5 beste HideMyAss-alternativer 2020 (nummer 3 er bare fantastisk)

Hvis du er interessert i utsiktene til VPN-teknologi, eller hvis du har brukt VPN-er selv, kan det hende du har kommet over HideMyAss!


HideMyAss! er en enorm populær VPN som ble grunnlagt i 2005 av en 16-åring som prøvde å omgå skolens begrensninger på internett, og har vært eid av Avast i et par år (Avast er et av verdens største cybersecurity konglomerater).

Hvis du har brukt HideMyAss! du har sikkert likte det. Det er populært fordi det tross alt fungerer bra, men ingenting er perfekt. Og hei, det er også mulig HMA! hadde ikke oppfylt dine forventninger.

VPN-markedet er blomstrende, og det er mange alternativer, så du trenger ikke å være begrenset til HideMyAss! Her skal jeg se på noen gode alternativer til HMA!

For å sette disse alternativene i riktig sammenheng, vil jeg kort ta opp hva du måtte like om HideMyAss! og hva du kanskje ikke liker.

Sannsynligvis det største poenget HMA! har gått for det er navnet makt. HMA! har eksistert i lang tid, og er en av de mest populære VPN-ene rundt. Bruker HideMyAss! betyr å bruke en tjeneste som utallige andre har brukt, noe som er et godt mål påliteligheten.

Popularitet er selvfølgelig ikke alt. HideMyAss! har også mye å gjøre: en enkelt konto kan fungere på opptil 5 enheter, du får tilgang til 900 servere i over 190 land (så nesten alle land), kundesupport er solid, og den gir gode resultater.

Wow, det høres perfekt ut – hvorfor er vi interessert i alternativer igjen? Å, ja…

Noen av negativene kutter ganske nær hjertet av VPN-teknologi. Avhengig av VPN-behov og synspunkter, HideMyAss! kan være litt av la ned for å gi Storbritannias regjering informasjon om en bruker involvert i 2012-hacking, som hadde brukt HMA!

Dette bringer spørsmål ved om HMA! kan virkelig stole på med retningslinjer uten logger. Javisst, de fleste av dere som leser dette, planlegger ikke å hacking av et større selskap eller regjering, men implikasjonene av at en VPN har informasjon om brukernes aktiviteter å overlate til å begynne med – vel, det er absolutt nok til å beseire poenget med en VPN for mange mennesker.

Et annet, mer mindre poeng, er at HideMyAss! koster minimum $ 4,99 i måneden, og det er hvis du forplikter deg til to år. Disse prisene er ikke høye i seg selv – de er ganske normale, alt i betraktning – men du kan fremdeles finne billigere alternativer som gir gode resultater.

En kort merknad: Jeg vil ikke fremheve grunnleggende funksjoner. For eksempel er ubegrenset båndbredde standard for betalte VPN-er – de med båndbreddekapsler som ikke er gratis, ville være unntaket.

hostingpill5 beste HideMyAss-alternativer

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. CyberGhost
 5. IPVanish

Ta en grundig titt på Topp 5 HideMyAss-alternativer:

Alternativ 5: IPVanish

ip-forsvinne banner

Denne listen er en kamp av titanene. Alle navnene her er populære VPN-løsninger, og IPVanish er absolutt et av dem. IPVanish er en flott pick-it-up-and-go løsning.

Hvis du trenger en virkelig pålitelig VPN-tjeneste nå, er IPVanish et flott alternativ. Prisene er i orden, og det fungerer veldig bra (kanskje fordi det eier og direkte drifter det store flertallet av serverne, i stedet for å overlate det til tredjepart).

Mens IPVanish stort sett er et solid alternativ, har det ganske mange ulemper som senker rangeringen i boka mi.

Pros

 • Mange server- og IP-alternativer: 1100+ servere og over 40 000 IP-er. Rundt 90% av datasentrene og serverne eies direkte av IPVanish, snarere enn tredjeparter, noe som er et stort løfte om pålitelighet.
 • IPVanish er utrolig enkel å bruke, og på flere enheter. Ja, alle VPN-er på denne listen er enkle å bruke og installere, men IPVanish er faktisk spesielt grei. Tenk på IPVanish sitt mål som å være en super grei prosess: du installerer og bruker den med en gang. Det er bra for umiddelbare løsninger på personvernbehov.

 • mer enn de vanlige 5 eller 7.

Ulemper

 • I 2016 overrakte IPVanish brukerdata til U.S. Department of Homeland Security. Nå, av alle kontoer, var den aktuelle brukeren absolutt avskum. Dette er imidlertid ved siden av poenget; IPVanish hadde på det tidspunktet ikke angitt retningslinjer for logger, men overleveringen av brukerlogger ser ut til å være en tydelig indikasjon IPVanish sine retningslinjer kan ikke tas til pålydende. På den annen side har IPVanish trukket tilbake sin virksomhet i Russland på grunn av konflikter med lokal lov og nullloggpolitikken – så hvem vet? Jeg synes fortsatt det er bedre å være trygg, og være skeptisk til IPVanishs loggpolitikk personlig.
 • IPVanishs servere strekker seg bare til 60 land. Dette er mer enn nok for folk flest, men ligger langt etter HideMyAss! Som jeg har nevnt, driver IPVanish direkte de aller fleste serverne, noe som er en grunn til at folk liker det så godt. Kanskje jeg kan kutte IPVanish litt slakk.
 • Begrenset antall betalingsalternativer, for det meste kort.
 • IPVanish er ikke så lastet med funksjoner som noen av de andre alternativene på denne listen.
 • IPVanish har ganske standard priser, men det er ikke den billigste. Det er absolutt rimeligere alternativer med like god eller bedre service og funksjoner (fortsett å lese!)

ipvanish-vpn-prising

Besøk IPVanish1 brukere kjøpte dette

Alternativ 4: CyberGhost VPN

cyberghost-banner

CyberGhost VPN er, som mange på denne listen, en av de mest populære og godt mottatte VPN-tjenestene rundt. Siden etableringen i 2011 har CyberGhost utviklet et rykte: det var den første VPN som publiserte en gjennomsiktighetsrapport, og den leverer over 20 millioner brukere.

Kjernen for CyberGhost: den er flott for streaming og fungerer veldig bra, og har anstendig priser. Det har ikke mye som går dårlig for det, men fordi de andre VPN-ene på denne listen har mange gode ting, kommer CyberGhost inn på nr. 4. Når det er sagt, er det en fantastisk VPN, og jeg oppfordrer alle som er interessert til å prøve det gratis.

Pros

 • CyberGhost har hovedkontor i Romania, som ikke har lov om lagring av data.
 • CyberGhost sine priser er i den nedre enden (for lengre forpliktelser, som alltid) og står i forhold til CyberGhosts kvalitet, dette gjør det til en fantastisk verdi VPN. I tillegg har CyberGhost en 45-dagers pengene-tilbake-garanti i stedet for en ukes eller 30-dagers garanti.

cyberghost-plan

 • CyberGhost er virkelig flott for streaming. Ja, alle topp VPN-er er bra for å låse opp innhold, men CyberGhost går ut av sin måte å identifisere de beste serverne for streaming eller torrenting.

cyberghost-streaming

 • På notat fra servere gir CyberGhost deg tilgang til over 3000. Det er bare 60 land, men hei, du har fremdeles ikke mangel på alternativer.
 • Så langt andre funksjoner går, kommer CyberGhost med flere VPN-protokoller, en annonse-blokkering, en malware-blokkerer, forhindring av DNS / IP lekkasje og en automatisk drepebryter.
 • Endelig har CyberGhost et unikt nyttig brukergrensesnitt. CyberGhost-skrivebordsprogramvaren kan gjøres veldig liten med bare “on” -knappen eller utvides til en fullskjermsmeny som har mye mer verktøy og alternativer.

cyberghost-menyen

Ulemper

 • CyberGhosts kundesupport kan være litt glødende: det er ingen telefonsupport, og kunnskapsbasen er ikke alt det. De fleste VPN-er har ikke fantastiske kunnskapsbaser, men hva kan jeg si? Det er ikke mye annet galt med CyberGhost med mindre du foretrekker veldig enkle VPN-er som bare har en “på” -bryter.
 • Hvis vi sammenligner med HMA!, Ville flere land vært bedre.

Besøk CyberGhost

Alternativ nr. 3: PureVPN

purevpn-banner

PureVPN er et av de beste alternativene rundt. Det har fantastiske funksjoner, inkludert tilgang til et stort antall servere, en internet kill-bryter og muligheten til å skjule VPN-bruken din. Ulempen? Det kan være litt dyrt etter hvert som VPN-er går.

Pros

 • En av de mest anerkjente VPN-ene. PureVPN er også godkjent av New York Times, Cnet, Mashable og godt mottatt av Huffington Post og Wired, pluss utallige andre.
 • Massivt utvalg av betalingsalternativer.

purevpn-betaling

 • Veldig rimelig hvis du har rabatt.
 • En rekke funksjoner / verktøy: flere sikkerhetsprotokoller, beskyttelse mot IP- og DNS-lekkasjer, en internettslippbryter, og viktigst av alt …

purevpn-internett-kill

 • Et verktøy for å gjøre VPN-bruken din usynlig for Internett-leverandøren din! Dette er ikke uhørt, men langt fra vanlig selv blant betalte VPN-er. Noen Internett-leverandører kan stryke internetthastigheter hvis de ser at internettforbindelsen din blir kryptert gjennom et VPN – PureVPN kan hjelpe deg med å unngå risikoen for å stryke og skjule det faktum at du bruker en VPN i utgangspunktet.

Ulemper

 • Dyrt uten rabatt, selv om du forplikter deg til en lengre periode.

purevpn-plan

Besøk PureVPN

Alternativ nr. 2: NordVPN

nordvpn-banner

Mens alle VPN-er bryr seg om personvern, kan du på en måte få en mening for de forskjellige aspektene av VPN-verdier for personvern. Alle VPN-er presser evnen til å låse opp underholdning, men noen virker mye mer fokusert på streaming enn andre.

NordVPN ble grunnlagt og opererer i stor respons på regjeringens inntrenginger om internettvern. NordVPN har sitt eget manifest (riktignok et kort) og bruker energi på å håndheve sitt image som et pro-privacy verktøy (som også lar deg strømme om du vil).

Kjernen for NordVPN? Det er en flott VPN, men mye rimeligere.

Pros

 • NordVPN er et av de rimeligere VPN-alternativene, forutsatt at du er villig til å forplikte deg til to år eller mer.

nordvpn-plan

 • NordVPN har verktøy som er bra for ekstra lag med privatliv. For eksempel lar det doble VPN-verktøyet deg kryptere tilkoblingen din to ganger, CyberSec lar deg blokkere annonser, og Onion-over-VPN lar deg koble til Onion Network i NordVPN-appen. Dette er veldig nyttig og gir fordelene med både VPN og Tor for en virkelig privat forbindelse.
 • NordVPN har en enorm mengde servere å velge mellom. I tillegg til å ha over 5000 servere i 62 land, vil NordVPN la deg kjøpe en dedikert server hvis du er interessert og har forskjellige servere optimalisert for varierende grad av personvern. Du kan for eksempel bruke en standard VPN-server eller Onion over VPN-servere (nevnt tidligere).

nordvpn-servere

 • NordVPN har en god personvernpolitikk, sikkerhetsinfrastruktur og åpenhet. Se på denne uttalelsen, og sammenlign den med HMAs nevnte problemer med brukerdata.

nordvpn-warrant-kanarifugl

Ulemper

 • Mens NordVPN definitivt er en av de beste VPN-ene rundt, i forhold til HideMyAss! den har ikke servere like godt spredt geografisk. Mens NordVPN har langt flere servere, er de konsentrert blant 62 land. Dette er bra nok for de fleste brukere, men er ingenting sammenlignet med de 190 landene HMA! opererer i.

Besøk NordVPN 1 brukere kjøpte dette

Alternativ nr. 1: ExpressVPN

ekspress-vpn-banner

Dette er tingen om topp VPN-er: de sier alle at de er toppen. De sier alltid “RASKESTE VPN I VERDEN,” “MEST SIKKER VPN I VERDEN”, ​​eller “VERDENS MEST POPULÆRE VPN.”

Selvfølgelig er slike ting subjektive og det er ingen klar vinner. Men hvis det er en, kan ExpressVPN være nettopp det.

ekspress-vpn-leverandør

… Du kan si ExpressVPN har blitt godt mottatt.

Pros

 • ExpressVPN har 148 serverplasser i 94 land, for totalt 2000 serverforbindelser tilgjengelig. Få andre VPN-er enn HideMyAss! tilby tilgang til godt over hundre land.
 • ExpressVPN har noen solide verktøy som følger med pakken, inkludert flere protokoller, DNS med ingen kunnskap (et ekstra lag med beskyttelse i tilfelle du ikke stoler på en VPN for å opprettholde en ikke-logg-policy), og VPN delt tunneling, som lar deg plasser bare noen av internettrafikken din via VPN (etter behov).

uttrykke-VPN-funksjoner

 • Det mest unike med ExpressVPN er beliggenheten: De britiske jomfruøyene. Ja, et offshore skatteparadis der milliardærer skjuler pengene sine – vel, det er også et sted der ExpressVPN skjuler informasjonen din. Eller enda bedre, der Express knapt registrerer noe: dette er fordi det ikke er lov om oppbevaring av data på De Britiske Jomfruøyene. For de fleste VPN-er må du stole på at de ikke fører logger – med ExpressVPN er det mye mer sannsynlig at de holder ordet.
 • La oss anta at du ikke er trygg på VPNs beliggenhet. På slutten av 2017 klarte ikke tyrkiske etterforskere som prøvde å finne informasjon om en politisk attentat å finne noen logger som hjalp deres etterforskning. Dette høres ut som en merkelig ting å kalle gode nyheter – det er faktisk ikke for offerets familie – men for ExpressVPN-kunder er dette et flott tegn på at ExpressVPN oppfyller retningslinjene for ikke-logger..

Ulemper

 • Dessverre tillater ExpressVPN bare opptil 3 samtidige tilkoblinger. Dette er ikke en stor avtale, men det er spesielt uheldig fordi ExpressVPN er en kjent VPN fra toppnivå, og standarden er 5.

 • Prismessig er ikke ExpressVPN det billigste, selv om du kjøper over lengre tid. Jeg vil ikke kalle det dyrt, og jeg vil definitivt hevde at ExpressVPNs priser er vel verdt det. For noen som ønsker å spare, er ExpressVPN imidlertid ikke det beste alternativet.

ekspress-vpn-plan

Besøk ExpressVPN

Konklusjon: hvilket alternativ til HideMyAss! anbefaler jeg?

Hvordan kan noen velge et alternativ med alle disse alternativene? Bortsett fra IPVanish, har navnene som er oppført her veldig lite de gjør dårlig. Selv IPVanish er bra for det raskt flertallet av brukere som bare vil ha en rask og enkel VPN-løsning!

Du har kanskje også lagt merke til at jeg ikke snakket så mye om hastigheter eller ytelse. Hvor rart, ikke sant? Her er tingen: alle elementene på denne listen er her fordi høy ytelse er gitt. Visst, noen kan være raskere enn andre, men internetthastighetstesting er ikke en vanskelig vitenskap, og selv om jeg kan si at ytelsen omtrent stemmer overens med en VPN-plassering på denne listen, bør du ta det med et saltkorn.

Så selv om jeg ikke kan garantere spesifikke resultater for noen av dere, er det høyst sannsynlig at noen av disse vil være blant de raskeste VPN-ene du prøver.

I alle fall, mens alle disse alternativene er gode alternativer til HideMyAss !, er noen av dem bedre på forskjellige ting. Jeg synes at IPVanish og CyberGhost er bedre for raske og enkle løsninger på VPN-behov som er mindre alvorlige – dvs. streaming og torrenting.

Naturligvis fungerer PureVPN, NordVPN og ExpressVPN alle sammen bra for streaming. Men de har mange funksjoner og passer bra for folk som er seriøst interessert i å beskytte deres privatliv.

Av de tre er NordVPN gjennomgående det beste alternativet for de som er interessert i å spare penger, og ExpressVPN er det mest sikrede når det gjelder ditt privatliv.

Hvis du virkelig vil spare, kan du se på gratis VPN-alternativer (selv om det bare er midlertidig). Selvfølgelig kan du prøve alle disse alternativene gratis – så finn ut hvilken som fungerer for deg, fordi det ofte er verdt det å betale for en VPN.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map