7 beste Shopify-temaer fra 2020 (håndplukket samling)

Å begynne å ta over for en online virksomhet er alltid med mye kaos. Og hvis det er en e-handelsnettsted, spiller utformingen av den en viktig rolle i enten salg som stiger til toppen av fjellet eller faller som et hopp til bakken.


Siden du nettopp har kommet med en ny idé og alle er glade for å gå med strømmen og få den opp, er det først nødvendig å være presis nok når du velger din e-handelsplattform og det rette temaet for å jobbe med den.

Ideen om hva du bestemmer deg for er hva du må skildre for verden, og med dette blir det viktig å velge riktig tema i riktig retning for det nettstedet ditt handler om.

Når du er friskere, må du også administrere butikken din, vedlikeholde den og sørge for å ha en funksjonell status. Alt dette blir heslig hvis du jobber som individ.

Dermed blir Shopify en plattform som gir deg et stort utvalg av temaer som også har spesifikke.

Selv om Shopify ikke kommer med visse ting du må gjøre på egen hånd, for eksempel å lage beskrivelser for produktene, eller administrere og jobbe med utseendet på sidene osv.; det er fremdeles en flott plattform å jobbe med.

Selv om det er veldig minimale temaer gratis tilgjengelig hos Shopify i forhold til WordPress eller ghost, er her noen av slike nedtelling for gratis online temaer hos Shopify.

1. Gecko

gekko

Dette er et fremtredende Shopify-tema som er flott for å sende alle produktene dine på nettet. Hvis du er ivrig etter å komme i gang med en gang, er det det beste verktøyet du bør velge. I dette vil du finne en haug med forskjellige alternativer som nesten dekker alle typer bransjer.

Selv om det allerede er rundt tjue temaer tilgjengelig, kan du også vente på mye mer fra gekkoen. Det gir deg mange funksjoner som dra og slipp-alternativet, mega-menyen, høykvalitetssøk etter produkter som er veldig raske og lastende.

Vis demonstrasjon

2. Wokiee

Wokiee

Hvis du er ute etter et allsidig tema, bør du gå etter dette. Den består av 16 hud og er et nytt oppdatert tema.

Det beste med dette temaet er den forskjellige typen overflater som passer for en rekke temaer for noens nettsted. Du kan gå for denne hvis du vil ha et allsidig og et tema å leke med.

Vis demonstrasjon

3. Lezada

Lezada

Lezada er et flerbruks-tema som er veldig brukervennlig og er enkelt å bruke. Dette temaet kommer med et massivt alternativ for 210+ demoer for hjemmesiden din, noe som er mye å jobbe med.

Enten du leter etter alternativer som mote, kaffe, klokker, klær, barn, planter, etc. Lezada har alt for deg. Du må være selektiv nok til hjemmesiden til produktet ditt.

Det er mange funksjoner som glidebryteren, varslingslinjen, Instagram-alternativet eller en rask visning. Uansett hva du leter etter, gjør Lezada den tilgjengelig for foten din på kort tid og følger alle mulige måter å få produktet til å skinne.

Vis demonstrasjon

4. Grenseløs

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Grenseløs

Hvis du er målrettet mot et moteprodukt, er det dette du bør gå for. Boundless fokuserer på gjenstander relatert til mote der det legges vekt på hver eneste detalj i produktet.

Funksjonene er minimale, men gir et balansert syn på mobiltelefonen og skrivebordet. Det vakreste med dette nettstedet er lysbildefremvisningen på g = hjemmesiden som hjelper brukerne å bli tiltrukket av å se etter produktet mer.

Dessuten er samling for bilder også noe å se etter. For å se på samme måte som demoen, kreves det at du har et engangsbeløp innhold, eller produktene dine må være i en stor mengde.

Vis demonstrasjon

5. Stjerner

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Stjernetema

Hvis du er ute etter et tema som er gratis og tilgjengelig på Shopify, er det dette du har. Selv om det er gratis, har det fortsatt noen gode funksjoner som for noen premium-temaer.

Hvis du elsker å ha et fancy og unikt utseende og ut av boksen, gir dette temaet deg det nøyaktige utseendet. Funksjonene i dette temaet inkluderer google maps, mobilvisning, fargeprøver, produktanmeldelser, osv.

Star kommer også opp med å tilby alle sosiale mediekoblinger og høye søk hvis du vil ha et allsidig tema som er gratis, dette er det beste å gå for.

6. Skjønnhet

Hold musepekeren for å forhåndsvise

simpletheme

Et annet gratis tema tilgjengelig i rekken er skjønnhet. Et veldig enkelt, men effektivt tema, skjønnhet har et tema for å selge produkter som er relatert til skjønnhet. Så hvis du er opptatt av noe sminke- eller skjønnhetsrelatert produkt, har dette temaet alt å erobre.

Et mobilvennlig utseende gir den rette måten å markedsføre produktet ditt. Siden dette er et attraktivt trekk ved temaet, siden det gir deg en enorm mengde detaljert utsikt.

Det er mange widgets som fancy boksen som kan brukes hvis du er villig til å ha mer fancy ting. Nedlastingsalternativet for sosiale medier er en klar funksjon for temaet.

7. Shella

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Shella-demo

Hvis du planlegger å jobbe med et resultatbasert tema, er Shella nettopp laget for deg. Den teller navnet sitt til å være et av de beste Shopify-temaene som inneholder flere bemerkelsesverdige funksjoner, for eksempel en bannerbygger, avanserte filtre og en MegaMenu-byggherre.

Shella er et tema der brukere kan endre nettbutikken etter behov og utvilsomt et utmerket tema for kickstarting av den elektroniske e-handelsplattformen.

Vis demonstrasjon

Konklusjon

Ettersom det allerede er åpenbart at disse fantastiske temaene vil omfavne butikken din og vil hjelpe deg med å få produktkvaliteten din ut via nettstedet ditt.

Det er mange slike temaer som du kan se fra Shopify og kan få et knippe alternativer som kan berike produktets syn.

I tillegg til å se frem til noen flere nye temaer som Shopify ville komme opp med i løpet av kort tid, er dette utvilsomt en flott e-handelsplattform og en foreslått å velge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map