10 beste (+1 spesielle) domeneregistratorer fra 2020

Tenk på et nettsted. Vet du hvorfor du kan tenke på et nettsted? Fordi den har en tittel, et navn. Denne tittelen er ikke bare noe som går inn på selve websiden, men noe som går inn på nettadressen eller adressen til nettstedet. Hvis du vil ha et nettsted, vil du navngi det. Enten det er for din virksomhet, en potensiell virksomhet, en personlig blogg, eller til og med hvis du investerer i bulk kjøp av domener, har alle en interesse av å finne gode navn på nettstedene sine.


Hvordan gjør du dette? Du går til et selskap som heter en domenenavnsregistrator, og du betaler dem for å forsikre deg om at et bestemt navn er registrert hos deg. Du blir eier av dette domenet så lenge du betaler for det. Imidlertid vil betingelsene for kontrakten fungere.

En domenenavnsregistrator er akkurat slik det høres ut: det er en organisasjon som administrerer registreringen av domenenavn. For å være offisiell må en registrar være akkreditert av et generisk domeneregister på toppnivå – ikke forveksle de to – og en registrar vil fungere i samsvar med registeret.

Registreringer er en artikkel for en annen tid, men kort: register er databaser med domenenavn og all informasjonen til personene som registrerte dem. Registreringer administreres av en organisasjon kalt ICANN (Internet Corporation for Tildelte navn og nummer), som er en stor avtale for domeneregistrering.

I utgangspunktet kan du bare registrere deg fra selskaper som er akkreditert av ICANN. Dette vil ikke begrense ting for deg, fordi det fremdeles er mange ICANN-akkrediterte alternativer.

Så nå vet vi hva en domenenavnsregistrator er.

hostingpill10 beste domeneregistratorer

 1. Namecheap
 2. Bluehost-domener
 3. Gå pappa
 4. Sveve
 5. Google-domener
 6. 1&1 IONOS
 7. Register.com
 8. Hostinger
 9. HostGator
 10. Domain.com
Hva er det som gjør en registrar bra? Hva gjør en dårlig? Hva er tingene du bør passe på?

Jeg er sikker på at du kan gjette at dette spørsmålet ikke er så enkelt som det høres ut. Alle har forskjellige behov. Noen mennesker er interessert i å kjøpe domener i bulk, og andre ønsker bare å kjøpe et enkelt domene for bloggen sin.

Selv andre kan være i midten, kanskje små bedrifter som vil sørge for at ingen andre virksomheter kan ta navnet sitt. Og selvfølgelig er det mye variasjon mellom alle disse eksemplene.

Selv om pris selvfølgelig kommer til å være noe av det viktigste du ser på (og som vi også vil se på), er det ikke alt. Spesielt for mindre kjøpere er prisene ganske konsistente på tvers av selskaper, og du vil sannsynligvis spare eller tape noen få dollar i året, avhengig av ditt valg. Du bør fremdeles gjøre det som er best for deg økonomisk, men det er usannsynlig at du vil slå deg konkurs.

Det er noen få andre ting som betyr noe når du ser på domenenavnsregistratorer:

En veldig viktig ting å huske på er skillet mellom hosting og domener. Dette kan være forvirrende fordi mange domeneregistratorer også er vert for selskaper. Kort fortalt er hosting selve huset (tilgangen på internettområdet / ressursene dine) og domenene er adressen (navnet på internetthuset ditt).

Mange selskaper tilbyr pakker som inkluderer både hosting og domeneregistrering, og det er mye variasjon mellom dem.

Jeg vil se på disse alternativene i denne listen, samt enkle domeneregistreringsalternativer.

Selv om registreringen av domener alene går, er det ikke alle registrarer som har lisenser til å selge alle domenenavnsutvidelser. For eksempel kan det hende du kan kjøpe en .com hvor som helst, men kanskje ikke en .uk. Og selvfølgelig varierer prisene – vi tar en titt på hvor gode selskaper har til å tilby disse alternativene.

En annen viktig ting å passe på er Whois-personvern. I utgangspunktet er en del av ICANNs jobb å opprettholde en liste over påmeldte.

Denne listen kalles Whois, og den er offentlig tilgjengelig – noe som betyr at hvem som helst kan søke i et domene for å finne informasjonen til registranten.

Naturligvis kan dette være en skremmende mulighet for mange kunder. Stort sett alle domenenavnsregistratorer tilbyr verktøy for å blokkere dine spesifikke detaljer fra listen (vanligvis erstatte den med selskapets detaljer).

De viktigste spørsmålene er om selskapene inkluderer dette gratis, eller hvis ikke, prisen de selger denne ofte ønskelige tjenesten til. Det vil jeg også være nøye med på.

Du vil også være på vakt mot et selskaps spesifikke retningslinjer for utløp av domener. Hvis domenet ditt utløper og du ikke klarer å fornye det, kan noen andre ta det, noe som er irriterende for små brukere som fant et godt navn på poesibloggen og truer med bedrifter.

Nok et par ting jeg skal se på, og som du også bør gjøre hvis du gjør din egen undersøkelse: tilleggstjenester, kundesupport og fornyelsespriser.

Mange selskaper tilbyr noen tilleggstjenester gratis og / eller tilleggstjenester mot ekstra kostnader. Hvert selskap har en tendens til å ha sin egen kombinasjon av disse. Og ja, disse inkluderer ofte verteringstjenestene og personvern fra Whois jeg nevnte tidligere.

Kundestøtte er selvforklarende, og jeg vil bare kommentere det hvis det er spesielt bra eller mangler.

Når det gjelder fornyelsespriser, tilbyr mange selskaper lave priser det første året, og deretter vil fornyelse av domenet for påfølgende år se et prishopp.

Det er mye informasjon, men ikke bekymre deg – vi vil implementere disse ideene ved å se på denne listen over domeneregistratorer. Som alltid er det en viss subjektivitet, og mot den øvre enden av listen, må du gjøre litt graving på egenhånd.

Likevel, etter min erfaring, har disse vært de beste domenenavnsregistratorene.

10: Domain.com

domain.com

Her er et selskap som er overraskende lett å glemme. De presterer ikke dårlig, men navnet er lett å forveksle med mange andre domeneregistratorer … sjef blant dem, domains.com.

Domain.com er (antar jeg) en mindre registrator, fordi du ikke finner mye om det. Domain.com tilbyr, som mange navn her, hosting-tjenester. I motsetning til mange av navnene her, er det kjent for domener først (det er tross alt i navnet).

Jeg vil være ærlig – jeg har ikke testet Domain.com for hosting ennå, så jeg kan ikke si om det er et solid spill å få et domene gjennom en hostingpakke (et alternativ Domain.com tilbyr).

Domain.com er vanligvis ikke et navn som vil komme opp når man vurderer å være vertskap – på den annen side vil jeg ikke være partisk mot et mindre selskap.

La oss la det være litt ukjent: for domeneregistrering alene, er Domain.com imidlertid i orden. Gebyret for personvern for Whois er irriterende, men vanlig, og Domain.com tilbyr også mange domeneutvidelser på toppnivå og generelle anstendige priser med noen fine standardtillegg.

priser på domain.com

Pros

 • Domain.com har et bredt utvalg av unike toppdomener til anstendige priser. HostGator (også på denne listen) bruker faktisk Domain.com for å tillate sine brukere å kjøpe slike domener når HostGator ikke tilbyr dem direkte.
 • Prisingen er gjennomsnittlig, men litt på nedsiden. For eksempel er en enkelt. Com 9,99 dollar.
 • Hver domenenavnsregistrering kommer med Let’s Encrypt Free SSL, videresending av e-post, DNS-administrasjon (ganske vanlig) og overføringslås (som beskytter deg mot uautoriserte overføringer). Etter min mening gjør disse gratis tilleggene prisen litt mer verdt det, selv om den ikke var for høy til å begynne med.

Ulemper

 • Whois-personvern er ekstra USD 8,99 i året, som avhengig av mengde og type domener du kjøper, kan doble eller firedobler prislappen din.
 • Selv om Domain.com ikke er teknisk verre enn Hostinger når det gjelder salg, vises tilleggsproduktene i større grad og er mindre integrert i navneregistreringen. Så jeg vil si at Domain.com kan ha en mildt sagt irriterende utsjekkingsprosess.
 • På grunn av størrelsen og mangelen på merkenavn, kan det hende du har litt mer problemer med å finne et fellesskap av brukere på nettet for å konsultere når du har problemer. Domain.com har støtte (inkludert telefonstøtte), som forhåpentligvis skal være bra, men noen liker å ha et stort felleskap av medkunder som en ressurs.

Besøk Domain.com

9: HostGator

hostgator-banner

HostGator er et annet selskap spesielt kjent for hosting. Selvfølgelig tilbyr HostGator også domener, spesielt fordi mange av hostingproduktene følger med dem. Den siste totalen er Et annet morsomt faktum: HostGators morselskap er EIG (Endurance International Group), som også eier Bluehost.

Selv om HostGator ikke er en massiv kraft i hosting, tjener den fremdeles hundretusener av kunder og administrerer 9 millioner domener.

For å plassere HostGators plass her bare, er det på den dyrere siden av tingene og kan kanskje bruke noen flere standardfunksjoner. Imidlertid er HostGators kvalitet på tjenesten ganske bra, og brukerne får god kontroll over domenene sine.

Pros

 • Som med noen av de andre listene, er HostGator flinke til å integrere domeneregistrering med hosting. Dette er ikke overraskende, siden HostGator først og fremst er et vertsfirma.
 • Hver domeneregistrering kommer med domenelåsing (forhindrer uautorisert overføring av navnet) og automatisk fornyelse. Dette siste punktet kan være en svakhet for noen, men det kan slås av. Husk: det er generelt en god funksjon å ha hvis du er opptatt av at noen andre vil ta navnet.
 • Omfattende kontrollpanel og alternativer for å administrere domenenavnet ditt. Imidlertid kan det hende at brukergrensesnittet er litt klumpete.

Ulemper

 • Whois-personvern er ekstra USD 14,95 per år, en av de dyreste tilleggene. I tillegg er prisene i seg selv litt høyere enn gjennomsnittet. Det kommer ikke til å bryte banken, men for de som søker etter en enkel og billig domeneregistrering, er det ikke sikkert HostGator er best.

hostgator pris

 • HostGator er litt mer begrenset i sitt direkte tilgjengelige utvalg av domeneutvidelser på toppnivå, men de samarbeider med Domain.com for å selge mer unike utvidelser.
 • HostGator kan ha iffy kundestøtte til tider; personlig synes jeg at støttesidene og kunnskapsbasen deres mangler. I det minste kunne de bruke litt oppdatering og omdesign. Representantene har det imidlertid bra.

Besøk HostGator

8: Hostinger

hostinger banner

Hostinger er, som mange av navnene på denne listen, først og fremst kjent som et vertsfirma.

Imidlertid er Hostinger et av de mer unike vertsselskapene, av to hovedgrunner: for det første, Hostinger er eid av ansatte, og for det andre eier det en gratis hostingtjeneste kalt 000webhost.

Det unike har ikke forhindret Hostinger i å bli et av de mer populære navnene i hosting, med et nåværende antall på 29 millioner brukere (men i rettferdighet er jeg sikker på at mange av dem bruker 000webhost).

Ikke desto mindre tilbyr Hostinger en god domeneregistreringstjeneste. Kjernen: en samlet solid registrar med lavere priser enn gjennomsnittet og en generelt grei kasse.

Pros

 • Hostingers priser er på den billigere siden. En enkelt .com er for eksempel $ 8,99, og påfølgende år er $ 10,99 (som er nær bransjens gjennomsnitt).

hostinger pris

 • Mange av vertsselskapene på denne listen har god integrasjon med hostingpakker for de som ønsker dem. Hostinger er et av de beste valgene for dette: deres delte webhotellpakker starter på $ 0,80 i måneden (for det første året). For folk som leter etter enkle og rimelige nettsteder, er Hostinger et flott alternativ for pakking av domener og hosting sammen.
 • Hostinger tar massevis av betalingsmetoder i kassen. Mange registrarer tar bare kort, eller på det meste, kort eller PayPal. Hostinger aksepterer disse så vel som en rekke populære kryptovalutaer.
 • Jeg kan ikke si at Hostinger er fritt for salg, men det de har er ikke så verst. De vil bare prøve å selge noen få tilleggsprogrammer, noe som er ganske normalt for folk å kjøpe med domener uansett, og noen du kanskje er oppriktig interessert i. Selve kasseprosessen er veldig rask og enkel.

Ulemper

 • Whois personvern er ekstra $ 5 i året. Dette er ikke så ille, med tanke på at noen selskaper tar dobbelt så mye, men samtidig tar andre selskaper knapt et gebyr for det.
 • Hostinger pakker ikke mange standardfunksjoner / tjenester med domeneregistreringen. Når du kjøper domenet, er det i utgangspunktet bare domenet, og alt annet er en ekstra. Privacy privacy-beskyttelse er bare et viktig eksempel. Hostinger utmerker seg på mange måter, og jeg liker Hostinger som et vertsfirma, så jeg skulle ønske de kunne kaste inn mer sammen med domenekjøpet gratis.

Besøk Hostinger

7: Register.com

register.com

Register.com er kanskje litt mindre kjent, og det er en av disse domeneregistratorene som jeg ofte ikke kan huske (ironisk nok) på grunn av sitt eget domenenavn. Register.com, name.com, domains.com, domain.com … og mange andre langs denne linjen kan bli litt vanskelig.

Jeg ble overrasket over å lære Register.com i fakta som administrerer over 2,5 millioner domener. Når jeg graver i det, fant jeg Register.com. Det har mye mer et rykte enn jeg hadde forventet.

Den viktigste appellen til Register.com er de lave prisene. Nettstedet deres er imidlertid ikke veldig bra: det er vanskelig å finne priser og noen sider virker utdaterte. Jeg anbefaler at du først kontakter en kundeservicerepresentant for å dobbeltsjekke i stedet for bare å kjøpe fra nettstedet.

Pros

 • Register.com har noen av de laveste prisene jeg har sett. Prisene varierer, men mange enkelt .com-registreringer vil bare være $ 5 i året. Prisene kan gå så lave som $ 2,95 i året, avhengig av tillegg. Register.com har også en av de billigste hosting- og domenebuntene, med en startpris på $ 1,95 i måneden.

register.com pris

 • Register.com er også ganske flink til å håndtere kjøp av store domener.
 • Register.com har mange gode tillegg. Dessverre er det ikke mange som er inkludert som standard ved kjøp av et domenenavn.

Ulemper

 • Register.coms nettsted er litt utdatert og prisene / funksjonene er vanskelige å finne på stedet. Med mindre det bare er flaks, viser du en fremtredende liste over domener på toppnivå som “forhåndsregistrering (er) lukker snart.” Når du besøker domenesiden. Utvidelsene (.forsale, .levering osv.) Sier alle at forhåndsregistreringen “lukkes” i begynnelsen av 2015. Hvis de ikke har klart å oppdatere det, kan de andre tingene på nettstedet deres muligvis være utdaterte, og du vil sannsynligvis trenge å snakk med en representant for å være trygg.
 • Whois personvern er ekstra $ 11 i året, så hvis du vil ha det, er Register.com ikke det billigste alternativet.

Besøk Register.com

6: 1&1 IONOS

1 & 1.com

1&1 IONOS er et populært vertsfirma og domeneregistrator – spesielt populær i Europa. Dette er bare rettferdig: 1&1 IONOS er et av de eldste vertsselskapene og domeneregistratorene, som har eksistert siden 1988. Faktisk har 1&1 IONOS er det største vertsselskapet i Europa og administrerer over 12 millioner domener, noe som absolutt gjør det til en viktig styrke innen domenenavnsregistrering.

1&1 IONOS-vertsprodukter er kjent for å være rimelige og funksjonsrike. Er det samme for domeneregistreringen? Noe. Startprisene er lave, men fornyelsesprisene er dessverre dyrere. Imidlertid 1&1 IONOS utmerker seg fremdeles med det den inkluderer gratis.

Pros

 • 1&1s priser er på den billigere siden av gjennomsnittet for det første året, og noen ganger er det ganske enkelt rimelig. Fornyelsesprisene er heftige (se nedenfor), men for begrenset bruk, 1&1 IONOS tilbyr veldig gode priser.

1 & 1-priser

 • Følgende kommer som standard med en domeneregistrering: Ett SSL Wildcard Certificate, en profesjonell e-postadresse med 2 GB plass, og opptil 10 000 underdomener.
 • Kundestøtte er 24/7, men den er ikke perfekt.

Ulemper

 • Mens 1&1s priser for det første året er på den billigere siden, fornyelsesprisene er betydelig høyere. For eksempel: a. Com er $ 9 det første året, deretter $ 15. En .me er $ 5 for det første året, men $ 20 et år etter det, og så videre. Så hvis du bruker 1&1 i mer enn to år, kan du synes det er mindre kostnadseffektivt.
 • Litt oppsalg er involvert. Ingenting for alvorlig, men det kan bli litt frustrerende. Som med GoDaddy, har dette å gjøre med 1&1 er naturen som et vertsfirma.
 • Kundestøtte kan noen ganger være frustrerende, spesielt når du navigerer på kontoen / nettstedet ditt, kan det være vanskelig å finne visse ting.

Besøk 1&1 IONOS

5: Google-domener

google-domain-banner

Ah, her er et navn ingen her ikke har hørt om: Google. Selv om vi må innrømme, er Google-domener mindre kjent. Google-domener er en nyere satsing, og har eksistert siden juni 2014. Faktisk er Google-domener fortsatt i betafasen.

Det er en nysgjerrighet helt sikkert. Google har et rykte for å gå inn i alle mulige typer internettjenester. Dessuten er de kjent for å generelt lykkes, men har også ganske mange feil som aldri har fanget på.

Google-domener er overraskende solide. Det er veldig enkelt og greit, men mange vil sette pris på Googles brukergrensesnitt som brukes til domeneregistrering og styring.

Pros

 • Som med det meste av Google, er Google Domener veldig enkle å bruke. Se for deg hvor enkle de fleste av Google-verktøyene du bruker, og bruk det på kjøp og administrasjon av et domenenavn. En ekstra bonus med dette er at det nesten ikke er noen salg på plass for å plage deg, eller spesialtilbud eller kuponger eller noe sånt.
 • G Suite-tillegget: mens e-post noen ganger er et gratis ekstra hos registrarer og vertselskaper, er G Suite ekstra $ 5 i måneden. Til å begynne med høres dette dårlig ut, men G Suite er mer enn e-post: den inkluderer Google Dokumenter / Disk, Kalender, videokonferanser og mer. Noen kan synes dette er unødvendig – kan du ikke bare bruke den gratis Google-kontoen din til å bruke Google Drive med kolleger? Kanskje det, men for de som vil inneholde ting innenfor virksomhetens plattform, er dette et nyttig tillegg. I tillegg er det 30 GB lagringsplass, ikke 10 GB.

google domenepriser

 • Integrerer godt med andre nettstedbyggere, for eksempel Wix, Squarespace, WordPress, etc..
 • Begrenset beskyttelse av personvern i Whois gratis, og ikke bare for det første året (begrenset fordi det avhenger av domenene du kjøper).

Ulemper

 • Selv om kundesupport generelt er bra (du får chat, telefon og e-poststøtte), er dagene begrenset til mandag til fredag ​​og timene er begrenset til 06.00 til 21.00 PST.
 • Jeg ville ikke ansett dette som en stor feil, men prisene handler om det normale ($ 12 per år for en enkelt .com). Jeg forventer litt mer ut av et Google-produkt, men det er greit.
 • En del av fordelen med enkelhet er at tjenesten generelt er lett. Igjen, det er fremdeles i beta-fasen, så vi har ennå ikke sett hvordan en full utrulling vil se ut. Foreløpig er en av ulempene at domeneadministrasjonsverktøy kan være slags grunnleggende for mindre brukere.
 • Noen spesielle domener er kanskje ikke tilgjengelige. Dette endres, så du må sjekke — Google Domener har helt sikkert tilbudt stadig flere domener gjennom årene.

Besøk Google-domener

4: Hold musepekeren

sveve banneret

Hover er absolutt et av de yngre selskapene på listen: Hover ble grunnlagt i 2008, og er ikke den mest kjente registraren, men den har stadig bygd opp navnet. Selv om det kan være nyere som selskap, ble det dannet av Tucows Inc., som er verdens nest største domenenavnsregistrator. Så du kan føle deg litt mer rolig hvis du aldri har hørt om det.

For å si det enkelt, Hover er et selskap som holder seg til det den vet. Det leverer enkelhet og service av høy kvalitet til gjennomsnittlig eller litt over gjennomsnittet.

Pros

 • Innledende registreringspriser er kanskje ikke så verst, men det kommer an på.
 • Gratis Whois-personvern så lenge du bruker Hover til å administrere domenet.

sveve priser

 • Hover bringer en av fordelene som ofte er unike for mindre selskaper: en personlighet, og i dette tilfellet en som er sosialt progressiv. Hover sponser mange prosjekter som vektlegger myndighet for marginaliserte grupper, og støtter også Electronic Frontier Foundation, som har vært en stor styrke i pro-internettaktivisme..
 • Begrenset salg, så kassen er veldig enkel.
 • Fornyelsesprisene er lavere hvis du kjøper flere domener. Dette er ikke uvanlig, men Hover gjør en spesielt god jobb på dette.
 • God kundestøtte, selv om telefontiden dessverre er begrenset. Hover gjør imidlertid et poeng av å bruke virkelige mennesker og ikke automatiserte systemer for deres støtte – noe som sannsynligvis gjør avveining (i timer) verdt det.

Ulemper

 • Generelle priser er på den øverste siden av gjennomsnittet. For eksempel er en enkelt .com $ 12,99.
 • Hvis du legger til dette, kan e-posttillegg være på den dyrere siden. Videresending av e-post er $ 5 i året, og en e-postkonto på 10 GB er $ 20. Dette er generelt ganske godt priset, men noen registrører inkluderer videresending gratis.

Bortsett fra e-posttilleggene, tilbyr Hover ikke noe annet. For noen mennesker er dette faktisk en fordel – du kan bare kjøpe domenet ditt og være ferdig med prosessen. Andre som ønsker å koble sammen domener og hosting vil finne Hover ikke ideelt.

Besøk Hover

3: GoDaddy

godaddy domain banner

Som NameCheap, bør GoDaddys plassering på denne listen ikke komme som en overraskelse. GoDaddy er en ubestridt gigant i verdenen av hosting og domeneregistrering. Det har eksistert en stund – siden 1997 for å være nøyaktig, og har gjort et stort navn for seg selv.

Faktisk er GoDaddy verdens største domenenavnsregistrator, med hele 77 millioner domenenavn under administrasjon. Store spillere er attraktive for noen og turn-offs for andre – alt jeg kan si er at selv om GoDaddy ser ut til å være hit-or-miss med de fleste jeg snakker med, kan du ikke komme til 77 millioner domenenavn uten å gjøre noe riktig.

Pros

 • Selv om det ikke er så billig som NameCheap, er GoDaddy fremdeles generelt billig. Det første året er prisen for en enkelt .com bare $ 0,99. Selv om fornyelsesprisen da vil hoppe til nesten $ 18, hvis du bare er interessert i å holde fast i domenenavnet i et år (eller to), kan GoDaddy være et av de billigste alternativene.

godaddy domain .com

 • Generelt sterk service. Ikke la antall fordeler / ulemper her kaste deg av. Ulempene er relativt små, og mesteparten av GoDaddys appell er å gjøre jobben bra, noe som er generelt positivt å liste ut. Bortsett fra de billige kostnadene for første året, har GoDaddy det
 • GoDaddy klarer seg bra med å tilby populære tillegg / tillegg som lagringsplass eller begrenset hosting. Mens NameCheap etter min mening har bedre tillegg og standardfunksjoner, er GoDaddy bedre hvis du vil holde hosting og domenenavnet ditt på samme plattform.

Ulemper

 • Mens prisene på forhånd kan være bedre, kan fornyelsesprisene være litt dyrere.
 • GoDaddys kasseprosess er frustrerende. Det er fremdeles lett å fullføre, men du blir presset til på hvert punkt for å kjøpe tillegg. Dette er ikke overraskende, ettersom GoDaddy er kjent for å være et av de største vertsselskapene så vel som domenenavnsregistratorer.
 • WhoIsPrivacy-beskyttelse er minst $ 9,99 i året, mens den er gratis med NameCheap.
 • Kundestøtte blir truffet eller savnet. Jeg har ikke hatt dårlige erfaringer med GoDaddys kundestøtte, men andre har det.
 • Domeneadministrasjonsverktøyet kan noen ganger være tregt, og avhengig av brukeren, komplisert.

Besøk GoDaddy

2: Bluehost-domener

bluhost domains banner

Bluehost bør være et annet kjent navn for mange, spesielt de som har sett på vertskapet. Det er kanskje en mellombror når det gjelder alder, som har eksistert siden 2003. Det er ikke veldig mye informasjon om Bluehosts tall, men de er vertskap for over 2 millioner nettsteder.

Selv om Bluehost er mer kjent for hosting (det heter i navnet, for å være rettferdig), omhandler den også domenenavn. For å oppsummere stedet deres på denne listen:

Bluehost er bra for deg som vil ha hosting og et domenenavn på samme plattform. Det er rimelig og gjør det bra på vertsdelen. Hvis du bare leter etter en registrar, er det bra med Bluehost, men det er ikke det beste.

Pros

 • Prisene er omtrent normale, til $ 11,99 i året for et enkelt .com-domene. Men med Bluehosts kvalitetsstyring er det en god del.

bluehost priser

 • Bluehost har et av de beste kunnskapsgrunnlagene jeg har sett. I tillegg er Bluehosts representanter tilgjengelige via telefon, billett og chat.
 • Som med mange alternativer på denne listen, er Bluehost et veldig bra valg for de som ønsker å beholde sitt domene og hosting under samme tak: Bluehosts hosting er et av de beste alternativene, og planene deres inkluderer ofte gratis domener.
 • Enkel kasseprosess.

Ulemper

 • Personvern er ytterligere $ 0,99 i måneden. For noen er dette beløpet ganske ubetydelig, men for de som ønsker å få et enkelt domene for den billigste prisen de kan, kan det hende at Bluehost ikke er toppvalget.
 • Som en domenenavnsregistrator alene, er Bluehost bra, men ikke fantastisk – ikke mye for å skille den fra andre kjente registrarer. Appellen ligger hovedsakelig i de som ønsker å koble verts- og domenenavn til en plattform.

Besøk Bluehost

1: NameCheap

namecheap banner

NameCheap kommer nesten alltid til å være i en liste over de beste domenenavnsregistratorene. Det er et høyt anerkjent selskap som har eksistert siden 2000, og som for tiden administrerer over 10 millioner domener.

NameCheap er kanskje ikke det beste alternativet for alle, men det er min personlige favoritt å være veldig rimelig. Enkeltpersoner og små bedrifter kan spare mye med NameCheap, enten du kjøper et enkelt domene til deg selv eller kjøper i bulk. NameCheap lever helt sikkert opp til navnet sitt.

Pros

 • Prisene vil variere, men for å gi deg et eksempel på et enkelt domene for en enkeltperson:. Com-priser starter på $ 8.88 i året, er .net-priser vanligvis $ 12.98. Disse er ganske lave, og gjør det rimelig for omtrent hvem som helst.

namecheap-pris

 • Etter de gode prisene er også fornyelsesprisene ganske bra, og for mindre kunder vil fornyelsesprisen bare være noen få dollar på det meste. Hvis du kjøper domenet i mer enn ett år i kassen, kan du spare til og med det.
 • Programvaren for beskyttelse av Whois er gratis det første året.

namecheap ansvarsfraskrivelse

 • Meget god kundestøtte, inkludert live chat og et omfattende kunnskapsgrunnlag. Representanter er vanligvis nyttige.
 • Domeneadministratorsiden er veldig enkel å bruke, selv for noen uten mye erfaring.
 • Veldig bra statister / tilleggstjenester, som delt hosting. Du får også tilpasset DNS gratis.

Ulemper

 • De eneste supportalternativene er billett og live chat, så ingen telefonstøtte.

Besøk NameCheap

Spesiell: Uniregistry

uniregistry banner

Uniregistry er kanskje den kuleste domenenavnsregistratoren du ikke har hørt om. Uniregistry ble grunnlagt i 2012, og ble ICANN-akkreditert i 2013 – ganske nylig for domeneregistreringsspillet.

Til tross for at de bare har eksistert i noen år, teller Uniregistry allerede mer enn en million domener under ledelsen, og har 423 utvidelser å velge mellom.

Grunnen til at jeg skilte Uniregistry på denne listen, er fordi den er litt unik. Mens alle de andre navnene som er oppført gir mulighet for å kjøpe domener i bulk, og mens Uniregistry gir mulighet for å kjøpe et lite antall domener … Uniregistry er spesielt rettet mot folk som investerer i bulk-kjøp av generiske toppnivå-domeneutvidelser (gTLDs).

Jeg vil ikke ta for mye tid her og bøye deg med detaljer, men jeg liker Uniregistry mye, til det punktet at jeg har en egen gjennomgang av det for deg å sjekke ut.

Pros

 • Personvernsikkerhet i Whois kommer uten ekstra kostnad ved kjøp.
 • Dessuten har Uniregistry tofaktorautentisering tilgjengelig uten ekstra kostnad.
 • Kundestøtten er spesielt god: alle brukere får en dedikert kontosjef som vil svare på dem. Dette er i tillegg til de vanlige alternativene for telefonsupport, live chat og billettering.
 • Prisene er tilpasset større kunder. Du vil snakke med dem om dine behov og få en tilpasset pris. Etter min erfaring med Uniregistry var den definitivt lavere enn dagens markedspriser. Du vil kontakte kontoadministratoren din for det.
 • Domeneadministrasjonsverktøyet er bra. Mange av navnene her har gode domeneadministrasjonsverktøy, men jeg gir Uniregistry spesiell kreditt fordi det gjør en veldig god jobb med å hjelpe folk som administrerer en stor domeneportefølje.

Ulemper

 • Uniregistrys fokus på domenenavn betyr at det ikke tilbyr mange tillegg. For noen er dette greit – kanskje du bare vil kjøpe domenene og være ferdig med det, spesielt hvis du bare investerer i bulk kjøp. På den andre siden,
 • Dette er sannsynligvis en av de mer alvorlige ulempene med Uniregistry. Som jeg har sagt, er Uniregistry rettet mot at de kjøper gTLD-er, men i motsetning til mange andre registrarer tilbyr Uniregistry ikke forhåndsbestillingsalternativer for utvidelser som kommer snart. Du må vente til utvidelsen er i live før du kan legge inn bestillingen, noe som kan gjøre ting risikabelt (spesielt fordi noen andre kunne ha kjøpt de foretrukne navnene dine med en annen registrar som tillater forhåndsbestilling).
 • Hvis du bare er interessert i å kjøpe et enkelt domene, eller et ellers lite antall domener, er ikke prisene til Uniregistry mye bedre enn konkurrentene. Det er bedre registrarer for de med mindre domenebehov.

Besøk Uniregistry

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map