5 bedste podcast-navneneratorer til 2020 (med navngivningstips)

Vidste du, 23% af amerikanerne lytter regelmæssigt til podcasts. Podcasts bliver berømte dag for dag.


Besluttet at starte en podcast og stadig forvirret med trinnene til opsætning af den og ikke sikker på, om den ville vare eller ej?

Bare rolig, disse problemer er almindelige.

En af de vigtigste dele af podcasten er at beslutte et navn på den kanal, du vil starte.

Podcast Name Generators

Det er rigtigt, disse websteder gør arbejdet for dig. Navnegeneratorer letter dit arbejde ved at give dig et par forslag til podcastens navne.

Dette er de websteder, der beder dig om at indtaste nogle oplysninger fra dig som dit navn, andet navn, genren af ​​din podcast osv. Disse indtastede data behandles derefter og bruges af navnegeneratorer til at foreslå navne til din podcast.

hostingpill5 bedste podcast-navne-generatorer

 1. Crowdspring
 2. Kopywriting Kourse
 3. BizNameWiz
 4. BNG
 5. varsel

Lad os se på nogle af de bedste podcast-navne-generatorer:

1. Crowdspring

crowdspring

Crowdspring sørger for alle former for branding-behov. Du kan oprette et navneprojekt og få professionelle samarbejdspartnere til at arbejde sammen med dig. Projektets varighed varer normalt en uge, men kan også ende på en dag.

Webstedet forsøger at forstå dine krav gennem en interaktiv QA. Derudover er hvert færdigt projekt inkluderet i lovlige kontrakter. Så der er ingen chance for copyright-tvister.

Ja, jeg vil bruge Crowdspring

2. Kopywriting Kourse

KopywritingKourse

Kopywriting Kourse er et tekstforfatteragentur såvel som et uddannelsesbureau for iværksættere, indholdsforfattere osv. Til at uddanne dem i tekstforfatter. De har udviklet dette podcast-navne-generatorværktøj, der hjælper dig ved at foreslå navne til din podcast.

kopywriting kourse eksempel

Her på deres side bliver du bedt om at indtaste et par detaljer såsom dit emne, dit navn og din by. Når det er indtastet, genererer det 100+ navnideer inden for få sekunder. Disse podcast-navne er kreative og bruger dit navn, by eller emne i dem.

3. BizNameWiz

BizNameWiz

Dette er et websted, der er bygget af nogle af brandspecialisterne, der hjælper dig med at generere navne til din virksomhed. Her beder den dig om at indtaste eventuelle tilfældige ord, du vil gemme i navnet på din podcast.

Eksempel på BizNameWiz

Når du har indtastet dem, genererer dette websted et par forslag og fører dig derefter til GoDaddy-webstedet, hvis du også ønsker at købe et domænenavn. Du kan bruge showets navn og også udvikle et websted til din podcast.

Branding-eksperterne på dette websted har delt deres tanker om, hvordan virksomhedsnavne skal være for at tiltrække et stort publikum.

4. BNG

BNG

BNG – et websted, der hjælper med at generere navne til din virksomhed, har udviklet et værktøj til at generere navne til podcasten og kontrollere, om det er tilgængeligt. Først skal du indtaste de ord, du vil have i dit podcast-navn, og derefter klikke på generer.

BNG-eksempel

Dette værktøj omdirigerer dig til en side, hvor du har brug for at filtrere industriens type og antallet af tegn i podcastnavnet.

Du kan holde podcastnavnet kortere eller længere, alt efter hvad der passer bedst. Vælg den, der er bedst til din podcast, og fortsæt derefter med at købe domænenavnet til podcastwebstedet.

5. Portent

varsel

Portent er dybest set en titelgenerator eller med andre ord en indholdsgenerator. Det kan stadig bruges til at generere ideer til navnet på din podcast.

portent eksempel

Alt hvad du skal gøre er at indtaste ord, du har brug for i din titel, og dette værktøj genererer et navn, der forklarer strategien for de ord, der bruges i den foreslåede titel. Portent er en digital marketingtjeneste, der hjælper med at generere idéer til indhold.

Her er nogle tip til, hvordan du bestemmer, hvad navnet på din podcast skal være.

1. Brug ord, der ligner dit emne

Lignende ord

Det betyder, at du vælger et navn, der følger med det emne, du taler om. Navnet på din podcast skal være sådan, at det er relateret til din podcast niche.

Dette giver ingen mening, hvis din podcast handler om videnskab, og du kalder det “The art of Music”. Det skal være let nok for din bruger at gætte din podcast niche bare ved at se på titlen på din podcast.

2. Brug dit navn i titlen

Brug dit navn

Du kan også tilføje dit navn til podcastens titel. Du kan kreativt passe dit navn i titlen, ligesom: Scott Hanselman gjorde i sin podcast Hanselminutes.

Det kan hjælpe dig med hurtigt at bestemme navnet på din podcast, og du behøver ikke at bekymre dig om, hvilket emne du taler om.

3. Brug interjektioner eller still spørgsmål i titlen

Spørgsmål i Podcast

Dette er en meget anderledes og kreativ tilgang til at give titlen til dit podcast-show. Brug af udråb eller spørgsmål som din titel udvikler nysgerrighed hos dine podcast-lyttere.

Typer af podcastgenrer

Ja, selv podcasten har forskellige genrer. Podcasters taler om forskellige ting på deres show, og de emner, de dækker, bestemmer genre for deres pod-show.

Det kan ske nogle gange, at du beslutter dig for at starte et podcast-show og vælge et navn, men ikke ved, hvad det skal dække, og hvordan skal du gå videre. Så her er nogle genrer for at fjerne din forvirring og hjælpe dig med at starte dit podcast-show:

1. Podcast til historiefortælling

Historiefortælling

Dette lyder måske kedeligt, men ja, dette er en genre. Her i denne type podcast fortæller værten en historie. Lyder så enkelt, ikke sandt?

Men det er ikke så enkelt, som du tror. Det kræver passende baggrundsmusik, evnen til at ændre tonen i din stemme, når det er nødvendigt, pauser og pauser i sætningerne og evnen til at få dine lyttere til at forestille sig, hvad de lytter til.

Så ikke kun en god historie (fiktion eller nonfiction), men hvordan du fortæller den, afgør, hvor succesrig din historiefortællende podcast vil være.

Eksempler – Snap-dom, risiko !, Radiolab osv.

2. Solo Podcast

Solo Podcast

Her er du vært for showet selv, og du er den eneste, der taler og kommenterer. Dette hjælper dig med at oprette dit eget brand, fordi du direkte taler til dit publikum.

For eksempel – en komiker, en ekspert osv. Kan være vært for en solo-podcast. Eksempel – 99% usynlig.

3. Interview Podcast

Interview Podcast

Når du ringer til nogen på dit show og interviewer dem, falder det ind under denne genre. Her kræver du en masse research til den person, der vil blive interviewet på din podcast.

Det er godt for dig at nå ud til en række målgrupper, men på den anden side vil du have svært ved at booke gæster til et interview og bliver nødt til at planlægge interviewet efter deres bekvemmelighed.

Eksempler – WTF med Marc Maron, The Tim Ferris Show osv.

4. Panel Show

Panel show podcast

Dette er en informativ type podcast-show, hvor du fører diskussioner eller ringer til en ekspert til et foredrag om et bestemt emne. Nogle gange ender diskussionerne godt, mens nogle gange kan det konvertere til et opvarmet argument, og det kan gå en smule off-topic.

Det bedste er, at diskussionerne kan udføres i et rum ved at ringe til alle eller endda på skype eller en anden kommunikationsplatform.

Eksempel – The Beancast.

Og dermed…

Podcasting er langt mere end bare at tale. Det er en af ​​måderne, der kan hjælpe dig med at tjene penge online. Det er bare ikke begrænset til kun underholdning. Forskellige emner som talkshows, uddannelsesmæssige shows, historier, tech-diskussioner osv. Dækkes under podcasting.

Selv beslutningen om navnet er ikke alt, du har brug for det rigtige udstyr til dit podcast-show såvel som platforme, hvor du kan offentliggøre din podcast.

Ikke kun den bedste optagelse og lydsoftware er vigtig, men at have en effektiv og unik titel kan hjælpe dig med at få et publikum.

Så hvilken af ​​disse generatorer vil du vælge at oprette et brand til din podcast? Del dine tanker om dette, og skriv venligst en kommentar nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map