10 bästa webbhotellföretag som du inte har hört till nu

Oavsett om du är företagare, som vill skapa sin online-närvaro, eller om du är en person som vill starta en personlig blogg, antingen anledningen, måste du göra din forskning för att hitta rätt webbhotellföretag.


Och du trodde verkligen att det är en problemfri händelse att välja en webbhotell? Ompröva! Det finns olika fall där små och medelstora grupper behåller sin egen webbserver.

Resultat?

De flesta av dem misslyckas bara, för att upprätthålla och underhålla en webbserver visar sig vara mycket dyra och mycket tidskrävande.

Lösning? Leta efter rätt webbhotellföretag.

De hanterar resten medan du fokuserar på andra viktiga uppgifter.

hostingpill10 bästa okända webbhotellföretag

 1. WebHostFace
 2. Snabb webbhotell
 3. SSD Cloud
 4. Sky Net Hosting
 5. Hostimul
 6. Yourlasthost.com
 7. Värd IT Smart
 8. En liten apelsin
 9. 34sp
 10. LCN

Titta bortom BlueHost och HostGator när vi ger dig en väl undersökt lista över de 10 bästa webbhotellföretagen som du inte har hört hittills!

1. WebHostFace

WebHostFace startades under första kvartalet 2013 och erbjuder en nöjdhetsgrad på cirka 98%. Med mer än fyra år i ett företag har webbhotell erbjuder oerhört tillförlitliga och rika funktioner i webbhotell och erfarenhet till sina kunder.

De kan erbjuda tjänster som många andra webbhotellföretag inte levererar; exceptionell tillfredsställelse för kunder som stöds av inga krångel, inga strängar knutna 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

På WebHostFace anser de att deras klienter tjänar rätt att få tjänster i toppklass utan problem eller åtaganden..

De tillhandahåller delade och återförsäljare webbhotellpaket på SSD-drivna servrar, dedikerade servrar, virtuella privata servrar, registrering av domännamn och hantering och SSL-tjänster av högsta klass.

De är också kända för att erbjuda extra premiumtjänster som McAfee-skanningar av skadlig programvara och dagliga säkerhetskopior av R1Soft också gratis.

WebHostFace

Besök hemsidan

2. Snabb webbhotell

Fast Web Host har erbjudit webbhotellösningar till ett antal företag och privata webbplatser sedan 2008.

Fast Web Host är listat bland de snabbast växande webbhotellföretag med cirka 200 000 domäner, solidt supportsystem och högt berömd nätverksinfrastruktur.

Deras webbhotellpaket hjälper företag och människor att få avancerad service och det också till en bråkdel av kostnaden.

Deras nätverk av webbhotell är helt baserat på den snabba och pålitliga Apache webbservern som kombineras med den dominerande MySQL databasservern och Horde mail server.

Servern övervakas 24 av 7 för alla onormala aktiviteter och riktmärken utförs kontinuerligt. Detta låter dem omedelbart svara på alla typer av kortvariga webbproblem på toppen av att växa sitt system optimalt, dvs att upprätthålla och hålla det bredbandsklar, kostnadseffektivt och fullt fungerande.

Det som får dem att skilja sig från resten av blocket är deras fantastiska drifttid – de är helt engagerade i att erbjuda en säker och konsekvent värdinställning.

Deras kundwebbplatser är direkt värd på högkvalitativa och uppdaterade quad-processor-servrar och deras datacenter är fullt utrustat med 24 * 7 UPS-back-up-generator, och erbjuder också 99,9% serverupptid och 30 dagar pengar-tillbaka-garanti när som helst..

FastWebHost.com

Besök hemsidan

3. SSD Cloud

SSD Cloud är en molntjänstleverantör och erbjuder flera molnbaserade tjänster. Det ligger i Orlando, Florida. Med sina molntjänster hjälper SSD-moln att hantera kärninfrastruktur och tillhandahålla teknisk support.

SSD-molnet är utformat för att stödja höga hastigheter, cirka 10 spelningar på varje server. Med hastighet erbjuder SSD-moln också pålitliga tjänster med en övervakning av infrastruktur dygnet runt. Det kompletta nätverket har redundanta servrar, SAN: er för att ge hög upptid med självhelande infrastruktur.

Som en del av hosting har du premiumhotell som garanterar en 99,99% drifttid. Planerna stöds med 24/7 support, bra bandbredd, webbhotell, gratis överföring och FTP-stöd. Premiumhotell startar så lågt som $ 3,9 / månad.

De andra tillgängliga värdalternativen är Cloud hosting, Självhanterad VPS, Hanterad VPS, Självhanterad dedikerade servrar, hanterade dedikerade servrar, återförsäljarhosting och SEO-värd. Det finns mångsidiga planer i var och en av dessa och dess budgetvänliga. Dessutom ger varje plan en bra bandbredd, lagring och drifttidsgaranti.

Det finns flera sätt du kan nå SSD-molns kundsupport. Detta kan nås via e-post, biljetter och livechatt. Hjälpstödet innehåller flera guider och handledning om olika ämnen som är intresserade av värd.

Värdtjänsterna åtföljs av gratis migrering, gratis överföring, gratis SSL-certifikat, gratis dedicerad IP, gratis webbplatsbyggare med mallar och gratis kundvagnar för e-handel.

SSD Cloud

Besök hemsidan

(Använd den här kupongkoden “HOSTINGPILL” som ger 25% återkommande rabatter på alla delade / återförsäljarhotellplaner)

4. Sky Net Hosting

Sky Net Hosting grundades 2004 med idén att erbjuda avancerade webbhotelltjänster till sina kunder.

Integriteten de hanterar med sina kunder är det som gör dem annorlunda. Till skillnad från andra företag tror de att deras kunder har rätt att ha kunskap om hur och var deras webbplats är värd och serverad och vart investerade pengar går.

Varje enskilt värdkonto, oavsett om det kommer från deras webbhotellplaner eller återförsäljare webbhotell eller virtuella servrar stöds helt och hållet av 24 av 7 av de obegränsade bästa datacenterprocesserna som finns tillgängliga.

De har ungefär 9 års erfarenhet av IP-värd för flera C-klass. De ger också garanterad 99,9% nätverks- och servertid SLA med en komplett 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

De erbjuder en garanti för att alla förfrågningar som skickas av klienterna till deras tekniska avdelning kommer att hanteras och lösas inom en timme efter det att förfrågan har mottagits.

Men bli inte förvånad om företaget svarar och löser sig på mindre än 15 minuter. De tillhandahåller och utför också varje dag och varje vecka komplett säkerhetskopieringstjänst till varje värdkonto under deras server.

skynethosting

Besök hemsidan

5. Hostimul

Ytterligare en ny värdplattform är Hostimul som lanserades 2017. Som värdplattform ger detta dig flera funktioner. På en grundnivå tillhandahåller Hostimul delad hosting, dedikerad hosting och Cloud VPS-lösningar. Tjänsterna inkluderar en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Hostimul ger en garanterad drifttid på 99,9%. Servrarna använder förut infrastrukturarkitektur för att upprätthålla god responstid och ger betydande prestanda.

VPS och dedikerade servrar använder CloudLinux som är ett operativsystem som är utformat för att ge en mer stabil värd.

Hostimul använder Litespeed webbservrar som ger bra prestanda, hastighet och säkerhet.

Det finns flera planer tillgängliga för SSL tillsammans med Anti-spam filter, daglig virusscanning och DDoS-skydd. Hostimul tillhandahåller automatisk dagliga säkerhetskopior av data. Detta har pålitliga och säkerhetsdrivna funktioner.

Planerna är överkomliga och ger pengar värde. Den delade värden startar så lågt som $ 1,76 / månad för en 12-månadersplan. Hostimul stöder Linux såväl som Windows VPS. Med SSD-lagring är detta helt konfigurerbart. Detta har också stöd för Container VPS, Storage VPS och Cloud VPS.

Hostimul har en bra uppsättning alternativ för dedikerad värd med mer CPU och lagring. Detta är igen helt konfigurerbart.

Hostimul har bra kundsupportalternativ med livechatt, e-poststöd, instruktionsvideor, vanliga frågor och dedikerade handledning.

hostimul banner

Besök hemsidan

6. Yourlasthost.com

Yourlasthost är en relativt ny värdplattform och lanserades först i januari 2016. De har flera servrar placerade på olika platser och har hittills över 7000 servrar som stöder mer än 50000 värdwebbplatser.

Yourlasthost tillhandahåller webbhotell, VPS, dedikerade servrar, återförsäljarhosting och hybridservrar. De ger en nästan 100% drifttid. Som deras kredit stöder Yourlasthost Windows såväl som Linux-baserat webbhotell.

De erbjuder support 24/7/365 och säkerhetsövervakning. Infrastrukturen är utformad för att upprätthålla redundans och omedelbar säkerhetskopiering, vilket också garanterar att upprätthålla en 100% nätverkstids-SLA.

Yourlasthost upprätthåller en daglig säkerhetskopiering online och tillhandahåller gratis migrationstjänster för webbplatser. De ger en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Värdtjänsterna använder LiteSpeed-servrar för att tillhandahålla hög hastighet och åtföljs av en bra databasstödda funktioner, PHP och e-posthotell.

I genomsnitt tar Yourlasthost 30-minuters upplösningstid för alla frågor. Kundsupporten finns dygnet runt och kan nås via telefon, livechatt eller via biljetter.

Med dessa funktioner stöder Yourlasthost installation med 1 klick med Softaculous som ger tillgång till över 100 applikationer. De har flera säkerhetsaktiverade funktioner med nätverkslagers intrångsdetekteringssystem, serverhärdning och intelligent routing av bandbredd.
yourlasthost

Besök hemsidan

7. Värd IT Smart

Detta värdföretag startades 2012 av Mr. Kartik Mehta och har mer än 100 000 kunder över hela världen.

De erbjuder webbhotelltjänster som Linux Hosting, WordPress Hosting, Java Hosting, Windows Hosting etc. med chatt dygnet runt samt telefonsupport. Tillsammans med detta erbjuder de också en drifttidsgaranti på 99,9%.

De har billiga webbhotellplaner eftersom priserna är överkomliga och ger en 30-dagars återbetalningsgaranti. Detta gör att du kan begära återbetalning innan 30 dagar efter köpet.

De har inte begränsat användningen av hårddiskutrymme, antal domäner och antalet e-postkonton. Detta innebär att du kan lagra vilken form av innehåll som helst utan att oroa dig för diskplatsförbrukning.

Host IT Smart erbjuder säkerhetsverktyg som e-postkryptering, SSL-certifikat, SSL-säkra servrar, brandväggsskydd etc. Deras webbplats består av en bloggsektion samt FAQ-avsnittet.

Värd IT Smart

8. En liten apelsin

A Small Orange har alltid betecknats som ett ledande expert webbhotellföretag sedan 2003 och grundades i Atlanta. Detta företag är känt för att skapa något magiskt; de har ett uppenbart, hemligt recept för att utveckla delikat webbhotell.

Naturligtvis är de helt medvetna om vad som krävs för att vara expert webbhotell.

Ytterligare tjänster de erbjuder är – delad hosting, webbhotell, moln VPS, webbdesigntjänster, webbplatsbyggare och klementinhanterad.

Det som sätter företaget ovanför resten av slots är dess tro. En liten orange tror inte och ger inte någon form av “obegränsade planer”, eftersom de känner att de uppfyller kundernas förväntningar och krav faktiskt kräver dyra uppgraderingar.

De anser att klienten ska betala för den service han önskar och behöver. Logiskt faktiskt!

liten orange

9. 34sp

34SP.com är en brittisk baserad webbhotellleverantör grundad år 2000. Den grundades med tanke på tanken att fylla ett klyftan mellan avancerade webbhotelltjänster och rimliga priser.

Från prisvärda webbhotellplaner till VPS webbhotell, domännamnsregistrering och dedikerade hostingtjänster, 34sp erbjuder dig varje enskild sak och det också till fickvänliga priser.

De erbjuder också skräddarsydda produkter för alla typer av webbhotellbehov.

De erbjuder olika val som du kan välja mellan, när du letar efter professionella webbhotelltjänster. På 34sp kommer du att upptäcka servicealternativ, allt från dedikerade webbservrar till delade värdpaket.

Deras tekniska supportteam av högsta klass är resultatet av perfekt sammanslagning av teknisk kunskap med lyhörd personal och pålitlig hantering.

Deras huvudkontor och datacenter är baserade i Central Manchester (England) och Central London (England).

Deras datacentra har fastnat med teknisk personal för att se till att konstruktion, mekanism, funktioner och underhållsåtgärder på plats upprätthålls på hög nivå.

34SP

10. LCN

Grundades i februari 2000 och har mer än 180 000 nöjda kunder i Storbritannien. De har också datacentret i Storbritannien.

Deras engagemang för service är exceptionellt, till skillnad från andra webbhotellföretag som säljer diskutrymme, e-postlådor och bandbredd.

På Icn.com är de kända för att sälja sina tjänster. Serviceavdelningen på Icn.com består av utbildade och skickliga medarbetare, som är utbildade av företaget själv och får djup kompetens inom alla delar av kundens webbhotell. konto.

De ger tjänsten sin första prioritet, och det är vad de är kända för. Faktum är att medlemmarna i Icn.coms verkställande team direkt svarar på kundtjänstsamtal.

Det är detta som återspeglar kvaliteten och snabbheten i deras servarsvar.

LCN.com

Det som får dem att stå isär är deras vilja att erbjuda personligt stöd, till var och en av sina kunder och de är mer än villiga att hjälpa alla som vill starta ett projekt eller någon som vill ha utvecklingsråd.

Detta är deras ledande koncept som många stora webbhotellföretag saknar.

De har också tillhandahållit anmälningskuponger för läsare av Hosting Pill.En ny användare som registrerar sig kommer att få 60% rabatt om de tillämpar kampanjkod “HostingPill” vid kassan.

Jämförelse av webbhotellföretag

Webbhotellföretag
Disk utrymme
Bandbredd
Gratis domän
Pris
WebHostFace
Delad värd
30 GBObegränsatJA$ 0.69 / mo
Snabb webbhotell
Värderingsplan
50 GBObegränsatJA$ 2,95 / mo
SSD Cloud
Premiumhotell
3 GB30 GBJA$ 3.9 / mo
Skynet Hosting
USA Hosting
2 GB100 GBNEJ$ 1,95 / mo
Hostimul
Delad värd
5 GBObegränsat$ 2,07 / mo
Yourlasthost
Delad värd
50 GB1500 GB platinaJA$ 7,95 / mo
Värd IT Smart
Delad värd
ObegränsatObegränsatObegränsat$ 1,5 / mo
En liten apelsin
Startplan
40 GB600 GBNEJ$ 20.00 / mo
34sp
Professionell värd
5 GBObegränsatNEJ£ 5,95 / mo
LCN
Startplan
5 GBObegränsatNEJ$ 2,92 / mo

Slutsats:

Så nästa gång du funderar på att vara värd för din webbplats eller byta till en ny leverantör, förtjänar ovannämnda värdföretag en chans att få ditt företag. Låt mig veta nedan vilken du går efter.

Lycka till och lycklig värd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map