25 beste nettsteddesign for inspirasjonen din i 2020

Å bygge et nettsted for hva som helst har blitt en trend i dag. Du har nettsteder for spill, shopping, sosiale medier, videostreaming, lydbøker, nyheter og så mange andre ting.


Vil du starte din egen webside, fortsett. Men hvor vellykket tror du nettstedet ditt kan bli etter lanseringen? Kan ikke si noe, ikke sant? Vel å velge en innovativ designmal for nettstedet ditt kan gi deg en fordel i forhold til konkurrentene.

Vi har skrevet noen av de beste nettsteddesignene for å inspirere deg til å lage et unikt nettsteddesign for deg selv.

Ta en titt…

1. Hei Fly

Inspirerende design på nettsteder

Hi Fly er et nettsted for spesialist på flyleiekontrakt som tilbyr charter- og leasingtjenester til andre flyselskaper. Når du åpner dette nettstedet, vil et sett med bevegelige skyer være synlig rundt og sakte dukker det opp et fly.

Dette kan gi deg en ide om hvordan du kan jobbe med hjemmesidedesignet til nettstedet ditt hvis du vil at noe som dukker opp for å overraske de besøkende.

2. Våre arbeider

Inspirerende design på nettsteder

Dette nettstedet har fantastiske effekter – musepekeren er en prikk dekket av en liten ring som utvides når vi beveger pekeren mot ethvert ord som skal klikkes. Hjemmesiden ber deg bla, og mens du gjør det, zoomer bakgrunnen inn og den eskalerer til en annen side.

Sidene har en effekt av vannbølgen og bildesiden av bildene er virkelig jevn når du blar foran.

3. Jomor Design

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Jomor Design

Jomor Design hjelper deg med å lage merkevare-nettsteder for bedriften. Du kan se på noen kule webside-design av denne artisten på hjemmesiden og arbeidssegmentet. Effektene er fine, når du tar musepekeren til lenkene på hjemmesiden, vises koblingene i bildeformatet til nettstedet eller arbeidet.

Mens du ruller ned, stiger titlene og bildene, og “visningsprosjekt” -knappen fortsetter å rotere og bevege seg fritt i nærheten av bildet av det prosjektet.

4. ROKY

Inspirerende design på nettsteder

Et unikt nettsted for et digitalt produksjonsstudio som hjelper deg å designe og kode alle slags nettbaserte prosjekter. Nettstedet lar oss bla både oppover og nedover og alle har forskjellig informasjon om deres arbeid.

Det er en sfære i midten av skjermen som utvides på skjermen som gir en 360 º-visning av nettstedets seksjoner som gjør den kreativ og annerledes.

5. Autonomi

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Autonomi

Autonomy har et veldig kreativt nettsteddesign med en unik hjemmeskjerm. Hjemmesiden er utstyrt med en avstemning for å skyve og flytte til en annen side. Den andre siden har også en avstemning som glir når du øker lånebeløpet du ønsker og velger varigheten nedenfor.

Designet er attraktivt som gjør at besøkende blir engasjert på nettstedet i lengre tid.

6. VS + CO

Inspirerende design på nettsteder

Dette nettstedet gir en administrasjonsplattform for kunstnere og fotografer. Nettstedet virker enkelt når du besøker først, men når du beveger musen mot logoen, endres bakgrunnsfargen stadig (en farge om gangen).

Dette designet kan hjelpe deg hvis du vil velge en enkel og kreativ layout for nettstedet ditt.

7. DeepCube

Inspirerende design på nettsteder

Når du blar nedover, stiger bakgrunnen opp og endrer farge og form. Også på høyre side av skjermen vises atomene koblet til hverandre i en spesifikk form med linjer. Disse linjene forsvinner i bakgrunnen og etterlater atomene i form av svarte prikker.

8. Framtidens bærekraft

Inspirerende design på nettsteder

Dette er en artikkel som er opprettet i form av et nettsted. Det har en attraktiv design og lysbildefremvisningen til kapitlene eskalerer foran mens du blar ned gjennom siden. Det er GIF-er som spiller i bakgrunnen for emnet.

9. Hjemmekult

Inspirerende design på nettsteder

Hjemmesiden til dette nettstedet har en layout med pennemerker på skjermen. Lysbildefremvisningen endres med en bølget effekt og ved å klikke opp prosjektene, leder den deg til en ny side der designet stiger.

Det er i utgangspunktet et nettsted for interiørarkitektene som ønsker å bringe innovasjon i designene til hjemmet ditt.

10. Chameleon Media

Inspirerende design på nettsteder

Nettstedets design skal være slik at det formidler kvaliteten på arbeidet ditt med selve designet. Chameleon Media er et reklamebyrå og filmskaper som du kan se fra hjemmesidedesignet deres.

Det er en effekt av bølger i bakgrunnen når du beveger musepekeren hvor som helst på skjermen.

11. Zeeman

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Zeeman

Zeeman har designet to joggesko, en som er begrenset opplag hybrid og en annen er enkel i design. Begge vises på nettstedet, og det er et lekehjul på hjemmesiden som roterer når du tar markøren dit.

12. Akufen

Inspirerende design på nettsteder

Hjemmesiden til dette nettstedet har 3D-blokker som beveger seg når du beveger pekerne over dem. Når du klikker på de gitte seksjonene, begynner lysbildefremvisningen av designene deres med blokkene som vises i den gjennomskinnelige bakgrunnen.

13. Mercury Academy

Inspirerende design på nettsteder

Nettstedet design er bare fantastisk. Hvis du er en romfartselsker, vil visuelle bilder definitivt være av interesse. De lærer deg i utgangspunktet hvordan du bygger programvare.

Asteroider og satellitter fortsetter å bevege seg rundt på siden, og når du blar ned, reiser romfartøyet ned til neste seksjon sammen med pekeren.

14. 36 dager av type

Inspirerende design på nettsteder

Hvis du bestemmer deg for å bygge et interaktivt webdesign, kan vel utformingen av 36 Days of Type hjelpe deg. På hver bokstav du flytter pekeren til, vil du kunne kontrollere bevegelsen til denne bokstaven. Når du klikker på ENTER, vil du kunne se alfabeter og tall designet av forskjellige artister.

15. Én blå glippe

Inspirerende design på nettsteder

Utformingen av en blå glippe er basert på seilskipet i sjøen. På midten av skjermen er hjulet eller roret som har forskjellige seksjoner som ser ut som om de er håndtakene. I bakgrunnen fortsetter en kontinuerlig video av sjøvannsbølgene.

16. Dette er hinsides

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Dette er utover

Et nettsted for et event management selskap som bygger opp den rette mengden for å hjelpe dem i forretnings- og personlig vekst. På hjemmesiden er det en logo til venstre bak som det er en video fra hendelsene de har gjort så langt.

Enkelt design, men likevel med effektivt innhold, kan dette nettsteddesignet hjelpe deg hvis du er et selskap som organiserer arrangementer.

17. ADN

Hold musepekeren for å forhåndsvise

ADN

ADN er et firma for digital markedsføring og nettsteddesign. Musepekeren på dette nettstedet er en prikk etterfulgt av en bevegelig trekant som beveger seg sammen med pekeren bak den. Skyv ned og se arbeidet deres.

Nettstedets design har bare 2 farger i skrift og bakgrunn, fint og enkelt. Ingenting mye dukker opp og en enkel layout.

18. Comptoir Libanais

Hold musepekeren for å forhåndsvise

libanesiske

En restaurantnettsted med fargerik bakgrunn og gammel grafikk. Når du blar nedover, vil elementene spille i form av GIF-er.

19. Kazuki

Inspirerende design på nettsteder

Dette er porteføljenettstedet til en kunstner. Når du beveger deg ned, begynner lysbildefremvisningen av kunstene hennes med en variabel bakgrunn.

20. ARVR Magic

Inspirerende design på nettsteder

Dette er et nettsted for Augmented Reality og Virtual Reality-skaperen. Hjemmesiden har et 3D-bilde som viser seg som beveger seg på motsatt side av bevegelsen til markøren.

21. Speilball

Inspirerende design på nettsteder

Et annet konsept for en nettside med reklamebyråer eller designere det Mirrorball. Alle lenker til andre sider og arbeid er integrert i den sfæriske ballen som er synlig på nettstedet. Glidebryteren nedenfor lar oss endre størrelsen på ballen.

Bruk kontrollen for å zoome og klikke + flytt for å rotere ballen. Når du har klikket på noen av skjermene på ballen, zoomer ut siden med info om det aktuelle verket.

22. Rop

Inspirerende design på nettsteder

Et interaktivt audiovisuelt nettsted som er designet for et formål å skaffe midler til kvinnemaktmakt og stoppe vold i hjemmet mot dem. Her fortsetter nettsidene akkurat som en historie, og det er en kvinnelig 3D-karakter som svarer når musepekeren beveger seg rundt.

23. H-termo

Inspirerende design på nettsteder

H-thermo er et nettsted for kjølesystem og installatører av klimaanlegg i transportkjøretøy. Når du blar ned, fjerner du boksen for maskinen (dvs. H-termoboks) og viser delene inni det med en oversikt over hver del. Dette hjelper besøkende eller kunde til å forstå hvordan produktet fungerer.

24. Korfene

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Corphes

Dette er et nettsted for organiske og urteprodukter. Den forteller deg å bla opp, og når du gjør det, viser venstre side av skjermen glidebryteren som viser høyden som endres når du blar.

25. Panda-munken

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Panda Monk

Panda Monk er et nettsted for digital produksjons- og markedsføringsstudio. Når du blar opp, stiger seksjonene også til toppen og danner en stripe. I tillegg har en animert panda en stolpe med “Nylige tilfeller” av arbeidet deres som ser fantastisk ut.

Konklusjon

Så dette var noen gode ideer om webdesign å hente inspirasjon fra. Gå videre og lag et estetisk nettsted med den beste utformingen for det.

Hvordan fant du disse nettstedene? Hvordan inspirerte de deg? Hvilken effekt likte du mest, og bruker den i nettsteddesignet ditt?

Gi oss beskjed om alt i kommentarfeltet nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map