7 tips om domenenavn for nettstedet ditt

Her er mine 7 domenenavn-tips når du sitter fast i å bestemme domenenavnet til nettstedet ditt.


Å velge et domenenavn er ikke mindre komplisert enn å velge et navn for din bedrift eller barn; du må være relevant, gjennomtenkt og hensynsfull.

Ditt navn er identiteten din på Internett, som er enorm og uendelig som det ytre rom. Det er domenenavnene dine som vil hjelpe folk med å identifisere deg og din virksomhet. Ingenting er viktigere enn et domenenavn når du starter en online virksomhet.

Du må få det riktig ellers kommer det til å gjøre mye skade.

Jeg skal hjelpe deg med å finne det perfekte domenenavnet for bedriften din.

Disse 7 domenenavnetipsene hjelper deg å forstå paradigmet som følges av mennesker; ta en titt og begynn deretter med søket etter det perfekte domenet:

Tips om domenenavn

Tips 1. Et unikt og enkelt å skrive inn domenenavn:
Du må holde domenenavnet så unikt som organisasjonen din, ellers vil den miste sin troverdighet. Mens du leter etter et unikt domenenavn, er det ekstremt viktig at du holder det enkelt.

For eksempel er www.example.com et interessant domenenavn, men www.xample.com er unikt. Dette er dilemmaet, du må bruke lite innovasjon her og gjøre det til www.examplestore.com fordi folk generelt stave eksempel som ‘eksempel’ og ikke som ‘xample’..

Ved å legge til et annet ord til domenet ditt, kan du gjøre det mer relevant og unikt.

Tips 2. Bruk et domeneverktøy:
Opplever du en forfatterblokk? Ingen bekymringer, det er verktøy på Internett som kommer til å gi deg de beste forslagene. Du kan mate inn relevante forslag og ta bort et utsøkt domenenavn. De fleste av disse domeneverktøyene er gratis tilgjengelig.

Jeg har gjennomgått forskjellige verktøy for å generere ideer om domenenavn som hjelper deg å velge det riktige.

domainpill
Tips 3. Nevn nøkkelordet i domenet ditt:
butikkdomenet

Bygger du en nisjebutikk? Det vil være en god ide å legge til et nøkkelord til domenenavnet. Et nøkkelord i domenet gir mer troverdighet i søkemotorenes øyne, og det er enklere å markedsføre dem. Folk kan huske disse navnene med stor letthet.

For eksempel hostingsecrets.com, dette domenenavnet forteller besøkende mye om nettstedet. Å inkludere nøkkelord i domenenavn vil alltid være en av de beste SEO-praksisene og vil hjelpe deg mye med å bli rangert på alle søkemotorene..

Tips 4. Unngå brudd på opphavsretten og bruk av antall eller bindestrek
Ikke kom inn på copyright-problemer ved å bruke merkenavn eller andre firmanavn i domenet ditt fordi det vil skade bedriften din enormt. Bruk aldri opphavsrettsbeskyttede domener, bare ikke gjør det. Du kan kjøre en sjekk før du avgjør med ønsket domenenavn. Gjør en sjekk her http://www.copyright.gov/records/ og vær på den sikre siden.

Å bruke tall og bindestrek i domenenavnet er enda en svart listet metode. Når du bruker tall og bindestrek i domenenavnet, kompliserer du det for besøkende. Det er stor sannsynlighet for at de forveksler ‘6’ med ‘seks’, og du vil ende opp med å miste all trafikken.

Å bruke bindestreker i domenenavn er noe av det verste du kan gjøre med bedriften din. Mange mennesker forveksler bindestrek (-) med Underscore (_). Dette må unngås på alle måter.

Tips 5. Forstå viktigheten av domeneforlengelse
viktigheten av domeneforlengelse

Noen av de mest populære domeneutvidelsene er .com, .org, .net og .biz; mens du kjøper en .net-utvidelse vil hjelpe deg å spare penger, men at sparing ikke vil være til nytte i det lange løp. Å kjøpe en .biz kommer til å gi mye fordel og meritter for bedriften.

Hver domeneutvidelse har sin spesielle verdi og fordeler. Utvikle en forståelse av det samme og velg en som passer deg og din bedrift mest.

Ytterligere tips: Når du bruker www.xyz.net som standard URL for nettstedet ditt, vil det være en fordel hvis du kjøper lignende domener som www.xyz.com og www.xyz.biz og omdirigerer dem til www.xyz. netto, på denne måten vil du kunne beholde den feildirigerte eller den forvirrede trafikken.

Betydningen av varierte domenetillegg:

.co: Står for selskap, samfunn, handel

.info: informasjonsside

.nett: tekniske nettsteder

.org: ideelle organisasjoner

.biz: forretningsnettsteder hovedsakelig e-handelsnettsteder

.meg: personlige nettsteder

Tips 6. Å være direkte:
Et misvisende domenenavn vil gi deg mye trafikk med jevne mellomrom, men deretter vil avvisningsfrekvensen for nettstedet øke, noe som ikke kommer til å hjelpe på lang sikt. Bortsett fra den høye avvisningsfrekvensen er ikke bra for SEO på nettstedet ditt.

Velg et domenenavn som direkte ber den besøkende om virksomheten din og er relevant for virksomheten din.

Tips 7. Målrett ditt område:
målrette kundene dine

Å bygge en nisjebutikk eller en områdespesifikk butikk krever en annen tilnærming til valg av domenenavn. Du må huske de målrettede områdene når du velger et domenenavn. Forsøk å inkludere byen eller bynavnet hvis virksomheten din skal betjene lokale kunder.

Nå som du vet hva alle faktorer du må vurdere når du velger et domenenavn for virksomheten din, er det viktig for deg å handle RASKT. Det er viktig å handle raskt fordi domenenavnene er billige og de selger raskt.

Hvis du fremdeles har problemer med å velge et domenenavn, kan du gå til HostGator eller BlueHost, fyll ut det aktuelle søkeordet, så har du mange forslag å velge mellom.

Jeg håper du har funnet disse domenenavnetipsene nyttige i din søken etter det perfekte domenenavnet.

Hvis du har forslag eller bedre tips, kan du dele det ved å kommentere nedenfor.

Lykke til med din online satsning!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map