23 beste SEO-verktøy for å øke markedsføring av nettsteder i 2020

God søkemotoroptimalisering (SEO) er alt.


For hvis du vil at folk skal se nettstedet ditt, kjøpe produkter fra butikken din eller lese innholdet ditt – vil du at folk skal finne nettstedet ditt gjennom søkemotorer.

Ok, det vet du sikkert. Men:

Du lurer kanskje på hvorfor du trenger å vite om SEO-verktøy – ikke er så enkelt som å google rundt og være sikker på å bruke visse ord som ser ut til å føre til søk?

Å bruke nøkkelord er en del av det, men det er LANGT fra hele historien.

Det er mye teknologi som går inn på hvordan søkemotorer sorterer og prioriterer nettsteder. Å få nettstedet ditt til å rangere høyere og høyere på søkeresultatene er veldig mulig, men du må være på toppen av forskjellige ting.

Heldigvis er det MYE programvare der ute for å håndtere SEO. Det er ganske mange av disse – noen er enkle gratis SEO-verktøy som hjelper deg med å komme med nøkkelord.

Andre er komplekse og dyrere programvareprodukter som har en masse SEO-verktøy i en tjeneste.

I denne gjennomgangen skal jeg gå gjennom de 23 beste SEO-verktøyene for overvåking og revisjon av nettstedet ditt (men noen gjør selvfølgelig mye mer).

Jeg vil gå gjennom programvarens / firmaets viktigste funksjoner, deretter funksjonene og avslutte med prisklassen. Fordi dette er en lang liste, må du forstå at jeg ikke kan dekke alt … men det viktigste vil være der!

Etter de første parene på denne listen, vil du innse at mange av funksjonene er de samme – eller overlapper hverandre.

På grunn av dette vil jeg slutte å forklare dem ganske tidlig, for å spare litt energi.

hostingpillDe beste SEO-verktøyene for å øke markedsføring av nettsteder i 2020

 1. CognitiveSEO
 2. Raven Tools
 3. BAVOKO
 4. SEOptimer
 5. SEO Site Checkup
 6. SEO PowerSuite
 7. Mangools
 8. Keywordtool.io
 9. SmallSEOTools.com
 10. Money Robot Submitter

Klar? La oss gå:

1. KognitivSEO

cognitiveSEO

Ooh, et kult, klingende navn!

KognitiveSEO startet tilbake i 2009-2010 og ble offisielt lansert i 2011. Siden den gang har selskapet vokst i antall brukere, teammedlemmer og funksjoner.

CognitiveSEO setter sin ære i funksjonene den tilbyr, og den ruller regelmessig ut nye.

cognitiveseo

Så kort sagt – hva er bruken av dette verktøyet??

CognitiveSEO er et sett med verktøy designet for å hjelpe deg med å rangere og overvåke nettstedene dine bedre. CognitiveSEO gir mye innsikt og analyser av digital markedsføringsstrategi.

Det gjør mange ting på en gang – det er best å tenke på CognitiveSEO som en multitool. Her er noen av de viktige funksjonene:

Funksjoner:

 • Nettstedsrevisjon: dette verktøyet kjem gjennom nettstedet ditt og lar deg vite om i utgangspunktet alle problemene nettstedet ditt kan ha som kan påvirke trafikken din.
 • CognitiveSEOs tilbakekoblingsanalyse samler data fra pålitelige databaser, og gir deg gode alternativer for tilbakekobling.
 • Google Pingvins nylige utvikling har tatt ned mye av nettstedets søkerangeringer. Men CognitiveSEO tilbyr et Google Penguin Recovery-verktøy som lar deg finne ut hvorfor du er blitt straffet, og raskt kan fjerne problemene.
 • Rank Tracker-verktøyet er noe du sannsynligvis er kjent med – det lar deg i utgangspunktet spore søkeordrangeringer. MEN, det er mer dyptgående enn gjennomsnittet. Og spesielt kan det gi detaljer om sporede nøkkelord etter by, land, språk osv.
 • CognitiveSEOs digitale markedsføringsrapporter tilpasses din digitale markedsføringsstrategi.
 • SEO-dashbordet er unikt fordi det er svært tilpasningsdyktig, og kan vise Tusenvis av beregninger slik du ønsker.
 • Med gode synlige verktøy kan du se på sosiale medier i markedet, slik at du kan finne konkurrentenes strategier og overgå dem.

CognitiveSEOs prisklasse er ganske enkel:

Du kan betale for enten Starter- eller Business-pakken. Startpakken er $ 129.99 betalt måned til måned, men gjennomsnittet koster $ 89 per måned hvis du velger å betale årlig i stedet.

Prisnivået for virksomhetsnivået er tilpasset, og det har flere funksjoner enn Startplanen. Starter kommer med mange funksjoner, ikke misforstå meg, men Business Tier nivåer opp betydelig.

Totalt sett fremstår CognitiveSEO virkelig som en ultimat SEO multitool, med mange funksjoner!

2. Raven Tools

Raven Tools

Raven Tools er et ganske vellykket SEO-selskap.

I følge nettstedet bruker tusenvis av byråer og frilansere det. Og en av de mest bemerkelsesverdige?

raveverktøy

Thomson Reuters, selskapet som inkluderer den verdensberømte nyhetsgruppen Reuters. Så det er en ganske stor klient!

Nå er Raven Tools ganske lik CognitiveSEO ved at det først og fremst er et multiverktøy: det er en alt-i-ett SEO-pakke.

Her er noen høydepunkter over funksjonene Raven Tools tilbyr:

Funksjoner:

 • Raven Tools lar deg lage markedsføringsrapporter basert på mange forskjellige kilder og omtrent tonn forskjellige ting. Fra nettstedanalyse til sosiale medierapporter, kan du i utgangspunktet bruke disse til å se på hva som helst.
 • Konkurrentens forskningsverktøy har faktisk en haug med verktøy / funksjoner i seg selv. Det er verktøy for å se på resultatene til ditt eget nettsted, se på konkurransen og få tilgang til Domain Research Central.
 • Nettstedrevisjonsverktøy, enkelt organisert i et enkelt dashbord som står for 6 forskjellige typer problemer.
 • Søkemotorrangssporing (SERP), rangering av nøkkelord og sjekk av tilbakekobling.
 • Link Spy: lar deg finne gode lenker basert på nettsteder rangering i fokus nøkkelord, og overgå konkurrentenes backlink-spill.

Raven Tools ‘priser varierer fra $ 79 per måned til $ 399 i måneden over FIRE nivåer. I tillegg er det også en forretningsplan med tilpasset prising – så det er mange alternativer å velge mellom!

Det er hvis du betaler årlig. Betalt måned til måned varierer planene fra $ 109 til $ 479 i måneden.

Totalt sett er Raven Tools en annen stor alt-i-ett SEO-revisor og reporter. Det er brukervennlig og gjør omtrent alt.

Prøv Raven Tools

3. BAVOKO

bavoko

Jeg har snakket mye om alt-i-ett-verktøy så langt. Tapp deg selv:

Fordi Bavoko er et annet alt-i-ett SEO-verktøy. Men vet du hva som skiller Bavoko fra hverandre?

Dette:

bavoko wordpress-plugin

Bavoko er et WordPress-plugin!

Dette betyr at det er et flott verktøy for WordPress-nettsteder spesielt, og kan integreres sømløst i din WordPress-administrasjon.

Her er noe av hva Bavoko gjør:

Funksjoner:

 • Innholdsoptimaliseringsverktøy lar deg optimalisere sidene og innleggene dine så mye som mulig. Verktøyene er knyttet til toppen av hvert innlegg i WordPress-redigereren.
 • Søkeord opp til 25 000 nøkkelord via Google Search Console. Bavoko gir mye data og innsikt om nøkkelordene.
 • Integrert crawler på siden gir rask (og detaljert) rapportering om innhold, gjør raske redigeringer av metatitler og beskrivelser, osv..
 • Backlink-analyse og et avvisningsverktøy for å fjerne spam-koblinger.
 • Bavoko tilbyr faktisk detaljerte sidehastighetsanalyser, noe som er bra fordi nettstedets hastighet øker søkerangeringene dine (og er mer behagelig for de besøkende).

Du lurer sikkert på hvor mye dette koster. Heldigvis er Bavoko et av de rimeligste SEO-verktøyene som er tilgjengelige.

Nærmere bestemt er den første planen GRATIS! Selv om de er begrensede, er gratis SEO-verktøy alltid koselige å vite om.

De betalte planene har nok funksjoner til å virkelig betraktes som et verktøysett, og de varierer fra $ 19.99 per måned (Professional) til $ 99.99 (Business). Og selvfølgelig er det foretaksalternativer også med tilpassede priser!

Totalt sett er Bavoko et alt-i-ett-verktøy, men det er på mindre side og er spesielt rettet mot WordPress-nettsteder.

Prøv gratis Bavoko Tool

4. SEOptimer

SEOptimer

SEOptimer har en ganske god opprinnelseshistorie:

Det var opprinnelig bare et sideverktøy i 2012, og ble et av de mest populære GRATIS revisjonsverktøyene på internett.

Nå har SEOptimer mange flere funksjoner, men det handler fremdeles fundamentalt om revisjoner – faktisk er de produserte MILLIONER av dem.

seo optimer

Så som sagt, SEOptimer er hovedsakelig fremdeles et revisjonsverktøy. Her er hva den tilbyr:

Funksjoner:

 • White Label SEO Audit-verktøyet er en STOR funksjon i SEOptimer. Dette lar deg i hovedsak generere SEO-revisjoner av White Label. De er skrevet ganske enkelt og ser elegante ut, og du trenger bare å laste opp firma- / byrålogo og detaljer – slik at du kan levere merkede rapporter til kundene dine.
 • White Label-revisjonene sjekker i utgangspunktet alt relevant, og kan tilpasses utseende også. Du kan velge farger, maler, forskjellige språk osv.
 • Integrert revisjonsverktøy: dette lar deg legge inn et enkelt revisjonsskjema på nettstedet ditt. Integreringsverktøyet har blitt brukt på alle mainstream CMS og nettstedbyggere, og er ganske enkelt. Da trenger de besøkende bare å klikke på den, og boom – få en rask revisjon.
 • Det integrerte revisjonsverktøyet lar deg også sende kundene en “takkemail” som inkluderer revisjonen de mottok som en PDF. Pluss tilpassede meldinger, og firmalogoen din og estetikken.
 • SEO-crawler gir spesielt enkle (les: lesbare og brukervennlige) rapporter om alle problemene på nettstedets sider. Problemene vises i sanntid når gjennomgangen fungerer gjennom nettstedet ditt, hvis du vil se dem raskt.

Du har kanskje lagt merke til at jeg sa at SEOptimer var et populært GRATIS revisjonsverktøy.

Saken er at den pleide å være det. Nå for tiden har det et gratis PRØVE på 14 dager, men det er faktisk ikke gratis.

Den faktiske prisklassen er spredt over tre nivåer, til $ 19, $ 29 og $ 59 i måneden.

Hvert lag har forskjellige funksjoner: først og fremst er det første laget enkelt og lar deg håndtere flere ting. Andre og tredje nivå gir i utgangspunktet den hvite etiketten og innebygde verktøy (nevnt over).

Kjernen for SEOptimer er at den er på den enklere siden i fokus – men den har fremdeles mange funksjoner. Det er et stort verktøy for å gjøre bulkrapportering og revidere et stort antall kunder eller potensielle kunder.

For ikke å nevne, det er helt greit å ta vare på dine egne nettsteder!

5. SEO Site Checkup

SEO Site Checkup

SEO Site Checkup er et veldig greit selskap, med en veldig grei bakgrunn.

Det er en gjeng SEO-proffer som har prøvd å lage et enkelt sett med SEO-verktøy for å øke nettstedets rangeringer av søkemotorer.

I utgangspunktet er SEO Site Checkup et knippe verktøy som tar sikte på å forenkle SEO-administrasjon, først og fremst som et overvåknings- og rapporteringsverktøy.

Kort sagt, tenk på navnet – det er en SEO-kontrollør. Lett!

Her er noen av høydepunktene:

Funksjoner:

 • Det er ganske mange GRATIS SEO-verktøy, selv om de er litt enkle.
 • SEO Site Checkup har også raske, enkle å redigere SEO-rapporter fra white label.
 • SEO-rapporter er skrevet veldig tydelig og har veldig klare anbefalinger om hvordan du løser visse problemer.
 • Side-ved-side SEO-sammenligninger for opptil 5 konkurrenter.
 • Ubegrenset analyse og automatisert overvåking basert på mer enn 30 variabler vil fortelle deg hvordan den generelle SEO-poengsummen din endres.
 • De fleste grunnleggende verktøy, som å sjekke tilbakekoblinger, muligheten til å overvåke regioner, overvåke nettstedets hastighet og så videre.

SEO Site Checkup har tre nivåer: Basic, Webmaster og Professional. Det første nivået får bare 300 SEO-analyserapporter maks, mens de to andre får ubegrensede rapporter.

Jo høyere nivå, jo flere nøkkelord, konkurrenter og regioner kan du overvåke.

Betales årlig, varierer prisene fra 22,45 dollar i måneden til 71,95 dollar i måneden. Når du betaler månedlig, varierer rekkevidden ikke fra $ 24,95 til $ 79,95.

Essensen: SEO Site Checkup er fokusert på å kombinere en rekke verktøy og dybde med brukervennlighet, noe som er flott – siden mye alt-i-ett-verktøy kan bli komplisert for nybegynnere.

Det er derfor litt på den enklere siden, men er likevel ganske kraftig.

6. SEO PowerSuite

SEO kraftsuite

Uten tvil er SEO PowerSuite en av de MEST berømte og anerkjente SEO verktøysettene på markedet akkurat nå.

SEO PowerSuite er ikke så forskjellig, grunnleggende, fra mange av de andre navnene her. Det er et knippe med noen få kraftige SEO-verktøy.

Men SEO PowerSuite er spesielt etablert, som jeg sa:

SEO PowerSuite

Det er klart at disse er ENORME navn som kan gjenkjennes for alle – så det burde ikke være noen tvil om SEO PowerSuites effektivitet.

Nå, som sagt, er SEO PowerSuite noen få verktøy i en pakke. Spesifikt er det i utgangspunktet FIRE hovedverktøy, som hver står for en annen del av SEO-prosessen:

En rang tracker, SEO SpyGlass, Auditor of Website, og LinkAssistant.

Du vet sannsynligvis viktigheten av disse nå, men jeg skal gå gjennom noen av høydepunktene:

Funksjoner:

 • Rank tracker ser på rangeringer i over 300 søkemotorer og har over 17 søkeordforskningsverktøy. I tillegg blir konkurrentenes rangeringer og rapporter lett tilgjengelig.
 • SEO SpyGlass er i utgangspunktet en grundig tilbakekoblingsforskning og anti-penalty audit. Det er over 50 beregninger, side om side sammenligning av verkene!
 • Nettstedets revisor er akkurat slik det ser ut: en detaljert gjennomgang som inkluderer alt fra tekniske problemer til innholdsproblemer.
 • LinkAssistant er også akkurat slik det høres ut: hjelper deg raskt å administrere og bekrefte koblinger, finne nye, har rapporter for koblingsbygging, osv..
 • Generelt er SEO PowerSuite veldig brukervennlig.

SEO PowerSuite har tre nivåer: Gratis, profesjonell og Enterprise.

Som du har gjettet, er gratis nivået GRATIS! Det er hovedsakelig begrenset i å ikke la deg lagre prosjekter eller eksportere data. Så du kan i utgangspunktet gjøre undersøkelser og revisjoner, men du kan ikke holde mye.

Men hvem skal virkelig klage på gratis SEO-verktøy?

Uansett er de to neste nivåene $ 299 og $ 699.

Jeg vet, jeg vet – HVA?!

Det er ikke per måned. Prisene står for den fulle årlige tilgangen til suiten uten tilleggsavgifter underveis. I motsetning til de fleste tjenester til noe sammenlignbare priser, har SEO PowerSuite ingen begrensninger på antall prosjekter, nettsteder, nøkkelord eller tilbakekoblinger som skal analyseres.

Så det er definitivt sant at for noen virksomheter kan dette være litt bratt. Det lønner seg absolutt på lang sikt, men hvis du ikke har råd til å spare ved å betale opp på en gang, kan det hende du har det bedre med et annet alternativ.

MEN … Hvis du allerede er i gang med å kjøpe en SEO-pakke for en årlig pakke, er disse prisene STORE.

SEO PowerSuite er helt klart en robust pakke med SEO-verktøy … som faktisk er veldig kostnadseffektiv i det lange løp!

7. Mangools

Mangools

Ah, hva er bemerkelsesverdig med Mangools?

Navnet, egentlig. I tilfelle du ikke har besøkt nettstedet deres, ja, Mangools er faktisk Mango-tema. Det er som, mango + SEO-verktøy. Moro.

Uansett har Mangools eksistert siden 2014, så den er fremdeles ganske ung, men den er blitt ganske godt etablert på den tiden.

Her er hvor godt etablert:

Mangools

Ok, dang.

Hvis du leser det siste elementet – SEO PowerSuite – vil du finne Mangools litt kjent. I likhet med SEO PowerSuite brukes Mangools av vanlige mennesker og store merkevarer.

Og Mangools består egentlig av fem SEO-verktøy:

KWFinder (for søkeordfinner), SERPChecker, SiteProfiler, SERPWatcher og LinkMiner.

Her er noen høydepunkter:

Funksjoner:

 • KWFinder er, ja, en nøkkelordfinner. Det er VELDIG brukervennlig, og fokuserer på å fortelle deg viktigheten av hvor enkle / høyt søkte bestemte søkeord er å bruke. I tillegg er raske konkurrentrangeringer, historiske data for søkevolum, osv.
 • Bortsett fra å være et ganske vanlig Google SERP-analyseverktøy, har SERPChecker også lokaliserte SERP-er på mer enn 50 000 steder. Raske simuleringer og anslag på effekten av dine rike utdrag (som svarbokser eller karuseller), pluss flere rangeringer fra konkurrentene.
 • SiteProfiler er SUPER effektiv. Det er enda mer strømlinjeformet enn de fleste nettstedprofilere, og forteller deg i grunnen det meste av hva du trenger å vite om SEO-autoritet for en hvilken som helst URL du oppgir. Det er et flott verktøy for rask innsikt i hva konkurransen din gjør … eller ikke gjør.
 • SERPWatcher, igjen, er virkelig brukervennlig, noe som er flott for å håndtere mer kompleks informasjon. Det lar deg i utgangspunktet kjenne til det organiske trafikkpotensialet på nettstedet ditt.
 • LinkMiner – du vil være kjent med dette nå, men det er i utgangspunktet en kraftig backlink-kontroller.
 • Generelt er en av de store fordelene med Mangools dens tilgang til massive databaser, og dens evne til å utnytte MYE informasjon. Men Mangools har en stor styrke i å IKKE være for komplisert med informasjonen den gir.

OK, så da jeg oppsummerte SEO PowerSuite, var den generelle konklusjonen at det var kostnadseffektivt på lang sikt, men fortsatt litt mye å hoste opp på en gang.

Mangools har mange av de samme styrkene som SEO PowerSuite gjør – det er også litt av et heftig engangskjøp?

Faktisk nei!

Mangools har også tre lag: Basic, Premium og Agency. Ingen av dem er dessverre gratis.

Ikke desto mindre er prisområdet, hvis det betales årlig, $ 29,90 i måneden til $ 79,90 i måneden. Betalt månedlig, det er betydelig dyrere:

Området er 49 dollar i måneden til 129 dollar i måneden.

Etter mitt syn er funksjonene ganske balanserte mellom nivåene – Mangools Basic er ikke så grunnleggende, og vil være nok for de fleste som bruker det.

I summen er Mangools en priset alt-i-ett SEO-suite med stort fokus på brukervennlighet.

Besøk Mangools

8. Keywordtool.io

Søkeordverktøy

Keywordtool.io, også kjent som Keyword Tool, er en av de mer spennende oppføringene her.

Hvorfor?

Fordi mange av oppføringene her er varianter av kostbare, alt-i-ett SEO-verktøy som passer, er Søkeordverktøy en ganske enkel tjeneste:

Det er et nøkkelordverktøy.

OG, det er GRATIS. Men det kommer jeg til senere.

Først av alt, hvor pålitelig er den? Det høres kanskje ut litt skisse med det første … til du ser hvem som har brukt det:

Keywordtool.io

OK, så veldig anerkjent. Men hva gjør det egentlig?

Kjernen er enkel: å forbedre søkeordspillet på alvor. I stedet for å prøve å gjøre en haug med forskjellige ting ordentlig, prøver søkeordverktøyet å gjøre nøkkelord veldig bra.

Så husk at søkeordverktøyet er litt mer fokusert når du tar en titt på denne høydepunkt / funksjonslisten:

Funksjoner:

 • Søk volum og trender over tid.
 • Konkurransenivå for nøkkelord.
 • Kostnad per klikk-estimater / prisoverslag for nøkkelord i Google-annonser.
 • Generelt sett er Keywordtool.io flink til å gi nyttige resultater raskt.
 • Flere brukerkontoer (avhenger av versjon).
 • Nok en gang er det grunnleggende i Søkeordverktøyet HELT GRATIS. Gratisversjonen fokuserer i utgangspunktet på enkle søk som genererer mange fokus søkeord og nøkkelord med lang hale.

OK, så riktignok virker denne funksjonslisten litt mindre imponerende sammenlignet med noen av de andre her. Men det viktige å huske er at keywordtool.io rett og slett er mer fokusert på et spesifikt aspekt av SEO.

I tillegg er ganske gode data tilgjengelig bare gratis. Pro-versjonen ville vel ikke være så dyr, ikke sant?

Hm:

Det er i utgangspunktet tre nivåer: Pro Basic, Pro Plus og Pro Business.

Betales årlig, er området $ 69 per måned til $ 159 i måneden. Betalt månedlig, det er $ 89 per måned til $ 199 i måneden.

Se nå, er dette en verdig investering for deg?

Det avhenger virkelig av din egen forretningssammenheng. For noen mennesker er multitools og suites overkill, og det å fokusere mest på nøkkelord er en fin investering.

For andre er det beste med søkeordverktøyet gratisversjonen.

9. SmallSEOTools.com

SmallSEOTools com

Så, du lurer kanskje på hva SmallSEOTools.com handler om.

Tross alt kaller det seg LITEN – hvorfor? Hva handler det om?

SmallSEOTools.com er i utgangspunktet basert på ideen om at mange mennesker ikke har tilgang til premium SEO-verktøy, ettersom mange av dem er overdrevne når det gjelder funksjoner og dyre.

SmallSEOTools.com henvender seg til brukerne med lavere sluttbrukere, og gir mindre verktøy som fremdeles er nyttige. Dette fokuset på tilgjengelighet gjør det til en av de mest unike SEO-tjenestene der ute!

SmallSEOTools.com

Så hvordan fungerer det? Hvordan bruker du det?

Det er superenkelt. Du går til smallseotools.com og klikker deretter på verktøyet du vil bruke – det ser ut som skjermbildet over.

SmallSEO-verktøy har MANGE funksjoner, mange av dem mindre individuelle verktøy, men her er sammendraget:

Funksjoner:

 • Tekstkontekstverktøy: dette settet med verktøy lar deg først og fremst se på innholdet ditt. Sjekk for plagiering, grammatikk, stavemåte, store og små bokstaver osv.
 • Verktøy for redigering av bilder: omvendt bildesøk, endring av størrelse, beskjæring, favicon-generering, video til GIF-samtale og mer.
 • Søkeordverktøy: slik du så på bildet, inkluderer dette søkeordposisjon, nøkkelordetetthetssjekking, konkurranseanalyse og grunnleggende forskningsverktøy, forslag til lange hale søkeord, vanskelighetssjekkere og mer.
 • Tilbakekoblingsverktøy: grunnleggende tilbakekoblingssjekkere, tilbakekoblingsskapere, kalkulator for kalkulator, ødelagt koblingssjekk, tilbakekoblings konkurrenter, osv..
 • Ledelse av nettsteder: SEO-poengkontroll, Google Pagerank-kontroller, sidehastighetstester, QR-kodegeneratorer, WordPress-temadetektor, virusscanninger, video nedlastere for nettsteder som Instagram, Facebook, etc, og mye mer.
 • Nettstedssporingsverktøy: koblingssporing, serverstatus sjekker, Whois-oppslag, Mozrank-kontroller, SSL-kontroller og mye mer.
 • Proxy-verktøy, som i utgangspunktet ser på IP-en din og gir daglige fullmakter.
 • Domeneverktøy: alderskontroll for domenenavn, DNS-poster, rangering av bulkdomener, IP-oppslag av domener, osv.
 • PDF-verktøy for å utføre noen form for PDF-relatert konvertering eller redigere: __ til PDF, PDF til __, vannmerker, etc..
 • Enhetskonvertering, utviklingsverktøy, verktøy for styring av passord, metatagverktøy … listen fortsetter.

Ok, jeg vet hva du tenker: det er en ENORM liste med små verktøy.

Hva i all verden vil det koste?

Vel, her er noen gode nyheter. Disse er helt GRATIS.

Det er faktisk ikke så overraskende. Smallseotools.com er ikke akkurat et alt-i-ett-verktøy. Det er ikke en programvare som kombinerer forskjellige verktøy til et enkelt dashbord.

Og noen av verktøyene du kan finne gratis online uansett – for eksempel kan hvem som helst google “image to PDF” og finne gratis nettsteder som vil gjøre jobben.

Men det er fornuftig. Smallseotools.com er ment å være en samling av, ja, små SEO-verktøy … som er GRATIS.

Ikke alle vil ha dette – det er mindre satt sammen enn premium-suiter. Men alle SEO-verktøyene på siden dekker mange forskjellige nisjeformål og vil være veldig nyttige for brukere av lite avkastning og budsjett.

Enkelt en av de beste samlingene av SEO-verktøy på siden og gratis SEO-verktøy rundt! Du kan gi hvilket som helst av verktøyene deres et skudd her.

10. Money Robot Submitter

Money Robot Submitter

Du har kanskje hørt om noen av de andre elementene på denne listen … men hvis du ikke har hørt om Money Robot Submitter, ville jeg ikke bli overrasket.

… Og greit, jeg kan ikke lyve for deg:

Money Robot Submitter har et av de skisseste nettstedene med alle navnene på denne listen.

Men, være trygg, Money Robot Submitter er et ekte stykke SEO-programvare.

Kjernen? Money Robot Submitter er for det meste fokusert på koblingsbygging og automatiserte prosesser (derav robotdelen av navnet).

MEN, det er ikke alt det gjør. La oss sjekke det ut:

Funksjoner:

 • SEO link building software forenkler innsending av linker og automatiserer mye link-building. Du kan lage SEO-linkbuilding-kampanjer ganske enkelt, selv om jeg ikke er tilhenger av hvordan programvaren ser ut.
 • Tilgang til mange serverressurser, noe som betyr at Money Robot Submitter raskt kan gi mange tilbakeleveringer til nettstedet ditt.
 • Innebygd artikkel omskriving og spinnerfunksjoner, som reduserer risikoen for å bli straffet for duplikatinnhold.
 • Daglige lister over nettsteder levert av programvare som gjennomsøker servere kontinuerlig, slik at du alltid har steder å sende inn innholdet ditt.
 • Automatisk captcha-løsning håndterer de fleste enkle captchas automatisk, og gir støtte for mer komplekse.

OK – flere verktøy, men Money Robot Submitter er fremdeles først og fremst fokusert på koblingssiden av SEO-arbeid.

Så hva koster det?

Prisene er superenkle: du kan betale $ 67 i måneden for et abonnement, ELLER du kan betale $ 497 EN gang for en levetid programvarelisens.

Er det verdt det? Det avhenger virkelig av deg. Personlig synes jeg Money Robot Submitter er litt skissert og utdatert. MEN, i kjernen, gjør det formålet ganske bra.

Ikke alle ønsker å fokusere på lenkespillet sitt likt, men for de som virkelig vil opp SEO-linkkampanjene sine, har Money Robot Submitter et godt fokus.

Last ned Money Robot Submitter

11. SEOTools for Excel

SeoTools for Excel

Så snakk om mindre og mindre berømte SEO-programvare rundt – noen gang hørt om SEOTools for Excel?

Jeg forventer at de fleste av dere ikke har det, med mindre du allerede har lett etter SEO-verktøy som fungerer med Excel.

Så kan du gjette hva dette verktøyet er til?

Ja, SEOTools for Excel er spesielt fokusert på å integrere SEO-administrasjon med Microsoft Excel.

Dette betyr at den er på den mer avanserte siden av SEO-programvare, men det er absolutt en veldig nyttig programvare for de som bruker Excel mye i SEO-kampanjene sine.

Funksjoner:

 • I grunnen er hovedfunksjonen SEO-funksjonene på siden. Disse bygger ut og utvider Excel sin mulighet til å bekrefte at du har satt opp sidene dine riktig og optimalisert dem for søkemotorer.
 • SEOTools for Excel kommer også med verktøy for å se på SEO-faktorer utenfor siden, for eksempel med en backlink-kontroller.
 • Leveres med mange integrasjoner for populære tjenester, for eksempel Google Analytics eller Majestic.
 • Edderkoppen: lar deg oppgi en root-URL eller en liste over nettadresser, som edderkoppverktøyet vil fortsette å gjennomsøke.
 • Ganske enkelt å bygge din egen Connector for å integrere med eksterne API-er eller tjenester. Vel, enkelt hvis du allerede bruker Excel for SEO.
 • Mindre “hjelper” -verktøy for mindre eller rare SEO-relaterte funksjoner som Excel mangler.

Prisen for alt det? Det er ganske enkelt: € 99 per maskin per år.

Og hvis du kjøper flere lisenser, får du rabatter per lisens!

Hvis du ikke er kjent med å bruke Excel for nettstedsadministrasjon og SEO, vil dette virke ganske komplisert. Og for å være åpenhjertig, er det det.

Men de som allerede gjør det, vil finne SEOTools for Excel fyller en nisje perfekt: Excel er allerede et kraftig verktøy i hendene på profesjonelle markedsførere på nettet, men det mangler noen av tingene som gjør det perfekt for eksperter.

12. TheSEOTools.net

seo tools.net

Husker da jeg snakket om Smallseotools.com tidligere?

Og hvordan det hadde som mål å tilby rimelige (meningsfrie) SEO-verktøy til folk som ikke er med i premiumsuiter?

Vel, du kan tenke på SEO Tools som en slags søsken eller søskenbarn.

Sjekk ut dette:

TheSEOTools.net

I hovedsak er disseotools.net en liste over GRATIS SEO-verktøy. Du må bare gå til siden, velge den du vil bruke og bruke den.

Her er noe av det som tilbys:

Funksjoner:

 • De fleste grunnleggende SEO-verktøy, som nettstedsanmeldere, forslag til søkeord, tilbakekoblingsfinner og tilbakekoblingsprodusenter, generelle Meta Tag-generatorer og analysatorer og mer.
 • Nettsted skjermbilde generator
 • Sjekk etter: Google-indeks, sidehastighet, sideautoritet, domeneautoritet, teller for nettsteder, sosiale statistikker og mer.
 • Domenerelaterte verktøy, for eksempel domene alderssjekkere og Whois sjekkere.
 • Innholdsrelaterte verktøy: Grammatikkontroller, ordtellere, søkeordposisjonssjekkere og plagiering og artikkelspinnerverktøy.

Så prisområdet – er jeg sikker på at det er gratis?

Ja det er jeg. Du kan finne ut av det selv ved å gå til nettstedet og prøve noen av verktøyene!

13. Netpeak programvare

Netpeak programvare

Netpeak Software er et av de mer unikt strukturerte elementene på denne listen.

De fleste av elementene her tilbyr i utgangspunktet alt-i-ett-verktøy, vert for mange separate verktøy på nettstedene sine, eller har et verktøy som fokuserer på en bestemt del av SEO-prosessen.

Men Netpeak?

Netpeak tilbyr TO separate SEO-relaterte programvare for to deler av SEO-prosessen:

Netpeak programvare

Så det er ikke et alt-i-ett-verktøy, og du kan bruke ett eller begge deler slik du ønsker.

Netpeak Spider er nettstedgranskingsprogramvare, og Netpeak Checker er for sammenligning av nettsteder og URL-analyse.

Her er noen av høydepunktene (husk at det er delt mellom de forskjellige programvarene):

Funksjoner:

 • Netpeak Checker: inkluderer over 380 parametere for å sjekke URL-er.
 • Netpeak Checker: Bruk liste over fullmakter og captcha-løsningstjenester når du håndterer et stort antall nettadresser
 • Netpeak Checker: undersøke tilbakekoblingsprofiler og ytelse på sosiale medier.
 • Netpeak Spider: kan se på over 50 SEO-parametere på siden for nettstedene du gjennomsøker
 • Netpeak Spider: Angi tilpassede regler for gjennomgang av hele nettstedet eller deler av det

Så som jeg har sagt, Netpeak Checker og Netpeak Spider er to forskjellige verktøy – noe som betyr at du ikke kan kjøpe en ting som har begge deler.

Så, de har separate priser også. Imidlertid har de to produktene SAMME nivånivåpriser.

Hvert nivå er fullt utstyrt – det er ikke dyrere versjoner med flere funksjoner. I stedet avhenger pris av hvor lang tid du vil forplikte deg.

Ett års tjeneste brytes ned til $ 15,20 i måneden (fakturert $ 182,40), og du kan kjøpe i 6 måneder, 3 måneder eller en måned.

I den andre enden er en måneds service bare $ 19,00, noe som betyr at hele spekteret av produktene sine priser er mellom $ 15 og $ 19 per måned!

Kort sagt, Netpeak Software tilbyr to separate produkter som fokuserer på forskjellige deler av SEO-prosessen – og de er priset ganske rimelig.

Prøv gratis Netpeak-programvare

14. SEO Tools Center

Denne er mindre kjent:

Noen gang hørt om SEO Tools Center (også kjent som SEOToolsCentre)?

Jeg visste ikke så mye heller. Kjernen i SeoToolsCentre er at den er i samme blodåre som TheSEOTools.net og Smallseotools.com.

… Men det er litt mindre godt etablert. Her er om-siden:

seo tools center

Så vet du, det er ikke det mest profesjonelle eller anerkjente nettstedet. MEN det betyr ikke at det er ubrukelig.

For som de andre elementene jeg nevnte, lar SEOToolsCentre deg bruke en rekke separate, mindre verktøy som er vert på nettstedet.

Så du kjenner boret. Her er noen av funksjonene:

Funksjoner:

 • De fleste grunnleggende SEO-verktøyene er inkludert.
 • I tillegg til et artikkelspinnerverktøy, er det også en setningsomskriving og et parafraseverktøy.
 • Interessant nok er det ikke bare grammatikk- og stavekontroller for engelsk – men en grammatikkontroller for tysk også.
 • Søkemotor edderkoppsimulator (med andre ord, et grunnleggende gjennomsøkingsverktøy på nettstedet ditt).
 • En tekst til taleomformer, artikkeltetthetskontroll, bildeoptimaliserer og urdu skriveverktøy.

Så nå er du sannsynligvis vant til disse tingene: dette er gratis, ikke sant?

Jeg mener, det må det være, etter å ha sett det om siden?!

Egentlig … ikke fullt ut.

Se, alle verktøyene jeg nevnte – som i utgangspunktet dekker de samme typene verktøy som de relaterte nettstedene jeg nevnte – er gratis.

Men SEOToolsCentre har også et premiummedlemskap. Hva tilbyr den??

For å være ærlig, ingen anelse. De har noen alvorlige problemer med nettstedet sitt, så det vil ikke vise hva en premiumplan består av.

… så effektivt er det gratis! Og for alle problemene nettstedet kan ha … trenger du ikke å klage på gratis SEO-verktøy!

15. Administrerende direktør på nettet

OK, etter det siste elementet, vil WebCEO være litt av en kontrast.

For der SEOToolsCentre var litt skisserende og full av gratis ting … Web CEO er VELDIG veletablert og veldig premium i tillegg.

Det har eksistert siden 2000 – noe som betyr nesten to dekader, noe som gjør det til en av de eldste SEO-tjenestene i bedriften.

Kundene er spredt over over 150 forskjellige land, og Web CEO leverer til og med tjenester på 24 forskjellige språk. Så dette skal ikke være noen overraskelse:

web-direktør

OK, men hva gjør Web CEO?

For å si det kort: det er en annen av de alt-i-ett-SEO-suitene. Den har over 17 verktøy, men de kan stort sett deles inn i fire kategorier:

Nettstedsrevisjonsverktøy, koblingsverktøy, sosiale metriske verktøy og markedsføringsanalyseverktøy.

Her er noen av de sterkere og mindre vanlige funksjonene:

Funksjoner:

 • Alt det grunnleggende du forventer av en alt-i-ett SEO-pakke.
 • Verktøy for revisjon av nettsteder inkluderer: et verktøy for å optimalisere interne lenker, i tillegg til alle de andre aspektene ved en nettstedrevisjon (SEO-analyse, teknisk analyse, osv.).
 • Velg å overvåke visse lenker.
 • Konkurrent baklink spionering.
 • Innholdsinnleveringsverktøy lar deg få tilgang til mange forskjellige typer nettsteder: over 30 lokale nettsteder og kataloger, 10 shopping-søkemotorer, 35 bloggsamfunn, osv..
 • Web-buzzovervåking: lar deg spore varme temaer i bransjen din, overvåke merkevarens omdømme på sosiale medier, blogger og nyhetssider, og muligheten til å sjekke Twitter-buzz for målsøkeordene dine..
 • Generering av hvit etikettrapport som kan tilpasses, slik at du bare kan smelle bedriftens logo / navn på saken og sende den til kundene dine.
 • Rapporter kommer på mange forskjellige språk og kan oversettes fra engelsk.

En så veletablert SEO-verktøypakke må være dyr, ikke sant?

Vel, det er i normal prisklasse for premium SEO-alternativer, men med et rimeligere inngangspunkt.

Slik bryter WebCEOs prisstruktur:

Det er fire nivåer, som kan betales for månedlig, kvartalsvis eller årlig. Hvis du betaler månedlig, starter det første nivået (Solo) på $ 39 per måned og har begrensede funksjoner.

High-end, bedriftens, er $ 299 i måneden og er så fullt utstyrt som WebCEO tillater.

Hvis du betaler årlig, er inngangsnivået bare $ 29 per måned og Corporate (fjerde nivå) $ 225 i måneden.

Så den er egentlig ikke så mye høyere enn gjennomsnittet – og det er absolutt en fullt utstyrt SEO-pakke. Ikke rart at websjef er så populær.

Prøv WebCEO Free

16. Ninja Tools

Ninja Tools

Å beskrive Ninja Tools er litt vanskelig, spesielt sammenlignet med alle disse andre navnene jeg har snakket om.

Ninja Tools er ikke en alt-i-ett-pakke med verktøy. Men det er mer enn bare et enkelt verktøy, eller en katalog med vertsbaserte og separate SEO-verktøy.

Det er en pakke med SEO-verktøy – en pakke – men det er ikke alt du trenger. Veldig interessant.

Ninja Tools

Så de spesifikke verktøyene betyr mye her. Faktisk er den viktigste attraksjonen til Ninja Tools det kjennetegnet optimeringsverktøyet for kodebiter, og dets andre velutviklede verktøy.

Ninja Tools ligner mer på et sett med spesifikke kvalitetsverktøy enn en generell verktøykasse. Her er litt mer om verktøyene:

Funksjoner:

 • Feature Snippet Optimization Tool: dette er noe Ninja Tools virkelig har innoveret. Google-kjennetegn er ekstra viktige, men de er vanskelige å fange. Dette verktøyet forenkler prosessen og lar deg i utgangspunktet få utposisjonsposisjoner på resultatsiden.
 • Verktøyet ovenfor inneholder også data fra delen “søk relatert til” nederst i søkeresultatene.
 • Den inneholder også data fra Google-funksjonen “folk spør også”.
 • Video SEO-verktøy: dette lar deg finne hvilke av de beste søkeordene dine som returnerer videoresultater, se på konkurrentdata (inkludert på YouTube og deres videoengasjement), slik at du kan øke rangeringen med videoene dine.
 • Ninja Backlink Tool: overvåker backlink-profilen din og henter data fra TONS kilder.
 • Ninja Tools har også et gratis verktøy for å vise mobil kildekode. De vil sannsynligvis komme med flere gratis verktøy i fremtiden, så følg med!
 • Morselskapet, Internet Marketing Ninjas, har et eget nettsted med WAY flere GRATIS SEO-verktøy.

Vel, det siste punktet er litt gode nyheter for dere budsjettere der ute – et gratis verktøy! Men de andre kvalitetsverktøyene som Ninja Tools gir, er selvfølgelig IKKE gratis.

Dessverre er det litt komplisert.

Ninja Tools-pakken inkluderer Video SEO-verktøyet og Featured Snippet Optimization (som inkluderer “folk spør også” og “søk relatert til” verktøy) som EN pakke.

Tilbakekoblingsverktøyet må du imidlertid kjøpe fra morselskapet: Internet Marketing Ninjas.

Så det første produktet – som er en mindre pakke med verktøy – har tre lag: Expert, Pro og Enterprise.

Eksperten er $ 4,99 i måneden, eller $ 49,90 i året, og Enterprise er $ 349 i måneden eller $ 3,490 per år.

Enten du betaler månedlig eller årlig vil bare påvirke prisene med et par dollar på det meste.

Ok, og tilbakekoblingsverktøyene?

De er på morselskapets nettsted, i tillegg til noen flere gratis verktøy!

Ser ut som Ninja Tools er et av de mest unike elementene på denne listen.

17. SERPs.com

SERPs

Hvis du måtte gjette hva SERPs.com handler om, hva ville det være?

Ok, bare tuller. En mild påminnelse hvis du skummet gjennom begynnelsen av denne listen: SERPs betyr søkemotors resultatside. Det er det vi alle ser omtrent hver gang vi er på internett.

Så SERP-er handler om å øke … vel, plass i resultatene fra søkemotoren!

Og det gjør en ganske god jobb. Her er noen av de bemerkelsesverdige klientene:

SERPs.com

Nå lurer du kanskje på hva SERP-er tilbyr.

Det er i utgangspunktet en pakke med verktøy, men den er på enklere side. Det er ikke dårlig! Den har også noen mer unike funksjoner som kastes inn.

Her er noen funksjoner høydepunkter:

Funksjoner:

 • Et enkelt, brukervennlig dashbord som fremdeles viser massevis av informasjon.
 • SERPs DataLab lar deg se på MILLJONER med daglig SERP-data med et brukervennlig grensesnitt. Du kan også lage tilpassede rapporter ut av det.
 • Utviklervennlig API lar deg mate daglige rangeringer i ditt eget rapporteringssystem.
 • Tillegg for Google Sheets.
 • Hvit merkingsfunksjon som er ganske tilpassbar.
 • Lokale rangeringer på by- eller postnummernivå, og rangeringer for mobil, stasjonær og nettbrett.
 • 400 forskjellige kombinasjoner av Google- og Yahoo-rangeringer etter land og språk.
 • Alle de grunnleggende funksjonene du forventer av en omfattende SEO-pakke, selv om det er mindre fokus på nettstedrevisjon og tilbakekoblinger.
 • Morselskapet (Authority Labs) har et anstendig sett med pålitelige gratis verktøy!

Så slik fungerer det å betale for disse tingene:

Det er tre nivåer: Small Business, Agency og Enterprise. Enterprise har tilpassede priser, men de to andre ikke.

Small Business koster 49 dollar i måneden og er begrenset til 300 nøkkelord, 5 nettsteder og 1 brukerkonto.

Byrået er $ 99 i måneden, har opptil 1 000 nøkkelord, har full funksjonalitet med hvit etikett, og ubegrensede nettsteder og brukere.

Noen kan sette pris på å ha et enklere valg!

Men selv om det er utenfor budsjettet, bør du ikke overse de gratis verktøyene som tilbys av morselskapet!

18. Ahrefs

ahrefs

Ah, Ahrefs! (Skjønner?)

Noen få av navnene jeg har snakket om, har vært ganske veletablerte. De har tusenvis eller til og med millioner av klienter, inkludert noen høyprofilenavn.

Vel, Ahref er SIKKERT der oppe.

Siden grunnleggelsen i 2011 har Ahrefs vokst til en veldig kraftig SEO-programvaretjeneste.

Bare se på den klientlisten, og fortell meg at den ikke er imponerende:

Ahrefs

Ahrefs er i utgangspunktet en annen alt-i-ett SEO-pakke. Men den unike delen er at Ahrefs er supermektig, ikke bare på grunn av sine sterke verktøy, men dens store ressurser.

Her er en titt på hva jeg snakker om:

Funksjoner:

 • Ressursene til Ahrefs er MASSIVE: Ahrefs gjennomsøker 5 milliarder sider om dagen, har en indeks på 16 billioner kjente lenker og 3 billioner kjente nettadresser.
 • Organiske søkerapporter lar deg se på hvordan konkurrentene dine rangerer, hvilke sider som får mest trafikk til nettstedene sine, og det hele drives av data på hundrevis av millioner søkeord.
 • På den lappen har søkeordutforskeren alle de vanlige søkeordrelaterte verktøyene jeg har snakket om (nøkkelordproblemer, generering av søkeord osv.), Men den drives av en database med over 3 milliarder nøkkelord.
 • Tilbakekoblingsdata, igjen, fra milliarder av gjennomsøkte sider.
 • Innholdsforskning, som ser på flere ting (sosiale medier, organisk søketrafikk, tilbakekoblinger, osv.).
 • Rangsporing som blir svært spesifikk og detaljert som du ønsker.
 • Muligheten til å stille varsler når du eller konkurrentene vinner / mister tilbakekoblinger.
 • Kundestøtte er veldig robust, noe av det beste som tilbys av SEO-programvare.

OK, helt klart, Ahrefs har en sinnssyk datamengde som brukes. Det må koste noe, ikke sant?

… Ja, definitivt. Ahrefs har fire nivåer, som kan betales månedlig eller årlig.

Betalt månedlig, varierer prisen fra $ 99 i måneden (Lite) til $ 999 i måneden (byrå).

Betales årlig, varierer prisen fra $ 82 per måned til $ 832 i måneden.

Så ja, startprisen er på den brattere siden, men den er fremdeles ganske godt omtalt. Og ærlig talt, alt som drar nytte av Ahrefs ‘massive databaser vil garantere noen høyere priser.

19. Moz

MOZ

Det er vanskelig å understreke hvor stor del av Moz er i en verden av SEO-programvare.

Slik kan jeg best sette det i perspektiv:

Ganske mange av navnene på denne listen har skrytt over hvordan de inkluderer tilgang til Mozs ressurser.

Så klart, Moz er selv en styrke å kjempe med. Ikke rart at klientlisten også er imponerende:

Moz

Så, som du kan se, er Moz en annen alt-i-ett SEO-pakke. Det er fire hovedområder i suiten: nettstedrevisjonsverktøy, rangsporing, tilbakekoblingsverktøy og søkeordforskningsverktøy.

Funksjoner:

 • Som forrige oppføring, har Moz enorme datamengder å hente fra: 35 TRILLION indekserte lenker, 7 millioner SERP-er analysert om dagen, 500 millioner søkeordforslag gjennom søkeordverktøyet.
 • Nettstedsrevisjonene er ikke bare omfattende, men raske. I tillegg har Moz automatisk ukentlige gjennomganger og varsler deg om nye problemer.
 • Optimalisering på siden og innhold.
 • Koblingsbyggings- og forskningsverktøy lar deg også lage koblingssporingslister som gjør det superenkelt å holde rede på dine mål og fremdrift.
 • Veldig enkel og svært tilpassbar rapportgenerator.
 • Flotte ombord- og utdanningsressurser.

Så enda et kraftig og anerkjent alt-i-ett SEO-verktøy. Hva koster denne gangen?

Moz har fire nivåer med faste priser, pluss en forretningsplan med tilpassede priser og funksjoner. De kan betales månedlig eller årlig.

Hvis det betales månedlig, er prisområdet fra $ 99 per måned til $ 599 i måneden. Betalt årlig, går rekkevidden ned: fra $ 79 i måneden til $ 479 i måneden.

Du vet hvordan det går: for noen bedrifter vil dette være den perfekte SEO-løsningen, og for andre vil det være overkill.

20. SEMRush

SEMrush

Så de to siste navnene på denne listen har vært store, veletablerte, brukt av verdens største merkevarer, og har mange ressurser.

SEMRush … vel, det er akkurat som de to siste.

SEMrush ble grunnlagt i 2008, som en liten oppstart, og har vokst til å ha seks kontorer i fire forskjellige land, med over 650 ansatte.

Og den har sin del av kjente klienter, også:

SEMrush

Så, som du kan gjette, er kjernen for SEMrush at det er en annen alt-i-ett SEO-pakke. Den har i utgangspunktet alt du trenger, men verktøyene kan bli enda mer dyptgående enn vanlig.

Funksjoner:

 • Alt det grunnleggende du er vant til – nettstedrevisjoner, tekniske SEO-revisjoner, generering av søkeord osv.
 • Backlink-verktøyene legger ekstra vekt på om .edu- eller .gov-nettsteder viser til nettstedet ditt, pluss virkelig innsiktsrike rapporter om geografiske kilder..
 • Verktøy på sosiale medier har ikke bare en grundig rapportering og analyse, men lar deg også lage innhold og planlegge det til 5 forskjellige sosiale nettverk.
 • Flotte verktøy for innholdsmarkedsføring som kan generere ideer om temaer og delte kalendere for teamet ditt.
 • Analytics-rapporter for en million forskjellige ting, raskt genererte og lettleste diagrammer for sammenligning av nettsteder, muligheten til å generere tilpassede rapporter og mer.

Ettersom SEMrush, som de to siste varene, er en veldig omfattende SEO-pakke, vil du med rette forvente høyere priser.

SEMrush har tre nivåer med faste priser pluss en Enterprise-plan med tilpassede priser. Du kan betale månedlig eller årlig – du kjenner boret.

Betalt månedlig, er prisområdet $ 99,95 til $ 399,95 i måneden. Betales årlig, er det $ 83,28 til 333,28 dollar i måneden.

Så SEMrush er ikke for forskjellig fra sine kvalitets SEO-kolleger.

Start SEMrush Free Trial

21. Ubersuggest

ubersuggest

Ubersuggest er en fin tempoendring etter de intense SEO-løsningene jeg nettopp dekket.

Se, Ubersuggest er ikke en pakke med verktøy, eller til og med et par verktøy. Ubersuggest har ikke en egen nettside – det er et enkelt verktøy som vert arrangert av Neil Patels nettsted.

Høres skisse? Det er ikke. Neil Patel er en av de mest anerkjente gründere og markedsførere i verden.

Tidligere sa jeg at Ubersuggest er ett verktøy. Teknisk sett er det: det er en søkelinje på Neil Patels nettsted.

MEN i praksis kan Ubersuggest brukes til flere ting, og har noen få forskjellige verktøy. Så det er liksom et mini-multiverktøy.

Funksjoner:

 • Generator for nøkkelordidee og oversikt over søkeordet.
 • Innholdsidéer også!
 • Når du går inn i et domene, blir Ubersuggest også en trafikk- og SEO rangeanalysator.
 • SEO-kontrolløren gir en solid liste over feil / problemer som skal jobbes med.
 • Trafikkanalysator ser også på toppsider og nøkkelord.
 • Nettstedrevisjonsverktøy som tar høyst noen minutter og avslører mye informasjon ganske enkelt.
 • Tilbakekoblingsverktøy, lignende nettstedrevisjonen i struktur og hastighet.

Se, la oss være ekte – er dette verktøyet grunnleggende sammenlignet med fancy-schmancy alt-i-ett-programvaren?

Helt sikkert. Men sannheten er at dette sannsynligvis er et av de beste gratis SEO-verktøyene på markedet. Det er riktig – det er helt gratis.

Og dessuten er det enkelt å bruke, informativ og pålitelig.

22. AnswerThePublic

answerthepublic

AnswerThePublic er på samme notis som Ubersuggest – det er et mindre verktøy som fremdeles er anerkjent.

Men oh boy … er det en av de mer unike varene her. Det har et klart fokus på et bestemt aspekt av SEO, som gjør det enkelt å finne ut av det.

Ingen vits i å slå rundt busken. Slik ser det ut i aksjon:

AnswerThePublic

AnswerThePublic kan tenkes å være en infografisk generator for søkemotordata. Det er en forenkling, og det er forskjeller mellom gratis og betalte versjoner, men det er essensen!

Funksjoner:

 • Totalt sett oppretter datavisualiseringer og infografikk for stikkordene du oppgir.
 • Involverer mye informasjon og data, så det er ikke ubrukelig – men infografikken er virkelig med på å gjøre det lettere å fordøye.
 • Sammenlign data og se nye forslag.
 • Språk- og stedsbaserte resultater.
 • Muligheten til å lagre rapporter!
 • Ubegrenset teammedlemmer.
 • Bilder av høyere kvalitet og muligheten til å skjule seksjoner du ikke ønsker.

OK, jeg må være litt nedtur her – nei, AnswerThePublic er ikke helt gratis. De fleste av funksjonene jeg listet opp, er for den betalte versjonen.

Hvis du går med den betalte versjonen, er den $ 99 i måneden. For å være ærlig høres det litt bratt ut for meg, men hei – mange mennesker har det bra.

Heldigvis kan du bruke gratisversjonen. Det er et begrenset antall søk, og du kan ikke gjøre sammenligninger ved siden av hverandre eller de fleste tingene den betalte versjonen gjør … men du kan fortsatt gjøre det grunnleggende gratis!

Prøv AnswerThePublic Free

23. WooRank

Woorank

Jeg vil stenge denne listen over SEO-verktøy med WooRank.

WooRank er en ganske stor SEO-programvarepakke – for tiden er det registrert mer enn en million brukere.

Det er ikke det største SEO-programvareselskapet der ute, men det er fremdeles ganske bemerkelsesverdig.

Så som sagt, WooRank er en pakke med verktøy. Men det er på mindre side. Det kan teknisk sett være et alt-i-ett-verktøy, men det er ikke så omfattende som noen av de andre her.

Når det er sagt, det gir mye.

Funksjoner:

 • Søkeordverktøyet er ganske sofistikert.
 • WooRanks Projects: lar deg i utgangspunktet laste ned data som en rapport og tilpasse dem.
 • Nettsteds gjennomgang / revisjon.
 • Konstant SEO-overvåking av nettstedet ditt, inkludert e-postrapporter og helse / oppetidsovervåking. Totalt sett legger WooRank mye vekt på SEO-kontrolløren.
 • På den lappen kan du prøve SEO-kontrolløren gratis!
 • WooRank har spesiell vekt på enkelhet og brukervennlighet. Det er ikke for å si at verktøyene ikke er kraftige, men de er spesielt brukbare.
 • Salgsverktøy lar deg lage rapporter og anmeldelser av nettsteder som skal sendes ut til kunder eller potensielle kunder.
 • Lead Gen-verktøyet hjelper deg med å automatisere disse salgsverktøyene tidligere.

Ser du hva jeg mener? Selv om WooRank har mye på gang, er det ikke så omfattende som de alt-i-ett-verktøyene jeg har dekket.

Så forhåpentligvis er det rimeligere enn de, ikke sant?

Egentlig, ja! Det er tre lag: Pro, Premium og Enterprise. Alle av dem har forhåndsinnstilte priser.

De kommer fra $ 59,99 i måneden til $ 249,99 i måneden, og varierer i funksjoner – selv om det er hyggelig, Pro-nivået er ikke engang så begrenset.

Konklusjon: hvilket SEO-verktøy anbefaler jeg?

Hvis du har lest gjennom hele listen – gratulerer! Husker du noen av navnene?

Vitser til side, la meg fortelle deg hvilke av disse verktøyene jeg anbefaler. De har alle fordeler nok til å være verdt å nevne, men vi kan fortsatt begrense det fra 23.

Selvfølgelig … det er ikke et eneste verktøy som passer for alle størrelser. Jeg har noen få anbefalinger:

Overraskende nok er SEO-verktøyene som har spesifikke fokus ganske bra for sine områder. For eksempel:

Bavoko er spesielt bra for de som bruker WordPress mye, og SEOTools for Excel er bra for Excel-brukere.

AnswerThePublic er flott hvis du vil generere prangende infografikk og rapporter, og NinjaTools er utmerket for å fokusere på optimalisering av funksjoner.

Og selv om jeg ikke alltid vil anbefale bedrifter å bruke gratis SEO-verktøy, kan de absolutt være gode.

Så for de vil jeg si Ubersuggest er et av de beste gratis SEO-verktøyene, og Smallseotools.com og TheSEOTools.net er gode kataloger med gratis verktøy også.

Og for de store kanonene – virksomheter som trenger virkelig pålitelige alt-i-ett SEO-verktøy:

Jeg vil si Ahrefs, SEMrush og Moz er sannsynligvis blant de beste, fordi de har de beste ressursene, omdømme og godt bygde verktøy. Selv om Woorank og Mangools også er ganske solide!

Ikke bekymre deg hvis du føler deg litt overveldet. Vi er her for å hjelpe!

Husk at vi har noen ressurser som kan hjelpe deg med å komme i gang med noen av de grunnleggende – viktige grunnleggende elementer som øker søkemotorens siderangering!

Siden ytelsen til nettstedet definitivt påvirker rangeringen din, kan du bruke oppetidskalkulatoren vår for å se hva oppetiden virkelig betyr for nettstedet ditt.

I tillegg kan vi sjekke om nettstedet ditt, eller konkurrentene dine, er nede og fortelle deg hva deres vert er – på den måten kan du sjekke av noen av de grunnleggende!

SEO er sammensatt, men det kan gjøres enklere ved å bruke programvaren jeg listet opp og anbefalt. Og hvis du vil vite mer – bare spør oss!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map