2020’s bedste forhandler-hostingudbydere (nr. 2 er min favorit)

2020’s bedste forhandler-hostingudbydere (nr. 2 er min favorit)

2020’s bedste forhandler-hostingudbydere (nr. 2 er min favorit)

Forhandlerhosting er noget, som nogle hostingplatforme tilbyder. Dog ikke alle hostingplatforme tilbyder mulighed for forhandlerhosting.

Så har du besluttet at starte din egen webhosteløsning? Nå, så er her en mulighed, der lader dig gøre det.

Ja, jeg taler om forhandler-hosting.

Forhandlerhosting er konceptuelt meget forskellig fra almindelig webhosting. Dette giver dig mulighed for at være en webhost til en effektiv lav vedligeholdelsesomkostning og giver dig mulighed for at nyde de overskud, du høster.

Så grundlæggende ved hjælp af forhandlerhosting kan du udgøre som en webhostingudbyder. Selvom dette er en meget kort definition af forhandlerhosting, så lad mig give flere detaljer om, hvad der er forhandlerhosting, og hvem har det fordel.

Hvad er forhandlerhosting og hvem er det til?

Som jeg nævnte ovenfor, giver forhandler-hosting dig mulighed for at fungere som webhost. Så som en forhandlerkøber fungerer du som mægler mellem forhandlerudbyderen og slutkunden.

Her kan du levere den krævede båndbredde, plads, cPanel til slutkunden. Visse forhandlere giver dig også mulighed for at tilføje dit branding. Dette er en lettere måde at levere webhostingtjenester i, hvis du ikke har den nødvendige infrastruktur.

Du kan kontrollere, om der er muligheder for forhandler-hosting, hvis du ønsker at levere hosting-tjenester, men ikke har følgende

 • Nok budget til at opsætte den komplette infrastruktur
 • Nok teknisk ekspertise til at håndtere hardware / softwareopdateringer eller tekniske problemer
 • Nok geografisk fordeling af placeringer eller datacentre
 • Kan ikke tilbyde support 24 timer i døgnet til webhosting

I tilfælde af at du har et af ovenstående problemer, er forhandlerhosting et sikkert spil. Forhandlerhosting giver dig en alt-i-en-pakkeløsning, hvis du vil starte din egen webhostingvirksomhed.

Mange forhandler-hostingplatforme leverer yderligere tjenester, såsom:

 • Slutbruger support
 • cPanel
 • SSL
 • Portal til styring af alle konti – WHMCS-faktureringssoftware, Helpdesk-software
 • tilpasninger

Forhandlerens hostingfunktioner er forskellige mellem de forskellige muligheder, der er tilgængelige på markedet.

Sådan bliver du værtsforhandler?

En hostingforhandler fungerer som et tilknyttet web-værktøjsudbyder og kan lade hosting-forhandleren tjene nogle ekstra penge.

For at blive værtsforhandler skal du gøre følgende:

 • Først skal du gøre nok markedsundersøgelser til at vælge en erfaren og pålidelig hostingtjeneste
 • For denne forhandlerudbyder skal du vælge den bedst egnede pakke baseret på dit krav og dit budget
 • Vælg de krævede betalingsgateway-muligheder, som du kan acceptere betaling fra kunder.
 • Udfyld de krævede detaljer, og betal som anført i planen
 • Start dit websted for at gøre det lettere at sælge hosting-tjenester
 • Markedsfør dit websted for at forbedre salget

At begynde at være værtsforhandler er enkelt og kræver ikke for meget ekspertise.

Dette virker spændende, ikke sandt? Det er en drøm, der går i opfyldelse for personer, der ser frem til at starte deres egen webhosting-virksomhed, men ikke ved, hvor de skal starte eller har andre begrænsninger.

Lad mig med dette tale mere om den bedste forhandlerhosting, der findes på markedet.

hostingpillBedste forhandlere hosting udbydere

 1. ResellerClub
 2. GreenGeeks (Min favorit)
 3. MilesWeb
 4. SiteGround
 5. InMotion Hosting
 6. Kom så far

1. ResellerClub:

ResellerClub

ResellerClub giver et bedre valg af produktet, da platformen understøtter flere hosting, der inkluderer – delt hosting, dedikeret hosting, VPS, Cloud-baseret hosting. ResellerClub giver en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

ResellerClub er helt dedikeret til forhandlerhosting leveres med en community support. Understøttes også domæneforhandlerindstilling. Det er alsidige muligheder for forhandlerhosting, det ser ud til at være et af dets stærkeste punkter.

Her får du en gratis videresælgerkonto, gratis cPanel, gratis WHM, Softaculous installationsprogram, gratis værtmigration, ydeevneoptimering, opgraderinger, support online. Så mens du er webhost, kan du benytte dig af disse funktioner leveret af ResellerClub.

Netværket drives af CloudFlare CDN for at give høj ydelse og hastighed. Dette har support til Windows såvel som Linux-forhandlerhosting. Linux-forhandler-hostingplanerne er som vist nedenfor.

Bluehost planlægge Linux

Alle planer understøtter ubegrænset cPanel, men har diskpladsbegrænsninger. Tilsvarende har du også Windows-forhandlerhosting, der har værtplaner som vist nedenfor:

Bluehost Windows

Generelt er planerne overkommelige for både Windows og Linux.

Fordele

 • Alsidige planer med support til Windows og Linux-forhandler
 • Inkluderer grundlæggende sikkerhedsfunktioner
 • Inkluderer ubegrænset cPanel- og Plesk-konti

Ulemper

 • Gennemsnitlig støtte
 • Fornyelser er dyre

Besøg ResellerClub

2. GreenGeeks:

Greengeeks banner

GreenGeeks en populær hosting platform til sin grønne hosting har også forhandler hosting mulighed. Dette inkluderer ikke nogen specifik diskplads eller båndbreddebegrænsning i modsætning til ResellerClub.

Imidlertid har GreenGeeks en begrænsning på antallet af cPanel for hver plan. Derudover inkluderer planen også WHMCS. Nedenfor er vist alle GreenGeeks-forhandler-hostingplaner.

GreenGeeks plan

På en måde bliver GreenGeeks overkommelige, når du skalerer dine tjenester. Du kan benytte deres engros-konto, der starter så lavt som $ 2 / måned.

GreenGeeks understøtter domæneregistrering, migrering af domæner, skalerbarhed med øjeblikkelig ressource, gratis kontoindvandring. GreenGeeks giver hurtig ydelse med RAID-10, SSD, Cache, CDN og optimering.

Privat hvid etikettilpasning for at vise dit brand’s logo og domænenavnet er muligt med GreenGeeks. Tjenesterne inkluderer avancerede sikkerhedsfunktioner sammen med 24/7 overvågning og komplet kundesupport.

Alt dette er bundet med support til e-handel og andre udviklervenlige funktioner. Som en webhost-platform vil du være i stand til at give nedenstående funktioner til dine kunder.

GreenGeeks funktioner

Generelt leverer GreenGeeks overkommelige og flere funktioner i sin forhandler-hosting.

Fordele

 • Understøtter hvid etiket
 • God ydelse, pålidelig service med avancerede sikkerhedsfunktioner.
 • Ubegrænset diskplads og båndbredde
 • Prisbillig og let at skalere
 • God støtte

Ulemper

 • Begrænser antallet af cPanel

Besøg GreenGeeks

3. MilesWeb:

hosting af milesweb-forhandler
MilesWeb tilbyder Reseller Hosting til spirende freelancere, der vil administrere flere websteder eller projekter på en gang uden besværet med at skulle oprette separat hosting til hver enkelt.

Og som alle andre planer er priserne på Reseller Hosting også blevet holdt lave & overkommelig, men ikke mangler på funktioner.

MilesWeb har imidlertid en begrænsning i antallet af cPanel-konti og lagerplads, der er tilgængelig i hver plan. Men alle planer er forudinstalleret med WHMCS, hvilket er en fantastisk tilføjelse. Nedenfor angivne planer er, hvad MilesWeb tilbyder under Reseller Hosting.

milesweb-forhandler hosting prissætning

Som du kan se, bliver MilesWeb mere & mere overkommelig, som kan udvide din satsning. Du kan starte med 10 cPanel-konti & 20 GB lagerplads til £ 290 / måned med det samme som den mest overkommelige plan.

Ubegrænset domæner, båndbredde, MySQL-databaser & e-mail-konti er tilgængelig i alle forhandlerplaner. Der er også inkluderet et gratis SSL-certifikat, domæneforhandler a / c, cPanel & Softaculous.

MilesWeb understøtter domæneregistrering, migrering, ressource skalerbarhed & gratis kontomigration. Det giver hurtig ydelse med RAID-10, SSD, Website Builder, WHM, Malware & Scannebeskyttelse.

milesweb-forhandler-hostingfunktioner

Alle de ovennævnte funktioner leveres sammen med MilesWebs 30-dages pengene-tilbage-garanti, 24/7 kundesupport & 99,95% oppetid.

Fordele

 • Inkluderer WHMCS
 • God ydelse med solid sikkerhed
 • overkommelige & let skalerbar
 • Rigelig kundesupport

Ulemper

 • Begrænset opbevaring & cPanel

Besøg MilesWeb

4. SiteGround:

SiteGround-banner

SiteGround understøtter forhandlerhosting baseret på de krediteringer, du vælger. Én forhandlerkredit svarer til 1-års hostingtjeneste. Du tjener 1 kredit pr. Aktivering. Bare minimum, du har brug for 5 kreditter for at deltage i forhandlerprogrammet.

Her er et prisoversigt baseret på kreditafgrænsningen.

SiteGround-krediteringer

SiteGround indeholder kun en enkelt plan, der kan håndtere cirka 10 000 månedlige besøg. Når du bruger SiteGround-forhandler-hosting får du de underliggende SiteGround-hostingmuligheder, som giver betydelig hastighed, sikkerhed og pålidelige tjenester.

SiteGround leverede pålidelige tjenester og giver en 99,99% oppetid. Den hvide etiket understøttes også. Du får uovervåget dataoverførsel med 10 GB webplads. Inkluderer cPanel og softaculous installation.

SiteGround-funktioner

På et grundlæggende niveau har SiteGround flere datacentre, SSD-opbevaring, gratis CDN, SuperCacher, HTTP / 2 support. Alt dette bliver automatisk tilgængeligt, når du vælger SiteGround-forhandler-hosting.

SiteGround har indbygget e-handelsstøtte sammen med avancerede sikkerhedsfunktioner og backup-tjenester.

SiteGround-sikkerhedsfunktioner

Også indbygget i dette er flere udvikler-specifikke funktioner, som også er tilgængelige, når du vælger forhandler-hosting.

Fordele

 • Understøtter forudgående sikkerhedsfunktioner
 • Hvid etiketstøtte
 • Pålidelig service med god oppetid (sæt anmeldelse link)

Ulemper

 • Planen er kompleks at forstå for begyndere
 • Mangler support

Besøg SiteGround

5. InMotion Hosting:

BEMÆRK til følelser

Inmotion Hosting er kendt for sine alsidige hostingmuligheder. Dette forbliver heller ikke bagud, når det gælder muligheden for forhandlerhosting.

Jeg vil gerne nævne, at Inmotion Hosting har en alsidig forhandler-hostingsindstilling, dog rent begrænset til Linux.

Planen inkluderer gratis cPanel, WHMCS, SSL, dedikeret IP, eNom og masser af indbyggede sikkerhedsfunktioner. Inmotion Hosting leverer gratis cPanel-overførsler. eNom, der er gratis domæneforhandler, leveres også inden for Inmotion Hosting-planen.

Inmotion Hosting giver en 90-dages pengene-tilbage-garanti, softaculous installation, hvid label-løsning, SSD-baseret opbevaring og gratis sikkerhedskopiering. Planerne inkluderer e-mail-hosting sammen med DDoS-beskyttelse og fjernelse af malware.

Planerne er lige så overkommelige. Mens dette begrænser båndbredde og diskplads, er cPanel ubegrænset.

Der er 6 planer som fremhævet nedenfor:

Inmotion plan

Inmotion plan

Inmotion Hosting giver fuld sikkerhedskopiering af servere og har betydelig e-handelsstøtte. Alle planer inkluderer et par grundlæggende, men væsentlige funktioner.

Funktioner til følelser

Generelt har alle planer understøttelse af masser af funktioner. Nedenfor er de detaljerede funktioner, der er tilgængelige i hver plan.

Inmotion planer

Med alt dette kan du benytte dig af en ekspert til forhandlerhosting. Igen behøver jeg ikke at nævne dette, men det er inkluderet i planen.

Fordele

 • Alsidige planer med flere indbyggede funktioner
 • Understøtter hvid etiket
 • Prisbillig pris
 • Gode ​​sikkerhedsfunktioner med pålidelige tjenester
 • Understøtter ubegrænset cPanel

Ulemper

 • Begrænser båndbredde og diskplads
 • Fornyelser er dyre end i første gang

Besøg InMotion Hosting

6. GoDaddy:

GoDaddy-banner

Endnu en kæmpe hosting platform forbliver ikke bagud i løbet, når det kommer til forhandler hosting.

GoDaddy-forhandlerhosting tilbyder WHMCS-licens, cPanel, hvide etiketløsninger. Dette kan understøtte op til 250 konti. Alle planer inkluderer ubegrænset båndbredde, database og websteder.

Dette inkluderer også forhandlerindstillingen for GoDaddy-domæner. For det første år får du gratis SSL. Du kan skalere når som helst og kan bruge op til 32 GB RAM. Fordelen ved GoDaddy er, at det giver mulighed for hosting såvel som videresalg af domæner.

GoDaddy tilbyder døgnet rundt support til forhandlerhosting. Ved at bruge denne plan kan du yde support til dine kunder.

GoDaddy leverer også et Basic / Pro-forhandlerprogram, der adskiller sig fra Reseller-hosting. Mange gange brugerne forkert dette for en forhandler hosting.

Med Basic / Pro-forhandlerprogram udføres betalingshåndteringen imidlertid af GoDaddy, mens du kan have en tilpasset butiksramme. I modsætning hertil giver forhandlerhostingen mere kontrol til brugere, hvor du er ansvarlig for betalingerne.

Forhandler-hosting giver 4 forskellige planer.

GoDaddy plan

Fordele

 • Understøtter hvid etiket
 • Giver ubegrænset båndbredde
 • God kundesupport for at muliggøre forhandlerhosting
 • Tilbyder domæneforhandlerindstilling

Ulemper

 • Begrænset webplads til hver plan
 • Tilbyder kun basale sikkerhedsfunktioner uden sikkerhedskopieringsløsning
 • Du skal håndtere kundesupport til dine kunder fuldstændigt

Besøg GoDaddy

Konklusion:

Forhandlerhosting er et godt valg for iværksættere eller webdesignbureauer, der ser frem til at levere webhosteløsninger, men ikke har budgettet eller infrastrukturen til at gøre det samme.

Alle ovennævnte muligheder for forhandlerhosting er forskellige i mange aspekter. Dog vil jeg her fremhæve en sådan mulighed, der skiller sig ud.

GreenGeeks leverer flere funktioner og er god at gå mulighed for forhandler hosting. Mens alle er gode, fremstår GreenGeeks som de bedste blandt andre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me