14 bedste ejendomsmæglerwebsteder til inspiration (håndplukket samling)

Tænker du på at starte din karriere som ejendomsmægler? Det er fantastisk. Men for det bliver du nødt til at arbejde rigtigt hårdt og opbygge en identitet helt fra bunden?


Vi har faktisk ikke en idé om, hvorvidt vi ville overleve i denne race af agenturer eller ej. Stadig, hvis du har fundet op, skal du fortsætte med det.

Men,

skal du vide, hvorfor du har brug for et websted som ejendomsmægler.

Og du skal også huske på nogle tip til markedsføring, der kan hjælpe dig som ejendomsmægler.

Vores team har indrulleret et par af de bedste websteder for ejendomsmægler, der kan inspirere dig.

Se:

1. Joyce Rey

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Ejendomsmægler

Joyce Rey har været i ejendomsbranchen i mere end 40 år af sit liv. Hun har specialiseret sig i den komfort og luksusfast ejendom, som hendes hjemmeside viser i form af et lysbilledshow.

Dette betyder, at dit websted skal skildre dit arbejde let. Det giver dig mulighed for at glide ned gennem webstedet uden problemer. Plus, når du klikker på den næste side, forbliver logoet for hendes navn med angivelse af, at siden indlæses og derefter dæmpes, når siden vises.

2. Avantgarde-egenskaber

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Ejendomsmægler

Denne ejendomsvirksomhed blev startet af Ernst og Sophie Karoly i 2013, der markedsfører kvalitetsejendomme og luksuriøse ejendomme. De har samarbejdet med Christies International Real Estate og præsenterer ejendomme i Wien og de omkringliggende områder.

Billeder og videoer af deres arbejde med fokus på luksus vises på deres hjemmeside, og dette kommer også med et lysbilledshow, der viser både deres interiør og udvendigt design.

3. Humbert & Poyet

Ejendomsmægler

Begyndte i 2007, Humbert & Poyet er partnere i denne forretning, og deres projekter fokuserer på komfort og visualitet. De har behandlet hoteller, restauranter, retails og boliger.

Deres websted viser navnet på deres projekt og et billede bag det. Når du ruller det op eller ned, bevæger billedet sig op og erstattes af det andet projektbillede, og projektnavnet glider til højre og erstattes af det andet.

Når du flytter musemarkøren til det projekt, der vises i øjeblikket, zoomer billedet ind og afstanden mellem bogstaverne i projektnavnet.

4. Berdan Real Estate

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Ejendomsmægler

Berdan Real Estate-teamet solgte over $ 100 millioner i ejendommen. De fokuserer på korrekt rådgivning og får deres kunder til at forstå den rigtige værdi af ejendommene.

Når du ruller ned ad siden, finder du en liste over de viste egenskaber. Ligegyldigt hvor du er på siden, så snart du flytter markøren op nær den øverste fane, viser den de sektioner, der forbliver skjult i linjen.

5. Jemimah Barnett

Ejendomsmægler

Det er temmelig imponerende, når du bare lander på siden, og alt glider på det rigtige sted. Når du besøger dette websted, vil du se baggrunden og indholdet samles.

Jemimah Barnett er ejendomsrådgiver guider sine klienter i at købe og investere i ejendomme.

6. LOFTEC

Ejendomsmægler

Dette websted har bogstaverne LOFTEC, der dukker ud fra hjemmesiden. Det leder dig til det bogstav, du vælger, eller du kan bare rulle ned og se. Disse seks bogstaver er forkortet form af – Livsstil, muligheder, fusion, teknologier, vidder og kold.

Hjemmesiden har kun to fontfarver til indholdet, og alligevel ser designen fantastisk ud. Navigationen er glat, og kontaktikonet lyser fortsat i bunden.

7. Caever

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Ejendomsmægler

Dette ejendomsmægler’s hovedformål er at tilbyde service inden for salgsbureau for boligprojekter. Hjemmesiden viser, hvad de gør sammen med en baggrundsvideo, som også kan spilles separat.

Når du ruller ned, vises der en kort beskrivelse af alle de sektioner, de dækker på deres websted inklusive – projekter, om dem, blogs og kontaktoplysninger.

8. Villagio Estate

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Villagio

Hjemmesiden til dette ejendomswebsted viser 4 billeder af ejendommens layout, der blandes hvert 5. sekund. Når du ruller ned, viser hver af dens sektioner enten et sæt billeder eller en video i overensstemmelse med konteksten.

9. Altman-brødrene

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Brødrene Altman

Denne ejendomsmæglerduo er blevet vist i MAXIM, FOX, TMZ, Billboards, NBC, Forbes osv. For deres arbejde inden for ejendomsbranchen.

Når du besøger deres websted, afspilles en video bag et portræt af Altman Brothers, der får dig til at ønske at rulle ned mere. Når du bevæger dig ned, starter diasshowet med egenskaberne, som kan rulles vandret. Denne duo har sat et bemærkelsesværdigt trin i notering på millioner dollars.

10. Habibi-gruppen

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Ejendomsmægler

Roh Habibi er grundlæggeren af ​​dette ejendomsmægler kaldet “The Habibi Group”. De har specialiseret sig i videresalg af velhavende ejendomme over hele San Francisco Bay-området, vinlandet, Lake Tahoe, Orange County, Manhattan og Hawaii.

Roh Habibi giver vejledning om investering i fast ejendom til sine klienter, da han har en baggrund inden for økonomistyring. Hjemmesiden har en kort video, der afspilles i baggrunden, der viser egenskaberne og Roh Habibi.

Og når du glider ned, vil der være en liste over områder, hvor denne gruppe tjener såvel som listen over shows og magasiner, hvor de er blevet vist.

11. Jonathan Radford

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Ejendomsmægler

Jonathan Radford er en ejendomsmægler med over 28 års erfaring med salg og køb af ejendomme. Efter at have kunder internationalt er han blevet placeret som 1 på Coldwell Banker sælgere i England.

Ligesom de fleste andre ejendomsmæglerwebsteder har dette websted også en video, der afspilles i baggrunden. Dette websted indeholder fotografier af de steder, der er vist her, og understøttes af korte videoer af disse sider.

12. Carman-ven

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Ejendomsmægler

Denne uafhængige ejendomsgruppe beskæftiger sig med køb og salg af boligejendomme i Chester, Storbritannien. Hjemmesiden har adressekriterier og en avanceret søgemulighed, der viser priskriterier for flere specifikationer. Deres websted viser listen over egenskaber, når du ruller ned med en “Klik for at udforske” -animation.

13. Josh Flagg

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Josh Flagg

Josh Flagg er en amerikansk luksus ejendomsmægler, der også har arbejdet med berømtheder og hjælper dem med at finde luksuriøse ejendomme til fast ejendom. Med over $ 2 milliarder i salg af fast ejendom i det sidste årti, er Josh Flagg en stjerne af “Million Dollar Listing – LA” på Bravo TV.

14. Serhant-teamet

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Ejendomsmægler

Dette ejendomsmæglerteam blev startet af Ryan Serhant med 60+ agenter i fire byer i USA. De er blevet omtalt i medierne som Business Insider, Forbes, The Wall Street Journal osv. Og er også inkluderet i Million Dollar Club of Bravo TV.

Billederne af deres agenter glider hen over hjemmesiden, og mens du ruller ned, vises forskellige sektioner om Ryan Serhant, de for nylig udsolgte ejendomme og deres sociale omtaler.

Konklusion

Så her kommer vi til slutningen af ​​listen over de mest populære ejendomswebsteder over internettet, som hjælper dig med at give en idé om, hvordan dit websted skal se ud. Men husk, du har måske det bedste websteddesign til fast ejendom, men hvordan du opretter dit webstedsindhold afgør også trafikken på din side.

Hvad venter du på?

Giv det en chance!

Start din ejendomsvirksomhed ved at oprette et kreativt websted, og hvem ved, at du måske er på listen over bedste ejendomsmæglerwebsteder en dag.

Fortæl os hvilke webstedsdesign der inspirerede dig mest uanset hvilken liste vi har vist. Efterlad en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map