15 bedste musikwebsteder til inspiration (2020)

Så har du besluttet at opbygge dit musikwebsted? Det er fantastisk !! Mens du beslutter at bygge dit musikwebsted, er der et grundlæggende spørgsmål, der skal besvares. Hvor får du ideer og inspiration til at opbygge din musikwebsted?


At opbygge et musikwebsted kræver masser af kreativitet, og hvis du har besluttet at gøre det selv, så har du helt sikkert brug for hjælpende hænder til at få inspiration til at bygge det første musikwebsted nogensinde.

Eksisterer sådanne websteder, som kan give dig inspirerende ideer til dit musikwebsted?

Nå, heldigvis er der et par af sådanne websteder, der kan give dig nogle ud af boksen koncepter til dit musikwebsted.

Hold fast, mens jeg snakker mere om hvert af disse ting.

hostingpill15 bedste musikwebsteder til inspiration

 1. Pharrell Williams
 2. Erika Nielsen Cellist
 3. Joe Maz
 4. Yaybrigade
 5. Henrysaiz
 6. Devotchka
 7. Auberive Music
 8. Lyd-of-change
 9. Odensesymfoni
 10. Artempivovarov
 11. Wolfthemes
 12. Timdavisvocals
 13. Ensemblecorrespondances
 14. Alexandergadjiev
 15. Anomalie

1. Pharrell Williams

pharrellwilliams

Webstedet indeholder flere kort, der er fan’s projekter om musik. Ved at klikke på et hvilket som helst fankort, kan du kontrollere designet. Du kan også oprette dit eget kort.

Det unikke design giver masser af inspirerende ideer.

Navigation

Når du åbner deres destinationsside, vil du opdage, at den har enkel rulbar navigation. Ikke kun ser det klassisk ud, men det er også hurtigt at se på. Det er godt adskilt ud fra genren.

visuals

Placeringen af ​​hvert afsnit udføres på en sådan måde, at den mest fremtrædende én gang placeres helt øverst. Det starter med Featured musik efterfulgt af sanggalleri. Dernæst efterfulgt af musikvideoer og den anden musik.

Galleri

Hver sektion har sin egen galleri samling. Hver af disse har sideskyder, som giver dig mulighed for nemt at udforske.

Let at bruge

Siden er hurtig at indlæse og let at bruge. Du kan lytte til musik såvel som se videoer. Dette giver dig også mulighed for at købe via iTunes. Helt i bunden finder du et afsnit om andre kunstnere, der er direkte knyttet til et referencewebsted.

2. Erika Nielsen Cellist

erikanielsenUndertiden er de mest ekstraordinære ting skjult inde i almindelige ting. Vil du være enig? Dette er nøjagtigt, hvad Erika Nielsens websted tilbyder. Det er måske ikke det mest spændende websted på denne liste, men det leverer bestemt hvad det vil.

Landingssiden er et simpelt lysbilledshow af kunstneren med instrumentet, sociale billeder & links i bunden og en sidepanel, der indeholder bio, diskografi & Kontaktoplysninger. Webstedet kompenserer hurtigt for det, det mister i visuel flair.

Navigation

Sidefeltmenuen er et bestemt højdepunkt på webstedet. Mens de fleste websteder har en menu øverst på siden, strider dette websted mod normen ved at have en sidefeltmenu til venstre for hurtigt & nem navigation.

Enkel layout

Hjemmesiden lader dig vide alt ved første øjekast. Det er kort & enkelt uden at gå på kompromis med pladsen.

Koncerter & Begivenheder

Denne fane indeholder en pænt fastlagt tidsplan for kommende begivenheder med placeringslink til Google maps.

Videoer & Diskografi

Enhver musikalsk kunstner har brug for en levedygtig diskografi for at vise sit talent. Derfor indeholder denne side youtube-links til alle musikalske projekter og forestillinger fra kunstneren.

Webstedet blev oprettet ved hjælp af et Bandzoogle-tema.

besøg hjemmeside

3. Joe Maz

Joe Maz
DJs turnerer hele tiden. Derfor ruller du på hjemmesiden til Dj Joe Mazs websted og viser et turen over alle kommende begivenheder med en e-mail-nyhedsbrevsskema øverst. Webstedet har også sin egen musikafspiller med en integreret download-knap.

Bortset fra Spotify & Radio, alle links er indstillet til at adskille statiske baggrundsbilleder af kunstneren, mens de også indeholder nyhedsbrevformularen på næsten hver side.

Hjemmeside

Som nævnt tidligere har destinationssiden en on-scroll-funktion, der viser tourplacering & datoer, som straks fanger din opmærksomhed.

Nyhedsbrev

Det kan virke smidigt, men det er en god strategi fra designerne at nævne nyhedsbrevet på hver side som en promoveringstaktik. Men det kommer bestemt ikke ud som udvaskning på grund af et pænt design.

Musik afspiller

Musikafspilleren afspiller automatisk en bestemt sang ved at klikke på afspilningsknappen. Denne funktion er et godt eksempel på et musikproduktionswebsted. Hvis du laver musik, er den første ting, folk der kommer til dit websted, at lytte til din musik.

Sidelayout

Det er svært at se, om webstedet endda flytter til en anden side eller ikke (det gør bestemt). Alle sider ser ud til at vises øverst på den samme side på grund af det sløret baggrundslayoutdesign, som også gør webstedet meget hurtigt.

Dette sted blev også oprettet ved hjælp af et Bandzoogle-tema.

besøg hjemmeside

4. Yaybrigade

Yaybrigade

Landingssiden ved åbning giver en liste over foretrukne albums fra 2017. Nummereret og tilføjet baseret på to forfatteres valg, dette giver en musikliste.

Når du rammer siden, ser du, at siden ser enkel ud og alligevel har flere tilpasninger.

Her er hvad jeg fandt godt ved det.

 • Innovativ visuel: Når du åbner siden, uden tvivl, ville du indse dens visuelt tiltalende. Først kan du se en godt adskilt liste, som kan ses i form af en CD.
  YaybrigadeDette kan også ses i form af liste. Du kan vælge enhver visning. Det inkluderer sange på flere år, og for hvert år er det visuelle forskelligt.
 • Velorganiseret: Selvom destinationssiden indeholder en række musikalbum. Det ser ikke rodet ud og ser ud til at være let at navigere.
 • Tilpasning: Det giver ikke kun tilpasninger på visningen, men har også yderligere tilpasninger til lyd. Disse indstillinger er placeret i bunden. Så snart du klikker på en af ​​disse indstillinger, ændres temafarve automatisk.
 • Lytteindstillinger: Det giver flere lytningsmuligheder til musik. Mens du kan lytte på siden, kan du også vælge at lytte til den via YouTube eller Spotify.

5. Henrysaiz

henrysaiz

Når du indlæser siden, tager det nogen tid; loader, der viser procentdel af læsning, gør det imidlertid let.

Dette er mere end en fan-side, hvor du også vil se sektioner, der viser detaljer om shows og begivenheder.

Hver sektion bliver fremhævet på hover.

Her er hvad jeg fandt godt ved det.

 • Sidelayout: Når du indlæser siden, ville du være i stand til at høre musik, indtil du ruller ned over siden. Med en sammenklappelig sidemenu bruges hele siden til at vise mere indhold på mindre plads.
 • Styling: Siden bruger en masse minutiske stylingelementer. Først starter det med en sammenklappelig hovedmenu. Hver sektion bliver fremhævet på musen.
 • Galleri: Siden indeholder forskellige steder, hvor du kan få adgang til musikken. Det har et link til komplet diskografi. Galleriet er vist med miniaturebilleder og er let at gennemse.
 • Nem navigation: Når du bevæger dig fra top til bund, er navigationen enkel, og du får en masse information på en enkelt side. Det er næsten selvforklarende med detaljer om live show, datoer og galleri. Gallerierne kan ses over Beatport.

6. Devotchka

Hold markøren for at få vist eksempel

Devotchka

Dette er et simpelt websted med ikke meget multimedieindhold. Dette er et godt eksempel at henvise til, hvis du ikke ønsker at oprette et medierigt websted.

Selvom dette er enkelt, giver det alligevel en god resonans over webstedet.

Enkel layout

Hjemmesiden har en suave layout med ikke meget prangende grafik. Det har en godt adskilt menu og er let at navigere.

ture

Hjemmesiden indeholder et separat tursektion, hvor du kan købe billetter.

Galleri

Galleriet viser en liste over al musik, der kan afspilles på webstedet. Der er flere indstillinger, som du enten kan downloade eller afspille.

Sælg merchandise

Hjemmesiden indeholder et separat afsnit om merchandise, hvor du kan købe produkter.

7. Auberive Music

Auberive

Dette er et bandbaseret websted, og essensen af ​​webstedet er temmelig tydeligt fra deres mediegrafik.

På webstedet er der den meget lille beskrivelse, der bruges, da de fleste af stykkerne fremgår af deres visuals. Dette giver dig næsten en følelse af, at du deltager i et live show.

Stærk grafik

Det komplette websted er fyldt med medieindhold, og baggrunden indeholder grafik. Webstedet er designet på en måde, der gør det nemt for brugerne at prøve forskellige musik ved at blive på webstedet.

Tour detaljer

Et dedikeret afsnit viser alle tourdetaljer og lader brugere lytte til prøvemusik mens du er på farten.

Flere indstillinger

På webstedet er der et autospil, der kan slukkes, hvis det kræves. Bortset fra dette kan du høre musikken over forskellige kanaler.

Sidespil

Hvis du vil gennemse forskellige musikgallerier, har den en side rulle. Dette er let at bruge, og er samtidig anderledes end de fleste konventionelle websteder.

8. Lyd-af-ændring

lyd af forandring

Siden indlæses hurtigt for at give dig en komplet rejse på webstedet. Når du går ind i musikafspilningen, kan det som standard slukkes, hvis det er nødvendigt.

Når du besøger siden, kan du få essensen af ​​musikken. Dette involverer gademusik mere fra en busker.

visuals

Landingssiden herover er visuelt rig såvel som appellerer til lytteren. Det er beregnet til buskere, og det fremgår let af dens design og temalayout. Når du bevæger dig rundt på webstedet, vil du finde mere visuelt indflydelsesrig grafik.

Nem navigation

Siden er designet med en sidemenuknap, der kan klikkes og vises, når det er nødvendigt. Det giver ikke for mange indstillinger, men har samtidig tilstrækkelige muligheder for at adskille indhold og gøre navigation let på siden.

Tilføj musikere

Musikere kan tilføjes her, og hver af deres samlinger kan ses ved at klikke på fanen buskers. Det har et kort, der kan bruges til at lokalisere musikere.

Kan tilpasses

Du kan tænde eller slukke for musikken, som er en mulighed, der er tilgængelig på siden. Du kan høre musikken indlejret på webstedet eller på Google Play eller på iTunes. Tilsvarende kan du se en video. Dette giver også en mulighed for visning i HD-kvalitet. Du kan straks dele musikken via Facebook og Twitter.

9. Odensesymfoni

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Koncerter

Dette er et websted, der har flere musikforbindelser med koncerter, orkester og inkluderer undervisning.

Hjemmesiden giver en god oversigt over orkestre og de forskellige kommende forestillinger.

Alsidig

Dette er et websted, der tilbyder flere tjenester, der starter med at liste orkesterbånd, koncerttid og deres kurser. Deres alsidige tjenester er godt adskilt for at undgå rod omkring webstedet.

Menuer og design

Siden indeholder ikke for mange grafik- eller mediekoblinger. Alligevel har det godt adskilte menuer, der viser en masse detaljer om hver musiker. Det nævner klart de instrumenter, der er knyttet til musikeren.

detaljer

Du kan finde en masse detaljer om ethvert orkester, du vælger. Det nævner også de kommende shows og giver dig mulighed for at booke billetter. På koncerter har du også en god detaljeret beskrivelse af de givne oplysninger.

10. Artempivovarov

Artem Pivovarov

Siden herover har et simpelt webstedsdesign med menuer lige øverst. Du kan finde lydgalleri, videogalleri og koncertinformation.

Mens webstedet ved første øjekast ser enkelt ud, har det alligevel få muligheder, der kan tilpasses.

Enkel

Uden anden tanke er siden enkel at se og kræver ikke for mange navigationer. Alle indstillinger er faneblade, der kan klikkes på.

Kan tilpasses

På hjemmesiden kan du lytte til enhver musik ved at klikke på lydknappen. Du kan lytte til det via iTunes, Google Play eller Sound Cloud.

Videoer

At se videoer er næsten som YouTube. Mens du kan se det på YouTube, kan du også se det indlejret på webstedet. Det har muligheder for at dele, se senere. Bortset fra kommentarsektionen, som og muligheder som ikke kan lide, er det som YouTube, hvor du også kan ændre hastighed eller kvalitet.

Audiobibliotek

Audiobiblioteket er placeret kompakt med miniaturebilleder med fremvisning. Når du klikker på et hvilket som helst album, kan du se alle de tilgængelige sangindstillinger. Dette kan downloades via Google Play eller iTunes, eller du kan afspille det ved hjælp af Yandex-musik.

11. Ulvetemaer

Hold markøren for at få vist eksempel

Wolfthemes

Landingssiden åbnes for at vise en række tjenester, den leverer. Det er et komplet websted med musikpakker med ikke kun et galleri, men også muligheder for billetsalg.

Når du gennemser den ene side, kan du se de forskellige tjenester med en kontaktformular i bunden.

Visuelt tiltalende

Selvom siden har flere billeder og medier, indlæses den hurtigt. Layouten er godt opdelt i sektioner. De anvendte grafik og billeder er mest passende til en musikerwebsted. Mens det er visuelt tiltalende, er det på samme tid nemt at navigere.

Galleri

På siden kan du købe musikken fra Amazon, iTunes og på farten, lytte til den. Med musik har det også videogalleri.

Billetter

Dette har et dedikeret afsnit, der angiver tilgængelighed af billetter forskellige steder sammen med status og giver dig mulighed for at købe billetter.
Sammen med billetter viser det også et afsnit, der viser den seneste udgivelse, der kan lyttes.

Nyhedsafdeling

Ikke mange musikerwebsteder indeholder meget tekstindhold. Her er dog en, der har en dedikeret nyhedsafdeling.
Da dette er en demo af WolfThemes, nævnes dette WordPress-tema på én side.

12. Timdavisvocals

timdavisvocals

Dette er en musikerens websted. Det giver en kort introduktion til musikeren og det forskellige arbejde udviklet af musikeren.

I modsætning til andre eksempler er denne ene udelukkende dedikeret til en enkelt musikers arbejde.

Sidelayout

Grafikken sammen med sidelayout og farvetema gør webstedet mere attraktivt. Siden har en rulningsbar mulighed for at se hvert afsnit på siden. Sektionerne er godt adskilt, og sidelayoutet er blevet brugt effektivt. Inkluderer lysbilledshow, hvor det er muligt.

Ordrig

Hvert afsnit giver en kort ordlyd, hvori sektionens betydning angives. Den givne beskrivelse er bare passende for at få et overblik over webstedet og de tilgængelige tjenester.

Nem navigation

Siden indeholder en sidemenu, der kan udvides eller sammenbruges. Menuerne har en luk knap. Hjemmesiden ser professionel ud og har billeder og referencer til populære berømthedsværker udført af musiker.

Flere tjenester

Webstedet tilbyder flere tjenester, og det er godt vist. Indeholder nok information om at være artist, coach, vokalist og musikproducent. Der er et separat afsnit, der viser forskellige sangere, og du kan også lytte til deres musik.

13. Ensemblecorrespondances

Hold markøren for at få vist eksempel

ensemble korrespondanser

Dette er et godt sted at overveje, hvis du har dit eget musikband og ser frem til at tilføje detaljer om din koncert på hjemmesiden.

Billeder

Hjemmesiden er fyldt med en masse iøjnefaldende musiker og koncertbilleder. Dette med mindst verbose giver flere detaljer om hjemmesiden.
Billederne er i høj opløsning, så det fremstår tydeligt såvel som opmærksomme.

Journey Road-Map

Siden dedikerer et afsnit til at forklare deres rejse fra starten. Det er interessant at bemærke, hvordan de for hvert år har et markant image. Dette øger deres troværdighed.

Galleri

Musikgalleriet, der er knyttet til koncerter og programmer, giver dig mulighed for automatisk at lytte til musik.

Nyheder og hold

Webstedet indeholder en nyhedsafdeling, der indeholder nyheder relateret til deres koncerter.
Det har en dedikeret teamsektion, som behøver en særlig omtale. Det giver alle nøglepersonens detaljer sammen med kontaktoplysninger.

14. Alexandergadjiev

alexandergadjiev

Siden indlæses med en introduktion, der kan springes om nødvendigt. Der er en sidemusikknap, der kan tændes for at lytte til musik.

Dette er en portefølje af en enkelt musiker og fremhæver de forskellige aspekter af musik.

Menuer

Da dette er en enkelt musikers websted, taler den højere om musikeren i alle termer. Sidelayoutet viser musikerens profil sammen med godt justerede menuer. Det viser klart navn, billede og andre grundlæggende detaljer og lader brugerne dele linket via sociale mediekanaler. Det anvendte tema viser tydeligt, at dette er relateret til klaver.

Biografi og attester

Siden indeholder en kort biografi om musikerens rejse sammen med centrale begivenheder. Siden indeholder også vidnesbyrd.

Bibliotek og kalender

Der nævnes den gode samling af lyd såvel som videobiblioteker sammen med pressemeddelelser.
Du kan lytte til dette eller også købe det. Siden indeholder en omfattende kalenderbegivenhed, hvor du også kan købe billetter.

Præmier og social tilstedeværelse

I begyndelsen såvel som forskellige steder på webstedet nævnes de forskellige priser. Dette er en god måde at skabe troværdighed på.

15. Anomalie

anomalieAnomalie er et andet musikwebsted, der viser kunstnerens musik, kunst & Produkter. Ved åbning af webstedet bliver det klart, at designerne ønskede det yderste minimalistiske design.

Der er næppe nogen kanter eller grænser på hele websitet. De forekommer dog, når du går over den øverste menu, der spiller en enkel overgang, der ser meget glat ud.

Hjemmeside

Hjemmesiden indeholder det nyeste album & dens spillbare spilleliste på forhånd, efterfulgt af YouTube-links til musikalske forestillinger & turnédatoer. Intet bedre intro end et forhåndsvisning af kunstnerens musikværk.

Overgange

Overgange synes at passe godt her med det overordnede minimalistiske tema på hjemmesiden. Menulinjen & sociale links dukker op på en hvid baggrund uden at give bort meget visuel flair.

Sidelayout

Indholdet er nøje tilpasset centrum for alle sider, hvor der er anvendt en vis baggrundsskygge. Farver er dybest set lydløse med undtagelse af hvidt, hvilket igen er en minimalistisk tendens.

Skrifttype

9 gange ud af 10, har smarte skrifttyper en tendens til at blive uomodne. Mens strengere skrifttyper som serif-familien formidler en strengere tone. Men dette websted opretholder en samlet balance med sin enkle, men ikke for elegante skrifttype.

besøg hjemmeside

Dette afslutter min liste over bedste musikwebsteder til inspiration.

Så hvad er dernæst?

Så det næste spørgsmål, der skal besvares, er, hvordan kan du oprette sådanne betagende musikwebsteder?

Nå, de fleste af disse funktioner er let tilgængelige, hvis du vælger at være vært ved hjælp af Bandzoogle.

bandzoogle

Bandzoogle er en helt musiker dedikeret hosting og giver en 30-dages gratis prøveperiode. Du kan vælge mellem over 100 mobiloptimerede skabeloner. Sammen med dette kan du justere dit sidelayout efter kodetilpasninger.

Tilføjelse af spor, fandata, tour-kalender, elektroniske pressesæt, sell merch er få funktioner, der understøttes i alle dens planer.

Planerne starter så lavt som $ 8,29 / måned.

bandzoogle plan

Alle planer har ubegrænset båndbredde.

Salgsfremmende funktioner inkluderet er som fremhævet nedenfor-

bandzoogle salgsfremmende funktion

Besøg Bandzoogle

Konklusion:

Når du ser et glimt af eksisterende musikerwebsteder giver dig god indsigt i, hvad du kan væve ind på dit musikwebsted.

Masser af kreativitet, godt udseende og inspiration, inspirerende design og en god hostingpartner er alt hvad du har brug for for at få din musikerwebsite igang..

Kom videre, mens jeg har givet dig min liste over bedste musikwebsteder til inspiration, for at gøre dette til en realitet kan du prøve Bandzoogle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map