4 bedste Shopify-alternativer

Efterhånden som tiden går er e-handel i stigende grad relevant.


Uanset hvad du har det med Shopify, er det temmelig ubestrideligt, det er den regerende e-handelssoftware. Det er en fortjent titel, da Shopify pakker i et meget stærkt sæt tjenester med sin platform.

Bare fordi det er det mest populære, betyder det ikke, det er for alle. Måske tænder Breitbarts bånd til Shopify dig, eller måske gør Shopify bare ikke en ting, du virkelig har brug for godt nok. Måske er følelsen ikke rigtig.

Du skal ikke bekymre dig, der er en række forskellige alternativer til Shopify. Deres priser varierer, og du kan let slå det op, så jeg vil ikke være for detaljeret her, men de kan alle være værd, afhængigt af hvad du vil.

Hver af disse giver alle de basale ting, du har brug for for at få en god oplevelse af at drive din butik, men giver nogle fordele, der måske er langt mere velegnet til dig, ting som Shopify bare ikke gør så godt. Og selvfølgelig kan nogle af dem bare klikke mere på dig.

hostingpill4 bedste Shopify-alternativer

 1. Volusion
 2. BigCommerce
 3. SELZ
 4. 3dcart

Shopify sammenligning af alternativer på et øjeblik

detaljer
Shopify
Volusion
BigCommerce
SELZ
3dcart
Personalekonti2UbegrænsetUbegrænset12
Trans. gebyrer2,0%Ingen gebyrerIngen gebyrer2%Ingen gebyrer
OpbevaringUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
FunktionerBENEN+BEN
Pris$ 29 / mo.$ 15 / mo.$ 29,95 / mo.$ 17 / mo.$ 29,00 / mo.
Prøv detPrøv det

Se nu grundigt på Top 4 Shopify-alternativer:

take-et-look-Shopify-alternativer

Indholdsfortegnelse

 1. Volusion
 2. BigCommerce
 3. SELZ
 4. 3dcart
 5. Vinder

Alternativ nr. 1: Volusion

volusionsbanner 2

Et andet godt alternativ for Shopify er Volusion. Noget værd at bemærke er, at Volusion har en pris, der er perfekt til alle. Den laveste plan starter ved $ 15 / måned.

Dette understøtter op til 100 produkter. En god handel for en mindre e-handelsbutik. På den anden side starter Shopify fra $ 29 / måned. Så hvis du føler, at Shopify er dyrt, så er her en meget billigere mulighed – Volusion.

Den højeste plan i Volusion-Premium, der understøtter ubegrænsede produkter, koster $ 135 per måned.

Volusion opkræver ikke et transaktionsgebyr, men begrænser din båndbredde.

Hvilket betyder, at hvis du løber tør for båndbredde, bliver du nødt til at købe en højere plan eller betale for yderligere båndbredde. Så for at sige dette præcist; valget mellem Shopify og Volusion er baseret på båndbredde og prisudveksling.

Næste gang man ser på Volusion-temaer, har den en god blanding af betalte og gratis temaer. De betalte temaer er omkring $ 180, hvilket er næsten den samme pris som Shopify.

Begge disse platforme giver ekstremt professionelle temaer. Det eneste problem med Volusion er den begrænsede temasamling sammenlignet med Shopify. I tilfælde af at du ikke leder efter en meget tung design e-handel butik, gør Volusion det samme; effektivt.

Ser man på Volusions onboarding-tjeneste, har den flere relevante videoer, guider og blogs.

Volusion_Resources Dette er især nyttigt for begyndere og temmelig let at gennemse og søge efter indhold, der ligner det, Shopify tilbyder.

Shopify tilbyder eksperttjenester, hvor du dog kan outsource din udvikling af e-handelsbutikker; med Volusion kan du få dedikerede eksperter til at arbejde med dit websted. Så med Volusion får du interne tjenester, som giver dig mulighed for at fortsætte udviklingen på stedet.

Volusion har en lige så god kundesupport som Shopify, der igen er døgnet rundt. Du kan nå dem via e-mail, chat eller telefon.

Volusion_SupportShopify har et diskussionsforum, noget der mangler i Volusion.

Med Volusions effektive kundeservice gør det næppe en forskel at ikke have et diskussionsforum.

Shopify understøtter mere end 1500 apps, mens Volusion i øjeblikket har support til omkring 60 apps. Dette er meget mindre end Shopify. Selvom Volusion har mindre apps, har de integreret flere funktioner i deres e-handelsplatform.

Hvilket betyder, at du ikke har brug for så mange ekstra apps-support. Volusion har understøttet indbyggede funktioner til flere funktionaliteter, som også inkluderer marketingtjenester, e-mail-nyhedsbrev, kundesupport og mange flere. I det store og hele fandt jeg, Volusion leverer tilsvarende tjenester som Shopify.

Endelig kigger på begge disse platformers kundegrundlag. Shopify understøtter over 5.00.000 og Volusion understøtter over 1.80.000 butikker. Volusion har en betydelig track record for at bevise sin troværdighed.

Funktionsvis sammenligning: Volusion vs. Shopify

Volusion
Shopify

PlanMinGrundlæggende
Pris / mo.$ 15 / mo.$ 29 / mo.
PersonalekontiUbegrænset2
Antal pro100Ubegrænset
FillagringUbegrænsetUbegrænset
TransaktionsgebyrerIngen gebyrer2,0%
Hjemmeside og blogJaJa
Gratis prøveversion14 dage14 dage

Start for Free102 brugere købte dette

(Gratis i 14 dage. Intet kreditkort. Ingen risiko.)

Hvis du vil skifte dit websted fra Shopify til Volusion, kan du leje vores Site Migration Expert ved at klikke her.

Alternativ nr. 2: BigCommerce

alternativ-Bigcommerce

Ah, BigCommerce. Du har måske for nylig hørt nyheden om, at administrerende direktør har sagt, at virksomheden vil blive offentlig. Det er bestemt en fin service, der er vokset i popularitet i årenes løb og bliver sandsynligvis Shopifys største konkurrent.

For at være ærlig, vil jeg karakterisere BigCommerce i denne sammenhæng efter dens størrelse. Det er en stor tjeneste til en større startpris end nogle mennesker kunne ønske sig, men det er unægteligt omfattende i hvad det tilbyder sine brugere.

BigCommerce’s største besvær er omkostningerne. Hvis du fandt Shopify for dyre, vil du sandsynligvis også finde BigCommerce for dyrt.

Prisplanerne spænder fra $ 29,95 om måneden til det laveste (standard) til $ 249,95 om måneden (Pro), hvor det fjerde niveau, Enterprise, er brugerdefineret.

Det er sandt, at priserne ikke er forskellige: fra Basic Shopify og opefter er det praktisk taget identisk med BigCommerces prisplan, bortset fra at tredje niveau af BigCommerce faktisk er billigere end Shopifys.

Derudover er der et årligt salgsindtægtsloft for hver prisplan – hvis du tjener mere end $ 50.000 i online-salg på en standardprisplan, skal du opgradere til Plus, hvor din grænse vil være $ 150.000.

Spørgsmål og svar om planer, konti og butiksopsætning BigCommerce

Det er ikke verdens ende, men det kan føles lidt unødvendigt. Det er dog ikke ualmindeligt, at store e-handelssoftware-tjenester gør dette dog for at tage højde for din øgede båndbreddebrug.

Bortset fra den samlede pris, vil jeg sige, at de andre mangler er mere mindre. Der er et begrænset antal gratis temaer, især sammenlignet med Shopify – faktisk kun 7. Der er meget flere muligheder, men de vil koste dig, og selv de gratis temaer føles temmelig ens.

Til sidst er kundeservicen døgnet rundt, men kan bruge mere kommunikation fra person til person, og der er ingen officiel mobilapp (men der er nogle tredjepartsapps, der synes anstændige).

Kundesupport-BIGCOMMERCE

Fantastisk, de behagelige ting! BigCommerce’s plusser er dybest set … alt andet.

Hvis du kun ønsker at betale mindre, kan BigCommerce muligvis ikke helt hjælpe dig, medmindre du ser på dets tredje niveaukonto. Men hvis du ønsker at få mere ud af det samme beløb, er BigCommerce godt.

Faktisk når du opgraderer en konto, får du ikke mange flere funktioner – du får nogle, men hovedparten af ​​dem er tilgængelige fra en Standard-konto og fremefter – bare et højere salgstak.

Af de få ekstra funktioner får du, når du opgraderer, men de er ret søde – som Abandoned Cart Saver, der automatisk e-mailer brugere, der har nået det til kassen, men ikke har afsluttet deres køb, eller Google-kundeanmeldelser.

Forladt indkøbsbesparer

Andre positive ting: der er ingen transaktionsgebyrer, sikkerheden er morderen, og der er mange ressourcer til rådighed ikke kun til at hjælpe med onboarding, men også for at hjælpe dig med at forblive kyndig og konkurrencedygtig, selv når du er velorienteret.

Det er vigtigt, at BigCommerce integreres meget godt med andre kanaler, f.eks. Amazon, eBay, Google Shopping osv., Også fra en Standard-konto.

Det er også let at bruge med en smuk, grænseflad grænseflade, der faktisk ligner Shopifys – så hvis du skifter ud af Shopify, vil det være let at arbejde med BigCommerce.

Se, de største ulemper, som BigCommerce har, svarer stort set til Shopifys. Salgsenheder pr. Prisplan findes stadig, og prisfastsættelsen er meget ens. BigCommerce har dog ikke transaktionsgebyrer.

Hvad der gør forskellen er, at BigCommerce generelt er mere funktionspakke, og det giver flere ressourcer til sine brugere. Hvis du føler, at du betaler for meget for Shopify, er det usandsynligt, at du føler dig sådan med BigCommerce.

Læs hele BigCommerce-gennemgangen.

Funktionsvis sammenligning: BigCommerce vs. Shopify

BigCommerce
Shopify

PlanStandardGrundlæggende
Pris / mo.$ 29,95 / mo.$ 29 / mo.
PersonalekontiUbegrænset2
Antal produkterUbegrænsetUbegrænset
FillagringUbegrænsetUbegrænset
TransaktionsgebyrerIngen gebyrer2,0%
Hjemmeside og blogJaJa
Gratis prøveversion15 dage14 dage

Start dine gratis Trial71-brugere, der har købt dette

(Prøv det gratis, kræves intet kreditkort)

Hvis du vil skifte dit websted fra Shopify til BigCommerce, kan du leje vores Site Migration Expert ved at klikke her.

Alternativ nr. 3: SELZ

SELZ

Selz er en overraskelsespakke, når det kommer til udvikling af e-handel. Det er helt tilpasses og fungerer som et tryllestav til at opbygge en online butik.

Så det giver dig antydning, hvorfor Selz er et potentielt alternativ for Shopify.

Sammenlignet med Shopify kan du begynde at arbejde med Selz, selvom du ikke har nogen kodningskendskab. Noget lignende mellem Selz og Shopify er de transaktionsgebyrer, som ikke kan undgås.

Selz giver dog et pusterum ved at levere virkelig overkommelige planer. Så du kan dybest set starte ved $ 17 / måned. Heldigvis tilbyder Selz også en 14-dages gratis prøveperiode. Så du kan udforske alle funktionerne, før du forpligter dig til en plan.

Selz leverer en overflod af e-handelsspecifikke funktioner. Skønt ikke alle er tilgængelige i den grundlæggende plan.

Selvom jeg allerede har nævnt, er Selz let at bruge til kernen, en ting, der er værd at nævne, er, at det understøtter komplet tilpasning.

Selz Dashboard

Dette er helt klart en top mulighed for begyndere. Du kan tilpasse de fleste af elementerne bare ved at trække og slippe. Ting, der måske har været besværlige for begyndere, mens du bruger Shopify, er snarere forenklet ved hjælp af Selz.

Du får maksimalt e-handelsfunktioner i enhver plan i Selz.

Selz funktioner

For ikke at gå glip af, deres kundesupport er lige så kompetent og på niveau med Shopify. Med masser af tilgængelige guider går Selz ikke glip af live chat, e-mail support og en masse videoer til vejledning for brugerne.

Selz leveres med god support til tredjepartssoftware. For at få bedre kontrol over din butiksudvikling og en let udviklingslivscyklus er Selz en god chance for at være et alternativ til Shopify.

Funktionsvis sammenligning: Selz vs. Shopify

SELZ
Shopify

PlanLiteGrundlæggende
Pris / mo.$ 17 / mo.$ 29 / mo.
PersonalekontiUbegrænset2
Antal produkterUbegrænsetUbegrænset
FillagringUbegrænsetUbegrænset
Transaktionsgebyrer2%2,0%
Hjemmeside og blogJaJa
Gratis prøveversion14 dage14 dage

Kom i gang med Selz nu12 brugere har købt dette

Hvis du vil skifte dit websted fra Shopify til Selz, kan du leje vores Site Migration Expert ved at klikke her.

Alternativ nr. 4: 3dcart

alternativ-3dcart

3dcart er muligvis mindre kendt end Selz, BigCommerce og Shopify, men det er på ingen måde værre end nogen af ​​dem. Lad os som altid gå med ulemperne først.

Desværre brugte 3dcart en billigere indgangsniveau, der pakket meget mere ind i det til næsten samme pris som Shopify Lite. Faktisk var den samlede prisstruktur mere kompliceret, men alt er blevet forenklet, og der er nu fire niveauer, der i det væsentlige er identiske med Shopify og BigCommerce.

I modsætning til Shopify og BigCommerce er der begrænsninger på antallet af personalkonti, og kun det fjerde prisniveau, Enterprise, tillader ubegrænset personalkonti (som med BigCommerce, er den fjerde niveaus pris omsættelig, afhængigt af dine forretningsbehov).

På trods af de gratis skabeloner er de angiveligt for det meste temmelig intetsigende, og tilpasning er noget, du skal investere i. Personligt synes jeg, de gratis skabeloner er, hvis ikke stellare, stadig fine.

3dcart's tema

Kundeservice er blevet kritiseret for at være langsom og undertiden ikke reagerende, men det virkede for mig anstændigt. De betaler dog meget for live onboarding-hjælp.

Gode ​​ting? Du får stadig en funktionsrig pakke, og der er mange gratis temaer. Alle de gode ting, du vil køre din e-butik, vil være der for dig. Derudover integreres 3dcart med langt flere betalingsportaler end Shopify eller BigCommerce.

Grundlæggende er alle funktioner tilgængelige for enhver prisplan, og øget båndbredde er hovedårsagen til, at du opgraderede din konto (det svarer til BigCommerce i denne forstand).

Hvorfor nævner jeg 3dcart som et Shopify-alternativ? 3dcart er ikke særlig billigere længere, men den første lagpakke indeholder langt flere funktioner end Shopify og muligvis endda BigCommerce. Det har en anden fornemmelse, som måske er det, du har brug for.

Funktionsvis sammenligning: 3dcart vs. Shopify

3DCart
Shopify

PlanGrundlæggendeGrundlæggende
Pris / mo.$ 29,95 / mo.$ 29 / mo.
PersonalekontiUbegrænset2
Antal produkterUbegrænsetUbegrænset
FillagringUbegrænsetUbegrænset
TransaktionsgebyrerIngen gebyrer2,0%
Hjemmeside og blogJaJa
Gratis prøveversion15 dage14 dage

Kom i gang med 3DCART nu17 brugere har købt dette

Hvis du vil skifte dit websted fra Shopify til 3dcart, kan du leje vores Site Migration Expert ved at klikke her.

Vinder:

VinderBigcommerce

Jeg har brugt BigCommerce i mange af mine andre projekter og har fundet dem at være ganske gode.

Deres servere er ret hurtige & deres kundesupport er meget lydhør.

BigCommerce skal være dit nr. 1-valg, hvis du leder efter en god “værdi for pengene”

Besøg BigCommerce

Konklusion:

I sidste ende tilbyder alle disse tjenester noget, som Shopify ikke gør. De har alle deres respektive styrker og svagheder og vil tilbyde mere for nogle iværksættere end andre.

BigCommerce som et alternativ:

BigCommerce er et alternativ, som jeg betragter som generelt meget stærkt med få definerende svagheder. Intet er perfekt, men dets vigtigste mangler – begrænsede gratis temaer, ingen officielle app, salgshætter og priser, der næsten ikke er billigere end Shopify’s – er i sidste ende mindre.

Til gengæld får du masser af funktioner til alle kontoplaner, god sikkerhed, ingen transaktionsgebyrer, en ligetil brugergrænseflade og solid kundesupport med masser af ressourcer til at holde dig informeret, selvom du er en erfaren bruger.

Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map