23 bedste SEO-værktøjer til at øge markedsføring af websteder i 2020

God søgemaskineoptimering (SEO) er alt.


For hvis du vil have folk til at se dit websted, købe produkter fra din butik eller læse dit indhold, vil du have, at folk skal finde dit websted gennem søgemaskiner.

Okay, det ved du sandsynligvis. Men:

Du spekulerer måske på, hvorfor du har brug for at vide om SEO-værktøjer – er ikke så simpelt som at google rundt og være sikker på at bruge visse ord, der ser ud til at give søgninger?

Brug af nøgleord er en del af det, men det er FAR fra hele historien.

Der er en masse teknologi, der går ind på, hvordan søgemaskiner sorterer og prioriterer websteder. At få dit websted til at rangere højere og højere på søgeresultaterne ER meget muligt, men du er nødt til at være på toppen af ​​forskellige ting.

Heldigvis er der MIG software derude til at håndtere SEO. Der er en hel række til disse – nogle er enkle gratis SEO-værktøjer, der hjælper dig med at komme med nøgleord.

Andre er komplekse og dyrere softwareprodukter, der har en masse SEO-værktøjer i en tjeneste.

I denne gennemgang vil jeg gennemgå de 23 bedste SEO-værktøjer til overvågning og revision af dit websted (men nogle gør selvfølgelig meget mere).

Jeg vil overveje essensen af ​​softwaren / virksomheden, derefter funktionerne og slette op med prisklassen. Fordi dette er en lang liste, skal du forstå, at jeg ikke kan dække alt… men det væsentlige vil være der!

Efter de første par elementer på denne liste, vil du indse, at mange af funktionerne er de samme – eller overlapper hinanden.

På grund af dette vil jeg holde op med at forklare dem temmelig tidligt for at spare alle energi på noget.

hostingpillBedste SEO-værktøjer til at øge marketing af websteder i 2020

 1. CognitiveSEO
 2. Raven Tools
 3. BAVOKO
 4. SEOptimer
 5. SEO Site Checkup
 6. SEO PowerSuite
 7. Mangools
 8. Keywordtool.io
 9. SmallSEOTools.com
 10. Money Robot Submitter

Parat? Lad os gå:

1. KognitivSEO

cognitiveSEO

Ooh, et cool, smart-klingende navn!

CognitiveSEO begyndte tilbage i 2009-2010 og gik officielt live i 2011. Siden da er virksomheden vokset i sit antal brugere, teammedlemmer og funktioner.

CognitiveSEO sætter en ære i de funktioner, det tilbyder, og det løber regelmæssigt nye ud.

cognitiveseo

Så kort sagt – hvad er brugen af ​​dette værktøj?

CognitiveSEO er et sæt værktøjer designet til at hjælpe dig med at rangere og overvåge dine websteder bedre. CognitiveSEO giver masser af indsigt og analyser af digital markedsføringsstrategi.

Det gør en masse ting på én gang – det er bedst at tænke på CognitiveSEO som en multitool. Her er nogle af de vigtige funktioner:

Funktioner:

 • Site Audit: dette værktøj kæmper gennem dit websted og lader dig vide om dybest set alle de problemer, dit websted kan have, der vil have indflydelse på din trafik.
 • CognitiveSEOs backlink-analyse samler data fra betroede databaser og giver dig derefter fantastiske backlink-indstillinger.
 • Google Penguin’s nylige udvikling har taget en masse af webstets søgerangeringer nede. Men CognitiveSEO tilbyder et Google Penguin Recovery-værktøj, så du kan finde ud af, hvorfor du er blevet straffet, og kan hurtigt fjerne problemerne.
 • Værktøjet Rank Tracker er noget, du sandsynligvis er fortrolig med – det giver dig grundlæggende mulighed for at spore søgeordsrangeringer. MEN, det er mere dybtgående end gennemsnittet. Og især kan det give detaljer om spore søgeord efter by, land, sprog osv.
 • CognitiveSEOs digitale marketingrapporter tilpasses til din digital markedsføringsstrategi.
 • SEO-betjeningspanelet er unikt, fordi det er meget tilpasses, og kan vise TUSENTE af målinger, som du ønsker.
 • Gode ​​værktøjer til indholdssynlighed giver dig mulighed for at se på det sociale medieaktivitet på dit marked, så du kan finde dine konkurrenters strategier og overgå dem.

CognitiveSEOs prisklasse er ret enkel:

Du kan betale for enten Starter- eller Business-pakken. Startpakken er $ 129,99 betalt måned til måned, men gennemsnittet udgør $ 89 om måneden, hvis du vælger at betale årligt i stedet.

Erhvervslivets prisfastsættelse er brugerdefineret, og den har flere funktioner end Starter-planen. Starter kommer med et væld af funktioner, misforstå mig ikke, men Business Tier niveauer tingene markant.

Generelt fremtræder CognitiveSEO virkelig som en ultimativ SEO-multitool med mange funktioner!

2. Raven Tools

Raven Tools

Raven Tools er en temmelig succesrig SEO-virksomhed.

Ifølge sit websted bruger tusinder af agenturer og freelancere det. Og en af ​​de mest bemærkelsesværdige?

raveværktøjer

Thomson Reuters, det selskab, der inkluderer den verdensberømte Reuters nyhedsgruppe. Så det er en ret stor kunde!

Raven Tools ligner nu CognitiveSEO, idet det primært er et multiverktøj: det er en alt-i-én SEO-pakke.

Her er nogle af højdepunkterne i de funktioner, Raven Tools tilbyder:

Funktioner:

 • Raven Tools giver dig mulighed for at lave markedsføringsrapporter baseret på tonsvis af forskellige kilder og omkring tonsvis af forskellige ting. Fra webstedsanalyse til sociale medierapporter, kan du dybest set bruge disse til at se på noget.
 • Konkurrenceundersøgelsesværktøjet har faktisk en masse værktøjer / funktioner i sig selv. Der er værktøjer til at se på dit eget websteds ydelse, se på din konkurrence og få adgang til Domain Research Central.
 • Webstedsrevisionsværktøj, bekvemt organiseret i et enkelt dashboard, der tegner sig for 6 forskellige typer problemer.
 • Søgemaskine rangsporing (SERP), nøgleord rangeringskontrol og kontrol af backlink.
 • Link Spy: lader dig finde gode links baseret på sider, der rangeres i dine fokusnøgleord, og overgå dine konkurrenters backlink-spil.

Raven Tools ‘priser varierer fra $ 79 om måneden til $ 399 om måneden over FOUR niveauer. Desuden er der også en virksomhedsplan med tilpasset prisfastsættelse – så der er masser af muligheder at vælge imellem!

Det er, hvis du betaler årligt. Betalt måned til måned varierer planerne fra $ 109 til $ 479 om måneden.

Generelt er Raven Tools en anden stor alt-i-en SEO-revisor og reporter. Det er brugervenligt og gør næsten alt.

Prøv Raven Tools

3. BAVOKO

bavoko

Jeg har hidtil talt meget om alt-i-en-værktøjer. Brace dig selv:

Fordi Bavoko er et andet alt-i-en SEO-værktøj. Men ved du hvad der adskiller Bavoko?

Det her:

bavoko wordpress plugin

Bavoko er et WordPress-plugin!

Dette betyder, at det især er et godt værktøj til WordPress-websteder og kan integreres problemfrit i din WordPress-styring.

Her er noget af, hvad Bavoko gør:

Funktioner:

 • Med indholdsoptimeringsværktøjer kan du optimere dine sider og indlæg så meget som muligt. Værktøjerne er knyttet til toppen af ​​hvert indlæg i WordPress-editoren.
 • Søgeordssøgning op til 25.000 nøgleord via Google Search Console. Bavoko giver masser af data og indsigt om nøgleordene.
 • Integreret crawler på siden giver hurtig (og detaljeret) rapportering om indhold, foretager hurtige redigeringer af metatitler og beskrivelser osv..
 • Backlink-analyse og et disavow-værktøj til at fjerne spam-links.
 • Bavoko tilbyder faktisk detaljerede sidehastighedsanalyser, hvilket er fantastisk, fordi dit websteds hastighed øger dine søgerangeringer (og er mere behageligt for dine besøgende).

Du spekulerer sandsynligvis på, hvor meget det hele koster. Heldigvis er Bavoko et af de mere overkommelige SEO værktøjssæt, der er tilgængelige.

Specifikt er den første plan GRATIS! Selvom de er begrænset, er gratis SEO-værktøjer altid rart at vide om.

De betalte planer har nok funktioner til virkelig at blive betragtet som et værktøjssæt, og dem spænder fra $ 19.99 om måneden (Professional) til $ 99.99 (Business). Og selvfølgelig er der også forretningsindstillinger med tilpasset prisfastsættelse!

Alt i alt er Bavoko et alt-i-ett-værktøj, men det er på den mindre side og er især rettet mod WordPress-websteder.

Prøv gratis Bavoko-værktøj

4. SEOptimer

SEOptimer

SEOptimer har en ret god oprindelseshistorie:

Det var oprindeligt kun et side-revisionsværktøj i 2012 og blev et af de mest populære GRATIS revisionsværktøjer på internettet.

Nu har SEOptimer meget flere funktioner, men det handler stadig grundlæggende om revisioner – faktisk produceres det MILLIONER af dem.

seo optimer

Så som sagt, SEOptimer er hovedsageligt stadig et revisionsværktøj. Her er, hvad det tilbyder:

Funktioner:

 • White Label SEO Audit værktøjet er en STOR funktion i SEOptimer. Dette giver dig i bund og grund mulighed for at generere White Label SEO-revisioner. De er skrevet enkelt og ser elegante ud, og du skal bare uploade dit virksomheds / bureaus logo og detaljer – så du kan levere brandede rapporter til dine kunder.
 • White Label-audits kontrollerer dybest set alt, hvad der er relevant, og kan også tilpasses udseende. Du kan vælge farver, skabeloner, forskellige sprog osv.
 • Integreret revisionsværktøj: dette giver dig mulighed for at integrere en simpel revisionsformular på dit websted. Indlejringsværktøjet er blevet brugt på enhver mainstream CMS og webstedsbygger og er temmelig let. Derefter skal dine besøgende bare klikke på den og boom – få en hurtig revision.
 • Det integrerede revisionsværktøj giver dig også mulighed for at sende kunderne en “tak” e-mail, der inkluderer den revision, de har modtaget som en PDF. Plus brugerdefinerede beskeder og dit firmalogo og æstetik.
 • SEO-crawler leverer særlig enkle (læse: læsbare og brugervenlige) rapporter om alle problemer på dit websteds sider. Problemerne vises i realtid, da gennemsøgningen fungerer gennem dit websted, hvis du er interesseret i at se dem hurtigt.

Du har måske bemærket, at jeg sagde, at SEOptimer var et populært GRATIS revisionsværktøj.

Sagen er, at det plejede at være. I dag har det en gratis prøve i 14 dage, men den er faktisk ikke gratis.

Den faktiske prisklasse er spredt over tre niveauer på $ 19, $ 29 og $ 59 om måneden.

Hvert niveau har forskellige funktioner: primært er det første niveau enkelt og giver dig mulighed for at håndtere flere ting. Andet og tredje niveau giver grundlæggende den hvide etiket og indlejringsværktøjer (nævnt ovenfor).

Grundlæggende for SEOptimer er, at det er på den enklere side i sit fokus – men det har stadig masser af funktioner. Det er et STORE værktøj til at udføre bulkrapportering og revidere et stort antal kunder eller kundeemner.

For ikke at nævne, det er bare fint at tage sig af dine egne websteder!

5. SEO Site Checkup

SEO Site Checkup

SEO Site Checkup er en meget ligetil virksomhed med en meget ligetil baggrund.

Det er en masse SEO-proffere, der har forsøgt at lave et let sæt SEO-værktøjer til at øge dit websteds placering af søgemaskiner.

Så dybest set er SEO Site Checkup et bundt af værktøjer, der sigter mod at forenkle SEO-styring, primært som et overvågnings- og rapporteringsværktøj.

Kort sagt, tænk på navnet – det er en SEO-kontrol. Let!

Her er nogle af højdepunkterne:

Funktioner:

 • Der er ganske mange GRATIS SEO-værktøjer, selvom de er lidt enkle.
 • SEO Site Checkup har også hurtige, let at redigere SEO-rapporter fra white label.
 • SEO-rapporter er skrevet meget tydeligt og har meget klare anbefalinger til, hvordan man løser visse problemer.
 • Side-ved-side SEO-sammenligninger for op til 5 konkurrenter.
 • Ubegrænset analyse og automatisk overvågning baseret på 30+ variabler fortæller dig, hvordan din samlede SEO-score ændres.
 • De fleste grundlæggende værktøjer, såsom kontrol af backlinks, evnen til at overvåge regioner, overvåge webstedshastighed og så videre.

SEO Site Checkup har tre niveauer: Basic, Webmaster og Professional. Det første niveau får kun 300 SEO-analyserapporter maksimalt, mens de to andre får ubegrænsede rapporter.

Jo højere din niveau, jo flere søgeord, konkurrenter og regioner kan du overvåge.

Årligt betalt ligger priserne fra $ 22,45 om måneden til $ 71,95 om måneden. Når der betales månedligt, varierer intervallet ikke – $ 24,95 til $ 79,95.

Grundlæggende: SEO Site Checkup er fokuseret på at kombinere en række forskellige værktøjer og dybde med brugervenlighed, hvilket er fantastisk – da en masse alt-i-et-værktøj kan blive kompliceret for begyndere.

Det er derfor lidt på den enklere side, men er alligevel ret magtfuld.

6. SEO PowerSuite

SEO power suite

Uden tvivl er SEO PowerSuite en af ​​de mest berømte og anerkendte SEO værktøjssæt på markedet lige nu.

SEO PowerSuite er ikke så forskellig, grundlæggende, fra en masse af de andre navne her. Det er et bundt af et par kraftfulde SEO-værktøjer.

Men SEO PowerSuite er især etableret, som jeg sagde:

SEO PowerSuite

Det er klart, at disse er kæmpe navne, der kan genkendes for alle – så der skulle ikke være nogen tvivl om SEO PowerSuites effektivitet.

Som nævnt er SEO PowerSuite et par værktøjer i en pakke. Specifikt er det dybest set FIRE hovedværktøjer, der hver tegner sig for en anden del af SEO-processen:

En rang tracker, SEO SpyGlass, webstedsrevisor og LinkAssistant.

Du ved sandsynligvis kerne ved disse nu, men jeg vil gennemgå nogle af højdepunkterne:

Funktioner:

 • Rank tracker ser på placeringer i over 300 søgemaskiner og har over 17 søgeordsforskningsværktøjer. Desuden leveres konkurrenters placeringer og rapporter let.
 • SEO SpyGlass er dybest set tilbundsgående forskning på backlink og anti-penalty-revisioner. Der er OVER 50 målinger, side-ved-side-sammenligning af værkerne!
 • Webstedsrevisor er præcis, hvordan det ser ud: en detaljeret gennemgang, der indeholder alt fra tekniske problemer til indholdsproblemer.
 • LinkAssistant er også nøjagtigt, hvordan det lyder: hjælper dig med hurtigt at administrere og verificere links, finde nye, har rapporter til linkopbygning osv..
 • Generelt er SEO PowerSuite meget brugervenlig.

SEO PowerSuite har tre niveauer: Gratis, professionel og Enterprise.

Som du har gætt, er det gratis niveau gratis! Det er hovedsageligt begrænset ved ikke at lade dig gemme projekter eller eksportere data. Så du kan dybest set gøre dine undersøgelser og revisioner, men du kan ikke holde meget.

Men hvem vil virkelig klage over gratis SEO-værktøjer?

Uanset hvad er de næste to niveauer $ 299 og $ 699.

Jeg ved, jeg ved – HVAD?!

Det er ikke pr. Måned. Priserne står for den fulde årlige adgang til suiten uden ekstra gebyrer undervejs. I modsætning til de fleste tjenester til noget sammenlignelige priser har SEO PowerSuite ingen begrænsninger på antallet af projekter, websteder, nøgleord eller backlinks til analyse.

Så det er bestemt rigtigt, at for nogle virksomheder kan dette være lidt stejlt. Det lønner sig bestemt på lang sigt, men hvis du ikke har råd til at spare ved at betale op på én gang, kan du have det bedre med en anden mulighed.

MEN… hvis du allerede er klar til at købe en SEO-pakke til en årlig pakke, er disse priser STORE.

SEO PowerSuite er helt klart en robust pakke med SEO-værktøjer … der faktisk er meget omkostningseffektive i det lange løb!

7. Mangools

Mangools

Ah, hvad er bemærkelsesværdigt ved Mangools?

Navnet, virkelig. I tilfælde af at du ikke har besøgt deres websted, ja, Mangools er faktisk Mango-tema. Det er som, mango + SEO-værktøjer. Sjovt.

Uanset hvad, Mangools har eksisteret siden 2014, så den er stadig ret ung, men den er blevet ret veletableret i den tid.

Her er hvor godt etableret:

Mangools

Okay, dang.

Hvis du læser det sidste emne – SEO PowerSuite – finder du Mangools lidt kendt. Ligesom SEO PowerSuite bruges Mangools af almindelige mennesker og store mærker.

Og Mangools består i det væsentlige af fem SEO-værktøjer:

KWFinder (til nøgleordssøger), SERPChecker, SiteProfiler, SERPWatcher og LinkMiner.

Her er nogle højdepunkter:

Funktioner:

 • KWFinder er, ja, en søgeordssøger. Det er MEGET brugervenligt og fokuserer på at fortælle dig kernen i, hvor let / stærkt søgte visse søgeord er at bruge. Plus, hurtig konkurrentrangering, historiske data for søgevolumen osv.
 • Bortset fra at være et ret almindeligt Google SERP-analyseværktøj, har SERPChecker også lokaliserede SERP’er til mere end 50.000 placeringer. Hurtige simuleringer og fremskrivninger af virkningen af ​​dine rige uddrag (som svarbokse eller karrusler) plus flere placeringer fra dine konkurrenter.
 • SiteProfiler er SUPER effektiv. Det er endnu mere strømlinet end de fleste webstedsprofilere, og fortæller dybest set det meste af hvad du har brug for at vide om SEO-autoritet til enhver URL, du indtaster. Det er et godt værktøj til hurtig indsigt i, hvad din konkurrence laver … eller ikke gør.
 • SERPWatcher, igen, er virkelig brugervenlig, hvilket er godt til håndtering af mere kompleks info. Det giver dig dybest set kendskab til det sted, der er organisk i trafikken.
 • LinkMiner – du vil være bekendt med dette nu, men det er dybest set en kraftig backlink-checker.
 • Generelt er en af ​​de store fordele ved Mangools dens adgang til massive databaser og dens evne til at udnytte MANGE information. Men Mangools har en stor styrke i at IKKE være for kompliceret omkring den info, den præsenterer.

Okay, så da jeg opsummerede SEO PowerSuite, var den generelle konklusion, at det var omkostningseffektivt i det lange løb, men stadig en smule meget at hoste op på én gang.

Mangools har mange af de samme styrker, som SEO PowerSuite gør – det er også lidt af et heftigt engangskøb?

Faktisk nej!

Mangools har også tre lag: Basic, Premium og Agency. Ingen af ​​dem er desværre gratis.

Ikke desto mindre er prisområdet, hvis det betales årligt, $ 29,90 om måneden til $ 79,90 om måneden. Betalt månedligt, det er betydeligt dyrere:

Intervallet er $ 49 om måneden til $ 129 om måneden.

Efter min opfattelse er funktionerne temmelig afbalanceret mellem niveauerne – Mangools Basic er ikke så grundlæggende, og det vil være nok for de fleste mennesker, der bruger det.

Samlet set er Mangools en prisbillig alt-i-en SEO-suite med et stort fokus på brugervenlighed.

Besøg Mangools

8. Keywordtool.io

Søgeordsværktøj

Keywordtool.io, også kendt som Keyword Tool, er et af de mere spændende poster her.

Hvorfor?

Fordi mange af posterne her er variationer af dyre, alt-i-én SEO-værktøjssuiter, er Søgeordsværktøj en temmelig enkel tjeneste:

Det er et nøgleordværktøj.

OG, det er GRATIS. Men jeg kommer til det senere.

Først og fremmest, hvor pålidelig er det? Det lyder måske en smule skitse først … indtil du ser, hvem der har brugt det:

Keywordtool.io

Okay, så meget hæderligt. Men hvad gør det virkelig??

Kernen er enkel: at alvorligt forbedre dit søgeordsspil. I stedet for at forsøge at gøre en masse forskellige ting ordentligt, forsøger Keyword Tool at gøre nøgleord virkelig rigtig godt.

Så husk, at Søgeordsværktøjet er lidt mere fokuseret, når du ser på denne liste over højdepunkter / funktioner:

Funktioner:

 • Søgevolumen og trends over tid.
 • Konkurrenceniveau for nøgleord.
 • Pris-pr-klik-estimater / prisestimater for nøgleord i Google-annoncer.
 • Generelt er Keywordtool.io god til at give nyttige resultater hurtigt.
 • Flere brugerkonti (afhænger af version).
 • Igen er det grundlæggende i Søgeordsværktøjet HELT GRATIS. Den gratis version fokuserer dybest set på lette søgninger, der genererer masser af nøgleord med fokus og lange hale nøgleord.

Okay, så ganske vist virker denne funktionsliste lidt mindre imponerende sammenlignet med nogle af de andre her. Men den vigtige ting at huske er, at keywordtool.io simpelthen er mere fokuseret på et specifikt aspekt af SEO.

Derudover er temmelig gode data tilgængelige ganske enkelt gratis. Så pro-versionen ville ikke være så dyr, ikke?

Hm:

Der er dybest set tre niveauer: Pro Basic, Pro Plus og Pro Business.

Årligt betalt er intervallet $ 69 om måneden til $ 159 om måneden. Betalt månedligt, det er $ 89 om måneden til $ 199 om måneden.

Se nu, er dette en værdig investering for dig?

Det afhænger virkelig af din egen forretningsmæssige kontekst. For nogle mennesker er overdreven brug af multitools og suiter, og det er en fin investering at fokusere mest på nøgleord.

For andre er den bedste ting ved Søgeordsværktøj den gratis version.

9. SmallSEOTools.com

SmallSEOTools com

Så spørger du måske, hvad SmallSEOTools.com handler om.

Når alt kommer til alt kalder det sig selv SMÅ – hvorfor? Hvad handler det om?

SmallSEOTools.com er dybest set baseret på ideen om, at mange mennesker ikke har adgang til premium SEO-værktøjer, da mange af dem er for høje med hensyn til funktioner og dyre.

Så SmallSEOTools.com henvender sig til de lavere slutbrugere og giver mindre værktøjer, der stadig er nyttige. Dette fokus på tilgængelighed gør det til en af ​​de mest unikke SEO-tjenester derude!

SmallSEOTools.com

Så hvordan fungerer det? Hvordan bruger du det?

Det er superenkelt. Du går til smallseotools.com og klikker derefter på det værktøj, du vil bruge – det ligner ligesom skærmbilledet ovenfor.

SmallSEO-værktøjer har MANGE funktioner, mange af dem er mindre individuelle værktøjer, men her er resumeet:

Funktioner:

 • Tekstkontekstværktøjer: dette sæt værktøjer lader dig primært se på dit indhold. Kontroller for plagiering, grammatik, stavemåde, store og små bogstaver osv.
 • Billedredigeringsværktøjer: omvendt billedsøgning, ændring af størrelse, beskæring, favicon-generation, video til GIF-samtale og mere.
 • Søgeordsværktøjer: ligesom du så på billedet inkluderer dette nøgleordsposition, kontrol af nøgleordetæthed, konkurrenceanalyse og grundlæggende forskningsværktøjer, forslag til nøgleord med lange hale, vanskelighedskontrol med mere.
 • Backlink-værktøjer: grundlæggende backlink-checker, oprettelse af backlink, beregning af linkprisen, brudt linkchecker, backlink-konkurrenter osv..
 • Webstedsstyring: SEO-scorechecker, Google Pagerank-checker, sidehastighedstest, QR-kodegeneratorer, WordPress-temagedetektor, virusscanninger, videooverførere til websteder som Instagram, Facebook osv. Og meget mere.
 • Webstedssporingsværktøjer: linksporing, serverstatuskontrol, Whois-opslag, Mozrank-checker, SSL-checker og meget mere.
 • Proxyværktøjer, der dybest set ser på din IP og giver daglige proxies.
 • Domæneværktøjer: alderskontrol for domænenavn, DNS-poster, bedømmelse af bulkdomæner, IP-opslag til domæner osv.
 • PDF-værktøjer til dybest set enhver form for PDF-relateret konvertering eller redigering: __ til PDF, PDF til __, vandmærker osv..
 • Enhedskonvertering, udviklingsværktøjer, styringsværktøjer til adgangskode, metatagværktøjer … listen fortsætter.

Okay, jeg ved, hvad du tænker: det er en Kæmpe liste med SMÅ værktøjer.

Hvad i alverden koster det?

Nå, her er nogle gode nyheder. Disse er alle helt GRATIS.

Det er faktisk ikke så overraskende. Smallseotools.com er ikke nøjagtigt et alt-i-ett-værktøj. Det er ikke en software, der kombinerer forskellige værktøjer til et enkelt dashboard.

Og nogle af de værktøjer, som du alligevel kan finde gratis online – for eksempel kan enhver google “image to PDF” og finde gratis websteder, der gør jobbet.

Men det giver mening. Smallseotools.com skal være en samling af, ja, små SEO-værktøjer … der er GRATIS.

Ikke alle vil have dette – det er mindre sammensat end premium premium-suiterne. Men alle SEO-værktøjer på side dækker masser af forskellige nicheformål og vil være meget nyttige for low-end og budgetbrugere.

Nemt en af ​​de bedste samlinger af SEO-værktøjer på side og gratis SEO-værktøjer rundt omkring! Du kan give ethvert af deres værktøjer et billede her.

10. Penge Robot indsender

Money Robot Submitter

Du har muligvis hørt om nogle af de andre elementer på denne liste … men hvis du ikke har hørt om Money Robot Submitter, ville jeg ikke blive overrasket.

… Og okay, jeg kan ikke lyve for dig:

Money Robot Submitter har et af de mest udseende websteder med alle navnene på denne liste.

Men, være sikker på, Money Robot Submitter er et rigtigt stykke SEO-software.

Kernen? Money Robot Submitter er for det meste fokuseret på linkopbygning og automatiserede processer (dermed robotdelen af ​​navnet).

MEN, det er ikke alt, hvad det gør. Lad os tjekke det ud:

Funktioner:

 • SEO link building software forenkler linkindgivelsesprocessen og automatiserer en masse link-building. Du kan oprette SEO-linkbygningskampagner temmelig let, selvom jeg ikke er tilhænger af, hvordan softwaren ser ud.
 • Adgang til masser af serverressourcer, hvilket betyder, at Money Robot Submitter hurtigt kan give masser af tilbage-link til dit websted.
 • Indbygget artikel omskrivning og spinderfunktioner, der reducerer risikoen for at blive straffet for duplikatindhold.
 • Daglige lister over websteder leveret af software, der gennemsøger servere konstant, så du altid har steder at indsende dit indhold.
 • Automatisk captcha-løsning håndterer de fleste enkle captchas automatisk og giver support til mere komplekse.

Okay – flere værktøjer, men Money Robot Submitter er stadig primært fokuseret på linksiden af ​​SEO-arbejde.

Så hvad koster det?

Priserne er superenkle: Du kan betale $ 67 om måneden for et abonnement, ELLER du kan betale $ 497 én gang for en levetid softwarelicens.

Er det det værd? Det afhænger virkelig af dig. Personligt synes jeg Money Robot Submitter er en smule skitseret og forældet. MEN i dets kerne gør det sit formål ganske godt.

Ikke alle ønsker at fokusere lige på deres linkspil, men for dem, der virkelig ønsker at oprette deres SEO-linkkampagner, har Money Robot Submitter et godt fokus.

Download Money Robot Submitter

11. SEOTools til Excel

SeoTools til Excel

Så når vi taler om de mindre og mindre berømte SEO-software omkring – nogensinde hørt om SEOTools til Excel?

Jeg forventer, at de fleste af jer ikke har det, medmindre du allerede har været på udkig efter SEO-værktøjer, der fungerer med Excel.

Så kan du gætte, hvad dette værktøj er til?

Ja, SEOTools til Excel fokuserer specifikt på at integrere SEO-styring med Microsoft Excel.

Dette betyder, at det er på den mere avancerede side af SEO-software, men det er bestemt en meget nyttig software for dem, der bruger Excel meget i deres SEO-kampagner.

Funktioner:

 • Grundlæggende er den vigtigste funktion on-side SEO-funktioner. Disse bygger grundlæggende ud og udvider Excel’s evne til at kontrollere, at du har konfigureret dine sider korrekt og optimeret dem til søgemaskiner.
 • SEOTools til Excel leveres også med værktøjer til at se på off-side SEO-faktorer, for eksempel med en backlink-checker.
 • Leveres med masser af integrationer til populære tjenester som Google Analytics eller Majestic.
 • Spideren: giver dig mulighed for at angive en rod-URL eller en liste med webadresser, som Spider-værktøjet fortsætter med at gennemgå.
 • Temmelig let at opbygge din egen Connector til at integrere med eksterne API’er eller tjenester. Nå, let, hvis du allerede bruger Excel til SEO.
 • Mindre “hjælper” -værktøjer til de mindre eller ulige SEO-relaterede funktioner, som Excel mangler.

Prisen for alt det? Det er temmelig enkelt: € 99 pr. Maskine om året.

Og hvis du køber flere licenser, får du rabatter pr. Licens!

Hvis du ikke er bekendt med at bruge Excel til webstedsstyring og SEO, vil dette virke temmelig kompliceret. Og for at være ærlig er det det.

Men de, der allerede gør, vil finde SEOTools til Excel udfylder en niche perfekt: Excel er allerede et stærkt værktøj i hænderne på professionelle online marketingfolk, men det mangler nogle af de ting, der gør det perfekt til eksperter.

12. TheSEOTools.net

seo tools.net

Husker det, da jeg talte om Smallseotools.com tidligere?

Og hvordan det havde til formål at levere overkommelige (meningsfulde, gratis) SEO-værktøjer til folk, der ikke er i premium-SEO-suiter?

Du kan godt tænke på SEO værktøjer som en slags søskende eller fætter.

Se lige det her:

TheSEOTools.net

I hovedsagen er disseotools.net en liste med GRATIS SEO-værktøjer. Du er lige nødt til at gå til webstedet, vælge det, du ønsker, og bruge det.

Her er nogle af hvad der tilbydes:

Funktioner:

 • De fleste grundlæggende SEO-værktøjer, som webstedsanmeldere, forslag til søgeord, backlink-findere og backlinkproducenter, generelle Meta Tag-generatorer og analysatorer og mere.
 • Generator til webstedets skærmbillede
 • Checkere for: Google Indeks, sidehastighed, sideautoritet, domænemyndighed, webstedslinktællinger, socialstatistik og mere.
 • Domænerelaterede værktøjer, som f.eks. Domænealderkontrol og Whois-brikker.
 • Indholdsrelaterede værktøjer: Grammatikcheck, ordtællere, nøgleordspositionscheckere og plagiering og artikelspinderværktøjer.

Så prisintervallet – er jeg sikker på, at det er gratis?

Ja, jeg er. Du kan finde ud af det selv ved at gå til webstedet og prøve noget af værktøjerne!

13. Netpeak-software

Netpeak software

Netpeak-software er et af de mere unikt strukturerede elementer på denne liste.

De fleste af elementerne her tilbyder dybest set alt-i-et-værktøj, vært for en masse separate værktøjer på deres websteder eller har et værktøj, der fokuserer på en bestemt del af SEO-processen.

Men Netpeak?

Netpeak tilbyder TO separate SEO-relaterede software til to dele af SEO-processen:

Netpeak software

Så det er ikke et alt-i-ett-værktøj, og du kan bruge et eller begge dele, som du ønsker.

Netpeak Spider er software til revision af websteder, og Netpeak Checker er til sammenligning af websteder og URL-analyse.

Her er nogle af højdepunkterne (husk, at det er opdelt mellem de forskellige software):

Funktioner:

 • Netpeak Checker: inkluderer over 380 parametre til kontrol af webadresser.
 • Netpeak Checker: Brug en liste over proxies og captcha-løsningstjenester, når du håndterer et stort antal URL’er
 • Netpeak Checker: undersøge backlinkprofiler og ydeevne på sociale medier.
 • Netpeak Spider: kan se på over 50 SEO-parametre på siden for de websteder, du gennemsøger
 • Netpeak Spider: Angiv brugerdefinerede regler for gennemsøgning af hele websitet eller dele af det

Så som jeg har sagt, Netpeak Checker og Netpeak Spider er to forskellige værktøjer – hvilket betyder, at du ikke kan købe en ting, der har begge.

Så de har også separate priser. De to produkter har SAMT niveauerne.

Hvert niveau er fuldt udstyret – der er ikke dyrere versioner med flere funktioner. I stedet afhænger prisen af, hvor lang tid du vil forpligte dig.

Et års service går ned til $ 15,20 om måneden (faktureres $ 182,40), og du kan købe i 6 måneder, 3 måneder eller en måned.

I den anden ende er en måneds service kun $ 19,00, hvilket betyder, at hele spektret af produkternes priser ligger mellem $ 15 og $ 19 om måneden!

Kort sagt, Netpeak Software tilbyder to separate produkter, der fokuserer på forskellige dele af SEO-processen – og de er prissat ganske rimeligt.

Prøv gratis Netpeak-software

14. SEO Tools Center

Denne er mindre kendt:

Nogensinde hørt om SEO Tools Center (også kendt som SEOToolsCentre)?

Jeg vidste heller ikke meget. Kernen i SeoToolsCentre er, at den er i samme ånd som TheSEOTools.net og Smallseotools.com.

… Men det er lidt mindre veletableret. Her er om-siden:

seo værktøj center

Så ved du, det er ikke det mest professionelle eller velrenommerede websted der findes. MEN, det betyder ikke, det er nytteløst.

For som de andre ting, jeg nævnte, giver SEOToolsCentre dig mulighed for at bruge en masse separate, mindre værktøjer, der er vært på dets websted.

Så du kender boret. Her er nogle af funktionerne:

Funktioner:

 • De fleste grundlæggende SEO-værktøjer er inkluderet.
 • Foruden et artikelspinneværktøj er der også en sætningsomskriver og et parafraseværktøj.
 • Interessant nok er der ikke kun grammatik og stavekontrol til engelsk – men også en grammatikontrol for tysk.
 • Søgemaskinspidersimulator (med andre ord et grundlæggende gennemsøgningsværktøj på dit websted).
 • En tekst til tale-konverter, en artikeldensitetschecker, billedoptimeringsværktøj og Urdu-skriveværktøj.

Så nu er du sandsynligvis vant til disse ting: dette er gratis, ikke?

Jeg mener, det skal være det, efter at jeg har set det om siden?!

Faktisk … ikke fuldt ud.

Se, alle de værktøjer, jeg nævnte – som stort set dækker de samme typer værktøjer som de relaterede websteder, jeg nævnte – er gratis.

Men SEOToolsCentre har også en premium-medlemskabsmulighed. Hvad tilbyder den?

For at være ærlig, ingen idé. De har nogle alvorlige problemer med deres websted, så det viser ikke, hvad en premium-plan består af.

… så effektivt er det gratis! Og for alle de problemer, webstedet kan have … ingen grund til at klage over gratis SEO-værktøjer!

15. Web-CEO

Okay, efter det sidste punkt vil WebCEO være en smule kontrast.

For hvor SEOToolsCentre var en smule tegnet og fuld af gratis ting … Web CEO er MEGET veletableret og meget premium så godt.

Det har eksisteret siden 2000 – hvilket betyder næsten to dekader, hvilket gør det til en af ​​de ældste SEO-tjenester i branchen.

Dets kunder er spredt over over 150 forskellige lande, og Web CEO leverer endda tjenester på 24 forskellige sprog. Så dette burde ikke være nogen overraskelse:

web-ceo

Okay, men hvad gør Web CEO?

Kort sagt: det er en anden af ​​disse alt-i-en SEO-suiter. Det har over 17 værktøjer, men de kan bredt opdeles i fire kategorier:

Webstedsrevisionsværktøjer, linkbygningsværktøjer, sociale metricsværktøjer og marketinganalyseværktøjer.

Her er nogle af de stærkere og mindre almindelige træk:

Funktioner:

 • Alle de grundlæggende elementer, du forventer af en alt-i-en SEO-pakke.
 • Webstedsrevisionsværktøjer inkluderer: et værktøj til optimering af interne links ud over alle de andre aspekter af en webstedsrevision (SEO-analyse, teknisk analyse osv.).
 • Vælg at overvåge visse links.
 • Konkurrent baglinkspionering.
 • Værktøj til indgivelse af indhold giver dig adgang til en masse forskellige typer sider: over 30 lokale sider og mapper, 10 shopping-søgemaskiner, 35 blogsamfund osv..
 • Web-buzz-overvågning: giver dig mulighed for at spore hotte emner i din branche, overvåge dit brand’s omdømme på sociale medier, blogs og nyhedswebsteder og muligheden for at tjekke Twitter-buzz for dine målsøgeord.
 • Generering af White label-rapporter, der kan tilpasses, så du bare kan smide din virksomheds logo / navn på tinget og sende det til dine klienter.
 • Rapporter findes på mange forskellige sprog og kan oversættes fra engelsk.

En sådan veletableret SEO værktøjssuite skal være dyr, ikke sandt?

Nå, det er inden for det normale prisinterval for premium SEO-indstillinger, men med et mere overkommeligt indgangspunkt.

Sådan fordeler WebCEOs prisstruktur:

Der er fire niveauer, der kan betales for månedligt, kvartalsvis eller årligt. Hvis du betaler månedligt, starter det første niveau (Solo) ved $ 39 om måneden og har begrænsede funktioner.

Den høje ende, virksomheden, er $ 299 om måneden og er så fuldt udstyret som WebCEO tillader.

Hvis du betaler årligt, er indgangsniveauet kun $ 29 om måneden og Corporate (det fjerde niveau) er $ 225 om måneden.

Så det er ikke rigtig meget højere end gennemsnittet – og det er bestemt en fuldt udstyret SEO-pakke. Ikke underligt at Web CEO er så populær.

Prøv WebCEO Free

16. Ninja-værktøjer

Ninja værktøjer

Det er lidt vanskeligt at beskrive Ninja Tools, især sammenlignet med alle disse andre navne, jeg har talt om.

Se Ninja-værktøjer er ikke helt en alt-i-en-pakke værktøjer. Men det ER mere end kun et enkelt værktøj eller et bibliotek med hostede og separate SEO-værktøjer.

Det er en pakke med SEO-værktøjer – en pakke – men det er ikke alt hvad du har brug for. Meget interessant.

Ninja værktøjer

Så de specifikke værktøjer betyder meget her. Faktisk er den vigtigste tiltrækning af Ninja Tools det med udpegede optimeringsværktøj og dets andre veludviklede værktøjer.

Ninja Tools ligner mere et sæt kvalitetsspecifikke værktøjer end en generel værktøjskasse. Her er lidt mere om disse værktøjer:

Funktioner:

 • Feature Snippet Optimization Tool: dette er noget, som Ninja Tools virkelig innoverede. Google featured-uddrag er supervigtigt, men de er svære at fange. Dette værktøj forenkler processen og giver dig dybest set mulighed for at få kodestykker på resultatsiden.
 • Ovenstående værktøj indeholder også data fra afsnittet “søgninger relateret til” nederst i søgeresultaterne.
 • Det indeholder også data fra Google-funktionen “folk spørger også”.
 • Video-SEO-værktøj: dette giver dig mulighed for at finde, hvilke af dine rangord, der returnerer videoresultater, se på konkurrentdata (inklusive på YouTube og deres videoengagement), så du kan øge din placering med dine videoer.
 • Ninja Backlink Tool: overvåger din backlink-profil og henter data fra TONS kilder.
 • Ninja Tools har også et gratis værktøj til visning af mobil kildekode. De vil sandsynligvis komme med flere gratis værktøjer i fremtiden, så følg med!
 • Moderselskabet, Internet Marketing Ninjas, har et separat websted med WAY mere GRATIS SEO-værktøjer.

Nå, det sidste punkt er en smule gode nyheder for jeres budgettere derude – et gratis værktøj! Men selvfølgelig er de andre kvalitetsværktøjer, som Ninja Tools leverer, IKKE gratis.

Desværre er det lidt kompliceret.

Se, Ninja Tools-pakken inkluderer Video SEO-værktøjet og Featured Snippet Optimization (som inkluderer “folk spørger også” og “søgninger relateret til” værktøjer) som EN pakke.

Backlink-værktøjet skal du dog købe fra moderselskabet: Internet Marketing Ninjas.

Så det første produkt – som er en mindre pakke med værktøjer – har tre niveauer: Expert, Pro og Enterprise.

Ekspert er $ 4,99 om måneden, eller $ 49,90 om året, og Enterprise er $ 349 om måneden eller $ 3.490 pr. År.

Uanset om du betaler månedligt eller årligt, vil det kun påvirke dine priser med et par dollars højst.

Okay, og backlink-værktøjerne?

De er på moderselskabets side, ligesom et par flere gratis værktøjer!

Det ser ud til, at Ninja Tools er et af de mest unikke elementer på denne liste.

17. SERPs.com

SERPs

Hvis du skulle gætte, hvad SERPs.com handler om, hvad ville det være??

Okay, bare sjov. En blid påmindelse, hvis du skummet igennem begyndelsen af ​​denne liste: SERP’er betyder resultatside for søgemaskiner. Det er den ting, vi alle ser næsten hver gang vi er på Internettet.

Så SERP’er handler om at øge dit… ja, placer i resultaterne af søgemaskinerne!

Og det gør et ret godt stykke arbejde. Her er nogle af de bemærkelsesværdige klienter:

SERPs.com

Nu undrer du dig måske, hvad præcist SERP’er tilbyder.

Det er dybest set en pakke med værktøjer, men det er på den enklere side. Det er ikke dårligt! Det har også nogle mere unikke funktioner, der smides ind.

Her er nogle af funktionens højdepunkter:

Funktioner:

 • Et simpelt, brugervenligt betjeningspanel, der stadig viser masser af oplysninger.
 • SERPs DataLab giver dig mulighed for at se BILLEDER af daglige SERP-data med en brugervenlig grænseflade. Du kan også oprette tilpassede rapporter ud af det.
 • Udviklervenlig API giver dig mulighed for at tilføje daglige placeringer i dit eget rapporteringssystem.
 • Tilføjelse til Google Sheets.
 • Hvid mærkningsfunktion, der er ret tilpasselig.
 • Lokale placeringer på by- eller postnummerniveau og placeringer til mobil, desktop og tablets.
 • 400 forskellige kombinationer af Google og Yahoo placeringer efter land og sprog.
 • Alle de grundlæggende funktioner, du forventer af en omfattende SEO-pakke, selvom der er mindre fokus på webstedsrevision og backlinks.
 • Moderselskab (Authority Labs) har et anstændigt sæt pålidelige gratis værktøjer!

Så her fungerer det, hvordan man betaler for disse ting:

Der er tre niveauer: Small Business, Agency og Enterprise. Enterprise har tilpassede priser, men de andre to gør det ikke.

Small Business er $ 49 om måneden og er begrænset til 300 nøgleord, 5 websteder og 1 brugerkonto.

Agenturet er $ 99 om måneden, har op til 1.000 nøgleord, har den fulde hvide label-funktion og ubegrænsede websteder og brugere.

Nogle vil måske værdsætte at have et enklere valg!

Men selv hvis det er ude af dit budget, bør du ikke overse de gratis værktøjer, der leveres af moderselskabet!

18. Ahrefs

ahrefs

Ah, Ahrefs! (Får du det?)

Et par af de navne, jeg har talt om, har været ret veletablerede. De har tusinder eller endda millioner af klienter, herunder nogle høje profilnavne.

Nå, Ahref er VIST derop.

Siden grundlæggelsen i 2011 er Ahrefs vokset til en meget stærk SEO-softwaretjeneste.

Bare kig på den klientliste, og fortæl mig, at det ikke er imponerende:

Ahrefs

Ahrefs er dybest set en anden alt-i-én SEO-pakke. Men den unikke del er, at Ahrefs er supermægtig, ikke kun på grund af dets stærke værktøjer, men dets store ressourcer.

Her er et kig på, hvad jeg taler om:

Funktioner:

 • Ahrefs ‘ressourcer er MASSIVE: Ahrefs gennemsøger 5 milliarder sider om dagen, har et indeks på 16 TRILLION kendte links og 3 TRILLION kendte webadresser.
 • Organiske søgerapporter lader dig se på, hvordan dine konkurrenter rangerer, hvilke sider der får mest trafik til deres websteder, og det hele styres af data om hundreder af millioner af søgeord.
 • På den note har nøgleordet explorer alle de sædvanlige søgeordsrelaterede værktøjer, jeg har talt om (søgeordsvanskeligheder, generering af nøgleord osv.), Men det drives af en database med over 3 milliarder nøgleord.
 • Backlink-data, igen, fra milliarder af gennemgåede sider.
 • Indholdsundersøgelse, der ser på flere ting (sociale medier, organisk søgetrafik, backlinks osv.).
 • Rangsporing, der bliver meget specifik og detaljeret, som du ønsker.
 • Muligheden for at indstille advarsler, når du eller dine konkurrenter vinder / mister backlinks.
 • Kundesupport er meget robust, nogle af de bedste, der tilbydes af SEO-software.

Okay, klart, Ahrefs har en vanvittig mængde data, der bruges. Det skal koste noget, ikke desto mindre?

… Ja, bestemt. Ahrefs har fire lag, der kan betales månedligt eller årligt.

Betalt månedligt, prisen varierer fra $ 99 om måneden (Lite) til $ 999 om måneden (agenturet).

Årligt betalt varierer prisen fra $ 82 om måneden til $ 832 om måneden.

Så ja, startprisen er på den stejlere side, men den er stadig ret velegnet. Og helt ærligt, alt, der drager fordel af Ahrefs ‘massive databaser, garanterer nogle højere priser.

19. Moz

MOZ

Det er vanskeligt at understrege, hvor stor en del af Moz er i en verden af ​​SEO-software.

Sådan kan jeg bedst sætte det i perspektiv:

Mange af navnene på denne liste har prale af, hvordan de inkluderer adgang til Moz’s ressourcer.

Så klart, Moz er selv en styrke at kæmpe med. Ikke underligt, at dens klientliste også er imponerende:

Moz

Så som du kan se, er Moz en anden alt-i-én SEO-pakke. Der er fire hovedområder i pakken: webstedsrevisionsværktøjer, rangsporing, backlink-værktøjer og søgeordsforskningsværktøjer.

Funktioner:

 • Ligesom den forrige indgang har Moz massive mængder af data at trække fra: 35 TRILLION indekserede links, 7 millioner SERP’er analyseret om dagen, 500 millioner forslag til søgeord gennem nøgleordsværktøjet.
 • Webstedsrevisioner er ikke kun omfattende, men hurtige. Desuden har Moz automatisk ugentlige gennemsøgninger og advarer dig om nye problemer.
 • On-side og indholdsoptimering.
 • Linkbygnings- og forskningsværktøjer giver dig også mulighed for at lave linksporingslister, der gør det super let at holde styr på dine mål og fremskridt.
 • Meget let og meget tilpasselig rapportgenerator.
 • Store onboarding og uddannelsesressourcer.

Så endnu et kraftfuldt og hæderligt alt-i-et SEO-værktøjssæt. Hvad er omkostningerne denne gang?

Moz har fire lag med faste priser plus en virksomhedsplan med tilpassede priser og funktioner. De kan betales månedligt eller årligt.

Hvis der betales månedligt, er prisområdet fra $ 99 om måneden til $ 599 om måneden. Årligt betalt går intervallet ned: fra $ 79 om måneden til $ 479 om måneden.

Du ved, hvordan det går: for nogle virksomheder vil dette være den perfekte SEO-løsning, og for andre vil det være overdreven.

20. SEMRush

SEMrush

Så de to sidste navne på denne liste har været store, veletablerede, brugt af verdens største mærker og har masser af ressourcer.

SEMRush … det er ligesom de to sidste.

SEMrush blev grundlagt i 2008 som en lille start og er vokset til at have 6 kontorer i fire forskellige lande med over 650 ansatte.

Og det har også sin andel af berømte klienter:

SEMrush

Så som du kan gætte, er kernen for SEMrush, at det er en anden alt-i-én SEO-pakke. Det har dybest set alt hvad du har brug for, men dets værktøjer kan få endnu mere dybdegående end normalt.

Funktioner:

 • Alle de grundlæggende ting, du er vant til – site audit, teknisk SEO revision, generering af nøgleord osv.
 • Backlink-værktøjerne er ekstra opmærksomme på, om .edu- eller .gov-websteder henviser til dit websted, plus virkelig indsigtsfulde rapporter om geografiske kilder.
 • Værktøjer til sociale medier har ikke kun en detaljeret rapportering og analyse, men giver dig også mulighed for at oprette indhold og planlægge det til 5 forskellige sociale netværk.
 • Fantastiske værktøjer til indholdsmarkedsføring, der kan generere idéer til emner og delte kalendere til dit team.
 • Analytics-rapporter for en million forskellige ting, hurtigt genererede og nemme at læse diagrammer til sammenligning af websteder, muligheden for at generere brugerdefinerede rapporter og mere.

Da SEMrush ligesom de to sidste varer er en meget omfattende SEO-pakke, har du ret i at forvente højere priser.

SEMrush har tre niveauer med faste priser plus en Enterprise-plan med tilpasset prisfastsættelse. Du kan betale månedligt eller årligt – du kender boret.

Betalt månedligt, prisintervallet er fra $ 99,95 til $ 399,95 om måneden. Betalt årligt er det $ 83,28 til $ 333,28 om måneden.

Så SEMrush er ikke alt for forskellig fra sine kvalitetssøge-peers.

Start SEMrush Free Trial

21. Ubersuggest

ubersuggest

Ubersuggest er en dejlig tempoændring efter de intense SEO-løsninger, jeg lige har dækket.

Se, Ubersuggest er ikke en pakke værktøjer eller endda et par værktøjer. Ubersuggest har ikke engang sit eget websted – det er et enkelt værktøj, der hostes af Neil Patels websted.

Lyder skitse? Det er ikke. Neil Patel er en af ​​de mest anerkendte iværksættere og marketingfolk i verden.

Tidligere sagde jeg, at Ubersuggest er et værktøj. Teknisk set er det: det er en søgefelt på Neil Patels websted.

MEN i praksis kan Ubersuggest bruges til flere ting og har et par forskellige værktøjer. Så det er lidt som et mini-multiverktøj.

Funktioner:

 • Generator til nøgleordidé og en oversigt over søgetermet.
 • Indholdsidéer!
 • Når du indtaster et domæne, bliver Ubersuggest også en trafik- og SEO-ranganalysator.
 • SEO-checkeren indeholder en solid liste over fejl / problemer, der skal arbejdes på.
 • Trafikanalysator ser også på øverste sider og nøgleord.
 • Webstedsrevisionsværktøj, der tager højst et par minutter og afslører en masse information ganske enkelt.
 • Backlinks værktøj, der ligner webstedets revision i struktur og hastighed.

Se, lad os være ægte – er dette værktøj grundlæggende sammenlignet med den fancy-schmancy alt-i-en-software?

Helt bestemt. Men sandheden er, at dette sandsynligvis er et af de bedste gratis SEO-værktøjer på markedet. Det er rigtigt – det er helt gratis.

Derudover er det let at bruge, informativt og pålideligt.

22. AnswerThePublic

answerthepublic

AnswerThePublic er på samme note som Ubersuggest – det er et mindre værktøj, der stadig er temmelig hæderligt.

Men åh dreng… er det en af ​​de mere unikke ting her. Det har et klart fokus på et bestemt aspekt af SEO, hvilket gør det nemt at finde ud af.

Ingen mening med at slå rundt i bushen. Sådan ser det ud i handling:

AnswerThePublic

AnswerThePublic kan betragtes som en infografisk generator til søgemaskindata. Det er en forenkling, og der er forskelle mellem de gratis og betalte versioner, men det er kernen!

Funktioner:

 • Generelt opretter datavisualiseringer og infografik for de nøgleordsudtryk, du indtaster.
 • Indeholder en masse information og data, så de er ikke ubrugelige – men infografikken hjælper virkelig med at gøre det lettere at fordøje.
 • Sammenlign data, og se nye forslag.
 • Sprog- og lokalitetsbaserede resultater.
 • Muligheden for at gemme rapporter!
 • Ubegrænset teammedlemmer.
 • Billeder i højere kvalitet og muligheden for at skjule sektioner, du ikke ønsker.

Okay, jeg må være lidt downer her – nej, AnswerThePublic er ikke HELT gratis. De fleste af disse funktioner, jeg har listet, er til den betalte version.

Hvis du følger med den betalte version, er det $ 99 om måneden. For at være ærlig, lyder det lidt stejlt for mig, men hey – masser af mennesker har det bare godt.

Heldigvis kan du bruge den gratis version. Der er et begrænset antal søgninger, og du kan ikke foretage sammenligninger side om side eller de fleste af de ting, den betalte version gør … men du kan stadig gøre de grundlæggende gratis!

Prøv AnswerThePublic Free

23. WooRank

Woorank

Jeg lukker denne liste over SEO-værktøjer med WooRank.

WooRank er en temmelig stor SEO-softwarepakke – i dag er den registreret mere end en million brugere.

Det er ikke det største SEO-softwarefirma derude, men det er stadig ret bemærkelsesværdigt.

Så som sagt, WooRank er en pakke med værktøjer. Men det er på den mindre side. Det er teknisk set et alt-i-ett-værktøj, men det er ikke så omfattende som nogle af de andre her.

Når det er sagt, det tilbyder meget.

Funktioner:

 • Søgeordsværktøjet er ret sofistikeret.
 • WooRanks-projekter: lader dig dybest set downloade data som en rapport og tilpasse dem.
 • Webcrawl / revision.
 • Konstant SEO-overvågning af dit websted, inklusive e-mail-rapporter og sundheds- / oppetidsovervågning. Generelt lægger WooRank stor vægt på SEO-checker.
 • På den note kan du prøve SEO-checker gratis!
 • WooRank har en særlig vægt på enkelhed og brugervenlighed. Det betyder ikke, at værktøjerne ikke er magtfulde, men de er især brugbare.
 • Salgsværktøjer giver dig mulighed for at oprette rapporter og anmeldelser af websteder, der skal sendes til kunder eller potentielle kunder.
 • Lead Gen-værktøj hjælper dig med at automatisere disse salgsværktøjer tidligere.

Se hvad jeg mener? Selvom WooRank har sket meget, er det ikke så omfattende som de alt-i-en værktøjssæt, jeg har dækket.

Så forhåbentlig er det billigere end dem, ikke?

Faktisk, ja! Der er tre niveauer: Pro, Premium og Enterprise. Alle af dem har forudindstillede priser.

De kommer fra $ 59,99 om måneden til $ 249,99 om måneden og varierer i funktioner – selvom behageligt er Pro-niveauet ikke engang så begrænset.

Konklusion: hvilket SEO-værktøj anbefaler jeg?

Hvis du har læst hele denne liste – tillykke! Kan du huske nogen af ​​navnene?

Vittigheder til side, lad mig fortælle dig, hvilke af disse værktøjer jeg anbefaler. De har alle nok fordele til at være værd at nævne, men vi kan stadig begrænse det fra 23.

Selvfølgelig… der er ikke et enkelt værktøj, der passer til alle størrelser. Jeg har et par anbefalinger:

Ikke overraskende er SEO-værktøjerne, der har specifikke fokus, temmelig gode til deres områder. For eksempel:

Bavoko er især fantastisk til dem, der i vid udstrækning bruger WordPress, og SEOTools til Excel er godt for Excel-brugere.

AnswerThePublic er fantastisk, hvis du vil generere prangende infografik og rapporter, og NinjaTools er fantastisk til at fokusere på optimering af funktionssnipset.

Og selvom jeg ikke altid vil anbefale virksomheder at bruge gratis SEO-værktøjer, kan de bestemt være gode.

Så for dem vil jeg sige, at Ubersuggest er et af de bedste gratis SEO-værktøjer, og Smallseotools.com og TheSEOTools.net er også gode mapper med gratis værktøjer.

Og for de store kanoner – virksomheder, der har brug for virkelig pålidelige alt-i-én SEO-værktøjer:

Jeg vil sige, at Ahrefs, SEMrush og Moz sandsynligvis er blandt de bedste, fordi de har de bedste ressourcer, omdømme og velbyggede værktøjer. Selvom Woorank og Mangools også er temmelig solide!

Bare rolig, hvis du føler dig lidt overvældet. Vi er her for at hjælpe!

Husk, at vi har nogle ressourcer, der kan hjælpe dig med at komme i gang med nogle af de grundlæggende – vigtige grundlæggende elementer, der øger din søgemaskins siderangering!

Da webstedsydelsen bestemt påvirker din placering, kan du bruge vores oppetidskalkulator til at se, hvad oppetid virkelig betyder for dit websted.

Plus, vi kan kontrollere, om dit websted eller din konkurrent er nede, og fortælle dig, hvad deres vært er – på den måde kan du tjekke nogle af de grundlæggende elementer!

SEO er kompleks, men det kan gøres lettere ved hjælp af den software, jeg har listet og anbefalet. Og hvis du vil vide mere – spørg bare os!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map