7 domænenavnetips til dit websted

Her er mine 7 domænenavnetips, når du sidder fast i at beslutte domænenavnet til dit websted.


At vælge et domænenavn er ikke mindre kompliceret end at vælge et navn til din virksomhed eller barn; du skal være relevant, betænksom og hensynsfull.

Dit domænenavn er din identitet på Internettet, som er enorm og uendelig som det ydre rum. Det er dine domænenavne, der hjælper folk med at identificere dig og din virksomhed. Intet er vigtigere end et domænenavn, når du starter en online-forretning.

Du er nødt til at få det rigtigt, ellers vil det gøre meget skade.

Jeg hjælper dig med at finde det perfekte domænenavn til din virksomhed.

Disse 7 domænenavnetips hjælper dig med at forstå det paradigme, der følges af mennesker; kig efter, og start derefter med søgningen efter det perfekte domæne:

Tips om domænenavn

Tip 1. Et unikt og let at indtaste domænenavn:
Du bliver nødt til at holde domænenavnet så unikt som din organisation, ellers mister det sin troværdighed. Mens du leder efter et unikt domænenavn, er det ekstremt vigtigt, at du holder det enkelt.

For eksempel er www.example.com et interessant domænenavn, men www.xample.com er unikt. Dette er dilemmaet, du bliver nødt til at bruge lidt innovation her og gøre det til www.examplestore.com, fordi folk generelt stave eksempel som ‘eksempel’ og ikke som ‘xample’.

Ved at tilføje et andet ord til dit domæne kan du gøre det mere relevant og unikt.

Tip 2. Brug et domæneværktøj:
Oplever du en forfatterblok? Ingen bekymringer, der er værktøjer på Internettet, der giver dig de bedste forslag. Du kan indtaste relevante forslag og fjerne et udsøgt domænenavn. De fleste af disse domæneværktøjer er gratis tilgængelige.

Jeg gennemgik forskellige værktøjer til at generere idéer til domænenavne, som kan hjælpe dig med at vælge det rigtige.

domainpill
Tip 3. Nævn nøgleordet i dit domæne:
shop domæne

Bygger du en nichebutik? Det vil være en god ide at tilføje et nøgleord til domænenavnet. Et nøgleord i domænet bærer mere troværdighed i søgemaskinernes øjne, og det er lettere at markedsføre dem. Folk kan huske disse navne med stor lethed.

For eksempel hostingsecrets.com, dette domænenavn fortæller besøgende meget om webstedet. Inkludering af nøgleord i domænenavn vil altid være en af ​​de bedste SEO-fremgangsmåder og vil hjælpe dig meget med at få rangeret på alle søgemaskiner..

Tip 4. Undgå krænkelse af ophavsret og brug af nummer eller bindestreger
Gå ikke ind i copyright-problemer ved at bruge brand eller andre firmanavne i dit domæne, fordi det vil skade din virksomhed enormt. Brug aldrig ophavsretligt beskyttede domæner, skal du bare ikke gøre det. Du kan køre en check, inden du vælger det ønskede domænenavn. Kontroller her http://www.copyright.gov/records/, og vær på den sikre side.

Brug af numre og bindestreger i domænenavnet er endnu en anden sortlistet metode. Når du bruger numre og bindestreger i domænenavnet, komplicerer du det for de besøgende. Der er en stor sandsynlighed for, at de forveksler ‘6’ med ‘seks’, og du vil ende med at miste al din trafik.

Brug af bindestreger i domænenavn er en af ​​de værste ting, du kan gøre med din virksomhed. Mange mennesker forveksler bindestreger (-) med Underscore (_). Dette skal undgås med alle midler.

Tip 5. Forstå vigtigheden af ​​domæneudvidelse
vigtigheden af ​​domæneudvidelse

Nogle af de mest populære domæneudvidelser er .com, .org, .net og .biz; mens du køber en .net-udvidelse vil hjælpe dig med at spare penge, men at besparelse vil ikke være til nogen nytte i det lange løb. At købe en .biz vil give en masse fordele og fordele for din virksomhed.

Hver domæneudvidelse har sin særlige værdi og fordele. Udvikle en forståelse af det samme, og vælg en der passer bedst til dig og din virksomhed.

Yderligere tip: Når du bruger www.xyz.net som standard URL til dit websted, vil det være fordelagtigt, hvis du køber lignende domæner som www.xyz.com og www.xyz.biz og omdirigerer dem til www.xyz. netto, på denne måde vil du kunne bevare den forkerte eller forvirrede trafik.

Betydning af forskellige domæneudvidelser:

.co: Står for virksomhed, samfund, handel

.info: informativt sted

.net: tekniske sider

.org: nonprofitorganisationer

.biz: forretningswebsteder hovedsageligt e-handelswebsteder

.mig: personlige websteder

Tip 6. At være direkte:
Et vildledende domænenavn vil give dig en masse trafik med jævne mellemrum, men derefter vil hoppefrekvensen for dit websted stige, hvilket ikke vil hjælpe i det lange løb. Bortset fra den høje afvisningsprocent er ikke god for SEO på dit websted.

Vælg et domænenavn, der er direkte, beder den besøgende om din virksomhed og er relevant for din virksomhed.

Tip 7. Målret dit område:
målrette mod dine kunder

Opbygning af en nichebutik eller en områdespecifik butik kræver en anden tilgang til valg af domænenavn. Du skal huske de målrettede områder, mens du vælger et domænenavn. Prøv at medtage byen eller bynavnet, hvis din virksomhed vil betjene lokale kunder.

Nu hvor du ved, hvad alle faktorer du skal overveje, når du vælger et domænenavn til din virksomhed, er det vigtigt for dig at handle FAST. Det er vigtigt at handle hurtigt, fordi domænenavne er billige og de sælger hurtigt.

Hvis du stadig har problemer med at vælge et domænenavn, skal du besøge HostGator eller BlueHost, udfyld det relevante søgeord, og du vil have masser af forslag at vælge imellem.

Jeg håber, at du har fundet disse domænenavnetips nyttige i din søgen efter det perfekte domænenavn.

Hvis du har forslag eller bedre tip, skal du dele det ved at kommentere nedenfor.

Held og lykke med din online satsning!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map