2020: s bästa återförsäljare värdleverantörer (nr 2 är min favorit)

Återförsäljarhosting är något som vissa värdplattformar erbjuder. Men inte alla värdplattformar erbjuder alternativ för återförsäljarhosting.


Så har du bestämt dig för att starta din egen webbhotellösning? Nåväl, här är ett alternativ som låter dig göra det.

Ja, jag talar om återförsäljarhotell.

Återförsäljarhosting är konceptuellt mycket annorlunda än vanlig webbhotell. Detta låter dig vara webbhotell till en effektiv låg underhållskostnad och gör att du kan njuta av de vinster du skördar.

Så genom att använda återförsäljarhotell kan du posera som webbhotellleverantör. Medan detta är en mycket kort definition av återförsäljarhosting, låt mig ge mer information om vad som är återförsäljarhosting och vem gynnar det.

Vad är Reseller Hosting och vem är det för?

Som jag nämnde ovan låter återförsäljarhotell dig fungera som webbhotell. Så som återförsäljarköpare agerar du som medlare mellan återförsäljarleverantören och slutkunden.

Här kan du tillhandahålla önskad bandbredd, utrymme, cPanel till slutkund. Vissa återförsäljare tillåter dig också att lägga till ditt varumärke. Detta är ett enklare sätt att tillhandahålla webbhotelltjänster om du inte har den nödvändiga infrastrukturen.

Du kan leta efter alternativ för återförsäljarhosting om du vill tillhandahålla värdtjänster men inte har följande

 • Tillräckligt med budget för att ställa in hela infrastrukturen
 • Tillräckligt med teknisk expertis för att hantera hårdvara / mjukvaruuppdateringar eller tekniska problem
 • Tillräckligt med geografisk fördelning av platser eller datacentra
 • Kan inte tillhandahålla support dygnet runt dygnet runt för webbhotell

Om du har något av ovanstående problem är återförsäljarhosting ett säkert spel. Reseller hosting ger dig en allt-i-ett-paketlösning om du vill starta din egen webbhotellverksamhet.

Många plattformar för återförsäljarhosting erbjuder ytterligare tjänster som:

 • Slutanvändarsupport
 • cPanel
 • SSL
 • Portalen för att hantera alla konton – WHMCS-faktureringsprogramvara, Helpdesk-programvara
 • anpassningar

Återförsäljarens värdfunktioner skiljer sig mellan de olika alternativen som finns tillgängliga på marknaden.

Hur man blir värdåterförsäljare?

En värdåterförsäljare fungerar som ett medlemsföretag för själva webbhotellleverantören och kan låta värdåterförsäljaren tjäna lite extra pengar.

För att bli värdåterförsäljare måste du göra följande:

 • Först gör tillräckligt med marknadsundersökningar för att välja en erfaren och pålitlig webbhotell
 • För den här återförsäljarleverantören väljer du det lämpligaste paketet baserat på ditt krav och din budget
 • Välj nödvändiga betalningsportalternativ genom vilka du kan acceptera betalning från kunder.
 • Fyll i önskad information och betala enligt planen
 • Starta din webbplats för att underlätta försäljning av värdtjänster
 • Markera din webbplats för att förbättra försäljningen

Att börja vara värdåterförsäljare är enkelt och kräver inte för mycket expertis.

Det här verkar spännande, eller hur? Det är en dröm som går i uppfyllelse för individer som ser fram emot att starta sin egen webbhotellverksamhet men inte vet var de ska starta eller har andra begränsningar.

Med det här, låt mig tala mer om den bästa återförsäljarhostingen som finns på marknaden.

hostingpillBästa leverantörer av återförsäljare

 1. ResellerClub
 2. GreenGeeks (min favorit)
 3. MilesWeb
 4. Siteground
 5. InMotion Hosting
 6. Kör pappa

1. ResellerClub:

ResellerClub

ResellerClub ger ett bättre val av produkten eftersom plattformen stöder flera hosting som inkluderar – delad hosting, dedikerad hosting, VPS, Cloud-baserad hosting. ResellerClub ger en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

ResellerClub är helt dedikerad till återförsäljarhosting kommer med ett community support. Stöds också alternativ för domänåterförsäljare. Det är mångsidiga alternativ för återförsäljarhosting, verkar vara en av de starkaste punkterna.

Här får du ett gratis återförsäljarkonto, gratis cPanel, gratis WHM, Softaculous installerare, gratis värdmigrering, prestationsoptimering, uppgraderingar, support på nätet. Så medan du är webbhotell kan du använda dessa funktioner från ResellerClub.

Nätverket drivs av CloudFlare CDN för att ge hög prestanda och snabbhet. Detta har stöd för såväl Windows som Linux-återförsäljarhosting. Linux-återförsäljarhotellplanerna är som visas nedan.

Bluehost plan Linux

Alla planer stöder obegränsad cPanel, men har begränsningar på hårddisken. På liknande sätt har du också Windows-återförsäljarhosting som har värdplaner som visas nedan:

Bluehost Windows

Sammantaget är planerna överkomliga för både Windows och Linux.

Fördelar

 • Mångsidiga planer med stöd för Windows och Linux återförsäljare
 • Inkluderar grundläggande säkerhetsfunktioner
 • Inkluderar obegränsade cPanel- och Plesk-konton

Nackdelar

 • Genomsnittligt stöd
 • Förnyelser är högt prissatta

Besök ResellerClub

2. GreenGeeks:

Greengeeks banner

GreenGeeks en populär värdplattform för sin gröna värd har också alternativ för återförsäljare. Detta inkluderar inget specifikt diskutrymme eller bandbreddbegränsning, till skillnad från ResellerClub.

GreenGeeks har dock en begränsning av antalet cPanel för varje plan. Dessutom inkluderar planen också WHMCS. Nedan listas alla GreenGeeks återförsäljarhotellplaner.

GreenGeeks plan

På ett sätt blir GreenGeeks överkomligt när du skalar dina tjänster. Du kan använda deras grossistkonto som börjar så lågt som $ 2 / månad.

GreenGeeks stöder domänregistrering, domänmigrering, skalbarhet för omedelbar resurs, gratis kontomigrering. GreenGeeks ger snabb prestanda med RAID-10, SSD, Caching, CDN och optimering.

Privat anpassning av vit etikett för att visa ditt varumärkes logotyp och domännamnet är möjligt med GreenGeeks. Tjänsterna inkluderar avancerade säkerhetsfunktioner tillsammans med övervakning dygnet runt och komplett kundsupport.

Allt detta är bundet med e-handelsstöd och andra utvecklarvänliga funktioner. Som webbhotellplattform skulle du kunna erbjuda dina kunder nedanstående funktioner.

GreenGeeks funktioner

Totalt sett tillhandahåller GreenGeeks överkomliga och flera funktioner i sin återförsäljarhotell.

Fördelar

 • Stöder vit etikett
 • Bra prestanda, pålitlig service med avancerade säkerhetsfunktioner.
 • Obegränsat diskutrymme och bandbredd
 • Prisvärd och lätt att skala
 • Bra stöd

Nackdelar

 • Begränsar antalet cPanel

Besök GreenGeeks

3. MilesWeb:

milesweb återförsäljare värd
MilesWeb erbjuder Reseller Hosting till spirande frilansare som vill hantera flera webbplatser eller projekt på en gång utan besväret med att behöva ställa in separat hosting för var och en.

Och som alla andra planer har priserna på Reseller Hosting också hållits låga & prisvärda men saknar funktioner.

MilesWeb har dock en begränsning av antalet cPanel-konton och lagringsutrymme som finns tillgängligt i varje plan. Men alla planer är förinstallerade med WHMCS, vilket är ett bra tillägg. Nedan listade planer är vad MilesWeb erbjuder under Reseller Hosting.

milesweb återförsäljare värd prissättning

Som ni ser blir MilesWeb mer & mer prisvärd som kan utöka din satsning. Du kan börja med 10 cPanel-konton & 20 GB lagring på £ 290 / månad direkt som den billigaste planen.

Obegränsade domäner, bandbredd, MySQL-databaser & e-postkonton finns tillgängliga i alla återförsäljarplaner. Ett gratis SSL-certifikat, domänåterförsäljare a / c, cPanel ingår också & Softaculous.

MilesWeb stöder domänregistrering, migrering, resursskalbarhet & gratis kontomigrering. Det ger snabb prestanda med RAID-10, SSD, Webbplatsbyggare, WHM, Malware & Skanningsskydd.

milesweb återförsäljare värd funktioner

Alla ovan nämnda funktioner levereras med MilesWebs 30-dagars återbetalningsgaranti, kundsupport dygnet runt & 99,95% drifttid.

Fördelar

 • Inkluderar WHMCS
 • Bra prestanda med solid säkerhet
 • prisvärd & lätt skalbar
 • Gott kundsupport

Nackdelar

 • Begränsad lagring & cPanel

Besök MilesWeb

4. SiteGround:

SiteGround Banner

SiteGround stöder återförsäljarhosting baserat på de krediter du väljer. En återförsäljarkredit motsvarar 1-års värdtjänst. Du tjänar 1 kredit per aktivering. Bara minimum du behöver 5 poäng för att gå med i återförsäljarprogrammet.

Här är ett prissättningsdiagram baserat på kreditavgränsningen.

SiteGround-krediter

SiteGround tillhandahåller endast en enda plan som kan hantera cirka 10 000 månatliga besök. När du använder SiteGround-återförsäljarhotell får du de underliggande SiteGround-värdalternativen som ger betydande hastighet, säkerhet och pålitliga tjänster.

SiteGround tillhandahöll tillförlitliga tjänster och ger en 99,99% drifttid. Det vita etikettalternativet stöds också. Du får obegränsad dataöverföring med 10 GB webbutrymme. Inkluderar cPanel och softaculous installation.

SiteGround-funktioner

På en grundnivå har SiteGround flera datacenter, SSD-lagring, gratis CDN, SuperCacher, HTTP / 2-stöd. Allt detta blir automatiskt tillgängligt när du väljer webbhotell för SiteGround-återförsäljare.

SiteGround har inbyggt e-handelsstöd tillsammans med avancerade säkerhetsfunktioner och backup-tjänster.

SiteGround-säkerhetsfunktioner

Inbäddade i detta finns också flera utvecklingsspecifika funktioner som också är tillgängliga när du väljer återförsäljarhosting.

Fördelar

 • Stöder säkerhetsfunktioner på förhand
 • White label support
 • Pålitlig service med bra drifttid (Lägg recensionslänk)

Nackdelar

 • Planen är komplex att förstå för nybörjare
 • Brister stöd

Besök SiteGround

5. InMotion Hosting:

INMotion banner

Inmotion Hosting är känt för sina mångsidiga värdalternativ. Detta förblir inte heller kvar när det gäller alternativ för återförsäljarhosting.

Jag skulle vilja nämna att Inmotion Hosting har ett mångsidigt alternativ för återförsäljarhosting men endast begränsat till Linux.

Planen inkluderar gratis cPanel, WHMCS, SSL, dedikerad IP, eNom och massor av inbyggda säkerhetsfunktioner. Inmotion Hosting tillhandahåller gratis cPanel-överföringar. eNom som är gratis domänåterförsäljare tillhandahålls också inom Inmotion Hosting-planen.

Inmotion Hosting ger en 90-dagars återbetalningsgaranti, softaculous installer, vit etikettlösning, SSD-baserad lagring och gratis säkerhetskopiering. Planerna inkluderar e-posthotell tillsammans med DDoS-skydd och borttagning av skadlig programvara.

Planerna är lika överkomliga. Medan detta begränsar bandbredd och diskutrymme är cPanel obegränsad.

Det finns 6 planer som markeras nedan:

Inmotion plan

Inmotion plan

Inmotion Hosting tillåter fullständiga säkerhetskopior på servern och har betydande support för e-handel. Alla planer innehåller några grundläggande men väsentliga funktioner.

Inmotion funktioner

Sammantaget har alla planer stöd för många funktioner. Nedan visas de detaljerade funktionerna i varje plan.

INMotion-planer

Med allt detta kan du utnyttja supporten från en återförsäljare värd expert. Återigen behöver jag inte nämna detta men det ingår i planen.

Fördelar

 • Mångsidiga planer med flera inbyggda funktioner
 • Stöder vit etikett
 • Prisvärd prissättning
 • Bra säkerhetsfunktioner med pålitliga tjänster
 • Stöder obegränsad cPanel

Nackdelar

 • Begränsar bandbredd och diskutrymme
 • Förnyelser är högprissatta jämfört med första gången

Besök InMotion Hosting

6. GoDaddy:

GoDaddy-banner

Ännu en gigantisk värdplattform är inte kvar i loppet när det gäller återförsäljarhosting.

GoDaddy-återförsäljarhosting erbjuder WHMCS-licens, cPanel, vita etikettlösningar. Detta kan stödja upp till 250 konton. Alla planer inkluderar obegränsad bandbredd, databas och webbplatser.

Detta inkluderar också återförsäljaralternativet för GoDaddy-domäner. För det första året får du gratis SSL. Du kan skala när som helst och kan använda upp till 32 GB RAM. Fördelen med GoDaddy är att det tillåter värd såväl som domänförsäljning.

GoDaddy erbjuder support dygnet runt för återförsäljarhosting. Genom att använda denna plan kan du ge support till dina kunder.

GoDaddy tillhandahåller också ett Basic / Pro Reseller-program som skiljer sig från Reseller hosting. Många gånger misstar användare detta för en återförsäljarhosting.

Med Basic / Pro-återförsäljarprogrammet görs dock betalningshanteringen av GoDaddy medan du kan ha en anpassad butik. I motsats till detta ger återförsäljarhotellet mer kontroll till användare där du är ansvarig för betalningarna.

Återförsäljarhosting erbjuder fyra olika planer.

GoDaddy-plan

Fördelar

 • Stöder vit etikett
 • Ger obegränsad bandbredd
 • Bra kundsupport för att möjliggöra återförsäljarhosting
 • Tillhandahåller alternativ för domänåterförsäljare

Nackdelar

 • Begränsat webbutrymme för varje plan
 • Tillhandahåller endast grundläggande säkerhetsfunktioner utan säkerhetskopieringslösning
 • Du måste helt hantera kundsupport för dina kunder

Besök GoDaddy

Slutsats:

Återförsäljarhosting är ett bra val för företagare eller webbdesignbyråer som ser fram emot att tillhandahålla webbhotellösningar men inte har budget eller infrastruktur för att göra samma sak.

Alla ovan nämnda alternativ för återförsäljarhosting skiljer sig åt i många aspekter. Men här skulle jag vilja lyfta fram ett sådant alternativ som sticker ut.

GreenGeeks tillhandahåller flera funktioner och är bra att gå alternativ för återförsäljare värd. Samtidigt som alla är bra, framstår GreenGeeks som bäst bland andra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map