2020’s bedste WordPress-hostingudbydere (nummer 1 er fantastisk)

WordPress er let et af de bedste indholdsstyringssystemer derude – af mange målinger er det indholdsstyringssystemet. Næsten alle har hørt om WordPress – skønt mange forbrugere måske kender WordPress.com bedre end WordPress.org.


WordPress.org er et utroligt værktøj, og det er gratis at bruge, men det følger ikke med hosting. Hvis du kan passe på din egen hosting (og formodentlig dit eget domæne) kan du bruge WordPress til at redigere selve webstedet.

WordPress er så populært, at mange hostingfirmaer tilbyder planer, der er specifikt rettet mod WordPress. Nu skal et par ting forklares her.

Først og fremmest er noget af dette lidt overdrevet. Du kan bruge normale delte webhosteplaner til at oprette forbindelse til WordPress det meste af tiden – så virksomheder, der tilbyder delt / web WordPress-hosting, tilbyder dybest set klædt webhosting. Det er noget man skal være opmærksom på.

På samme tid har nogle af disse indstillinger også ekstra funktioner eller anstændige priser, det er stadig værd at undersøge. Plus, nogle virksomheder tilbyder administrerede WordPress-løsninger, der er på den dyrere side, men også leverer mere premium, WordPress-orienterede tjenester.

Nu er der meget at sortere her. De fleste personer kan installere WordPress på en normal webhostingkonto, og det fungerer fint – så nogle af elementerne på denne liste er her, fordi de tilbyder priser på webhosting til WordPress-orienteret hosting.

Andre varer her tilbyder administrerede WordPress-løsninger, der er bedre for virksomheder. Og selvfølgelig gør nogle virksomheder her begge dele.

En anden hurtig note til denne liste: der er nogle ting, der er meget almindelige for WordPress Hosting-produkter.

Hvis noget viser fordele og ulemper listen her, betyder det sandsynligvis, at det er specielt – for eksempel kommer mange WordPress-hostingprodukter med en form for kundesupport, men jeg skal notere, når virksomheder leverer særlig gode WordPress-uddannede kundesupportrepræsentanter.

Der er en sidste ting, jeg gerne vil sige om denne liste: alle indstillingerne her er solide. Ja, de er rangeret af en grund, men sandheden er, at virksomheder har fået fat i WordPress-hosting i disse dage.

Det er ikke at sige, at nogen af ​​disse muligheder er perfekte WordPress-hostingløsninger … bare at de har formået at gøre et godt stykke arbejde på en eller anden måde. Især er de sidste tre indstillinger tæt, og du bliver nødt til at se hårdt på, hvad du ønsker specifikt, før du begynder at udelukke navne.

Her har vi givet rang efter vores erfaring.

2020’s bedste WordPress-hosting:

Hosting
Pris
Hastighed
Uptime
Anvendelighed
Min vurdering
Bluehost$ 2,95 / mo346ms100%BEDST★★★★★
DreamHost$ 2,59 / mo1103ms100%GODT★★★★
SiteGround$ 3.95 / mo586ms100%GODT★★★★
HostGator$ 5,95 / mo1166ms99,99%GODT★★★★
A2 Hosting$ 2,96 / mo1328ms99,96%GODT★★★★
I bevægelse$ 4,99 / mo326.29ms99,98%GODT★★★★
Flydende web$ 49 / mo576.32ms99,92%GODT★★★★

Lad os dykke ned i en detaljeret gennemgang af hver WordPress-hosting uden yderligere problemer.

1: Bluehost

bluehost delte wordpress hosting

Ah, Bluehost – sandsynligvis et af de mest berømte hostingfirmaer derude. Bluehost er også stærkt forbundet med WordPress-hosting. Ligesom de to foregående muligheder anbefales Bluehost af WordPress og kombineret med dets massive navn, er Bluehost en flot mulighed.

Gæstet for Bluehost? Der går ikke for meget galt med det, og selvom det ikke er den billigste udbyder, er de delte hosting-WordPress-planer stadig ret gode tilbud.

Fordele

 • Gratis domænenavnsregistrering, og nogle niveauer inkluderer gratis domænefortrolighed.
 • Gratis SSL-certifikat og gratis domæne (i 1 år) for indgangsniveauer opad. Højere niveauer giver mulighed for ubegrænset websteder og opbevaring.
 • Valg af både styrede og delte WordPress-planer i et bredt prisinterval.
 • Gratis CDN (for visse niveauer).
 • Generelt set meget solid oppetid (skønt en måned ikke var god for mig) og hurtige responstider.

bh oppetid

 • Fornyelsespriserne er ikke for høje, og nogle gange kan det første år være betydeligt billigere.
 • Ligesom SiteGround inkluderer Bluehosts support WordPress-eksperter. Som jeg har sagt et par gange her, er en god markør for dette live-chatkvalitet forkøb.

bh chat

bh chat

Ulemper

 • Nogle af de styrede WordPress-hostingplaner er måske lidt på den dyrere side, men for små virksomheder vil det sandsynligvis ikke være et stort tilbageslag.

For at være en af ​​de bedste all-round hosting virksomheder, formår Bluehost stadig at udmærke sig i WordPress. Jeg giver æren, hvor det skyldes: Bluehost får selvfølgelig min anbefaling, og for næsten alle.

2: DreamHost

dreamhost banner

DreamHost er ligesom SiteGround en af ​​de tre hostingudbydere anbefalet af WordPress selv. DreamHost er en veteran i samfundet af hostingfirmaer: det har eksisteret siden 1996.

I de sidste to årtier er DreamHost vokset til at blive et stort hostingfirma. De hævder at have tjent over 400.000 kunder og 1,5 millioner websteder. Mest imponerende har DreamHost drevet over 750.000 WordPress-installationer – klart, mange kunder bruger DreamHost til WordPress.

Så hvad er slutningen? DreamHost er bestemt et af de bedste hostingfirmaer til WordPress med en rigtig sømløs installations- og administrationsproces samt solide funktioner til anstændige priser.

Fordele

 • Problemfri installationsproces.
 • DreamHost har også CDN.
 • En lav pris på indgangsniveau gør DreamHost til en god mulighed for personer, der ønsker at spare, og dem med lettere hosting-behov.
 • Meget god oppetid (i det mindste for nylig), selvom responstiderne kunne være lidt bedre.

dh oppetid

 • SSD-lager, ubegrænset trafik, et forudinstalleret SSL-certifikat og daglige sikkerhedskopier er alle tilgængelige til det første niveau.

Ulemper

 • Som vist kan svartiden være lidt bedre.
 • Selvom indgangsprisen er lidt lavere, har du virkelig kun to niveauer, og den anden er markant højere. Det er i det væsentlige en grundlæggende WordPress-mulighed eller en fuld WordPress-mulighed uden nogen mellemgrund.
 • DreamHost blev ramt af et DDoS-angreb i sommeren 2017, hvilket reducerede oppetiden. Dette har ført til, at nogle konkluderer, at DreamHosts sikkerhed ikke er for stor, når den faktisk testes.
 • E-mail er ikke inkluderet gratis og kræver en opgradering.

Som med SiteGround, ja DreamHost har min anbefaling. Det er svært at ikke få det, når WordPress anbefaler det! Min forsigtighed er prishoppet – nogle mennesker kan blive fanget i midten, og nogle små eller mellemstore virksomheder vil måske have et større udvalg af muligheder.

Besøg DreamHost

3: SiteGround

siteground-banner

SiteGround er en anden af ​​hostingens store navne. Det, der dog får SiteGround til at skille sig ud, er, at WordPress faktisk anbefaler SiteGround (sammen med de næste to muligheder, og det er derfor, de rangeres på denne måde).

Her er det vigtigste for SiteGround: tjenesten er bare overordnet høj kvalitet til meget standardpriser. Derudover får selv niveauet på niveauet kundesupport og funktioner i høj kvalitet.

Fordele

 • Efter min erfaring har SiteGround haft nogle af de bedste oppetider.

sg oppetid

 • Gratis daglig sikkerhedskopiering er inkluderet fra det billigste lag opad. Højere niveauer får gratis daglige gendannelser.
 • Installationsprocessen er utroligt nem.
 • Ubegrænset MySQL-databaser fra den billigste niveau opad.
 • Kundesupport er fænomenal, især fordi SiteGround har specialiseret WordPress support. Endnu bedre er denne avancerede support også tilgængelig for første niveau-brugere. Som nogle andre her er selv deres normale kundesupport god.

sg chat

 • SiteGround har CDN inkluderet til mange pakker.

Ulemper

 • Selvom SiteGround’s oppetid har været fremragende efter min oplevelse, kan responstiderne være lidt højere end ideelle. Når det er sagt, er de stadig mindre end mange andre virksomheder på denne liste.
 • Selvom det første års hosting er normalt / overkommeligt prissat, kan fornyelsespriserne være betydeligt højere.
 • Opbevaring er ikke ubegrænset, uanset niveauet. Dette er ikke det værste, men andre udbydere har ubegrænset lagerplads til lignende eller lavere priser.

Da SiteGround er i top tre og anbefales af WordPress, kan du sandsynligvis gætte, at ja, det har også min anbefaling. Du har ret. Jeg vil gerne gentage mit forsigtighedsord til de personer, der leder efter en billig WordPress-hosting: pas på fornyelsespriserne!

Besøg SiteGround

4: HostGator

hostgator banner

HostGator er et af de største navne inden for hosting, og det er et velfortjent navn: HostGator har serviceret over 8 millioner websteder, hvilket er ret imponerende.

Så hvad er der med HostGators WordPress-indstillinger? Deres websted gør dette lidt forvirrende, men HostGator tilbyder to typer WordPress-hosting: den første er WordPress-webhosting, og den anden er Managed Cloud Hosting. Begge er gode, men HostGator er en særlig stærk mulighed for dens Cloud-planer – de klarer sig meget højt.

Fordele

 • Ubegrænset båndbredde, diskplads, et gratis SSL-certifikat og ubegrænset MySQL-databaser til alle delte hostingkonti, som inkluderer delt / web WordPress-hosting.

gratis ssl-certifikat

 • 45-dages pengene-tilbage-garanti (i modsætning til 30 dage).
 • Et e-mail-marketingværktøj er gratis inkluderet med konton på niveauet opad.
 • Hvis du bruger HostGators delte hostingprodukter til WordPress, er priserne naturligvis lavere. Imidlertid er HostGators administrerede WordPress-tilbud heller ikke så dårlige inden for et område mellem $ 6 og $ 10 (i det mindste for de første vilkår).
 • HostGator har WordPress-eksperter til rådighed for support. Generelt har HostGator alligevel meget god kundesupport (som bevis er dette en live chat-prøve, jeg gjorde, da jeg var logget ud, som en “potentiel kunde”).

hg chat

hg chat

Ulemper

 • Selvom min oppetid med HostGator har været god, har responstiderne været højere end gennemsnittet for mig over flere måneder. Det er dog på WordPress webhosting: at bruge WordPress Cloud hosting er meget bedre.

hg oppetid

 • HostGators administrerede WordPress-planer tillader ikke brugere mange websteder – højst tre. Dette er almindeligt for administrerede WordPress-produkter, men nogle mennesker er måske villige til at betale for mere end 3 steder … beklager, ingen terninger!

Får HostGator min anbefaling?

Yep. Det er uden tvivl en af ​​de bedste værter i dag, og det gør et meget godt stykke arbejde med WordPress-hosting – jeg ville bare ønske, at et par mindre ting kunne forbedres.

Besøg HostGator

5: A2 Hosting

a2 hosting banner

A2 er et navn, der er formået at bevare et ret stærkt omdømme uden at være en anmassende kraft på hostingmarkedet. A2 har eksisteret i et stykke tid – det blev først grundlagt i 2001 og har været ejet uafhængigt siden da, hvilket er lidt unikt.

For så vidt WordPress-hosting går, tilbyder A2 både styrede og webindstillinger. Det er anstændigt prissat og anstændigt fremhævede, og selvom det ikke er det bedste nogensinde, har det ikke meget at klage over.

Fordele

 • Mange web- og administrerede indstillinger med et uslebent prisområde fra $ 4 til $ 40. Det første niveau af administrerede planer er relativt overkommelig. Derudover kan du vælge mellem Linux eller Windows hosting til disse indstillinger.
 • Den anden delte WordPress-hostingindstilling er ikke meget højere end den første, men har betydeligt flere funktioner og ressourcer tildelt.

a2 hosting delte funktioner

 • Indstillingsniveauet har 5 databaser, ubegrænset lagerplads, SSL-certifikat, 25 e-mail-adresser,
 • A2 har nogle hastighedsforbedrende muligheder. En af dem kaldes Railgun Optimizer, som er en ekstra dollar om måneden til planer på startniveau og øger HTML-belastningstiderne markant, og så kan andre ting som CloudFlare og A2 Optimized markant øge ydelsen (men er normalt reserveret til højere niveauer).
 • A2s cPanel er unikt effektiv og kraftfuld, selvom jeg må indrømme, at det æstetiske ikke er min smag.
 • Live chat er generelt god, selvom tjenesten ikke er noget at skrive hjem om.

a2 chat 2

a2 chat 3

 • Oppetid er stor. (Du kan se A2 hosting’s seneste oppetid her)

a2 oppetid

Ulemper

 • Jeg ville ønske, at responstiderne var lidt højere, men jeg har ganske vist ikke fuldt ud anvendt A2s tilgængelige ydelsesopgraderinger.
 • Det er ikke, at A2 er vanskelig at bruge, men de andre tjenester her kan være lidt mere brugervenlige (for så vidt som delt WordPress-hosting går).

Så anbefaler jeg A2 Hosting?

Ubetinget, ja. A2 har tilstrækkelig kraft og fleksibilitet til at imødekomme større kunder med større behov såvel som enkeltpersoner, plus dens ydelse er konstant høj.

Besøg A2 Hosting

6: InMotion

inmotion banner

InMotion er et respekteret navn inden for hosting. Det er ikke nødvendigvis den største udbyder, selvom det stadig er en ret kraft, men det har bare et solidt ry. Dette omdømme har været velfortjent – jeg synes, WordPress-hosting er en af ​​InMotion’s styrker og viser nogle af de mere unikke tilgange fra InMotion.

InMotion tilbyder ganske mange WordPress-planer, så du sandsynligvis kan finde en, der kan imødekomme dine behov. Disse planer er alle temmelig velassorterede og fungerer yderst, men for enkeltpersoner starter de på den dyrere side.

Fordele

 • Gratis domæne
 • Stort udbud af prisindstillinger fra ca. $ 4,99 til $ 114,99 (for de første vilkår).
 • Temmelig generøse kvoter til pakker til start eller anden niveau: 20.000-50.000 månedlige besøgende, op til 40 GB SSD-lagerplads, ubegrænset båndbredde og ubegrænset e-mail-konti. Rigtigt nok, nogle udbydere har ubegrænset lagerplads, men få mennesker har virkelig brug for ‘ubegrænset’ lager – 40 GB er mere end nok til de fleste indstillinger på entry-level.

inmotion wordpress hosting
inmotion wordpresshosting

 • BoldGrid er inkluderet gratis med alle WordPress-pakker. BoldGrid er dybest set et plugin, der gør WordPress endnu mere brugervenligt (hvis det ikke allerede er nok). Det gør også indholdsstyring lidt mere æstetisk tiltalende. Det er ikke for alle, men det er okay – det er valgfrit.
 • Med et par undtagelser er de fleste af fornyelsespriserne ikke markant højere end priserne på første sigt.
 • Tilbagebetalingsgaranti er 90 dage, ikke 30.

Ulemper

 • De billigere indstillinger er på den dyrere side – et par dollars over det normale og endda for det første år (skønt fornyelsespriserne er ret normale). Små virksomheder vil sandsynligvis ikke blive påvirket, men nogle enkeltpersoner kan spare penge ved at gå til andre udbydere.
 • Mens kundesupport generelt er solid, havde jeg nogle små problemer med live chat. De er temmelig mindre, men dybest set fandt jeg den person, jeg talte med, vanskelig at forstå, og ventetiden var ca. 2 minutter på et rigtigt svar, ikke 1. Selvom det er sagt, er det et temmelig mindre problem, fordi det generelt er Jeg fik mit spørgsmål besvaret inden for få minutter.

im chat

Vil jeg anbefale InMotion?

Ja for de fleste mennesker, men min vigtigste kvalifikation er denne: nej, for personer med lettere behov, der ønsker at spare penge. Der er billigere indstillinger med lignende kvalitet.

Besøg InMotion

7: Liquid Web

flydende web banner

Liquid Web er et af de mere unikke hostingfirmaer her på denne liste.

Mens de andre navne her laver en blanding af delt hosting og administreret hosting til små til mellemstore behov, er Liquid Web specialiseret i administreret hosting. Det er specifikt beregnet til web-fagfolk og bureauer – mennesker med stærkere behov, men som heller ikke er store virksomheder.

Så der er kernen i Liquid Web: det er temmelig solidt, men sandsynligvis ikke for personer, der kører personlige websteder. Det er dog en samlet god mulighed for virksomheder (inklusive mindre).

Fordele

 • Enterprise Plans er tilgængelige til styring af op til 100 websteder.

100 steder

 • iThemes Sync er inkluderet i alle pakker. iThemes Sync er et værktøj, der giver dig mulighed for at administrere mange WordPress-websteder på én gang fra et dashboard – det strømline tingene enormt.
 • Ubegrænset trafik og garanterer, at du ikke bliver opkrævet for overskydende gebyrer.
 • Iscenesættelseswebsteder inkluderet i alle pakker (giver dig mulighed for at udføre mere omfattende test, før du får dit websted til at blive live).
 • Udviklerværktøjer og fuld serveradgang giver dig / dit team mere kontrol over dit hosting.
 • Liquid Webs kundesupport er meget god. Dette kan forventes, fordi en del af at tilbyde et godt administreret hostingprodukt er at have virkelig hjælpsomt personale og repræsentanter, men det gør stadig, at Liquid Web skiller sig ud. I eksemplet chat tog det cirka 30 sekunder for mig at få mit spørgsmål besvaret.

chat 2

Ulemper

 • Hvis du er en person, eller på anden måde kører et lille sted og ikke forudser meget trafik, er Liquid Web ikke det mest overkommelige. Priser starter ved $ 100 om måneden for 10 websteder.
 • Dette er ikke en stor fejl, men opbevaring er en smule begrænset til prisklassen (indrømmet, det er SSD-lager). Startindstillingen får dig 50 GB SSD-lagerplads til 10 steder: det vil være nok til de fleste, men hvis du brugte hvert websted, vil du kun have et gennemsnit på 5 GB.

Så anbefaler jeg Liquid Web?

Jeg ville sige ja, men med et par kvalifikationer. Jeg anbefaler ikke Liquid Web til nogen der er hobby eller freelancer. Jeg anbefaler ikke engang det til alle små virksomheder – jeg vil kun anbefale de små eller mellemstore virksomheder (SMB’er), der har meget strenge hostingbehov og ønsker virkelig høj kvalitet.

Hvis du ikke er i den niche, kan du finde billigere administrerede produkter eller ikke-administrerede produkter, der er betydeligt billigere, som stadig kan få jobbet gjort fint.

Besøg Liquid Web

Konklusion

Så hvad er den bedste WordPress-hosting? Ingen af ​​disse kan naturligvis gøre hver eneste læser glad. For små virksomheder har Liquid Web den bedste specialisering, men HostGator, A2-hosting eller endda Bluehost er gode til at imødekomme heftigere WordPress-behov også.

For personer, der ønsker at køre deres egne blogs eller personlige websteder, vil de fleste af mulighederne her være anstændige nok, men DreamHost er især godt for dem, der ønsker at spare penge (og især for det første år).

Bluehost er en af ​​de bedste allroundere.

Selvfølgelig skal du overveje, hvad dine egne prioriteter er, men dette er nogle af de bedste navne inden for hosting og bestemt ledere inden for WordPress-hosting. Og hey – alle disse har pengene-tilbage-garantier.

Så hvis du ikke er sikker … prøv dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map