2020s beste forhandlervertleverandører (nr. 2 er min favoritt)

Forhandlervert er noe som noen vertsplattformer tilbyr. Imidlertid tilbyr ikke alle vertsplattformer alternativet for forhandlervert.


Så, har du bestemt deg for å starte din egen løsning for webhotell? Vel, så er her et alternativ som lar deg gjøre det.

Ja, jeg snakker om Reseller hosting.

Forhandlerhotell er konseptuelt veldig forskjellig fra vanlig webhotell. Dette lar deg være en webvert til en effektiv lav vedlikeholdskostnad og lar deg nyte overskuddet du høster.

Så i utgangspunktet ved å bruke forhandlervert kan du posere som en webhotellleverandør. Selv om dette er en veldig kort definisjon av forhandlervert, la meg gi mer informasjon om hva som er forhandlervert og hvem har det til fordel.

Hva er Reseller Hosting og hvem er det for?

Som jeg nevnte ovenfor, lar forhandlerhotell deg fungere som webhotellet. Så som forhandlerkjøper opptrer du som megler mellom forhandlerleverandøren og sluttkunden.

Her kan du levere den nødvendige båndbredden, plassen, cPanel til sluttkunden. Enkelte forhandlere lar deg også legge merkevaren din. Dette er en enklere måte å tilby webhotelltjenester i tilfelle du ikke har den nødvendige infrastrukturen.

Du kan se etter alternativer for forhandlervert i tilfelle du ønsker å tilby hosting-tjenester, men ikke har følgende

 • Nok budsjett til å konfigurere den komplette infrastrukturen
 • Nok teknisk ekspertise til å takle maskinvare / programvareoppdateringer eller tekniske problemer
 • Nok geografisk fordeling av lokasjoner eller datasentre
 • Kan ikke tilby 24-timers support for webhotell

I tilfelle du har et av problemene ovenfor, er forhandlerhotell et trygt bud. Forhandlerhotell gir deg en alt-i-ett-pakkeløsning i tilfelle du ønsker å starte din egen webhotellvirksomhet.

Mange plattformer for forhandlerhotell tilbyr tilleggstjenester som:

 • Støtte for sluttbrukere
 • cPanel
 • SSL
 • Portal for å administrere alle kontoer – WHMCS-faktureringsprogramvare, Helpdesk-programvare
 • tilpasninger

Forhandlerhotellfunksjonene skiller seg mellom de forskjellige alternativene som er tilgjengelige i markedet.

Hvordan bli vertforhandler?

En vertsforhandler fungerer som et tilknyttet selskap for den aktuelle webvertsleverandøren og kan la vertsforhandleren tjene litt ekstra penger.

For å bli vertsforhandler, må du gjøre følgende:

 • Først må du gjøre markedsundersøkelser nok til å velge en erfaren og pålitelig hosting-tjeneste
 • For denne forhandlerleverandøren velger du den best egnede pakken basert på ditt behov og budsjett
 • Velg nødvendige betalingsportalternativer som du kan godta betaling fra kunder gjennom.
 • Fyll ut de nødvendige detaljene og betal i henhold til planen
 • Start nettstedet ditt for å gjøre det lettere å selge hosting-tjenester
 • Markedsfør nettstedet ditt for å forbedre salget

Å begynne å være vertsforhandler er enkelt og krever ikke for mye kompetanse.

Dette virker spennende, er det ikke? Det er en drøm som går i oppfyllelse for enkeltpersoner som ser frem til å starte sin egen webhotellvirksomhet, men ikke vet hvor de skal starte eller har andre begrensninger.

Med dette kan jeg snakke mer om den beste forhandlerhotellen som er tilgjengelig i markedet.

hostingpillBeste leverandører av forhandlere

 1. ResellerClub
 2. GreenGeeks (Min favoritt)
 3. MilesWeb
 4. Siteground
 5. InMotion Hosting
 6. Gå pappa

1. ResellerClub:

ResellerClub

ResellerClub gir et bedre valg av produktet siden plattformen støtter flere hosting som inkluderer – delt hosting, dedikert hosting, VPS, skybasert hosting. ResellerClub gir 30 dager pengene tilbake-garanti.

ResellerClub er fullstendig dedikert til forhandlerhotell kommer med en fellesskapsstøtte. Støttet også er alternativ for domeneforhandler. Det er allsidige hostingsalternativer for forhandlere, og ser ut til å være et av de sterkeste punktene.

Her får du en gratis forhandlerkonto, gratis cPanel, gratis WHM, Softaculous installasjonsprogram, gratis vertsmigrering, ytelsesoptimalisering, oppgraderinger, support på samtalen. Så mens du er webhotell, kan du benytte deg av disse funksjonene levert av ResellerClub.

Nettverket drives av CloudFlare CDN for å gi høy ytelse og hastighet. Dette har støtte for både Windows og Linux-forhandlervert. Linux-forhandlerhotellplanene er som vist nedenfor.

Bluehost planlegger Linux

Alle planer støtter ubegrenset cPanel, men har imidlertid diskplassbegrensninger. Tilsvarende har du også Windows-forhandlerhotell som har vertsplaner som vist nedenfor:

Bluehost Windows

Totalt sett er planene rimelige for både Windows og Linux.

Pros

 • Allsidige planer med støtte for Windows og Linux-forhandler
 • Inkluderer grunnleggende sikkerhetsfunksjoner
 • Inkluderer ubegrenset cPanel- og Plesk-kontoer

Ulemper

 • Gjennomsnittlig støtte
 • Fornyelser er høyt priset

Besøk ResellerClub

2. GreenGeeks:

Greengeeks banner

GreenGeeks en populær hostingplattform for sin grønne hosting har også alternativ for forhandlervert. Dette inkluderer ikke noen spesifikk diskplass eller båndbreddebegrensning, i motsetning til ResellerClub.

Imidlertid har GreenGeeks en begrensning i antall cPanel for hver plan. I tillegg inkluderer planen også WHMCS. Nedenfor er listet alle GreenGeeks-forhandlervertplaner.

GreenGeeks-plan

På en måte blir GreenGeeks rimelig når du skalerer tjenestene dine. Du kan benytte grossistkontoen deres som starter så lavt som $ 2 / måned.

GreenGeeks støtter domeneregistrering, migrering av domener, skalerbarhet for øyeblikkelig ressurs, gratis kontooverføring. GreenGeeks gir rask ytelse med RAID-10, SSD, Caching, CDN og optimalisering.

Privat tilpasning av hvite etiketter for å vise merkevarens logo og domenenavn er mulig med GreenGeeks. Tjenestene inkluderer avanserte sikkerhetsfunksjoner sammen med 24/7 overvåkning og fullstendig kundesupport.

Alt dette er knyttet til e-handelsstøtte og andre utviklervennlige funksjoner. Som en webhotellplattform vil du kunne tilby funksjonene nedenfor til kundene dine.

GreenGeeks-funksjoner

Totalt sett tilbyr GreenGeeks rimelige og flere funksjoner i forhandlerhotellet.

Pros

 • Støtter hvit etikett
 • God ytelse, pålitelig service med avanserte sikkerhetsfunksjoner.
 • Ubegrenset diskplass og båndbredde
 • Rimelig og enkelt å skalere
 • God støtte

Ulemper

 • Begrenser antall cPanel

Besøk GreenGeeks

3. MilesWeb:

milesweb-forhandlervert
MilesWeb tilbyr Reseller Hosting til spirende frilansere som ønsker å administrere flere nettsteder eller prosjekter samtidig uten problemer med å måtte sette opp separat hosting for hver enkelt.

Og som alle andre planer, har prisene på Reseller Hosting også blitt holdt lave & rimelig, men ikke mangler på funksjoner.

Imidlertid har MilesWeb en begrensning i antall cPanel-kontoer og lagringsplass tilgjengelig i hver plan. Men alle planer er forhåndsinstallert med WHMCS, som er et flott tillegg. Nedenfor listede planer er hva MilesWeb tilbyr under Reseller Hosting.

milesweb forhandler hosting priser

Som du ser, blir MilesWeb mer & rimeligere som kan utvide virksomheten din. Du kan starte med 10 cPanel-kontoer & 20 GB lagring på £ 290 / måned med en gang som den rimeligste planen.

Ubegrenset domener, båndbredde, MySQL-databaser & e-postkontoer er tilgjengelige i alle forhandlerplaner. Et gratis SSL-sertifikat, domeneforhandler a / c, cPanel inkluderer også & Softaculous.

MilesWeb støtter domeneregistrering, migrering, ressursskalerbarhet & gratis kontooverføring. Det gir rask ytelse med RAID-10, SSD, Website Builder, WHM, Malware & Skannbeskyttelse.

milesweb forhandler hosting funksjoner

Alle de ovennevnte funksjonene kommer sammen med MilesWebs 30-dagers pengene-tilbake-garanti, 24/7 kundestøtte & 99,95% oppetid.

Pros

 • Inkluderer WHMCS
 • God ytelse med solid sikkerhet
 • rimelig & lett skalerbar
 • Rikelig kundesupport

Ulemper

 • Begrenset lagring & cPanel

Besøk MilesWeb

4. SiteGround:

SiteGround-banner

SiteGround støtter forhandlervert basert på kreditter du velger. Én forhandlerkreditt tilsvarer 1-års hostingtjeneste. Du tjener 1 kreditt per aktivering. Bare minimum du trenger 5 studiepoeng for å bli medlem av forhandlerprogrammet.

Her er et prisoversikt basert på avgrensning av kreditt.

SiteGround-kreditter

SiteGround tilbyr bare en enkelt plan som kan håndtere omtrent 10 000 månedlige besøk. Når du bruker SiteGround-forhandlerhotell, får du de underliggende SiteGround-vertsalternativene som gir betydelig hastighet, sikkerhet og pålitelige tjenester.

SiteGround leverte pålitelige tjenester og gir 99,99% oppetid. Det hvite etikettalternativet støttes også. Du får uovervåket dataoverføring med 10 GB nettplass. Inkluderer cPanel og softaculous installasjon.

SiteGround-funksjoner

På et grunnleggende nivå har SiteGround flere datasentre, SSD-lagring, gratis CDN, SuperCacher, HTTP / 2-støtte. Alt dette blir automatisk tilgjengelig når du velger SiteGround-forhandlervert.

SiteGround har innebygd e-handelsstøtte sammen med avanserte sikkerhetsfunksjoner og sikkerhetskopitjenester.

SiteGround-sikkerhetsfunksjoner

Også innebygd i dette er flere utviklerspesifikke funksjoner som også er tilgjengelige når du velger forhandlervert.

Pros

 • Støtter forhånds sikkerhetsfunksjoner
 • Hvit etikettstøtte
 • Pålitelig service med god oppetid (Legg gjennom vurderingslenke)

Ulemper

 • Planen er kompleks å forstå for nybegynnere
 • Mangler støtte

Besøk SiteGround

5. InMotion Hosting:

INNotion-banner

Inmotion Hosting er kjent for sine allsidige hostingalternativer. Dette forblir heller ikke bak når det gjelder alternativet for forhandlervert.

Jeg vil nevne at Inmotion Hosting har et allsidig alternativ for forhandlerhotell, men rent begrenset til Linux.

Planen inkluderer gratis cPanel, WHMCS, SSL, dedikert IP, eNom og masse innebygde sikkerhetsfunksjoner. Inmotion Hosting tilbyr gratis overføringer av cPanel. eNom som er gratis domeneforhandler tilbys også innen Inmotion Hosting-planen.

Inmotion Hosting gir en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, softaculous installasjonsprogram, hvit etikettløsning, SSD-basert lagring og gratis sikkerhetskopiering. Planene inkluderer e-postservering sammen med DDoS-beskyttelse og fjerning av skadelig programvare.

Planene er like rimelige. Mens dette begrenser båndbredde og diskplass, er cPanel ubegrenset.

Det er seks planer som fremhevet nedenfor:

Inmotion plan

Inmotion plan

Inmotion Hosting tillater full sikkerhetskopiering av servere og har betydelig e-handelsstøtte. Alle planer inkluderer noen få grunnleggende, men viktige funksjoner.

Inmotion funksjoner

Totalt sett har alle planer støtte for mange funksjoner. Nedenfor er de detaljerte funksjonene som er tilgjengelige i hver plan.

INMotion planer

Med alt dette kan du benytte deg av støtte fra en ekspert på forhandlerhotell. Igjen, jeg trenger ikke å nevne dette, men det er inkludert i planen.

Pros

 • Allsidige planer med flere innebygde funksjoner
 • Støtter hvit etikett
 • Rimelig prising
 • Gode ​​sikkerhetsfunksjoner med pålitelige tjenester
 • Støtter ubegrenset cPanel

Ulemper

 • Begrenser båndbredde og diskplass
 • Fornyelser er høyt priset sammenlignet med første gangs priser

Besøk InMotion Hosting

6. GoDaddy:

GoDaddy-banner

Nok en gigantisk hostingplattform forblir ikke bak i løpet når det gjelder forhandlerhotell.

GoDaddy-forhandlerhotell gir WHMCS lisenser, cPanel, hvite etikettløsninger. Dette kan støtte opptil 250 kontoer. Alle planer inkluderer ubegrenset båndbredde, database og nettsteder.

Dette inkluderer også forhandleralternativet for GoDaddy-domener. For det første året får du gratis SSL. Du kan skalere når som helst og kan bruke opptil 32 GB RAM. Fordelen med GoDaddy er at den tillater hosting så vel som domenevalg.

GoDaddy tilbyr døgnet rundt støtte for forhandlervert. Ved å bruke denne planen kan du tilby kundestøtte.

GoDaddy tilbyr også et Basic / Pro Reseller-program som er forskjellig fra Reseller hosting. Mange ganger feil brukerne dette for en forhandler hosting.

Imidlertid, med Basic / Pro-forhandlerprogram, utføres betalingshåndteringen av GoDaddy mens du kan ha en tilpasset butikkramme. I motsetning til dette gir forhandlerhotellet mer kontroll til brukere der du er ansvarlig for betalingene.

Forhandlerhotell gir 4 forskjellige planer.

GoDaddy-plan

Pros

 • Støtter hvit etikett
 • Gir ubegrenset båndbredde
 • God kundestøtte for å muliggjøre forhandlervert
 • Tilbyr alternativ for domeneforhandler

Ulemper

 • Begrenset nettplass for hver plan
 • Tilbyr bare grunnleggende sikkerhetsfunksjoner uten sikkerhetskopiløsning
 • Du må håndtere kundesupport for kundene dine fullstendig

Besøk GoDaddy

Konklusjon:

Forhandlervert er et godt valg for gründere eller webdesignbyråer som ser frem til å tilby webhotelløsninger, men ikke har budsjett eller infrastruktur til å gjøre det samme.

Alle de ovennevnte alternativene for forhandlervert er forskjellige i mange aspekter. Imidlertid vil jeg her trekke frem et slikt alternativ som skiller seg ut.

GreenGeeks har flere funksjoner og er et godt alternativ for forhandlervert. Selv om alt er bra, fremstår GreenGeeks som best blant andre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map