2020’s Best Joomla Hosting Providers

Når du søker om Content Management System, vil du ofte komme over WordPress eller Joomla.


Joomla er enda et valg av open source content management system for å publisere webinnhold. Det regnes som det nest mest brukte CMS etter WordPress.

Joomla ble først lansert 17. august 2005 og er skrevet i PHP.

På bakenden bruker Joomla Objektorientert programmering og inkluderer funksjoner som RSS-feed, cache, internasjonalisering for å nevne noen.

Joomla støtter over 8000 gratis og kommersielle utvidelser.

Før jeg får detaljene om beste Joomla-hosting, la meg gi en kort oversikt over hva som er forskjellig mellom Joomla og WordPress.

Joomla v / s WordPress:

WordPress og Joomla er CMS-plattformer med åpen kildekode og kan ikke fungere selvstendig.

Begge krever en webserver, eller mer spesifikt må du velge en vertsplattform.

Brukervennlighet: Begge disse plattformene er enkle å bruke. CPanel til WordPress har enkel navigering og alle apper støtter installasjon med ett klikk. Imidlertid, med Joomla, er cPanel enkelt hvis du har erfaring fra nettutvikling.

Temaer og plugins: WordPress gir en god samling av temaer og flere plugins med nyttige funksjoner.

Joomla faller ikke langt etter WordPress. Joomla har færre maler og utvidelser, men er like bra for et e-handelsnettsted, CMS så vel som blogger.

joomla vs wordpress

CMS: Blogging er noe WordPress er kjent for. WordPress har en enkel å bruke en visuell editor som kan brukes av blogger, markedsføringsekspert for å administrere innholdet.

Joomla er designet for kompleks nettutvikling. Selv om Joomla har bloggfunksjoner, kan det på sikt virke at Joomla er et mer sammensatt valg for blogging.

Støtte: WordPress er det mest populære CMS, og dette er en av grunnene til de enorme ressursene som er tilgjengelige for WordPress. Dette spenner fra videoer, veiledninger og hjelp fra lokalsamfunnet.

Selv om Joomla er mindre populært sammenlignet med WordPress, har Joomla fortsatt en aktiv samfunnsstøtte. Sammen med dette gir Joomla også flere video- og opplæringsprogrammer om flere emner.

Både Joomla og WordPress har sikkerhet som en topp prioritet og gir regelmessige oppdateringer sammen med sikkerhetsplugins. Tilsvarende gir begge innebygd flerspråklig støtte.

La meg deretter gi de beste Joomla hostingalternativene for nettstedet ditt.

hostingpillBeste leverandører av Joomla hosting

 1. Rochen
 2. Bluehost
 3. Hostinger
 4. Siteground
 5. HostGator

1. Rochen

rochen jhoomla hosting

Rochen støtter over 150 applikasjoner som inkluderer WordPress, Joomla, Drupal og Magento.

Rochen har et Green Mountain Energy-sertifikat for sin miljøvennlige teknologipraksis.

Nettverten ble først lansert i 2000 og har hovedkontor i Dundee, Skottland, Storbritannia. Rochen er den offisielle webhotellpartneren for Joomla.

oppetid:

Rochen jobber ut av flere datasentre lokalisert i USA og Storbritannia. Den tilbyr overflødig server for å sikre at den opprettholder maksimal oppetid.

Over deres tjenester tilbyr Rochen ingen spesifikk oppetidsgaranti. Imidlertid garanterer deres premium webhotell 99,9% oppetid.

I et tilfelle hvor oppetiden går lavere enn 99,9%, tilbyr Rochen kreditter til kunden sin basert på vilkårene for tjenesten.

Pålitelighet og sikkerhet:

Rochen tilbyr flere overflødige servere som brukes i tilfelle feil. Den støtter automatisk server failover. CloudLinux OS brukes på hver server for å gi en høy grad av pålitelighet.

Tjenestene tilbyr en WAF (Web Application Firewall) som gir beskyttelse mot SQL-injeksjon, CSS-angrep og andre vanlige sårbarheter.

Rochen joomla hostingfunksjoner

Rochen tilbyr automatisk sikkerhetskopi med planen.

Rochen gir segregering av nettsteder sammen med SSL- og skadelig programvare.

Sikkerhetskopieringstjeneste:

Rochen støtter sikkerhetskopiering av hvelv. Filer og database kan enkelt gjenopprettes når som helst.

Rochen Vault Backups joomla hosting

Joomla-nettstedet ditt kan enkelt rulles tilbake til en tidligere dato.

Rochen har automatiske daglige sikkerhetskopier og kan gjenopprettes de siste 30 dagene. Når som helst kan brukere laste ned disse sikkerhetskopiene fra cPanel.

planer:

Rochen tilbyr 4 forskjellige betalingsplaner – Månedlig, 1 år, 2 år og 3 år. 3-årsplanen som er den billigste starter på $ 4,95 per måned. Dette støtter ett nettsted.

Rochen Joomla Hosting Plans

For flere nettsteder er den laveste prisingen $ 7,95 per måned for en periode på 3 år. I begge tilfeller er fornyelsen litt høyere sammenlignet med startprisen.

Når du starter får du rabatt, noe som gjør førstegangsprisingen lavere enn fornyelsene. Så hvis du velger en årsplan, betaler du i utgangspunktet $ 76,77 og fornyelsen er på $ 83,40.

Kundeservice:

Rochen tilbyr en egen støtte for salg og andre spørsmål. Salgsstøtte er ikke tilgjengelig 24/7, men den andre støtten er tilgjengelig 24/7.

Over nettstedet vil du ikke finne en egen dedikert hjelpeseksjon eller opplæringsprogrammer. Dette er noe som mangler her. Du kan også nå deres kundesupport via e-post eller kan tillate dem å ringe deg.

rochen chat joomla hosting

Mens de hevder å ha support 24/7, kan du få tilgang til dette bare hvis du har registrert deg hos Rochel.

Generell kundesupport er ikke raskt tilgjengelig til enhver tid og er begrenset til bare registrerte brukere.

Besøk Rochen

2. Bluehost

bluehost Banner

Bluehost er et navn du ikke kan gå glipp av fra denne listen. Bluehost er populær og mye brukt og går utover WordPress og tilbyr også Joomla-hosting-tjenester.

Bluehost henvender seg til over 2 millioner domener og er en av de 20 vertsplattformene. Dette gir absolutt spennende funksjoner også for Joomla-hosting.

oppetid:

Som en av de mye benyttede vertsplattformene, sørger Bluehost for at den holder en god oppetid. Dette fremgår av infrastrukturen den har bygget.

Bluehost gir nok maskinvarebackup for å sikre sømløs, uavbrutt hostingopplevelse. Jeg har brukt Bluehost og har overvåket oppetiden deres.

bluehost oppetid

De innspilte oppetidsmålingene for BlueHost, kan du se her.

Totalt sett vil du oppdage at Bluehost gir en jevn oppetid og opprettholder en god responstid.

Pålitelighet og sikkerhet:

Bluehost leverer tjenester som sikrer nok infrastrukturredundans. Dette gjør det mulig å opprettholde pålitelige tjenester og god oppetid.

bluehost Pålitelighet og sikkerhet

Bluehost inkluderer SSL i alle planer. Mer avanserte planer inkluderer Spam Eksperter, CodeGuard Basic, SiteLock-sikkerhet og domenenavn. Selv om dette ikke er inkludert i grunnleggende plan, kan det benyttes til separate priser.

Totalt sett gir Bluehost en god blanding av pålitelige tjenester sammen med grunnleggende sikkerhet.

Sikkerhetskopieringstjeneste:

Bluehost gir en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Sammen med pålitelige tjenester leverer Bluehost også sikkerhetskopitjenester.

De grunnleggende planene inkluderer ikke CodeGuard Basic, men kan kjøpes separat. Imidlertid inkluderer mer avanserte planer CodeGuard Basic som hjelper med sikkerhetskopiering og restaureringstjenester.

planer:

Bluehost støtter delt Joomla-hosting. Her borte er det 3 planer tilgjengelig. Den mest grunnleggende planen starter på $ 2,95 per måned. Plussplanen starter på $ 5,45 / måned og valg plussplan starter på $ 5,45 / måned.

bluehost planer

Alle 3 planene har litt høyere fornyelsespriser. Bortsett fra dette, kan ekstra sikkerhetstjenester eller sikkerhetskopitjenester benyttes til separate priser.

Kundeservice:

Bluehost henger ikke etter når kundestøtten. Har en enorm kundebase, har den absolutt god kundestøtte.

Kundesupporten kan nås via e-post, telefon, billetter eller live chat. Live-chatten er atskilt for nye og eksisterende kunder.

På samme måte kan du adskille chatten på forskjellige emner.

bluehost Support

Du kan også sjekke kunnskapsbasen for mer informasjon. Kunnskapsbasen inkluderer et bredt spekter av emner, vanlige spørsmål og blogger.

bluehost faq

Bluehost kundesupport hjelper deg å finne riktig informasjon og er enkel å bruke.

Besøk BlueHost

3. Hostinger

hostinger joomla hosting

Hostinger støtter Joomla hosting sammen med andre hostings. Det ble lansert i 2004 og har hovedkontor i Kaunas, Litauen.

Selskapet bruker skybasert hosting og garanterer en oppetid på 99,9%. Gir også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

oppetid:

Hostinger garanterer en oppetid på 99,9%. Serverne er optimalisert for å gi betydelig ytelse.

Jeg overvåker også Hostinger-serverens ytelse gjennom testnettstedet mitt på Hostinger.

hostinger's Uptime

Dette er på nivå med det de garanterer. Fullstendige data for Uptime finner du her.

Pålitelighet og sikkerhet:

Når Hostinger beveger seg høyere, blir konfigurasjonene doblet. Det gir SSD alle planer.

SSL er inkludert som en del av planen. Tilsvarende er sikkerhetskopiering av data bare tilgjengelig for høyere endeplan.

For de grunnleggende planene kan du legge til SSL til $ 11.99 for livet. Du kan legge til daglig sikkerhetskopi til $ 2,09 / måned og legge til CloudFlare-beskyttelse til $ 7,50 for livet.

Sikkerhetskopieringstjeneste:

Hostinger støtter sikkerhetskopitjenester som er valgfrie som en del av de grunnleggende planene. Forretningsplanen inkluderer daglige sikkerhetskopitjenester.

Daglig backup hostinger joomla hosting

Den daglige sikkerhetskopien inkluderer filer, data, database og e-post. Restaurering kan utføres ved hjelp av kontrollpanelet.

planer:

Hostinger har 3 forskjellige planer – Starter, Premium, Business. Førstegangsprisingen for hvert av disse er henholdsvis $ 0,80 / måned, $ 2,15 / måned og $ 3,45 / måned.

Hostinger Joomla Hosting Plans

Første gangs priser inkluderer minst 50% rabatt for alle planene. Fornyelsene for alle planene er høyere.

Hver av disse planene fornyes til en pris på henholdsvis $ 7,99 / måned, $ 11,95 / måned og $ 15,95 / måned.

Kundeservice:

Hostinger har en dedikert opplæringsdel som dekker flere emner som er vert for interesse. Du kan også bruke live chat deres eller heve en billett.

Støtten eksisterer imidlertid bare for betalte klienter. Så hvis du ikke er Hostinger-kunde, vil du ikke kunne kontakte dem via live chat.

hostinger live chat joomla hosting

Til en egen prising har den også en prioritert støtte.

Besøk Hostinger

4. SiteGround

siteground joomla hosting

SiteGround har en rekke støttetjenester for hostingtjenester og inkluderer Joomla-basert hosting. Det ble startet i 2004 og har hovedkontor i Sofia, Bulgaria.

Det henvender seg til over 1 000 000 domener over hele verden og har datasentre spredt over Singapore, Nederland, USA og Storbritannia.

oppetid:

SiteGround bruker de nyeste hastighetsteknologiene med SSD for å sikre betydelig ytelse og oppetid. Det tilbyr en garanti på 99,9% oppetid.

For å måle oppetid & hastigheten på SiteGround hosting-servere, jeg har kjøpt et domene fra SiteGround.

Det gir en god oppetid.

seteground oppetid

De innspilte oppetidsmålingene for SiteGround, kan du se her.

Pålitelighet og sikkerhet:

SiteGround har 4 datasentre hvorav du kan velge. SSL og HTTP støttes i alle planer.

Den grunnleggende planen støtter gratis CloudFlare CDN og gratis daglig sikkerhetskopiering. Støttes også er en jHackGuard-plugin.

siteground sikkerhet joomla hosting

Joomla SuperCacher er inkludert som en del av den mer avanserte planen.

Sikkerhetskopieringstjeneste:

SiteGround tilbyr backup-tjenester med alle planene. Alle planene inkluderer gratis sikkerhetskopiering. Restaureringstjenester er imidlertid ikke inkludert i grunnleggende plan.

sikkerhetskopi av siteground joomla hosting

De andre planene støtter gratis sikkerhetskopieringsgjenoppretter. Den mest avanserte planen inkluderer OnDemand-sikkerhetskopiering.

planer:

SiteGround har 3 Joomla-hostingplaner – StartUp, GrowBig og GoGeek. Prisene for hver av disse planene er henholdsvis $ 3,95 / måned, $ 5,95 / måned og $ 11,95 / måned.

SiteGround Joomla Hosting Plans

Planene starter til en rimelig pris til å begynne med. Fornyelsene er imidlertid høyere priset. StartUp-planen fornyes til $ 11,95 / måned. GrowBig-plan fornyes til $ 19,95 / måned og GoGeek-planen fornyes til $ 34,95 / måned.

Over lengre tid ser planene ut til å bli dyrere.

Kundeservice:

SiteGround støtter Sales chat, og den kan også nås via telefon. Den forplikter seg til en 24/7 support uten ventetid. Billetter kan løses på mindre enn 10 minutter er noe de forplikter.

siteground chat for joomla hosting

Så jeg utforsket alternativet for live chat. Ventetiden var mindre enn 60 sekunder. Kundesupportrepresentanten var rask med å gi informasjon.

Besøk SiteGround

5. HostGator

Hostgator joomla hosting

HostGator er en annen populær hostingplattform og hører tilfeldigvis til en del av Endurance International Group. Det er vert for over 9 millioner domener og støtter over 400 000 kunder.

HostGator ble først startet i 2002 og har hovedkontor i Houston, Texas, USA. HostGator er en av få Green Hosting-løsninger tilgjengelig i markedet.

oppetid:

HostGator garanterer en oppetid på 99,9%. Det gir uovervåket diskplass med uoppmålt båndbredde.

Selv om dette er noe de forplikter seg til, har jeg registrert oppetiden gjennom testnettstedet mitt på HostGator.

hostgator oppetid

Du kan se siste oppetid her.

Totalt sett har den god oppetid bortsett fra i august hvor den har tatt en liten dukkert.

Pålitelighet og sikkerhet:

Gratis SSL er inkludert som en del av enhver plan. For å legge til dette inkluderer også en gratis SSL-oppgradering.

Med HostGator kan du ha øyeblikkelig sikkerhetskopi. I tillegg kan du velge SiteLock-overvåking til en egen pris.

Planene inkluderer også Spam Assassin og Hotlink-beskyttelse.

hostgator joomla hosting sikkerhet

HostGator tilbyr passordbeskyttede kataloger.

Sikkerhetskopieringstjeneste:

HostGator tilbyr sikkerhetskopieringstjenester. Du kan ta sikkerhetskopi når som helst ved å bruke cPanel. Når sikkerhetskopien er fullført, vil du motta en nedlastbar lenke.

Tilsvarende kan restaurering også utføres når som helst. Site Backup kan velges til en pris på $ 2 / måned og må fornyes hvert år.

hostgator joomla hosting backup

Dette gir daglig automatisert sikkerhetskopi av filer og database. Dette drives av CodeGuard.

planer:

HostGator støtter 3 forskjellige planer – Hatchling, Baby and Business. Den innledende prissettingen for disse planene er henholdsvis $ 3,95 / måned, $ 5,95 / måned og $ 5,95 / måned.

HostGator Joomla Hosting Plans

Disse prisene er for de lengste planene på 36 måneder. Fornyelsene er høyere priset sammenlignet med den opprinnelige prisingen.

Fornyelsen av Hatchling-planen er på $ 6,95 / måned. På samme måte fornyes Baby-planen til $ 9,95 / måned og forretningsplanen fornyes til $ 14,95 / måned.

Kundeservice:

HostGator har mange støtteopplæringer inkludert videoopplæringer. Du kan nå kundesupporten deres via live chat eller e-post.

Det tilbyr support 24/7/365. Nettstedet inneholder også et HostGator-dedikert forum.

Jeg prøvde alternativet for live chat.

hostgator joomla hosting chat 1

Chatten startet nesten umiddelbart, og kundesupportrepresentanten ga litt rask informasjon.

Besøk HostGator

KONKLUSJON:

Alle de ovennevnte alternativene for Joomla hosting er forskjellige på en bestemt måte. Så på en bestemt måte har hver hostingplattform sine egne positive aspekter sammen med mangler.

Det som er vanlig mellom hvert av disse, er god oppetid, sikkerhetskopieringstjenester og høyere fornyelsesgrad sammenlignet med førstegangsprisingen.

I visse tilfeller, for eksempel HostGator, belastes Hostinger sikkerhetskopitjenester separat basert på planen du velger.

SiteGround og HostGator tilbyr kundesupport døgnet rundt for alle, som mangler i den andre vertsplattformen.

Når det gjelder sikkerhet gir alle hostingplattformene god støtte.

Selv om Hostinger og HostGator ikke tilbyr alle sikkerhetsfunksjonene som en del av planen, kan dette fortsatt velges.

Når det gjelder funksjoner mens disse alle er funksjonsrike, gir Rochen og BlueHost en rekke utviklingsstøttede funksjoner.

Endelig videre til det budsjettvennlige aspektet. Hvert av disse har en rimelig initialprising.

Når det gjelder forskjellen mellom den innledende prissettingen og prisene på fornyelse, er Rochen imidlertid et rimelig alternativ i det lange løp.

Dessuten er Rochen den offisielle partneren for Joomla, noe som gjør det til et gunstig alternativ for Joomla hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map