000WebHost Review: Mina för- och nackdelar med 000Webhost

Denna 000WebHost-översyn reviderades och uppdaterades 10 juni 2019.


Att få en gratis värd är alltid en spännande affär, särskilt när du är låg på budgeten. Om du har letat efter gratis värd skulle du inse att alternativen för välkänd och gratis värd är något begränsade.

Här skulle jag tala om ett sådant välkänt värdalternativ som är populärt känt för sina kostnadsfria värdtjänster. Det här är ingen annan än 000webhost.

000webhost är en del av Hostinger. Med 000webhost kan du använda en livstidsfria tjänst, en anledning att göra den mer unik.

Det mer allvarliga alternativet till 000Webhost ›

Att vara en helt gratis värdtjänst har 000webhost några begränsningar, men det ger en rad fördelar som du antagligen aldrig skulle förvänta dig med gratis hosting.

Så att komma ner till poängen, 000webhost har få fördelar och nackdelar som jag kommer att diskutera mer detaljerat genom min recension.

Gå vidare och njut av att läsa mer om 000webhost!!

Fördelar med 000webhost:

000webhost ger flera fördelar. Du kan enkelt skapa en helt funktionell webbplats. Innan jag talar om något annat, låt mig ge mer information om deras drifttid, vilket är en av de viktigaste parametrarna.

Drifttid och prestanda:

Vad kan vara bättre än att välja en värdplattform som passar till din ficka och ger rimligt bra drifttid?

Ja, du gissade det rätt, 000webhost ger en bra drifttid. Det garanterar en 99% drifttid som i flera fall träffar hela 99,9% drifttid.

Dess driftstid är kanske inte den bästa i branschen, men mycket få kostnadsfria värdtjänster har en konsekvent drifttid.

Deras drifttidsgaranti tillför trovärdighet till sina tjänster och försäkrar användare som är skeptiska till att prova gratis hosting.

Jag har använt 000webhost under en tid och har övervakat deras drifttid. Nedan visas deras senaste uppetider.

000webhost recension

Hittills har det varit bra, 000webhost ger tilltalande drifttid och prestandametriker.

Säkerhet och tillförlitlighet:

Gå vidare, låt oss kolla hur bra är säkerheten med 000webhost. 000webhost har haft sin andel hacks och säkerhetsfrågor ett par år tillbaka.

000webhost har dock övervunnit dessa problem och har införlivat säkerhetsfunktioner för mandat även för deras gratis värd.

000webhost använder en avancerad brandvägg och har DDoS-skydd. Det ger regelbundna uppdateringar och har kontinuerlig övervakning.

säkerhet

Det stöder omedelbar säkerhetskopiering för att säkerställa att dina data alltid har en säkerhetskopia. Även om det inte har för många säkerhetsfunktioner utanför lådan, fortfarande tillräckligt bra säkerhetsstöd.

Funktioner:

Generellt kanske de flesta användare inte förväntar sig att en gratis webbhotell ska ha för många funktioner. Till skillnad från detta antagande har 000webhost en bra funktionslista.

Det stöder PHP och MySQL med sin cPanel. Du får en gratis webbplatsbyggare. 000webhost stöder Curl, Zend, XML, fopen (), PHP-uttag, GD2, Ioncube loader, .htaccess och flera andra PHP-funktioner.

000webhost förser användaren med ett klick på en automatisk installation som kan användas för att installera andra applikationer som WordPress, Drupal och cirka 50 andra skript.

Med gratis värd får du 10 GB bandbredd, 1 GB Diskutrymme, gratis domännamnvärd, gratis cPanel, gratis webbplatsbyggare, 2 webbplatser, WordPress autoinstallatör och aktivering av direktkonton utan extra kostnad.

000webhost gratis värd

Dess cPanel erbjuder över 100 gratis mallar, flerspråkigt stöd, HotLink-skydd, IP Deny Manager, lösenordsskyddade kataloger, för att nämna några.

Användarvänlighet:

En gratis värdtjänst skulle definitivt få mycket uppmärksamhet. Med detta sagt, eftersom det skulle komma åt flera användare, är det viktigt att värdtjänsten är lätt att använda.

Tja, 000webhost gör allting väldigt enkelt.

De tillgängliga alternativen är väl illustrerade och segregerade, så du kommer inte att spendera tid på att försöka ta reda på hur saker fungerar.

enkel användning av 000webhost

Filhanteraren är enkel och du kan snabbt ladda upp filer.

filhanterare 000webhost

Det är enkelt att hantera din databas och du kan lägga till / ta bort databasen mycket snabbt. Alternativen är självförklarande och du kanske inte behöver experthjälp för att hantera databaser.

hantera databasen

Med 000webhost kan du skapa upp till 5 e-postsändare. Nu är detta igen enkelt att använda.

hantera e-postmeddelanden

Hantera hela webbplatsen kan göras med tillgängliga inställningsalternativ.

inställningar'

Så totalt sett är 000webhost extremt enkel att använda och är mycket för nybörjare.

Kundsupport:

Det enklaste sättet att nå 000webhost för all hjälp är genom deras forum. Den har en kunskapsbas och stöder vanliga frågor.

På webbplatsen hittar du flera andra självstudier baserade på olika ämnen. Det har också ett bloggsnitt.

000webhost är bundet med en annan inlärningspartner BitDegree som är ännu ett sätt du kan lära dig mer om värd.

000webhost stöder inte livechatt. Det är dock premiumplanen som ger premiumkundsupport.

Webbplatsbyggare:

Den goda nyheten här är, med gratis hosting kan du också använda gratis webbplatsbyggare. Medan flera andra betalda värdplattformar debiterar användare för webbplatsbyggare, håller 000webhost detta gratis.

Du kan antingen bygga en webbplats från grunden eller ladda upp en befintlig webbplats. Webbplatsbyggaren stöder också WordPress webbplatsbyggnad.

Du behöver nollkodningskompetens för att börja använda deras webbplatsbyggare. Du får tillgång till en serie mallar baserade på olika domänkrav.

webbplats byggare

Den har en bra 198 mallkollektion som är ett mycket bra antal mallar, särskilt om du är på gratis värd.

Att redigera valfritt avsnitt på sidan och anpassningar är enkelt. De tillgängliga alternativen är höga och tydliga.

mall

Det är flerdimensionellt lyhört, stöder flera kartor, bra e-handelsstöd och ger flerspråkigt stöd. Allt detta kombineras med bra sociala mediesupport som inkluderar populära sociala medieplattformar som Instagram, Facebook Twitter och många andra.

Andra planer:

000webhost har mycket att erbjuda, något som mycket få värdplattformar ger. Utöver detta är gratis värd inte det enda alternativet som finns tillgängligt.

000webhost erbjuder mer med sina premium Hostinger-planer. 000webhost är en del av Hostinger. De andra tillgängliga planerna är Single och Premium.

Båda planerna erbjuder en 30-dagars riskfri prövning. Den enskilda planen börjar på $ 0,80 / månad och förnyas till $ 7,99 / månad. Medan Premium-planen börjar på $ 2,15 / månad och förnyas till $ 11,95 / månad.

000webhost plan

Premiumplanerna erbjuder kundsupport 24/7/365. Du får mer bandbredd, utrymme, e-postkonton, databas- och serverresurser.

SSL-certifikat, dagliga säkerhetskopior och CloudFlare-skydd kan köpas till separat prissättning.

Nackdelar med 000webhost:

000webhost tillhandahåller en solid och lovande webbhotell. Men som alla andra plattformar kommer 000webhost med några nackdelar.
Så är dessa allvarliga blockerare?

Fortsätt läsa för att förstå vad som kan vara en nackdel när du använder 000webhost.

Förenklad webbplatsbyggnad: Så nämnde jag bara 000webhost har en mycket enkel att använda webbplatsbyggare? Det är sant!!

Detta är ett bra ställe att skapa en enkel webbplats. Men fortsätt, om du behöver visuellt tilltalande och extremt kreativa webbplatser, kan detta vara utmanande med 000webhost.

Inte för att 000webhost inte kan skapa UI-rika webbplatser. Men detta har sin egen uppsättning begränsningar. Det har ett mycket minimalistiskt grafiskt rikt webbstöd.

Begränsningar: Det kommer gratis och ja 000webhost har också sina egna begränsningar och begränsningar. Så i princip, vare sig det är bandbredd eller kundsupport eller CPU-användning, skulle du inte kunna njuta av ett liknande privilegium som en premiumkund.

Det kan hända att dessa inte nödvändigtvis är en nackdel för 000webhost.

Men som användare måste man vara medveten om vad som är begränsningarna när du använder 000webhost.

Säkerhet: Nu visas detta här tillsammans med proffs på 000webhost. Säkerhet är något som 000webhost tar hand om.

Efter att ha sagt detta, är det en sak att lyfta fram det faktum att 000webhost som en gratis webbhotell skulle vara mer utsatt för säkerhetshot på grund av ett stort antal användare som använder den.

Medan 000webhost tillhandahåller grundläggande väsentliga säkerhetsfunktioner, nämner den också detta på sin webbplats.

säkra 000webhost

Så det avgör inte slutgiltigt att du är fullsäker.

SLUTSATS:

000webhost tillhandahåller de flesta viktiga tjänster och tillhandahåller mycket mer än vad andra gratis webbhotell kan erbjuda.

Det tillhandahåller betydande värdtjänster och är lätt att använda. Det är ett idealiskt alternativ för studenter och teknikentusiaster som försöker utforska värdplattformar.

Detta kommer gratis för livet och har inga andra dolda kostnader som återigen är en fördel.

Så om du letar efter seriösa affärer med massor av avancerade funktioner, säkerhet, kundsupport, kan detta förmodligen inte vara rätt val.

För detta bör du definitivt titta på Hostinger.

Och om du någonsin bestämmer dig för att prova Hostinger, se till att du läser vår guide för att få 15% rabatt på deras värdpaket:

Få 15% rabatt hos Hostinger

Men om du sparkar iväg en ny webbplats och har låg budget är 000webhost mycket att välja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map