4 bedste SiteGround-alternativer (nummer 1 er bare fantastisk)

4 bedste SiteGround-alternativer (nummer 1 er bare fantastisk)

4 bedste SiteGround-alternativer (nummer 1 er bare fantastisk)

Jeg er sikker på, SiteGround er ikke noget nyt for dine ører, du ville bestemt have hørt meget af det tidligere. Men ved du, at for mange brugere er på udkig efter SiteGround-alternativer.


Jeg har brugt SiteGround til at være vært for flere websteder, og ja, det er til tider frustrerende, når du ikke får det forventede resultat.

Når SiteGround er oversvømmet med så mange webstedshosting, hvorfor er der nøjagtigt brugere, der leder efter SiteGround-alternativer?

Med SiteGround starter du til en lav pris og ender gradvist med at betale mere end 3 gange den oprindelige pris for efterfølgende fornyelse. Er det ikke lidt uretfærdigt?

Det er ikke alt. SiteGround hævder at have ubegrænset trafik, men hver plan har et begrænset månedligt besøg. Er det ikke denne gryderi? Dette er bestemt frygteligt, hvis du har planer om at opskalere din trafik.

SiteGround har ikke meget sikkerhedsfunktioner inkluderet i sin plan, og du bliver nødt til at vælge en minimum 12-måneders plan. Bare lav planfleksibilitet.

Så der går det, klagepunktet fra SiteGround-brugere. Hvis du er en sådan bruger og hidtil uset søger efter SiteGround-alternativer, skal du fortsætte.

Dette er nøjagtigt, hvad jeg vil dække herover og give dig en god 4 alternativer til SiteGround.

hostingpill4 bedste SiteGround-alternativer

  1. GreenGeeks (Min favorit)
  2. Bluehost
  3. FastComet
  4. A2 Hosting

Alternativ nr. 1: GreenGeeks

GreenGeeks BannerJeg vil starte dette med GreenGeeks. En god miljøvenlig hostingplatform kan GreenGeeks være et passende alternativ til SiteGround.

GreenGeeks har eksisteret i næsten 10 år. Selvom ikke de mest kendte hostingplatforme, virker GreenGeeks bestemt lovende på flere måder.

Årsag 1 – Uptime-garanti:

greengeeks oppetidGreenGeeks giver en god og konsekvent oppetid. I de fleste tilfælde opretholder den en konstant 100% oppetid.

GreenGeeks giver en garanti på 99,9% oppetid for sin delte hosting. Dette beroliger på en måde oppetiden. Desværre giver SiteGround ikke en sådan garanti for delt hosting.

Årsag 2 – Prissætning:

GreenGeeks giver dig 3 planer for delt hosting. Den mest basale plan indeholder en række nyttige funktioner og koster stadig kun $ 2,95 / måned, hvis du vælger en 3-årig plan.

GreenGeeks giver især fleksibilitet, når det kommer til planer og prisfastsættelse. Du kan vælge et minimum 1-måneders plan eller en maksimal 3-årig plan.

GreenGeeks-planerGreenGeeks inkluderer installationsgebyr og gebyrregistreringsgebyr i planen. I virkeligheden behøver du ikke betale ekstra for de fleste af tjenesterne.

I modsætning til dette SiteGround, som du ved, ikke har sådan prisfleksibilitet og er dyrere.

Årsag 3 – Sikkerhedsfunktioner:

Sikkerhed er primært vigtigt, når det kommer til webstedshosting.

GreenGeeks forstår bedst dine sikkerhedsmæssige problemer. Alle planer dækker et rent minimum Let’s Encrypt Wildcard SSL.

Derudover kan du vælge en Premium SSL. Infrastrukturen fra GreenGeeks bruger containerbaseret teknologi, der giver maksimal sikkerhed sammen med skalerbarhed.

Det giver hostingkontoisolering, proaktiv døgnåbnet serverovervågning, real-time sikkerhedsscanning efter virus og malware, automatiske opdateringer til sikkerhedsrettelser, forbedret SPAM-beskyttelse med planlagte natlige sikkerhedskopier.

GreenGeeks leverer nogle avancerede sikkerhedsfunktioner, der helt mangler i SiteGround.

Årsag 4 – tilføjelser:

GreenGeeks inkluderer sikkerhedskopier og gendannelse som en del af enhver plan. Du får et gratis domænenavn sammen med gratis webstedsmigrering.

Alle planer inkluderer 24/7 teknisk support. GreenGeeks er udviklervenlig og understøtter en bred vifte af teknologier. Hvis du vælger hosting af e-handel, får du en gratis indkøbskurvinstallation.

Planerne inkluderer gratis træk og slip-builder, gratis e-mail-konti, ubegrænset database, cPanel og softaculous.

Årsag 5 – Ingen throttling:

GreenGeeks leverer skalerbare computerressourcer. Det har flere datacentre og indeholder SSD-RAID 10-lager.

Databaserne og serverne er optimeret og inkluderer en gratis CDN-integration, der giver god hastighed via cache.

GreenGeeks ydeevneDu kan også alternativt vælge deres magtcacher. Den overflødige infrastruktur giver dig ubegrænset båndbredde med mindst throttling.

Ja, jeg vil have GreenGeeks

Alternativ nr. 2: Bluehost:

BlueHost BannerDernæst vil jeg foreslå Bluehost som et godt SiteGround-alternativ. Dette er igen en populær hostingplatform og anbefales officielt til WordPress.

Bluehost har mere end 2 millioner websteder over hele verden. Det leveres med alsidige tjenester og forskellige funktioner, der gør det lettere at være vært for websteder.

Årsag 1 – Ingen throttling:

Dette er min første grund, Bluehost er et godt SiteGround-alternativ. Alle planer har standardydelse. Den grundlæggende plan giver en 50 GB SSD-lagerplads.

Alle planer understøtter uovervåget båndbredde. Mens planerne måske har ressourcebegrænsning, som kan skaleres på et hvilket som helst tidspunkt, dog begrænser dette på ingen måde din vækst.

Det understøttes med SSD-lagring sammen med CloudFlare CDN for at give betydelig ydeevne.

Årsag 2 – Prissætning:

Bluehost leverer 4 planer med de grundlæggende planer, der starter ved $ 2.95 / måned. Dette er tilstrækkeligt for et enkelt websted. Planen fornys til $ 7,99 / måned, hvilket stadig er budgetvenligt sammenlignet med SiteGround.

BlueHost-planerAlle planer inkluderer domæner, sikkerhedskopier, grundlæggende sikkerhedsfunktioner, kundesupport, SSL-certifikater og muliggør ressourceskala på farten.

Årsag 3 – Funktioner:

Bluehost understøtter delt, dedikeret, VPS, WordPress hosting. Domæneregistrering er inkluderet i 1 år, når du tilmelder dig Bluehost.

Bluehost leverer webstedsbygningsfunktioner med indbygget webstedsbygger ved hjælp af Weebly. Alternativt kan du bruge WordPress eller andre tilgængelige tredjepartsindstillinger.

Som tilføjelse kan du få yderligere funktioner såsom SiteLock, Unik IP, CodeGuard, domæneprivatitet, Spam-beskyttelse, adgangskontrol, Spam-ekspert.

Årsag 4 – Kundesupport:

Du kan nå Bluehost kundesupport via billetter, chats, e-mails, telefon. Brug af chat og telefon giver dig et øjeblikkeligt svar.

Det har WordPress-ekspertise og giver 24/7 kundesupport til såvel tech som salgspørgsmål. Bluehost leverer gratis konsultationer med webeksperter.

Webeksperterne hjælper brugere med blogs, websteder, trafikgenerering, SEO, websikkerhed, hastighed, design. Der er også inkluderet deres marketingtjeneste, der fungerer over webdesign, SEO og indholdsoprettelse.

Årsag 5 – WordPress-hosting:

Bluehost er den anbefalede hostingpartner til WordPress-websteder. Denne vært er over 8.50.000 WordPress-websteder.

Med dette understøtter Bluehost WordPress-hosting med planer fra $ 2.95 / måned. Dette inkluderer WordPress-installation, opdateringer og giver et iscenesættelsesmiljø.

Det er bygget med flere temaer, og hvis du ønsker mere avancerede funktioner, kan du vælge WP Pro-planen. Bluehost understøtter også e-handel med sine WooCommerce-planer, der starter på $ 6,95 / måned.

Ja, jeg vil have Bluehost

Alternativ nr. 3: FastComet:

fastcomet bannerFastComet er endnu et godt alternativ til SiteGround. Det giver så meget som SiteGround og meget mere. FastComet er en ikke at gå glip af hostingplatform og er vokset markant i de sidste par år.

Det har en uovertruffen funktionsliste med konkurrencedygtig prisfastsættelse, og du modtager en masse godbidder som en del af planen. FastComet slår alle målestok, når det kommer til hosting og webstedsopbygning.

Årsag 1 – Prissætning:

FastComet har 3 forskellige planer, når det kommer til delt hosting. Nu er her noget utroligt. FastComet har sin laveste prispris til $ 2,95 / måned.

Med den højeste plan ville du kun bruge $ 5,95 per måned. Dette er meget lavere end SiteGround-grundlæggende plan efter fornyelse.

fastcomet regelmæssig og salgspris

Dette er helt klart en budgetvenlig hostingindstilling. De fleste funktioner er inkluderet i planen.

Årsag 2 – frynsegoder og freebies:

Som nævnt tidligere er en masse funktioner inkluderet i planen. Til at begynde med får du gratis domæneoverførsel, gratis webstedsoverførsel.

FastComet-funktion

Også inkluderet i planen er gratis DNS-styring, en privat DNS, cPanel, 300+ gratis applikationer, softaculous, FTP og e-mail-hosting.

Når du vælger en FastComet-plan, får du også få frynsegoder. Du får gratis Zopim LiveChat, Attracta SEO. Derudover får du 20% rabatter på WP Rocket og SiteCake, som kan bruges til oprettelse af websteder.

Årsag 3 – Hastighedsoptimering og ydeevne:

FastComet har en god base når det gælder hastighedsoptimering og ydeevne. På et grundlæggende niveau består FastComet af tilpassede, optimerede servere.

FastComet har flere cache og optimering. Nogle af disse inkluderede er Lakker, Memcached, APC til PHP-cache, OPCache til PHP-moduler, CloudFlare CDN Caching, tabfri datakomprimering.

fastcomet-cache og hastighedsoptimeringsfunktioner

Funktioner såsom asynkron indlæsning af ressourcer, automatisk minificering for js / CSS / HTML-filer, aggressiv gzip, JavaScript-bundling, browseroptimering sikre, at sideindlæsningen er hurtigere.

Årsag 4 – Sikkerhed:

FastComet inkluderer gode sikkerhedsfunktioner, og alt dette er inkluderet i enhver plan, hvilket er en ekstra fordel. Bortset fra SSL har den flere andre funktioner.

FastComet giver sikkerhed ved hjælp af en netværksfirewall, firewall til webapplikationer, malware-beskyttelse, beskyttelse mod brute-force, malware-registrering med fjernelse, hotlink og adgangskodebeskyttelse.

Nogle avancerede sikkerhedsfunktioner er også indarbejdet i hver plan. Dette inkluderer BitNinja-serversikkerhed, isolering af konti, to-faktor-godkendelse, CageFS-sikkerhed.

Som en grundlæggende kontrol giver FastComet 24/7 serverovervågning sammen med daglige sikkerhedskopier.

Årsag 5 – Udviklerfunktioner:

FastComet er godt, når det kommer til ydeevne, stabilitet, belastningstider, sikkerhed, men samtidig er det også fyldt med funktioner, der udelukkende er til udviklere.

Deres support kommer på tværs af flere teknologier uden begrænsninger. For at nævne nogle få inkluderer FastComet-udviklerfunktioner Bash support, Python support, Perl support, PHP support, MySQL, SSH.

Dette er de grundlæggende funktioner, som du vil få i de fleste platforme.

Men vent. Der er nogle flere tilføjede funktioner her.

FastComet understøtter også Node.js, GIT, WP-CLI til WordPress, Drush for Drupal, Ray media server (RMS), Laravel, genesis, Phalcon, Symfony og ikke at gå glip af Google apps integration.

Ja, jeg vil have, at FastComet68-brugere har købt dette

Alternativ nr. 4: A2 Hosting

A2 hosting-banner
Mit fjerde alternativ til SiteGround er A2 Hosting. A2-hosting har en række hostingindstillinger og understøtter Windows såvel som Linux-hosting.

Med et godt oppetidsforpligtelse og mange funktioner, har A2-hosting meget at tilbyde. A2 Hosting er en budgetvenlig mulighed og fungerer som et godt SiteGround-alternativ.

Årsag 1 – Oppetid og ydeevne:

Når det handler om delt hosting, giver de fleste hostingplatforme ikke en oppetidsgaranti. I modsætning hertil giver A2-hosting en garanti på 99,9% oppetid.

A2-hosting bruger SSD-lagerplads og giver ubegrænset plads og ubegrænset båndbredde. De højere endeplaner giver Turbo-servere, der leverer 20 gange hastigheden.

A2 Hosting Uptime

Efter at have overvåget A2-hostinghastighed og oppetid, kan jeg tydeligt oplyse, at A2-hosting giver et gennemsnit på 99,98% oppetid. For delt hosting er dette en betydelig oppetid.

a2 hosting oppetid

Så her er forskellen, SiteGround lodret giver ikke nogen oppetidsgaranti med sin delte hosting.

Årsag 2 – Planer og priser:

A2-hosting på et højere niveau understøtter flere typer hosting. Dette inkluderer delt hosting, WordPress-hosting, VPS-hosting og dedikeret hosting.

A2-hostingplaner

Når vi taler om deres mest populære Shared hosting-planer, starter dette på $ 3,92 / måned. Dette giver 3 forskellige planer.

A2 Hosting Delte planer

Med en masse alsidige planer giver A2 hosting et bedre valg af planer og er lige så overkommelig. Planerne har når som helst pengene tilbage-garanti.

Så planerne er næsten lige prissat til SiteGround. I tilfælde af at du kigger nærmere på det, ville du dog indse, at fornyelser er billigere med A2-hosting sammenlignet med SiteGround.

Årsag 3 – Sikkerhed og pålidelighed:

A2-hosting tilbyder gode indbyggede sikkerhedsfunktioner. Til at starte med A2-hosting giver Let’s Encrypt SSL-certifikater.

Hvis du har et bestemt SSL-krav, vil du helt sikkert finde et godt valg, mens du bruger A2-hosting. Du kan have SSL til et enkelt sted eller have en jokertekst SSL til flere websteder. Der understøttes også premium og forhånds SSL.

For at beskytte dit websted giver A2-hosting HackScan-beskyttelse, som er inkluderet i planen.

A2 hosting hack scanning

Der tilføjes sikkerheden er deres dobbelte firewall, Brute Force-forsvar, KernelCare-kerneopdateringer og andre intuitive sikkerhedsfunktioner.

A2-hosting giver også DDoS-beskyttelse. Selvom dette har mange sikkerhedsfunktioner, er det også pålideligt. Konstant sikkerhedskopiering og infrastruktur sikrer konstant oppetid.

Årsag 4 – Yderligere funktioner:

Jeg har talt om A2-hostingplaner, oppetid, ydelse, hastighed, sikkerhed og pålidelighed. A2-hosting er dog ikke begrænset til kun disse parametre.

A2-hosting tilbyder når som helst penge-garanti. Planerne inkluderer gratis overførsel af websteder og understøttes af A2, der er vært for kundesupport.
cPanel er inkluderet i planen. A2 Hosting er en platform, der er rent udviklervenlig. Det giver flere udvikler-specifikke funktioner.

Få af disse inkluderede er PHP-support til alle versioner, MariaDB, MySQL, PERL, Python, PostgreSQL, FTP / SFTP, Node.js, SSH, Apache 2.4. Dette fungerer perfekt til Java, PHP, Asp.net, Node.js hosting.

Årsag 5 – Kundesupport:

Det er let at finde information, mens du bruger A2-hosting. Du har en dedikeret support døgnet rundt.

Du kan nå kundesupport via billetter eller live chat. I tilfælde af at du leder efter teknisk hjælp til SSL-opsætning eller webstedsoverførsel, ville du få nok hjælp herover.

Der er en klar videnbase tilgængelig og inkluderer ofte stillede spørgsmål, blogs og lignende hjælpevejledninger. Begyndere såvel som avancerede brugere ville finde nok hjælp, mens de bruger A2-hosting.

Kom i gang med A2 Hosting24-brugere købte dette

Afsluttende tanker:

Webhosting
Opbevaring
Brugervenlighed
Uptime
Omkostninger (månedligt)
Vores vurdering
GreenGeeksUbegrænset★★★★★★★★★★$ 2,95 / mo.★★★★★
Bluehost50 GB SSD★★★★★★★★★★$ 2,95 / mo.★★★★★
FastComet15 GB SSD★★★★★★★★$ 2,95 / mo.★★★★
A2 HostingUbegrænset★★★★★★★$ 3.92 / mo.★★★★

Med dette har jeg givet dig et godt sæt SiteGround-alternativer. Selvom alle disse er gode, skiller en af ​​disse sig ud.

Hvis jeg skulle vælge et enkelt alternativ, ville jeg gå videre med GreenGeeks. Dette er en platform, der giver dig værdi for pengene med dets sæt inkluderende funktioner.

Den godt blandede nyeste teknologidrevne arkitektur giver dig god hastighed og ydeevne sammen med garanteret oppetid.

Mens du kan prøve en af ​​disse, er GreenGeeks en sådan mulighed, der kan udforskes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector