10 bästa “Webbplatsbyggare” för Mac (nr 1 är fantastiskt)

MacOS är det näst mest använda operativsystemet efter Microsoft Windows. Detta lanserades initialt 2001 av Apple Inc. Under åren har MacOS förfinats och flera uppdateringar har lanserats.


MacOS-användare är dock överens om att användargränssnitt att skapa ur rutan skulle vara en utmanande uppgift i MacOS. Så om du är helt beroende av MacOS för att skapa din webbplats, kanske du måste tänka om.

MacOS stöder dock grundläggande webbplatsbyggnad, men när vi talar om stora webbplatser på företagsnivå, skulle detta behöva något ytterligare.

MacOS med all sin UI, avancerad design och säkerhet är långt ifrån en helt perfekt plattform för att bygga webbplatser.

Ja, jag talar om webbplatsbyggare. Webbplatsbyggare hjälper dig smidigt att skapa visuellt tilltalande webbplatser med minst ansträngningar.

Visste du dock att det också finns speciella dedikerade webbplatsbyggare för MacOS?

Med sådana webbplatsbyggare för MacOS kan du koppla av och skapa en fantastisk webbplats.

Med mycket forskning som gjorts kring webbplatsbyggare för MacOS har jag hittat topp 10 webbplatsbyggare för MacOS. Här över kommer jag att visa upp vart och ett av dessa alternativ med detaljer.

hostingpillTopp 10 webbplatsbyggare för MacOS

 1. Webflow (min favorit)
 2. GoCentral
 3. Mobirise
 4. uCraft
 5. Realmac
 6. Jimdo
 7. Gnistra
 8. Pinegrow
 9. Blocsapp
 10. Everweb

1. Webflow (min favorit)

Webflow Banner

Webflow är en kraftfull webbplatsbyggare. Om du är MacOS-användare och letar efter att skapa en komplex webbplats ger Webflow dig en bra funktionslista.

Webflow erbjuder också en gratis plan. Den kostnadsfria planen innehåller grundläggande funktioner. Webflow ger en scenmiljö där du först kan kontrollera dina ändringar innan du går live.

Funktioner:

Webflow är funktionspaket och är verkligen inte en enkel dra och släpp webbplatsbyggare. Med hjälp av Webflow-webbplatsbyggare på din MacOS kan du skapa UI-rika och visuellt tilltalande webbplatser.

Webflow har en helt responsiv design, men ger också flexibilitet för att tillåta kodredigeringar eller skriva semantisk kod.

Webflow innehåller funktioner som rullningseffekter, animationer och ger en robust redigerare som kan anpassa varje komponent på webbplatsen.

Webflow-funktioner

Om du funderar på att bygga en onlinebutik integrerar Webflow funktioner i onlinebutiker mycket bra.

Planer och prissättning:

Med Webflow kan du utnyttja deras gratis plan om du letar efter grundläggande webbplatsutvecklingsfunktioner.

Den betalade planen börjar på $ 16 / månad och ger en mängd funktioner.

Webflödesplaner

De betalda planerna är perfekt utformade för utveckling av e-handel. Webflow stöder över 100 responsiva mallar och tillhandahåller Google-teckensnitt, dina egna anpassade teckensnitt, återanvändbara symboler och många andra funktioner för webbplatsdesign.

Fördelar med Webflow:

 • Funktionsrik MacOS-webbplatsdesign
 • Bra kundsupport
 • Bra e-handelsstöd
 • Stöder grundläggande kodnivåanpassningar

Nackdelar med webbflöde:

 • För nybörjare har Webflow en brant inlärningskurva

Prova webbflödet gratis

2. GoCentral

GoCentral Banner

GoCentral är en populär webbplatsbyggare av GoDaddy. Med en enorm kundbas finns det inga andra tankar om varför detta har lagts till i denna lista över webbplatsbyggare för MacOS.

GoCentral är kompatibel med olika plattformar och det finns inget sätt GoDaddy skulle ha missat MacOS. Enkelheten med webbplatsbyggnad med GoCentral är en stor lättnad för MacOS-användare.

Funktioner:

GoCentral tillhandahåller en 14-dagars kostnadsfri testperiod, så att du kan prova dess funktioner för MacOS. Mallarna är helt mobilkänsliga och fungerar på olika upplösningar av Apple-enheter.

GoCentral är lätt att använda och är lika bra för webbplatser såväl som online-butiker.

GoCentral-funktioner

Att välja en mall, teman, färgschemat handlar om dra och släpp. Du kan anpassa din webbplats med några klick.

Baserat på din plan kan du också utnyttja andra GoCentral-fördelar som SEO, sociala medierintegrationer, e-postmarknadsföring.

Om du letar efter funktioner i onlinebutiken har GoCentral flexibla betalningar, enkel webbplatshantering, konfigurerbar frakt, rabatter, lagerhantering.

Sammantaget innehåller det alla grundfunktioner som snabbt kan hjälpa dig att utveckla din webbplats om du använder MacOS.

Planer och prissättning:

Medan GoCentral ser tilltalande ut, hur bra prissätter webbplatsen byggaren? Till att börja med har GoCentral fyra planer.

GoCentral-planer

De mest grundläggande planerna börjar på $ 5,99 / månad och inkluderar webbhotell och SSL. Du har högre planer som erbjuder avancerade funktioner.

Om du specifikt vill bygga en onlinebutik kan du välja den onlinebutikplan som börjar på $ 29,99 / månad.

Fördelar med GoCentral:

 • Stödjer cirka 300 teman och mallar
 • Ger en kostnadsfri prövning
 • Bra kundsupport med den inbyggda kunskapsbasen
 • Lätt att använda för design och webbplatsbyggnad

Nackdelar med GoCentral:

 • För grundläggande funktioner i webbplatsbyggaren
 • Plan för onlinebutik är dyrt

Prova GoCentral gratis

3. Mobirise

Mobirise Banner

Mobirise webbplatsbyggare är en freeware-lösning utvecklad av Mobirise. Detta är enkelt att använda dra och släpp byggare.

Mobirise stöder Windows, Android och MacOS. Med nollkodningsinsatser är Mobirise extremt enkelt. För att ha lagt till funktioner kan du köpa tillägg.

Funktioner:

Detta är ett offlineverktyg för att bygga en webbplats och är ett perfekt verktyg för användare utan teknisk expertis. Mobirise är helt gratis för kommersiellt bruk.

Mobirise erbjuder en kombination av över 1800 mallar och webbplatsblock. Detta har ett lättanvänt gränssnitt och innehåller de senaste teknikerna för att bygga webbplatser.

Varje block kan anpassas och kräver inga kodningsinsatser. Det är lika enkelt att lägga till bildreglage, google maps, videobakgrund, kontaktformer, att ändra färgtema.

Mobirise-funktioner

Mobirise tillhandahåller mobila menyer, över 800 Google-teckensnitt, ikoner för näthinneklar, knappar för delning, omfattande bildgalleri. Mobirise är helt lyhörd och kan hjälpa dig att öka din ranking.

Planer och prissättning:

Det är fantastiskt att veta att Mobirise erbjuder så många intuitiva funktioner med nollkodningsinsatser. Så är Mobirise dyrt att erbjuda så många funktioner?

De goda nyheterna är att du kan använda det mesta gratis. Om du behöver bättre teman kan du gå till premium och välja webbplatsbyggmatsatsen för $ 149.

Mobirise-planer

Men om du känner att du kanske inte behöver alla dessa mallar men letar efter en specifik nisch, kan du också välja en av deras anpassade planer.

Du kan välja en av deras AMP (Accelerated Mobile Pages) till en pris av 39 $. Med sina överkomliga priser är detta ett bra val för MacOS.

Fördelar med Mobirise:

 • Detta är ett offlineverktyg och är gratis
 • Lätt att använda utan kodningskrav
 • Stort val för mallar och block
 • Bra stöd för tillägg och anpassning

Nackdelar med Mobirise:

 • Hosting av din webbplats och domännamnet hanteras inte av Mobirise
 • Lågt på kundsupport
 • Inte lämplig för webbplatser med e-handel

4. uCraft

uCraft Banner

uCraft är ännu en gratis webbplatsbyggare som är tillgänglig för MacOS. Det ger också en 14-dagars kostnadsfri testversion för andra premiumplaner.

uCraft är en enkel att använda webbplatsbyggare och erbjuder flera intuitiva funktioner. Detta är en av nycklarna

skäl till att det är en lämplig webbplatsbyggare för MacOS.

Funktioner:

uCraft låter dig ansluta till din befintliga domän gratis. Med gratisplanen kan du använda de grundläggande funktionerna i webbplatsbyggaren.

Här kan du anpassa grundläggande element, göra ändringar i färgschema, SEO-support och Google Analytics-support.

uCraft har en bra samling mallar som kan integreras i MacOS och kräver inga kodningsinsatser. Detta är lika bra för e-handelsbyggnad.

uCraft-funktioner

uCraft tillhandahåller mobila responsiva mallar och hjälper dig att ranka bättre jämfört med Search. För att lägga till har uCraft kraftfullt integrationsstöd för design, analys, marknadsföring och liknande funktioner.

Planer och prissättning:

uCraft är en av de prisvärda webbplatsbyggarna för MacOS på grund av dess gratis plan. Den fria planen tillgodoser grundläggande möjligheter till skapande av webbplatser.

Om du väljer betalade planer börjar planen på $ 10 / månad. Planerna finns separat för att bygga en onlinebutik.

uCraft planer

Med de betalda planerna ingår en gratis anpassad domän.

Fördelar med uCraft:

 • Ger en grundläggande gratis plan
 • Inbyggda säkerhetsfunktioner tillgängliga
 • Lätt att använda och komma igång
 • Tillhandahåller tilläggsverktyg för SEO, marknadsföring

Nackdelar med uCraft:

 • Mindre mallar, men ökar gradvis
 • Inte lämplig för mycket komplex webbplatsdesign

Prova Ucraft gratis

5. Realmac

Realmac Banner

Realmac Rapid Weaver 8 är en dedikerad webbplatsbyggare för MacOS. Det är ett kraftfullt och lättanvänt verktyg för att skapa webbplatser.

Med sin perfekta blandning av funktioner är Realmac en bra webbplatsbyggare för MacOS med en bra blandning av UI-design.

Funktioner:

Realmac ger perfekt mobil responsiv webbplatsdesign. Du kan bygga nästan allt över MacOS genom att använda detta utan kodning.

Realmac ger en bra samling av teman tillsammans med tredje parts teman som också finns tillgängliga. Realmac innehåller funktioner som webbläsarkompatibilitet, SEO, kodinjektion, automatisk navigering och massor av andra användbara funktioner.

Realmac-funktioner

En av fördelarna med Realmac är att du kan arbeta offline. Realmac är en perfekt lösning för att bygga en statisk webbplats och PHP-baserade webbplatser.

Realmac-gränssnitt

Detta är helt kompatibelt med Mojave den senaste Apple-versionen. Snabbväver ger mer än 1500 tillägg.

Planer och prissättning:

Realmac tillhandahåller flera intuitiva funktioner och är helt dedikerade till MacOS-enheter. Så betyder detta att Realmac är dyrt?

Det är lite dyrt om du bara använder en enda enhet.

Du kan ladda ner deras kostnadsfria testversion. Det finns separata planer som finns tillgängliga här. Du måste dock betala för den licens som finns tillgänglig för snabb vävare.

Licensen kan användas på upp till 5 Mac-enheter. Detta kostar cirka 99 dollar.

Fördelar med Realmac:

 • Ett bra verktyg för webbplatsbyggnad i MacOS
 • En bra samling av teman och mallar
 • Stöder flera tillägg
 • Kan arbeta offline

Nackdelar med Realmac:

 • Licensen är dyr

Ladda ner Realmac gratis

6. Jimdo

jimdo hemsida

Jimdo är en webbplatsbyggare som fungerar lika bra på macOS. Dess kraftfulla anpassningar och flexibilitet är vägen att gå.

Jimdos subtila funktioner med inget för komplicerat vilket gör det till en perfekt att prova webbplatsbyggare för MacOS.

Jimdos webbplatsbyggare är en av de bästa inom räckvidden och överväldrar inte användaren med för mycket komplexitet.

Funktioner:

Jimdo är mer populär för sina väl segregerade teman och mallalternativ. Den har en grundläggande plan som kommer gratis.

Med detta kan du skapa webbplatser snabbt och är extremt enkelt att använda. Redaktören är strömlinjeformad och strukturerad, vilket hjälper dig att designa bättre webbplatser.

SEO, sociala medierintegrationer, e-handelsstöd, mobil responsiv design, HTTPS-säkerhet är några av de funktioner som är lättillgängliga.

Planer och prissättning:

Med Jimdo kan du bygga en grundläggande webbplats gratis. För mer avancerade funktioner och utveckling av e-handel skulle du dock behöva använda en av de betalade planerna.jimdo plan

Med alla betalade planer får du en gratis domän för det första året. Hosting ingår i planen som är en extra fördel.

Fördelar med Jimdo:

 • Lätt att använda och komma igång
 • Stöder enkel redigerare med dra och släpp samt redigerare för kodning
 • Inbyggd LogoMaker för design av märkeslogotyper
 • Företagsnotering & Legal Text Generator för bättre indexering & GDPR-efterlevnad
 • Bra Knowledge Base / FAQ-avsnitt

Nackdelar med Jimdo:

 • Begränsade e-handelsfunktioner
 • Mallens flexibilitet är begränsad när du använder dra och släpp-redigeraren.
 • Inget Live Chat-stöd

Kom igång med Jimdo

7. Sparkle

Sparkle BannerSparkle låter dig intuitivt designa visuellt tilltalande webbplatser och är ett bra val för MacOS. Sparkle fokuserar på att tillhandahålla högpresterande webbplatsbyggnad.

Även om Sparkle är bra för design är det också lätt att komma igång med att använda Sparkle. Detta kan laddas ner och användas. Återigen, ett offlineverktyg.

Funktioner:

Sparkle gör webbplatsbyggandet enkelt för jämna startar. Det fungerar bra med Mac-appen och erbjuder inbyggda SEO-funktioner.

Webbplatsen utvecklad med Sparkle är snabb att ladda och är optimerad för sökmotorer. Den har funktioner som möjliggör social delning och tredjepartsintegrationer för webbutveckling av e-handel.

Sparkle-funktioner

Sparkle fokuserar mer på Mac-enheter och fungerar perfekt med den senaste MacOS-versionen. Den stöder den senaste programvaru- och maskinvarufunktionen som Dark Mode, Touch Bar.

Planer och prissättning:

Du kan ladda ner Sparkle gratis och börja använda de grundläggande funktionerna. För mer avancerade funktioner kan du välja en av dess planer.

Den kostnadsfria Sparkle-versionen stöder 3 sidor och ger Sparkle-varumärke.

Sparkle Planer

Om du behöver fler licenser kan du få detta genom att kontakta deras support.

Fördelar med Sparkle:

 • Utformad specifikt för MacOS
 • Intuitiva mallar
 • Tillhandahåller grundläggande webbplatsbyggnadsfunktioner

Nackdelar med Sparkle:

 • Lågt på kundsupport
 • Stöder grundläggande webbplatshantering

8. Pinegrow

Pinegrow Banner

Pinegrow är en webbplatsbyggare för stationära datorer som möjliggör omfattande kodredigeringar. Medan detta stöder Windows, Linux, stöder Pinegrow också MacOS.

Pinegrow är ett verktyg som låter dig skapa optimerade webbplatser och möjliggör flera smarta komponenter i webbdesign och skapande.

Funktioner:

Pinegrow är en smart webbplatsbyggare som stöder skapande av webbplatser för dra och släpp. Du kan redigera enskilda element.

Med Pinegrow kan du också redigera koden. Pinegrow kan enkelt integreras med andra webbplatsutvecklingsverktyg.

Pinegrow-funktioner

Den kostnadsfria testversionen ger alla funktioner. Du kan enkelt redigera CSS, SASS, LESS-komponenter med hjälp av Pinegrow.

Planer och prissättning:

Pinegrow tillhandahåller en gratis testversion där du kan testa de flesta av dess funktioner. Dessutom har den också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Pinegrow har 3 planer med basplanen som börjar på $ 49 per licens.

Pinegrow-planer

I ett år skulle du få gratisuppdateringar. Publicera det första året kan du antingen fortsätta använda den aktuella versionen eller förnya den för att få uppdateringar.

Fördelar med Pinegrow:

 • Stöder flera främre ramar som Bootstrap, Foundation och WordPress
 • Bra redigering och tekniska funktioner
 • Betydande redigeringsfunktioner för att skapa en visuellt imponerande webbplats
 • Förhandsvisning i realtid stöds

Nackdelar med Pinegrow:

 • Komplex för nybörjare
 • Inte lämplig för byggande av e-handel

9. Blocksapp

Blocks Banner

Blocs är en helt exklusiv webbplatsbyggare för MacOS. Detta gör att du kan skapa visuellt tilltalande och lyhörd webbplatser för din Mac-enhet.

Du kan prova det gratis. Blocks kräver ingen kodning. Det ger dig fördefinierade avsnitt, vilket gör det lättare att bygga webbplatser.

Funktioner:

Med block kan du enkelt skapa webbplatser med ett tilltalande utseende. Detta har inbyggt stöd för rullningar, animeringar och visuella funktioner.

Blocks funktioner

Den förlagda layouten gör att block är enkla att hantera olika avsnitt. Detta drivs av Bootstrap 4-webbdesignram.

Blocks viktiga funktioner

Block kan integreras sömlöst med CMS. Detta fungerar offline och använder webbplatskartor för att förbättra SEO. Med hjälp av Blocks kan du bygga ett obegränsat antal webbplatser utan begränsningar.

Planer och prissättning:

Du kan prova Blocks gratis. En enda Blocks-licens kan användas över två enheter. Block 2 kan köpas till $ 99,99.

Blocksplaner

Blocks 3 använder Bootstrap 4-ramverket. Om du har en giltig Blocs 2-licens kan du uppgradera den när som helst till Blocs 3.

Block 3 kan också köpas till $ 117,99.

Fördelar med block:

 • Flexibel och enkel att använda
 • Kompatibel med CMS-plattformar
 • Bra kundsupport
 • Responsiv design

Nackdelar med block:

 • Dyr prissättning
 • Begränsande redigeringsfunktioner

10. EverWeb

EverWeb Banner

EverWeb är återigen en webbplatsbyggare som vänder sig till MacOS-användare. EverWeb har flera intuitiva funktioner som specifikt tillgodoser MacOS.

Med många användbara webbplatsbyggnadsfunktioner är detta en av de populära webbplatsbyggarna för MacOS.

Funktioner:

Om vi ​​talar om funktioner, ger EverWeb flera intuitiva funktioner utformade speciellt för MacOS webbdesigners.

EverWeb-funktioner

Du kan enkelt skapa en helt lyhörd webbplats. EverWeb ger inbyggd bloggförmåga.

Med hjälp av EverWebs webbplatsbyggare kan du skapa obegränsade webbplatser utan begränsningar. Detta kombineras med en bra samling teman, stockfoton, animationseffekter, integration av sociala medier, inbyggd SEO.

EverWeb-gränssnitt

EverWeb har lika bra kundsupport.

Planer och prissättning:

EverWeb kan användas offline. Det kan laddas ner gratis. Du kan också köpa licensen för att utforska EverWebs fullständiga funktionalitet.

Planerna kommer med en 60-dagars pengarna tillbaka-garanti. Totalt finns det 3 planer.

EverWeb-planer

Planerna stödjer också värd.

Fördelar med EverWeb:

 • Bra samling teman och foton
 • 24/7 kundsupport
 • Funktioner med hög säkerhet
 • Flera intuitiva funktioner designade för MacOS

Nackdelar med EverWeb:

 • EverWeb tillhandahåller flera funktioner, men är dyrt

Vilken är den bästa Mac-webbplatsbyggaren ?:

namn
Kundsupport
Enkel användning
Kostnad (månadsvis)
WebFlow★★★★★★★★$ 12 – $ 36 Besök Plan
GoCentral★★★★★★★★★★$ 5,99 – $ 29,99 Besök Plan
Mobirise★★★★★★$ 99 Besök Plan
uCraft★★★★★★★★$ 10 till $ 39 Besök Plan
Realmac★★★★★★★★$ 99 Besök Plan
Jimdo★★★★★★★$ 4 till $ 39 Besök Plan
Gnistra★★★★★★★$ 29 – $ 199
Pinegrow★★★★★★★49 $ – 149 $
Blocsapp★★★★★★★★$ 99.99
Everweb★★★★★★★★79,95 $ – 199,75 dollar

Om du någonsin undrat hur du kunde bygga visuellt tilltalande webbplatser på MacOS, är det en myt.

Ovan nämnda webbplatsbyggare för MacOS bevisar verkligen att det är minst utmanande att designa webbplatser för MacOS.

Här har jag lämnat detaljer om webbplatsbyggare som specifikt tillgodoser MacOS och några som fungerar på andra plattformar tillsammans med MacOS.

Sammantaget, om jag var tvungen att handplocka en, skulle jag utan andra tankar välja Webflow.

Webflow har en rad funktioner och är en av de viktigaste anledningarna till att detta är ett bra val att bygga webbplatser på MacOS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map