14 beste nettsteder for eiendomsmegler for inspirasjon (håndplukket samling)

Tenker du å starte din karriere som eiendomsmegler? Det er flott. Men for det må du jobbe veldig hardt og bygge opp en identitet fra bunnen av, ikke sant?


Vi har faktisk ikke en ide om hvorvidt vi ville overleve i denne ruten av byråer eller ikke. Likevel, hvis du har tenkt deg, fortsett med det.

Men,

må du vite hvorfor du trenger et nettsted som eiendomsmegler.

Og du må også huske på noen tips til markedsføring som kan hjelpe deg som eiendomsmegler.

Teamet vårt har vervet noen av de beste nettstedene for eiendomsmegler som kan inspirere deg.

Ta en titt:

1. Joyce Rey

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Eiendomsmegler

Joyce Rey har vært i eiendomsbransjen i mer enn 40 år av sitt liv. Hun spesialiserer seg på komforten og luksuriøs eiendom som nettstedet hennes viser i form av en lysbildefremvisning.

Dette betyr at nettstedet ditt skal skildre arbeidet ditt med letthet. Det lar deg glide ned gjennom nettstedet jevnt. I tillegg når du klikker på neste side, logoen hennes navn fortsetter med å angi at siden lastes inn og deretter dimmer ut når siden vises.

2. Avantgarde Properties

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Eiendomsmegler

Denne eiendomsvirksomheten ble startet av Ernst og Sophie Karoly i 2013 som markedsfører kvalitetsboliger og luksuriøse eiendommer. De har inngått et samarbeid med Christies International Real Estate og presenterer eiendommer i Wien og omegn.

Bildene og videoene av deres arbeid med fokus på luksus vises på nettstedet deres, og dette kommer også opp med et lysbildefremvisning som viser både interiør og utvendig design.

3. Humbert & Poyet

Eiendomsmegler

Startet i 2007, Humbert & Poyet er partnere i denne virksomheten, og prosjektene deres fokuserer på komfort og visualitet. De har behandlet hotell, restauranter, retails og boliger.

Nettstedet deres viser navnet på prosjektet og et bilde bak det. Når du blar det oppover eller nedover, beveger bildet seg opp og erstattes av det andre prosjektbildet, og prosjektnavnet glir til høyre og erstattes av det andre.

Når du flytter musepekeren til prosjektet som vises for øyeblikket, vil bildet zoome inn og avstanden mellom bokstavene i prosjektnavnet.

4. Berdan Eiendom

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Eiendomsmegler

Berdan Real Estate-teamet kom til eiendomsbransjen i 2013, og har solgt over $ 100 millioner i eiendom. De fokuserer på riktig rådgivning og får kundene sine til å forstå virkelig verdi av eiendommene.

Når du blar nedover siden, vil du finne en liste over de viste egenskapene. Spiller ingen rolle hvor du er på siden så snart du flytter markøren opp nær toppen-fanen, viser den seksjonene som forblir skjult i linjen.

5. Jemimah Barnett

Eiendomsmegler

Det er ganske imponerende når du bare lander på siden og alt glir på rett sted. Når du besøker dette nettstedet, vil du se bakgrunnen og innholdet komme sammen.

Jemimah Barnett som eiendomsrådgiver guider sine kunder i å kjøpe og investere i eiendommer.

6. LOFTEC

Eiendomsmegler

Denne nettsiden har bokstavene LOFTEC som dukker ut fra hjemmesiden. Den leder deg til brevet du velger, eller du kan bare bla nedover og se. Disse seks bokstavene er forkortet form av – Livsstil, muligheter, fusjon, teknologier, ekspanse og forkjølelse.

Nettstedet har bare to skriftfarger for innholdet, og likevel ser designen fantastisk ut. Navigasjonen er jevn, og kontaktikonet lyser stadig i bunnen.

7. Caever

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Eiendomsmegler

Hovedformålet med dette eiendomsmeglerfirmaet er å tilby tjenester innen salgsbyrå for boligutviklingsprosjekter. Hjemmesiden viser hva de gjør sammen med en bakgrunnsvideo som også tillates å spilles separat.

Når du blar nedover, vises en oversikt om alle seksjonene de dekker på nettstedet deres, inkludert – prosjekter, om dem, blogger og kontaktinformasjon.

8. Villagio Estate

Hold musepekeren for å forhåndsvise

villagio

Hjemmesiden til dette eiendomsnettstedet viser 4 bilder av eiendomsoppsettet som blandes hvert 5. sekund. Når du blar nedover, viser hver av delene enten et sett med bilder eller en video i samsvar med konteksten.

9. Altman-brødrene

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Brødrene Altman

Denne eiendomsmeglerduoen har blitt omtalt i MAXIM, FOX, TMZ, Billboards, NBC, Forbes, etc. for sitt arbeid i eiendomsbransjen.

Når du besøker nettstedet deres, blir det spilt av en video bak et portrett av Altman Brothers som gjør at du vil bla deg nedover. Når du beveger deg ned, starter lysbildefremvisningen for egenskapene som kan rulles horisontalt. Denne duoen har satt et bemerkelsesverdig trinn i notering på millioner dollar.

10. Habibi-gruppen

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Eiendomsmegler

Roh Habibi er grunnleggeren av dette eiendomsmeglerfirmaet kalt “The Habibi Group”. De spesialiserer seg på videresalg av velstående eiendommer over hele San Francisco Bay Area, Wine Country, Lake Tahoe, Orange County, Manhattan og Hawaii.

Roh Habibi gir veiledning om eiendomsinvestering til kundene sine, ettersom han har bakgrunn i økonomistyring. Hjemmesiden har en kort video som spilles av i bakgrunnen som viser egenskapene og Roh Habibi.

Og når du glir ned, vil det være en liste over områder der denne gruppen serverer, samt listen over show og magasiner der de har blitt omtalt.

11. Jonathan Radford

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Eiendomsmegler

Jonathan Radford er en eiendomsmegler med 28+ års erfaring i salg og kjøp av eiendommene. Etter å ha hatt kunder internasjonalt, har han blitt rangert som 1 hos Coldwell Banker salgsprofesjonell i England.

Akkurat som de fleste andre eiendomsmeglernettsteder, har dette nettstedet også en video som spilles i bakgrunnen. Dette nettstedet inneholder bilder av nettstedene som er omtalt her, og støttes av korte videoer av disse nettstedene.

12. Carman Friend

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Eiendomsmegler

Denne uavhengige eiendomsgruppen omhandler kjøp og salg av boligeiendommer i Chester, Storbritannia. Hjemmesiden har kriterier for adressesøk og et avansert søkealternativ som viser priskriterier for flere spesifikasjoner. Nettstedet deres viser listen over egenskaper mens du blar ned med en “Klikk for å utforske” animasjon.

13. Josh Flagg

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Josh Flagg

Josh Flagg er en amerikansk luksuriøs eiendomsmegler som også har jobbet med kjendiser og hjulpet dem med å finne luksuriøse eiendommer. Med over 2 milliarder dollar i salg av eiendommer det siste tiåret, er Josh Flagg en stjerne av “Million Dollar Listing – LA” på Bravo TV.

14. Serhant-teamet

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Eiendomsmegler

Dette eiendomsmeglerlaget ble startet av Ryan Serhant med 60+ agenter i fire byer i USA. De har blitt omtalt i media som Business Insider, Forbes, The Wall Street Journal, etc. og er også inkludert i Million Dollar Club of Bravo TV.

Bildene av agentene deres glir over hjemmesiden, og mens du blar nedover, vises forskjellige seksjoner om Ryan Serhant, eiendommene som er utsolgt nylig og deres sosiale omtaler.

Konklusjon

Så her kommer vi til slutten av listen over de mest populære eiendomsnettstedene over internett som vil hjelpe deg å gi en ide om hvordan nettstedet ditt skal se ut. Men husk at du kanskje har den beste designen av eiendomsnettsteder, men hvordan du lager innholdet på nettstedet ditt vil også bestemme trafikken på siden din.

Hva venter du på?

Gi det et forsøk!

Start eiendomsvirksomheten din ved å lage et kreativt nettsted, og hvem vet du kanskje er på listen over Beste Eiendomsmegler-nettsteder en dag.

Gi oss beskjed om hvilke nettdesign som inspirerte deg mest uansett liste vi har omtalt. Legg igjen en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map