000WebHost gjennomgang: Mine fordeler og ulemper ved å bruke 000Webhost

Denne 000WebHost-gjennomgangen ble revidert og oppdatert 10. juni 2019.


Å få en gratis vert er alltid en spennende avtale, spesielt når du har lite budsjett. Hvis du har søkt etter gratis hosting, ville du innse at alternativene for kjent og gratis hosting er noe begrenset.

Her vil jeg snakke om et så kjent hostingalternativ som er populært kjent for sine gratis hostingtjenester. Dette er ingen ringere enn 000webhost.

000webhost er en del av Hostinger. Med 000webhost kan du benytte deg av en gratis livstjeneste, en grunn til å gjøre den mer unik.

Det mer seriøse alternativet til 000Webhost ›

Å være en helt gratis hosting-tjeneste, 000webhost har få begrensninger, men det gir en rekke fordeler som du sannsynligvis aldri vil forvente i gratis hosting.

Så når jeg kommer til poenget, har 000webhost få fordeler og ulemper som jeg vil diskutere mer detaljert gjennom min anmeldelse.

Gå videre og nyt å lese mer om 000webhost!!

Fordeler med 000webhost:

000webhost gir flere fordeler. Du kan enkelt opprette et fullt funksjonelt nettsted. Før jeg snakker om noe annet, la meg gi flere detaljer om oppetiden deres, som er en av de mest avgjørende parametrene.

Oppetid og ytelse:

Hva kan være bedre enn å velge en vertsplattform som passer til lommen din og gir rimelig god oppetid?

Ja, du gjettet det riktig, 000webhost gir en god oppetidsmåling. Det garanterer en 99% oppetid som i flere tilfeller treffer hele 99,9% oppetid.

Dens oppetid er kanskje ikke den beste i bransjen, men svært få gratis hostingtjenester har en jevn oppetid.

Garantien for oppetid gir kundene troverdighet og sikrer brukere som er skeptiske til å prøve gratis hosting.

Jeg har brukt 000webhost i noen tid og har overvåket oppetiden deres. Nedenfor er de siste oppetidene.

000webhost gjennomgang

Så langt har det vært bra, 000webhost gir tiltalende oppetid og ytelsesmålinger.

Sikkerhet og pålitelighet:

Fortsett videre, la oss sjekke hvor god sikkerhet er med 000webhost. 000webhost har hatt sin del av hacks og sikkerhetsproblemer for et par år tilbake.

Imidlertid har 000webhost overvunnet disse problemene og har innarbeidet mandat sikkerhetsfunksjoner selv for gratis hosting.

000webhost bruker en avansert brannmur og har DDoS-beskyttelse. Den gir jevnlige oppdateringer og har kontinuerlig overvåking.

Sikkerhet

Den støtter øyeblikkelig sikkerhetskopi for å sikre at dataene dine alltid har en sikkerhetskopi. Selv om det ikke har for mange sikkerhetsfunksjoner utenom boksen, er det likevel tilstrekkelig god sikkerhetsstøtte.

Funksjoner:

Generelt sett forventer de fleste brukere ikke at en gratis hostingtjeneste skal ha for mange funksjoner. I motsetning til denne antakelsen har 000webhost en god funksjonsliste.

Den støtter PHP og MySQL med sin cPanel. Du får en gratis nettstedbygger. 000webhost støtter Curl, Zend, XML, fopen (), PHP-stikkontakter, GD2, Ioncube-laster, .htaccess og flere andre PHP-funksjoner.

000webhost gir brukeren et automatisk installasjonsprogram med ett klikk som kan brukes til å installere andre applikasjoner som WordPress, Drupal og rundt 50 andre skript.

Med gratis hosting får du 10 GB båndbredde, 1 GB diskplass, gratis domenenavn hosting, gratis cPanel, gratis nettsted byggherre, 2 nettsteder, WordPress auto installasjonsprogram og aktivering av øyeblikkelig konto uten ekstra kostnader.

000webhost gratis hosting

CPanel gir over 100 gratis maler, flerspråklig støtte, HotLink-beskyttelse, IP Deny Manager, passordbeskyttede kataloger, for å nevne noen.

Brukervennlighet:

En gratis hostingtjeneste vil definitivt fange mye oppmerksomhet. Når det er sagt, siden dette vil være tilgang til av flere brukere, er det viktig at hostingtjenesten er enkel å bruke.

Vel, 000webhost gjør det hele veldig enkelt.

Alternativene som er tilgjengelige er godt illustrert og segregerte, så du vil ikke ende opp med å bruke tid på å finne ut hvordan ting fungerer.

brukervennlighet av 000webhost

Filbehandleren er enkel, og du kan raskt laste opp filer.

filbehandler 000webhost

Det er enkelt å administrere databasen din, og du kan legge til / slette databasen veldig raskt. Alternativene er selvforklarende og det er ikke sikkert du trenger eksperthjelp for å administrere databaser.

administrere databasen

Med 000webhost kan du opprette opptil 5 e-postutstyr. Nå er dette igjen enkelt å bruke.

administrere e-postmeldinger

Administrering av hele nettstedet kan gjøres ved å bruke de tilgjengelige innstillingsalternativene.

innstillinger

Så samlet er 000webhost ekstremt enkel å bruke og er mye for nybegynnere.

Kundeservice:

Den enkleste måten å nå 000webhost for all hjelp er gjennom forumet deres. Den har en kunnskapsbase og støtter vanlige spørsmål.

Over nettstedet vil du finne flere andre opplæringsprogrammer basert på forskjellige emner. Den har også en bloggseksjon.

000webhost er bundet opp med en annen læringspartner BitDegree, som er enda en måte du kan lære mer om hosting på.

000webhost støtter ikke live chat. Imidlertid er det premiumplanen som gir premium kundesupport.

Nettstedsbygger:

Den gode nyheten her er, med gratis hosting kan du også benytte deg av gratis nettstedbygger. Mens flere andre betalte hostingplattformer belaster brukere for nettstedbyggere, holder 000webhost dette gratis.

Du kan enten bygge et nettsted fra grunnen av eller laste opp et eksisterende nettsted. Nettstedsbyggeren støtter også WordPress nettstedsbygging.

Du trenger null kodingskompetanse for å begynne å bruke nettstedets byggherre. Du får tilgang til en serie maler basert på forskjellige domenekrav.

nettsted byggherre

Den har en god 198 malsamling som er et veldig stort antall maler, spesielt hvis du er på gratis hosting.

Det er enkelt å redigere en hvilken som helst seksjon på siden og tilpasninger. Alternativene som er tilgjengelige er høye og tydelige.

mal

Det er flerdimensjonalt responsivt, støtter flere kart, god e-handelsstøtte og gir flerspråklig støtte. Alt dette er kombinert med god støtte for sosiale medier som inkluderer populære sosiale medier-plattformer som Instagram, Facebook Twitter og mange andre.

Andre planer:

000webhost har mye å tilby, noe som veldig få hostingplattformer gir. I tillegg til dette er gratis hosting ikke det eneste alternativet som er tilgjengelig.

000webhost tilbyr mer med sine premium Hostinger-planer. 000webhost er en del av Hostinger. De andre tilgjengelige planene er Single og Premium.

Begge planene tilbyr en 30-dagers risikofri prøve. Enkeltplanen starter på $ 0,80 / måned og fornyes til $ 7,99 / måned. Mens Premium-planen starter på $ 2,15 / måned og fornyes til $ 11,95 / måned.

000webhost-plan

Premieplanene gir 24/7/365 kundesupport. Du får mer båndbredde, plass, e-postkontoer, database og serverressurser.

SSL-sertifikat, daglige sikkerhetskopier og CloudFlare-beskyttelse kan kjøpes til separate priser.

Ulemper med 000webhost:

000webhost tilbyr en solid og lovende hostingtjeneste. Som alle andre plattformer, 000webhost, har imidlertid få ulemper.
Så er disse alvorlige blokkeringene?

Fortsett å lese for å forstå hva som kan være en ulempe mens du bruker 000webhost.

Forenklet nettstedsbygging: Så, nevnte jeg bare 000webhost har en veldig brukervennlig nettstedbygger? Det stemmer!!

Dette er et bra sted å opprette en enkel webside. Men hold på, i tilfelle du trenger visuelt tiltalende og ekstremt kreative nettsteder, kan dette være utfordrende med 000webhost.

Ikke det at 000webhost ikke kan opprette nettsteder med mange brukergrensesnitt. Men dette har sitt eget sett med begrensninger. Den har en veldig minimalistisk grafisk rik støtte for oppretting av nettsteder.

Begrensninger: Det kommer gratis, og ja, 000webhost har også sine egne begrensninger og begrensninger. Så i utgangspunktet, det være seg båndbredde eller kundestøtte eller CPU-bruk, ville du ikke kunne glede deg over et lignende privilegium som en premiumkunde.

Vel, dette er ikke nødvendigvis en ulempe for 000webhost.

Imidlertid må man som bruker være klar over hva som er begrensningene mens du bruker 000webhost.

Sikkerhet: Nå vises dette her sammen med proffer på 000webhost. Sikkerhet er noe som 000webhost tar seg av.

Når det er sagt, er en ting å trekke frem det faktum at 000webhost som en gratis hostingtjeneste ville være mer utsatt for sikkerhetstrusler på grunn av et stort antall brukere som bruker den.

Mens 000webhost tilbyr grunnleggende viktige sikkerhetsfunksjoner, nevner den også dette på nettstedet.

sikre 000webhost

Så det avgjør ikke endelig at du er sikkerhetsbeskyttet.

KONKLUSJON:

000webhost tilbyr de fleste viktige tjenester og gir mye mer enn hva andre gratis hostingleverandører kan tilby.

Det gir betydelige hostingtjenester og er enkelt å bruke. Det er et ideelt alternativ for studenter og teknologientusiaster som prøver å utforske hostingplattformer.

Dette kommer gratis for livet og har ingen andre skjulte kostnader som igjen er en fordel.

Så hvis du leter etter seriøs virksomhet med mange avanserte funksjoner, sikkerhet, kundesupport, kan dette sannsynligvis ikke være det riktige valget.

For det bør du absolutt se på Hostinger.

Og hvis du noen gang bestemmer deg for å prøve Hostinger, må du huske å sjekke guiden vår for å få 15% rabatt på hostingpakkene deres:

Få 15% rabatt hos Hostinger

Imidlertid, hvis du sparker i gang en ny webside og har lite budsjett, er 000webhost en god del å velge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map