2020’s bedste Joomla-hostingudbydere

Når du søger om Content Management System, ville du ofte støde på WordPress eller Joomla.


Joomla er endnu et valg af open source content management system til at offentliggøre webindhold. Det betragtes som det næst mest anvendte CMS efter WordPress.

Joomla blev først lanceret den 17. august 2005 og er skrevet i PHP.

I bagenden bruger Joomla objektorienteret programmering og inkluderer funktioner såsom RSS-feed, cache, internationalisering for at nævne nogle få.

Joomla understøtter over 8000 gratis og kommercielle udvidelser.

Før jeg går ind på detaljerne om bedste Joomla hosting, så lad mig give et kort overblik over, hvad der er forskelligt mellem Joomla og WordPress.

Joomla v / s WordPress:

WordPress samt Joomla er open source CMS-platforme og kan ikke arbejde uafhængigt.

Begge kræver en webserver, eller mere specifikt skal du vælge en hostingplatform.

Brugervenlighed: Begge disse platforme er lette at bruge. CPanel fra WordPress har ligetil navigation og alle apps understøtter installation med et enkelt klik. Men med Joomla er cPanel let, hvis du har en tidligere webudviklingserfaring.

Temaer og plugins: WordPress giver en god samling af temaer og flere plugins med nyttige funktioner.

Joomla falder ikke langt bag WordPress. Joomla har færre skabeloner og udvidelser, men er lige så god til et e-handelswebsted, CMS såvel som blogs.

joomla vs wordpress

CMS: Blogging er noget, WordPress er kendt for. WordPress har en let at bruge en visuel editor, som kan bruges af blogger, marketingekspert til at administrere indholdet.

Joomla er designet til kompleks webudvikling. Mens Joomla har bloggingfunktioner, kan Joomla i det lange løb virke som et mere komplekst valg til blogging.

Support: WordPress er det mest populære CMS, og dette er en af ​​grundene til de store ressourcer, der er tilgængelige for WordPress. Dette spænder fra videoer, tutorials og hjælp til samfundet.

Selvom Joomla er mindre populær sammenlignet med WordPress, har Joomla stadig en aktiv support fra lokalsamfundet. Sammen med dette leverer Joomla også flere video- og tutorials om flere emner.

Både Joomla og WordPress tager sikkerhed som en højeste prioritet og leverer regelmæssige opdateringer sammen med sikkerhedsplugins. Tilsvarende yder begge indbygget flersproget support.

Lad mig derefter give de bedste Joomla hosting-muligheder til dit websted.

hostingpillBedste Joomla hosting-udbydere

 1. Rochen
 2. Bluehost
 3. Hostinger
 4. SiteGround
 5. HostGator

1. Rochen

rochen jhoomla hosting

Rochen understøtter over 150 applikationer, der inkluderer WordPress, Joomla, Drupal og Magento.

Rochen har et Green Mountain Energy-certifikat for sin miljøvenlige teknologipraksis.

Webhost blev lanceret første gang i 2000 og har hovedkontor i Dundee, Skotland, Storbritannien. Til sin kredit er Rochen den officielle webhostingpartner for Joomla.

Uptime:

Rochen arbejder på flere datacentre beliggende i USA og England. Den tilbyder overflødig server for at sikre, at den opretholder maksimal oppetid.

Over deres tjenester tilbyder Rochen ingen specifik oppetidsgaranti. Deres premium webhosting garanterer dog 99,9% oppetid.

I tilfælde, hvor oppetiden går under 99,9%, tilbyder Rochen kredit til sin kunde baseret på servicevilkårene.

Pålidelighed og sikkerhed:

Rochen tilbyder flere redundante servere, der bruges i tilfælde af fejl. Det understøtter automatisk server failover. CloudLinux OS bruges på alle servere til at give en høj grad af pålidelighed.

Tjenesterne tilbyder en WAF (Web Application Firewall), der giver beskyttelse mod SQL-injektion, CSS-angreb og andre almindelige sårbarheder.

Rochen joomla hosting funktioner

Rochen tilbyder automatisk sikkerhedskopi med sin plan.

Rochen giver stedssegregering sammen med SSL og malware-beskyttelse.

Backup Service:

Rochen understøtter sikkerhedskopi af hvælving. Filer og database kan let gendannes på ethvert tidspunkt.

Rochen Vault Backups joomla hosting

Dit Joomla-websted kan let rulles tilbage til en tidligere dato.

Rochen har automatiske daglige sikkerhedskopier og kan gendannes i de sidste 30 dage. På ethvert tidspunkt kan brugere downloade disse sikkerhedskopier fra cPanel.

Planer:

Rochen leverer 4 forskellige betalingsplaner – Månedligt, 1 år, 2 år og 3 år. Den 3-årige plan, der er den billigste, starter ved $ 4,95 / måned. Dette understøtter et websted.

Rochen Joomla værtplaner

For flere websteder er den laveste pris $ 7,95 / måned for en periode på 3 år. I begge tilfælde er fornyelsen lidt højere sammenlignet med startprisen.

Når du starter, får du en rabat, hvilket gør førstegangsprissætningen lavere end fornyelserne. Så hvis du vælger en årlig plan, betaler du oprindeligt $ 76,77 og fornyelsen er på $ 83,40.

Kunde support:

Rochen tilbyder en separat support til salg og andre spørgsmål. Salgsstøtte er ikke tilgængelig 24/7, men den anden support er tilgængelig 24/7.

På webstedet finder du ikke en separat dedikeret hjælpesektion eller tutorials. Dette er noget der mangler her. Du kan også nå deres kundesupport via e-mail eller tillade dem at ringe til dig.

rochen chat joomla hosting

Mens de hævder at have 24/7 support, kan dette kun fås adgang, hvis du har registreret dig hos Rochel.

Overordnet kundesupport er ikke hurtigt tilgængelig på alle tidspunkter og er kun begrænset til registrerede brugere.

Besøg Rochen

2. Bluehost

bluehost Banner

Bluehost er et navn, som du ikke kan gå glip af fra denne liste. Blot populært og udbredt går Bluehost ud over WordPress og tilbyder også Joomla hosting-tjenester.

Bluehost henvender sig til over 2 millioner domæner og er en af ​​de 20 bedste hostingplatforme. Dette giver bestemt spændende funktioner til Joomla-hosting også.

Uptime:

Som en af ​​de vidt anvendte hostingplatforme sikrer Bluehost, at den opretholder en god oppetid. Dette fremgår af den infrastruktur, den har bygget.

Bluehost leverer nok hardware-sikkerhedskopi til at sikre problemfri, uafbrudt hostingoplevelse. Jeg har brugt Bluehost og har overvåget deres oppetid.

bluehost oppetid

De optagede oppetidsmålinger for BlueHost, kan du se her.

Generelt vil du opdage, at Bluehost giver en konstant oppetid og opretholder en god responstid.

Pålidelighed og sikkerhed:

Bluehost leverer tjenester, der sikrer nok infrastrukturredundans. Dette giver mulighed for at opretholde pålidelige tjenester og god oppetid.

bluehost Pålidelighed og sikkerhed

Bluehost inkluderer SSL i enhver plan. Flere avancerede planer inkluderer spameksperter, CodeGuard Basic, SiteLock-sikkerhed og domæneprivatitet. Selvom dette ikke er inkluderet i basisplanen, kan det benyttes til separat prisfastsættelse.

Samlet set tilbyder Bluehost en god blanding af pålidelige tjenester sammen med grundlæggende sikkerhed.

Backup Service:

Bluehost giver en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Sammen med pålidelige tjenester leverer Bluehost også backup-tjenester.

De grundlæggende planer inkluderer ikke CodeGuard Basic, men kan købes separat. Mere avancerede planer inkluderer CodeGuard Basic, som hjælper med sikkerhedskopiering og gendannelse.

Planer:

Bluehost understøtter delt Joomla-hosting. Herover er der 3 tilgængelige planer. Den mest basale plan starter ved $ 2,95 / måned. Plussplanen starter ved $ 5,45 / måned, og valg plus plan starter ved $ 5,45 / måned.

bluehost planer

Alle 3 planer har en lidt højere pris for fornyelse. Bortset fra dette kan tilføjede sikkerhedstjenester eller backup-tjenester benyttes til separat prisfastsættelse.

Kunde support:

Bluehost hænger ikke bagud, når dets kundesupport. Har en enorm kundebase, har den bestemt god kundesupport.

Kundesupport kan nås via e-mail, telefon, billetter eller live chat. Live chat er separat for nye og eksisterende kunder.

Tilsvarende kan du adskille chatten på forskellige emner.

bluehost Support

Du kan også tjekke vidensgrundlaget for mere information. Vidensbasen indeholder en lang række emner, ofte stillede spørgsmål og blogs.

bluehost faq

Bluehost kundesupport hjælper dig med at finde de rigtige oplysninger og er let at bruge.

Besøg BlueHost

3. Hostinger

hostinger joomla hosting

Hostinger understøtter Joomla-hosting sammen med andre hostings. Det blev lanceret i 2004 og har hovedkontor i Kaunas, Litauen.

Virksomheden bruger skybaseret hosting og garanterer en oppetid på 99,9%. Giver også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Uptime:

Hostinger garanterer en oppetid på 99,9%. Serverne er optimeret til at give betydelig ydeevne.

Jeg overvåger også Hostinger-serverydelsen gennem mit testwebsted på Hostinger.

hostinger's Uptime

Dette er på niveau med det, de garanterer. Fuld data for Uptime kan findes her.

Pålidelighed og sikkerhed:

Når Hostinger flytter sig højere, fordobles konfigurationer med Hostinger. Det giver SSD alle planer.

SSL er inkluderet som en del af den højere ende plan. Tilsvarende er backup af data kun tilgængelig til den højere ende plan.

Til de grundlæggende planer kan du tilføje SSL til $ 11.99 for en levetid. Du kan tilføje daglig backup til $ 2,09 / måned og tilføje CloudFlare-beskyttelse til $ 7,50 i en levetid.

Backup Service:

Hostinger understøtter backup-tjenester, der er valgfri som en del af de grundlæggende planer. Forretningsplanen inkluderer daglige sikkerhedskopieringstjenester.

Daglig backup hostinger joomla hosting

Den daglige sikkerhedskopi inkluderer filer, data, database og e-mails. Gendannelse kan udføres ved hjælp af kontrolpanelet.

Planer:

Hostinger har 3 forskellige planer – Starter, Premium, Business. Førstegangsprissætning for hvert af disse er henholdsvis $ 0,80 / måned, $ 2,15 / måned og $ 3,45 / måned.

Hostinger Joomla Hosting Planer

Førstegangsprissætning inkluderer mindst et minimum på 50% rabat for alle planer. Fornyelserne for alle planer er højere.

Hver af disse planer fornyes til en prisfastsættelse på henholdsvis $ 7,99 / måned, $ 11,95 / måned og $ 15,95 / måned.

Kunde support:

Hostinger har en dedikeret tutorialsafdeling, der dækker flere emner af værtinteresse. Du kan også bruge deres live chat eller hæve en billet.

Supporten findes dog kun for betalte klienter. Så hvis du ikke er Hostinger-kunde, ville du ikke være i stand til at kontakte dem via live chat.

hostinger live chat joomla hosting

Til en separat prisfastsættelse har den også en prioriteret support.

Besøg Hostinger

4. SiteGround

siteground joomla hosting

SiteGround har en række hostingtjenester support og inkluderer Joomla-baseret hosting. Det blev startet i 2004 og har hovedkontor i Sofia, Bulgarien.

Det henvender sig til over 1.000.000 domæner over hele verden og har datacentre spredt over Singapore, Holland, USA og UK.

Uptime:

SiteGround bruger de nyeste hastighedsteknologier med SSD for at sikre betydelig ydelse og oppetid. Det giver en garanti på 99,9% oppetid.

At måle oppetid & hastighed på SiteGround’s hosting-servere, jeg har købt et domæne fra SiteGround.

Det giver en god oppetid.

siteground oppetid

De optagede oppetidsmålinger for SiteGround, kan du se her.

Pålidelighed og sikkerhed:

SiteGround har 4 datacentre, hvorfra du kan vælge. SSL og HTTP’er understøttes i enhver plan.

Den grundlæggende plan understøtter gratis CloudFlare CDN og gratis daglig backup. Et jHackGuard-plugin understøttes også.

siteground sikkerhed joomla hosting

Joomla SuperCacher er inkluderet som en del af den mere avancerede plan.

Backup Service:

SiteGround leverer backup-tjenester med alle sine planer. Alle dens planer inkluderer gratis sikkerhedskopiering. Restaureringstjenester er dog ikke inkluderet i grundplanen.

backup af siteground joomla hosting

De andre planer understøtter gratis sikkerhedskopiering. Den mest avancerede plan inkluderer restaurering af OnDemand-backup.

Planer:

SiteGround har 3 Joomla-hostingplaner – StartUp, GrowBig og GoGeek. Prisfastsættelsen for hver af disse planer er henholdsvis – $ 3,95 / måned, $ 5,95 / måned og $ 11,95 / måned.

SiteGround Joomla-hostingplaner

Planerne starter oprindeligt med en overkommelig pris. Fornyelserne er dog højere. StartUp-planen fornyes til $ 11,95 / måned. GrowBig-plan fornyes ved $ 19,95 / måned og GoGeek-planen fornyes til $ 34,95 / måned.

Over en længere periode synes planerne at være dyrere.

Kunde support:

SiteGround understøtter Salgschat, og det kan også nås via telefon. Det forpligter sig til en 24/7 support uden ventetid. Billetter kan løses på mindre end 10 minutter, det er noget, de forpligter sig til.

siteground-chat til joomla-hosting

Så jeg udforskede deres mulighed for live chat. Ventetiden var mindre end 60 sekunder. Kundesupportrepræsentanten var hurtig med at give oplysninger.

Besøg SiteGround

5. HostGator

Hostgator joomla hosting

HostGator er en anden populær hostingplatform og er tilfældigvis en del af Endurance International Group. Det er vært for over 9 millioner domæner og understøtter over 400.000 kunder.

HostGator blev først startet i 2002 og har hovedkontor i Houston, Texas, USA. HostGator er en af ​​de få Green Hosting-løsninger, der findes på markedet.

Uptime:

HostGator garanterer en oppetid på 99,9%. Det giver uovervåget diskplads med uovervåget båndbredde.

Selvom dette er noget, de forpligter sig til, har jeg registreret oppetiden via mit testwebsted på HostGator.

hostgator oppetid

Du kan se den nyeste oppetid her.

Generelt har den god oppetid undtagen i august, hvor den har taget en svag dukkert.

Pålidelighed og sikkerhed:

Gratis SSL er inkluderet som en del af enhver plan. For at tilføje dette inkluderer også en gratis SSL-opgradering.

Med HostGator kan du få øjeblikkelig sikkerhedskopiering. Derudover kan du vælge SiteLock-overvågning til en separat prisfastsættelse.

Planerne inkluderer også Spam Assassin og Hotlink-beskyttelse.

hostgator joomla hosting sikkerhed

HostGator tilbyder kodeordbeskyttede mapper.

Backup Service:

HostGator leverer backup-tjenester. Du kan tage backup på ethvert tidspunkt ved hjælp af cPanel. Når backupen er afsluttet, vil du modtage et downloadbart link.

Tilsvarende kan restaurering også udføres på ethvert tidspunkt. Site Backup kan vælges til en pris på $ 2 / måned og skal fornyes hvert år.

hostgator joomla hosting backup

Dette giver daglig automatiseret sikkerhedskopi af filer og database. Dette drives af CodeGuard.

Planer:

HostGator understøtter 3 forskellige planer – Hatchling, Baby og Business. Den oprindelige prisfastsættelse for disse planer er henholdsvis – $ 3,95 / måned, $ 5,95 / måned og $ 5,95 / måned.

HostGator Joomla Hosting-planer

Disse priser er for de længstvarende planer på 36 måneder. Fornyelserne er højere priser sammenlignet med den oprindelige prisfastsættelse.

Fornyelsen af ​​Hatchling-planen er på $ 6,95 / måned. Tilsvarende fornyes Baby-planen til $ 9,95 / måned og forretningsplanen fornyes til $ 14,95 / måned.

Kunde support:

HostGator har rigelige supporttutorials inklusive video-tutorials. Du kan nå deres kundesupport via live chat eller e-mail.

Det tilbyder support 24/7/365. Webstedet indeholder også et HostGator-dedikeret forum.

Jeg prøvede deres mulighed for live chat.

hostgator joomla hosting chat 1

Chatten startede næsten øjeblikkeligt, og kundesupportrepræsentanten leverede nogle hurtige oplysninger.

Besøg HostGator

KONKLUSION:

Alle de ovennævnte muligheder for Joomla hosting er forskellige på en bestemt måde. Så på en bestemt måde har hver hostingplatform sine egne positive aspekter sammen med mangler.

Det, der er almindeligt mellem hvert af disse, er en god oppetid, backup-tjenester og højere fornyelsesgrader sammenlignet med førstegangspriser.

I visse tilfælde, såsom HostGator, opkræves Hostinger-sikkerhedskopieringstjenester separat baseret på den valgte plan.

SiteGround og HostGator leverer døgnet rundt kundesupport til alle, der mangler i den anden hostingplatform.

Med hensyn til sikkerhed giver alle hostingplatforme god support.

Mens Hostinger og HostGator ikke leverer alle sikkerhedsfunktioner som en del af planen, kan dette stadig vælges.

Når det kommer til funktioner, mens disse alle er funktionsrige, giver Rochen og BlueHost en række udviklerunderstøttede funktioner.

Endelig gå videre til det budgetvenlige aspekt. Hver af disse har en overkommelig initialpriser.

Når det drejer sig om forskellen mellem den oprindelige prisfastsættelse og fornyelsespriserne, er Rochen imidlertid en overkommelig mulighed i det lange løb.

Derudover er Rochen den officielle partner for Joomla, hvilket gør det til en fremmende mulighed for Joomla hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map