3dcart Review: Cons & Pros etter å ha brukt den! [2020]

Har du hørt nyhetene? 3dcart slipper snart versjon 8, en oppdatering som vil være den første store oppgraderingen av en hvilken som helst topp e-handelsplattform i 2018.


Vel, det er hvis du har hørt om 3dcart i utgangspunktet. Hvis du har vært interessert i å ha en solid plattform for nettbutikken din, har du sannsynligvis kommet over navnene Shopify, BigCommerce, Volusion, og så videre.

Og når du møter navnet 3dcart, er det ikke så ofte – hva gir? Er det til og med verdt å se nærmere på?

Jeg svarer det for deg: ja, absolutt. For det første blir den fremdeles generelt sett på som en av de beste e-handelsplattformene, og for det andre slenger den ikke på hva den tilbyr kundene i det hele tatt.

Til syvende og sist tror jeg at den avgjørende faktoren for folk flest bare vil være hvordan det føles, fordi det ikke mangler så alvorlig på noe område at det er en makeløs tjeneste til Shopify, BigCommerce eller noe annet stort navn.

Få gratis prøveversjon fra 3dcart her.

Så hvorfor 3dcart?

Vel, hvis du spør dem, er det fordi de har alt du trenger og alt du vil. Tilpasselig, enkel å bruke, sikker, funksjonspakket og rimelig … listen over adjektiver fortsetter.

Selv om vi ikke kan ta det de sier til pålydende, virker 3dcart faktisk å være en ganske solid tjeneste for meg. La oss se på hvorfor.

GJENNOMGANGSOVERSIKT

 1. 3dcart Cons
 2. 3dcart Pros
 3. Pris fra 3dcart
 4. 3dcart-funksjoner
 5. Kundeservice & Enkel ombordstigning
 6. Brukervennlighet og alternativer
 7. Sikkerhet
 8. Konklusjon

Totalt: Ulempene

Jeg liker å gå med de dårlige nyhetene først.

Så i utgangspunktet har 3dcart utviklet seg mye gjennom årene, og de har løst opp mange av de mer alvorlige feilene sine. Brukergrensesnittet er en slik ting som etter min mening nå er helt fin og enkel å bruke, men noen negative kommentarer fremdeles dukker opp, så jeg vil oppgi dette som en potensiell ulempe for noen av dere.

Bortsett fra det er det ikke den mest tilpassbare tjenesten der ute – du må slippe litt penger hvis du virkelig vil komme deg inn i den nitty-gritty og utøve full kontroll over detaljene.

Det eneste andre viktigste jeg kan tenke på er at 3dcart balanserer ut for å være så funksjonsrikt ved å gjøre en del av disse funksjonene utilgjengelige med mindre du betaler ekstra.

Nei, det er ingen skjulte avgifter, men noen ting du kanskje vil koste deg.

Tidligere er mange ulemper nå utdaterte, og jeg tror at alle andre som ser ut til å komme opp – kundestøtte får kritikk nå og da – er mer subjektivt enn noe vi alle kan være enige om er en ulempe.

Totalt: Pros

Kult, nå kan vi komme til favorittdelen min – den gode nyheten.

Som sagt, mye av det 3dcart pleide å mangle mer på har forbedret seg mye.

Temaer er et godt eksempel: de hadde bare noen få gratis, intetsigende temaer. Nå har de 68 gratis maler du kan bruke, i tillegg til mye mer du kan betale for.

3dcarts tema

Brukervennlighet vil jeg gi som et pluss – kanskje ikke alle er enige, men jeg synes 3dcarts brukergrensesnitt er veldig greit og intuitivt.

Og selv om jeg sa at ekstrakostnadene ved noen funksjoner er en ulempe, er det viktig å huske at det er mange funksjoner. Det er en veldig utstyrt pakke, selv med en inngangskonto.

Kundestøtte, jeg vil definitivt liste opp som en proff. I tillegg til grunnleggende kundeservice er det en rekke dokumentasjoner og andre ressurser tilgjengelig i en rekke formater. Det meste av det er gratis, selv om noen ting du kanskje må betale for – selv om det er veldig omfattende.

Som alltid er djevelen i detaljene. Nå som du har en ide om de grunnleggende fordeler og ulemper, la oss gå litt mer i dybden.

Pris fra 3dcart

OK, så la oss se på prisene fordi la oss innse det – fordeler og ulemper er ikke statiske, de må sees i sammenheng med kostnadene. Du kan se de offisielle detaljene i planlagde prisplaner her.

For det første har 3dcart, som annen topp e-handelsprogramvare, ingen transaksjonsgebyrer eller oppstartsgebyrer, og har så vidt jeg kan vite ingen skjulte gebyrer – selv om det er et par ting som vil koste deg, som jeg Jeg får komme til senere.

setup-avgifter

Når det gjelder den lagrede prisstrukturen, er 3dcart knapt forskjellig fra andre e-handelsplattformer.

Den laveste nivået, en oppstartkonto, er $ 19 i måneden, mens Basic er $ 29 i måneden og Plus er $ 79 i måneden. Pro, det fjerde nivået, er 229 dollar i måneden.

3dcart planer

Funksjoner
oppstart
Grunnleggende
I tillegg til
Pro
Transaksjonsgebyrer0%0%0%0%
Oppbevaringubegrensetubegrensetubegrensetubegrenset
båndbreddeubegrensetubegrensetubegrensetubegrenset
Antall produkterubegrensetubegrensetubegrensetubegrenset
Pris$ 19 / mo$ 29 / mo$ 79 / mo$ 229 / mo

Hvis du betaler per år, er Basic imidlertid $ 26,10 i måneden, Plus er $ 71,10 i måneden, og Pro er $ 206,10 i måneden. Disse planene ligner veldig på BigCommerce, Shopify og til og med LemonStand, bortsett fra at 3dcarts tredje nivå er spesielt billigere.

Og som de fleste andre plattformer, er de viktigste funksjonene pakket inn på prisnivået på startnivået, selv om 3dcart etter min mening tilbyr flere funksjoner når du oppgraderer som er vanlig for andre ledende merkevarer, som den viktigste forskjellen i oppgraderinger er antall salg tillatt i stedet for mengde funksjoner.

Men i bytte pålegger ikke 3dcart de nevnte salgsgrensene. For alle kontoer er det faktisk ingen transaksjonsgebyrer, ordregrenser, produktgrenser eller båndbreddegrense. Så hvis du er veldig heldig med en grunnleggende plan, gode nyheter – slipper du å betale et irriterende oppgraderingsgebyr for å gjøre rede for økningen i salget.

Den eneste viktigste ulempen er at du kanskje går glipp av noen funksjoner fra en Basic- eller kanskje en Plus-konto, og det er begrensninger på antall tillatte personalkontoer: bare Enterprise har ubegrenset, mens Basic, Plus og Pro har 2, 5, henholdsvis 15.

Totalt sett, hvis du er bekymret for at 3dcart vil bli overpriset eller ikke er verdt pengene dine, kan du slappe av – prisingen er normal og til og med litt billigere enn standard.

Oversikt over funksjonene

For sikkert, ett område 3dcart klarer seg bra i, er funksjonene.

Nå som jeg nettopp sa, disse funksjonene varierer mer basert på prisplanen din enn med andre ledende e-handelsplattformer, men du vil fortsatt få et godt pakke selv med en Basic- eller Plus-konto.

For det første er grunnleggende nevnte tidligere – ubegrenset båndbredde, ubegrenset salg osv. – alle store plusser. Og som det skal være, får du et domene og hosting inkludert i pakken din.

Når det gjelder flere minutters funksjoner, selv med Basic, vil du få en innebygd blogg, telefonbestillinger, integrasjon med eBay, Facebook og Amazon, sjekk av enkeltsider og mer.

De fleste funksjonene er egentlig de samme tingene som du finner universell til god e-handelsprogramvare, men noen få ting skiller seg ut.

For eksempel har 3dcart et Abandoned Cart Saver-verktøy, som er et fantastisk verktøy som e-post påminnelser til butikkbesøkende som kom seg til kassen, men ikke fullførte kjøpet. Merk imidlertid at dette bare er tilgjengelig for de to øverste nivåene.

Jeg syntes også gavepakking var en fin touch, sammen med noen andre spesielle kassealternativer.

Jeg ble spesielt imponert over 3dcarts Point of Sale-app, som virkelig gjør en allerede solid tjeneste mer allsidig. Den kan håndtere refusjoner, kvitteringer på e-post, rabatter, gavekort, tilpassede varer, alle slags kort og mer.

3dcarts Point of Sale-app

I tillegg, uansett hva du føler mangler i pakken din, kan du sannsynligvis finne i en app: 3dcart utmerker seg definitivt her, med en mengde tilgjengelige apper. De er for varierte til å gå inn på her, men dette regnes generelt som en av

3dkarts fordeler. Noen av dem er selvfølgelig ikke billige.

Som et sluttpoeng utmerker 3dcart seg absolutt antall betalingsportaler du kan bruke, på 200 – langt mer enn

Shopify eller ethvert annet ledende merke.

Totalt sett er 3dcart definitivt funksjonspakket, men du må kanskje slippe mer penger for å få tilgang til noe mer.

Brukervennlighet og tilpasning

Se, brukervennlighet er litt å forvente av en anstendig e-handelsløsning. Enkelt sagt, ikke alle har råd til en nettdesigner eller tar seg tid til å lære, og alle funksjonene i verden betyr ikke så mye om det er en problemfri å til og med få butikken din i gang.

3dcart er ganske enkel å bruke, og selv om jeg ikke tror det nødvendigvis er enklere enn andre ledende merker, er det like greit (som betyr at det er veldig greit).

Se video nedenfor for å begynne å selge online i Just Minutes med 3dcart.

Jeg har møtt noen anmeldelser som sier at 3dcart er litt mindre enn brukervennlig, og at det er litt av en læringskurve. Jeg tror at disse kanskje er utdaterte, fordi brukergrensesnittet til 3dcart virker slank og lett for meg.

brukergrensesnitt

Etter hvert som tilpasningsmuligheter går, tror jeg 3dcart ikke er fantastisk, men ikke så alvorlig mangler. De gratis temaene som følger med kan være bedre etter min mening.

Imidlertid har 3dcart fortsatt gjort noen forbedringer her. De pleide ikke å ha så mange, men nå har de 68 gratis maler – det er ganske bra antall, og det er nok forskjeller mellom dem til å være “ekte” valg.

Når det gjelder tilpassing fullstendig, synes jeg ikke at 3dcart er det beste. Du kan gå til rett HTML-tilpasning bare hvis du har den høyeste lagrede kontoen.

For enkelhets skyld tror jeg 3dcart vil gjøre det bra. Hvis du virkelig vil ta tøylene og tilpasse butikken din, er 3dcart kanskje ikke noe for deg, men hvis du ikke trenger en helt tilpassbar butikk, vil du ha det bra – 3dcart er ikke dårlig her i det hele tatt, det er bare ikke spektakulær.

Kundeservice og Onboarding

Alle de grunnleggende tingene du kan forvente deg for kundesupport er her, men det er noen kule tillegg 3Dcarts gir også.

24/7 supportteam? Sjekk selvfølgelig. Telefon og LiveChat? Jepp.

Grunnleggende ting til side, å ha ressurser til å hjelpe med ombordstigning er en essensiell, og 3dcart har en fordel på konkurrentene her ved å tilby en tjeneste som heter Onboarding Coach.

onboarding-trener

Det er i utgangspunktet et team med mennesker du kan planlegge en 30-minutters økt med. De er ikke bare avanserte IT-folk som kan hjelpe deg med å sette opp ting, de er også der for å hjelpe deg med å strategisere og ta gode forretningsvalg for din e-butikk.

Det er ikke bare Onboarding Coach – 3dcart gir en rekke artikler med praktiske instruksjoner, vanlige spørsmål, og så videre.

De har også en YouTube-kanal hvis du ikke er mye av en leser, en HTML-guide hvis du er vant til HTML og ønsket å tilpasse mer, en bruksanvisning og til og med et online universitet.

Jeg ble overrasket av 3dcarts e-handelsuniversitet, men det er absolutt en perle. Det er gratis, og har massevis av kurs, webinarer og alt det der.

Faktisk kan du til og med få tilgang til mye av dette på nettet uten konto, så selv om du bestemmer deg for ikke å gå for 3dcart, kan du likevel bruke kundestøtteverktøyene deres for å være mer utstyrt til å drive e-butikken din på en annen plattform uansett.

Endelig gir 3dcart forbindelser med tredjeparter du kan leie for å designe butikken din, hjelpe deg med å markedsføre og så videre.

Men for å være ærlig, vet jeg ikke hvor godt disse tredjepartene sammenligner med andre tredjeparter du kan finne og leie på internett.

Totalt sett tror jeg 3dcart definitivt utmerker seg når det gjelder kundesupport og onboarding-prosessen.

Sikkerhet

La oss være ærlige – uansett hvor vakkert designet en tjeneste som denne er, eller hvor stor kundestøtte, eller hvor mange alternativer du får når du tilpasser butikken din, så er dette din virksomhet. Sikkerhet er viktig.

I hovedsak tror jeg 3dcart ikke er vesentlig bedre enn andre toppplattformer når det gjelder deg og kundenes sikkerhet, og det er ikke verre heller.

Til syvende og sist er 3dcart PCI DDS-kompatibel, noe som betyr at den har gullstandarden for sikkerhet. Alt holdes oppdatert, det er jevnlige sikkerhetskontroller, all viktig informasjon er kryptert og så videre.

PCI DDS-kompatibel Plynt-sertifisert 3DCart

Hvis du virkelig vil ta en ekstra forholdsregel, kan du kjøpe en kvartalsvis McAfee PCI-skanning for $ 99, og det er apper fra både 3dcart og tredjeparter du kan legge til i butikken din for å binde opp noe annet du er bekymret for.

Det er ikke mye å si her – 3dcart er så vidt jeg kan si veldig sikker og pålitelig.

Konklusjon

OK, så la oss pakke sammen ting.

For prisfastsettelse er 3dcart knapt annerledes enn andre ledende tjenester, bortsett fra at tredje nivå er litt billig. Hvis du leter etter noe som er billigere enn Shopify, er 3dcart sannsynligvis ikke noe for deg, men hvis du er i orden med å betale standardpriser, vil du fortsatt få mye tilbake.

Bortsett fra alt det, er en av de viktigste ulempene at du må betale ekstra for noen funksjoner eller til og med oppgradere kontoen din hvis du virkelig trenger dem.

Når det er sagt, får du fremdeles mange funksjoner pakket i integrasjon med kanaler som eBay og Google-shopping, utallige betalingsportaler, en sterk POS-app, og så videre – dette er absolutt en av 3dcarts fordeler.

Dessuten er det enkelt å bruke, og det er en anstendig mengde gratis maler tilgjengelig … selv om du virkelig vil ta betalt, er det kanskje ikke den beste plattformen for deg.

Kundestøtte er et annet pluss, med alle tilgjengelige ressurser (Onboarding Coach, eCommerce University, etc) som virkelig gir 3dcart en fordel.

Til slutt er det ganske sikkert, slik at du ikke trenger å bekymre deg for deg selv eller at dine kunders informasjon er i faresonen.

For å pakke det sammen, er det en sterk tjeneste som kanskje ikke er for alle, men lett kan være det. Til syvende og sist tror jeg den avgjørende faktoren vil være om det klikker på deg eller ikke, fordi det gir alt du trenger og mer for en anstendig pris.

Kom i gang med 3dcart

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map