15 beste musikknettsteder for inspirasjon (2020)

Så har du bestemt deg for å bygge musikknettstedet ditt? Det er flott!! Mens du bestemmer deg for å bygge musikknettstedet ditt, er det et grunnleggende spørsmål som må besvares. Hvor får du ideer og inspirasjoner til å bygge din musikknettsted?


Å bygge et musikknettsted trenger massevis av kreativitet, og hvis du har bestemt deg for å gjøre det selv, så trenger du helt sikkert hjelpende hender for å få inspirasjonsbiter for å bygge den første musikknettstedet noensinne..

Finnes det slike nettsteder som kan gi deg inspirerende ideer til musikknettstedet ditt?

Vel, heldigvis finnes det et par slike nettsteder som kan gi deg noen ut av boksen konsepter for musikknettstedet ditt.

Hold fast, mens jeg snakker mer om hvert av dette.

hostingpill15 beste musikknettsteder for inspirasjon

 1. Pharrell Williams
 2. Erika Nielsen Cellist
 3. Joe Maz
 4. Yaybrigade
 5. Henrysaiz
 6. devotchka
 7. Auberive Music
 8. Sound-of-endring
 9. Odensesymfoni
 10. Artempivovarov
 11. Wolfthemes
 12. Timdavisvocals
 13. Ensemblecorrespondances
 14. Alexandergadjiev
 15. Anomalie

1. Pharrell Williams

Pharrell Williams

Nettstedet inneholder flere kort som er fan av prosjekter om musikk. Ved å klikke på hvilket som helst viftekort, kan du sjekke designet. Du kan også lage ditt eget kort.

Den unike designen gir rikelig med inspirerende ideer.

Navigasjon

Når du åpner destinasjonssiden deres, vil du oppdage at den har enkel rullbar navigering. Ikke bare ser dette stilig ut, men det er også raskt å se på. Det er godt adskilt basert på sjangeren.

Optikken

Plasseringen av hver seksjon gjøres på en slik måte at den mest fremtredende en gang plasseres helt øverst. Det starter med Utvalgt musikk etterfulgt av sanggalleri. Neste fulgt av musikkvideoer og den andre musikken.

Galleri

Hver seksjon har sin egen gallerisamling. Hver av disse har glidebryter på siden som lar deg utforske enkelt.

Lett å bruke

Siden er rask å laste og enkel å bruke. Du kan høre på musikk så vel som se videoer. Dette lar deg også kjøpe via iTunes. Helt nederst finner du et avsnitt om andre artister som er direkte lenket til et referanse nettsted.

2. Erika Nielsen Cellist

erikanielsenNoen ganger er de mest ekstraordinære ting gjemt inne i vanlige ting. Vil du være enig? Dette er nøyaktig hva Erika Nielsens nettsted tilbyr. Det er kanskje ikke det mest spennende nettstedet på denne listen, men den leverer absolutt det den vil.

Landingssiden er et enkelt lysbildefremvisning av artisten med instrumentet, sosiale bilder & lenker nederst, og en sidefelt som inneholder bio, diskografi & Kontaktinformasjon. Nettstedet kompenserer i hastighet for det den mister i visuell stil.

Navigasjon

Sidefeltmenyen er et visst høydepunkt på nettstedet. Mens de fleste nettsteder har en meny øverst på siden, er dette nettstedet i strid med normen ved å ha en sidefeltmeny på venstre side for raskt & enkel navigering.

Enkelt oppsett

Hjemmesiden lar deg vite alt ved første øyekast. Det er kort & enkelt uten å gå på akkord med plassen.

konserter & arrangementer

Denne fanen inneholder en pent lagt opp tidsplan for kommende hendelser med Google Maps-stedslenker.

videoer & Diskografi

Hver musikalartist trenger en levedyktig diskografi for å vise frem talentet. Derfor inneholder denne siden youtube-lenker til alle musikalske prosjekter og forestillinger fra artisten.

Nettstedet ble opprettet ved hjelp av et Bandzoogle-tema.

Besøk nettstedet

3. Joe Maz

Joe Maz
DJs turnerer hele tiden. Derfor blar du gjennom hjemmesiden til nettstedet til Dj Joe Maz og viser et reisekart over alle kommende arrangementer med et e-post nyhetsbrevskjema øverst. Nettstedet har også en egen musikkspiller med en innebygd nedlastningsknapp.

Bortsett fra for Spotify & Radio, alle lenker er satt til å skille statiske bakgrunnsbilder av artisten mens de også inneholder nyhetsbrevskjemaet på nesten hver side.

hjemmeside

Som nevnt tidligere har landingssiden en funksjon på rulle som viser turplassering & datoer som umiddelbart fanger oppmerksomheten din.

nyhetsbrev

Det kan virke gimmicky, men det er en god strategi av designerne å nevne nyhetsbrevet på hver side som en promoteringstaktikk. Men det kommer absolutt ikke ut som utvasking på grunn av et pent design.

Musikkspiller

Musikkspilleren spiller automatisk en viss sang når du klikker på avspillingsknappen. Denne funksjonen er et flott eksempel på et nettsted for musikkproduksjon. Hvis du lager musikk, er det første folk som kommer til nettstedet ditt å lytte til musikken din.

Sideoppsettet

Det er vanskelig å se om nettstedet til og med flytter til en annen side eller ikke (det gjør det absolutt). Alle sidene ser ut til å vises øverst på den samme siden på grunn av den uskarpe bakgrunnsoppsettet som også gjør nettstedet mye raskt.

Dette nettstedet ble også laget med et Bandzoogle-tema.

Besøk nettstedet

4. Yaybrigade

Yaybrigade

Landingssiden ved åpningen gir en liste over favorittalbum fra 2017. Nummerert og lagt til basert på to forfatteres valg, dette gir en musikkliste.

Når du treffer siden, vil du se at siden ser enkel ut og likevel har flere tilpasninger.

Dette er hva jeg fant bra med.

 • Innovativt visuelt: Når du åpner siden, uten tvil, vil du innse at den er visuelt tiltalende. Først kan du se en godt adskilt liste som kan vises i form av en CD.
  YaybrigadeDette kan også vises i form av oppføring. Du kan velge hvilken som helst visning. Den inkluderer sanger over flere år, og for hvert år er det visuelle annerledes.
 • Godt organisert: Skjønt landingssiden gir en serie musikkalbum. Den ser ikke rotete ut og ser ut til å være lett å navigere.
 • Tilpasning: Det gir ikke bare tilpasninger i visningen, men har også flere tilpasninger for lyd. Disse alternativene er plassert nederst. Så snart du klikker på et av disse alternativene, endres temafargen automatisk.
 • Lyttealternativer: Det gir flere lyttealternativer for musikk. Mens du kan lytte på siden, kan du også velge å lytte til den på YouTube eller Spotify.

5. Henrysaiz

henrysaiz

Når du laster inn siden, tar det litt tid. Lasteren som viser prosentvis lasting gjør det imidlertid enkelt.

Dette er mer enn en fan-side hvor du også vil se seksjoner som viser detaljer om show og hendelser.

Hver seksjon blir uthevet på svevet.

Dette er hva jeg fant bra med.

 • Sideoppsett: Når du laster inn siden, vil du kunne høre musikk til du blar nedover siden. Med en sammenleggbar sidemeny brukes hele siden til å vise mer innhold på mindre plass.
 • Styling: Siden bruker mange små stylingelementer. Først starter det med en sammenleggbar hovedmeny. Hver seksjon blir fremhevet på svevet.
 • Galleri: Siden inneholder forskjellige steder der du kan få tilgang til musikken. Den har en lenke til komplett diskografi. Galleriet er oppført med miniatyrbilder og er lett å bla gjennom.
 • Enkel navigering: Når du beveger deg fra topp til bunn, er navigasjonen enkel, og du får mye informasjon på en enkelt side. Det er nesten selvforklarende med detaljer om live show, datoer og galleri. Galleriene kan sees over Beatport.

6. Devotchka

Hold musepekeren for å forhåndsvise

devotchka

Dette er et enkelt nettsted med ikke mye multimediainnhold. Dette er et godt eksempel å referere til i tilfelle du ikke ønsker å opprette et medierikt nettsted.

Selv om dette er enkelt, gir det likevel en god resonans rundt nettstedet.

Enkelt oppsett

Nettstedet har en suave layout med ikke mye prangende grafikk. Den har en godt adskilt meny og er enkel å navigere.

turer

Nettstedet inneholder en egen turavdeling hvor du kan kjøpe billetter.

Galleri

Galleriet viser en liste over all musikk som kan spilles over nettstedet. Det er flere alternativer som du enten kan laste ned eller spille av.

Selg varer

Nettstedet inneholder en egen seksjon om varer, hvor du kan kjøpe produkter.

7. Auberive Music

Auberive

Dette er et bandbasert nettsted, og essensen av nettstedet er ganske tydelig fra mediegrafikken deres.

På nettstedet er det veldig lite beskrivelse som er brukt siden de fleste stykkene fremgår av deres visuelle bilder. Dette gir deg nesten en følelse av at du deltar på et live show.

Sterk grafikk

Det komplette nettstedet er fylt med medieinnhold, og bakgrunnen inneholder grafikk. Nettstedet er designet på en måte som gjør det enkelt for brukere å prøve forskjellige musikk ved å bo på nettstedet.

Turinformasjon

En dedikert seksjon viser alle turdetaljene og lar brukere lytte til eksempler på musikk mens du er på farten.

Flere alternativer

Over nettstedet er det et autospill som kan slås av om nødvendig. Bortsett fra dette, kan du høre musikken over forskjellige kanaler.

Sideskrull

Hvis du vil bla gjennom forskjellige musikkgallerier, har den en side-rulle. Dette er enkelt å bruke, og er samtidig forskjellig fra de fleste konvensjonelle nettsteder.

8. Lyd-av-endring

lyden av forandring

Siden lastes raskt for å gi deg en komplett reise på nettstedet. Som standard når du går inn i musikkavspillingen, som kan slås av om nødvendig.

Når du besøker siden, kan du få essensen i musikken. Dette involverer streetmusikk mer fra en busker.

Optikken

Landingssiden her over er visuelt rik og appellerer til lytteren. Det er ment for buskers, og dette fremgår lett av design og temaoppsett. Når du beveger deg rundt på nettstedet, vil du finne mer visuelt innvirkning på grafikk.

Enkel navigering

Siden er designet med en sidemenyknapp som kan klikkes og vises når det er nødvendig. Det gir ikke for mange alternativer, men har samtidig tilstrekkelige alternativer til å skille innhold og gjøre navigering enkel over siden.

Legg til musikere

Musikere kan legges til her, og hver av deres samlinger kan vises ved å klikke på busker-fanen. Den har et kart som kan brukes til å lokalisere musikere.

passelig

Du kan slå av eller på musikken, som er et alternativ tilgjengelig på siden. Du kan høre musikken som er innebygd på nettstedet eller på Google Play eller på iTunes. På samme måte kan du se en video. Dette gir også et alternativ for visning i HD-kvalitet. Du kan umiddelbart dele musikken over Facebook og Twitter.

9. Odensesymfoni

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Concerts

Dette er et nettsted som har flere musikkforbindelser med konserter, orkester og inkluderer undervisning.

Nettstedet gir en god oversikt over orkestre og de forskjellige forestillingene.

Allsidig

Dette er en webside som tilbyr flere tjenester fra oppføring av orkesterband, konserttid og kursene deres. Deres allsidige tjenester er godt adskilt for å unngå rot rundt nettstedet.

Menyer og design

Siden inneholder ikke for mange grafikk- eller mediekoblinger. Likevel har det godt atskilte menyer som viser mange detaljer om hver musiker. Den nevner tydelig instrumentene knyttet til musikeren.

detaljer

Du vil finne mange detaljer om ethvert orkester du velger. Den nevner også de kommende forestillingene og lar deg bestille billetter. På samme måte har du en god detaljering av informasjonen for konserter.

10. Artempivovarov

Artem Pivovarov

Siden her har en enkel webdesign med menyer helt øverst. Du finner lydgalleri, videogalleri og konsertinformasjon.

Selv om nettstedet ved første øyekast ser enkelt ut, har det likevel få tilpassbare alternativer.

Enkel

Uten noen tanker er siden enkel å vise og krever ikke for mange navigasjoner. Alle alternativene er klikkbare faner.

passelig

Over nettstedet kan du høre på hvilken som helst musikk ved å klikke på lydknappen. Du kan lytte til det via iTunes, Google Play eller Sound Cloud.

videoer

Å se videoer er nesten som på YouTube. Mens du kan se det på YouTube, kan du også se det innebygd på nettstedet. Den har alternativer for å dele, se senere. Bortsett fra kommentarfeltet, liker og misliker alternativer, er det som YouTube der du også kan endre hastighet eller kvalitet.

Audiobibliotek

Lydbiblioteket er plassert kompakt med miniatyrbilder. Når du klikker på et hvilket som helst album, kan du se alle tilgjengelige sangalternativer. Dette kan lastes ned via Google Play eller iTunes, eller du kan spille det med Yandex-musikk.

11. Ulvetemaer

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Wolfthemes

Landingssiden åpnes for å vise en rekke tjenester den tilbyr. Det er et komplett nettsted for musikkpakker med ikke bare et galleri, men også billetsalgsmuligheter.

Når du blar gjennom den ene siden, kan du se de forskjellige tjenestene med et kontaktskjema helt nederst.

Visuelt tiltalende

Selv om siden har flere bilder og medier, lastes den raskt. Oppsettet er godt oppdelt i seksjoner. Grafikken og bildene som brukes er best egnet for en musikers nettsted. Mens det er visuelt tiltalende, er det samtidig enkelt å navigere.

Galleri

På siden kan du kjøpe musikken fra Amazon, iTunes og mens du er på farten, lytter til den. Med musikk har den også videogalleri.

billetter

Dette har en dedikert seksjon som indikerer tilgjengeligheten av billetter på forskjellige steder sammen med status og lar deg kjøpe billetter.
Sammen med billetter viser den også en seksjon som viser frem den siste utgivelsen som kan lyttes på.

Nyhetsseksjonen

Ikke mange musikernettsteder inneholder mye tekstinnhold. Imidlertid er her en som har en dedikert nyhetsseksjon.
Siden dette er en demonstrasjon av WolfThemes, nevnes det WordPress-temaet på én side.

12. Timdavisvocals

timdavisvocals

Dette er en musiker nettsted. Det gir en kort introduksjon til musikeren og det forskjellige arbeidet utviklet av musikeren.

I motsetning til andre eksempler, er denne ene utelukkende dedikert til en enkelt musiker.

Sideoppsettet

Grafikken sammen med sideoppsett og fargetema gjør nettstedet mer attraktivt. Siden har et rullbart alternativ for å se hver seksjon på siden. Seksjonene er godt segregerte og sideoppsettet har blitt brukt effektivt. Inkluderer lysbildefremvisning der det er mulig.

utførlig

Hver seksjon gir en kort ordlyd om betydningen av seksjonen. Beskrivelsen som er gitt er bare passende for å få et stort utvalg av nettstedet og tilgjengelige tjenester.

Enkel navigering

Siden inneholder en sidemeny som kan utvides eller kollapses. Menyene har en lukkeknapp. Nettstedet ser profesjonelt ut og har bilder og referanser av populære kjendisverk utført av musikeren.

Flere tjenester

Nettstedet tilbyr flere tjenester og godt vist. Inneholder nok informasjon om å være utøver, trener, vokalist og musikkprodusent. Det er en egen seksjon som viser forskjellige sangere, og du kan også høre på musikken deres.

13. Ensemblesvar

Hold musepekeren for å forhåndsvise

ensemble korrespondanser

Dette er et bra sted å vurdere i tilfelle du har ditt eget musikkorps og gleder deg til å legge til detaljer om konserten din på nettstedet.

Bilder

Nettstedet er fylt med mye iøynefallende musiker og konsertbilder. Dette med minst verbose gir flere detaljer om nettstedet.
Bildene er i høy oppløsning, slik at det fremstår som klart og oppmerksomt.

Journey Road-Map

Siden dedikerer et avsnitt for å forklare deres reise fra begynnelsen. Det er interessant å merke seg hvordan de hvert år har et betydelig image. Dette øker troverdigheten deres.

Galleri

Musikkgalleriet knyttet til konserter og programmer lar deg lytte til musikk automatisk.

Nyheter og team

Nettstedet inneholder en nyhetsseksjon som inneholder nyheter relatert til konsertene deres.
Den har en dedikert team-seksjon, som trenger en spesiell omtale. Den inneholder alle nøkkelpersonens detaljer sammen med kontaktinformasjon.

14. Alexandergadjiev

alexandergadjiev

Siden lastes med en introduksjon, som kan hoppes over hvis nødvendig. Det er en sidemusikknapp som kan slås på for å høre på musikk.

Dette er en portefølje av en enkelt musiker og fremhever de forskjellige aspektene ved musikk.

menyer

Siden dette er en enkelt musikers nettsted, snakker den høyere om musikeren i alle termer. Sideoppsettet viser musikerens profil sammen med godt justerte menyer. Det viser tydelig navn, bilde og andre grunnleggende detaljer og lar brukere dele lenken over sosiale mediekanaler. Temaet som brukes indikerer tydelig at dette er relatert til piano.

Biografi og attester

Siden inneholder en kort biografi om musikerens reise sammen med sentrale hendelser. Siden inneholder også attester.

Bibliotek og kalender

Det er nevnt den gode samlingen av lyd så vel som videobiblioteker sammen med pressemeldinger.
Du kan høre på dette eller kjøpe det. Siden inneholder et omfattende kalenderarrangement hvor du også kan kjøpe billetter.

Utmerkelser og sosial tilstedeværelse

Helt i begynnelsen så vel som på forskjellige steder på nettstedet er det en omtale om de forskjellige prisene. Dette er en god måte å etablere troverdighet på.

15. Anomalie

anomalieAnomalie er et annet musikknettsted som viser kunstnerens musikk, kunstverk & Produkter. Ved åpning av siden blir det tydelig at designerne ønsket den ytterste minimalistiske designen.

Det er knapt noen kanter eller grenser på hele nettstedet. Imidlertid forekommer de når du går over toppmenyen som spiller en enkel overgang som ser veldig jevn ut.

hjemmeside

Hjemmesiden inneholder det siste albumet & sin spillbare spilleliste på forhånd, etterfulgt av youtube-lenker til musikalske forestillinger & turnédatoer. Ikke noe bedre intro enn en forhåndsvisning av kunstnerens musikalske håndverk.

overganger

Overgangene ser ut til å passe fint her med det overordnede minimalistiske temaet på nettstedet. Menylinjen & sosiale koblinger dukker opp på hvit bakgrunn uten å gi bort mye visuell teft.

Sideoppsettet

Innholdet er strengt innrettet til sentrum for alle sidene med litt bakgrunnsskygge påført. Farger er i utgangspunktet stumme med unntak av hvitt, som igjen er en minimalistisk trend.

Font

9 ganger av 10, har fancy skrifter en tendens til å bli som umodne. Mens strengere skrifter som serif-familien formidler en strengere tone. Men dette nettstedet opprettholder en generell balanse med sin enkle, men ikke så elegante skrifttype.

Besøk nettstedet

Dette fullfører listen over beste musikknettsteder for inspirasjon.

Så hva er det neste??

Så, neste spørsmål å svare på er hvordan kan du lage slike fascinerende musikknettsteder?

Vel, de fleste av disse funksjonene er lett tilgjengelige i tilfelle du velger å være vert for å bruke Bandzoogle.

bandzoogle

Bandzoogle er en helt musiker dedikert hosting og gir en 30-dagers gratis prøveperiode. Du kan velge mellom over 100 mobiloptimaliserte maler. Sammen med dette kan du justere sideoppsettet etter kodetilpasninger.

Å legge til spor, viftedata, turkalender, elektroniske pressesett, selge merch er få funksjoner som støttes i alle planene.

Planene starter så lave som $ 8,29 / måned.

bandzoogle plan

Alle planer har ubegrenset båndbredde.

Salgsfremmende funksjoner inkludert er som fremhevet nedenfor-

salgsfremmende funksjon for bandzoogle

Besøk Bandzoogle

Konklusjon:

Når du ser et glimt av eksisterende musikernettsteder, gir du god innsikt i hva du kan veve inn på musikknettstedet ditt.

Massevis av kreativitet, godt utseende og inspirerende design og en god vertspartner er alt du trenger for å få musikernettstedet i gang..

Kom videre mens jeg har gitt deg listen over beste musikknettsteder for inspirasjon, for å gjøre dette til en realitet kan du prøve Bandzoogle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map