7 bedste Shopify-temaer fra 2020 (håndplukket samling)

At begynde at tage over for en online forretning er altid med en masse kaos. Og hvis det er et e-handelswebsted, spiller designet af det en vigtig rolle i enten salg, der stiger til bjergtoppen eller falder som et spring til jorden.


Da du lige er kommet med en ny idé og alle er glade for at gå med strømmen og få den op, er det først nødvendigt at være præcis nok i at vælge din e-handelsplatform og det rigtige tema for at arbejde med det.

Ideen om, hvad du beslutter, er, hvad du skal fremstille for verden, og med dette bliver det vigtigt at vælge det rigtige tema i den rigtige retning af, hvad dit websted handler om.

Når du er en friskere, er du nødt til at styre din butik, vedligeholde den og sørge for at have en funktionel status. Alt dette bliver grusomt, hvis du arbejder som individ.

Shopify bliver således en platform, der giver dig en lang række forskellige temaer, der også indeholder specifikke.

Selvom Shopify ikke leveres med bestemte ting, som du skal gøre på egen hånd, som at oprette dine beskrivelser for produkterne, eller styre og arbejde med udseendet på siderne osv.; det er stadig en god platform at arbejde med.

Selvom der er meget minimale temaer, der er gratis tilgængelige hos Shopify sammenlignet med WordPress eller spøgelse, er her nogle af sådanne nedtællinger til gratis online temaer hos Shopify.

1. Gecko

gekko

Dette er et prominent Shopify-tema, som er fantastisk til at sende alle dine produkter online. Hvis du er ivrig efter at komme i gang med det samme, er det det bedste værktøj, du skal vælge. I dette vil du finde en masse forskellige muligheder, der næsten dækker alle typer industrier.

Selvom der allerede er omkring tyve temaer tilgængelige, kan du også vente på meget mere fra gekkoet. Det giver dig en masse funktioner som træk og slip-funktionen, mega-menuen, søgninger i høj kvalitet på produkter, der er meget hurtige og indlæser.

Se demonstration

2. Wokiee

Wokiee

Hvis du leder efter et allround-tema, skal du gå efter dette. Det består af 16 hud og er et nyt opdateret tema.

Det bedste ved dette tema er den forskellige slags overflader, der passer til forskellige emner til nogens websted. Du kan gå efter denne, hvis du vil have et alsidigt og et tema at lege med.

Se demonstration

3. Lezada

Lezada

Lezada er et multifunktionelt tema, der er meget brugervenligt og let at bruge. Dette tema kommer med en massiv mulighed for 210+ demoer til din startside, hvilket er meget at arbejde med.

Uanset om du leder efter alternativer som mode, kaffe, ure, tøj, børn, planter osv. Lezada har alt det rette for dig. Du skal være selektiv nok til dit produkts startside.

Der er mange funktioner som skyderen, meddelelseslinjen, Instagram-indstillingen eller en hurtig visning. Uanset hvad du leder efter, gør Lezada det tilgængeligt for din fod på kort tid og følger enhver mulig måde at få dit produkt til at skinne.

Se demonstration

4. Grænseløs

Hold markøren for at få vist eksempel

Grænseløs

Hvis du er målrettet mod et modeprodukt, er det dette, du skal gå efter. Boundless fokuserer på genstande relateret til mode, hvor der lægges vægt på enhver detalje i produktet.

Selvom funktionerne er minimale, giver dette tema en afbalanceret visning af mobiltelefonen og skrivebordet. Den smukkeste ting ved dette websted er slideshowet på g = hjemmesiden, der hjælper brugerne med at blive tiltrukket af at se efter produktet mere.

Samlingen til fotos er også noget at kigge efter. For at få det samme udseende som demoen kræves det, at du har et engangsbeløb på indholdet, eller dine produkter skal være i en stor mængde.

Se demonstration

5. Stjerner

Hold markøren for at få vist eksempel

Stjernetema

Hvis du leder efter et tema, der er gratis og tilgængeligt på Shopify, er det dette, du har. Selvom det er muligt gratis, har det stadig nogle gode funktioner som for nogle premium-temaer.

Hvis du elsker at have et smukt og unikt look og ud af boksen, giver dette tema dig det nøjagtige look. Funktionerne i dette tema inkluderer google maps, mobilvisning, farveprøver, produktanmeldelser osv.

Star kommer også med at levere alle de sociale medier-links og høje søgninger, hvis du vil have et alsidigt tema, der er gratis, dette er det bedste at gå til.

6. Skønhed

Hold markøren for at få vist eksempel

simpletheme

Et andet gratis tema tilgængeligt i rækken er skønhed. Et meget simpelt men effektivt tema, skønhed kommer med et tema til at sælge produkter, der er relateret til skønhed. Så hvis du er interesseret i noget makeup- eller skønhedsrelateret produkt, har dette tema det hele at erobre.

Et mobilvenligt look giver den rigtige måde at markedsføre dit produkt på. Da dette er et attraktivt træk ved temaet, da det giver dig en enorm mængde detaljeret udsigt.

Der er mange widgets som den fancy boks, der kan bruges, hvis du er villig til at have flere smarte ting. Downloadmuligheden til sociale medier er en klar funktion til temaet.

7. Shella

Hold markøren for at få vist eksempel

Shella-demo

Hvis du planlægger at arbejde med et performancebaseret tema, er Shella lige skabt til dig. Det tæller sit navn til at være et af de bedste Shopify-temaer, der indeholder flere bemærkelsesværdige funktioner, såsom en bannerbygger, avancerede filtre og en MegaMenu-builder.

Shella er et tema, hvor brugere kan ændre onlinebutikken i henhold til deres behov og uden tvivl et fremragende tema til kickstart af online e-handelsplatform.

Se demonstration

Konklusion

Da det allerede er indlysende, at disse fantastiske temaer vil omfavne din butik og vil hjælpe dig med at få din produktkvalitet ud gennem dit websted.

Der er mange sådanne temaer, som du kan se fra Shopify og kan få et bundt indstillinger, der kan berige dit produkts syn.

Ser også frem til nogle flere nye temaer, som Shopify ville komme med på kort tid, er dette utvivlsomt en fantastisk e-handelsplatform og en foreslået at vælge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map