25 bästa webbplatsdesign för din inspiration år 2020

Att bygga en webbplats för vad som helst har blivit en trend idag. Du har webbplatser för spel, shopping, sociala medier, videoströmning, ljudböcker, nyheter och så många andra saker.


Vill du starta din egen webbplats, fortsätt. Men hur framgångsrikt tror du att din webbplats kan bli efter att den har lanserats? Kan inte säga något, eller hur? Att välja en innovativ designmall för din webbplats kan ge dig en fördel jämfört med dina konkurrenter.

Vi har noterat några av de bästa webbplatsdesignerna för att inspirera dig att skapa en unik webbplatsdesign för dig själv.

Ta en titt…

1. Hej Fly

Inspirerande webbplatsdesign

Hi Fly är en webbplats för specialister på flygplan som erbjuder charter- och leasingtjänster till andra flygbolag. När du öppnar denna webbplats kommer en uppsättning rörliga moln att synas runt och långsamt dyker ett flygplan ut.

Detta kan ge dig en uppfattning om hur du kan arbeta med hemsidadesignen på din webbplats om du vill ha något som dyker upp för att överraska dina besökare.

2. Våra verk

Inspirerande webbplatsdesign

Denna webbplats har fantastiska effekter – muspekaren är en prick täckt av en liten ring som breddar upp när vi flyttar pekaren mot alla ord som ska klickas. Hemsidan ber dig att bläddra, och när du gör det zoomar bakgrunden in och den eskalerar till en annan sida.

Sidorna har en effekt av vattenvåg och bilderna i bildspel är riktigt smidig när du bläddrar framåt.

3. Jomor Design

Håll muspekaren för att förhandsgranska

Jomor Design

Jomor Design hjälper dig att skapa märkeswebbplatser för ditt företag. Du kan titta på några coola webbplatsdesigner av denna konstnär på hemsidan och arbetssegmentet. Effekterna är trevliga, när du tar muspekaren till länkarna på hemsidan visas länkarna i bildformatet på webbplatsen eller arbetet.

När du rullar ner stiger titlarna och bilderna, och knappen “Visa projekt” fortsätter att rotera och röra sig fritt nära bilden av det projektet.

4. ROKY

Inspirerande webbplatsdesign

En unik webbplats för en digital produktionsstudio som hjälper dig att designa och koda alla typer av webbaserade projekt. Webbplatsen tillåter oss att bläddra både uppåt och nedåt med alla olika information om deras arbete.

Det finns en sfär i mitten av skärmen som expanderar på skärmen som ger en 360 ° -vy av webbplatsavsnitten som gör den kreativ och annorlunda.

5. Autonomi

Håll muspekaren för att förhandsgranska

Autonomi

Autonomy har en mycket kreativ webbplatsdesign med en unik hemskärm. Hemsidan är utrustad med en enkät för att glida och flytta till en annan sida. Den andra sidan har också en undersökning som glider när du ökar det lånebelopp du vill och väljer längden nedan.

Designen är attraktiv som gör besökarna engagerade på webbplatsen under en längre tid.

6. VS + CO

Inspirerande webbplatsdesign

Denna webbplats ger en förvaltningsplattform för konstnärer och fotografer. Webbplatsen verkar enkel när du besöker först, men när du flyttar musen mot logotypen ändras bakgrundsfärgen (en färg åt gången).

Denna design kan hjälpa dig om du vill välja en enkel och kreativ layout för din webbplats.

7. DeepCube

Inspirerande webbplatsdesign

När du bläddrar ner stiger bakgrunden upp och ändrar färg och form. Även på höger sida av skärmen visas atomerna anslutna till varandra i en specifik form med linjer. Dessa linjer försvinner i bakgrunden och lämnar atomerna i form av svarta prickar.

8. Framtidens hållbarhet

Inspirerande webbplatsdesign

Detta är en artikel som skapas i form av en webbplats. Det har en attraktiv design och bildspelet för kapitlen eskalerar framåt medan du bläddrar ner genom sidan. Det finns GIF-spelare i bakgrunden till ämnet.

9. Homekult

Inspirerande webbplatsdesign

Webbplatsens hemsida har en layout med pennmärken på skärmen. Bildspelet ändras med en vågig effekt och genom att klicka på projekten leder det dig till en ny sida där designen stiger.

Det är i grunden en webbplats för inredningsarkitekter som vill få innovation i ditt hemdesign.

10. Chameleon Media

Inspirerande webbplatsdesign

Din webbplatsdesign bör vara sådan att den förmedlar kvaliteten på ditt arbete med själva designen. Chameleon Media är en reklambyrå och filmskapare som du kan se från deras hemsidesdesign.

Det finns en effekt av vågor i bakgrunden när du flyttar muspekaren var som helst på skärmen.

11. Zeeman

Håll muspekaren för att förhandsgranska

Zeeman

Zeeman har designat två sneakers, en som är hybrid med begränsad upplaga och en annan är enkel i design. Båda visas på webbplatsen, och det finns ett spelhjul på hemsidan som roterar när du tar markören där.

12. Akufen

Inspirerande webbplatsdesign

Hemsidan för denna webbplats har 3D-block som rör sig när du flyttar pekarna över dem. När du klickar på de givna avsnitten börjar bildspelet för deras design med att blocken visas i den genomskinliga bakgrunden.

13. Mercury Academy

Inspirerande webbplatsdesign

Webbplatsdesignen är bara fantastisk. Om du är en rymdspelälskare, kommer visuellheten definitivt att vara av intresse. De lär dig i princip hur man bygger programvara.

Asteroider och satelliter fortsätter att röra sig på sidan och när du bläddrar ner reser rymdskeppet till nästa avsnitt tillsammans med pekaren.

14. 36 dagar av typ

Inspirerande webbplatsdesign

Att besluta att bygga en interaktiv webbdesign, och utformningen av 36 Days of Type kan hjälpa dig. På varje bokstav du flyttar pekaren till kommer du att kunna styra rörelsen för den bokstaven. När du klickar på ENTER kommer du att kunna se alfabet och siffror designade av olika artister.

15. En blå glid

Inspirerande webbplatsdesign

Utformningen av en blå slip är baserad på sjömanskeppet i havet. I mitten av skärmen finns hjulet eller roret som har olika sektioner som ser ut som om de är handtagen. I bakgrunden fortsätter en kontinuerlig video av havsvattenvågorna att spela.

16. Detta är bortom

Håll muspekaren för att förhandsgranska

Det här är bortom

En webbplats för ett evenemangsföretag som bygger upp rätt publik för att hjälpa dem i affärs- och personlig tillväxt. På hemsidan finns en logo till vänster bakom vilken det finns en video från händelserna de har gjort hittills.

Enkel design, men ändå med effektivt innehåll kan denna webbdesign hjälpa dig om du är ett företag som organiserar evenemang.

17. ADN

Håll muspekaren för att förhandsgranska

ADN

ADN är ett företag för digital marknadsföring och webbdesign. Muspekaren på denna webbplats är en prick följt av en rörlig triangel som rör sig tillsammans med pekaren bakom den. Skjut ner och se deras arbete.

Webbplatsdesignen har bara två färger i teckensnitt och bakgrund, trevligt och enkelt. Inget mycket dyker upp och en enkel layout.

18. Comptoir Libanais

Håll muspekaren för att förhandsgranska

libanesiska

En restaurangwebbplats med en färgstark bakgrund och gammal grafik. När du bläddrar ner spelas objekten i form av GIF.

19. Kazuki

Inspirerande webbplatsdesign

Detta är en konstnärs portföljwebbplats. När du flyttar ner börjar bildspelet för hennes konstverk med en variabel bakgrund.

20. ARVR Magic

Inspirerande webbplatsdesign

Detta är en webbplats för skapad Augmented Reality och Virtual Reality. Hemsidan har en 3D-bild som visar sig som rör sig på motsatt sida mot markörens rörelse.

21. Spegelboll

Inspirerande webbplatsdesign

Ett annat koncept för en webbplats med annonsbyråer eller designers det Mirrorball. Alla länkar till andra sidor och arbete är integrerade i den sfäriska bollen som är synlig på webbplatsen. Skjutreglaget nedan tillåter oss att ändra storleken på bollen.

Använd kontrollen för att zooma och klicka på + flytta för att rotera bollen. När du klickar på någon av skärmarna på bollen, zoomar sidan med informationen om det specifika arbetet ut.

22. Rop

Inspirerande webbplatsdesign

En interaktiv audiovisuell webbplats som är utformad för ett syfte att samla in pengar för kvinnors empowerment och stoppa våld i hemmet mot dem. Här fortsätter webbsidorna precis som en berättelse och det finns en kvinnlig 3D-karaktär som svarar när muspekaren rör sig.

23. H-termo

Inspirerande webbplatsdesign

H-thermo är en webbplats för kylsystem och installatörer av luftkonditioneringssystem i transportfordon. När du bläddrar nedåt, raderar maskinen (dvs. H-termobox) sig själv och visar delarna inuti det med en kortfattning om varje del. Detta hjälper en besökare eller en kund att förstå hur produkten fungerar.

24. Corphes

Håll muspekaren för att förhandsgranska

Corphes

Detta är en webbplats för ekologiska och växtbaserade produkter. Det säger att du bläddrar uppåt och när du gör det visar vänster sida av skärmen skjutreglaget som visar höjd som ändras när du bläddrar.

25. Panda Monk

Håll muspekaren för att förhandsgranska

Panda Monk

Panda Monk är en webbplats för digital produktions- och marknadsföringsstudio. När du bläddrar upp stiger avsnitten också upp och bildar en remsa. Dessutom har en animerad panda en stapel med “Nya fall” av deras verk som ser fantastiskt ut.

Slutsats

Så det här var några fantastiska idéer för webbplatsdesign att få inspiration från. Gå vidare och skapa en estetisk webbplats med den bästa layouten för den.

Hur hittade du dessa webbplatser? Hur inspirerade de dig? Vilken effekt gillade du mest och du skulle använda den i din webbplatsdesign?

Låt oss veta allt i kommentarerna nedan …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map