6 bästa Wix-alternativ (# 4-alternativet är fantastiskt)

6 bästa Wix-alternativ (# 4-alternativet är fantastiskt)

6 bästa Wix-alternativ (# 4-alternativet är fantastiskt)

Har du funderat på att byta från Wix?


Det finns några nackdelar med att använda Wix. Det är anledningen till att de flesta användare letar efter Wix-alternativ.

Med Wix är den långsiktiga prissättningen dyr. Om du väljer den grundläggande planen som är den billigaste planen som finns, måste du ha med Wix Ads.

För att ta bort annonser måste du välja en dyrare plan. Dessutom har ts webbplatsdesigner låg design och redigering. Detta gör att skapa en komplex webbplatsdesign till en tråkig uppgift.

Andra problem som Wix-användare ofta möter är dess låga SEO-support, marknadsföringsverktyg och tredjepartsapps-stöd. Det finns få tekniska begränsningar i Wix, vilket återigen är en utmaning för Wix-användare.

Ändå, om du söker efter Wix-alternativ, här är en konsoliderad granskning av dess alternativ.

hostingpill6 bästa Wix-alternativ

  1. Shopify (min favorit)
  2. Pagecloud
  3. Ucraft
  4. Volusion
  5. Squarespace
  6. Kör pappa

Alternativ 1: Shopify

Shopify som Wix-alternativ

Shopify är ett bra alternativ för Wix. Om du planerar att skapa en e-handelswebbplats skulle du säkert ha hört talas om Shopify.

Shopify tillhandahåller utvecklingsplattform för e-handel. Det startades först 2004 och har sitt huvudkontor i Ottawa, Ontario, Kanada.

Shopify är specialiserat på skapande av e-handelswebbplatser och används ofta av flera över hela världen. Det har över 6 000 000 användare på sin plattform.

Kärnfunktioner:

Du kan börja använda Shopify så lågt som $ 9 / månad med sin Shopify Lite-plan. Med Shopify kan du sälja produkter sömlöst.

shoppa lite

Du får välja ett stort antal mallar som är gratis såväl som betalda. Det har Shopify-betalningar och ger stöd för flera tredjeparts betalningsportar.

Andra funktioner som stöds är – Bloggfunktioner, återställning av den övergivna vagnen, import / export av kunddata, innehållshanteringssystem, SEO, integration med MailChimp, Rabattkoder och förmåga att redigera CSS och HTML, Point-of-Sale.

Med mer förhandsplan kan du få tillgång till avancerad rapportbyggnad, API-support, presentkort och många fler funktioner. Dessutom tillhandahåller Shopify en 14-dagars gratis provperiod.

teman:

Shopify ger 10 gratis e-handelsteman. Dessa mallar kan anpassas enligt dina krav, vilket gör dessa teman unika på olika webbplatser.

enkelt att anpassa shopify

Shopify erbjuder visuellt tilltalande teman och alla dessa är optimerade på olika enheter. Du kan också välja deras premiumteman.

Det finns över 55 premiumteman som finns tillgängliga till olika priser. Från deras temabutik kan du komma åt alla tillgängliga teman.

Shopify ger dig också ett alternativ att bygga dina egna teman.

Kundsupport:

Shopify tillhandahåller varierad kundsupport. Det har ett dedikerat stöd genom hjälpcentret.

På webbplatsen hittar du en lista över resurser och användarhandböcker som är tillgängliga. Dessa är spridda över olika ämnen.

Andra tillgängliga alternativ är genom dess kundsupport dygnet runt. Du har också olika ämnen du kan söka efter från hjälpcentret. Om detta inte räcker har du ett forum för att diskutera mer om Shopify.

Det finns videohandböcker och hur du kan guider tillgängliga tillsammans med andra resurser.

Användarvänlighet:

Shopify-gränssnittet är enkelt att använda. Gränssnittet låter dig hantera alla dina funktioner och konfigurationer sömlöst.

Shopify Analytics

Vanliga försäljningskanalalternativ inkluderade är – Online Store, Pinterest, Facebook, Messenger, Buy Button, Amazon.

Amazon-alternativet tillåter användare att hantera Amazon-listor. Andra kanaler som eBay, Instagram är också tillgängliga.

Support för marknadsföring, SEO och Analytics: Shopify har bra SEO-support jämfört med flera andra plattformar. På SEO-förändringar, t.ex. rubriker, är metabeskrivningar enkla att hantera med Shopify.

Shopify tillhandahåller Google AdWords-kredit. Du kan ge SEO-vänliga produktrecensioner. Andra funktioner som stöds är e-postmarknadsföringskoder, försäljning på Facebook, presentkort, integrationer på sociala medier.

Shopify tillhandahåller en del analys på förhandssidan. Från instrumentpanelen kan du övervaka webbplatsens trafik, använda Google-analyser, producera rapporter och exportera rapporter.

Starta en gratis 14-dagars Trial10-användare som köpte detta

Om du vill byta din webbplats från Wix till Shopify kan du hyra vår webbplatsmigrationsekspert genom att klicka här.

Alternativ 2: Pagecloud

Pagecloud Banner

Pagecloud är det bästa alternativet för Wix. Det kan snabbt och enkelt skapa webbplatssidor med nollkodning och fullständig anpassning.

Pagecloud tillhandahåller en 14-dagars rättegång där du kan prova några av deras flera funktioner.

Pagecloud är spridd över mer än 100 länder. Det startade aktivt sin drag-and-drop-webbplatsbyggare 2014 och har sitt huvudkontor i Ottawa, Ontario, Kanada.

Här är varför Pagecloud är bättre än Wix:

Funktioner:

Pagecloud har en bra funktionslista för webbplatsutveckling. Detta passar både för webbplatser och för skapande av e-handelswebbplatser.

Detta inkluderar en lättanvänd visuell redigerare tillsammans med verktyg för layout av sidan.

Sidlayout för pagecloud

Avancerad sidlayout av Pagecloud

Den visuella redigeraren erbjuder alternativ för att ändra storlek, rotera och flera andra funktioner som är som Photoshop, Keynote och Sketch.

Varje aspekt av objektet kan anpassas, vilket gör Pagecloud helt anpassningsbar. Textredigering och fontändringar är lika enkla.
Videokontroller och inbäddning av videospelare kan användas för att tillhandahålla visuellt rika webbplatser.

På liknande sätt kan bilder som läggs till Pagecloud SEO-optimeras och innehåller automatisk CDN för att förbättra sidhastigheten. Redigera bilder och skapa perfekta näthinnor stöds av Pagecloud.

Sociala medier integration samt integrering av befintliga verktyg som MailChimp, Google Forms kan göras inom Pagecloud.
Det finns mer i deras funktionslista.

Några andra funktioner inkluderade är – G Suite, Favicon, Custom 404 sidor, automatisk SEO-optimering av sidan, anpassning genom kodändringar.

Teman och mallar:

När du väljer en webbplatsredigerare är en av de mest påverkande funktionerna dess stöd för mallar.

Pagecloud har en mycket bra samling mallar. Detta har alternativ tillgängliga baserat på den domän du väljer.

pagecloud mall

Det ger dig flera layoutalternativ för varje malldesign du väljer. Varje mall åtföljs av en demo som visar mallfunktionerna.

Pagecloud tillhandahåller också trådramar. Varje mall vänder sig till menyanpassningar där du kan dra och släppa för att ändra justering.

Användarvänlighet:

Pagecloud gör det extremt enkelt att komma igång och skapa en webbplats. Allt du behöver göra är att fylla i grundläggande detaljer och du kan börja utforska deras webbplatsredigerare.

Inom redaktören är alla alternativ tillgängliga längst till vänster på panelen.

enkel användning av sidmoln

Varje avsnitt inklusive sidhuvud och sidfot kan anpassas. De tillgängliga formerna kan återigen anpassas och behöver bara dras och användas.

Liksom Wix, ger Pagecloud text och anpassning där önskat teckensnitt och färg tillsammans med typ av text som citat, stycken osv kan väljas.

Lägga till knappar, integration av sociala medier, ikoner, videor är alternativ som är lättillgängliga. Med sidanpassning kan du också lägga till SEO på din sida genom att individuellt nämna nyckelord och metabeskrivningar.

Kundsupport:

Pagecloud har en utmärkt kundsupport. Det har varje avsnitt som innehåller beskrivningar av vad som exakt erbjuds av Pagecloud.

Pagecloud har gemenskapsstöd där du kan ställa alla frågor som kan besvaras. Varje mall och funktion innehåller demonstrationer samt beskrivningar av användarhandböcker, vilket gör det enklare att komma igång.

Bortsett från detta har Pagecloud en kundsupporthjälp. Livechatt är ett möjligt sätt att nå deras kundsupport, men detta är inte tillgängligt dygnet runt.

pagecloud kundsupport

Starta en kostnadsfri prövning18 användare köpte detta

Om du vill byta din webbplats från Wix till Pagecloud kan du anställa vår webbplatsmigrationsekspert genom att klicka här.

Alternativ 3: Ucraft

ucraft

Ucraft är en webbplatsbyggare som kan användas för att bygga professionella affärswebbplatser samt målsidor. Lika passande för byggande av e-handel och logotypdesign.

Ucraft kommer med en 14-dagars gratis provperiod. Plattformen är enkel att använda och kan skapa visuellt tilltalande webbplatser.

Här är varför Ucraft är bättre än Wix:

Funktioner:

När det gäller funktioner för webbplatsbyggare håller Ucraft upp förväntningarna. Med detta kan du designa med nolldesignkunskap.

Det har bra stöd för tredjepartsappar för marknadsföring, analys, design och mer. Det är perfekt mobiloptimerade mallar som gör att mobilwebbplatser ser tilltalande ut.

ucraft-anläggningar

Medan Ucraft tillhandahåller en gratis provperiod har du också en gratis plan som kommer med Ucraft-varumärke. Ucraft stöder god anpassning och redigeringsfunktioner för webbdesign.

Få av de inkluderade funktionerna är Google Analytics, flerspråkig webbplatsutveckling, SSL, lösenordsskyddade sidor, stöd för flera valutor och många fler.

Ucraft tillhandahåller en mängd funktioner för utveckling av e-handel med noll transaktionsavgifter.

ucraft-funktioner

Sammantaget är Ucraft funktionsrika och är ett perfekt alternativ för Wix.

Användarvänlighet:

Jag har tidigare nämnt att Ucraft är enkel att använda. Men det är inte bara enkelt att använda utan är också lätt att komma igång.

Ucraft tillhandahåller en gratis plan som kan startas direkt. Det har inga komplicerade problem med registreringen. Instrumentpanelen är varken rörig eller förvirrande.

ucraft instrumentbräda

När du loggar in kan du hitta menyer på vänster sida som kan klickas på för att se fler alternativ.

ucraft-alternativ

Du kan dela din webbplats som block och hantera dem individuellt. De flesta element kan anpassas oberoende och du kan också lägga till effekter.

Med Ucraft kan du skapa webbplatser med få klick och kräver ingen kodningskompetens. Ucraft är dock flexibel för att även stödja kodavsnitt.

Ucraft är lika enkelt att använda för webbutikens utveckling.

mallar:

När det gäller webbplatsbyggare är det ofullständigt om det inte stöder tillräckliga mallar. Med Ucraft får du en bra uppsättning intuitivt mallval.

ucraft mallar

Ucraft tillhandahåller mallar baserade på olika populära kategorier.

ucraft kategorimallar

Alla mallar svarar helt på flera enheter. Med premiummallar får du värd och underdomän gratis.

Kundsupport:

Ucraft ger botten chatt support. Bortsett från detta har du livechatsupport.

ucraft kundsupport

Alternativt kan du också bläddra igenom deras supportavsnitt. Ucraft innehåller en väl segregerad ämnesvis kunskapsbas.

Du kan också kontrollera systemets drifttid och andra mätvärden här.

ucraft drifttid

Ucraft tillhandahåller också gemenskapsstöd. Sammantaget har Ucraft bra kundsupport och det är lätt att hitta hjälp här. Förutom detta har Ucraft också ett separat guideravsnitt som innehåller marknadsföringsguider och bloggar.

OK, byt mig till Ucraft10-användare som har köpt det här

Om du vill byta din webbplats från Wix till Ucraft kan du hyra vår webbplatsmigrationsekspert genom att klicka här.

Alternativ 4: Volusion (Min favorit)

volusion Banner

Volusion riktar sig främst mot e-handelsutveckling och är ett bra alternativ för Wix. Det är en perfekt lösning om du vill lansera en onlinebutik och marknadsföra den.

Även om Volusion kanske inte erbjuder de billigaste planerna, har den ändå mycket att erbjuda. Med noll transaktionsavgifter och de flesta funktioner som ingår i planerna, är Volusion ett bra val för byggande av onlinebutiker.

Här är varför Volusion är bättre än Wix:

Funktioner:

Volusion ger en 14-dagars gratis testversion. När det handlar om att skapa en onlinebutik i företagsklass ger Volusion flera intuitiva funktioner.

Med absolut inga transaktionsavgifter stöder Volusions grundplan 100 produkter och ger obegränsad bandbredd.

Volusion Funktioner

Få av de andra funktionerna som ingår är – responsiva mallar, webbplatsredigerare, dra och släppverktyg, integrerade sociala medier och lagerhantering.

Mer avancerade planer inkluderar andra funktioner som betyg och recensioner, analysstöd, övergivna kundrapporter, Amazon / eBay-integration, avancerad rapportbyggnad.

Mallar och teman:

Volusion har en bra samling teman. Det har gratis såväl som premiumtema. Helt lyhörda kan dessa teman anpassas efter dina krav.

Volusion erbjuder 11 gratis teman och 34 premiumteman. Teman inkluderar olika widgetar som social delning, produktzoom, en-sida kassan, nyhetsbrev, oändlig rullning och andra.

volusion Teman

Teman stöds helt av Volusions tekniska experter. Du kan kontakta deras support för all hjälp med anpassning av teman.

Volusionsteman är byggda för att visas i flera webbläsare. Dessa är helt näthinnor redo.

Kundsupport:

Volusion har kundsupport som är tillgängligt dygnet runt. Du kan nå kundtjänst via telefon eller livechatt.

volusion Chat

Du kan också söka efter olika innehåll och hjälpguider på den officiella webbplatsen. E-postbaserad kundsupport finns också. Det tar dem vanligtvis några timmar att svara.

Helpdesken innehåller olika tutorials som täcker de flesta ämnen för webbutveckling och som huvudsakligen fokuserar på byggnad av onlinebutiker. Detta inkluderar marknadsföring och även analyser för onlinebutik.

Volusion tillhandahåller också en separat blogg och vanliga frågor som är lika användbara. För att inte missa deras tekniska support, ger detta fullständig hjälp om någon aspekt av webbplatsutveckling.

Användarvänlighet:

Volusion ger en enkel att använda redigerare. Redaktören erbjuder en rad alternativ, men är ändå enkel att använda.

volusion Dashboard

Varje sektion är väl segregerad och möjliggör drag-and-drop-funktioner. Varje element kan anpassas i mallen.

volusion design

Orderhantering, lagerhantering, marknadsföringsstöd, analytiska rapporter finns alla tillgängliga i instrumentpanelen.

För all hjälp finns det en livechatt med kundsupport. Volusion har ett lättanvänt gränssnitt som är mycket lämpligt för såväl nybörjare som avancerade användare.

Kom igång nu21 användare har köpt detta

Om du vill byta din webbplats från Wix till Volusion kan du hyra vår webbplatsmigrationsekspert genom att klicka här.

Alternativ 5: Squarespace

Fyrkant som wixalternativSquarespace är en plattform för webbplatsbyggnad och stöder hosting. Det lanserades först 2003. Squarespace har sitt huvudkontor i New York, USA.

Squarespace använder inbyggda webbplatsmallar och underlättar drag-and-drop-funktioner för webbplatsbyggnad.

Det har stöd för e-handel och tillhandahåller e-handelsverktyg tillsammans med domännamnstjänster, analyser och flera andra intuitiva funktioner.

Här är några orsaker till att Squarespace är bättre än Wix:

Prissättningsplaner:

Squarespace har sin grundläggande plan som börjar på $ 12 / månad för en årlig plan. Med denna plan får du obegränsad bandbredd, obegränsad lagring, obegränsade sidor.fyrkantiga planer

Detta har också en gratis anpassad domän som ingår i ett årligt köp. Andra funktioner inkluderade är mobiloptimerade konstruktioner, analys, SSL och 24/7 support.

I Wix, även om grundläggande prissättning börjar på $ 5 / månad, innehåller detta Wix-annonser. Om du behöver obegränsad bandbredd måste du välja en billigare plan.

Denna plan för Wix börjar på $ 14 / månad. Återigen stöder denna plan endast 10 GB lagring mot Squarespace som ger obegränsad lagring.

Med Squarespace kan du starta din e-handelswebbplats till $ 18 / månad. Detta har en lista med e-handelsspecifika funktioner. Wix tillhandahåller en e-handelsplan som börjar på $ 17 / månad. Detta har dock en lagring på bara 20 GB.

Användarvänlighet:

Wix och Squarespace är båda enkla att använda. Squarespace har dock en mer intuitiv webbplatsbyggare.Squarespace lätt att designa

Det har väl segregerade alternativ.

Att lägga till önskad anpassning på din sida är extremt enkelt. Du kan också använda deras support och Analytics-marknadsföring.

Squarespace har flera e-handelsspecifika funktioner som gör utvecklingen av e-handelswebbplatsen enklare.

Squarespace har gott om avancerade alternativ för skapande av webbplatser samt utveckling av e-butiker.

Tillsammans med detta har det ett bra stöd för andra ytterligare funktioner relaterade till SEO, marknadsföring och bra mallstöd.

Totalt ger Squarespace intuitiva funktioner för avancerade användare såväl som enkla att använda för nybörjare.

Feature Rich:

Detta är förmodligen det största skälet till att Squarespace är bättre än Wix. Det finns gott om funktioner som Squarespace tillhandahåller.

Squarespace har en bra samling mobila responsiva mallar. Du kan anpassa utformningen av din webbplats enkelt med nästan noll kodning.

Det ger teckensnitt, färganpassning, där du också kan lägga till din egen HTML, CSS eller JavaScript. Här kan du skapa visuellt påverkande videobakgrunder.

Andra funktioner inkluderade är CDN-baserad hosting som ger snabb hastighet, image SEO, responsiv bildbelastning, Adobe image editor och många fler för att förbättra din webbplatsbelastning.

Det finns också förhandsstöd för SEO och e-handel tillsammans med massor av tredjepartsapps-support. Med Squarespace kan du snabbt skapa visuellt tilltalande webbplatser.

Kundsupport:

När du börjar använda webbsajtbyggaren hittar du några videohandledning och inledande orienteringar för att förklara de olika funktionerna som finns tillgängliga i den.

Squarespace har ett dedikerat stöd som innehåller flera videohandledning och guider. Det har väl segregerade ämnen.

Du kan också gå med i Squarespace-webbseminarier eller gå med i deras community.squarespace community support

De stödjer dig också via e-post & livechatt. Livechatten är tillgänglig på vardagar och under arbetstid.

Sammantaget har Squarespace gott om användbara resurser. Vissa av dessa är avancerade ämnen medan andra är avsedda för nybörjare.

Bättre skapande av e-butik:

Squarespace presterar bättre när det gäller att skapa en e-butik. Det har inte bara ett bra val av mallar, utan är också funktionsrikt.

Du kan starta din e-butik på $ 18 / månad. Detta stöder avancerade webbplatsmätningar, gratis anpassad domän, kan sälja obegränsade produkter & e-handel integration.

Om du vill ha mer avancerade alternativ för din e-butik, kan du välja en av de mer avancerade planerna som börjar på $ 26 / månad.

Planerna stöder inventering, beställningar, skatt, kuponger, presentkort, beställning API, övergivna vagn auto återhämtning och flera andra alternativ för e-handel.

Var och en av dessa har stöd för flera tredjeparts-appintegrationer tillsammans med SEO-support och marknadsföring på förhand.

Starta en gratis rättegång

Om du vill byta din webbplats från Wix till Squarespace kan du hyra vår webbplatsmigrationsekspert genom att klicka här.

Alternativ 6: GoDaddy

Godaddy som Wix-alternativ

GoDaddy är en populär webbhotell och webbutvecklingsplattform som på ett framträdande sätt har dominerat marknaden.

GoDaddy lanserades först 1997 och har sitt huvudkontor i Scottsdale, Arizona, USA. Det har över 17 miljoner kunder över hela världen.

2017 lanserade GoDaddy sin nya improviserade webbplatsbyggare som heter GoCentral. Detta fokuserar på hastighet och görs enklare att använda. Det ger en 14-dagars gratis provperiod.

Planera och prissätta flexibilitet:

När det gäller olika planer som är tillgängliga för webbplatsutveckling, slår ingenting GoDaddy. GoDaddy tillhandahåller en mängd olika planer som passar dina krav och din budget.

Du kan välja planer för enkel webbplatsutveckling, e-handelswebbplats och WordPress-utveckling. Planen börjar på $ 4,99 / månad.

godaddy planer

Utveckling av e-handel butiker börjar på $ 29,99 / månad. Att välja en affärsplan skulle kosta $ 14,99 per månad. Sammantaget har det flexibla planer. Så du betalar inte för funktioner som du kanske aldrig behöver.

Funktioner:

Medan planerna är flexibla, så är funktionerna också. En grundläggande webbplatsplan stöder mobil responsiv webbplatsutveckling, support 24/7 och kan användas för att skapa en personlig blogg.

Med fler planer på förhand får du SSL, SEO-integration, e-postmarknadsföringsstöd, integration av sociala medier och optimerad hastighet.

Webbplatsbyggaren granskar automatiskt din webbplats och optimerar sökningar efter sökmotorer som Google, Bing och Yahoo.

godaddy seo

Detta åtföljs av flera mobila responsiva mallar som kan anpassas snabbt. Det finns över 16 000 temamallar som kan anpassas.

Support för e-handel:

Onlinebutikbyggnad har en separat webbutvecklingsplan. Du kan lansera en visuellt rik butik integrerad med en kundvagn.

Stöder mobil shopping och utcheckning, e-postmarknadsföring via sociala medieplattformar som Google, Facebook, Instagram etc. Här kan du lägga till upp till 5000 produkter med upp till 10 bilder per produkt.

Andra funktioner som stöds är- Övergiven vagnåterhämtning, enkel integration av betalningsportar, inbyggt fraktstöd, SEO-verktyg, lageruppföljning, kupongkoder och många fler.

Kundsupport:

Det är enkelt att använda GoDaddys kundsupport. Du har ett dedikerat hjälpavsnitt på webbplatsen.

Här hittar du en lista med guider om olika ämnen som också inkluderar webbplatsutveckling och relevanta funktioner.

Bortsett från detta har du en GoDaddy-community som kan ge ytterligare stöd. Dessutom innehåller webbplatsen några relevanta bloggar och videoguider.

Godaddy Comunity

Du kan också nå dem via telefon eller livechatt. Om du inte har relevant webbdesignkompetens kan du också anställa en GoDaddy-webbdesignsexpert.

Användarvänlighet:

GoDaddys GoCentral webbplatsbyggare är utformad för att göra webbplatsutvecklingen enklare. Du kan skapa och publicera din webbplats på en telefon.

Det är användarvänligt och tillåter snabba anpassningar. Med hjälp av webbplatsbyggaren kan du enkelt ändra färg, typsnitt, stil för din mall.

godaddy webbplats byggare

Härifrån kan du lägga till en kalender, ändra menyer, prislista, bilder, videor och många fler. Detta stöder också länk till andra sociala medieplattformar och optimerar din webbplats automatiskt.

Du kan också starta marknadsföringskampanjer från webbplatsbyggaren. Detta gör det till ett lämpligt val för nybörjare.

Börja en gratis testversion1 användare köpte detta

Om du vill byta din webbplats från Wix till GoDaddy kan du hyra vår webbplatsmigrationsekspert genom att klicka här.

Slutsats:

Så slutligen kan du mycket väl bli av med din Wix-plattform med ett av dessa alternativ. Var och en av dessa alternativ har en annan funktion och kan enkelt ersätta Wix.

Om du planerar att starta en e-butik är Shopify det bästa alternativet. Shopify är specialiserad på webbdesign för e-handel.

För en enkel webbplatsutveckling är Volusion ett bra val för sin planflexibilitet.

Och ja, om du behöver en enkel och budgetvänlig webbplatsutvecklingsplattform, gå vidare och välj Pagecloud.

wix alternativ infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector