5 bästa HideMyAss-alternativ 2020 (nummer 3 är bara fantastiskt)

Om du är intresserad av möjligheterna till VPN-teknik eller om du själv har använt VPN kan du ha stött på HideMyAss!


HideMyAss! är en oerhört populär VPN som grundades 2005 av en 16-åring som försöker kringgå sin skolas internetbegränsningar och har ägs av Avast i ett par år (Avast är ett av världens största cybersecurity konglomerat).

Om du har använt HideMyAss! du har antagligen tyckt om det. Det är populärt eftersom det trots allt fungerar bra, men ingenting är perfekt. Och hej, det är också möjligt HMA! har inte uppfyllt dina förväntningar.

VPN-marknaden är blomstrande och det finns massor av alternativ, så du behöver inte begränsas till HideMyAss! Här ska jag titta på några bra alternativ till HMA!

För att ställa in dessa alternativ i rätt sammanhang kommer jag kort ta upp vad du kanske gillar med HideMyAss! och vad du kanske inte gillar.

Förmodligen den största poängen HMA! har gått för det är namnet makt. HMA! har funnits länge och är en av de mest populära VPN: erna runt. Använda HideMyAss! innebär att använda en tjänst som otaliga andra har använt, vilket är ett bra mått på tillförlitlighet.

Naturligtvis är popularitet inte allt. HideMyAss! har också en hel del saker att göra: ett enda konto kan fungera på upp till 5 enheter, du får tillgång till 900 servrar i över 190 länder (så, nästan varje land), kundsupport är solid och det fungerar övergripande.

Wow, det låter perfekt – varför är vi intresserade av alternativ igen? Åh, ja …

Några av negativen skar ganska nära hjärtat av VPN-teknik. Beroende på dina VPN-behov och åsikter, HideMyAss! kan vara lite svårt för att ge Storbritanniens regering information om en användare som är involverad i Sony-hacking 2012, som hade använt HMA!

Detta ifrågasätter om HMA! kan verkligen lita på med ingen loggpolicy. Visst, de flesta av er som läser detta planerar inte att hacking ett större företag eller regering, men implikationerna av en VPN som har information om användarnas aktiviteter att överlämna i första hand – det är verkligen tillräckligt för att besegra poängen med en VPN för många människor.

En annan, mindre punkt, är att HideMyAss! kostar minst $ 4,99 per månad, och det är om du förbinder dig till två år. Dessa priser är inte i sig höga – de är ganska normala, allt med tanke på det – men du kan fortfarande hitta billigare alternativ som fungerar bra.

En kort anmärkning: Jag kommer inte att lyfta fram grundläggande funktioner. Till exempel är obegränsad bandbredd standard för betalade VPN: er med de bandbreddskåp som inte är gratis skulle vara undantaget.

hostingpill5 bästa HideMyAss-alternativ

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. Cyberghost
 5. IPVanish

Titta nu noggrant på Topp 5 HideMyAss-alternativ:

Alternativ 5: IPVanish

ip-försvinna banner

Denna lista är en strid av titanerna. Alla namn här är populära VPN-lösningar, och IPVanish är verkligen en av dem. IPVanish är en bra pick-it-up-and-go-lösning.

Om du behöver en riktigt pålitlig VPN-tjänst nu är IPVanish ett bra alternativ. Prissättningen är okej, och den fungerar mycket bra (kanske för att den äger och direkt driver den stora majoriteten av sina servrar, snarare än att överlåta den till tredje parter).

Medan IPVanish i stort sett är ett solid alternativ, har det en hel del nackdelar som sänker sin rang i min bok.

Fördelar

 • Massor av server- och IP-alternativ: 1 100+ servrar och över 40 000 IP-adresser. Cirka 90% av datacentra och servrar ägs direkt av IPVanish, snarare än tredje parter, vilket är ett stort löfte om tillförlitlighet.
 • IPVanish är otroligt lätt att använda och på flera enheter. Ja, alla VPN på listan är enkla att använda och installera, men IPVanish är verkligen särskilt okomplicerat. Tänk på IPVanishs mål att vara en super enkel process: du installerar och använder den direkt. Det är bra för omedelbara lösningar på sekretessbehov.

 • mer än de vanliga 5 eller 7.

Nackdelar

 • 2016 överlämnade IPVanish användardata till U.S.A. Department of Homeland Security. För alla konton var användaren i fråga absolut avskum. Detta är dock bredvid punkten; IPVanish hade då en angiven policy för ingen loggar, men överlämnandet av användarloggar verkar vara en tydlig indikation IPVanishs tillståndspolicy kan inte tas till nominellt värde. Å andra sidan har IPVanish återkallat sin verksamhet i Ryssland på grund av konflikter med lokal lagstiftning och nollloggpolitiken – så vem vet? Jag tycker fortfarande att det är bättre att vara säker och vara skeptisk till IPVanishs loggpolicy personligen.
 • IPVanishs servrar sträcker sig bara till 60 länder. Detta är mer än tillräckligt för de flesta, men ligger långt efter HideMyAss! Som jag nämnt driver IPVanish direkt de allra flesta av sina servrar, vilket är en anledning till att folk gillar det så mycket. Kanske kan jag klippa IPVanish lite slack.
 • Begränsat antal betalningsalternativ, mestadels kort.
 • IPVanish är inte lika laddad med funktioner som några av de andra alternativen i den här listan.
 • IPVanish har ganska standardpriser, men det är inte det billigaste. Det finns säkert billigare alternativ med lika bra eller bättre service och funktioner (fortsätt att läsa!)

ipvanish-VPN-prissättning

Besök IPVanish1-användare som har köpt detta

Alternativ # 4: CyberGhost VPN

Cyberghost-banderoll

CyberGhost VPN är, som många på den här listan, en av de mest populära och väl mottagna VPN-tjänsterna runt. Sedan etableringen 2011 har CyberGhost utvecklat ett rykte: det var den första VPN som publicerade en transparensrapport och den tjänar över 20 miljoner användare.

Grunden för CyberGhost: den är utmärkt för streaming och fungerar mycket bra och har anständiga priser. Det har inte mycket att gå illa för det, men eftersom de andra VPN: n på denna lista har massor av bra grejer kommer CyberGhost in på nr 4. Med det sagt är det en fantastisk VPN och jag uppmanar starkt alla intresserade att prova det gratis.

Fördelar

 • CyberGhost har sitt huvudkontor i Rumänien, som inte har lagar om datalagring.
 • CyberGhosts priser är i lägre ände (för längre åtaganden, som alltid) och står i proportion till CyberGhosts kvalitet, vilket gör det till ett fantastiskt VPN-värde. Dessutom har CyberGhost en 45-dagars återbetalningsgaranti snarare än en veckolång eller 30-dagarsgaranti.

Cyberghost-planen

 • CyberGhost är riktigt bra för streaming. Ja, alla topp-VPN: er är bra för att låsa upp innehåll, men CyberGhost går ur sitt sätt att identifiera de bästa servrarna för strömning eller torrenting.

Cyberghost-streaming

 • Med tanke på servrar ger CyberGhost dig tillgång till över 3 000. Det är bara 60 länder, men hej, du har fortfarande ingen brist på alternativ.
 • När det gäller andra funktioner kommer CyberGhost med flera VPN-protokoll, en ad-blockerare, en malware-blockerare, förebyggande av DNS / IP-läckor och en automatisk kill switch.
 • Slutligen har CyberGhost ett unikt användbart gränssnitt. CyberGhost-skrivbordsprogramvaran kan göras mycket liten med bara “on” -knappen eller expandera till en fullskärmsmeny som har mycket fler verktyg och alternativ.

Cyberghost-menyn

Nackdelar

 • CyberGhosts kundsupport kan vara lite glänsande: det finns inget telefonsupport och kunskapsbasen är inte allt det. De flesta VPN har inga fantastiska kunskapsbaser, men vad kan jag säga? Det är inte mycket annat fel med CyberGhost om du inte föredrar riktigt enkla VPN-skivor som bara har en “på” -brytare.
 • Om vi ​​jämför med HMA! Skulle fler länder vara bättre.

Besök CyberGhost

Alternativ # 3: PureVPN

purevpn-banderoll

PureVPN är ett av de bästa alternativen runt. Det har fantastiska funktioner, inklusive tillgång till ett stort antal servrar, en internet kill-switch och möjligheten att dölja din VPN-användning. Nackdelen? Det kan vara lite dyrt när VPN går.

Fördelar

 • En av de mest hyllade VPN: erna. PureVPN har godkänts av New York Times, Cnet, Mashable och väl mottagits av Huffington Post och Wired också, plus otaliga andra.
 • Massivt sortiment av betalningsalternativ.

purevpn betalning

 • Mycket prisvärd om du har rabatt.
 • En mängd funktioner / verktyg: flera säkerhetsprotokoll, skydd mot IP- och DNS-läckor, en internet-kill-switch och viktigast av allt …

purevpn-internet-kill

 • Ett verktyg för att göra din VPN-användning osynlig för din ISP! Detta är inte okänt, men långt ifrån vanligt även bland betalade VPN: er. Vissa internetleverantörer kan strypa internethastigheter om de ser din internetanslutning krypteras via ett VPN-PureVPN kan hjälpa dig att undvika risken för gasregleringen och dölja det faktum att du använder ett VPN i första hand.

Nackdelar

 • Dyrt utan rabatt, även om du förbinder dig till en längre tid.

purevpn planlösning

Besök PureVPN

Alternativ # 2: NordVPN

nordvpn-banderoll

Medan alla VPN: er bryr sig om sekretess, kan du lite få en känsla för de olika aspekterna av VPN: s värde. Alla VPN: er driver sin förmåga att låsa upp underhållning, men vissa verkar mycket mer fokuserade på streaming än andra.

NordVPN grundades och verkar som ett stort svar på regeringens intrång om integritet på internet. NordVPN har sitt eget manifest (om än en kort) och spenderar energi för att upprätthålla sin bild som ett pro-privacy-verktyg (som också låter dig strömma om du vill).

Grunden för NordVPN? Det är en bra VPN, men mycket billigare.

Fördelar

 • NordVPN är ett av de mer prisvärda VPN-alternativen, förutsatt att du är villig att förbinda dig till två år eller mer.

nordvpn planlösning

 • NordVPN har verktyg som är bra för extra lager av sekretess. Till exempel låter det dubbla VPN-verktyget dig kryptera din anslutning två gånger, CyberSec låter dig blockera annonser, och Onion-over-VPN låter dig ansluta till Onion Network i NordVPN-appen. Det här är mycket praktiskt och ger fördelarna med både VPN och Tor för en riktigt privat anslutning.
 • NordVPN har en enorm mängd servrar att välja mellan. Förutom att ha över 5 000 servrar i 62 länder kommer NordVPN att låta dig köpa en dedikerad server om du är intresserad och har olika servrar optimerade för olika grad av integritet. Du kan till exempel använda en vanlig VPN-server eller Onion via VPN-servrar (nämnts tidigare).

nordvpn-servers

 • NordVPN har en stor sekretesspolicy, säkerhetsinfrastruktur och öppenhet. Titta på detta uttalande och jämföra det med HMAs ovan nämnda problem med användardata.

nordvpn-ordern-canary

Nackdelar

 • Medan NordVPN definitivt är en av de bästa VPN: erna i jämförelse med HideMyAss! den har inte servrar så spridd geografiskt. Medan NordVPN har mycket fler servrar är de koncentrerade till 62 länder. Detta är tillräckligt bra för de flesta användare, men är ingenting jämfört med de 190 länderna HMA! verkar i.

Besök NordVPN 1-användare som har köpt detta

Alternativ 1: ExpressVPN

express-VPN-banderoll

Här är saken med topp-VPN: de säger alla att de är toppen. De säger alltid “SASTEST VPN IN WORLD”, “MEST SECURE VPN IN WORLD”, eller “WORLD’S MEST POPULAR VPN.”

Naturligtvis är sådana saker subjektiva och det finns ingen tydlig vinnare. Men om det finns en så kan ExpressVPN vara just det.

express-VPN-provider

… Du kan säga ExpressVPN har tagits emot väl.

Fördelar

 • ExpressVPN har 148 serverplatser i 94 länder, för totalt 2 000 serveranslutningar tillgängliga. Få andra VPN än HideMyAss! erbjuder tillgång till över hundra länder.
 • ExpressVPN har några solida verktyg som ingår i paketet, inklusive flera protokoll, DNS-kunskaps-DNS (ett extra lager av skydd om du inte litar på en VPN för att upprätthålla en ingen loggpolicy) och VPN split tunneling, som låter dig placera bara en del av din internettrafik via VPN (efter behov).

express-VPN-funktioner

 • Det mest unika med ExpressVPN är dess plats: Brittiska Jungfruöarna. Ja, ett offshore skatteparadis där miljardärer döljer sina pengar – det är också en plats där ExpressVPN döljer din information. Eller ännu bättre, där Express knappt registrerar någonting: det beror på att det inte finns lagar om lagring av data på Brittiska Jungfruöarna. För de flesta VPN måste du lita på att de inte kommer att hålla loggar – med ExpressVPN är det mycket mer troligt att de håller sitt ord.
 • Låt oss anta att du inte är säker på VPN: s plats. I slutet av 2017 kunde turkiska utredare som försökte hitta information om ett politiskt mord inte hitta några loggar som hjälpte deras utredning. Detta låter som en konstig sak att kalla goda nyheter – det är verkligen inte för offrets familj – men för ExpressVPN-kunder är detta ett bra tecken på att ExpressVPN uppfyller sin policy för loggföring.

Nackdelar

 • Tyvärr tillåter ExpressVPN endast upp till tre samtidiga anslutningar. Det här är inte en enorm affär men det är särskilt olyckligt eftersom ExpressVPN är en noterad topp-VPN, och standarden är 5.

 • När det gäller prissättning är ExpressVPN inte det billigaste även om du köper under en längre tid. Jag skulle inte kalla det dyrt och jag skulle definitivt hävda att ExpressVPN: s priser är väl värda det. Men för någon som vill spara är ExpressVPN kanske inte det bästa alternativet.

express-vpn-planen

Besök ExpressVPN

Slutsats: vilket alternativ till HideMyAss! rekommenderar jag?

Hur kan någon välja ett alternativ med alla dessa alternativ? Bortsett från IPVanish har namnen som listas här mycket lite att de gör dåligt. Även IPVanish är bra för den snabba majoriteten av användare som bara vill ha en snabb och enkel VPN-lösning!

Du kanske också har lagt märke till att jag inte talade så mycket om hastigheter eller prestanda. Hur udda, eller hur? Här är saken: alla objekt på den här listan är här eftersom hög prestanda är en given. Visst, vissa kan vara snabbare än andra, men internethastighetstestning är inte en hård vetenskap och medan jag kan säga att prestanda grovt anpassar sig till en VPN: s placering på den här listan, bör du ta det med ett saltkorn.

Så även om jag inte kan garantera specifika resultat för någon av er, är det mycket troligt att något av dessa kommer att vara bland de snabbaste VPN: er som du försöker.

I alla fall, medan alla dessa alternativ är bra alternativ till HideMyAss!, Är vissa av dem bättre på olika saker. Jag tycker att IPVanish och CyberGhost är bättre för snabba och enkla lösningar på VPN-behov som är mindre allvarliga – d.v.s. strömning och torrenting.

Naturligtvis fungerar PureVPN, NordVPN och ExpressVPN alla bra för streaming. Men de har massor av funktioner och är bra för människor som är allvarligt intresserade av att skydda deras integritet.

Av dessa tre är NordVPN genomgående det bästa alternativet för dem som är intresserade av att spara pengar, och ExpressVPN är det mest säkra när det gäller din integritet.

Om du verkligen vill spara kan du titta på gratis VPN-alternativ (även om det bara tillfälligt). Naturligtvis kan du prova alla dessa alternativ gratis – så ta reda på vilken som fungerar för dig, för att betala för ett VPN är ofta värt det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map