10 beste gratis byggherrer (Ja, helt gratis – ingen betaling)

10 beste gratis byggherrer (Ja, helt gratis – ingen betaling)

10 beste gratis byggherrer (Ja, helt gratis – ingen betaling)

Så du er interessert i gratis nettstedbyggere. Og hvorfor ikke? Det er tross alt mange gratis ting på internett. Dessverre er kvalitetsfrie nettstedbyggere litt vanskeligere å finne.


Det er mange gratis nettstedbyggere. Men sannheten er at du må være klar til å gjøre noen innrømmelser hvis du vil ha en gratis nettstedbygger – fordi de fleste gratis nettstedbyggere er en del av “freemium” -modeller..

Som navnet tilsier, tilbyr freemium-prisstrukturer både gratis- og premiumalternativer. Det naturlige resultatet er at gratisalternativene er mindre godt omtalt, eller har noen bemerkelsesverdige ulemper.

Men hei – en gratis nettstedbygger er fortsatt verdt å se nærmere på. Kanskje du bare vil eksperimentere med programvare før du begynner å betale for det. Kanskje du vil lage et nettsted for en idé du har, og du trenger bare et øyeblikkelig utsalg.

Eller kanskje de vanlige ulempene med gratis planer ikke faser deg.

Greit nok. Vel, mange erfaringer med bygging av nettsteder og gratis nettstedbyggere har ført til at jeg oppretter denne listen over de beste gratis nettstedbyggere.

Her er et par ting du bør vite om denne listen … først og fremst gir jeg mye vekt på domenenavn. Mange mennesker vil se et nettsted de besøker annerledes hvis det er på et underdomen, og med rette. Det ser mindre legitimt ut.

Og nesten hver gratis nettstedsbygger vil få deg til å bygge et nettsted under et underdomen med mindre du oppgraderer til en betalt plan. Så hvis et nettsted lar deg koble til et domenenavn gratis (husk at du fremdeles må betale for et domenenavn) eller hvis nettstedets underdomen er mindre av et problem, så gir jeg det en god mengde vekt.

Og ja, selv om noen andre ting – som tilpassbarhet – ofres.

En annen ting: ikke vær så mye oppmerksom på antall fordeler og ulemper på denne listen. Vær i stedet oppmerksom på hva de sier. For eksempel kan noe ha mye ulemper teknisk sett, men positive er av så stor betydning at de vesentlig oppveier negativene.

Nesten alle gratis nettstedbyggere kommer med annonser for selskapet, et underdomen og bare noen få funksjoner.

Men det er alltid unntak. Så uten videre, her er listen over de beste gratis nettstedbyggere.

hostingpill
Beste gratis nettstedbyggere

 1. WordPress.com
 2. Wix
 3. WebStarts
 4. Weebly
 5. Blogger
 6. Google Nettsteder
 7. Jimdo
 8. UCraft
 9. Site123

Punkt 1: WordPress.com

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Wordpress

WordPress er enormt populært – så mye at det er vanskelig å undervurdere. Det har eksistert siden 2005, og siden den tid har det vokst til å støtte utallige millioner nettsteder.

Ett estimat krediterer WordPress med å betjene 30% av internettbloggere, og WordPress er det 50. mest populære nettstedet i verden. Enda mer imponerende bruker CNN, CBS, BBC, Reuters og Fortune alle WordPress.

Så ja, det er en ganske vellykket plattform. Og selvfølgelig er en stor grunn til populariteten dets gratis alternativ.

Plasseringen av WordPress.com som nummer én kommer ikke lett eller lett. Wix og Weebly har begge langt flere funksjoner og tilpasning enn WordPress.

Som generelle nettstedbyggere tar de det. WordPress er imidlertid så enormt populært at det å ha et underdomen med WordPress kan påvirke bloggen din langt mindre enn om du brukte et annet nettsted.

Å være en del av WordPress-samfunnet gir dessuten flere fordeler av seg selv. Det avhenger absolutt av hva du vil ha fra nettstedbyggeren din, men hvis det er en blogg, er WordPress sannsynligvis det beste gratis alternativet.

Forhåndsvisning av WordPress (Brukervennlighet: 3/5)

Pros

 • For et gratis produkt er det et ganske godt utvalg av temaer / maler. Selv om redigering er middelmådig, kan du fortsatt gjøre en god del tilpasning.
 • Det er veldig enkelt å importere og eksportere innhold, inkludert mellom WordPress-bloggen din og en blogg med en annen plattform (for eksempel Medium eller Wix).
  Importer i WordPress
 • Solide bloggeverktøy (tydeligvis), så vel som grunnleggende innsiktverktøy og attesterings- og kontaktsidefunksjoner.
 • Populariteten til WordPress betyr at du finner mye mer råd om bruk av WordPress enn på noen som helst annen plattform.
 • Også på grunn av populariteten, kan det å ha et underdomen på WordPress ikke skade deg like vondt. Mange bloggere bruker et WordPress-underdomene, og det å ikke ha underdomenet ville ikke nødvendigvis skade nettstedets utseende (i det minste ikke så mye som med andre gratis byggere).
 • Følger også dette—WordPress.com støtter et mer sosialt fellesskap, som Blogger. Det er veldig enkelt å følge og samhandle med andre blogger i WordPress-samfunnet, og for dem å samhandle med deg – en god måte å drive trafikk på og få popularitet.

Ulemper

 • Selv om tilpasningsverktøyene er i orden, er du virkelig begrenset til de mindre elementene (for eksempel farger). Du trenger i utgangspunktet å bla gjennom temaene for å få en layout du foretrekker.
 • Apper (kjent på WordPress som plugins) er ikke tilgjengelige for gratis planer.
 • Selv grunnleggende SEO-verktøy er ikke tilgjengelig for gratis planer.
 • Ingen live chat.

Bygg min gratis WordPress-side

Punkt 2: Wix

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Wix

Wix er uten tvil en av de mest populære gratis nettstedbyggere. Faktisk er det ganske enkelt en av de mest populære nettstedbyggere.

I likhet med Weebly ble det stiftet i 2006. Imidlertid har Wix over dobbelt så mange brukere som Weebly, til 110 millioner.

Wix er kjent for å være en fantastisk og fleksibel redaktør, og brukes dermed av et bredt spekter av mennesker, fra vanlige bloggere til topplinjebedrifter.

Det viktigste med Wix er at du får en veldig funksjonell redaktør og mange funksjoner – men selvfølgelig må du fortsatt betale for de viktigste tingene, et domene og fjerning av Wix-annonser.

Wix Preview (Brukervennlighet: 4/5)

Pros

 • Wix har et veldig stort fellesskap av brukere, som kan være en nyttig ressurs hvis du har spørsmål eller bekymringer.
 • Veldig robust redigeringsverktøy. Det er ikke bare enkelt, men kraftig og til og med gratisversjonen gir en stor grad av tilpasning. Wix rangerer høyt fordi denne redaktøren virkelig er en av de beste tilgjengelig gratis.
  wix redaktør
 • På den lappen har Wix et bredt utvalg av kvalitetsmaler.
 • Wix har grunnleggende SEO, kontaktadministrasjon, markedsføring, innsikt og til og med bloggverktøy. Bloggverktøyet er spesielt imponerende. For en gratis byggherre er Wix nesten like fullt utstyrt som en fullbygger – selvfølgelig mangler fremdeles nøkkelbitene.

Ulemper

 • Wix-annonser er en del av gratisplanen.
 • En slik vare Wix mangler er et kontaktskjema, som mange gratis utbyggere inkluderer.
 • Wix ‘prismodell inntil nylig var rimeligere. Nemlig at den første premium-tier var bare $ 5 i måneden og tillot deg å koble til et domene. Dette er fjernet, og nå er første nivå 11 dollar, noe som betyr at den gratis nettstedbyggeren er enda mer fjernet fra premiumplanene. Det betyr også at hvis du vil bruke nettstedsbyggeren gratis og bare betale for domenet, er du heldig.
 • Ingen live chat. Men dette gjelder for selv betalende Wix-kunder, så det har ingenting å gjøre med å ha en gratis konto.

Prøv Wix gratis

Artikkel 3: WebStarts

Hold musepekeren for å forhåndsvise

WebStarts

WebStarts er et selskap ofte nevnt på lister over topp nettstedbyggere. Da jeg først besøkte nettstedet deres, var jeg ganske skeptisk. Hvorfor? Fordi hjemmesiden deres viser dette: “Som sett på … Facebook, Bing, Google, Yahoo.” Egentlig?! Å bli sett på en søkemotor er betydelig forskjellig fra å bli sett på et magasin.

Men hei, det har et gratis alternativ, så jeg prøvde det. Det viser seg, det er en ganske undervurdert, robust gratis nettstedbygger. De fleste selskaper selger seg selv på sine nettsteder – WebStarts er motsatt.

Noen ting på nettstedets offisielle prisside er utdatert, og resultatet er at det faktiske produktet er enda bedre enn du trodde. Jeg vil si WebStarts er på med Weebly og Wix når det gjelder dens evner, men har mye mindre navnegjenkjenning, og det er enda raskere å komme i gang enn de større rivalene.

Pros

 • Grunnleggende e-handel / butikkfunksjonalitet.
 • WebStarts har et kontaktadministrasjonsverktøy som ikke er veldig robust, men likevel ganske nyttig, med tanke på at det er gratis.
 • WebStarts har et anstendig bloggeverktøy som fungerer godt i byggherren.
 • WebStarts-annonsene er ikke overveldende.
 • Totalt sett er byggherre / redigeringsverktøyet enkelt å bruke og funksjonelt, pluss anstendig (i likhet med Weebly og Wix).

nettstarter proffs

 • Enklere å administrere enn Weebly eller Wix, som til tider føles overfylte.

Ulemper

 • Som det er vanlig for gratis utbyggere, begrenset lagring.
 • Builder-grensesnittet er generelt bra, men kan til tider være litt klønete eller lite intuitivt. I tillegg er jeg ikke tilhenger av det estetiske, men det er bare min mening og ikke en alvorlig feil.

Start med WebStarts gratis

Punkt 4: Weebly

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Weebly

Weebly ble grunnlagt i 2006 og har blitt en av de mest populære nettstedbyggere med mer enn 50 millioner kunder globalt.

Jeg tenker ofte på Weebly som et alternativ til Wix. De to er veldig like på mange måter i og med at de kjører på freemium-modeller, er kjent for å være noen av de beste nettstedbyggerne rundt, og har dyrket en popularitet for gratisproduktene sine..

Her er min oppsummering: Weebly er en av de beste gratis nettstedbyggere, men kommer ikke til å være like fullt utstyrt som Wix. Når det er sagt, har det en ting eller to Wix ikke gjør det, så jeg oppfordrer deg til å prøve begge to likevel.

Weebly-forhåndsvisning (Brukervennlighet: 3/5)

Pros

 • Redaktøren er veldig robust og nær eller på nivå med Wixs redaktør.
  Weebly-redaktør
 • Weebly har grunnleggende verktøy for SEO, blogging og til og med e-handel / produkt. Dette er veldig unikt for gratis produkter. Naturligvis bør alle som virkelig er interessert i netthandel ikke gå etter en gratis nettstedbygger, men det er et imponerende oppsett likevel.
 • Weebly har noen få apper som er tilgjengelige for installasjon selv av gratis brukere. Dette er heller ikke svake apper, men nyttige ting som pristabeller, Eventbrite, vanlige spørsmål, og så videre.

Ulemper

 • Selv når du er logget inn, har Weebly massevis av salg. Du kan forvente oppsalg av omtrent alle gratis nettstedbyggere, men det er ekstra irriterende på Weebly fordi Weebly er en av de beste gratis nettstedbyggere.
 • Kundestøtte er ikke like god som Wix. Imidlertid har Weebly en live chat.
 • Weeblys redaktør er veldig bra, men du er litt mer innsnevret enn med Wix.

Punkt 5: Blogger

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Blogger

Blogger gir meg nostalgi. Jeg begynte først å bruke Blogger som en ung fyr, spent på å teste ut enkle verktøy for nettoppretting. Når jeg gikk tilbake til Blogger for å teste det, ble jeg overrasket over at mye fremdeles var det samme.

Hvis du ser opp lister over gratis nettstedbyggere, finner du vanligvis ikke Blogger på dem. Dette er sannsynligvis fordi Blogger er mest fokusert på å bygge blogger (duh) i stedet for mer generelle typer nettsteder.

Likevel er Blogger mye mer fullt utstyrt gratis enn de fleste nettstedbyggere, og på slutten av dagen bygger du fortsatt et nettsted selv om du er begrenset til bloggformatet.

Forhåndsvisning av blogger (Brukervennlighet: 2,5 / 5)

Pros

 • Oppgradering er helt valgfritt, og det er et sterkt fellesskap av gratis brukere. En av grunnene til at jeg rangerte Blogger høyt, er fordi det er veldig vanlig at folk har blogger på __.blogspot.com-domenet. Det er mindre sannsynlig at besøkende besøker nettstedet ditt på grunn av underdomenet med Blogger.
 • Brukere kan opprette 100 blogger per konto.
 • Selv om tilpasningsalternativene er begrenset, kan man fortsatt omorganisere visse sideelementer og velge farger, skrifter osv. HTML-redigering er tilgjengelig, men de fleste ønsker ikke nettstedbyggere slik at de kan redigere HTML.
 • Brukere kan koble et domene uten å måtte oppgradere. Dette alene er sannsynligvis noe av det beste Blogger har gjort for det: en person som bare vil ha et greit bloggingsformat, men likevel vil ha sitt eget domene, kan gå på akkord ved å bruke Blogger og dermed holde den faktiske redigeringsplattformen gratis.Bolgger for gratis domene

Ulemper

 • Som sagt er det bare et bloggformat.
 • Temaer er veldig begrensede, i tillegg til tilpasningsalternativer. De mindre detaljene (farger, skrifter) kan tilpasses, men større kontroll av sider og det generelle nettstedet teller i utgangspunktet å velge et tema og bytte farger..
 • Ingen live chat eller til og med omfattende billettsystem – Blogger er for stor og basert på gratis brukere. Imidlertid kan det store brukerfellesskapet slags fylle ut for de fleste problemer.

Punkt 6: Google Nettsteder

Google-nettsteder

Google har virkelig programvare for alt. Google Sites ligner mye på Google Docs for bygging av nettsteder. Det er enkelt å bruke og bra for samarbeid, pluss at det er helt gratis.

Det eneste problemet? Det er for enkelt.

Google Sites er best for å lage veldig enkle websider, ingenting for dynamisk eller til og med viktig. På grunn av samarbeidets karakter er det bra å lage informasjons- eller wikistil-sider.

Forhåndsvisning av Google Nettsteder (Brukervennlighet: 3/5)

Pros

 • Ekstremt gratis: Google Sites er bygget for å være et ubetalt verktøy. Dette kan være en ulempe for noen – Google Nettsteder har ikke engang muligheten til å oppgradere for flere funksjoner. Så langt som gratis nettstedbyggere går, er det vanskelig å finne en plattform som kun er ment å være gratis.
 • Google Sites er veldig bra med samarbeid, som fetteren, Google Docs.
 • Veldig enkel å bruke. Mange nettstedsbyggere er det, men Google Sites er en av de mest enkle og enkle.
  Googles nettverksgrensesnitt

Ulemper

 • Veldig grunnleggende. Google Nettsteder har bare de mest grunnleggende verktøyene, og noen ganger føles det som om du redigerer en PowerPoint eller Google Slide mer enn et nettsted. Tilpasningsverktøy er spesielt begrenset. Av denne grunn er Google Sites egentlig bare bra for å lage enkle nettsteder.
 • Som nevnt har Google Sites ikke engang muligheten til å oppgradere eller legge til premiumfunksjoner. Det er bare gratisversjonen. Noen vil kanskje synes de liker Google Sites, men trenger bare litt mer av en evne til å tilpasse. Beklager, ingen terninger.
 • Mens de fleste gratis nettstedbyggere har lav lagringskapasitet, er tallet for Google Sites spesielt lavt til 100 MB.
 • Dette burde nok en selvfølge, men Google Sites er så enkelt at det nesten ikke har kundestøtte.

Sak 7: Jimdo

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Jimdo

Jimdo er mindre av et husholdningsnavn sammenlignet med Blogger, WordPress eller til og med Wix, men det er fremdeles kjent for å være en av de sterkere gratis nettstedbyggere.

Til tross for at han er på mindre side når det gjelder navnet, har Jimdo fortsatt bidratt til å opprette over 20 millioner nettsteder.

Jimdo er, som mange på denne listen, basert på en freemium-modell. En ting jeg spesielt liker med Jimdo er at det støtter gratisproduktet, i motsetning til andre nettsteder som tilbyr et gratis produkt, men ser ut til å nesten hate det samtidig til fordel for premiumversjonene..

Jimdo er egentlig en solid gratis nettstedbygger med de vanlige begrensningene.

Jimdo Preview (Brukervennlighet: 3.5 / 5)

Pros

 • Oppretting-alternativet lar deg begynne å bygge sider umiddelbart. Det er det typiske verktøyet for bygging av nettsteder som du er vant til.
 • Et ganske bredt utvalg av maler (over 100) for en gratis byggherre.Jimdo maler
 • Jimdo-app tilgjengelig for Android og iOS
 • Veldig grunnleggende SEO-verktøy og nettbutikkverktøy (også ingen transaksjonsgebyr!)
 • 500 MB lagringsplass. Ikke noe stort, men ikke verst for en gratis nettstedbygger.
 • LogoMaker for å hjelpe deg med å lage / tilpasse ditt eget logo-image.

Ulemper

 • Må oppgradere for å bruke et domene.
 • Mens redaktøren generelt sett er i orden, kan det noen ganger være klumpete. Folk har blandede følelser rundt det.
 • Jimdo har forbedret nettstedredigereren sin, men til tider kan det være litt lite intuitiv.
 • Ikke noe alternativ for live chat, men det er et billettsystem.

Punkt 8: UCraft

ucraft-nettside-builder

UCraft er et annet selskap som ikke er veldig godt kjent utenom de som er interessert i selskap med bygging av nettsteder.

UCraft har også et mindre rykte for deres gratis bygging av nettsteder.

Etter min mening er UCraft undervurdert. Det er ikke slik at UCrafts gratis produkt fortjener å bli ekstremt høyt vurdert, akkurat, men det fortjener mer kreditt. Som vanlig kjører UCraft på en freemium-modell.

Imidlertid er gratisproduktet bare en destinasjonsside. Så det er ikke akkurat en fullstendig nettstedbygger gratis. Ikke desto mindre er den destinasjonssidebyggeren ganske kapabel, og kanskje viktigst av alt: du kan koble et domene gratis.

Forhåndsvisning av UCraft (brukervennlighet: 3/5)

Pros

 • Brukere kan koble et domene til og med i en gratis plan. Dette alene gjør at det, etter min mening, er et av de bedre alternativene for byggherrer av nettsteder.
  Ucraft koble domene
 • Ganske gode tilpasningsmuligheter, men i rettferdighet, skyldes det mest at du redigerer en enkelt side i stedet for et helt nettsted.
 • Grunnleggende SEO-verktøy, Google Analytics og SSL. Ikke overveldende imponerende, men likevel solid.

Ulemper

 • e-handelsfunksjonalitet krever oppgradering.
 • Live chatten døgnet rundt kan noen ganger ikke svare, selv om den totalt sett fungerer bra.
 • Nettstedets byggherre er egentlig bare en landingssidebygger. Det kan fortsatt være nyttig, spesielt fordi du kan koble til et domene, men du er fremdeles begrenset til egentlig en stor side.

Start med UCraft gratis

Sak 9: Nettsted123

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Nettsted 123

Site123 er ikke akkurat et topp valg for gratis bygging av nettsteder, men det er absolutt et alternativ. Site123 markedsfører seg sterkt som en gratis nettstedbygger (seriøst, bare Google, så ser du hva jeg mener).

Site123 kjører selvfølgelig på en freemium-modell, men i motsetning til mange andre har den bare ett premiumnivå i stedet for noen få.

Bortsett fra det faller den slags de generelle fordeler og ulemper du kan forvente av en halv anstendig nettstedbygger: den er gratis, byggherren fungerer, men du får ikke et domene og du vil ha annonser.

Side123-forhåndsvisning (Brukervennlighet: 3,5 / 5)

Pros

 • Grunnleggende e-handelsfunksjonalitet (inkludert et verktøy for markedsføring via e-post) og SEO-verktøy. Interessant nok kan du bare godta offline-betalinger med gratisversjonen (ta kundens telefonnummer eller bankoverføringsdetaljer).
 • Tilgang til en appbutikk, som inkluderer apper som er tilgjengelige for gratis brukere. Dette er viktig fordi noe av det som Site123 mangler som standard (og husk at Site123 ikke gjør så mange verktøy tilgjengelig fra get-go som navnene med høyere rangering her) du kan få i app store.Nettsted123-apper
 • 24/7 live chat support – selv Wix og WordPress tilbyr ikke dette (gratis).
 • Grei redaktør: ingenting å skrive hjem om, men absolutt funksjonell.Side123 grensesnitt
 • Overraskende lite press for å konvertere til en betalt plan.

Ulemper

 • Et merkbart Site123-banner, selv om det er lite. Men hei, det er ganske vanlig.
 • Begrenset når det gjelder maler, og selv om redaktøren fungerer bra, er du fremdeles litt begrenset i hvor mye du kan redigere.
 • Generelt sett har Site123 ikke mange funksjoner tilgjengelig.

Prøv Site123 Toda

Spesiell vare: 000Webhost

Hold musepekeren for å forhåndsvise

000webhost

000Webhost er en hosting-tjeneste, og derfor har jeg skilt den fra de andre alternativene på denne listen. Men hei, hvis det er vert, hvorfor til og med ta det opp i det hele tatt?

Vel, først av, fordi 000Webhost er en av få gratis hosting-tjenester, og av dem er sannsynligvis de mest kjente. For det andre, 000Webhost tilbyr muligheter for bygging av nettsteder.

For å si det enkelt, kan man opprette en konto gratis og begynne å bruke disse nettstedets byggemuligheter gratis. 000Webhost er ment å være en gratis hostingplattform, men en bivirkning er at det også er en gratis nettstedbygger.

000Webhost-forhåndsvisning (Brukervennlighet: 3,5 / 5)

Pros

 • Fordi hosting er ivaretatt, kan du ganske enkelt kjøpe et domene og deretter koble det gratis. Mens Weebly, Wix, WordPress og andre vil ha deg til å betale for å koble til et domene du allerede eier, ville 000Webhost la deg slippe av med bare å betale for domenet.
 • I tillegg, fordi 000Webhost først og fremst er en vertsplattform, kan du velge mellom å bruke 000webhosts nettstedsbygger, eller du kan installere WordPress.org og bruke den til å bygge en blogg. Nettstedsbyggeren er ganske godt omtalt og håndterer en høy grad av tilpasning.
  000webhost å bygge nettsted
 • For tilkobling til WordPress.org: WordPress.org er forskjellig fra WordPress (nevnt over), nemlig ved at WordPress.org er en gratis tjeneste. WordPress.org ligner veldig mye på WordPress, bortsett fra at det er mye mer fullt utstyrt og er helt gratis. For å bruke WordPress.org må du imidlertid ta vare på hosting … og hvis du bruker 000Webhost, kan du til og med gjøre det gratis. Å si at du kobler til WordPress.org på 000Webhost gir deg den mest fullstendige programvaren for bloggbygging du kan få gratis.

Ulemper

 • Redaktøren kan være litt komplisert og noen ganger irriterende å bruke. Læringskurven er ikke enorm, men den er fremdeles mye mindre brukervennlig enn de andre alternativene her. Selv om du bruker WordPress.org for å bygge en blogg, vil den bli enklere igjen.
  000webhost-dashbord
 • Du må være mer teknisk erfaren for å navigere i kontoinnstillingene. Det er mange ressurser tilgjengelig, men det kan fortsatt være vondt fordi du må konfigurere visse ting manuelt (f.eks. Koble et domene).
 • På grunn av plassen som er tildelt gratiskontoen din, vil du sannsynligvis ikke kunne opprette mer enn ett eller to nettsteder.
 • Med mindre du oppgraderer til en av Hostingers betalte planer (Hostinger kjører 000Webhost), kan du lide av dårlig oppetid.

Besøk 000webhost

Gratis nettstedbyggersammenligning:

Nettstedsbygger
Oppbevaring
båndbredde
Usability
Brukerstøtte
Vår vurdering
Helt gratis?
Betalt planpris
WordPress3 GB1 GB★★★★★★★★★★★★★★★Ja, med underdomene$ 4 til $ 45
Wix500MB500MB★★★★★★★★★★★★★★★Ja, med underdomene$ 13 til $ 39
WebStarts1 GB1 GB★★★★★★★★★★★★★★★Ja, med underdomene7,16 dollar til 19,99 dollar
Weebly500MB250MB★★★★★★★★★★★★Ja, med underdomene$ 6 til $ 26
Bloggerubegrensetubegrenset★★★★★★★★Ja, med underdomeneHelt gratis
Google Nettstederubegrensetubegrenset★★★★★★★★Ja, med underdomeneHelt gratis
Jimdo500MB2GB★★★★★★★★★★Ja, med underdomene$ 4 til $ 39
UCraft100 MBubegrenset★★★★★★★★★★Ja, med underdomene10 til 39 dollar
Site123500MB1 GB★★★★★★★★★★Ja, med underdomene$ 5.80 / mo.

Beste gratis nettstedbyggere: Konklusjon

Så, avslutningsvis, hva er de beste gratis nettstedbyggere?

Hvis du er interessert i å bygge en enkel Wiki eller en enkel informativ side (og kanskje med andre mennesker), vil jeg foreslå Google Nettsteder.

Hvis du vil bygge en solid blogg, vil jeg foreslå WordPress. Blogger er ikke dårlig heller – den får andreplassen for de som ønsker å opprette en gratis blogg (selv om Weebly og Wix også har anstendige bloggeverktøy).

Og hvis du bare ønsker å bygge et helhetlig fullt utstyrt nettsted (og du er i orden med bare å ha et underdomene), vil jeg foreslå Wix først og WebStarts og Weebly så nære sekunder.

Men hei, alle disse nettstedene er verdt å prøve – og fordi de er gratis, er det ikke mye hinder for å gjøre det.

God jakt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector