2020: s bästa WordPress-värdleverantörer (nummer 1 är fantastiskt)

WordPress är lätt ett av de bästa innehållshanteringssystemen ute – av många mätvärden är det innehållshanteringssystemet. Nästan alla har hört talas om WordPress – även om många konsumenter kanske känner WordPress.com bättre än WordPress.org.


WordPress.org är ett otroligt verktyg och det är gratis att använda, men det kommer inte med webbhotell. Om du kan ta hand om din egen värd (och förmodligen din egen domän) kan du använda WordPress för att redigera själva webbplatsen.

WordPress är så populärt att många värdföretag erbjuder planer specifikt inriktade på WordPress. Nu måste ett par saker förklaras här.

Först och främst är något av detta lite överdrivet. Du kan använda vanliga delade webbhotellplaner för att ansluta till WordPress för det mesta – så företag som erbjuder delad / webb WordPress-hosting erbjuder i princip klädda webbhotell. Det är något att vara försiktig med.

Samtidigt har vissa av dessa alternativ också extrafunktioner eller anständiga priser, det är fortfarande värt att undersöka. Dessutom erbjuder vissa företag hanterade WordPress-lösningar som är på den dyrare sidan, men också ger mer premium, WordPress-orienterade tjänster.

Nu finns det mycket att sortera här. De flesta personer kan installera WordPress på ett normalt webbhotellkonto och det kommer att fungera bra – så några av artiklarna på denna lista finns här eftersom de erbjuder priser för webbhotell för WordPress-orienterad hosting.

Andra artiklar här erbjuder hanterade WordPress-lösningar som är bättre för företag. Och naturligtvis gör vissa företag här båda.

En annan snabb anmärkning för den här listan: det finns några saker som är mycket vanliga för WordPress Hosting-produkter.

Om något gör listan över för- och nackdelar här, betyder det förmodligen att det är speciellt – till exempel, många WordPress-värdprodukter kommer med någon form av kundsupport, men jag kommer att notera när företag erbjuder särskilt bra WordPress-utbildade kundsupportrepresentanter.

Det är en sista sak som jag skulle vilja säga om den här listan: alla alternativ här är solida. Ja, de är rankade av en anledning, men sanningen är att företag har fått tag på WordPress-värd i dessa dagar.

Det är inte att säga att något av dessa alternativ är perfekta WordPress-värdlösningar … bara att de har lyckats göra ett bra jobb på något sätt. Särskilt är de tre sista alternativen nära, och du måste titta hårt på vad du vill specifikt innan du börjar utesluta namn.

Här har vi fått rankning baserat på vår erfarenhet.

2020: s bästa WordPress-värd:

värd
Pris
Fart
Uptime
användbarhet
Mitt betyg
Bluehost$ 2,95 / mo346ms100%BÄST★★★★★
Dream$ 2,59 / mo1103ms100%BRA★★★★
Siteground$ 3,95 / mo586ms100%BRA★★★★
Hostgator$ 5,95 / mo1166ms99,99%BRA★★★★
A2 Hosting$ 2.96 / mo1328ms99,96%BRA★★★★
I rörelse$ 4.99 / mo326.29ms99,98%BRA★★★★
Liquid Web$ 49 / mo576.32ms99,92%BRA★★★★

Utan ytterligare förmåga, låt oss ta en detaljerad granskning av varje WordPress-värd.

1: Bluehost

bluehost delade wordpress hosting

Ah, Bluehost – förmodligen ett av de mest kända värdföretagen där ute. Bluehost är också starkt associerat med WordPress-värd. Precis som de två tidigare alternativen rekommenderas Bluehost av WordPress och i kombination med dess massiva namn är Bluehost ett snyggt alternativ.

Grunden för Bluehost? Det går inte för mycket fel med det, och även om det inte är den billigaste leverantören är de delade värd WordPress-planerna fortfarande ganska bra erbjudanden.

Fördelar

 • Gratis registrering av domännamn, och vissa nivåer inkluderar gratis domänskydd.
 • Gratis SSL-certifikat och gratis domän (för 1 år) för nivånivåer uppåt. Högre nivåer möjliggör obegränsade platser och lagring.
 • Val av både hanterade och delade WordPress-planer i ett brett prissättningsintervall.
 • Gratis CDN (för vissa nivåer).
 • Sammantaget mycket solid upptid (även om en månad inte var bra för mig) och snabba responstider.

bh uppetid

 • Förnyelsepriserna är inte för höga och ibland kan det första året bli betydligt billigare.
 • Precis som SiteGround inkluderar Bluehosts support WordPress-experter. Som jag har sagt ett par gånger här, är en bra markör för detta livechattkvalitet förköp.

bh chatta

bh chatta

Nackdelar

 • Vissa av de hanterade WordPress-värdplanerna kan vara lite på den dyrare sidan, men för små företag kommer det förmodligen inte att vara ett stort bakslag.

För att vara ett av de bästa allround-värdföretagen lyckas Bluehost fortfarande utmärka sig i WordPress. Jag kommer att ge kredit där det kommer: Bluehost får naturligtvis min rekommendation, och för nästan alla.

2: DreamHost

dreamhost banner

DreamHost är, precis som SiteGround, en av de tre värdleverantörerna som WordPress rekommenderar. DreamHost är en veteran i gemenskapen med värdföretag: det har funnits sedan 1996.

Under de senaste två decennierna har DreamHost vuxit till att bli ett stort värdföretag. De påstår sig ha betjänt över 400 000 kunder och 1,5 miljoner webbplatser. Det mest imponerande är att DreamHost har drivit över 750 000 WordPress-installationer – det är tydligt att många kunder använder DreamHost för WordPress.

Så vad är slutet? DreamHost är definitivt ett av de bästa värdföretagen för WordPress, med en riktigt sömlös installations- och hanteringsprocess samt solida funktioner för anständiga priser.

Fördelar

 • Sömlös installationsprocess.
 • DreamHost har också CDN.
 • Ett lågt startpris gör DreamHost till ett bra alternativ för individer som vill spara och de med lättare värdbehov.
 • Mycket bra drifttid (åtminstone nyligen), även om svarstiderna kan vara lite bättre.

dh upptid

 • SSD-lagring, obegränsad trafik, ett förinstallerat SSL-certifikat och dagliga säkerhetskopior finns tillgängliga för den första nivån.

Nackdelar

 • Som visas kan svarstiderna vara lite bättre.
 • Även om ingångspriset är lite lägre, har du egentligen bara två nivåer, och det andra är betydligt högre. Det är i grund och botten ett grundläggande WordPress-alternativ, eller ett fullständigt WordPress-alternativ, utan någon mellangrund.
 • DreamHost drabbades av en DDoS-attack sommaren 2017, vilket minskade drifttiden. Detta har lett till att vissa drar slutsatsen att DreamHosts säkerhet inte är för stor när den faktiskt testas.
 • E-post ingår inte gratis och kräver en uppgradering.

Som med SiteGround, ja DreamHost har min rekommendation. Det är svårt att inte få det när WordPress rekommenderar det! Min försiktighet är prishoppet – vissa människor kanske fångas i mitten och vissa små eller medelstora företag kanske vill ha ett större utbud av alternativ.

Besök DreamHost

3: SiteGround

siteground banner

SiteGround är en annan av värdens stora namn. Vad som gör att SiteGround emellertid sticker ut är att WordPress faktiskt rekommenderar SiteGround (tillsammans med de nästa två alternativen, varför de rankas på detta sätt).

Här är grunden för SiteGround: tjänsten är bara övergripande hög kvalitet för mycket standardpriser. Dessutom tillhandahåller även nivåerna på startnivå kundsupport och funktioner av hög kvalitet.

Fördelar

 • Enligt min erfarenhet har SiteGround haft några av de bästa drifttiderna.

sg upptid

 • Gratis daglig backup ingår från den billigaste nivån och uppåt. Högre nivåer får gratis dagliga återställningar.
 • Installationsprocessen är otroligt enkel.
 • Obegränsade MySQL-databaser från den billigaste nivån och uppåt.
 • Kundtjänst är fenomenalt, särskilt för att SiteGround har specialiserat WordPress-stöd. Ännu bättre är detta avancerade stöd också tillgängligt för första nivåer-användare. Liksom andra här är till och med deras normala kundsupport bra.

sg chatta

 • SiteGround har CDN inkluderat för många paket.

Nackdelar

 • Även om SiteGrands upptid har varit utmärkt enligt min erfarenhet, kan svarstiderna vara lite högre än idealiska. Med det sagt är de fortfarande mindre än många andra företag på den här listan.
 • Även om det första året för värd är normalt / prisvärt, kan förnyelsepriserna vara betydligt högre.
 • Lagring är inte obegränsad, oavsett nivå. Detta är inte det värsta, men andra leverantörer har obegränsad lagring för liknande eller lägre priser.

Eftersom SiteGround är bland de tre bästa och rekommenderas av WordPress, kan du antagligen gissa att ja, det har min rekommendation också. Du hade rätt. Jag vill bara upprepa mitt försiktighetsord till de individer som söker prisvärda WordPress-värd: se upp för förnyelsepriserna!

Besök SiteGround

4: HostGator

hostgator banner

HostGator är ett av de största namnen inom värd, och det är ett välförtjänt namn: HostGator har serverat över 8 miljoner webbplatser, vilket är ganska imponerande.

Så, vad handlar det om med HostGators WordPress-alternativ? Deras webbplats gör detta lite förvirrande, men HostGator erbjuder två typer av WordPress-värd: den första är WordPress webbhotell, och den andra är Managed Cloud Hosting. Båda är bra, men HostGator är ett särskilt starkt alternativ för sina molnplaner – de presterar mycket högt.

Fördelar

 • Obegränsad bandbredd, diskutrymme, ett gratis SSL-certifikat och obegränsad MySQL-databaser för alla delade värdkonton, som inkluderar delad / webb WordPress-värd.

gratis ssl-certifikat

 • 45-dagars återbetalningsgaranti (i motsats till 30 dagar).
 • Ett e-postmarknadsföringsverktyg ingår gratis med konton uppåt.
 • Om du använder HostGators delade värdprodukter för WordPress är priserna naturligtvis lägre. HostGators hanterade WordPress-erbjudanden är emellertid inte så illa heller, inom ett intervall på $ 6– $ 10 (åtminstone för de första villkoren).
 • HostGator har WordPress-experter tillgängliga för support. Generellt sett har HostGator mycket bra kundsupport ändå (som bevis är detta ett livechattprov som jag gjorde när jag loggade ut, som en “blivande kund”).

hg chatt

hg chatt

Nackdelar

 • Även om min upptid med HostGator har varit bra har svarstiderna varit högre än genomsnittet för mig under flera månader. Men det är på WordPress webbhotell: att använda WordPress Cloud hosting är mycket bättre.

hg upptid

 • HostGators hanterade WordPress-planer tillåter inte användare många webbplatser – högst tre. Detta är vanligt för hanterade WordPress-produkter, men vissa människor kan vara villiga att betala för mer än tre webbplatser … tyvärr, inga tärningar!

Får HostGator min rekommendation?

Japp. Det är utan tvekan en av de bästa värdarna i dag, och det gör ett mycket bra jobb med WordPress-värd – jag önskar bara att ett par mindre saker skulle kunna förbättras.

Besök HostGator

5: A2 Hosting

a2 värdbanner

A2 är ett namn som lyckats behålla ett ganska starkt rykte utan att vara en ansträngande kraft på värdmarknaden. A2 har funnits ett tag – det grundades första gången 2001 och har sedan dess varit självständigt ägt, vilket är lite unikt.

När det gäller WordPress-hosting erbjuder A2 både hanterade och webbalternativ. Den är anständigt prissatt och anständigt presenterad, och även om den inte är den bästa någonsin har den inte mycket att klaga på heller.

Fördelar

 • Ganska många webb- och hanterade alternativ, med en ungefärlig prisklass från $ 4 till $ 40. Den första nivån av hanterade planer är relativt prisvärd. Dessutom kan du välja mellan Linux eller Windows-värd för dessa alternativ.
 • Det andra delade WordPress-värdalternativet är inte mycket högre än det första, men har avsevärt fler funktioner och resurser tilldelade.

a2 värd delade funktioner

 • Alternativet för ingångsnivå har 5 databaser, obegränsad lagring, SSL-certifikat, 25 e-postadresser,
 • A2 har några hastighetsförstärkande alternativ. En av dem kallas Railgun Optimizer, som är en extra dollar per månad för planer på startnivå och ökar HTML-belastningstiderna väsentligt, och sedan kan andra saker som CloudFlare och A2 Optimized väsentligt öka prestandan (men är vanligtvis reserverade för högre nivåer).
 • A2s cPanel är unikt effektiv och kraftfull, men jag måste erkänna att det estetiska inte är min smak.
 • Livechatt är totalt sett bra, även om tjänsten inte är något att skriva hem om.

a2 chat 2

a2 chat 3

 • Uptime är bra. (Du kan se A2-värdens senaste upptid här)

a2 drifttid

Nackdelar

 • Jag önskar att svarstiderna var lite högre, men jag har visserligen inte utnyttjat A2: s tillgängliga prestandauppgraderingar till fullo.
 • Det är inte så att A2 är svår att använda, men de andra tjänsterna här kan vara lite mer användarvänliga (så långt som delad WordPress-värd går).

Så rekommenderar jag A2 Hosting?

Otvetydigt, ja. A2 har tillräckligt med kraft och flexibilitet för att tillgodose större kunder med större behov, såväl som individer, plus dess prestanda är genomgående hög.

Besök A2 Hosting

6: InMotion

inmotion banner

InMotion är ett väl respekterat namn när det gäller värd. Det är inte nödvändigtvis den största leverantören, även om den fortfarande är en ganska kraft, men den har bara ett gott rykte. Detta rykte har varit välförtjänt – jag tror att WordPress-värd är en av InMotion’s styrkor och visar några av de mer unika tillvägagångssätten från InMotion.

InMotion erbjuder en hel del WordPress-planer, så du kan troligt hitta en som kan tillgodose dina behov. Dessa planer är alla ganska välfyllda och fungerar mycket, men för individer börjar de på den dyrare sidan.

Fördelar

 • Gratis domän
 • Brett utbud av prisalternativ, från ungefär $ 4,99 till $ 114,99 (för de första villkoren).
 • Ganska generösa utsläppsrätter för paket med start eller andra nivå: 20 000-50 000 månatliga besökare, upp till 40 GB SSD-lagring, obegränsad bandbredd och obegränsad e-postkonton. Visst har vissa leverantörer obegränsad lagring, men få människor kommer verkligen att behöva “obegränsad” lagring – 40 GB är mer än tillräckligt för de flesta alternativ på startnivå.

inmotion wordpress hosting
inmotion wordpresshosting

 • BoldGrid ingår gratis i alla WordPress-paket. BoldGrid är i princip ett plugin som gör WordPress ännu mer användarvänlig (om det inte räcker redan). Det gör också innehållshantering lite mer estetiskt tilltalande. Det är inte för alla, men det är okej – det är valfritt.
 • Med några par undantag är de flesta av förnyelsepriserna inte betydligt högre än priserna på första terminen.
 • Återbetalningsgaranti är 90 dagar, inte 30.

Nackdelar

 • De billigare alternativen är på den dyrare sidan – ett par dollar över det normala och även för det första året (även om förnyelsepriserna är ganska normala). Småföretag kommer förmodligen inte att påverkas, men vissa individer kan spara pengar genom att gå till andra leverantörer.
 • Medan kundsupporten totalt sett är solid hade jag några små problem med livechatten. De är ganska små, men egentligen hittade jag den person jag pratade med svårt att förstå, och väntetiden var cirka 2 minuter för ett riktigt svar, inte 1. Trots att jag har sagt det, är det en ganska liten oro eftersom det totalt sett Jag fick min fråga besvarad inom några minuter.

im chat

Skulle jag rekommendera InMotion?

Ja för de flesta, men min huvudsakliga kvalifikation är denna: nej, för personer med lättare behov som vill spara pengar. Det finns billigare alternativ med liknande kvalitet.

Besök InMotion

7: Liquid Web

flytande webbbaner

Liquid Web är ett av de mer unika värdföretagen här på den här listan.

Medan de andra namnen här gör en blandning av delad hosting och hanterad hosting för små till medelstora behov, är Liquid Web specialiserat på hanterad hosting. Den är speciellt avsedd för webbpersonal och byråer – personer med rejälare behov men som inte är enorma företag heller.

Så det är väsentligt för Liquid Web: det är ganska stabilt, men förmodligen inte för personer som driver personliga webbplatser. Det är emellertid ett bra alternativ för företag (inklusive mindre).

Fördelar

 • Enterprise Plans finns tillgängliga för att hantera upp till 100 webbplatser.

100 platser

 • iThemes Sync ingår för alla paket. iThemes Sync är ett verktyg som låter dig hantera många WordPress-webbplatser på en gång, från en instrumentbräda – det effektiviserar fantastiskt saker.
 • Obegränsad trafik och garanterar att du inte kommer att debiteras för överskottsavgifter.
 • Sceningsajter som ingår i alla paket (låter dig göra mer omfattande tester innan du gör din webbplats igång).
 • Utvecklarverktyg och full serveråtkomst ger dig / ditt team mer kontroll över din värd.
 • Liquid Web: s kundsupport är mycket bra. Detta kan förväntas eftersom en del av att erbjuda en bra hanterad värdprodukt är att ha riktigt hjälpsam personal och representanter, men det gör fortfarande att Liquid Web sticker ut. I exemplet chatten tog det cirka 30 sekunder för mig att få min fråga besvarad.

chatta 2

Nackdelar

 • Om du är en person eller på annat sätt driver en liten webbplats och inte förutser mycket trafik är Liquid Web inte det billigaste. Prissättningen börjar på $ 100 per månad för 10 webbplatser.
 • Detta är inte någon större brist, men lagring är lite begränsad för prisklassen (beviljas, det är SSD-lagring). Startalternativet ger dig 50 GB SSD-lagring för 10 webbplatser: det räcker för de flesta, men om du använde varje webbplats skulle du bara få i genomsnitt 5 GB.

Så rekommenderar jag Liquid Web?

Jag skulle säga ja, men med några kvalifikationer. Jag rekommenderar inte Liquid Web för någon som är en hobby eller en frilansare som är liten. Jag rekommenderar inte ens det till alla småföretag – jag skulle bara rekommendera de små eller medelstora företag (SMB) som har mycket stränga värdbehov och vill ha riktigt högkvalitativ förvaltning.

Om du inte är i den nischen, kan du hitta billigare hanterade produkter eller ostyrda produkter som är betydligt billigare som fortfarande kan få jobbet gjort bra.

Besök Liquid Web

Slutsats

Så vad är den bästa WordPress-värden? Naturligtvis kan ingen av dessa göra varje läsare lycklig. För små företag har Liquid Web den bästa specialiseringen, men HostGator, A2-värd eller till och med Bluehost är bra på att tillgodose starkare WordPress-behov också.

För personer som vill driva sina egna bloggar eller personliga webbplatser kommer de flesta alternativ här att vara anständiga nog, men DreamHost är särskilt bra för dem som vill spara pengar (och särskilt för det första året).

Bluehost är en av de bästa allroundern.

Naturligtvis bör du överväga vad dina egna prioriteringar är, men detta är några av de bästa namnen inom värd, och definitivt ledare inom WordPress-värd. Och hej – alla dessa har återbetalningsgarantier.

Så om du inte är säker … prova dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map