7 bedste bloggeneratorer fra 2020 (personligt testet)

Blognavne er den væsentligste faktor i din blog, da den spiller en afgørende rolle i at definere din identitet, din branding, dens præsentation for publikum, markedsattraktionen og også omkring SEO (søgemaskineoptimering).


Selvom blogs har taget meget på markedet, og hvad en person leder efter et blognavn, må have været typen af ​​den samme kategori, der findes fra før, bliver det vanskeligt at finde et funktionelt og attraktivt blognavn til din blog.

Det bliver også en nødvendighed at have et præcist og unikt blognavn. For at finde ud af et sådant blognavn, der er unikt og passer til det, din blog handler om, er der mange bloggeneratorer, der giver dig dit foretrukne og iørefaldende blognavn.

Hvad er Blog Name Generators ?

Som navnet antyder er en blognavgenerator et online værktøj til generering af blognavne. Disse blognavne-generatorer bruger nogle gode søgeteknikker i henhold til den kategori eller nøgleord, brugeren indtaster.

Ud over blognavne bruges de også til at spørge, om domænenavnene for det samme er tilgængelige eller ikke. Nogle af sådanne generatorer til blognavne er angivet nedenfor.

hostingpill7 bedste blognavnegeneratorer i 2020

 1. Navnegenerator
 2. Nameboy
 3. DomainWheel
 4. Domain.com
 5. Lean Domain Search
 6. Panabee
 7. NameStation

1. Navngenerator:

Navnegenerator

Denne bloggenerator er en lille lille pakke til at finde ud af dit ideelle blognavn. Det er enestående i at skabe et unikt og venligt blognavn, der let kan fanges af publikum.

Denne bloggenerator beder ikke kun om dine personlige oplysninger, men også spørgsmål til dine blogs, der skal defineres gennem verb og adjektiver. Denne beskrivelse bruges derefter til at finde blognavnet.

Generatoren bruger også oplysninger om dit navn og hvor du bor. Hvis du ikke ønsker at indtaste nogen af ​​disse oplysninger, har du lov til bare at klikke på forslagsknappen for at få nogle eksempler til co-relation.

Det er den bedste del af generatoren, da de har en bred vifte af liste, der kan matche op til dine tanker eller måske noget, der ikke var tankevækkende.

Testmetode: Til test af navnegeneratoren:

 • Først skal du gå til det officielle navnegenerator-websted.

Navn-generator

 • Der finder du forskellige kategorier, der indeholder forskellige navne for hver type. Der skal du vælge kategorien ‘blognavn’.

Navnegenerator

 • Der er forskellige parametre i denne blognavnkategori, der vil bedømme typen af ​​emne, adjektiver og meget mere.

Navnegenerator

 • Derefter vil kategorien for blognavne bede om de rigtige legitimationsoplysninger. Når du har givet disse legitimationsoplysninger, foreslår det forskellige navne på din blog.

Navnegenerator

2. Nameboy:

Nameboy

En ældre bloggenerator, men alligevel meget magtfuld. Dets søgekræfter er ganske behagelige, praktiske, hurtige og meget magtfulde. Du skal bare indtaste et nøgleord, og der vil være en søgeliste i henhold til dit ord.

Hvis du ikke kan lide resultatet, kan du også ændre det og undersøge det. Du kan vælge et af navnene på listen, der vises.

Den iørefaldende del om dette er, så snart du vælger et navn fra listen på din blog, skal du klikke på knappen Vis detaljer ved siden af ​​ordet, og du vil blive ledet til linket på Bluehost-webstedet, hvor du kan købe hosting og også registrer din blog.

Nameboy mode

Testmetode: Til test af Nameboy:

 • Brugere skal have adgang til Nameboy’s officielle websted.

Navn dreng

 • Der skal du direkte søge i domænenavnet med nogle gyldige nøgleord. Det vil omdirigere dig til en ny webside med nogle passende domænenavne.

Nameboy

3. DomainWheel:

DomainWheel

Dette er et gratis værktøj, der giver dig mulighed for ikke kun at finde blognavnet eller domænenavnet, men også finde en url til dit navn. Det eneste, du skal gøre, er bare at indtaste det nøgleord, du vil se navnet.

Klik på søgeknappen, så får du en liste med navnene i henhold til udvidelserne. Der er også mange anbefalinger til det ord, du har indtastet, og endda et valg af ord, der matcher eller rimer til dit nøgleord.

Her kan du også registrere det domænenavn, du har valgt gennem knappen Vis detaljer.

Testmetode: Til test af DomainWheel:

 • Brugere skal direkte henvende sig til det officielle DomainWheel-websted.

Domænehjul

 • Der vil de straks være vidne til søgemuligheden med en pladsholder, der foreslår et nyt nøgleord med et ekstra søgeord nedenunder.

domænehjul

 • Tilføj nogle passende blog-nøgleord alt efter dine behov, og klik på ‘Søg domæne’.

Domæne-Wheel

 • Siden viser straks nogle af de bedste domænenavne til din blog.

4. Domain.com:

Domæne

Denne generator vælger en af ​​de mest anvendte og velkendte for domænenavngeneratoren. Det hjælper dig med at finde dit bedst mulige domænenavn eller blognavn med henholdsvis registreringsomkostninger.

Når du har indtastet det nøgleord, du vil søge efter, finder det følgelig en .com-type domænenavn.

Hvis det ikke er i stand til at lede efter noget lignende, skifter det til et andet relatabelt navn for det samme. Når du har bestemt dig for din titel på bloggen, kan du fortsætte bare for at registrere den.

Testmetode: Til test af domænet:

 • Til dit blog-domænenavn skal du tilføje noget unikt navn til din blog, der ikke ligner nogen af ​​websiden.

Domain.com

 • Hvis du har brug for det samme websideside, kan du have flere domænenavne på øverste niveau at vælge, f.eks. .Net, .in, .org og meget mere.

Domain.com

 • Derefter er brugere nødt til at købe det samme topniveau-domæne i indstillingen ’tilføj til indkøbskurv’ og derefter gå videre til betalingsprocessen i overensstemmelse hermed.

5. Lean Domain Search:

Lean Domain Search

Denne blognavgenerator siges at være et ligetil og brugervenligt værktøj. Det overraskende faktum ved dette er, at det er blevet drevet af et firma kaldet Automatic, hvor “WordPress” er helten.

Du kan let søge i din type navn ved at indtaste de filtre, der enten starter eller slutter med det nøgleord, du har indtastet. Den indeholder også nogle sorteringsteknikker, der kan hjælpe med at vælge det rigtige navn til bloggen.

Testmetode: Til test af Lean Domain Search:

 • Brugere er nødt til at søge på Lean Domain Search i deres webbrowser.

Lean Domain Search

 • Når du er kommet til startsiden, skal du søge efter det blog-domænenavn, som du specifikt ønsker.

Lean Domain Search

 • Siden omdirigerer til en frisk side, hvor du finder awesome domænenavn til blogformålet.

Lean Domain Search

6. Panabee:

Panabee

Et attraktivt og interessant designet, dette værktøj giver fremragende hastighed og klarhed til navneforslag. Det siges at være et af de mest populære værktøjer til generering af domænenavne.

Det bruger konceptet om at flette to eller flere ord og derefter gå til den relaterede søgning som at vende tilbage til udtrykkene eller bytte dem.

Funktionen, der gør det så tilgængeligt på markedet, er at du kan tjekke for det navn, du vælger, hvis det er tilgængeligt på forskellige sociale medier.

Testmetode: Til test af Panabee:

 • Brugere skal åbne Panabee’s officielle websted. Der skal de blot indtaste to ord, som de vil have som domænenavn.

Panabee

 • Brugere vil blive omdirigeret til en ny side, hvor de får en indsigt i nogle af de tilgængelige navne med de to skrevne nøgleord.

Panabee

 • Der skal de vælge hjerteikonet for at kontrollere og se, om de er tilgængelige til blog-domænenavn.
 • Siden omdirigerer til GoDaddy-webstedet, hvis der er behov for domænet.

Kom så far

7. NameStation:

NameStation

En anden kendt bloggenerator er navnestationen. Det genererer også nogle sunde navneforslag til din blog, men har ganske mange tilgængeligheder, hvorfor det ikke anbefales at bruge.

Så snart du indtaster nøgleordet på generatoren, giver det dig nogle tilfældige ord. Den liste, der vises, indeholder hovedsageligt det nøgleord, du har indtastet, blandet med nogle andre ord, der sammen relaterer til det navn, du brugte.

Dette værktøj har kun én attraktiv funktion, og det er konkurrenceafsnittet. I dette afsnit har brugerne lov til at oprette en konkurrence om navnene på bloggene som et forslag til andre brugere.

Testmetode: Til test af NameStation:

 • Brugere skal indtaste det ønskede nøgleord til deres blog-domænenavn.

Navn Station

 • Derefter viser NameStation nogle af de bedste blog-domænenavne i henhold til dine søgeord.

Navn Station

Konklusion:

At tænke på et blognavn på egen hånd kan være grimt. Da det tager mange faktorer at regne med og en masse research for at vide, om det er unikt eller ej.

Således ordrer en blognavngenerator som en hjælpende hånd, der giver dig den bedst mulige liste over forslag, hvorfra du kan vælge dit ord uden at bekymre dig om, at det er upåvirket eller uegnet til dig.

Husk også at vælge et blognavn i henhold til hvad dine behov er. For eksempel, hvis du opretter en blog til at være SEO, skal du huske at bruge et navn, der let kan bruges til at søge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map