10 beste webhotellfirmaer du ikke har hørt før nå

Enten du er en bedriftseier, som ønsker å etablere sin online tilstedeværelse, eller du er en person som er ute etter å starte en personlig blogg, enten av grunnen, må du gjøre forskningen for å finne de rette webhotellfirmaene.


Og du trodde virkelig at valg av webhotell ikke er noe problem! Revurdere! Det er forskjellige tilfeller der små og mellomstore grupper beholder sin egen webserver.

Resultat?

De fleste av dem mislykkes bare, fordi vedlikehold og vedlikehold av en webserver viser seg å være veldig dyrt og svært tidkrevende.

Løsning? Se etter de rette webhotellfirmaene.

De vil administrere resten mens du fokuserer på andre viktige oppgaver.

hostingpill10 beste ukjente webhotellfirmaer

 1. WebHostFace
 2. Rask webverten
 3. SSD Cloud
 4. Sky Net Hosting
 5. Hostimul
 6. Yourlasthost.com
 7. Vert IT Smart
 8. En liten oransje
 9. 34sp
 10. LCN

Se lenger enn BlueHost og HostGator når vi gir deg en godt undersøkt liste over topp 10 webhotellfirmaer som du ikke har hørt før nå.!

1. WebHostFace

WebHostFace ble startet i første kvartal 2013 og tilbyr en tilfredshetsgrad på omtrent 98%. Med mer enn fire år i en virksomhets webhotell har tilbudt enorme pålitelige og rike funksjoner for webhotell og erfaring til sine kunder.

De er i stand til å tilby tjenester som mange andre webhotellfirmaer ikke leverer; eksepsjonell tilfredshet til kunden støttet av ingen problemer, ingen strenger festet 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Hos WebHostFace vurderer de at hver eneste klient tjener en rett til å få tjenester i ypperste klasse, uten problemer eller forpliktelser.

De leverer delte og forhandlere webhost-servicepakker på SSD-drevne servere, dedikerte servere, virtuelle private servere, registrering av domenenavn og administrasjon og SSL-tjenester i toppklasse.

De er også kjent for å tilby ekstra premium tjenester som McAfee malware skanninger og R1Soft daglige sikkerhetskopier også.

WebHostFace

Besøk hjemmesiden

2. Rask webverten

Fast Web Host har tilbudt webhotelløsninger til en rekke bedrifter og private nettsteder siden 2008.

Fast Web Host er oppført blant det raskest voksende webhotellfirmaet som har rundt 200 000 domener, solid støttesystem og høyt rosende nettverksinfrastruktur.

Deres webhotellpakker hjelper bedrifter og mennesker til å få avansert tjeneste, og det også til en brøkdel av prisen.

Nettverket av webhotell er fullstendig basert på den raske og pålitelige Apache-webserveren som er kombinert med den dominerende MySQL-databaseserveren og Horde-postserveren..

Serveren overvåkes 24 og 7 for eventuell unormal aktivitet og benchmarks utføres kontinuerlig. Dette lar dem umiddelbart svare på alle slags kortsiktige nettproblemer på toppen av å utvide systemet sitt optimalt, dvs. vedlikeholde og holde det bredbåndsklart, kostnadseffektivt og fullt operativt.

Det som får dem til å skille seg fra resten av blokken, er deres fantastiske oppetid – de er fullstendig opptatt av å tilby en sikker og konsekvent hosting-setting.

Kundene sine nettsteder er direkte vert på høy kvalitet og oppdatert quad prosessor servere, og deres datasenter er fullt utstyrt med 24 * 7 UPS power backup-generator, og tilbyr også 99,9% server oppetid og 30 dager pengene tilbake-garanti når som helst.

FastWebHost.com

Besøk hjemmesiden

3. SSD Cloud

SSD Cloud er en skytjenesteleverandør og tilbyr flere skybaserte tjenester. Det ligger i Orlando, Florida. Med sine skytjenester hjelper SSD sky med å administrere kjerneinfrastruktur og gi teknisk support.

SSD-skyen er designet for å støtte høye hastigheter, rundt 10 spillejobber på hver server. Med hastighet gir SSD sky også pålitelige tjenester med en døgnovervåking av infrastruktur. Det komplette nettverket har overflødige servere, SAN-er for å gi høy oppetid med selvhelbredende infrastruktur.

Som en del av hosting har du premium hosting som garanterer en 99,99% oppetid. Planene støttes med 24/7 support, god båndbredde, hosting via e-post, gratis overføring og FTP-støtte. Premium hosting starter så lavt som $ 3,9 per måned.

De andre tilgjengelige vertsalternativene er Cloud hosting, Selvstyrt VPS, Managed VPS, Selvstyrte dedikerte servere, administrerte dedikerte servere, forhandlerhotell og SEO hosting. Det er allsidige planer i hvert av dette og det er budsjettvennlig. Videre gir hver plan en god båndbredde, lagring og oppetid garanti.

Det er flere måter du kan nå SSD-skyens kundesupport på. Dette kan nås via e-post, billetter og live chat. Hjelpestøtten inneholder flere guider og veiledninger om forskjellige emner som er interessert i vertskapet.

Hosting-tjenestene er ledsaget av gratis migrering, gratis overføring, gratis SSL-sertifikater, gratis dedikert IP, gratis nettstedbygger med maler og gratis handlekurver for e-handel.

SSD Cloud

Besøk hjemmesiden

(Bruk denne kupongkoden “HOSTINGPILL” som gir 25% tilbakevendende rabatter på alle delte / forhandlerhotellplaner)

4. Sky Net Hosting

Sky Net Hosting ble etablert i 2004 med ideen om å tilby avanserte webhotelltjenester til sine kunder.

Integriteten de har med kundene å gjøre er det som gjør dem annerledes. I motsetning til andre selskaper, tror de at deres kunder har rett til å ha kunnskap om hvordan og hvor nettstedet deres vert og servert og hvor deres investerte penger går.

Hver enkelt hostingkonto, enten det er fra deres webhotellplaner eller forhandlerwebhotell eller virtuelle servere, støttes helt og fullt av 24 av 7 av de ubegrensede beste datasenterprosessene som er tilgjengelige.

De har omtrent 9 års erfaring med IP-hosting av flere C-klasser. De gir også sikret 99,9% nettverk og server oppetid SLA med en komplett 30 dager pengene tilbake-garanti.

De tilbyr en garanti for at alle henvendelser som blir sendt inn av klientene til deres tekniske avdeling, vil bli håndtert og løst innen en time etter at henvendelsen er mottatt.

Men ikke bli overrasket hvis selskapet svarer og løser seg på mindre enn 15 minutter. De tilbyr og utfører daglig og ukentlig komplett sikkerhetskopitjeneste til hver hostingkonto under deres server.

skynethosting

Besøk hjemmesiden

5. Hostimul

Nok en ny hostingplattform er Hostimul som ble lansert i 2017. Som en hostingplattform gir dette deg flere funksjoner. På et grunnleggende nivå tilbyr Hostimul delt hosting, dedikert hosting og Cloud VPS-løsninger. Tjenestene inkluderer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hostimul gir en garanti på 99,9% oppetid. Serverne bruker avansert infrastrukturarkitektur for å opprettholde god responstid og gi betydelig ytelse.

VPS og dedikerte servere bruker CloudLinux som er et operativsystem designet for å gi mer stabilt hosting.

Hostimul bruker Litespeed webservere som gir god ytelse, hastighet og sikkerhet.

Det er flere planer tilgjengelig for SSL sammen med Anti-spam filter, daglig virusskanning og DDoS-beskyttelse. Hostimul gir automatisk daglig sikkerhetskopi av data. Dette har pålitelige og sikkerhetsdrevne funksjoner.

Planene er rimelige og gir verdi for pengene. Den delte hosting starter så lavt som $ 1,76 / måned for en 12-måneders plan. Hostimul støtter Linux så vel som Windows VPS. Med SSD-lagring er dette fullstendig konfigurerbart. Dette har også støtte for Container VPS, Storage VPS og Cloud VPS.

Hostimul har et godt sett med alternativer for dedikert hosting med mer CPU og lagring. Dette igjen er fullstendig konfigurerbart.

Hostimul har gode kundesupportalternativer med live chat, e-poststøtte, instruksjonsvideoer, vanlige spørsmål og dedikerte opplæringsprogrammer.

hostimul banner

Besøk hjemmesiden

6. Yourlasthost.com

Yourlasthost er en relativt ny hostingplattform og ble først lansert i januar 2016. De har flere servere plassert på de forskjellige stedene og har til nå over 7000 servere som støtter mer enn 50000 hostede nettsteder.

Yourlasthost tilbyr webhotell, VPS, dedikerte servere, forhandlerhotell og hybrid-servere. De gir en nesten 100% oppetid. Til sin rett støtter Yourlasthost Windows så vel som Linux-basert hosting.

De tilbyr support 24/7/365 og sikkerhetsovervåking. Infrastrukturen er designet for å opprettholde redundans og øyeblikkelig sikkerhetskopi, noe som også sikrer å opprettholde en 100% nettverkstids-SLA.

Yourlasthost opprettholder en daglig online sikkerhetskopi og tilbyr gratis migrasjonstjenester for nettsteder. De gir en 90-dagers pengene tilbake-garanti.

Hosting-tjenestene bruker LiteSpeed-servere for å gi høy hastighet og er ledsaget av en god databasestøttet funksjon, PHP og e-post hosting.

I gjennomsnitt tar Yourlasthost 30-minutters oppløsningstid for alle spørsmål. Kundestøtten er tilgjengelig døgnet rundt og kan nås via telefon, live chat eller gjennom billetter.

Med disse funksjonene støtter Yourlasthost 1-klikks installasjon ved bruk av Softaculous som gir tilgang til over 100 applikasjoner. De har flere sikkerhetsaktiverte funksjoner med nettverkslags inntrengingsdeteksjonssystem, serverherding og intelligent ruting av båndbredde.
yourlasthost

Besøk hjemmesiden

7. Vert IT Smart

Dette vertsselskapet ble startet i 2012 av Mr. Kartik Mehta og har mer enn 100 000 kunder over hele verden.

De tilbyr webhotell tjenester som Linux Hosting, WordPress Hosting, Java Hosting, Windows Hosting, etc. med 24/7 chat samt telefonisk support. Sammen med dette tilbyr de også en oppetidsgaranti på 99,9%.

De har billige webhotellplaner ettersom prisene er rimelige og gir en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette vil tillate deg å be om tilbakebetaling før 30 dager etter kjøpet.

De har ikke begrenset bruken av diskplass, antall domener og antall e-postkontoer. Dette betyr at du kan lagre hvilken som helst form for innholdet uten å bekymre deg for diskplassforbruk.

Host IT Smart tilbyr sikkerhetsverktøy som e-postkryptering, SSL-sertifikater, SSL-sikre servere, brannmurbeskyttelse osv. Deres nettsted består av en bloggdel og FAQ-delen.

Vert IT Smart

8. En liten appelsin

A Small Orange har alltid blitt betegnet som et fremtredende ekspert webhotellfirma siden 2003 og ble grunnlagt i Atlanta. Dette selskapet er kjent for å skape noe magisk; de har en åpen, hemmelig oppskrift om å utvikle delikat webhotell.

Unødvendig å si at de er helt klar over hva som må til for å være en ekspert webvert.

Ytterligere tjenester de tilbyr er – delt hosting, hosting, cloud VPS, webdesigntjenester, nettstedbygger og klementineadministrert.

Det som setter selskapet over resten av sporene er troen. En liten appelsin tror ikke og gir ikke noen form for “ubegrensede planer”, fordi de føler at oppfyllelsen av kundenes forventninger og krav faktisk krever dyre oppgraderinger.

De mener at klienten bør betale for den tjenesten han ønsker og trenger. Logisk!

liten oransje

9. 34sp

34SP.com er en Storbritanniasbasert webhotellleverandør som ble grunnlagt i år 2000. Det ble etablert med tanke på ideen om å fylle et gap mellom avanserte hostingtjenester og rimelige priser.

Fra rimelige webhotellplaner til VPS webhotell, domenenavnsregistrering og dedikerte hostingtjenester, 34sp tilbyr deg alle ting og det også til lommevennlige priser.

De tilbyr også skreddersydde produkter for alle slags webhotellbehov.

De tilbyr forskjellige valg du kan velge mellom, når du leter etter profesjonelle webhotelltjenester. På 34sp vil du oppdage servicealternativer som spenner fra dedikerte webservere til delte hostingpakker.

Deres teknologiske supportteam av ypperste klasse er resultatet av perfekt sammenslåing av teknisk kunnskap med responsivt personell og pålitelig ledelse.

Hovedkontorene og datasentrene har base i Sentrale Manchester (England) og Sentrale London (England).

Datasentrene deres sitter fast med teknisk personell for å sikre at prosjektering, mekanisme, funksjoner og vedlikehold på stedet opprettholdes på høyt nivå.

34SP

10. LCN

De ble grunnlagt i februar 2000 og har mer enn 180 000 fornøyde kunder i Storbritannia. De har datasenteret i Storbritannia også.

Deres forpliktelse til service er eksepsjonell, i motsetning til andre webhotellfirmaer som selger diskplass, e-postbokser og båndbredde.

Hos Icn.com er de kjent for å selge tjenesten sin. Serviceavdelingen på Icn.com består av trente og dyktige medarbeidere, som er fullt opplært av selskapet selv og får dyp kompetanse i alle deler av kundens webhotell. regnskap.

De gir tjenesten sin aller første prioritet, og det er det de er kjent for. Faktisk er medlemmene av utøvende team av Icn.com kjent for å svare direkte på kundeserviceanrop.

Det er dette som gjenspeiler kvaliteten og hurtigheten i tjenestesvarene deres.

LCN.com

Det som får dem til å skille seg fra hverandre, er deres vilje til å tilby personlig støtte, til hver enkelt av sine kunder, og de er mer enn villige til å hjelpe alle som ønsker å starte et prosjekt eller noen som ønsker utviklingsråd.

Dette er deres ledende konsept som mange store webhotellfirmaer mangler.

De har også gitt påmeldingskuponger for lesere av Hosting Pill. Enhver ny bruker som melder seg på vil få 60% avslag hvis de bruker kampanjekode ‘HostingPill’ ved kassen.

Sammenligning av webhotellfirmaer

Webhotellfirmaer
Diskplass
båndbredde
Gratis domene
Pris
WebHostFace
Delt hosting
30 GBubegrensetJA$ 0.69 / mo
Rask webverten
Verdiplan
50 GBubegrensetJA$ 2.95 / mo
SSD Cloud
Premium Hosting
3 GB30 GBJA$ 3.9 / mo
Skynet Hosting
USA Hosting
2 GB100 GBNEI$ 1.95 / mo
Hostimul
Delt hosting
5 GBubegrenset$ 2.07 / mo
Yourlasthost
Delt hosting
50 GB1500 GB PlatinumJA$ 7.95 / mo
Vert IT Smart
Delt hosting
ubegrensetubegrensetubegrenset$ 1.5 / mo
En liten appelsin
Oppstartplan
40 GB600GBNEI$ 20.00 / mo
34sp
Profesjonell hosting
5 GBubegrensetNEI£ 5.95 / mo
LCN
Oppstartplan
5 GBubegrensetNEI$ 2.92 / mo

Konklusjon:

Så neste gang du tenker på å være vert for nettstedet ditt, eller bytte til en ny leverandør, fortjener de ovennevnte hosting-selskapene en sjanse til å få virksomheten din. Gi meg beskjed nedenfor hvilken du går etter.

Lykke til og glad vert!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map