til separat prisfastsættelse.

Ulemper ved 000webhost:

000webhost leverer en solid og lovende hosting service. Som enhver anden platform 000webhost kommer dog med få ulemper.
Så er disse alvorlige blokkeere?

Fortsæt med at læse for at forstå, hvad der kan være en ulempe, mens du bruger 000webhost.

Simplistic website building: Så nævnte jeg bare 000webhost har en meget let at bruge webstedsbygger? Det er sandt!!

Dette er et godt sted at oprette et enkelt websted. Hold dog fast, hvis du har brug for visuelt tiltalende og ekstremt kreative websteder, kan dette være en udfordring med 000webhost.

Ikke at 000webhost ikke kan oprette websteder, der er rigtige på UI. Men dette har sit eget sæt af begrænsninger. Det har en meget minimalistisk grafisk rig support til oprettelse af websteder.

Begrænsninger: Det kommer gratis, og ja 000webhost har også sine egne begrænsninger og begrænsninger. Så hvad enten det drejer sig om båndbredde eller kundesupport eller CPU-brug, ville du ikke være i stand til at nyde et lignende privilegium som en premiumkunde.

Nå, disse er muligvis ikke nødvendigvis en ulempe for 000 webhost.

Dog som bruger skal man være opmærksom på, hvad er begrænsningerne, mens man bruger 000webhost.

Sikkerhed: Nu vises dette her sammen med fordele på 000webhost. Sikkerhed er noget, som 000webhost tager sig af.

Når det er sagt, er en ting at fremhæve det faktum, at 000webhost som en gratis hostingtjeneste ville være mere udsat for sikkerhedstrusler på grund af et stort antal brugere, der bruger det.

Mens 000webhost leverer grundlæggende vigtige sikkerhedsfunktioner, nævner det også dette på sit websted.

sikre 000webhost

Så det bestemmer ikke endeligt, at du er fuldt sikker.

KONKLUSION:

000webhost leverer de fleste vigtige tjenester og giver meget mere end hvad andre gratis hostingudbydere kan tilbyde.

Det leverer betydelige hostingtjenester og er let at bruge. Det er en ideel mulighed for studerende og techentusiaster, der prøver at udforske hostingplatforme.

Dette kommer gratis for livet og har ingen andre skjulte omkostninger, hvilket igen er en fordel.

Så hvis du leder efter seriøs forretning med masser af avancerede funktioner, sikkerhed, kundesupport, er dette sandsynligvis ikke det rigtige valg.

Til det skal du bestemt se på Hostinger.

Og hvis du nogensinde beslutter at prøve Hostinger, skal du tjekke vores guide til at få 15% rabat på deres hosting-pakker:

Få 15% rabat hos Hostinger

Men hvis du sparker i gang et nyt websted og har et lavt budget, er 000webhost meget at vælge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map