6 bedste Wix-alternativer (# 4-alternativet er fantastisk)

Har du tænkt på at skifte fra Wix?


Der er nogle få ulemper ved at bruge Wix. Det er grunden til, at de fleste brugere kigger efter Wix-alternativer.

Med Wix er den langsigtede prisfastsættelse dyr. Hvis du vælger den grundlæggende plan, som er den billigste tilgængelige plan, skal du bære Wix-annoncerne.

For at fjerne annoncer skal du vælge en dyrere plan. Ts website designer er også lavt på design og redigering. Dette gør oprettelse af et komplekst webstedsdesign til en kedelig opgave.

Andre problemer, som Wix-brugere normalt står overfor, er dens lave SEO-support, marketingværktøjer og apps fra tredjeparter. Der er få tekniske begrænsninger i Wix, hvilket igen er en udfordring for Wix-brugere.

Ikke desto mindre, hvis du søger efter Wix-alternativer, så er her en konsolideret gennemgang af dens alternativer.

hostingpill6 bedste Wix-alternativer

 1. Shopify (Min favorit)
 2. Pagecloud
 3. Ucraft
 4. Volusion
 5. Squarespace
 6. Kom så far

Alternativ 1: Shopify

Shopify som Wix-alternativer

Shopify er et godt alternativ til Wix. Hvis du planlægger at oprette et websted for e-handel, ville du helt sikkert have hørt om Shopify.

Shopify leverer udviklingsplatform for e-handel. Det blev først startet i 2004 og har hovedkontor i Ottawa, Ontario, Canada.

Shopify er specialiseret i oprettelse af e-handelswebsteder og bruges ofte af flere over hele verden. Det har over 6.000.000 brugere på sin platform.

Kerneegenskaber:

Du kan begynde at bruge Shopify så lavt som $ 9 / måned med dens Shopify Lite-plan. Shopify giver dig mulighed for sømløst at sælge produkter.

shopify lite

Du kan vælge en bred vifte af skabeloner, der er gratis såvel som betalte. Det har Shopify-betalinger og giver support til flere tredjeparts betalingsportaler.

Andre understøttede funktioner er – Blogging-funktionalitet, gendannelse af den forladte kurv, import / eksport af kundedata, indholdsstyringssystem, SEO, integration med MailChimp, Rabatkoder og mulighed for at redigere CSS og HTML, Point-of-Sale.

Med mere forhåndsplan kan du få adgang til avanceret rapportopbygning, API-support, gavekort og mange flere funktioner. Desuden tilbyder Shopify en 14-dages gratis prøveperiode.

Temaer:

Shopify giver 10 gratis temaer for e-handel. Disse skabeloner kan tilpasses efter dit krav, hvilket gør disse temaer unikke på forskellige websteder.

let at tilpasse shopify

Shopify giver visuelt tiltalende temaer, og alle disse er optimeret på tværs af forskellige enheder. Du kan også vælge deres premium-temaer.

Der er over 55 premium-temaer, der er tilgængelige til forskellige priser. Fra deres temabutik kan du få adgang til alle de tilgængelige temaer.

Shopify giver dig også en mulighed for at opbygge dine egne temaer.

Kunde support:

Shopify tilbyder varieret kundesupport. Det har en dedikeret support gennem hjælpecentret.

På webstedet finder du en liste over ressourcer og brugervejledninger, der er tilgængelige. Disse er spredt over forskellige emner.

Andre tilgængelige muligheder er gennem dens 24/7 kundesupport. Du har også forskellige emner, du kan søge på fra hjælpecentret. Hvis dette ikke er nok, har du et forum til at diskutere mere om Shopify.

Der er videotutorials, og hvordan man kan guide, sammen med andre ressourcer.

Brugervenlighed:

Shopify-interface er let at bruge. Grænsefladen giver dig mulighed for at administrere alle dine funktioner og konfigurationer problemfrit.

Shopify Analytics

Almindelige salgskanalmuligheder inkluderet er – Online Store, Pinterest, Facebook, Messenger, Buy Button, Amazon.

Amazon-indstillingen giver brugerne mulighed for at administrere Amazon-lister. Andre kanaler som eBay, Instagram er også tilgængelige.

Support til marketing, SEO og Analytics: Shopify har god SEO support sammenlignet med flere andre platforme. På SEO-ændringer på side, såsom overskrifter, er metabeskrivelser nemme at administrere ved hjælp af Shopify.

Shopify leverer Google AdWords-kredit. Du kan give SEO-venlige produktanmeldelser. Andre understøttede funktioner er e-mail-marketing-rabatkoder, sælge på Facebook, gavekort, integration i sociale medier.

Shopify giver nogle forudgående sideanalyser. Fra betjeningspanelet kan du overvåge webstedets trafik, bruge Google Analytics, fremstille rapporter og eksportere rapporter.

Start en gratis 14-dages prøveperiode10-brugere købte dette

Hvis du vil skifte dit websted fra Wix til Shopify, kan du leje vores Site Migration Expert ved at klikke her.

Alternativ 2: Pagecloud

Pagecloud-banner

Pagecloud er det bedste alternativ til Wix. Det kan hurtigt og nemt oprette webstedssider med nulkodning og komplet tilpasning.

Pagecloud leverer en 14-dages prøveversion, hvor du kan prøve nogle af deres forskellige funktioner.

Pagecloud er spredt over mere end 100 lande. Det startede aktivt sit drag and drop-webstedsbygger i 2014 og har hovedkontor i Ottawa, Ontario, Canada.

Derfor er Pagecloud bedre end Wix:

Funktioner:

Pagecloud har en god funktionsliste til webstedsudvikling. Dette er velegnet til websted såvel som oprettelse af e-handelswebsteder.

Dette inkluderer en brugervenlig visuel editor sammen med forudindstillede sidelayoutværktøjer.

Sidelayout af pagecoud

Avanceret sidelayout af Pagecloud

Den visuelle editor giver muligheder for at ændre størrelse, rotere og flere andre funktioner, der ligner Photoshop, Keynote og Sketch.

Hvert aspekt af objektet kan tilpasses, hvilket gør Pagecloud helt tilpasselig. Tekstredigering og skriftændringer er lige så enkle.
Videokontroller og indlejring af videoafspillere kan bruges til at give visuelt rige websteder.

Tilsvarende kan billeder, der føjes til Pagecloud, SEO optimeres og indeholder automatisk CDN til forbedring af sidehastighed. Redigering af billeder og oprettelse af perfekte nethindebilleder understøttes af Pagecloud.

Social medieintegration samt integration af eksisterende værktøjer som MailChimp, Google Formularer kan udføres inden for Pagecloud.
Der er mere til deres funktionsliste.

Få andre ekstra funktioner inkluderet er – G Suite, Favicon, Custom 404 sider, automatisk SEO optimering af siden, tilpasning gennem kodemodifikationer.

Temaer og skabeloner:

Mens du vælger en webstededitor, er en af ​​de mest påvirkende funktioner dens støtte til skabeloner.

Pagecloud har en meget god samling af skabeloner. Dette har tilgængelige indstillinger baseret på det domæne, du vælger.

pagecloud skabelon

Det giver dig flere layoutindstillinger for hver skabelondesign, du vælger. Hver skabelon ledsages af en demo, der viser skabelonfunktionerne.

Pagecloud giver også wireframes. Hver skabelon henvender sig til menutilpasninger, hvor du kan trække og slippe for at ændre justering.

Brugervenlighed:

Pagecloud gør det ekstremt let at komme i gang og oprette et websted. Alt hvad du skal gøre er at udfylde de grundlæggende detaljer, og du kan begynde at udforske deres webstededitor.

I redigeringsprogrammet er alle indstillinger tilgængelige i yderste venstre hjørne af panelet.

brugervenlighed af sid sky

Hver sektion inklusive sidehoved og sidefod kan tilpasses. De tilgængelige figurer kan igen tilpasses og skal blot trækkes og bruges.

Ligesom Wix giver Pagecloud tekst og tilpasning, hvor ønsket skrifttype og farve sammen med teksttype, såsom citater, afsnit osv. Kan vælges.

Tilføjelse af knapper, integration af sociale medier, ikoner, videoer er indstillinger, der er let tilgængelige. Med sidetilpasning kan du også tilføje SEO til din side ved individuelt at nævne nøgleord og metabeskrivelser.

Kunde support:

Pagecloud har en fremragende kundesupport. Det har hvert afsnit, der har beskrivelser af, hvad der præcist tilbydes af Pagecloud.

Pagecloud har support fra lokalsamfundet, hvor du kan stille ethvert spørgsmål, der vil blive besvaret. Hver skabelon samt funktion indeholder demoer samt beskrivelser af brugervejledninger, hvilket gør det enklere at komme i gang.

Bortset fra dette har Pagecloud en kundesupport-hjælp. Live chat er en mulig måde at nå deres kundesupport på, selvom dette ikke er tilgængeligt døgnet rundt.

pagecloud kundesupport

Start en gratis prøveperiode18 brugere købte dette

Hvis du vil skifte dit websted fra Wix til Pagecloud, kan du leje vores Site Migration Expert ved at klikke her.

Alternativ 3: Ucraft

ucraft

Ucraft er en webstedsbygger, der kan bruges til at opbygge professionelle forretningswebsteder samt destinationssider. Lige velegnet til opbygning af e-handel og logo-design.

Ucraft leveres med en 14-dages gratis prøveperiode. Platformen er let at bruge og kan oprette visuelt tiltalende websteder.

Her er grunden til, at Ucraft er bedre end Wix:

Funktioner:

Når det kommer til webstedsbyggerfunktioner, holder Ucraft op til forventningen. Med dette kan du designe med nul design viden.

Det har god support til tredjepartsapps til marketing, analyse, design og mere. Det er perfekt mobiloptimerede skabeloner, så mobilwebsteder ser tiltalende ud.

ucraft faciliteter

Mens Ucraft leverer en gratis prøveperiode, har du også en gratis plan, der følger med Ucraft-branding. Ucraft understøtter god tilpasning og redigeringsfunktioner til webstedets design.

Få af de inkluderede funktioner er Google Analytics, flersproget websideudvikling, SSL, adgangskodebeskyttede sider, understøttelse af flere valutaer og mange flere.

Ucraft leverer en række funktioner til udvikling af e-handel med nul transaktionsgebyrer.

ucraft-funktioner

Samlet set er Ucraft funktionsrig og er et perfekt alternativ til Wix.

Brugervenlighed:

Jeg har tidligere nævnt, at Ucraft er enkel at bruge. Det er dog ikke bare let at bruge, men det er også let at komme i gang.

Ucraft giver en gratis plan, som kan startes med det samme. Det har ingen komplekse tilmeldingsbesvær. Dashboardet er hverken rod eller forvirrende.

ucraft betjeningspanel

Når du logger ind, kan du finde menuer i venstre side, der kan klikkes på for at se flere muligheder.

ucraft indstillinger

Du kan dele dit websted som blokke og administrere dem individuelt. De fleste elementer kan tilpasses uafhængigt, og du kan også tilføje effekter.

Ucraft giver dig mulighed for at oprette websteder med få klik og kræver ikke kodningsexpertise. Ucraft er dog fleksibel til også at understøtte kodestykker.

Ucraft er lige så let at bruge til online butiksudvikling.

Skabeloner:

Når det kommer til webstedsbyggere, er det ufuldstændig, hvis det ikke understøtter tilstrækkelige skabeloner. Med Ucraft får du et godt sæt intuitivt valg af skabelon.

ucraft skabeloner

Ucraft leverer skabeloner baseret på forskellige populære kategorier.

ucraft kategori skabeloner

Alle skabeloner reagerer fuldstændigt på flere enheder. Med premium skabeloner får du gratis hosting og underdomæne.

Kunde support:

Ucraft tilbyder botdrevet chat support. Bortset fra dette har du live chat support.

ucraft kundesupport

Alternativt kan du også gennemse deres supportafsnit. Ucraft indeholder et godt adskilt emnevis videnbase.

Du kan også kontrollere systemets oppetid og andre målinger herover.

ucraft oppetid

Ucraft yder også community support. Generelt har Ucraft god kundesupport, og det er let at finde hjælp her. Bortset fra denne Ucraft har også et separat vejledningsafsnit, der indeholder marketingguide og blogs.

OK, skift mig til Ucraft10-brugere, der har købt dette

Hvis du vil skifte dit websted fra Wix til Ucraft, kan du leje vores Site Migration Expert ved at klikke her.

Alternativ 4: Volusion (Min favorit)

volusion Banner

Volusion er overvejende målrettet mod e-handelsudvikling og er et godt alternativ for Wix. Det er en perfekt løsning, hvis du ønsker at starte en online butik og markedsføre den.

Mens Volusion muligvis ikke giver de billigste planer, har den alligevel meget at tilbyde. Med nul transaktionsgebyrer og de fleste funktioner inkluderet i planerne, er Volusion et godt valg til online butiksbygning.

Derfor er Volusion bedre end Wix:

Funktioner:

Volusion giver en 14-dages gratis prøveperiode. Når det handler om at oprette en online-forretningsklasse, giver Volusion flere intuitive funktioner.

Uden absolutte transaktionsgebyrer understøtter Volusions grundlæggende plan 100 produkter og giver ubegrænset båndbredde.

Volusionsfunktioner

Få af de andre funktioner inkluderet er – responsive skabeloner, webstededitor, træk- og slip-værktøjer, integration af sociale medier og lagerstyring.

Mere avancerede planer inkluderer andre funktioner såsom ratings og anmeldelser, analytisk support, forladte indkøbsrapporter, Amazon / eBay-integration, avanceret rapportopbygning.

Skabeloner og temaer:

Volusion har en god samling af temaer. Det har gratis såvel som premium-temaer. Fuld lydhør, kan disse temaer tilpasses efter dit krav.

Volusion giver 11 gratis temaer og 34 premium-temaer. Temaerne inkluderer forskellige widgets såsom social deling, produktzoom, check på en side, nyhedsbrev, uendelig rulle og andre.

volusion Temaer

Temaerne understøttes fuldt ud af Volusions tekniske eksperter. Du kan kontakte deres support for enhver hjælp i forbindelse med tilpasning af temaer.

Volusionstemaer er bygget til at blive vist på tværs af flere browsere. Disse er helt nethindeklare.

Kunde support:

Volusion har kundesupport, der er tilgængelig døgnet rundt. Du kan nå kundesupport via telefon eller live chat.

volusion Chat

Du kan også søge efter forskellige indhold og hjælpelinjer over det officielle websted. E-mail-baseret kundesupport er også tilgængelig. Det tager dem typisk et par timer at svare.

Helpdesk indeholder forskellige tutorials, der dækker de fleste emner inden for webstedsudvikling og primært fokuserer på online butiksopbygning. Dette inkluderer markedsføring og også analyse til online butik.

Volusion indeholder også en separat blog- og FAQ-sektion, som er lige så nyttige. For ikke at gå glip af deres tekniske support, dette giver komplet hjælp til ethvert aspekt af webstedsudvikling.

Brugervenlighed:

Volusion giver en brugervenlig editor. Editoren leverer en række indstillinger, men er alligevel let at bruge.

volusion Dashboard

Hver sektion er godt adskilt og muliggør træk og slip-funktioner. Hvert element kan tilpasses inden for skabelonen.

volusion design

Orderstyring, lagerstyring, marketingstøtte, analytiske rapporter er alle tilgængelige på instrumentbrættet.

For al hjælp er der en live chat tilgængelig med kundesupport. Volusion har et brugervenligt interface, der er meget velegnet til både begyndere og avancerede brugere.

Kom i gang nu21 brugere har købt dette

Hvis du vil skifte dit websted fra Wix til Volusion, kan du leje vores Site Migration Expert ved at klikke her.

Alternativ 5: Squarespace

Kvadratområdet som wix-alternativerSquarespace er en platform til opbygning af websteder og understøtter hosting. Det blev først lanceret i 2003. Squarespace har hovedkontor i New York, USA.

Squarespace bruger indbyggede webstedsskabeloner og letter træk og slip-funktioner til webstedsopbygning.

Det har support til e-handel og leverer e-handelsværktøjer sammen med domænenavnetjenester, analyse og adskillige andre intuitive funktioner.

Her er nogle få grunde til, at Squarespace er bedre end Wix:

Prisplaner:

Squarespace har sin grundlæggende plan, der starter ved $ 12 / måned for en årlig plan. Med denne plan får du ubegrænset båndbredde, ubegrænset lagerplads, ubegrænset sider.firkantplaner

Dette har også et gratis brugerdefineret domæne inkluderet på et årligt køb. Andre inkluderede funktioner er mobiloptimeret design, analyse, SSL og 24/7 support.

I Wix, selvom grundlæggende priser starter på $ 5 / måned, indeholder dette Wix-annoncer. Hvis du har brug for ubegrænset båndbredde, skal du vælge en billigere plan.

Denne plan af Wix starter ved $ 14 / måned. Igen understøtter denne plan kun 10 GB lagerplads mod Squarespace, som giver ubegrænset lagerplads.

Med Squarespace kan du starte dit e-handelswebsted til $ 18 / måned. Dette har en liste over e-handelsspecifikke funktioner. Wix leverer en e-handelsplan, der starter ved $ 17 / måned. Dette har dog kun en lagerplads på 20 GB.

Brugervenlighed:

Wix såvel som Squarespace, begge er nemme at bruge. Squarespace har dog en mere intuitiv webstedsbygger.Firkantet let at designe

Det har godt adskilte indstillinger.

Det er ekstremt enkelt at føje den krævede tilpasning til din side. Du kan også bruge deres Analytics og Online marketing support.

Squarespace har adskillige e-handelsspecifikke funktioner, der gør udviklingen af ​​e-handelswebsteder enklere.

Squarespace har rigelige avancerede muligheder for oprettelse af websteder samt udvikling af e-store.

Sammen med dette har det en god support til andre yderligere funktioner relateret til SEO, marketing og god skabelonsupport.

Overall Squarespace leverer intuitive funktioner til avancerede brugere såvel som let at bruge for begyndere.

Feature Rich:

Dette er sandsynligvis den største grund til, at Squarespace er bedre end Wix. Der er mange funktioner, som Squarespace leverer.

Squarespace har en god samling af mobile responsive skabeloner. Du kan nemt tilpasse designet til dit websted med næsten nul kodningsindsats.

Det giver skrifttype, farvetilpasning, hvor du også kan tilføje din egen HTML, CSS eller JavaScript. Her kan du oprette visuel indflydelse på videobaggrunde.

Andre funktioner inkluderet er CDN-baseret hosting, der giver hurtig hastighed, image SEO, responsiv billedindlæsning, Adobe image editor og mange flere for at forbedre dit webstedsbelastning.

Der er også forhåndsstøtte til SEO og e-handel sammen med masser af tredjeparts apps support. Squarespace giver dig mulighed for hurtigt at oprette visuelt tiltalende websteder.

Kunde support:

Når du begynder at bruge dets webstedsbygger, finder du et par videotutorials og indledende briefinger for at forklare de forskellige funktioner, der er tilgængelige i det.

Squarespace har en dedikeret support, der inkluderer flere videotutorials og vejledninger. Det har godt adskilte emner.

Du kan også deltage i Squarespace-webinarer eller deltage i deres community.kvadratspace community support

De understøtter dig også via e-mail & live chat. Live chat er tilgængelig på hverdage og i arbejdstid.

Generelt har Squarespace rigelige nyttige ressourcer. Nogle af disse handler om avancerede emner, mens andre er beregnet til begyndere.

Bedre oprettelse af e-butikker:

Squarespace klarer sig bedre, når det gælder oprettelse af en e-butik. Ikke kun har det et godt valg af skabeloner, men er også funktionsrig.

Du kan starte din e-butik til $ 18 / måned. Dette understøtter avancerede webstedsmetrics, gratis brugerdefineret domæne, kan sælge ubegrænsede produkter & e-handel integration.

Hvis du vil have mere avancerede indstillinger til din e-butik, kan du vælge en af ​​de mere avancerede planer, der starter ved $ 26 / måned.

Planerne understøtter lagerbeholdning, ordrer, skat, kuponer, gavekort, ordrer API, opgivet indkøbsvogn automatisk gendannelse og flere andre muligheder for e-handel.

Hver af disse understøtter flere tredjeparts appintegrationer sammen med forhånds SEO support og marketing.

Start en gratis prøveperiode

Hvis du vil skifte dit websted fra Wix til Squarespace, kan du leje vores Site Migration Expert ved at klikke her.

Alternativ 6: GoDaddy

Godaddy som Wix-alternativer

GoDaddy er en populær webhosting- og webudviklingsplatform, der har været dominerende på markedet.

GoDaddy blev først lanceret i 1997 og har hovedkontor i Scottsdale, Arizona, USA. Det har over 17 millioner kunder over hele kloden.

I 2017 lancerede GoDaddy sin nye improviserede webstedsbygger kaldet GoCentral. Dette fokuserer på hastighed og gøres mere enkel at bruge. Det giver en 14-dages gratis prøveperiode.

Planlæg og prisfleksibilitet:

Når det kommer til forskellige planer, der er tilgængelige for webstedsudvikling, slår intet GoDaddy. GoDaddy leverer en række planer, der passer til dit krav og dit budget.

Du kan vælge planer for enkel webstedsudvikling, e-handelswebsted og WordPress-udvikling. Planen starter på $ 4,99 / måned.

godaddy planer

Udvikling af e-handelsbutikker starter på $ 29,99 / måned. At vælge en forretningsplan ville koste dig $ 14.99 / måned. Samlet set har det fleksible planer. Så du betaler ikke for funktioner, som du muligvis aldrig har brug for.

Funktioner:

Mens planerne er fleksible, er funktionerne også. En grundlæggende webstedsplan understøtter mobil responsiv webstedsudvikling, 24/7 support og kan bruges til at oprette en personlig blog.

Med flere forhåndsplaner får du SSL, SEO-integration, support til e-mail-marketing, integration af sociale medier og optimeret hastighed.

Webstedsbyggeren gennemgår automatisk dit websted og optimerer søgninger efter søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo.

godaddy seo

Dette ledsages af adskillige mobile responsive skabeloner, som hurtigt kan tilpasses. Der er over 16.000 temaskabeloner, der kan tilpasses.

Support til e-handel:

Onlinebutikbygning har en separat webstedsudviklingsplaner. Du kan starte en visuelt rig butik integreret med en indkøbskurv.

Understøtter mobil shopping og checkout, e-mail-marketing via sociale medier platforme som Google, Facebook, Instagram osv. Her kan du tilføje op til 5000 produkter med op til 10 billeder pr. Produkt.

Andre understøttede funktioner er- Forladt gendannelse af vogn, nem integration af betalingsgateway, indbygget forsendelsessupport, SEO-værktøjer, lagerovervågning, kuponkoder og mange flere.

Kunde support:

Det er let at bruge GoDaddys kundesupport. Du har en dedikeret hjælpesektion på webstedet.

Her finder du en liste over guider om forskellige emner, som også inkluderer webstedsudvikling og relevante funktioner.

Bortset fra dette har du et GoDaddy-community, som kan yde yderligere support. Webstedet indeholder også et par relevante blogs og videoguider.

Godaddy-samfund

Du kan også nå dem via telefon eller live chat. I tilfælde af at du ikke har den relevante websidedesignekspertise, kan du også ansætte en GoDaddy-websidedesignekspert.

Brugervenlighed:

GoDaddys GoCentral-webstedsbygger er designet til at gøre webstedsudvikling enklere. Du kan oprette og offentliggøre dit websted på en telefon.

Det er brugervenligt og tillader hurtig tilpasning. Ved hjælp af webstedsbyggeren kan du nemt skifte farve, skrifttyper, stil til din skabelon.

godaddy webstedsbygger

Herfra kan du tilføje en kalender, ændre menuer, prisliste, billeder, videoer og mange flere. Dette understøtter også link til andre sociale medieplatforme og optimerer dit websted automatisk.

Du kan også starte marketingkampagner fra webstedsbyggeren. Dette gør det til et passende valg for begyndere.

Start en gratis prøveversion1 brugere købte dette

Hvis du vil skifte dit websted fra Wix til GoDaddy, kan du leje vores Site Migration Expert ved at klikke her.

Konklusion:

Så endelig kan du meget godt slippe af med din Wix-platform med et af disse alternativer. Hver af disse alternativer giver en anden funktion og kan let erstatte Wix.

I tilfælde af at du planlægger at starte en e-butik, er Shopify det bedste alternativ. Shopify er specialiseret til design af e-handelswebsteder.

For en enkel webstedsudvikling er Volusion et godt valg for dens planfleksibilitet.

Og ja, hvis du har brug for en enkel og budgetvenlig webstedsudviklingsplatform, skal du gå videre og vælge Pagecloud.

wix alternativer infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map