4 bästa SiteGround-alternativ (nummer 1 är bara fantastiskt)

Jag är säker, SiteGround är inte något nytt för dina öron, du skulle säkert ha hört mycket av det tidigare. Men vet du, för sent användare söker SiteGround-alternativ.


Jag har använt SiteGround för att vara värd för flera webbplatser, och ja, det är ibland frustrerande när du inte får det förväntade resultatet.

När SiteGround översvämmas av så många webbhotell, varför är det exakt användare som söker efter SiteGround-alternativ?

Med SiteGround börjar du till ett lågt pris och slutar gradvis att betala mer än tre gånger den ursprungliga prissättningen för efterföljande förnyelse. Är det inte lite orättvist?

Det är inte allt. SiteGround påstår sig tillhandahålla obegränsad trafik, men varje plan har ett begränsat månadsvis besök. Är det inte detta strypning? Detta är verkligen fruktansvärt om du har planer på att öka din trafik.

SiteGround har inte så mycket säkerhetsfunktioner som ingår i sin plan och du måste välja en minst 12-månadersplan. Bara låg planflexibilitet.

Så där går det, klagomål från SiteGround-användare. Om du är en sådan användare och letar frustrant efter SiteGround-alternativ, fortsätt.

Det här är exakt vad jag kommer att täcka här och ge dig ett bra fyra alternativ till SiteGround.

hostingpill4 bästa SiteGround-alternativ

 1. GreenGeeks (min favorit)
 2. Bluehost
 3. FastComet
 4. A2 Hosting

Alternativ nr 1: GreenGeeks

GreenGeeks BannerJag skulle börja med detta med GreenGeeks. GreenGeeks är en bra miljövänlig värdplattform och kan vara ett lämpligt alternativ till SiteGround.

GreenGeeks har funnits i nästan tio år. Även om inte de mest kända värdplattformarna, verkar GreenGeeks verkligen lovande på flera sätt.

Skäl 1 – Uptime-garanti:

greengeeks drifttidGreenGeeks ger en bra och konsekvent drifttid. I de flesta fall upprätthåller den en konstant 100% drifttid.

GreenGeeks ger 99,9% drifttidsgaranti för dess delade webbhotell. Detta garanterar på ett sätt uppetiden. Tyvärr ger SiteGround inte en sådan garanti för delad hosting.

Skäl 2 – Prissättning:

GreenGeeks ger dig tre planer för delad värd. Den mest grundläggande planen innehåller en mängd användbara funktioner och kostar fortfarande bara $ 2,95 per månad om du väljer en 3-årig plan.

Speciellt ger GreenGeeks flexibilitet när det gäller planer och prissättning. Du kan välja en plan på minst en månad eller en maximal 3-årsplan.

GreenGeeks planerGreenGeeks inkluderar installationsavgift och domänregistreringsavgift i planen. I verkligheten behöver du inte betala för de flesta tjänster.

I motsats till denna SiteGround, som du är medveten om, inte har sådan prissättningsflexibilitet och är dyrare.

Skäl 3 – Säkerhetsfunktioner:

Säkerhet är främst viktigt när det gäller webbhotell.

GreenGeeks förstår bäst dina säkerhetsproblem. Alla planer täcker ett minimum Låt oss kryptera Wildcard SSL.

Dessutom kan du välja en Premium SSL. GreenGeeks infrastruktur använder containerbaserad teknologi som ger maximal säkerhet tillsammans med skalbarhet.

Det ger värdkontoisolering, proaktiv dygnserversövervakning, realtidssäkerhetsskanning efter virus och skadlig programvara, automatiska uppdateringar för säkerhetsuppdateringar, förbättrad SPAM-skydd med schemalagda nattliga säkerhetskopior.

GreenGeeks tillhandahåller några avancerade säkerhetsfunktioner som helt saknas i SiteGround.

Skäl 4 – Tillägg:

GreenGeeks inkluderar säkerhetskopior och restaurering som en del av varje plan. Du får ett gratis domännamn tillsammans med gratis webbplatsmigrering.

Alla planer inkluderar 24/7 teknisk support. GreenGeeks är utvecklarvänligt och stöder ett brett spektrum av tekniker. Om du väljer webbhotell för e-handel får du en gratis kundvagnsinstallation.

Planerna inkluderar gratis drag and drop-byggare, gratis e-postkonton, obegränsad databas, cPanel och softaculous.

Skäl 5 – Inget gas:

GreenGeeks tillhandahåller skalbara datorer. Den har flera datacenter och innehåller SSD-RAID 10-lagring.

Databaserna och servrarna är optimerade och inkluderar en gratis CDN-integration som ger bra hastighet via cache.

GreenGeeks-prestandaDu kan också alternativt välja deras power cacher. Den redundanta infrastrukturen ger dig obegränsad bandbredd med minst strypning.

Ja, jag vill ha GreenGeeks

Alternativ nr 2: Bluehost:

BlueHost BannerDärefter föreslår jag Bluehost som ett bra SiteGround-alternativ. Detta är återigen en populär värdplattform och rekommenderas officiellt för WordPress.

Bluehost driver över 2 miljoner webbplatser över hela världen. Det levereras med mångsidiga tjänster och distinkta funktioner som gör det enklare att vara värd för webbplatser.

Skäl 1 – Ingen gas:

Det här är min första anledning, Bluehost är ett bra SiteGround-alternativ. Alla planer har standardprestanda. Den grundläggande planen ger en 50 GB SSD-lagring.

Alla planer stöder obegränsad bandbredd. Även om planerna kan ha resursbegränsning som kan skalas när som helst, men detta begränsar inte på något sätt din tillväxt.

Det stöds med SSD-lagring tillsammans med CloudFlare CDN för att ge betydande prestanda.

Skäl 2 – Prissättning:

Bluehost erbjuder fyra planer med de grundläggande planerna som börjar på $ 2,95 per månad. Detta räcker för en enda webbplats. Planen förnyas till $ 7,99 / månad vilket fortfarande är budgetvänligt jämfört med SiteGround.

BlueHost-planerAlla planer inkluderar domäner, säkerhetskopieringar, grundläggande säkerhetsfunktioner, kundsupport, SSL-certifikat och möjliggör resursskala uppe i farten.

Skäl 3 – Funktioner:

Bluehost stöder delad, dedikerad VPS, WordPress-värd. Domänregistrering ingår i 1 år när du registrerar dig för Bluehost.

Bluehost tillhandahåller webbplatsbyggnadsfunktioner med inbyggd webbplatsbyggare med Weebly. Alternativt kan du använda WordPress eller andra tillgängliga tredjepartsalternativ.

Som ett tillägg kan du få ytterligare funktioner som SiteLock, unik IP, CodeGuard, Domain Privacy, Spam-skydd, access control, Spam Expert.

Skäl 4 – Kundsupport:

Du kan nå Bluehost kundtjänst via biljetter, chattar, e-post, telefon. Att använda chatt och telefon skulle ge dig ett direkt svar.

Den har WordPress-expertis och erbjuder 24/7 kundsupport för såväl tekniska som försäljningsfrågor. Bluehost erbjuder gratis konsultationer med webbexperter.

Websexperter hjälper användare med bloggar, webbplatser, trafikgenerering, SEO, webbsäkerhet, hastighet, design. Dessutom ingår deras marknadsföringstjänst som fungerar över webbdesign, SEO och innehållsskapande.

Skäl 5 – WordPress-värd:

Bluehost är den rekommenderade värdpartnern för WordPress-webbplatser. Denna värd är över 8 50 000 WordPress-webbplatser.

Med detta stöder Bluehost WordPress-värd med planer från $ 2.95 / månad. Detta inkluderar WordPress-installation, uppdateringar och ger en iscensättningsmiljö.

Det är byggt med flera teman och om du vill ha mer avancerade funktioner kan du välja WP Pro-planen. Bluehost stöder också e-handel med sina WooCommerce-planer som börjar på $ 6,95 per månad.

Ja, jag vill ha Bluehost

Alternativ nr 3: FastComet:

fastcomet bannerFastComet är ännu ett bra alternativ för SiteGround. Det ger så mycket som SiteGround och mycket mer. FastComet är en värdplattform som inte går att missa och har vuxit kraftigt under de senaste åren.

Den har en oslagbar funktionslista med konkurrenskraftig prissättning och du får massor av godsaker som en del av planen. FastComet slår alla måttstockar när det gäller hosting och webbplatsbyggnad.

Skäl 1 – Prissättning:

FastComet har 3 olika planer när det gäller delad hosting. Nu är det något otroligt. FastComet har sin lägsta planprissättning till $ 2,95 per månad.

Med den högsta planen skulle du spendera endast $ 5,95 per månad. Detta är mycket lägre än SiteGround basplan efter förnyelse.

fastcomet vanligt och försäljningspris

Det är uppenbart att detta är ett budgetvänligt värdalternativ. De flesta funktioner ingår i planen.

Anledning 2 – Förmåner och freebies:

Som nämnts tidigare ingår många funktioner i planen. Till att börja med får du gratis domänöverföring, gratis webbplatsöverföring.

FastComet-funktionen

I planen ingår också gratis DNS-hantering, en privat DNS, cPanel, 300+ gratisapplikationer, softaculous, FTP och e-posthotell.

När du väljer en FastComet-plan får du också få förmåner. Du får gratis Zopim LiveChat, Attracta SEO. Dessutom får du 20% rabatter på WP Rocket och SiteCake som kan användas för att skapa webbplatser.

Skäl 3 – Snabboptimering och prestanda:

FastComet har en bra bas när det gäller hastighetsoptimering och prestanda. På en grundnivå består FastComet av anpassade optimerade servrar.

FastComet har flera cachar och optimerar. Några av dessa inkluderade är Lack, Memcached, APC för PHP-cache, OPCache för PHP-moduler, CloudFlare CDN Caching, förlustfri datakomprimering.

snabbkompisationscache och hastighetsoptimeringsfunktioner

Funktioner som asynkron resursbelastning, automatisk minifiering för js / CSS / HTML-filer, aggressiv gzip, JavaScript-paketering, webbläsaroptimering säkerställer att sidbelastningarna är snabbare.

Skäl 4 – Säkerhet:

FastComet har bra säkerhetsfunktioner och allt detta ingår i varje plan, vilket är en extra fördel. Förutom SSL har den flera andra funktioner.

FastComet tillhandahåller säkerhet genom att använda en nätverksbrandvägg, webbapplikationsbrandvägg, skydd mot skadlig programvara, skydd mot brute-force, detektion av skadlig programvara med borttagning, hotlink och lösenordsskydd.

Vissa avancerade säkerhetsfunktioner ingår också i varje plan. Detta inkluderar BitNinja-serversäkerhet, kontoisolering, tvåfaktorsautentisering, CageFS-säkerhet.

Som en grundläggande kontroll ger FastComet 24/7 serverövervakning tillsammans med dagliga säkerhetskopior.

Skäl 5 – Utvecklarfunktioner:

FastComet är bra när det gäller prestanda, stabilitet, belastningstider, säkerhet, men samtidigt är det även fullpaket med funktioner uteslutande för utvecklare.

Deras stöd kommer över flera tekniker utan begränsningar. För att nämna några, inkluderar FastComet-utvecklingsfunktioner Bash-stöd, Python-support, Perl-stöd, PHP-stöd, MySQL, SSH.

Detta är de grundläggande funktionerna som du skulle få på de flesta plattformar.

Men vänta. Här finns några fler funktioner.

FastComet stöder också Node.js, GIT, WP-CLI för WordPress, Drush för Drupal, Ray media server (RMS), Laravel, genesis, Phalcon, Symfony och att inte missa Google-apps integration.

Ja, jag vill att FastComet68-användare ska köpa detta

Alternativ nr 4: A2-värd

A2 värd Banner
Mitt fjärde alternativ till SiteGround är A2 Hosting. A2-värd har en rad värdalternativ och stöder Windows såväl som Linux-värd.

Med ett bra drifttid och många funktioner har A2-värd mycket att erbjuda. A2 Hosting är ett budgetvänligt alternativ och fungerar som ett bra SiteGround-alternativ.

Skäl 1 – Upptid och prestanda:

När det handlar om delad webbhotell ger de flesta värdplattformar inte en drifttidsgaranti. I motsats till detta ger A2-värd en garanterad drifttid på 99,9%.

A2-värd använder SSD-lagring och ger obegränsat utrymme och obegränsad bandbredd. De högre planerna ger Turbo-servrar som ger 20 gånger hastigheten.

A2 Hosting Uptime

Efter att ha övervakat A2-värdhastighet och drifttid kan jag tydligt säga att A2-webbhotell ger i genomsnitt 99,98% driftstid. För delad värd är detta en betydande drifttid.

a2 värd för uppetid

Så här är skillnaden, SiteGround stående ger ingen garanti för drifttid med sin delade webbhotell.

Skäl 2 – Planer och priser:

A2-värd på högre nivå stöder flera typer av värd. Detta inkluderar delad värd, WordPress-värd, VPS-värd och dedikerad värd.

A2-värdplaner

På tal om deras mest populära delade värdplaner börjar detta på $ 3,92 / månad. Detta ger 3 olika planer.

A2 Hosting Delade planer

Med många mångsidiga planer ger A2-värd ett bättre val av planer och är lika prisvärd. Planerna har återbetalningsgaranti.

Så planerna är nästan lika prissatta till SiteGround. Men om du tittar närmare på, skulle du inse att förnyelser är billigare med A2-värd jämfört med SiteGround.

Skäl 3 – Säkerhet och tillförlitlighet:

A2-värd erbjuder bra inbyggda säkerhetsfunktioner. Till att börja med A2-värd tillhandahåller Let’s Encrypt SSL-certifikat.

Om du har ett särskilt SSL-krav, kommer du säkert att hitta ett bra val när du använder A2-värd. Du kan ha SSL för en enda webbplats eller ha ett jokertecken SSL för flera webbplatser. Stöds också SSL för premium och förskott.

För att skydda din webbplats ger A2-värd HackScan-skydd som ingår i planen.

A2 värd för hackskanning

Till säkerheten läggs deras dubbla brandvägg, Brute Force-försvar, KernelCare-kärnuppdateringar och andra intuitiva säkerhetsfunktioner.

A2-värd ger också DDoS-skydd. Även om detta har massor av säkerhetsfunktioner, är det också pålitligt. Konstant säkerhetskopiering och infrastruktur säkerställer konsekvent drifttid.

Skäl 4 – Ytterligare funktioner:

Jag har talat om A2-värdplaner, drifttid, prestanda, hastighet, säkerhet och tillförlitlighet. A2-värd är dock inte begränsat till bara dessa parametrar.

A2-värd erbjuder pengargaranti när som helst. Planerna inkluderar gratis webbplatsöverföring och stöds av A2 värd kundsupport.
cPanel ingår i planen. A2 Hosting är en plattform som är helt utvecklarvänlig. Det ger flera utvecklingsspecifika funktioner.

Få av dessa inkluderade är PHP-stöd för alla versioner, MariaDB, MySQL, PERL, Python, PostgreSQL, FTP / SFTP, Node.js, SSH, Apache 2.4. Detta fungerar perfekt för Java, PHP, Asp.net, Node.js värd.

Skäl 5 – Kundsupport:

Det är lätt att hitta information när du använder A2-värd. Du har en dedikerad support dygnet runt.

Du kan nå kundtjänst via biljetter eller livechatt. Om du letar efter teknisk hjälp för SSL-installation eller webbplatsöverföring, skulle du få tillräckligt med hjälp här.

Det finns en klar kunskapsbas som innehåller vanliga frågor, bloggar och liknande hjälpstudier. Nybörjare såväl som avancerade användare skulle hitta tillräckligt med hjälp när de använder A2-värd.

Kom igång med A2 Hosting24-användare som har köpt detta

Slutgiltiga tankar:

Webbhotell
Lagring
Enkel användning
Uptime
Kostnad (månadsvis)
Vårt betyg
GreenGeeksObegränsat★★★★★★★★★★$ 2,95 / mo.★★★★★
Bluehost50 GB SSD★★★★★★★★★★$ 2,95 / mo.★★★★★
FastComet15 GB SSD★★★★★★★★$ 2,95 / mo.★★★★
A2 HostingObegränsat★★★★★★★$ 3.92 / mo.★★★★

Med detta har jag gett dig en bra uppsättning SiteGround-alternativ. Alla dessa är bra, men en av dessa sticker ut.

Om jag skulle välja ett enda alternativ skulle jag gå vidare med GreenGeeks. Detta är en plattform som ger dig valuta för pengarna med dess uppsättning inkluderande funktioner.

Den väl blandade senaste teknikdrivna arkitekturen ger dig bra hastighet och prestanda tillsammans med garanterad drifttid.

Medan du kan prova något av dessa är GreenGeeks ett sådant alternativ som kan utforskas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map