7 bästa blogggeneratorer 2020 (personligt testat)

Bloggnamn är den väsentliga faktorn i din blogg eftersom den spelar en avgörande roll för att definiera din identitet, ditt varumärke, dess presentation för publiken, marknadsattraktionen och även runt SEO (sökmotoroptimering).


Även om bloggar har tagit mycket på marknaden och vad en person söker efter ett bloggnamn måste ha varit typen av samma kategori som finns från tidigare, blir det svårt att hitta ett funktionellt och attraktivt bloggnamn för din blogg.

Det blir också en nödvändighet att ha ett exakt och unikt bloggnamn. För att ta reda på ett sådant bloggnamn som är unikt och passar till vad din blogg handlar om, finns det många blogggeneratorer som ger dig ditt föredragna och fängslande bloggnamn.

Vad är Generatorer för Bloggnamn ?

Som namnet antyder är en blogggenerator ett verktyg för att generera bloggnamn online. Dessa blogggeneratorer använder några fantastiska söktekniker beroende på den kategori eller nyckelord som användaren anger.

Förutom bloggnamnen används de också för att fråga om domännamnen för samma är tillgängliga eller inte. Några av sådana bloggeneratorer ges nedan.

hostingpill7 bästa blogggeneratorer från 2020

 1. Namngenerator
 2. Nameboy
 3. DomainWheel
 4. Domain.com
 5. Lean Domain Search
 6. Panabee
 7. NameStation

1. Namngenerator:

Namngenerator

Denna blogggenerator är ett litet litet paket för att ta reda på ditt perfekta bloggnamn. Det är enastående att skapa ett unikt och älskvärt bloggnamn som lätt kan fångas av publiken.

Denna blogggenerator ställer inte bara efter din personliga information utan också frågor om dina bloggar som ska definieras genom verb och adjektiv. Denna beskrivning används sedan för att hitta bloggnamnet.

Generatorn använder också information om ditt namn och var du bor. Om du inte vill ange någon av den här informationen får du bara klicka på förslagsknappen för att få några exempel för att samverka.

Det är den bästa delen av generatorn eftersom de har en mängd olika listor som kan matcha dina tankar eller kanske något som inte var tankeväckande.

Testmetod: För att testa namngeneratorn:

 • Först måste du gå till den officiella namngeneratorwebbplatsen.

Namn-generator

 • Där hittar du olika kategorier som innehåller olika namn för varje typ. Där måste du välja kategorin “bloggnamn”.

Namngenerator

 • Det finns olika parametrar i denna bloggkategori som kommer att bedöma typen av ämne, adjektiv och mycket mer.

Namngenerator

 • Efter det kommer kategorin för bloggnamn att be om rätt referenser. När du har angett dessa referenser kommer det att föreslå olika namn på din blogg.

Namngenerator

2. Nameboy:

Nameboy

En åldern bloggenerator, men ändå mycket kraftfull. Dess sökkrafter är ganska bekväma, praktiska, snabba och mycket kraftfulla. Du måste bara ange ett nyckelord, så kommer det att finnas en söklista enligt ditt ord.

Om du inte gillar resultatet kan du också ändra det och undersöka det. Du kan välja valfritt namn från listan som visas.

Den iögonfallande delen om detta är, så snart du väljer ett namn från listan på din blogg, klicka på knappen Visa detaljer bredvid ordet så kommer du att ledas till länken till Bluehost-webbplatsen där du kan köpa värd och även registrera din blogg.

Nameboy mode

Testmetod: För att testa Nameboy:

 • Användare måste komma åt Nameboys officiella webbplats.

Namn pojke

 • Där måste du direkt söka i domännamnet med några giltiga nyckelord. Den kommer att omdirigera dig till en ny webbsida med några lämpliga domännamn.

Nameboy

3. DomainWheel:

DomainWheel

Detta är ett gratis verktyg som låter dig inte bara hitta bloggnamnet eller domännamnet utan också hitta en url till ditt namn. Det enda du behöver göra är att bara ange det nyckelord du vill se namnet.

Klicka på sökknappen så får du en lista med namn enligt tillägg. Det finns också många rekommendationer för det ord du har angett och till och med ett val av ord som matchar eller rimmar ditt sökord.

Här kan du också registrera dig för det domännamn som du har valt med knappen Visa-detaljer.

Testmetod: För att testa DomainWheel:

 • Användare måste direkt närma sig den officiella DomainWheel-webbplatsen.

Domänhjul

 • Där kommer de omedelbart bevittna sökalternativet med en platshållare som föreslår ett nytt nyckelord med ytterligare ett nyckelord nedan.

domänhjul

 • Lägg till några lämpliga bloggord enligt dina behov och klicka på ‘Sök domän’.

Domän-Wheel

 • Sidan visar omedelbart några av de bästa domännamnen för din blogg.

4. Domain.com:

Domän

Denna generator väljer en av de mest använda och välkända för domännamngeneratorn. Det hjälper dig att hitta ditt bästa domännamn eller bloggnamn med en kostnad för registrering respektive.

När du anger det nyckelord som du vill söka efter hittar det följaktligen ett. Com-sorters domännamn.

Om den inte kan leta efter något liknande, byter det till något annat relatabelt namn för samma. När du har bestämt dig för din titel på bloggen kan du fortsätta bara för att registrera den.

Testmetod: För att testa domänen:

 • För ditt bloggdomännamn måste du lägga till något unikt namn för din blogg som inte liknar någon av webbsidorna.

Domain.com

 • Om du behöver samma webbsidan kan du ha flera domännamn på toppnivå att välja som .net, .in, .org och mycket mer.

Domain.com

 • Därefter måste användare köpa samma toppdomän i alternativet “Lägg till i kundvagnen” och sedan fortsätta till betalningsprocessen i enlighet därmed.

5. Lean Domain Search:

Lean Domain Search

Denna blogggenerator sägs vara ett enkelt och användarvänligt verktyg. Det förvånande faktum med detta är att det har drivits av ett företag som heter Automatic, ”WordPress” som hjälten.

Du kan enkelt söka i din typ av namn genom att ange de filter som antingen startar eller slutar med det sökord du har angett. Den innehåller också några sorteringstekniker som kan hjälpa till att välja rätt namn på bloggen.

Testmetod: För att testa Lean Domain Search:

 • Användare måste söka på Lean Domain Search i sin webbläsare.

Lean Domain Search

 • När du har nått startsidan måste du söka efter det bloggdomännamn som du specifikt vill ha.

Lean Domain Search

 • Sidan omdirigeras till en ny sida där du hittar fantastiskt domännamn för bloggsyften.

Lean Domain Search

6. Panabee:

Panabee

Ett attraktivt och intressant designat verktyg ger utmärkt hastighet och tydlighet för namnförslag. Det sägs vara ett av de mest populära verktygen för generering av domännamn.

Den använder konceptet att slå samman två eller flera ord och sedan gå till den relaterade sökningen som att återställa termerna eller byta ut dem.

Funktionen som gör det så tillgängligt på marknaden är att du kan leta efter det namn du väljer om det är tillgängligt på olika sociala medieplatser.

Testmetod: För att testa Panabee:

 • Användare måste öppna Panabees officiella webbplats. Där måste de helt enkelt skriva in två ord som de vill ha som domännamn.

Panabee

 • Användare kommer att omdirigeras till en ny sida där de får en inblick i några av de tillgängliga namnen med de två skriftliga nyckelorden.

Panabee

 • Där måste de välja hjärtikonen för att kontrollera och se om de är tillgängliga för bloggdomännamn.
 • Sidan kommer att omdirigera till GoDaddy-webbplatsen för domäntillgänglighet vid behov.

Kör pappa

7. NameStation:

NameStation

En annan välkänd bloggenerator är namnstationen. Det genererar också några hälsosamma namnförslag för din blogg men har en hel del tillgängligheter, varför det inte rekommenderas att använda.

Så snart du anger nyckelordet på generatorn ger det dig några slumpmässiga ord. Listan som visas i huvudsak innehåller nyckelordet som du har angett blandat med några andra ord som tillsammans hänför sig till namnet du använde.

Detta verktyg har bara en attraktiv funktion, och det är tävlingsavsnittet. I det här avsnittet får användarna skapa en tävling för namnen på bloggarna som ett förslag för andra användare.

Testmetod: För att testa NameStation:

 • Användare måste skriva in önskat nyckelord för sitt bloggdomännamn.

Namnstation

 • Sedan kommer NameStation att visa upp några av de bästa bloggdomännamnen enligt dina nyckelord.

Namnstation

Slutsats:

Att tänka på ett bloggnamn på egen hand kan vara hemskt. Eftersom det kräver många faktorer att räkna med och mycket forskning för att veta om det är unikt eller inte.

Således genererar ett bloggnamngenerator ord som en hjälpande hand som ger dig den bästa möjliga listan med förslag från vilka du kan välja ditt ord utan att oroa dig för att det är orelaterat eller olämpligt för dig.

Kom också ihåg att välja ett bloggnamn beroende på vad dina behov är. Om du till exempel skapar en blogg som SEO, kom ihåg att använda ett namn som lätt kan användas för att söka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map