4 bästa Shopify-alternativ

Med tiden går e-handel alltmer relevant.


Oavsett hur du känner för Shopify är det ganska obestridligt att det är den regerande e-handelsprogramvaran. Det är en intjänad titel, eftersom Shopify packar i en mycket kraftfull uppsättning tjänster med sin plattform.

Men bara för att det är det mest populära betyder det inte att det är för alla. Kanske Breitbarts band till Shopify stänger av dig, eller kanske gör Shopify bara inte en sak du verkligen behöver tillräckligt bra. Kanske är känslan inte rätt.

Nåväl, oroa dig inte, det finns en mängd alternativ till Shopify. Deras prissättning varierar och du kan leta upp det enkelt, så jag kommer inte att vara för detaljerad här, men de kan alla vara värda beroende på vad du vill.

Var och en av dessa ger alla grunderna du behöver för att ha en bra erfarenhet av att driva din butik, men ger några fördelar som kan vara mycket mer lämpade för dig, saker som Shopify bara inte gör så bra. Och naturligtvis kan några av dem bara klicka med dig mer.

hostingpill4 bästa Shopify-alternativ

 1. Volusion
 2. BigCommerce
 3. Selz
 4. 3dcart

Shopify alternativ jämförelse snabbt

detaljer
Shopify
Volusion
BigCommerce
Selz
3dcart
Personalkonton2ObegränsatObegränsat12
Trans. avgifter2,0%Inga avgifterInga avgifter2%Inga avgifter
LagringObegränsatObegränsatObegränsatObegränsatObegränsat
FunktionerBENEN+BEN
Pris$ 29 / mo.$ 15 / mo.$ 29.95 / mo.$ 17 / mo.$ 29.00 / mo.
FörsökFörsök

Titta nu noggrant på de 4 bästa Shopify-alternativen:

take-a-look-Shopify-alternativ

Innehållsförteckning

 1. Volusion
 2. BigCommerce
 3. Selz
 4. 3dcart
 5. Vinnare

Alternativ nr 1: Volusion

volusion banner 2

Ett annat bra alternativ för Shopify är Volusion. Något som är värt att notera är att Volusion har ett pris som är perfekt för alla. Den lägsta planen börjar på $ 15 / månad.

Detta stöder upp till 100 produkter. En bra affär för mindre e-handelsbutiker. På den andra sidan börjar Shopify på $ 29 / månad. Så om du tycker att Shopify är dyrt, är här ett mycket billigare alternativ – Volusion.

Den högsta planen i Volusion-Premium som stöder obegränsade produkter kostar $ 135 per månad.

Volusion tar inte ut en transaktionsavgift utan begränsar din bandbredd.

Vilket innebär att om du går tom för bandbredd måste du köpa en högre plan eller betala för ytterligare bandbredd. Så för att uttrycka detta exakt; valet mellan Shopify och Volusion baseras på bandbredd och prissättning.

Nästa gång du tittar på Volusion-teman har det en bra blandning av betalda och gratis teman. De betalda teman är cirka $ 180, vilket är nästan samma pris som Shopify.

Båda dessa plattformar ger extremt professionella teman. Det enda problemet med Volusion är den begränsade temasamlingen jämfört med Shopify. Om du inte letar efter en väldigt tung e-handelsbutik, gör Volusion detsamma; effektivt.

När man tittar på Volusions onboarding-tjänst har den flera relevanta videor, guider och bloggar.

Volusion_Resources Detta är särskilt användbart för förrätter och ganska enkelt att bläddra och söka efter innehåll som liknar det som Shopify erbjuder.

Shopify erbjuder emellertid experttjänster där du kan lägga ut din e-handelsbutiks utveckling; med Volusion kan du få dedikerade experter att arbeta för din webbplatsbyggnad. Så med Volusion får du interna tjänster som låter dig fortsätta utvecklingen.

Volusion har en lika bra kundsupport som Shopify, som återigen är dygnet runt. Du kan nå dem via e-post, chat eller telefon.

Volusion_SupportShopify har ett diskussionsforum, något som saknas i Volusion.

Men med Volusions effektiva kundservice är det knappast någon skillnad att ha ett diskussionsforum.

Shopify stöder mer än 1500 appar, medan Volusion för närvarande har stöd för cirka 60 appar. Detta är mycket mindre än Shopify. Även om Volusion har mindre appar har de integrerat flera funktioner i sin e-handelsplattform.

Vilket innebär att du inte behöver så många extra appar-support. Volusion har stött inbyggda funktioner för flera funktioner som även inkluderar marknadsföringstjänster, nyhetsbrev via e-post, kundsupport och många fler. I stort sett, fann jag, erbjuder Volusion motsvarande tjänster som Shopify.

Slutligen tittar på båda dessa plattformers kundbas. Shopify stöder över 5,00 000 och Volusion stöder över 1 80 000 butiker. Volusion har en betydande track record för att bevisa sin trovärdighet.

Funktionsmässig jämförelse: Volusion kontra Shopify

Volusion
Shopify

PlanenminGrundläggande
Pris / mån.$ 15 / mo.$ 29 / mo.
PersonalkontonObegränsat2
Antal pro100Obegränsat
FillagringObegränsatObegränsat
TransaktionsavgifterInga avgifter2,0%
Webbplats och bloggJaJa
Gratis rättegång14 dagar14 dagar

Start för Free102 användare köpte detta

(Gratis i 14 dagar. Inget kreditkort. Ingen risk.)

Om du vill byta din webbplats från Shopify till Volusion kan du hyra vår webbplatsmigrationsekspert genom att klicka här.

Alternativ nr 2: BigCommerce

alternativ-Bigcommerce

Ah, BigCommerce. Du kanske nyligen har hört nyheten om att VD har sagt att företaget kommer att offentliggöras. Det är definitivt en fin tjänst som har ökat i popularitet under åren och förmodligen är Shopifys främsta utmanare.

För att vara ärlig skulle jag karakterisera BigCommerce, i detta sammanhang, efter dess storlek. Det är en stor tjänst till ett större startpris än vissa människor skulle vilja, men det är onekligen omfattande vad det erbjuder sina användare.

BigCommerce huvudsakliga besvär är kostnaden. Om du tyckte att Shopify var för dyrt, kommer du förmodligen att hitta BigCommerce för dyrt.

Prissättningsplanerna sträcker sig från $ 29,95 per månad till det lägsta (Standard) till $ 249,95 per månad (Pro), med den fjärde nivån, Enterprise, som är anpassad.

Det är sant att priserna inte är annorlunda: från Basic Shopify och uppåt är det praktiskt taget identiskt med BigCommerces prisplan, förutom att den tredje nivån av BigCommerce faktiskt är billigare än Shopifys.

Dessutom finns det ett årligt tak för försäljningsintäkter för varje prisplan – om du tjänar mer än 50 000 USD i onlineförsäljning på en standardprisplan måste du uppgradera till Plus, där din gräns är 150 000 USD.

Frågor och svar på planer, konton och butiksinställning BigCommerce

Det är inte världens slut, men det kan känna sig lite onödigt. Det är dock inte ovanligt att stora e-handelstjänsttjänster gör detta för att ta hänsyn till din ökade bandbreddanvändning.

Bortsett från det totala priset skulle jag dock säga att de andra bristerna är mindre. Det finns ett begränsat antal gratis teman, särskilt jämfört med Shopify – bara 7, i själva verket. Det finns mycket fler alternativ, men de kommer att kosta dig, och även de gratis teman känns ganska lika.

Slutligen är kundservicen dygnet runt men kan använda mer kommunikation mellan personer och det finns ingen officiell mobilapp (men det finns några tredjepartsappar som verkar anständiga).

Kundtjänst-BIGCOMMERCE

Bra, de trevliga grejerna! BigCommerces plus är i princip … allt annat.

Om du bara vill betala mindre, kanske BigCommerce inte riktigt hjälper dig om du inte tittar på dess tredje nivåskonto. Men om du vill få mer ut av samma belopp är BigCommerce bra.

Faktum är att när du uppgraderar ett konto får du inte många fler funktioner – du får några, men huvuddelen av dem är tillgängliga från ett Standardkonto och framåt – bara ett högre försäljningsstak.

Av de få extrafunktionerna får du dock när du uppgraderar, de är ganska söta – som Abandoned Cart Saver, som automatiskt skickar e-post till användare som kom till kassasidan men inte slutfört sina köp eller Google-kundrecensioner.

Övergiven vagnsparare

Andra positiva: det finns inga transaktionsavgifter, säkerheten är mördare och det finns många resurser som tillhandahålls inte bara för att hjälpa till ombord utan också för att hjälpa dig att hålla dig kunnig och konkurrenskraftig även när du är välinriktad.

Det är viktigt att BigCommerce integreras mycket bra med andra kanaler, som Amazon, eBay, Google Shopping osv. Även från ett standardkonto.

Det är lätt att använda också, med ett ganska snyggt gränssnitt som faktiskt liknar Shopifys – så om du övergår från Shopify, kommer det att vara lätt att arbeta med BigCommerce.

Titta, de viktigaste nackdelarna som BigCommerce har är ungefär lika som Shopifys. Försäljningstaket per prissättning finns fortfarande, och prissättningen är mycket lik. BigCommerce har emellertid inga transaktionsavgifter.

Det som gör skillnaden är att BigCommerce totalt sett är mer funktionspaket och ger mer resurser till sina användare. Om du känner att du betalar för mycket för Shopify, är det osannolikt att du kommer att känna så med BigCommerce.

Läs hela BigCommerce-recensionen.

Funktionsmässig jämförelse: BigCommerce vs. Shopify

BigCommerce
Shopify

PlanenStandardGrundläggande
Pris / mån.$ 29,95 / mo.$ 29 / mo.
PersonalkontonObegränsat2
Antal produkterObegränsatObegränsat
FillagringObegränsatObegränsat
TransaktionsavgifterInga avgifter2,0%
Webbplats och bloggJaJa
Gratis rättegång15 dagar14 dagar

Börja dina gratis Trial71-användare köpt detta

(Prova det gratis, inget kreditkort krävs)

Om du vill byta din webbplats från Shopify till BigCommerce, kan du anställa vår webbplatsmigrationsekspert genom att klicka här.

Alternativ nr 3: Selz

Selz

Selz är ett överraskningspaket när det gäller utveckling av e-handel. Det är helt anpassningsbart och fungerar som en trollstav för att bygga en onlinebutik.

Så det ger dig antydan varför Selz är ett potentiellt alternativ för Shopify.

Jämfört med Shopify kan du börja arbeta med Selz men du har ingen kodkännedom. Något liknande mellan Selz och Shopify är transaktionsavgifterna som inte kan undvikas.

Men Selz ger en paus genom att tillhandahålla riktigt prisvärda planer. Så du kan i princip börja med $ 17 / månad. Lyckligtvis erbjuder Selz också en 14-dagars gratis provperiod. Så du kan utforska alla funktioner innan du förbinder dig till någon plan.

Selz ger en mängd e-handelsspecifika funktioner. Även om inte alla finns tillgängliga i grundplanen.

Medan jag redan har nämnt är Selz lätt att använda till kärnan, en sak som är värd att nämna är att den stöder fullständig anpassning.

Selz Dashboard

Detta är helt klart det bästa alternativet för nybörjare. Du kan anpassa de flesta elementen bara genom att dra och släppa. Saker som kan ha varit besvärliga för nybörjare när du använder Shopify är ganska förenklade med Selz.

Du får maximalt e-handelsfunktioner i varje Selz-plan.

Selz-funktioner

Att inte missa, deras kundtjänst är lika kompetent och i nivå med Shopify. Med massor av guider tillgängliga saknar Selz inte livechatt, e-poststöd och en massa videor för att vägleda användare.

Selz kommer med bra stöd för programvara från tredje part. För att få bättre kontroll över din butiksutveckling och en enkel utvecklingslivscykel är Selz en god chans att vara ett alternativ till Shopify.

Funktionsmässig jämförelse: Selz mot Shopify

Selz
Shopify

PlanenLiteGrundläggande
Pris / mån.$ 17 / mo.$ 29 / mo.
PersonalkontonObegränsat2
Antal produkterObegränsatObegränsat
FillagringObegränsatObegränsat
Transaktionsavgifter2%2,0%
Webbplats och bloggJaJa
Gratis rättegång14 dagar14 dagar

Kom igång med Selz nu12 användare har köpt detta

Om du vill byta din webbplats från Shopify till Selz kan du hyra vår webbplatsmigrationsekspert genom att klicka här.

Alternativ nr 4: 3dcart

alternativ-3dcart

3dcart är kanske mindre känt än Selz, BigCommerce och Shopify, men det är inte alls värre än någon av dem. Låt oss som alltid gå med nackdelarna först.

Tyvärr brukade 3dcart ha ett billigare alternativ på startnivå som packade mycket mer i det till nästan samma pris som Shopify Lite. Faktum är att den övergripande prissättningsstrukturen var mer komplicerad, men allt har förenklats och det finns nu fyra nivåer som är väsentligen identiska med Shopify och BigCommerce.

Till skillnad från Shopify och BigCommerce finns det gränser för antalet personalkonton, och endast det fjärde prissättningsnivån, Enterprise, tillåter obegränsat personalkonton (som för BigCommerce är det fjärde nivåns pris förhandlingsbart, beroende på dina affärsbehov).

Trots gratismallarna är de förmodligen ganska intetsägande och anpassning är något du måste investera i. Personligen tycker jag att gratismallarna är, om inte stellar, fortfarande bra.

3dcart's tema

Kundtjänst har kritiserats för att vara långsam och ibland svarsfri, men det verkade anständigt för mig. De kommer dock att debitera dig mycket för live onboarding hjälp.

Bra grejer? Du får fortfarande ett funktionsrikt paket, och det finns många gratis teman. Alla bra saker du vill driva din e-butik kommer att finnas där för dig. Dessutom integreras 3dcart med mycket fler betalningsportar än Shopify eller BigCommerce.

I princip är alla funktioner tillgängliga för varje prisplan, och ökad bandbredd är det främsta skälet till att du uppgraderar ditt konto (det liknar BigCommerce i denna mening).

Varför nämner jag 3dcart som ett Shopify-alternativ? 3dcart är inte särskilt billigare längre, men det första nivåpaketet innehåller mycket fler funktioner än Shopify och kanske till och med BigCommerce. Det har en annan känsla, som kan vara det du behöver.

Funktionsmässig jämförelse: 3dcart mot Shopify

3DCart
Shopify

PlanenGrundläggandeGrundläggande
Pris / mån.$ 29,95 / mo.$ 29 / mo.
PersonalkontonObegränsat2
Antal produkterObegränsatObegränsat
FillagringObegränsatObegränsat
TransaktionsavgifterInga avgifter2,0%
Webbplats och bloggJaJa
Gratis rättegång15 dagar14 dagar

Kom igång med 3DCART nu17 användare har köpt detta

Om du vill byta din webbplats från Shopify till 3dcart kan du hyra vår webbplatsmigrationsekspert genom att klicka här.

Vinnare:

VinnareBigcommerce

Jag har använt BigCommerce i många av mina andra projekt och har tyckt att de är ganska bra.

Deras servrar är ganska snabba & deras kundsupport är mycket lyhörd.

BigCommerce bör vara ditt nr 1. val om du letar efter ett bra “Value for Money”

Besök BigCommerce

Slutsats:

I slutändan erbjuder alla dessa tjänster något som Shopify inte gör. De har alla sina respektive styrkor och svagheter och kommer att erbjuda mer för vissa företagare än andra.

BigCommerce som ett alternativ:

BigCommerce är ett alternativ som jag anser vara totalt sett mycket starkt med få definierade svagheter. Ingenting är perfekt, men dess huvudsakliga brister – begränsade gratis teman, ingen officiell app, försäljningstak och prissättningen som knappt är billigare än Shopifys – är slutligen mindre.

I utbyte får du massor av funktioner för alla kontoplaner, bra säkerhet, inga transaktionsavgifter, en enkel UI och gedigen kundsupport, med massor av resurser för att hålla dig informerad även om du är en erfaren användare.

Lycka till!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map