2020s beste WordPress-temaer: 50+ håndplukket samling

Å bygge nettstedet ditt kan være en utfordring. Alle alternativene, fargene og layoutene; hvordan skal du velge?


Vel, vi er her for å hjelpe!

De 55 beste WordPress-temaene fra 2020 står til din tjeneste.

Håndplukket av våre ansatte for å gi deg den beste muligheten til å lage et fantastisk og effektivt nettsted. Våre valg er vist verdige på grunn av disse tre viktigste grunnene:

 1. Brukervennlighet
 2. Fleksibel tilpasning og design
 3. Økt forbrukerkonvertering!

Og etter at du har valgt ditt WP-tema, sjekk ut nybegynnerguiden: Hvordan installere et WordPress-tema for å lære hvordan du strukturerer det nye nettstedet ditt.

hostingpillBeste WordPress-temaer i 2020

 1. regnskap
 2. Virksomhet
 3. tannbehandling
 4. Treningstrening
 5. Advokat
 6. Multipurpose
 7. Musiker
 8. Kjæledyrstrenere
 9. Photography
 10. Oppskrift Blogger
 11. Reiseblogg
 12. Yogatrener

Regnskap WP-temaer

Wapuula

Wapuula

Wapuula har en moderne design, og et skarpt oppsett for tjenester, blogger og de siste oppdateringene. Komplett med Visual Composer for redigering av sider, vil det være en lek å lage nettstedet ditt.

Den har også en Mobile First-filosofi, så nettstedet ditt vil også være responsivt og attraktivt på din telefon og nettbrett!

Få det herDemo

Amwal

Amwal

Amwal husker bedriftsbedrifter med sine dyptgående designfunksjoner som Page Builder, og WordPress Theme-alternativer for tilpassede oppsett.

Selvfølgelig støttes WooCommerce for enkle online transaksjoner, og kontaktskjema 7 vil hjelpe deg å lage digitale skjemaer for effektiv klientstyring.

Få det herDemo

Økonomisk visjon

Økonomisk visjon

Financial Vision er en topp mal virksomhet med en intelligent tilpasningsdesign for å fange klientens øye, som rullegardinmenyen for effektiv navigering av nettstedet.

Med funksjonelle apper som Bootstrap for offisiell design og enkelt websøk, og mobilforbedringer for besøkende mens du er på farten, vil nettstedet ditt være interaktivt og lønnsomt!

Få det herDemo

Momex

Momex

Uansett om det er små eller bedriftens, gir Memex en enkel forretningsdesign med dyptgående funksjonalitet.

Apper som Cherry Layouts gir tilgang til en smidig design og deling av sosiale medier!

Andre funksjoner som Favicon for interaktive knapper, Live Customizer og Menu Management vil holde nettstedet ditt attraktivt og skarpt.

Få det herDemo

Business WP-temaer

Grado WordPress-temaer

Grado

Dette WordPress-temaet er egnet for alle typer virksomheter, og er et som kan brukes generelt.

Denne malen har et rent design og enkel rulle. Glatt videobakgrunn, enkel layout og forbløffende skrifter bare for å sikre at nettstedet ditt ser perfekt ut på alle måter.

Få det herDemo

Astra

R.Cole

Stilig, profesjonell og frisk! R.Cole er et fremste Life Business-tema som viser frem primære produkter, tjenester og blogginnlegg som attester og priser.

Utform et nettsted med lederstil ved å bruke funksjoner som Visual Composer for enkel tilpasning og fargeendringer, og WooCommerce for effektiv online transaksjon.

Få det herDemo

Evolve

Evolve

Evolve er et mangfoldig WordPress-tema som kan brukes fleksibelt av alle som ønsker å utvikle et WordPress-nettsted. Den har to tilgjengelige versjoner:

Gratisversjonen: Denne versjonen er tilgjengelig i selve WordPress Theme-blokken og består av 13 widgets, 3 skyvekontroller og 12 sosiale mediekoblinger, og den er SEO-vennlig.

Den betalte versjonen: Denne versjonen er tilgjengelig mot en engangsbetaling på $ 39. Du kan få 20 forhåndsbygde nettsteder med sine Demo-data når du har installert “Demo Awesome” -plugin i dette temaet. Du får en parallaksfunksjon inkludert i denne betalte versjonen og mange andre funksjoner, ikke inkludert i den gratis.

Få det herDemo

Reisetur

Reisetur Pro

Travel Tour Pro er et premiumversjon WordPress-tema som er designet for Travel booking agenter så vel som turoperatører. Den består av mer enn 600 skrifter og brødsmulernavigator for å flytte til en bestemt side.

Dette temaet er kompatibelt med noen av skjermenhetene, og det kan tilpasses uten krav om kodingskunnskap. Du kan bruke den på flere domener etter en engangs nedlasting.

Få det herDemo

DEN VARME VIRKSOMHETEN

DEN VARME VIRKSOMHETEN

Hot Business er et responsivt WordPress-tema som er utviklet for WordPress-blokkereredaktøren (Gutenberg). Alt innhold på demosidene kan redigeres ved hjelp av standard WordPress-blokkereredigerer, uten noen ekstra sidebygger-plugins.

Dette temaet inneholder tre varianter av hjemmesiden: Den første inneholder et statisk heltebilde med en oppfordringsknapp. Den andre inneholder et karusellelement med flere lysbilder. Den tredje hjemmesiden har en videobakgrunn med tekst og knapp over seg.

Live PreviewDemo

Philip James

Philip Jaymes

Nettstedet ditt vil være sterkt og dristig med webområdet til Philip Jaymes. Interaktive apper som Live Time Clock og Visual Composer lar deg skape en kraftig tilstedeværelse for nettstedet ditt.

Den har suveren tilpasning for bakgrunner og tekststiler, mens den fremdeles er enkel nok til å være mobilvennlig!

Få det herDemo

Bedriftsrådgivning

Bedriftsrådgivning

Presenter ferdighetene dine for kundene dine med det strategisk profesjonelle konsulenttemaet.

Velg din layoutstil med funksjoner som kakediagrammer, bakgrunnsvideoer eller Blogginnlegg for å markedsføre tjenestene dine, og design kule og tilpassbare destinasjonssider for å tiltrekke besøkende og konvertere dem til klienter!

Få det herDemo

Consultek

Consultek

Consultek er en morsom og moderne mal som har flere alternativer for hjemmesidedesign, Slider Revolutions for bildevisning, søkemotor klar slik at du kan bli funnet på Google og MailChimp for å nå kundene dine mer effektivt!

Totalt sett er det et komplett og tilpassbar nettsted du kan bruke i dag!

Få det herDemo

Moreno

Moreno Modern

Interaktiv og profesjonell, Moreno Modern gir deg tilgang til tilpassede headerdesign, Slider Revolution for ditt profesjonelle galleri, og avansert portefølje og blogg for ditt innhold og tjenester.

Det avanserte panelet er en spesiell funksjon som er inkludert for å hjelpe deg med å lage særegent innhold, stil og overgangsdesign.

Få det herDemo

Tannpleie WP-temaer

Tannlege

Tannlege

En tannlege er profesjonell og oppgradert. Med en kaskaderende og interaktiv hjemmeside, tilpassede funksjoner og et kunstgalleri, vises porteføljen din stilig!

Drevet av Bootstrap for optimalisert webtrafikk og Cherry Framework for apper som kan tilpasses, er dette WP-temaet skalerbart og søkemotorvennlig.

Få det herDemo

tannbehandling

tannbehandling

Tannbehandling skaper et levende design, med prioriterte apper som Visual Composer og Timetable for en vakker og effektiv layout.

WooCommerce er også en eiendel, og apper som Kontaktskjema 7 vil administrere din klientinformasjon.

Det er til og med en GRATIS levetid-oppdatering for nettstedet ditt!

Få det herDemo

Smilecare

SmileCare

SmileCare er et godt avrundet tema for helsepersonell. Med mange designmaler og spesialiserte apper, sørger det for en fullt tilpassbar webside.

De mobilvennlige forbedringene gjør den skalerbar og tilgjengelig, slik at du kan bruke apper som Revolution Slider, for å vise frem tjenesten og uttalelsesgalleriet!

Få det herDemo

Tannlegeklinikk

Tannlegeklinikk

Tannpleie Medisinske temaer for WordPress som Dental Clinic bruker et 1-siders system for å vise frem layoutene og forskjellige fargevalg..

Nyt primære funksjoner som animasjoner og innholdskomponist.

Og fordi det er betalingsvennlig, kan du også selge tannpleie- eller medisinsk utstyr via nettstedet ditt.

Få det herDemo

Tannlegeklinikk

Tannlege – medisinsk flerbruksliv

Dental – Medical Multipurpose gir en nettopp bygget webside for optimalt engasjement. Elementor Page Builder sender et sterkt budskap om kreativitet og kompetanse, og livlige sidelayout for et attraktivt visuelt.

Filosofien til Mobile-Friendly First gjør det lettere å se på nettstedet fra en mindre skjerm.

Få det herDemo

WP-temaer for kondisjonstrening

Gymedge

Gym Edge

Modig. Edgy. Interaktiv. Gym Edge er utstyrt med 10 forskjellige layouter på hjemmesiden og Visual Composer for live dra-and-drop-design.

Spesielle funksjoner inkluderer klasseplaner, trenervisning og videoopplæringer! Det er et kraftig tema for nye og erfarne treningsfanatikere!

Få det herDemo

Fitzeous

Fitzeous

Fitzroy er en av de intelligente WordPress-malene for personlig egnethet som er designet for stil og funksjoner.

Slanke galleri- og attesteringssider, fleksible hjemmesidedesign og trenerspesifikke plugins skaper et mobilvennlig grensesnitt for dine ferdige klienter.

Den er kompatibel med WooCommerce, slik at du kan selge klasser og treningsvare på nettet!

Få det herDemo

Helsetrener

Helsetrener

Er du helsepersonell? Da er Health Coach WP-malen for deg.

Interaktive responsknapper, sammen med store skyvehodetaster og vekt på suksesshistorier, vil vise frem nøkkelinnholdet ditt.

Dessuten vil den strategiske integrasjonen av sosiale medier presentere de nyeste fordelene og tjenestene dine på de store medieplattformene.

Få det herDemo

Alex Stone

Alex Stone

Alex Stone-temaet er flott for rutetider og treningsplan, og gir et organisert og profesjonelt estetisk nettsted.

WPBakery skaper enkel dra-og-slipp-design, og WooCommerce-plugin gir kundene tilgang til dine kurs, opplæring og siste oppdateringer.

Viktige funksjoner inkluderer sider med flere oppsett og justerbare farger og typografi!

Få det herDemo

Advokat WP-temaer

Justitia

Justitia

Justitia er et av de førsteklasses WordPress-temaene som leverer et lovlig nettsted med god kvalitet, ved hjelp av kraftige plugins som Elementor og Slider Evolution, for en moderne stil.

Forbygde sider, og Header Footer-funksjonene hjelper deg med enkel navigering på websiden, mens det er svært tilpassbare fargeskjemaer som gir fri rekkevidde for din skreddersydde kreativitet..

Få det herDemo

Williamson

Williamson

M. Williamson, et nettsted på én side som leverer en klar og dristig melding, har en innovativ design og appstøtte som WPBakery, for svært tilpassbar bilde- og videodisplay..

Selge noe juridisk innhold eller konsultasjoner? WooCommerce er fullt kompatibel, og vil være nyttig for online transaksjoner.

Få det herDemo

Advokatbase

Advokatbase

Helt responsive sidelinjer med flere lag med gratis Master Slider-layout? Advokatbase er en av de mest levedyktige WordPress-malene for lovlige nettsteder.

Det er lastet med funksjoner som Page Builder og Attorney Post Format for unike seksjonsdesign, mens WooCommerce støtter online-salg av kurs og treninger!

Få det herDemo

rettferdig

rettferdig

Justly er kreativt direkte med sine fremste, glidebrytere i full lengde og animasjonsdesign i sanntid. Bygg et vakkert og sterkt nettsted ved hjelp av Visual Page Builder, og skyhøye netttrafikken din med Bootstrap, alt inkludert som kjente apper.

Det er søkemotorvennlig og mobil enhet klar! Perfekt for profesjonell rett og konsulentwebsteder.

Få det herDemo

Menneskerettigheter

Menneskerettigheter

Vil du lage en sterk sak? Velg deretter HumanRights.

Det er Drag-and-Drop Builder-plugin som lager tilpassede oppsett, og Slider Revolution viser må-se bilder og effekter.

Det er språket for oversettelse, og de avanserte temalternativene gjør det mulig å utpeke websidekonstruksjon! Det er et av de sikreste WordPress-temaene for forretninger og jus.

Forbes kom med nøyaktige spådommer om musikktendenser i 2019 og sa “Major labels mister mojo” og “Streaming er forandring av sangstrukturer”.

Det forteller oss at en musiker, et band og til og med en låtskriver nettsted skal være utstyrt med spennende bilder og innhold, og enda viktigere, lydmusikk av høy kvalitet som kan streames live på nettstedet ditt!

Kommer neste er våre siste WordPress-temaer for musikere; og du forteller oss, hvilke av valgene våre som vil bli høye som det offisielle nettstedet ditt?

Få det herDemo

Flerbruks-WP-temaer

Mesmerize Restaurant

Mesmerize

Mesmerize er et WordPress-tema som ikke har noen spesiell sjanger, det kan tilpasses på alle måter. Den har en WYSIWYG-editor som lar deg redigere når du klikker på noen av elementene på siden.

Det er forhåndsdesignede seksjoner tilgjengelig som hjelper deg med å bygge siden raskt. Det lar deg kombinere designalternativer som bakgrunner, overskriftsoppsett, grafisk separator, overlay samt media. Det er et flerbruks-tema som kan brukes til alle typer nettsteder eller blogger.

Få det herDemo

Musiker WP-temaer

Flicker

Flicker

Flimmer er et optimalt WP-tema for musikalsk karriereutvidelse. Det kan tilpasses helt, med Unyson-appen for å dra og slippe forskjellige oppsett og seksjoner.

Nevnte vi AccessPress, som vil sette og vise mediekontoer for fansen din?

Og hold abonnentene dine informert om oppdateringene dine ved hjelp av Mailchimp-appen!

Få det herDemo

Croma Nika

nika

Hjemmeside-post, karusellgalleri for bildene dine og Share Post-apper sørger for at Nika er en del av musikk WordPress-temaene som gir et iøynefallende design.

Tilpassede bannere og bakgrunner skaper levende bilder, og det er utstyrt med Bootstrap og streaming-evne til å øke nettstedbesøkene dine!

Få det herDemo

Musico

Musico

Live lettering med sanntidseffekter. Musico er en ledende generator med forhåndsinnspilte plugins som Music Player og Discography-oppsett for et spennende utseende.

Ved å dra nytte av de inkluderte appene som Social Media Post og WooCommerce, vil nettstedet ditt kunne vise frem konsertgalleriet ditt og godta penger på nettet.

Få det herDemo

Muziq

Muziq

For en fantastisk design er MUZIQ et førsteklasses valg for musikkartister. Den skarpe utformingen og det valgfrie nettstedet på flere sider eller flere sider gir kreativ kontroll.

Intern support for store strømmetjenester er inkludert, og morsomme funksjoner som Audio Player lar deg spille musikken din direkte fra siden din!

Få det herDemo

Musiker WordPress-temaer

Frodig våken

Det mest interessante ved Awake er 3D-menyen, som lar deg skyve, skalere eller rotere den! En energisk modell med Visual Composer for skarpe landingssider.

Gig Manager-appen planlegger og viser dine neste opptredener, mens du også streamer musikken din live!

Få det herDemo

Kjæledyrstrenere WP-temaer

Pets World

Kjæledyrverden

Pet World har alle fikseringer for et fantastisk nettsted: MegaMenu for navigasjon på nettet, Pet Forms for klientorganisasjonen, unike kjæledyrsider og videoopplæring for trening og kurs!

Bruk sidebyggeren til Blogg og Galleri for å vise innholdet ditt med kjæledyret sammen med seerne dine, og utform ditt nye nettsted i dag!

Få det herDemo

Peto

PETO

Vil du tiltrekke deg flere kjæledyrforeldre? PETO kan hjelpe.

Den har flere hjemmesidealternativer, WPBakery for effektiv sidebygging, og er mobilvennlig og søkemotorklar!

Beste delen? Du kan interaktivt vise frem produktene dine i 360-visning! Ikke bekymre deg, det følger også med WooCommerce slik at du kan godta online betaling.

Få det herDemo

Petz

Petz

Petz er et fargerikt Pet Club-tema som gir mulighet for interaktiv og underholdende design. Funksjoner som Video Slider, sammen med ubegrensede fargemaler, lager et illustrerende nettsted for seerne dine.

Har du en blogg? Bruk bloggformatene til å videresende innholdet ditt på en stilfull og merkbar måte!

Få det herDemo

kjæledyr kennel

Kjæledyr Kennel

Med forskjellige hjemmesidealternativer, glidebrytere på fullskjerm og videoer, sammen med personalisering av menyer og innhold, og rask lasting av sider, er nettsteddesign med kjæledyr Kennel enkelt!

Pets and Vets, kan du være trygg på at det vil gi deg fleksibel tilpasning, forbedringer i søkemotorene og online betalingsalternativer for det nye nettstedet ditt.

mine kjæledyr

Dyreplanet

Animal Planet er et 100% redigerbart kjæledyrstema som har spesialiserte innleggstyper, flere fargealternativer og fantastiske glidebrytere for å vise kjæledyrbildene dine.

Den er også optimalisert for topplisting på søkemotorer, og nyt de interaktive appene som lar deg dele innholdet ditt på sosiale medieplattformer.

Få det herDemo

hunder

hunder

Den innebygde tematilpasseren for hunder skaper en solid webdesign ved å bruke apper som Bootstrap for å oppgradere sidene dine, og kvaliteten på responsen slik at den blir attraktiv på alle mobile enheter.

Sideoppsettene og forskjellige fargeskjemaer vil også gi et spesialisert preg for å forbedre nettstedet ditt!

Få det herDemo

husdyrklubb

Hvite dyr og kjæledyr

White Animals and Pets er et sterkt kjæledyrstema på grunn av to funksjoner: Bootstrap og Cherry framework; de gir det kraftigste løftet til nettsidene dine.

Og med valgfrie spesifikasjoner for flerfarget layout, innholdsformatering og glidebrytere for bildene dine, vil det skape en forbedret og positiv webdesign!

Live PreviewDemo

Fotografi WP-temaer

Ny blogg

Ny blogg

Ny blogg er et gratis tema laget for Magasiner, Aviser og Bloggere som bruker WordPress. Den lar deg sette inn Site Logo, Header image, tagline, etc. De har ikke tilbudt en tilpasset widget slik at selv nybegynnere kan lage sin egen webside.

Den er utstyrt med en overskriftsseksjon, glideborddel for bannere, funksjonsinnleggsseksjon, blogginnleggsseksjon og også en sosial seksjon.

Få det herDemo

Fotograf

Fotograf

Med en brukervennlig galleristruktur, videoinnstøpte plugins og zoombare bilder, presenterer Fotograf et minimalistisk, distraheringsfritt tema for det kreative nettstedet ditt.

Den responsive designplanen og det komplette bloggsystemet er viktige komponenter som viser ditt livlige galleri og kobler deg og bildene dine til flere seere.!

Få det herDemo

Fluxus

Fluxus

Et fotografering WordPress-tema som fokuserer på innholdsporteføljer.

De særegne horisontale og rutenettoppsettene, sammen med videostøtte, gjør det enkelt å vise frem bildene dine side om side.

Og med funksjonelle funksjoner som animasjon, integrering av sosiale medier og blygenererende knapper og faner, representerer Fluxus et profesjonelt og effektivt fotograferingstema.

Få det herDemo

Bro

Bro 180

“Bestselgende tema” Bridge 180, bruker en åpen tilpasset design som kan tilpasses på nettstedet ditt.

Det er kunstnerisk og kortfattet og kommer fullastet med bemerkelsesverdige funksjoner som Visual Composer for jevn nettbygging, og fleksibel typografi og farger.

Morsomt faktum! Den inkluderer også 4 premium-apper, verdt over 100 dollar!

Få det herDemo

pinhole

pinhole

Fullt kompatibel med utstillingsvindu og design av galleriet, er Pinhole et unikt WP-tema som bruker viktige funksjoner som fotoisolering og nedlasting av bilder.

Har du en fotograferingstjeneste? Da er WooCommerce en nødvendig plugin som vil hjelpe nettstedet ditt med å generere potensielle kunder, og konvertere seerne til klienter!

Live PreviewDemo

Svart sølv

Blacksilver

Den mest spennende delen om Blacksilver er dens elegant designede lysbildefremvisningselementer og filterfunksjoner for hvert bilde for enkel galleristyring.

Mer imponerende er den innebygde korrekturtillegget for bilder og typografi, i tillegg til å kunne markedsføre og selge bildene dine med WooCommerce, som er inkludert!.

Få det herDemo

Oppskrift Blogger WP-temaer

Culinier

Culinier

Et fremste WordPress-oppskrifttema for et morsomt kulinarisk nettsted er Culinier WordPress.

Den har funksjoner som glider i full lengde og innstillinger som kan tilpasses, slik at det kulinariske nettverket ditt kan se oppskriften din, eller legge igjen en kommentar på bloggen din.

MegaMenu-appen lar deg lage menyen på din måte! (Vår favorittfunksjon!)

Få det herDemo

Epicer

Epicer

Epicer kommer fullastet med fordelaktige funksjoner for både oppskrifter og blogger som ubegrensede fargeskjemaer, Visual Composer-kompatible, tilpassbare sidealternativer og enkel knappdesign for navigering..

Og ved å bruke den episke rutenettet i galleri-utformingen, skaper det et profesjonelt nettsted for den lidenskapelige kokken.

Få det herDemo

Talisa

Talisa

Talisa presenterer en enkel og fullt tilpassbar webside-design, med vekt på funksjoner relatert til favorisering av mat, oppskrift og galleri..

Med ubegrensede farger, videostøtte og oppskriftsvurderingsfunksjonen er den satt opp til å være et smakfullt nettsted for alle seerne dine.

Få det herDemo

Krydret blogg

Krydret blogg

Spiced Blog er definitivt designet med matbloggeren i tankene. Visual Composer og WP Customizer lager et skarpt nettsted ved å bruke de forskjellige premade Blog-Style-formatene.

Feed for sosiale medier og MailChimp støttes også!

Dette oppskrifttemaet er veldig responsivt for å vise frem kvalitetsmat.

Katie Lundin fra Crowdspring Blog sier: “75% av forbrukerne bedømmer selskapets troverdighet og pålitelighet etter webdesign.”

Så hvordan lager du et nettsted som kundene synes er positive og enkle å jobbe med?

Katie har svaret i sin artikkel som beskriver de 7 moderne webdesigntrender for 2019, som vil gi deg de beste tipsene om hvordan du lager et toppnivå-nettsted med WordPress-temaer for blogger.

Få det herDemo

Reiseblogg WP-temaer

Gucherry Blog

Gucherry Blog

Gucherry Blog-tema er et Gutenberg-kompatibelt WordPress-tema for bloggere, og det er fra EverestThemes. Det kan brukes til nettsteder som er til matblogging, mote, restauranter, musikkband, reiser, nyheter osv.

Den består av flere glidebrytere for innlegg, bildealternativer for Fallback, fargevalg og mye mer. Du kan se dette temaet på hvilken som helst av enhetene dine.

Få hitDemo

Vigabonds

Vagabonds

Med sin enorme og mangfoldige blogglayout og dra-og-slipp-evne, bruker Vagabonds temakjernefunksjoner for å forbedre nettstedet ditt interaktivt.

Det er enkelt å tilpasse, har mange galleri-design og gratis apper som Revolutionary Slider for å vise frem landskapsbildene dine, og gi for å motta gaver til din neste tur!

Få det herDemo

Loggbok

Loggbok

Loggbok er et personlig bloggingstema som er tilgjengelig gratis. Den er designet for forfattere, reisende, matbloggere osv. Som vil ha et WordPress-tema for personlig bruk. Den har en enkel design og er kompatibel å se på andre enheter også.

Temaet består av bare 3 farger – rød, svart og hvit bakgrunn. Det er viktig å ha begrensede og anstendige farger på nettstedet, fordi det vil hjelpe deg å forbedre konverteringsfrekvensen på nettstedet.

Få det herDemo

Nettlogg

Nettlogg

Nettlogg er et tema som består av to kolonner på siden. Den første kolonnen består av artiklene og innholdet som en blogger ønsker å vise, og den andre kolonnen er en smal som består av informasjon om forfatteren så vel som annonser.

Dette er et gratis kreativt WordPress-bloggingstema for forfattere så vel som artister, og det støtter også RTL-språk.

Live PreviewDemo

Advertex

Advertex

Annonsen er et fremtredende WordPress-reisebloggetema fordi det er bildefokusert. Den bruker funksjoner som Smart Slider 3 for å illustrere bildene dine på en ren måte.

Sørg for å bruke sosiale koblinger-funksjonene, MailChimp og de forskjellige innleggsformatene dine for å dele opplevelsen din med reisestammen.

Få det herDemo

Reiseblogg WordPress-temaer

Ailsa

Flere oppsett, forskjellige bloggformater, ubegrensede fargeskjemaer, Web Builder for ultimate tilpasning, video- og bildestøtte … Ailsa er et utmerket valg for smarte, personlige eller profesjonelle bloggere.

Nevnte vi at det også er søkemotorvennlig? Det gjør det lettere for seerne å finne nettstedet ditt på Google!

Få det herDemo

Reiseblogg WordPress-temaer

TripTastic

TripTastic er morsom, levende og kan tilpasses på din hjemmeside.

Den har to typer interaktive gallerier, videostøtte og lydspiller for et spennende design!

Det følger også med Bootstrap, som gjør det veldig søkemotorvennlig, så vær forberedt på mange nettstedsbesøk!

Få det herDemo

Blogy

Blogy

For den minimalistiske bloggeren er Bloggy det ultimate reisetemaet.

Nettoppsettet på én side skaper en personlig brukeropplevelse mens den er satt opp for rask nettlasting med alternativene Advance Theme.

Det gir deg designkontroll, noe som gjør sidene dine ekstremt tilpassbare og svært lydhøre for seerne dine.

Våre venner på Advancing Travel Insight delte globalt et morsomt faktum: Folk viser alltid sine velsmakende måltider via sosiale medier, så omtrent halvparten av alle reisende planlegger sitt neste eventyr basert på mat.

Det er en pågående og ekspanderende trend kalt “matturisme”. Hvor kreativ!

Hva betyr dette for reisebloggere? Det beviser at webdesign av reisetemaer er viktig for å utvide virksomheten din.

For å bli koblet til dine lokale restaurantkjeder, mamma-og-pop-butikker og til og med nabolaget vingård, og bruke den til å utvikle et deilig nettsted som vil gi rik verdi til seerens velsmakende opplevelser.

Få det herDemo

Yoga Trainer WP-temaer

Gymedgeyoga

Gym Edge

Vil du ha et rent design som også er mobilvennlig? Så sjekk ut Gym Edge.

Den er utstyrt med mer enn 10 hjemmesidestiler, og funksjoner som klasseplaner, trenerstilnett og til og med en kalkulator for kroppsmasseindeks!

Forbli relevant ved å bruke dette komplette Fitness Personal Trainer-temaet!

Få det herDemo

Yogax

Yoga X

Yoga X er et fullt funksjonelt kondisjonstema som støtter nødvendige apper som TimeTable Scheduling, coaching og klassedetaljer, og medlemspålogging.

Lag nytt innhold med dra-og-slipp-appen Visual Composer, og lek deg rundt med ubegrensede fargeplater for en svært personlig, helhetlig og morsom webside!

Få det herDemo

Yoga Trainer WordPress-temaer

Cosmedix

Cosmedix legger vekt på bilder og et skarpt oppsett. Den har en fleksibel formatering på én side eller flersidig og er enkel å tilpasse.

Hvis du vil vise frem galleriet ditt, sende oppdateringer eller selge yogaforhandlingen, kan du glede deg over sosiale delings- og WooCommerce-appene som er inkludert.

Få det herDemo

Leezen

Leezen

Leezen er et fantastisk tema for Health Wellness Yogi, og har et målrettet design for å markedsføre klasser, attester eller kurs..

Blogginnlegg-formatene gjør at innholdet ditt ser mer attraktivt ut, og Bootstrap er også en funksjon, slik at mange besøkende enkelt kan finne og besøke nettstedet ditt!

Få det herDemo

Namaskar

Namaskar

Gjør ditt webdesign enkelt med Namaskar! Elementor-plugin gir enkel dra-og-slipp-konstruksjon, og en særegen blogglayout skaper et responsivt design.

Oh, og dra nytte av den kule Cherry Social-appen, som gjør det mulig for ditt sosiale mediefôr å være live på nettstedet ditt!

Få det herDemo

Trener

Trener

Coach har en førsteprioritet for tjenesten, ved å bruke sine funksjoner for å presentere klasser, TimeTable og tidsplaner og oppdateringer, i forkant av nettstedet ditt for å generere flere klienter.

Elementor vil bygge nettstedet ditt og vise galleriet for deg, som er en flott tidsbesparelse for helse- og yogainstruktører.

Få det herDemo

Er disse funksjonene gunstige for deg? Og selv med disse fantastiske temaene, hvordan bygger du nettstedet?

Hva med WordPress-temaer for virksomheten? Vil det virkelig bidra til å øke nettrafikken og kundekretsen?

Ja! Temaene er designet med suksess for deg!

Så … er du i stand til å designe din egen webside?

Kommenter tankene dine om hvordan du designer det, og la oss se hvordan det nye nettstedet ditt vil bli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map