8 beste Magento hosting-leverandører (nummer 1 er bare utmerket)

8 beste Magento hosting-leverandører (nummer 1 er bare utmerket)

8 beste Magento hosting-leverandører (nummer 1 er bare utmerket)

For de av dere som ikke har hørt om Magento, er dette en open source e-handelsplattform.


Gjennom årene har dette blitt adskilt som Magento Opensource eller Community Edition-plattform og Magento-handel, som er en Enterprise Edition-plattform.

Visste du at Magento kan brukes alternativt i stedet for WordPress for opprettelse av nettbutikker.

I de fleste tilfeller brukes WordPress sammen med WooCommerce til opprettelse av nettbutikker. Dette kan ganske enkelt gjøres ved hjelp av Magento hosting.

Begge disse er like kraftige plattformer, la meg lede deg gjennom de faktiske forskjellene mellom dem.

Magento v / s WordPress

Å velge mellom Magento og WordPress er absolutt en vanskelig oppgave. Begge er open source-plattformer og er gode på hver sin måte.

Over her vil jeg trekke frem forskjellene mellom de to plattformene på noen få spesifikke parametere.

 • Utvikling av netthandel: Magento er først og fremst en e-handelsplattform. Både Magento og WordPress støtter de fleste grunnleggende og avanserte e-handelsfunksjoner. Imidlertid, med WordPress, trenger du en ekstra plugin for utvikling av e-handel. Motsatt, med Magento, trenger du en plugin for bloggstøtte.
 • Utviklingsstøtte: WordPress-brukere er helt enige med meg i at WordPress er enkelt å bruke. På den annen side er Magento for mer avanserte brukere og krever teknisk kompetanse. Dette henvender seg til e-handelsbygg på bedriftsnivå.
 • Utvidbarhet: Sammen med grunnleggende støtte har både WordPress og Magento god tredjeparts plugin-støtte. Begge gir deg den nødvendige plattformen fleksibilitet.
 • Sikkerhet: Både WordPress, så vel som Magento, har gode sikkerhetsfunksjoner sammen med plugins. WordPress med flere plugins er mer utsatt for sikkerhetsproblemer sammenlignet med Magento.
 • SEO-støtte: Med få plugins gir Magento, så vel som WordPress, utmerket SEO-støtte. WordPress er bygget med tanke på innhold, og SEO er derfor mer intuitivt her sammenlignet med Magento. Med Magento, må du gjøre litt for å optimalisere.
 • Støtte: WordPress leveres med god samfunnsstøtte. Magento har grunnleggende støtte, men dette er mindre sammenlignet med WordPress. På grunn av de avanserte funksjonene som er tilgjengelige i Magento, krever støtten mer teknisk orienterte brukere.

For å forenkle ytterligere, vil jeg si at hvis hovedfokuset ditt øker virksomheten og salg på nettet, er Magento et godt valg. Imidlertid, hvis hovedmålet ditt er mot digital publisering og markedsføring av innhold, er WordPress et godt alternativ.

Men vent, det er ikke alt. Hvis du vil ha det beste fra begge verdens, kan du også bruke en kombinasjon av Magento og WordPress.

Vel, alt sagt, Magento er absolutt en kraftig plattform, og hva kan være bedre enn å kjenne de beste Magento-hostingalternativene som er tilgjengelige i markedet.

hostingpill8 beste Magento hosting-leverandører

 1. Nexcess.net (Min favoritt)
 2. A2 Hosting
 3. Cloudways
 4. MilesWeb
 5. GreenGeeks
 6. FastComet
 7. Gå pappa
 8. Siteground

La oss dykke ned i en detaljert gjennomgang av hver Magento-hosting uten uten videre.

1. Nexcess.net

Nexcess
Nexcess kjent for sin administrerte skyhosting er en plattform som har vært i markedet i over 18 år. Dette har hovedkontor i Michigan og har over 45K nettsteder.

oppetid:

Hvis jeg nevner at Nexcess har god oppetid, ville dette være en underdrivelse. Nexcess opprettholder hele 99,99% oppetid.

Med sin skyinfrastruktur gir Nexcess Magento 2 optimalisert med PHP, Apache-optimalisering. Automatisk skalering av ressurser sikrer at nettstedet ditt ikke påvirkes av en økning i trafikken.

Tjenesten bruker Nexcess Cloud Accelerator som brukes til å forbedre lastetidene og drives av NGINX, for å forbedre lastehastigheten for statisk innhold.

nexcess

Pålitelighet og sikkerhet:

Når jeg snakker om pålitelighet, sikrer Nexcess at den gir pålitelige tjenester.

Sammen med Cloud-akselerator har Nexcess en MicroCache som vedlikeholder innhold som bilder, JavaScript osv. Dette sikrer at lastingen er raskere.

SSD sammen med Nginx gir Nexcess hosting god hastighet, ytelse og pålitelig service. Tjenestene overvåkes kontinuerlig.

Nexcess inkluderer et SSL-sertifikat sammen med OpenVPN som eventuelt kan inkluderes.

Sikkerhetskopieringstjenester:

Med så mange funksjoner lett tilgjengelig, tilbyr Nexcess sine egne sikkerhetskopitjenester. Den inneholder en daglig sikkerhetskopi som arkiveres i 30 dager.

Her over kan du lage utviklingssider med databaseskrubbing som sikrer et godt sikkerhetsnivå.

planer:

Alle planer inkluderer en gratis migrasjon. Jeg fant ut at Nexcess gir brukerne mange valgmuligheter når det gjelder priser.

Her er det totalt 5 planer med forskjellige konfigurasjoner og imøtekommes for forskjellige trafikk på nettstedet. Så i utgangspunktet, hvis du kjenner kravet til nettstedet ditt, kan du velge den mest passende planen.

Den mest grunnleggende planen støtter opptil 100 daglige besøkende og koster $ 19,95 per måned for en årlig plan.

Nexcess-planerKundeservice:

Nexcess kundesupport kan nås via telefon, og dette er utvilsomt den enkleste måten å nå dem på.

Bortsett fra dette har Nexcess en dedikert hjelpeseksjon som inneholder et enormt kunnskapsbibliotek, blogger og

FAQ. Du kan også heve billetter eller sende e-post til kundesupport.

Nexcess tilbyr en dedikert kundestøtte 24/7/365.

Besøk Nexcess

2. A2 Hosting

A2 BannerA2-hosting er et navn du må ha hørt ofte. Visste du imidlertid at A2 også støtter Magento-hosting? Siden 2008 har A2 vært vertskap for Magento. Med ganske god hastighet er dette igjen et ikke gå glipp av Magento-vertsalternativ.

oppetid:

A2-hosting gir Turbo-servere som gir nesten 20 ganger hastigheten. Tjenestene ledsages med en oppetid på 99,9%.

La meg deretter gi mer informasjon om oppetiden deres.

a2 hosting oppetid

Vi har overvåket A2 hosting-serverytelsen gjennom årene som historikken du kan se her.

A2-hosting har gitt en nesten konsistent oppetid, selv om det sjelden er 100% oppetid. Desember har sett en dårlig oppetid.

Pålitelighet og sikkerhet:

Med A2-hosting er Magento forhåndsinstallert og optimalisert. Autoinnstillingene sørger for å gi den beste ytelsen sammen med den høyeste sikkerheten.

Så dette er noe du ikke trenger å bekymre deg for under det grunnleggende oppsettet.

Turboserverne med utviklervennlige funksjoner, SSD, RAID-10 lagring gir god hastighet med pålitelige tjenester. Den optimaliserte nettstedakseleratoren som støttes av Turbo Cache, APC / OPcache og Memcached gir raskere lastetid.

Du kan velge mellom flere datasentre. Tjenestene støttes av CloudFlare, Railgun optimizer og overflødig nettverk.

Med hver plan får du gratis SSL, evigvarende sikkerhet som inneholder – DDoS-beskyttelse, virusscanning, serverherding, brute force-forsvar, kontinuerlig serverovervåking, dobbelt webhotell-brannmur og kjernepleie.

Inkludert er også en gratis hackskanning sammen med patchman forbedret sikkerhetsverktøy.

A2 Magento hosting gir mange sikkerhetspakkede funksjoner som gjør tjenestene mer pålitelige.

Sikkerhetskopieringstjenester:

A2 hosting gjør en gratis migrering av nettstedet ditt. Alle planer inkluderer en Drop My Site (Off-site) sikkerhetskopi. Dette lagrer sikkerhetskopien på et eget sted og kan gjøres fra cPanel.

Du kan også benytte deres tilbakespoling av servere som beskytter deg mot utilsiktet sletting eller datakorrupsjon. Dette igjen kan gjøres via cPanel.

planer:

A2-hosting gir delt hosting og VPS-hosting for Magento. Hver av disse planene er godt bygget og gir flere innebygde funksjoner.

Den delte planen – Turbo koster $ 9,31 per måned og støtter ubegrensede nettsteder. De administrerte VPS-planene koster $ 32.99 per måned.

A2-vertsplanerKundeservice:

For å nå deres kundesupport, kan du bruke chat, telefon eller via innsending av billetter.

A2 Hosting tilbyr en enorm ressursguide og har en god samling av vanlige spørsmål.

For å utforske dette videre, prøvde jeg live chatten deres. Vel, dette hadde absolutt lang kø. Selv om det ble nevnt, kunne jeg også gi en melding til deres støtte.

A2 hosting-støtteDe har god og allsidig støtte som er nyttig.

Besøk A2 hosting

3. Cloudways

Cloudways BannerCloudways en administrert skyløsning gir Magento hosting. Det beste med Cloudways er at du helt kan stole på deres støtte til tekniske kompleksiteter.

oppetid:

Med 62 datasentre opprettholder Cloudways Magento hosting en god oppetid. Jeg vil innrømme at dette i de fleste tilfeller er en 100% oppetid.

Magento hosting er raskt over her, og det er en grunn til at det er raskt.

Cloudways bruker en innebygd Thunder-stack-formel som bruker avanserte hurtigbufringsteknologier som

Memcached, Lakk, full sides cache-plugin, i huset Cloudways CDN, for å øke nettstedets ytelse.

skyways magento funksjoner

De avanserte teknologiene sikrer at serverne alltid er i gang for å gi den nesten perfekte oppetiden.

Pålitelighet og sikkerhet:

Som jeg nevnte tidligere, sikrer flere datasentre med avanserte hurtigbufringsteknologier Cloudways kan tilby pålitelige tjenester til enhver tid.

Det være seg serveroppskalering eller hastighet, ytelse eller lastetid, alle disse er utmerkede med Cloudways. Cloudways gir fordelene ved å ha infrastruktur over skyen.

Dette har en 24/7 serverovervåkning, oppdatering av sikkerhetsoppdateringer med et ekstra lag med brannmur-sikkerhet. Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer dedikerte brannmurer, SSL, auto-healing-servere, IP-hviteliste, to-faktor autentisering.

Sikkerheten administreres automatisk av Cloudways ingeniører, og du trenger ikke å være veldig plaget med det.

Sikkerhetskopieringstjenester:

Å være en intuitiv hostingplattform, og tilbyr Cloudways sikkerhetskopiering og restaureringstjenester inkludert som en del av planen.

Dette kan gjøres fra dashbordet med et enkelt klikk. Bortsett fra sikkerhetskopiering og restaurering, støtter Cloudways også skalering og kloning.

Cloudways gir også en planlagt automatisk sikkerhetskopi med en konfigurerbar frekvens etter eget valg. Dette kan variere mellom time til ukentlig basert på sikkerhetskopieringskravet ditt.

Cloudways gir et eget iscenesettelsesmiljø for å sikre at produksjonskoden forblir sikker og med minst mulig risiko.

planer:

Cloudways gir en lønn mens du går, modell. Dette betyr at du bare betaler for ressursene du har brukt. Den har støtte for forskjellige skytjenesteleverandører.

CloudWays planerDu kan prøve planene med en 3-dagers gratis prøveperiode.

Kundeservice:

Cloudways gir konstant støtte med chat, henvendelsesskjema eller via telefon. Den har en kunnskapsbase som dekker flere emner.

Du kan også nå dem via e-post. Før du begynner å chatte, får du vist en serie referanselinker for å hjelpe deg med forskjellige emner.

CloudWays ChatNettstedet er også dekket med flere vanlige spørsmål som er like nyttige.

Besøk Cloudways

4. MilesWeb

milesweb magento hosting

MilesWeb tilbyr Magento-hosting med LiteSpeed ​​Web Server for å håndtere uregelmessig trafikk. LiteMage tetter ned klynger av cache for å gjøre nettbutikken din glatt & rask.

Basert på 500 brukere har MilesWeb samlet data som verifiserer sine effektive servere.

milesweb magento funksjoner

Magento-funksjoner inkluderer:

 • Redis backend & økten cache
 • Optimalisert server
 • Cloudflare CDN & Railgun
 • Gratis installasjon
 • Kundeservice

Så langt prissettingen går, er MilesWeb litt dyrt her, men ikke til det upåkommelige på grunn av funksjonene & fordeler.

oppetid

MilesWeb tilbyr samme oppetidsscore som alle andre planer i katalogen. MilesWeb lover 99,95% oppetid på Magento-hostingplanene også.

milesweb magento oppetid

De har global nivå 3 & 4 datasentre for å legge til rette for så lavt mulig nedetid med pålitelige tilkoblinger for å sikre at e-handelsområdet ditt aldri går ned.

Sikkerhet

LiteSpeed ​​tilbyr sin egen innebygde DDoS-beskyttelsesfunksjon. Det beskytter deg mot de vanligste til alvorlige HTTP-angrep som kan skade eller stenge nettstedet ditt.

Mange selskaper er under konstante trusler om DDoS-angrep som kan påvirke deres virksomhet og få uopprettelige tap.

milesweb magento sikkerhet

Magento 1 og Magento 2 er svært vanlige eksempler på en kategori som vanligvis er ofre for et DDoS-angrep.

MilesWebs DDoS-beskyttelse identifiserer vanlige mønstre i trafikken din. Det varsler deg om all ondsinnet aktivitet i trafikken din fra å nå nettstedet ditt.

Kundeservice

MilesWeb tilbyr komplett konsulentstøtte for deres Magento-hosting-tjeneste. De gir hjelp med alt som gjelder oppgraderinger, forslag angående forskjellige problemer, og til og med støtte for databaserelaterte spørsmål.

milesweb kundesupport

MilesWeb hevder å tilby profesjonell støtte gjennom sitt kvalifiserte ekspertteam. Det gjør tjenesten enda mer pålitelig for vurdering. Det er vanskelig å vanligvis finne denne mengden støtte med andre tjenester.

Priser & Funksjoner

prissetting av milesweb magento

MilesWeb leverer daglige sikkerhetskopier, LiteMage, Redis Backend, Cloudflare CDN, SSL Certificate & Dedikert IP som standard i alle planer. Tilpassing av hvite etiketter for å vise merkevarens logo og domenenavn er også mulig.

Til 1 960 dollar / måned kan du komme i gang med M1 Tier-planen. Det inkluderer 1 nettsted, 250 besøkende, 30 GB lagring, 200 GB båndbredde, dual core CPU og 4 GB RAM. Gitt disse funksjonene er ikke veldig høyteknologiske, men gode nok for det første.

M2, M3 & M4-planene er veldig identiske med M1, og den eneste forskjellen er dobbelt så mye som nettsteder som er vert, lagring, båndbredde, besøkende, CPU og RAM. Så i utgangspunktet, mens du skalerer opp, betaler du for det du trenger.

Pros

 • Litespeed & LiteMage for rask ytelse & cache reduksjon
 • Gratis Magento-installasjon
 • High-end funksjoner
 • Magento Consultancy for Upgrades & forslag

Ulemper

 • Dyrt for noen på et budsjett
 • Fornyelser er dyre

Besøk MilesWeb

5. GreenGeeks

GreenGeeks BannerGreenGeeks en komplett miljøvennlig hostingløsning støtter Magento hosting. Dette kommer med en tilpasset Magento-installasjon og er optimalisert for Magento.

oppetid:

Tjenestene kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. GreenGeeks gir 99,9% oppetidsgaranti.

Jeg har fulgt opp GreenGeeks oppetid, og her er hva jeg fant:

GreenGeeks oppetid

Du kan se siste Uptime her.

Oppetiden kan ikke være bedre enn det jeg har gitt ovenfor. Dette er en utmerket oppetid å opprettholde.

Pålitelighet og sikkerhet:

På et grunnleggende nivå bruker GreenGeeks SSD for å gi god fart. Nettstedene drives av CloudFlare CDN sammen med PowerCacher-teknologi.

Dette sikrer å gi gode lastetider. GreenGeeks setter sammen flere teknologier for å gi en god ytelse.

Dette inkluderer maskinvare- og strømredundans sammen med containerbasert teknologi, hosting-kontoisolering, konstant serverovervåking, sikkerhetsskanning i sanntid, forbedret SPAM-beskyttelse og automatiske oppdateringer.

Totalt sett vil jeg si GreenGeeks gir gode sikkerhetsfunksjoner.

Sikkerhetskopieringstjenester:

GreenGeeks gir som standard en nattlig sikkerhetskopi for å sikre at dataene dine forblir beskyttet til enhver tid.

Planene inkluderer også en gratis migrering av nettsteder. Dataene kan gjenopprettes fra cPanel. Sikkerhetskopiene opprettholdes i 24 timer og er beregnet på katastrofegjenoppretting.

planer:

GreenGeeks gir Magento hosting sin delte hostingplan. Dette har en enkelt plan som støttes.

Planene starter på $ 2,95 / måned og fornyer seg til $ 9,95 / måned.

GreenGeeks planerKundeservice:

GreenGeeks gir et godt kunnskapsgrunnlag som dekker de fleste emner. Denne inneholder også tutorials på nettstedet.

Nettstedet inneholder også flere videoopplæringer. Du kan nå deres kundesupport via e-post, telefon eller live chat.

Mens telefonen er tilgjengelig i løpet av spesifikk arbeidstid, er live chat tilgjengelig 24/7. Tilsvarende har e-post en ventetid på omtrent 20 minutter.

Live-chatten starter umiddelbart.

GreenGeeks Chat

Besøk GreenGeeks

6. FastComet

fastcomet magento banner
FastComet støtter Magento-hosting med sine delte hostingplaner. Dette gir en 45-dagers pengene tilbake-garanti. Magento-installasjon, overføring av nettsteder, domeneoverføring og installasjon av utvidelser er inkludert i alle planer.

oppetid:

Min erfaring med FastComet avslører at det lider under minst mulig nedetid. FastComet gir SSD-lagring med Free CloudFlare CDN. Dette er en sky Magneto-hosting.

Jeg har lagt merke til FastComets oppetid, og her er den.

fastcomet oppetid fra Pingdom

Du kan se den siste Uptime her.

FastComet har en god oppetid bortsett fra desember der den falt litt drastisk.

Pålitelighet og sikkerhet:

Den skybaserte infrastrukturen med integrerte hurtigbufringsteknikker gir pålitelige tjenester.

Den konstante overvåkningen sikrer oppdaterte tjenester. FastComet har flere serverplasseringer som gir pålitelige tjenester med god ytelse.

Infrastrukturen inneholder en nettapplikasjonsbrannmur, Let’s Encrypt SSL, SpamExperts, virus scan, malware malware, Apache spam Assassin, nettverksbrannmur, gratis oppgraderinger.

Alle disse funksjonene sikrer det høyeste sikkerhetsnivået til enhver tid.

Sikkerhetskopieringstjenester:

FastComet gir de fleste funksjonene som en del av planene. Fordelen er at du får en budsjettvennlig plan. Sikkerhetskopiering og restaurering er også en del av planen.

Du vil ha full og ubegrenset tilgang til sikkerhetskopiene dine. Dette kan være både daglige og ukentlige sikkerhetskopier.

Ved hjelp av ett-klikk gjenopprettingsbehandling kan du gjenopprette sikkerhetskopiene.

Gratis domeneoverføringer gjøres av FastComet.

planer:

Ut av hva jeg har snakket så langt, har FastComet den rimeligste prisingen. Ingenting som kan slå denne planen og prissettingen.

Du får tre planer for Magento-hosting. Den grunnleggende planen starter på $ 2,95 per måned.

Planene inneholder en rekke funksjoner som gjør det enda mer budsjettvennlig.
fastcomet magento plan

Kundeservice:

FastComet har allsidige kundestøttetjenester. Du kan nå supportteamet deres via e-post, telefon eller live chat. Hver av disse er like enkle å nå dem.

Instruksjonene og guidene som er inkludert er omfattende og dekker en lang rekke emner. Snakker omtrent

Magento hosting, vil du finne rikelig med tutorials. Dette dekker grunnleggende så vel som avanserte emner.

Så jeg har prøvd å kontakte FastComet-støtte via live chat flere ganger. Og for å være ærlig blir dette bare bedre hver gang. Supportrepresentantene er raske med å gi deg innsikt om forskjellige vertsplaner.

fastcomet magento chat

I det øyeblikket du surfer rundt på nettstedet deres, ser du en popup av deres live chat, som uten tvil er støtte døgnet rundt.

Besøk FastComet

7. GoDaddy

Godaddy BannerGoDaddy med sine varierte tjenester henger ikke når Magento-vertskapet er. GoDaddy er en av de populære hostingplattformene og henvender seg til et enormt antall domener. En perfekt grunn til at dette er lagt til listen over beste Magento-hosting.

oppetid:

GoDaddy for sin Magento-delte hosting garanterer en oppetid på 99,9%. Infrastrukturen er bygd med konstant overvåking, SSD-lagring og CDN som sikrer konstant hastighet og jevn oppetid.

Magento-hosting er tilgjengelig via GoDaddys delte hosting, forretningshotell og Virtual Private Server.
godaddy OppetidImidlertid gir GoDaddy i virkeligheten mye bedre oppetid enn det den garanterer. Dette fremgår av historien om oppetid jeg har registrert, som kan sees her.
godaddy oppetid

Pålitelighet og sikkerhet:

For Magento-hosting, i tilfelle du holder deg til GoDaddys delte hosting, inkluderer de mer avanserte planene SSL og en premium DNS. Dette inkluderer 24/7 DDoS-beskyttelse.

Få andre sikkerhetsfunksjoner som er inkludert er – CageFS, sikkerhetskopiering av databaser og restaurering, passordbeskyttede kataloger, Virus / Spam-beskyttelse, e-postvern med 256-biters kryptering.

Med VPS får du konstant oppetidsovervåking, programvareoppdateringer og oppdateringer, ukentlige sikkerhetskopier så vel som OnDemand-sikkerhetskopiering.

Alt etter hvilken type hosting du velger gir GoDaddy gode sikkerhetsfunksjoner og gir pålitelige tjenester.

Sikkerhetskopieringstjenester:

Delt hosting støtter sikkerhetskopiering til en egen prissetting. Katastrofebehandling og utvinning kan benyttes til $ 2,99 / måned.
GoDaddy-sikkerhetskopiBehandlede VPS-planer inkluderer sikkerhetskopiering og restaurering. Det er en automatisk sikkerhetskopi som er inkludert i planen. Bortsett fra dette er OnDemand-sikkerhetskopier også tilgjengelig.

planer:

Siden Magento hosting i GoDaddy er tilgjengelig over flere hosting, har disse litt forskjellige priser så vel som funksjoner.

Delt hosting starter på $ 5.99 / måned og har 4 forskjellige planer. Fornyelsene her er litt høyt priset sammenlignet med første gangs priser.
delte planer for godaddyBusiness hosting har Magento hosting tilgjengelig og planer starter på $ 19.99 / måned. Den mer egnede Magento Business hosting er priset til $ 44,99 / måned.
GoDaddy forretningsplanerHvis du vurderer VPS, kan dette være selvstyrt eller administrert hosting. Mens selvstyrt hosting starter på $ 9,99 / måned, støtter managed hosting 4 planer og starter på $ 24,99 / måned

Her har fornyelser samme pris som for første gang.
godaddy VPS planer

Kundeservice:

GoDaddy for sin Magento-hosting gir en 24/7 support. Du kan nå deres kundesupport via telefon, e-post og live chat.
godaddy kundesupportDeres offisielle nettsted inneholder blogger, vanlige spørsmål og hjelpeavdeling. Hjelpeseksjonen dekker de fleste emnene og er designet for å imøtekomme både nybegynnernivå og avanserte emner.

For å legge til, har GoDaddy også støtte fra lokalsamfunnet.

Besøk GoDaddy

8. Siteground

SiteGround-bannerSiteGround kjent for andre hostingtjenester forblir ikke bak når det gjelder Magento hosting. Med like tiltalende støtte kan du benytte deg av Magento 2 i SiteGround.

oppetid:

SiteGround tilbyr en infrastruktur som kan opprettholde maksimal oppetid. Den har servere spredt på flere steder.

SSD-lagring gir jevn belastningstid. Serverne er bygget med CentOS sammen med Apache og Nginx som kan gi god fart.

Her er oppetiden jeg har spilt inn så langt for SiteGround.

seteground oppetid

SiteGround har gitt ganske gode oppetidsmålinger.

Pålitelighet og sikkerhet:

SiteGround tilbyr gratis CDN med hver konto. Dens tilpassede serveroppsett med nivåvis supercacher gir jevn hastighet.

Kraften, så vel som maskinvaren, er overflødig for å sikre stabil og pålitelig hostingopplevelse. Dette er integrert med Linux-stabilitetsbeholdere som kan sikre enkel skalerbarhet.

Når det handler om sikkerhet, vil jeg si at SiteGround har flere funksjoner rundt dette. Det har kontoisolering, raskeste serverovervåking for å sikre maksimal oppetid, anti-hackingssystem, automatiske oppdateringer og oppdateringer, SPAM-eksperter Spamforebygging.

Alle disse funksjonene gjør SiteGround sikkert.

Sikkerhetskopieringstjenester:

Planene omfatter en automatisk daglig sikkerhetskopi. Dette holdes i 30 dager. Når som helst kan du bruke restaureringsbehandleren og gjenopprette filer.

Restaureringstjenesten er gratis. Noen av planene støtter forhåndssikkerhetskopiering på forespørsel. Du kan ta opptil 5 sikkerhetskopieringer på forespørsel om gangen. Dette sikrer øyeblikkelig sikkerhetskopi og holder dataene dine trygge.

planer:

SiteGround tilbyr 3 planer for Magento-hosting. Den grunnleggende planen starter på $ 3,95 per måned.

SiteGround-planerDen grunnleggende planen støtter 10000 nettstedsbesøk per måned, og ett nettsted blir arrangert.

Disse planene inkluderer gratis Magento-installasjon, Magento forhåndssikkerhet, support relatert til Magento. Planene fornyes til høyere priser sammenlignet med førstegangsprising.

Kundeservice:

Med SiteGround kan du ta en salgsprat. Hvis du er et eksisterende SiteGround-medlem, kan du glede deg over deres prioriterte støtte.

Når det gjelder ressurser, har SiteGround en god blanding av opplæringsprogrammer. Du kan komme i kontakt med deres supportteam via e-post, live chat eller billetter.

Støtteteamet hjelper Magento-installasjon, gratis migrering og flere andre Magento-relaterte problemer. Magento-spesifikke moduler og plugins-relaterte problemer støttes også.

Besøk SiteGround

Konklusjon

Alle alternativene ovenfor tilsvarer gode i tilfelle du ønsker å utforske Magento hosting.

Begge disse alternativene tjener formålet.

Disse har god støtte, som er et av de viktigste aspektene for Magento-hosting, gitt det faktum at Magento er mer sammensatt.

Imidlertid vil jeg på et sluttmerke nikke for å prøve GreenGeeks eller Nexcess. Tilsvarende som konkurrerende valg, dette er helt sikkert alternativer for Magento-hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector