5 bedste HideMyAss-alternativer 2020 (nummer # 3 er bare fantastisk)

Hvis du er interesseret i udsigten til VPN-teknologi, eller hvis du selv har brugt VPN’er, er du måske stødt på HideMyAss!


HideMyAss! er en enormt populær VPN, der blev grundlagt i 2005 af en 16-årig, der forsøgte at omgå sin skoles internetbegrænsninger, og har været ejet af Avast i et par år (Avast er et af verdens største cybersikkerhedskonglomerater).

Hvis du har brugt HideMyAss! du har sandsynligvis lide det. Det er populært, fordi det trods alt fungerer godt, men intet er perfekt. Og hey, det er også muligt HMA! leverede ikke op til dine forventninger.

VPN-markedet er blomstrende, og der er masser af muligheder, så du behøver ikke at være begrænset til HideMyAss! Her vil jeg se på nogle gode alternativer til HMA!

For at indstille disse alternativer i den rigtige kontekst vil jeg kort behandle, hvad du måske kan lide ved HideMyAss! og hvad du måske ikke kan lide.

Sandsynligvis det største punkt HMA! har gået for det er navnet magt. HMA! har eksisteret i lang tid, og er en af ​​de mest populære VPN’er omkring. Brug af HideMyAss! betyder at bruge en service, som utallige andre har brugt, hvilket er et godt mål for pålidelighed.

Naturligvis er popularitet ikke alt. HideMyAss! har også en masse ting, der går til det: en enkelt konto kan arbejde på op til 5 enheder, du får adgang til 900 servere i over 190 lande (så næsten hvert land), kundesupport er solidt, og det fungerer generelt godt.

Wow, det lyder perfekt – hvorfor er vi interesseret i alternativer igen? Oh yeah…

Nogle af negativerne skærer temmelig tæt på hjertet af VPN-teknologi. Afhængigt af dit VPN-behov og synspunkter, HideMyAss! kan være en smule svigtet for at give Storbritanniens regering oplysninger om en bruger involveret i 2012-hacking, der havde brugt HMA!

Dette bringer spørgsmålstegn ved, om HMA! kan man virkelig stole på med ikke-logs-politik. Sikker på, de fleste af jer, der læser dette, planlægger ikke at hacking et større selskab eller regering, men implikationerne af, at en VPN har oplysninger om brugernes aktiviteter, der skal udleveres i første omgang – det er bestemt nok til at besejre pointen med en VPN for en masse mennesker.

Et andet, mere mindre punkt er, at HideMyAss! koster mindst $ 4,99 om måneden, og det er, hvis du forpligter dig til 2 år. Disse priser er ikke i sig selv høje – de er ret normale, alt i betragtning, men du kan stadig finde billigere muligheder, der fungerer godt.

En kort note: Jeg vil ikke fremhæve funktioner, der er grundlæggende. For eksempel er ubegrænset båndbredde standard for betalte VPN’er – dem med båndbreddehætter, der ikke er gratis, ville være undtagelsen.

hostingpill5 bedste HideMyAss-alternativer

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. CyberGhost
 5. IPVanish

Se nu grundigt på Top 5 HideMyAss-alternativer:

Alternativ # 5: IPVanish

ip-forsvindende banner

Denne liste er en kamp for titanerne. Alle navnene her er populære VPN-løsninger, og IPVanish er bestemt en af ​​dem. IPVanish er en fantastisk pick-it-up-and-go-løsning.

Hvis du har brug for en rigtig pålidelig VPN-service nu, er IPVanish en fantastisk mulighed. Dens prisfastsættelse er i orden, og det fungerer meget godt (måske fordi det ejer og direkte driver det store flertal af sine servere, snarere end at overlade det til tredjepart).

Mens IPVanish stort set er en solid mulighed, har den en hel del ulemper, der sænker sin rang i min bog.

Fordele

 • Masser af server- og IP-indstillinger: 1.100+ servere og over 40.000 IP’er. Cirka 90% af datacentre og servere ejes direkte af IPVanish snarere end tredjepart, hvilket er et stort løfte om pålidelighed.
 • IPVanish er utroligt nem at bruge og på tværs af flere enheder. Ja, alle VPN’er på denne liste er lette at bruge og installere, men IPVanish er faktisk særligt ligetil. Tænk på IPVanish’s mål om at være en super ligetil proces: du installerer og bruger den med det samme. Det er godt til øjeblikkelige løsninger på privatlivets behov.

 • mere end de sædvanlige 5 eller 7.

Ulemper

 • I 2016 overleverede IPVanish brugerdata til U.S.A. Department of Homeland Security. I det hele taget var brugeren absolut afskum. Dette er dog ved siden af ​​punktet; IPVanish havde på det tidspunkt en angivet politik om ingen logfiler, men overdragelsen af ​​brugerlogfiler ser ud til at være en klar indikation IPVanish’s politik for tilstande kan ikke tages til pålydende værdi. På den anden side har IPVanish trukket sin virksomhed tilbage i Rusland på grund af konflikter med lokal lovgivning og nul-log-politikken – så hvem ved det? Jeg synes stadig, det er bedre at være sikker og være skeptisk over for IPVanish’s logpolitik personligt.
 • IPVanish’s servere strækker sig kun til 60 lande. Dette er mere end nok for de fleste mennesker, men er langt bagefter HideMyAss! Som jeg har nævnt, driver IPVanish direkte det store flertal af dets servere, hvilket er en af ​​grundene til, at folk så godt kan lide det. Måske kan jeg skære IPVanish lidt slap.
 • Begrænset antal betalingsmuligheder, for det meste kort.
 • IPVanish er ikke så fyldt med funktioner som nogle af de andre indstillinger på denne liste.
 • IPVanish har temmelig standardpriser, men det er ikke den billigste. Der er bestemt mere overkommelige muligheder med lige så god eller bedre service og funktioner (fortsat læse!)

ipvanish-vpn-pricing

Besøg IPVanish1-brugere, der har købt dette

Alternativ # 4: CyberGhost VPN

cyberghost-banner

CyberGhost VPN er som mange på denne liste en af ​​de mest populære og godt modtagne VPN-tjenester omkring. Siden etableringen i 2011 har CyberGhost udviklet et ry: Det var den første VPN, der udgav en gennemsigtighedsrapport, og den servicerer over 20 millioner brugere.

Grundlæggende for CyberGhost: det er fantastisk til streaming og fungerer meget godt og har anstændige priser. Det har ikke meget at gå dårligt for det, men fordi de andre VPN’er på denne liste har et væld af gode ting, kommer CyberGhost ind på nr. 4. Når det er sagt, er det en fantastisk VPN, og jeg opfordrer kraftigt alle interesserede til at prøve det gratis.

Fordele

 • CyberGhost har hovedkontor i Rumænien, som ikke har lov om opbevaring af data.
 • CyberGhosts priser er i den nedre ende (for længere forpligtelser, som altid) og står i forhold til CyberGhosts kvalitet, dette gør det til en fantastisk værdi VPN. Plus, CyberGhost har en 45-dages pengene-tilbage-garanti snarere end en uges eller 30-dages garanti.

cyberghost-plan

 • CyberGhost er virkelig fantastisk til streaming. Ja, alle top VPN’er er gode til at låse op indhold, men CyberGhost går ud af sin måde at identificere de bedste servere til streaming eller torrenting.

cyberghost-streaming

 • På serverens note giver CyberGhost dig adgang til over 3.000. Det er kun 60 lande, men hej, du har stadig ingen mangel på muligheder.
 • For så vidt angår andre funktioner, leveres CyberGhost flere VPN-protokoller, en annonceblokerer, en malware-blocker, forebyggelse af DNS / IP-lækage og en automatisk kill-switch.
 • Endelig har CyberGhost en unik nyttig brugergrænseflade. CyberGhost-desktop-softwaren kan laves meget lille med kun “on” -knappen eller udvides til en fuldskærmsmenu, der har meget flere værktøjer og muligheder.

cyberghost-menu

Ulemper

 • CyberGhosts kundesupport kan være lidt glansfri: der er ingen telefonstøtte, og videnbasen er ikke alt det. De fleste VPN’er har ikke fantastiske videnbaser, men hvad kan jeg sige? Der er ikke meget andet galt med CyberGhost, medmindre du foretrækker rigtig ligefrem VPN’er, der kun har en “on” switch.
 • Hvis vi sammenligner med HMA!, Ville flere lande være bedre.

Besøg CyberGhost

Alternativ nr. 3: PureVPN

purevpn-banner

PureVPN er en af ​​de bedste muligheder. Det har fantastiske funktioner, herunder adgang til et stort antal servere, en internet-kill-switch og muligheden for at skjule din VPN-brug. Ulempen? Det kan være lidt dyrt, efterhånden som VPN’er går.

Fordele

 • En af de mest anerkendte VPN’er. PureVPN er også godkendt af New York Times, Cnet, Mashable og godt modtaget af Huffington Post og Wired, samt utallige andre.
 • Massivt sortiment af betalingsmuligheder.

purevpn-betaling

 • Meget overkommelig, hvis du har en rabat.
 • En række funktioner / værktøjer: flere sikkerhedsprotokoller, beskyttelse mod IP- og DNS-lækager, en internet kill-switch og vigtigst af alt …

purevpn-internet-kill

 • Et værktøj til at gøre din VPN-brug usynlig for din internetudbyder! Dette er ikke uhørt, men langt fra almindeligt, selv blandt betalte VPN’er. Nogle internetudbydere kan throttle internethastigheder, hvis de ser din internetforbindelse krypteres via en VPN – PureVPN kan hjælpe dig med at undgå risikoen for throttling og skjule det faktum, at du bruger en VPN i første omgang.

Ulemper

 • Dyrt uden rabat, selvom du forpligter dig til en længere periode.

purevpn-plan

Besøg PureVPN

Alternativ nr. 2: NordVPN

nordvpn-banner

Mens alle VPN’er bekymrer sig om privatlivets fred, kan du slags få en fornemmelse af de forskellige aspekter af VPN-værdien for privatlivets fred. Alle VPN’er skubber deres evne til at låse op for underholdning, men nogle synes meget mere fokuseret på streaming end andre.

NordVPN blev grundlagt og fungerer som et stort svar på regeringens indtrængen inden for privatlivets fred. NordVPN har sit eget manifest (om end en kort) og bruger energi på at håndhæve sit image som et pro-privacy værktøj (som også giver dig mulighed for at streame, hvis du vil).

Grunden til NordVPN? Det er en fantastisk VPN, men meget billigere.

Fordele

 • NordVPN er en af ​​de mere overkommelige VPN-muligheder, forudsat at du er villig til at forpligte dig til to år eller mere.

nordvpn-plan

 • NordVPN har værktøjer, der er gode til ekstra lag med privatliv. For eksempel giver det dobbelte VPN-værktøj dig mulighed for at kryptere din forbindelse to gange, CyberSec giver dig mulighed for at blokere annoncer, og Onion-over-VPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Onion Network i NordVPN-appen. Dette er meget praktisk og giver fordelene ved både VPN’er og Tor for en rigtig privat forbindelse.
 • NordVPN har en enorm mængde servere at vælge imellem. Ud over at have godt over 5.000 servere i 62 lande giver NordVPN dig mulighed for at købe en dedikeret server, hvis du er interesseret og har forskellige servere optimeret til forskellige grader af privatlivets fred. Du kan f.eks. Bruge en standard VPN-server eller Onion over VPN-servere (nævnt tidligere).

nordvpn-servere

 • NordVPN har en stor privatlivspolitik, sikkerhedsinfrastruktur og gennemsigtighed. Se på denne erklæring, og sammenlign den med HMA’s førnævnte problemer med brugerdata.

nordvpn-warrant-kanariefugl

Ulemper

 • Mens NordVPN bestemt er en af ​​de bedste VPN’er i sammenligning med HideMyAss! det har ikke servere så godt spredt geografisk. Mens NordVPN har langt flere servere, er de koncentreret blandt 62 lande. Dette er godt nok for de fleste brugere, men er intet sammenlignet med de 190 lande HMA! opererer i.

Besøg NordVPN 1 brugere købte dette

Alternativ nr. 1: ExpressVPN

express-vpn-banner

Her er det ved top VPN’er: de siger alle, at de er toppen. De siger altid “HURTIGSTE VPN I VERDEN,” “MEST SIKKER VPN I VERDEN” eller “VERDENS MEST POPULÆRE VPN.”

Naturligvis er sådanne ting subjektive, og der er ingen klar vinder. Men hvis der er en, er ExpressVPN muligvis netop det.

express-vpn-udbyder

… Man kan sige ExpressVPN er blevet godt modtaget.

Fordele

 • ExpressVPN har 148 serverplaceringer i 94 lande, for i alt 2.000 serverforbindelser tilgængelige. Få andre VPN’er end HideMyAss! tilbyde adgang til godt over hundrede lande.
 • ExpressVPN har nogle solide værktøjer inkluderet i pakken, herunder flere protokoller, nul-viden DNS (et tilføjet beskyttelseslag i tilfælde af at du ikke har tillid til en VPN til at opretholde en no-logs politik) og VPN split tunneling, som giver dig mulighed læg kun noget af din internettrafik gennem VPN (efter behov).

ekspres-VPN-funktioner

 • Den mest unikke ting ved ExpressVPN er dens placering: De Britiske Jomfruøer. Ja, et offshore skatteparadis hvor milliardærer skjuler deres penge – det er også et sted, hvor ExpressVPN skjuler dine oplysninger. Eller endnu bedre, hvor Express næppe registrerer noget: det skyldes, at der ikke er nogen lov om datalagring på De Britiske Jomfruøer. For de fleste VPN’er er du nødt til at stole på, at de ikke beholder logfiler – med ExpressVPN er det meget mere sandsynligt, at de holder deres ord.
 • Lad os antage, at du ikke er sikret af VPN’s placering. I slutningen af ​​2017 kunne tyrkiske efterforskere, der forsøgte at finde information om en politisk attentat, ikke finde nogen logfiler, der hjalp deres efterforskning. Dette lyder som en underlig ting at kalde gode nyheder – det er faktisk ikke for offerets familie – men for ExpressVPN-kunder er dette et godt tegn på, at ExpressVPN lever op til sin politik for no-logs.

Ulemper

 • Desværre tillader ExpressVPN kun op til 3 samtidige forbindelser. Dette er ikke en kæmpe aftale, men det er især uheldigt, fordi ExpressVPN er en bemærket top-tier VPN, og standarden er 5.

 • Med hensyn til prisfastsættelse er ExpressVPN ikke den billigste, selvom du køber i en længere periode. Jeg ville ikke kalde det dyrt, og jeg vil bestemt hævde, at ExpressVPNs priser er værd at det. For en der ønsker at gemme er ExpressVPN imidlertid muligvis ikke den bedste mulighed.

express-vpn-plan

Besøg ExpressVPN

Konklusion: hvilket alternativ til HideMyAss! kan jeg anbefale?

Hvordan kan nogen med alle disse muligheder vælge et alternativ? Bortset fra IPVanish har de her nævnte navne meget lidt, de gør dårligt. Selv IPVanish er fint for det hurtige flertal af brugere, der bare ønsker en hurtig og nem VPN-løsning!

Du har måske også bemærket, at jeg ikke talte meget om hastigheder eller ydelse. Hvor underligt, ikke? Her er tinget: alle elementerne på denne liste er her, fordi høj ydeevne er en given. Sikker på, nogle er muligvis hurtigere end andre, men internethastighedstest er ikke en hård videnskab, og selvom jeg kan sige, at præstationer omtrent er på linje med en VPN’s placering på denne liste, skal du tage det med et saltkorn.

Så selvom jeg ikke kan garantere specifikke resultater for nogen af ​​jer, er det meget sandsynligt, at nogen af ​​disse vil være blandt de hurtigste VPN’er, du prøver.

I alle tilfælde, selvom alle disse indstillinger er gode alternativer til HideMyAss !, er nogle af dem bedre til forskellige ting. Jeg finder, at IPVanish og CyberGhost er bedre til hurtige og lette løsninger til VPN-behov, der er mindre alvorlige – dvs. streaming og torrenting.

Naturligvis fungerer PureVPN, NordVPN og ExpressVPN alle godt til streaming. Men de kommer med et væld af funktioner og er fremragende til folk, der er alvorligt interesseret i at beskytte deres privatliv.

Af disse tre er NordVPN konsekvent den bedste mulighed for dem, der er interesseret i at spare penge, og ExpressVPN er det mest sikre med hensyn til dit privatliv.

Hvis du virkelig vil gemme, kan du undersøge gratis VPN-indstillinger (selvom kun midlertidigt). Selvfølgelig kan du prøve alle disse muligheder gratis – så find ud af, hvilken der fungerer for dig, for at betale for en VPN er ganske ofte det værd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map