7 Bedste Cloud Gaming Services for 2020 (nr. 3 er min favorit)

Så du vil spille videospil.


Ikke et farverigt puslespil fra din smartphones app-butik.

Vi taler om højdrevne spil – spil, der er beregnet til at involvere dig alvorligt.

De har normalt smuk grafik, fordybende kampagne / historie tilstande og / eller veludviklet multiplayer.

Men desværre kan det at spille sådanne spil hurtigt tilføjes:

Der er prisen for at have en konsol eller spillecomputer, som i bedste fald kan sætte dig tilbage i hundredevis.

Så er der alle mulige andre ting: hovedtelefoner, en spilcontroller og selve spilene. Og mange mennesker kan lide at bruge, du ved, tv’er.

Men skyspil er en ny teknologi, der kan levere spiloplevelser af høj kvalitet uden omkostninger.

INDHOLDSFORTEGNELSE

Spring til at læse specifikke sektioner ved at klikke på følgende links

 1. Hvad er sky-spil?
 2. Hvordan fungerer sky-spil?
 3. Syv bedste cloud-gamingtjenester
 4. Er der en gratis sky-gamingtjeneste?
 5. Vores dom

Lad os se:

Hvad er sky-spil?

Cloudspil er også kendt som streaming af spil, fordi det er, hvad det er. Det skal fungere som Netflix og Hulu, men for spillebranchen.

Grundlæggende bruger det kraften i cloud computing – hvilket betyder outsourcing af computerkraft til netværk af servere i stedet for en enkelt lokal computer – til at levere spil.

Nu er skyspil ikke det samme som at downloade et spil til din enhed i stedet for at bruge en DVD. Ja, der er ligheder.

Men hvad vi virkelig taler om, er gameplayet SELV, der streames til din enhed.

Her er mere om, hvordan det rent faktisk fungerer:

Hvordan fungerer sky-spil?

Tjenesten, du bruger, har højdrevne servere, der er dedikeret til computing.

Så de vil køre det spil, du spiller på disse servere, i stedet for at du kører det på din server (i stedet for at du f.eks. Bruger din spillekonsol eller pc).

I stedet vil de streame spilfeeden til din internetforbundne skærm, så hvad der er mere vigtigt er at have et grundlæggende niveau af internethastighed.

På denne måde kan du spille spillet, men uanset hvilken enhed du bruger kan fokuseres på kontrollerne / input fra dig og feedet fra den originale server INSTEAD for også at skulle køre hele spillet.

Lad os nu se på de syv bedste cloud-gamingtjenester!

Starter os:

7. plads: Google Stadia

Google Stadia er naturligvis Googles forsøg på at bryde ind i sky-spil.

Jeg blev revet her: på den ene side ser Google Stadia godt ud, lover så mange funktioner og er overkommelig.

På den anden side: det er kun på en begrænset udgivelse lige nu. Kun et lille antal mennesker har været i stand til at teste det, og deres anmeldelser er blandede.

HVIS det klarer sig som lovet i fremtiden, kan det let være den bedste game streaming platform omkring, periode.

Men jeg skal være retfærdig, og da den ikke er blevet frigivet fuldt ud, lægger jeg den sidst.

…For nu.

Fordele

 • Ville være den mest tilgængelige sky-gaming platform, når den er ude.
 • Crowd Play-funktionen giver folk, der ser din live stream, mulighed for at deltage direkte i spil. Men vi har endnu ikke fundet ud af, hvor godt dette fungerer ægte.
 • Det er billigt. “Stadia Base” er gratis og har kernefunktionerne. Stadia Pro er kun $ 9,99 om måneden, tillader højere opløsning (op til 4K), vil have ekstra gratis spil, der regelmæssigt frigives, og rabatter på visse spil.
 • Du kan opskalere din oplevelse ved at investere mere i Googles økosystem, hvis du vil. Du kan bare bruge din egen telefon og computer, eller du kan få et Google TV.
 • Du kan købe en spilcontroller, men det behøver du ikke (medmindre du spiller på dit tv). Og det ser fedt ud:

bedste sky gaming stadia
Ulemper

 • Aktuelle anmeldelser fra pressen, der har fået lov til at teste det, har blandede meninger om ydeevne, specifikt lag og 4K kvalitet.
 • I øjeblikket mangler en masse funktionalitet og appfunktioner, men dette kan ændre sig, efterhånden som det rulles ud mere.
 • Har populære spil, men i øjeblikket er udvalget stadig temmelig begrænset. Google vil også have indhold af førstepartier, men juryen er stadig ude om, hvorvidt det vil være godt eller ej.
 • Google Stadia er ikke orienteret mod spilejerskab. Dette er ikke overraskende, da det er en Google-tjeneste, men andre platforme lader dig spille spil, du ejer eller købe spil, som du derefter kan spille senere på andre enheder / platforme (f.eks. På Steam).

6. plads: Playkey.net

Playkey.net er en af ​​de mere unikke sky-gaming-tjenester.

Et unikt punkt er prisfastsættelsen: I stedet for at betale et bestemt beløb pr. Måned betaler du for en “tidspakke.”

Du vælger det tidsrum, du vil spille, og betaler prisen – når tiden udløber, kan du købe en anden tidspakke.

Dette giver dig mulighed for at kontrollere, hvor meget du betaler meget lettere end en mere typisk abonnementsmodel – din pris er direkte proportional med din brug. Fantastisk for nogle, dårligt for andre.

Fordele

 • Har populære titler og integreres med populære spilbibliotekstjenester.
 • Den generelle fordel for at kunne kontrollere dit forbrug lettere er godt for folk, der ønsker at spille en begrænset tid: en time er kun $ 2, og hvis du kun vil spille et par timer, betaler du kun en nogle få bukke.

bedste sky-spil-play3

 • Nem installation, der prøver at skræddersy tjenesten til dig. Her er et eksempel:

bedste sky-spil-play3
Ulemper

 • Datacentre er alle i Europa.
 • Prisfastsættelsen er ikke god for folk, der vil spille meget. Teknisk bliver prisen bedre, når du bestiller flere timer: For eksempel er en times timepakke $ 2. Men pakkerne 30, 50 og 100 timer er $ 30, $ 50 og $ 100. Proportionalt halveres prisen. Men hvis du spiller på den skala, kan det være bedre at bare bruge en anden platform.
 • Kræver mere af din internethastighed end andre platforme, der har værktøjer, der er optimeret til langsomme forbindelser.
 • Ydeevnen er ikke så god som de højeste indstillinger på denne liste.

5. plads: Parsec

Jeg kan ikke undgå at elske Parsec: det har en masse personlighed.

Grundlæggende byggede Parsec sin egen protokol til højtydende sky-spil.

bedste cloud gaming-parsec

Det er meget mere åbent teknisk om, hvordan det fungerer, men almindelige mennesker kan stadig bruge softwaren.

Parsec er generelt godt … det er bare lidt kompliceret. Så det er ikke på 5. plads, fordi det er dårligt – det er her, fordi de andre er så gode.

Så det er stadig en mulighed værd at tjekke ud!

Bemærk: Parsec er berømt for at have muligheden for at leje en server / skycomputer til en bestemt pris pr. Time. Fra september 2019 er dette ikke længere i kraft, så hvis du hører om denne funktion andetsteds, skal du advares!

Fordele

 • God præstation.
 • Fantastisk, hvis du vil lege med dine venner. Fordi Parsec har peer-to-peer-netværk indbygget, kan du oprette forbindelse til en ven, selvom et spil ikke har online multiplayer.
 • Kernesoftwaren er gratis. Du kan få nogle ekstra ting ved at købe en “Warp” -pakke, men det er ikke nødvendigt at bruge tjenesten.
 • Fungerer ikke kun Windows og Android, men Raspberry Pi og nogle Linux-distributioner. Det er også godt på Chrome.

Ulemper

 • Ikke overvældende svært, men mere kompliceret end tjenesterne øverst på denne liste, og vanskeligere for begyndere. Meget en gør-det-selv-service.
 • Mindre orienteret mod mainstream-spil, skønt der stadig er nogle.

4. plads: PlayStation Now

Uden tvivl er en af ​​de største styrker ved PlayStation Now spiludvalget.

Det er ikke kun, at du får adgang til nogle kvalitetskonsolspil, du ikke ville have på pc, men mængden af ​​spil, du kan vælge imellem, er enorm i forhold til de fleste af de andre navne her.

På grund af dets pris og spilvalg kunne jeg ikke sige det så lavt – men det har visse adgangsbarrierer, som de fleste af de andre titler her simpelthen ikke har, og det er hvad der holder det tilbage her.

Men hvis du kan lide PlayStation, er dette bestemt en af ​​de bedste ruter for dig.

Fordele

 • Temmelig god præstation.
 • Som jeg sagde, enormt udvalg af spil, mange af dem af høj kvalitet og mainstream-spil. Valget inkluderer også spil til tidligere versioner af konsollen, så du kan få adgang til gamle favoritter fra PS2 og PS3. I alt: over 800 titler.
 • Plus, adgang til PS4-eksklusiver, der ofte er meget anerkendte, som God of War eller Uncharted.
 • Hvis du bruger en PS4, kan du også downloade spilene og spille dem lokalt. Der er ingen grænse for, hvor meget du kan downloade, så du behøver kun at bekymre dig om din PS4’s lager.
 • Priser er relativt overkommelige – du kan vælge forholdsmæssigt mere for en måneds service, men endda er det kun $ 9,99 om måneden. Sammenlignet med andre her er det ikke så slemt. Hvis du forpligter dig til et år, er det endnu bedre.

bedste cloud-spilstation nu
Ulemper

 • Du har brug for en PS4 eller pc for at streame spilene til, så du kan ikke få adgang til dette på din telefon eller Mac.
 • Du har også brug for en PS4-controller, uanset om du bruger en pc eller PS4. Så de reelle omkostninger er mere end bare abonnement og spil.
 • Selvom de fleste populære spil også findes til PlayStation, hvis du kun vil spille et niche-indie-spil på pc … er du ude af held.
 • De fleste mennesker kan opfylde pc-kravene, men det er mere anstrengende end nogle af de andre tjenester på denne liste. Du kan tjekke detaljerne her.

3. plads: Vortex

Vortex er en fantastisk mulighed for sky-spil, men med nogle kompromiser.

For at opsummere det, er Vortex virkelig tilgængelig, men også lidt begrænset.

Vortex er en god mulighed for alle mulige mennesker interesseret i sky-spil. Men det er en særlig god mulighed for dem af jer, der bare sætter jeres fødder i vandet med disse ting.

Hvis du er mere seriøs med sky-spil? Vortex kan være okay, men de andre muligheder her er sandsynligvis bedre for dig.

Fordele

 • Let at komme i gang med og super let at bruge. De to øverste indstillinger er også lette, men Vortex er det endnu mere (hvis det er muligt).
 • Relativt overkommelig: på dette tidspunkt er det $ 9,99 om måneden og kan betales på en masse måder.
 • Selvom spiludvalget ikke er stort, har det stadig de fleste af de spil, du er interesseret i, og de tilføjer nye hele tiden. Du kan se, hvad de har fået her.
 • Fås til de fleste enheder: ikke kun Android-telefoner og Windows-computere, men MacOS. Xbox og enhver enhed, der kan understøtte Chrome (browseren).

bedste cloud gaming vortex1
Ulemper

 • Ydeevne er ikke den bedste, selvom den ikke er dårlig.
 • Adgang til en masse titler, men ikke på skalaen fra PlayStation eller vores to top kandidater (nærmere 100 end 400+ spil).
 • Du kan ikke tilføje dine egne spil – du kan kun vælge fra deres bibliotek.

2. plads: Shadow

Skygge er delvis cool på grund af dens navn: det er en henvisning til den “skyggecomputer”, du får, når du tilmelder dig.

Når du betaler for et abonnement, betaler du dybest set for at få en avanceret Windows 10-pc, som du derefter kan løbe tør for dine almindelige enheder.

Og det betyder selvfølgelig, at spil er en stor brug af Shadow, og det er en vigtig driver af Shadows popularitet.

Fordele

 • Fremragende ydelse og giver grundlæggende brugere på almindelige enheder mulighed for at opleve kraften i en avanceret computer.
 • Hvis du gerne vil opleve mere end bare skyspil, er Shadow en fantastisk gateway til blot at opleve en sky / fjerncomputer generelt. Så du kan også streame dine foretrukne shows eller bruge kraftig software, som du ellers ikke kunne.
 • Har en “lavforbindelsestilstand”, som optimerer billedkvaliteten på langsomme forbindelser.
 • Dedikeret apps / software til de enheder, du vil bruge Shadow på, hvilket gør det super let at bruge.
 • Fantastisk til folk, der vil spille på deres telefoner eller tablets.

Ulemper

 • Selvom spil er en populær brug af Shadow og fungerer godt på det, er Shadows kernetjeneste mere end bare spil. Selvom det er en fordel for nogle, kan det være en ekstra vægt for folk, der ønsker at holde tingene enkle.
 • Dyrt, og der er ingen gratis prøveperiode. Der er nogle rabatter fra tid til anden, der gør det mere overkommeligt.
 • Kun nogle dele af USA får det (givet, det er stadig det meste af U.S.A.).

bedste skydespilskygge

1. plads: GeForce NU

GeForce NU betragtes generelt som en førende inden for spilstreaming lige nu.

De fleste betragter det som den bedste cloud-gamingtjeneste, og endda dem, der ikke sætter den i top 3.

En del af det skyldes, at GeForce NOW er et projekt fra Nvidia, som er en stor producent af grafiske kort (GPU’er) og dermed en vigtig styrke inden for spil.

Så det er ikke så overraskende Nvidia har været i stand til at forgrene sig til sky-spil på grund af sit kernefokus.

Det har fået dette øverste sted ikke kun fordi alle kan lide det, men fordi det har en masse gode ting, der går til det. Dermed er det sat standarden.

Fordele

 • Generelt god ydelse og grafik.
 • Det er også en af ​​de bedste platforme for dem med lavere computere.

bedste sky gaming geforce1

 • Bredt udvalg af tilgængelige spil. Ikke så mange som PlayStation, men det er godt i hundrederne – du kan tjekke dem her.
 • Du har kun brug for en konto for at spille på flere enheder.
 • Opdaterer automatisk.
 • I øjeblikket gratis, som det er i betatilstand!

bedste sky gaming geforce2
Ulemper

 • Brugere er i øjeblikket begrænset i den mængde tid, de kan spille, for at sikre fair adgang i den igangværende gratis betafase. Men det er ikke dårligt: ​​en session er op til 4 kontinuerlige timer. Derefter skal du gemme dine fremskridt, og du kan starte en ny session senere.
 • Kun tilgængelig i Nordamerika og Europa (for nu).
 • Selvom det er gratis på nuværende tidspunkt på grund af betaen, ved vi ikke, hvad prissætningen vil være, når den officielt rulles ud.
 • Understøtter ikke Chrome endnu.

Er der en gratis sky-gamingtjeneste?

Cloudspil skal formindske spilomkostninger. Så du kan naturligvis undre dig over, om det er muligt at komme til NO omkostninger.

Svaret er “slags.”

GeForce NU er gratis, men kun fordi den er i betatilstand. Hvem ved det, når det slutter på beta, der kan være en begrænset gratis model ud over betalte planer eller kun betalte planer.

Google Stadia har en gratis plan, men den er ikke rullet ud endnu.

Og Google dræber ofte sine nye ventures. Selvom det ikke gør det, er projektet så ung, at prisfastsættelsen let kan ændres.

Parsec er gratis, men det er vanskeligere at installere og administrere og har muligvis ikke de spil, du vil alligevel.

Hvis du graver dig rundt, finder du sandsynligvis flere muligheder – men mange af dem vil være maleriske.

Hvad angår velrenommerede muligheder, er dem, jeg har listet, bedst.

Konklusion

Så der har du det – de syv bedste sky-gaming-tjenester der findes lige nu!

Husk: selvom jeg rangerede disse, er livet aldrig så enkelt.

Nogle tjenester er bedre for visse mennesker. For eksempel:

Personligt er PlayStation Now meget mere min ting end Shadow eller GeForce NU, fordi jeg har været på PlayStation siden jeg var barn.

Så hold øje med, hvilke punkter der er vigtige for dig!

Er du uenig i nogle dele af min liste? Måske følte du Microsofts xCloud eller Paperspace skulle have fået pletter?

Eller at GeForce NU ikke engang er tæt på Shadow eller PlayStation Now?

Uanset hvad dine tanker er, vil jeg høre dem! Det er en spændende fremtid, og det bliver endnu sjovere, hvis vi alle snakker om det sammen.

Du kan svare nedenfor:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map