6 beste Wix-alternativer (nr. 4-alternativet er kjempebra)

Har du tenkt på å skifte fra Wix?


Det er noen få ulemper med å bruke Wix. Det er grunnen til at de fleste brukere leter etter Wix Alternatives.

Med Wix er den langsiktige prisingen kostbar. Hvis du velger den grunnleggende planen som er den billigste planen som er tilgjengelig, må du følge Wix-annonsene.

For å fjerne annonser, må du velge en dyrere plan. Dessuten har ts nettsteddesigner lite på design og redigering. Dette gjør det å skape et komplekst webdesign en kjedelig oppgave.

Andre problemer som Wix-brukere ofte møter er den lave SEO-støtten, markedsføringsverktøyene og tredjepartsapps-støtte. Det er få tekniske begrensninger i Wix, noe som igjen er en utfordring for Wix-brukere.

Likevel, i tilfelle du søker etter Wix-alternativer, er her en konsolidert gjennomgang av dens alternativer.

hostingpill6 beste Wix-alternativer

 1. Shopify (Min favoritt)
 2. Pagecloud
 3. Ucraft
 4. Volusion
 5. Square
 6. Gå pappa

Alternativ 1: Shopify

Shopify som Wix-alternativer

Shopify er et godt alternativ for Wix. Hvis du planlegger å lage et nettsted for e-handel, ville du sikkert ha hørt om Shopify.

Shopify tilbyr utviklingsplattform for e-handel. Det ble startet første gang i 2004 og har hovedkontor i Ottawa, Ontario, Canada.

Shopify spesialiserer seg på oppretting av e-handel og brukes ofte av flere over hele verden. Den har over 6 000 000 brukere på sin plattform.

Kjernefunksjoner:

Du kan begynne å bruke Shopify så lavt som $ 9 / måned med sin Shopify Lite-plan. Shopify lar deg sømløst selge produkter.

shopify lite

Du får velge et bredt utvalg av maler som er gratis så vel som betalte. Det har Shopify-betalinger og gir støtte for flere tredjeparts betalingsportaler.

Andre funksjoner som støttes er – Bloggfunksjonalitet, gjenoppretting av den forlatte handlekurven, import / eksport av kundedata, innholdsstyringssystem, SEO, integrasjon med MailChimp, Rabattkoder og muligheten til å redigere CSS og HTML, Point-of-Sale.

Med mer forhåndsplan kan du få tilgang til avansert rapportbygging, API-støtte, gavekort og mange flere funksjoner. Dessuten tilbyr Shopify en 14-dagers gratis prøveperiode.

temaer:

Shopify gir 10 gratis e-handelstemaer. Disse malene kan tilpasses etter ditt behov, og dermed gjøre disse temaene unike på forskjellige nettsteder.

enkelt å tilpasse shopify

Shopify gir visuelt tiltalende temaer, og alle disse er optimalisert på forskjellige enheter. Du kan også velge premium-temaene deres.

Det er over 55 premium-temaer som er tilgjengelige til forskjellige priser. Fra deres temabutikk kan du få tilgang til alle tilgjengelige temaer.

Shopify gir deg også et alternativ for å bygge dine egne temaer.

Kundeservice:

Shopify tilbyr variert kundesupport. Den har en dedikert støtte gjennom hjelpesenteret.

På nettstedet vil du finne en liste over ressurser og brukerhåndbøker som er tilgjengelige. Disse er spredt over forskjellige temaer.

Andre tilgjengelige alternativer er gjennom den døgnåpne kundesupporten. Du har også forskjellige emner du kan søke på fra brukerstøtten. Hvis dette ikke er nok, har du et forum for å diskutere mer om Shopify.

Det er videoopplæringer og hvordan du kan veilede tilgjengelig sammen med andre ressurser.

Brukervennlighet:

Shopify-grensesnittet er enkelt å bruke. Grensesnittet lar deg administrere alle funksjonene og konfigurasjonene dine sømløst.

Shopify Analytics

Vanlige salgskanalalternativer inkludert er – Online Store, Pinterest, Facebook, Messenger, Buy Button, Amazon.

Amazon-alternativet lar brukerne administrere Amazon-oppføringer. Andre kanaler som eBay, Instagram er også tilgjengelige.

Støtte for markedsføring, SEO og Analytics: Shopify har god SEO-støtte sammenlignet med flere andre plattformer. På SEO-endringer som overskrifter, er metabeskrivelser enkle å administrere ved hjelp av Shopify.

Shopify gir Google AdWords-kreditt. Du kan gi SEO-vennlige produktanmeldelser. Andre funksjoner som støttes er – rabattkoder for markedsføring via e-post, selge på Facebook, gavekort, integrasjon av sosiale medier.

Shopify gir noen analyser på forhånd. Fra dashbordet kan du overvåke nettstedstrafikken, bruke Google Analytics, produsere rapporter og eksportere rapporter.

Start en gratis 14-dagers prøveversjon10 brukere kjøpte dette

Hvis du vil bytte nettstedet ditt fra Wix til Shopify, kan du leie vår site Migration Expert ved å klikke her.

Alternativ 2: Pagecloud

Pagecloud Banner

Pagecloud er det beste alternativet for Wix. Det kan raskt og enkelt lage nettsider med null koding og fullstendig tilpasning.

Pagecloud tilbyr en 14-dagers prøveversjon hvor du kan prøve noen av deres flere funksjoner.

Pagecloud er spredt over mer enn 100 land. Den startet aktivt dra og slipp nettstedbyggere i 2014 og har hovedkontor i Ottawa, Ontario, Canada.

Dette er grunnen til at Pagecloud er bedre enn Wix:

Funksjoner:

Pagecloud har en god funksjonsliste for utvikling av nettsteder. Dette er egnet for både nettsted og e-handel.

Dette inkluderer en brukervennlig visuell redigerer sammen med forhåndssideark.

Sideoppsett av pagecloud

Avansert sidelayout av Pagecloud

Den visuelle redaktøren gir alternativer for å endre størrelse, rotere og flere andre funksjoner som for eksempel Photoshop, Keynote og Sketch.

Alle aspekter av objektet kan tilpasses, noe som gjør Pagecloud fullstendig tilpassbar. Tekstredigering og fontendringer er like enkle.
Videokontroller og innebygging av videospillere kan brukes til å tilby visuelt rike nettsteder.

På samme måte kan bilder som er lagt til Pagecloud, SEO optimaliseres og inneholder automatisk CDN for å forbedre sidehastigheten. Redigering av bilder og lage perfekte netthinnebilder støttes av Pagecloud.

Integrering av sosiale medier samt integrering av eksisterende verktøy som MailChimp, Google Forms kan gjøres innenfra Pagecloud.
Det er mer i funksjonslisten deres.

Få andre tilleggsfunksjoner inkludert er – G Suite, Favicon, Custom 404 sider, automatisk SEO optimalisering av siden, tilpasning gjennom kodemodifikasjoner.

Temaer og maler:

Mens du velger en redigerer for nettsteder, er en av de mest innvirkende funksjonene støtten til maler.

Pagecloud har en veldig god samling av maler. Dette har tilgjengelige alternativer basert på domenet du velger.

pagecloud mal

Det gir deg flere layoutalternativer for hvert av maldesignene du velger. Hver mal er ledsaget av en demo som viser malfunksjonene.

Pagecloud gir også wireframes. Hver mal henvender seg til menytilpasninger der du kan dra og slippe for å endre justering.

Brukervennlighet:

Pagecloud gjør det ekstremt enkelt å komme i gang og lage et nettsted. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut grunnleggende detaljer, og du kan begynne å utforske nettstedredigereren deres.

Innenfor redaktøren er alle alternativene tilgjengelige helt til venstre i panelet.

brukervennlighet av sideskyen

Hver seksjon inkludert topptekst og bunntekst kan tilpasses. Formene som er tilgjengelige kan igjen tilpasses og krever bare å bli dratt og brukt.

I likhet med Wix, gir Pagecloud tekst og tilpasning der ønsket skrift og farge sammen med teksttype som sitater, avsnitt osv. Kan velges..

Å legge til knapper, integrasjon av sosiale medier, ikoner, videoer er alternativer som er lett tilgjengelige. Med sidetilpasning kan du også legge til SEO på siden din ved å nevne nøkkelord og metabeskrivelser.

Kundeservice:

Pagecloud har en utmerket kundestøtte. Den har hver seksjon som inneholder beskrivelser av hva som tilbys av Pagecloud.

Pagecloud har støtte fra lokalsamfunnet der du kan stille spørsmål som vil bli besvart. Hver mal og funksjon inneholder demoer, samt beskrivelser av brukerveiledninger, noe som gjør det enklere å komme i gang.

Bortsett fra dette har Pagecloud en kundestøttehjelp. Live chat er en mulig måte å nå deres kundesupport, selv om dette ikke er tilgjengelig 24/7.

pagecloud kundesupport

Start en gratis prøveversjon18 brukere kjøpte dette

Hvis du vil bytte nettstedet ditt fra Wix til Pagecloud, kan du leie vår Site Migration Expert ved å klikke her.

Alternativ 3: Ucraft

ucraft

Ucraft er en nettstedsbygger som kan brukes til å bygge profesjonelle forretningsnettsteder samt destinasjonssider. Like egnet for bygging av e-handel og logo design.

Ucraft kommer med en 14-dagers gratis prøveperiode. Plattformen er enkel å bruke og kan lage visuelt tiltalende nettsteder.

Her er grunnen til at Ucraft er bedre enn Wix:

Funksjoner:

Når det gjelder funksjoner for nettstedbygger, holder Ucraft opp til forventningen. Med dette kan du designe med null utforme kunnskap.

Den har god støtte for tredjepartsapper for markedsføring, analyse, design og mer. Det er perfekt mobiloptimaliserte maler som gjør at mobilnettsteder ser attraktive ut.

ucraft fasiliteter

Mens Ucraft tilbyr en gratis prøveperiode, har du også en gratis plan som følger med Ucraft-merkevarebygging. Ucraft støtter god tilpasning og rediger funksjoner for design av nettstedet.

Få av de inkluderte funksjonene er Google Analytics, flerspråklig nettstedutvikling, SSL, passordbeskyttede sider, flervalgsstøtte og mange flere.

Ucraft tilbyr en rekke funksjoner for utvikling av netthandel med ingen transaksjonsgebyrer.

ucraft-funksjoner

Totalt sett er Ucraft funksjonsrik og gjør det som et perfekt alternativ for Wix.

Brukervennlighet:

Jeg har nevnt tidligere at Ucraft er enkel å bruke. Det er imidlertid ikke bare enkelt å bruke, men det er også enkelt å komme i gang.

Ucraft tilbyr en gratis plan som kan startes umiddelbart. Det har ingen komplekse problemer med å registrere deg. Dashbordet er verken rot eller forvirrende.

ucraft dashbord

Når du logger inn kan du finne menyer på venstre side som kan klikkes for å se flere alternativer.

ucraft alternativer

Du kan dele nettstedet ditt som blokker og administrere dem individuelt. De fleste elementer kan tilpasses uavhengig av hverandre, og du kan også legge til effekter.

Ucraft lar deg opprette nettsteder med få klikk og krever ingen kodingskompetanse. Ucraft er imidlertid fleksibel for å også støtte kodebiter.

Ucraft er like enkel å bruke for utvikling av nettbutikker.

maler:

Når det gjelder nettstedbyggere, er den ufullstendig i tilfelle den ikke støtter tilstrekkelige maler. Med Ucraft får du et godt sett med intuitivt malvalg.

ucraft maler

Ucraft tilbyr maler basert på forskjellige populære kategorier.

ucraft kategorimaler

Alle maler reagerer helt på flere enheter. Med premiummaler får du hosting og underdomen gratis.

Kundeservice:

Ucraft tilbyr botdrevet chat-støtte. Bortsett fra dette har du live chat support.

ucraft kundesupport

Alternativt kan du også bla gjennom støtteavdelingene deres. Ucraft inneholder et godt adskilt emnevis kunnskapsgrunnlag.

Du kan også sjekke systemets oppetid og andre beregninger her.

ucraft oppetid

Ucraft gir også samfunnsstøtte. Totalt sett har Ucraft god kundestøtte, og det er lett å finne hjelp her. Bortsett fra dette har Ucraft også en egen guide-seksjon som inneholder markedsføringsguide og blogger.

OK, bytt meg til Ucraft10 brukere kjøpte dette

Hvis du vil bytte nettstedet ditt fra Wix til Ucraft, kan du leie vår Site Migration Expert ved å klikke her.

Alternativ 4: Volusion (My Favorite)

volusjon Banner

Volusion er hovedsakelig rettet mot utvikling av e-handel og er et godt alternativ for Wix. Det er en perfekt løsning i tilfelle du ønsker å starte en nettbutikk og markedsføre den.

Selv om Volusion kanskje ikke gir de billigste planene, har den likevel mye å tilby. Med null transaksjonsgebyrer og de fleste funksjoner inkludert i planene, er Volusion et godt valg for bygging av nettbutikker.

Dette er grunnen til at Volusion er bedre enn Wix:

Funksjoner:

Volusion gir en 14-dagers gratis prøveperiode. Når det handler om å opprette en nettbutikk i enterprise-klassen, tilbyr Volusion flere intuitive funksjoner.

Uten absolutt ingen transaksjonsgebyrer støtter Volusions grunnleggende 100 produkter og gir ubegrenset båndbredde.

Volusjonsfunksjoner

Få av de andre funksjonene som er inkludert er – responsive maler, redigerer for nettsteder, dra- og slippverktøy, integrering av sosiale medier og lagerstyring.

Mer avanserte planer inkluderer andre funksjoner som rangeringer og anmeldelser, analysestøtte, forlatte vognrapporter, Amazon / eBay-integrasjon, avansert rapportbygging.

Maler og temaer:

Volusion har en god samling av temaer. Den har gratis så vel som premium temaer. Helt responsive, disse temaene kan tilpasses etter ditt behov.

Volusion tilbyr 11 gratis temaer og 34 premium temaer. Temaene inkluderer forskjellige småprogrammer som sosial deling, produktzoom, en-side kassa, nyhetsbrev, uendelig bla, og andre.

volusjon Temaer

Temaene støttes fullstendig av Volusions tekniske eksperter. Du kan kontakte supporten deres for all hjelp relatert til tematilpasning.

Volusjonstemaer er bygget for å vises i flere nettlesere. Disse er helt netthinneklare.

Kundeservice:

Volusion har kundestøtte som er tilgjengelig døgnet rundt. Du kan nå kundesupport via telefon eller live chat.

volusjon Chat

Du kan også søke etter forskjellige innhold og hjelpeguider over det offisielle nettstedet. E-postbasert kundesupport er også tilgjengelig. Det tar dem vanligvis noen timer å svare.

Helpdesken inneholder forskjellige opplæringsprogrammer som dekker de fleste emner om utvikling av nettsteder og hovedsakelig fokuserer på nettbutikkbygging. Dette inkluderer markedsføring og også analyser for nettbutikk.

Volusion gir også en egen blogg og vanlige spørsmål som er like nyttige. For ikke å gå glipp av deres tekniske støtte, gir dette fullstendig hjelp til ethvert aspekt av nettstedutvikling.

Brukervennlighet:

Volusion gir en brukervennlig redigerer. Redaktøren gir en rekke alternativer, men er likevel enkel å bruke.

volusion Dashboard

Hver seksjon er godt adskilt og muliggjør dra og slipp-funksjoner. Hvert element kan tilpasses i malen.

volusjonsdesign

Ordrehåndtering, lagerstyring, markedsføringsstøtte, analytiske rapporter er alle tilgjengelige i dashbordet.

For all hjelp, er det en live chat tilgjengelig med kundestøtte. Volusion har et brukervennlig grensesnitt som er mye egnet for nybegynnere og avanserte brukere.

Kom i gang nå21 brukere har kjøpt dette

Hvis du vil bytte nettstedet ditt fra Wix til Volusion, kan du leie vår Site Migration Expert ved å klikke her.

Alternativ 5: Squarespace

Squarespace som wix-alternativerSquarespace er en plattform for bygging av nettsteder og støtter hosting. Det ble lansert første gang i 2003. Squarespace har hovedkontor i New York, USA.

Squarespace bruker innebygde nettstedmaler og letter dra- og slippfunksjoner for nettstedbygging.

Den har støtte for e-handel og gir verktøy for e-handel sammen med domenenavnetjenester, analyser og flere andre intuitive funksjoner.

Her er noen grunner til at Squarespace er bedre enn Wix:

Prisplaner:

Squarespace har sin grunnleggende plan som starter på $ 12 / måned for en årsplan. Med denne planen får du ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagring, ubegrenset sider.firkantet planer

Dette har også et gratis tilpasset domene inkludert på et årlig kjøp. Andre funksjoner inkludert er mobiloptimaliserte design, analyse, SSL og 24/7 support.

I Wix, selv om grunnleggende priser starter på $ 5 / måned, inneholder dette Wix-annonser. Hvis du trenger ubegrenset båndbredde, må du velge en rimeligere plan.

Denne planen for Wix starter på $ 14 / måned. Denne planen støtter bare 10 GB lagring mot Squarespace som gir ubegrenset lagring.

Med Squarespace kan du starte nettstedet for e-handel til $ 18 / month. Dette har en liste over e-handelsspesifikke funksjoner. Wix tilbyr en e-handelsplan som starter på $ 17 / måned. Imidlertid har dette en lagring på bare 20 GB.

Brukervennlighet:

Wix og Squarespace er begge enkle å bruke. Squarespace har imidlertid en mer intuitiv nettstedbygger.Firkantet er enkelt å designe

Det har godt segregerte alternativer.

Det er ekstremt enkelt å legge til den nødvendige tilpasningen på siden din. Du kan også bruke deres Analytics og Online markedsføringsstøtte.

Squarespace har flere e-handelsspesifikke funksjoner som gjør utviklingen av netthandel enklere.

Squarespace har mange avanserte alternativer for oppretting av nettsteder samt utvikling av e-butikker.

Sammen med dette har den en god støtte for andre tilleggsfunksjoner relatert til SEO, markedsføring og god malstøtte.

Overall Squarespace gir intuitive funksjoner for avanserte brukere så vel som enkle å bruke for nybegynnere.

Funksjon rik:

Dette er sannsynligvis den største grunnen til at Squarespace er bedre enn Wix. Det er mange funksjoner som Squarespace gir.

Squarespace har en god samling av mobile responsive maler. Du kan tilpasse utformingen av nettstedet ditt enkelt med nesten null-kodingsinnsats.

Det gir font, fargetilpasning, hvor du også kan legge til din egen HTML, CSS eller JavaScript. Her kan du lage visuell innvirkning på videobakgrunner.

Andre funksjoner som er inkludert er CDN-basert hosting som gir rask hastighet, image SEO, responsiv bildelasting, Adobe image editor og mange flere for å forbedre nettstedets innlasting.

Det er også forhåndsstøtte for SEO og e-handel sammen med masse støtte fra tredjepartsapper. Squarespace lar deg raskt lage visuelt tiltalende nettsteder.

Kundeservice:

Når du begynner å bruke nettstedets byggherre, vil du finne noen få videoopplæringer og innledende orienteringer for å forklare de forskjellige funksjonene som er tilgjengelige i den.

Squarespace har en dedikert støtte som inkluderer flere videoopplæringer og guider. Det har godt segregerte emner.

Du kan også delta i Squarespace-webinarer eller delta i samfunnet deres.støtte for kvadratområdet

De støtter deg også via e-post & live chat. Live-chatten er tilgjengelig på hverdager og i arbeidstiden.

Totalt sett har Squarespace mange nyttige ressurser. Noen av disse er på avanserte emner, mens andre er ment for nybegynnere.

Bedre opprettelse av e-butikker:

Squarespace går bedre når det gjelder å opprette en e-butikk. Ikke bare har den et godt utvalg av maler, men er også funksjonsrik.

Du kan starte e-butikken din til $ 18 / måned. Dette støtter forhåndsvisning av nettstedsmålinger, gratis tilpasset domene, kan selge ubegrensede produkter & e-handel integrasjon.

I tilfelle du vil ha mer avanserte alternativer for din e-butikk, kan du velge en av de mer avanserte planene som starter på $ 26 / måned.

Planene støtter varebeholdning, bestillinger, skatt, kuponger, gavekort, ordrer API, forlatte vognbilgjenoppretting og flere andre forhåndsbaserte e-handelsalternativer.

Hver av disse har støtte for flere tredjeparts appintegrasjoner sammen med forhånd SEO støtte og markedsføring.

Start en gratis prøveperiode

Hvis du vil bytte nettstedet ditt fra Wix til Squarespace, kan du leie vår Site Migration Expert ved å klikke her.

Alternativ 6: GoDaddy

Godaddy som Wix-alternativer

GoDaddy er en populær webhotell- og webutviklingsplattform som har vært dominerende i markedet.

GoDaddy ble først lansert i 1997 og har hovedkontor i Scottsdale, Arizona, USA. Det har over 17 millioner kunder over hele kloden.

I 2017 lanserte GoDaddy sin nye improviserte nettstedbygger kalt GoCentral. Dette fokuserer på hastighet og er gjort enklere å bruke. Det gir en 14-dagers gratis prøveperiode.

Planlegg og prisfleksibilitet:

Når det gjelder forskjellige planer som er tilgjengelige for utvikling av nettsteder, slår ingenting GoDaddy. GoDaddy tilbyr en rekke planer som passer dine krav og budsjett.

Du kan velge planer for enkel nettstedutvikling, e-handelsnettsted og WordPress-utvikling. Planen starter på $ 4.99 / måned.

godaddy planer

Utvikling av e-handel starter på $ 29,99 / måned. Å velge en forretningsplan vil koste deg $ 14,99 / måned. Totalt sett har den fleksible planer. Så du betaler ikke for funksjoner du kanskje aldri trenger.

Funksjoner:

Mens planene er fleksible, er funksjonene også. En grunnleggende nettstedsplan støtter mobil responsiv nettstedutvikling, 24/7 support og kan brukes til å lage en personlig blogg.

Med flere forhåndsplaner får du SSL, SEO-integrasjon, e-postmarkedsføringstøtte, integrasjon av sosiale medier og optimalisert hastighet.

Nettstedsbyggeren vurderer nettstedet automatisk og optimaliserer søk etter søkemotorer som Google, Bing og Yahoo.

godaddy seo

Dette er ledsaget av flere mobile responsive maler som kan tilpasses raskt. Det er over 16 000 temamaler som kan tilpasses.

Støtte til e-handel:

Nettbutikkbygg har en egen nettstedutviklingsplan. Du kan starte en visuelt rik butikk integrert med en handlekurv.

Støtter mobil shopping og utsjekking, e-postmarkedsføring via sosiale medieplattformer som Google, Facebook, Instagram osv. Her kan du legge til opptil 5000 produkter med opptil 10 bilder per produkt.

Andre funksjoner som støttes er- Overlatt vogngjenoppretting, enkel integrering av betalingsgateway, innebygd forsendelsesstøtte, SEO-verktøy, lagersporing, kupongkoder og mange flere.

Kundeservice:

Det er enkelt å bruke GoDaddys kundestøtte. Du har en dedikert hjelpeseksjon på nettstedet.

Her finner du en liste over guider om forskjellige emner som også inkluderer utvikling av nettsteder og relevante funksjoner.

Bortsett fra dette har du et GoDaddy-samfunn som kan gi ekstra støtte. Siden inkluderer også noen få relevante blogger og videoveiledninger.

Godaddy Comunity

Du kan også nå dem via telefon eller live chat. I tilfelle du ikke har relevant nettsteddesignkompetanse, kan du også ansette en GoDaddy-designerekspert.

Brukervennlighet:

GoDaddys GoCentral nettstedbygger er designet for å gjøre nettstedutvikling enklere. Du kan opprette og publisere nettstedet ditt på en telefon.

Det er brukervennlig og tillater raske tilpasninger. Ved hjelp av nettstedbyggeren kan du enkelt endre farge, skrifter, stil for malen.

godaddy nettsted byggherre

Herfra kan du legge til en kalender, endre menyer, prisliste, bilder, videoer og mange flere. Dette støtter også kobling til andre sosiale medieplattformer og optimaliserer nettstedet ditt automatisk.

Du kan også starte markedsføringskampanjer fra nettstedbyggeren. Dette gjør det til et passende valg for nybegynnere.

Start en gratis prøveversjon1 brukere kjøpte dette

Hvis du vil bytte nettstedet ditt fra Wix til GoDaddy, kan du leie vår site Migration Expert ved å klikke her.

Konklusjon:

Så endelig kan du godt bli kvitt Wix-plattformen din med et av disse alternativene. Hvert av disse alternativene gir en annen funksjon og kan enkelt erstatte Wix.

I tilfelle du planlegger å starte en e-butikk, er Shopify det beste alternativet. Shopify er spesialisert for design av nettsteder.

For en enkel nettstedutvikling er Volusion et godt valg for sin planfleksibilitet.

Og ja, hvis du trenger en enkel og budsjettvennlig plattform for utvikling av nettsteder, kan du gå videre og velge Pagecloud.

wix alternativer infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map