8 fantastiska PHP-värdleverantörer (nr 1 är min favorit)

Utan andra tankar skulle du hålla med om PHP är ett kraftfullt skriptspråk som kan användas för att utforma några av de mest tilltalande webbplatserna.


Populära webbplatser som Facebook, Yahoo, Wikipedia och vissa andra använder PHP. Detta är en av anledningarna till att PHP-värd har vunnit enorm popularitet under de senaste åren.

Att välja rätt PHP-webbhotell är lika viktigt så att din PHP-baserade webbplats kan fungera smidigt utan hicka.

Tekniska kapacitet, prestanda, skriptsupport, användarvänlighet och säkert prissättningen av värdplanen betalar en nyckelroll för att avgöra om PHP-värdplattformen är lämplig för ditt behov.

Här över kommer jag att ge en detaljerad recension för några av de bästa PHP-värdplattformarna. Men innan jag låter mig förklara varför du behöver PHP-värd.

Om du har bråttom kan du se 2020: s bästa lista över leverantörer av PHP-webbhotell med en överblick:

PHP Hosting
Lagring
Uptime
Pris
Betyg
Bluehost50SE99,98%$ 2,95 / mo.★★★★★
GreenGeeksObegränsat100%$ 3,95 / mo.★★★★
FastComet15SE100%$ 2,95 / mo.★★★★
Amezmo2GBFri★★★★
Siteground10SE99,99%$ 3.99 / mo.★★★★
MochahostObegränsat$ 1,95 / mo.★★★
I rörelseObegränsat99,97%$ 3.99 / mo.★★★
Hostpapa100SE99,97%$ 3,95 / mo.★★★

Varför ska du använda PHP-värd??

PHP är ett lämpligt språk för att bygga webbplatser och bloggar. Medan PHP är flexibel, kräver du fortfarande en PHP-värdplattform som sömlöst kan bygga din webbplats. Några av anledningarna till att du bör använda PHP-värd är som markerade nedan:

 • Skalbar: PHP-värdplattformar tillhandahåller flera planer inklusive få molnbaserade värdtjänster som snabbt kan låta dig uppskatta resurser. Så medan din webbplatstrafik ökar behöver du inte vara orolig för webbplatsens prestanda.
 • Hantering: PHP-webbhotell låter dig enkelt hantera alla dina PHP-krav med en enda instrumentbräda eller konsol. I princip är dessa utformade för att underlätta PHP-hantering för webbplatser
 • Flexibel: PHP kräver ytterligare resurser som kan vara en del av olika hybridteknologier som LAMP. Med hjälp av en PHP-värdplan kan du installera dessa beroenden med mindre tekniska krångel.
 • Kostnadseffektivt: Medan PHP och beroende teknologier oftast är öppen källkod, kan du ändå behöva en webbutvecklare för att integrera dessa komponenter. PHP-värdplattformar å andra sidan ger en DIY-strategi som är budgetvänlig.
 • Optimering: När du väljer en PHP-värdplattform behöver du inte oroa dig för hastighet, prestanda, tillförlitlighet och viktigast av webbplatsoptimering. PHP-värdleverantörerna har dessa funktioner inbyggda.

Det finns verkligen många fördelar med att använda PHP-värd där du snabbt kan skapa och starta visuellt tilltalande webbplatser.

Gå vidare nästa, låt mig få information om vilka är de bästa PHP-värdplattformarna.

1. BlueHost

Bluehost Banner

Bluehost är inte ett nytt namn när vi talar om värdplattformar. Detta är så populärt, ger också PHP-värd och är en värdplattform som du inte kan missa från den här listan.

Bluehost är känd för sina mångsidiga tjänster. Planerna kommer med en 30-dagars gratis provperiod och inkluderar ett gratis domännamn under 1 år.

Bluehost PHP-värd har fyra planer.

Bluehost-prissättning

Bluehost PHP-funktioner:

 1. Prestanda och hastighet: Bluehost stöder PHP-värd i sin delade plan. Planerna ger obegränsad bandbredd. Bluehost tillhandahåller SSD-baserad lagring för att säkerställa hög hastighet. Planerna ger standardprestanda. CloudFlare CDN säkerställer optimerad webbplatsprestanda. Pro-planen stöder hög prestanda och ger bättre resurshantering för den delade planen.
 1. Säkerhet och tillförlitlighet: Bluehost klarar sig lika bra när det handlar om webbplatssäkerhet. Det finns kontoisolering och lösenordsskydd tillgängligt för cPanel.Bluehost ger fullständig domänskydd för att säkerställa noll identitetsstöld, spam och phishing. Detta har dessutom en SiteLock tillgänglig.Bluehost SecurityCodeGuard används för att ta regelbunden säkerhetskopiering av webbplatsen. För att lägga till innehåller Bluehost också ett gratis SSL-certifikat.
 1. Kundsupport: Bluehost är en av de mest populära värdlösningarna och har bra kundsupport. Du kan nå dem via samtal, e-postbiljetter eller livechatt. Det finns gott om resurser som är lätt tillgängliga online såväl på deras officiella webbplats. Du kan också få ytterligare hjälp från deras vanliga frågor och bloggar.
 1. PHP-stöd: Bluehost kommer med bra inbyggt stöd för PHP-värd. Det stöder alla större PHP-versioner. Du får teknisk hjälp för PHP-baserade konfigurationer samt PHP-uppgradering. Du hittar också relevanta PHP-supportguider i deras kunskapsbas.
 1. Tillägg: Bluehost på sina avancerade planer stöder obegränsad lagring. Detta kombineras med obegränsad bandbredd. Förutom grundplanen erbjuder Bluehost Spam-experter, CodeGuard Basic, domänens integritet på alla andra planer.Bluehost-tillägg

Skaffa BlueHost PHP-värd

2. GreenGeeks

Greengeeks Banner

GreenGeeks med sin miljövänliga webbhotell ger bra att använda funktioner när det gäller PHP-värd.

Även om det är snabbt är det också säkert och garanterar enkel PHP-hantering. Med en server dygnsövervakning garanterar GreenGeeks god drifttid.

GreenGeeks PHP-värd erbjuder 3 olika värdplaner.

GreenGeeks planer

GreenGeeks PHP-funktioner:

 1. Hastighet och drifttid: GreenGeeks tillhandahåller SSD-baserad RAID-10-lagring på alla sina planer för att säkerställa god hastighet. När ditt krav ökar kan du uppskala resurser. Alla planer inkluderar en gratis CDN-integration. Servrarna är optimerade för att tillhandahålla hög prestanda och upprätthålla en konsekvent drifttid. GreenGeeks säkerställer att du håller en 99,9% drifttid. (Se inspelad Uptime of GreenGeeks)Greengeeks prestanda
 1. Säkerhet och tillförlitlighet: GreenGeeks har redundanta resurser. Med ett stort antal datacenter säkerställer GreenGeeks topp säkerhetsfunktioner. GreenGeeks använder containerbaserad teknik, värdkontoisolering, serverövervakning dygnet runt, säkerhetsskanning i realtid, auto-uppdateringar, för att ge högsta standard säkerhetsfunktioner. Det finns överflödiga resurser, men i varje plan ingår också nattlig säkerhetskopiering. Dess kraftcacher-teknik ger snabbare sidbelastningar.

Greengeeks säkerhet

 1. Tillägg: När du väljer en PHP-värd i GreenGeeks är det inte bara begränsat till att tillhandahålla grundläggande funktioner. Du får också några tillägg.GreenGeeks planer har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. En gratis domän ingår i planen. Dessutom får du en gratis webbplatsbyggare och gratis webbplatsöverföring. CPanel och Softaculous installationsprogram möjliggör installation av olika tillägg. Detta återigen ingår i planen. E-posthotell ingår också i planen.
 1. PHP-support: Med över 35 000 kunder erbjuder GreenGeeks stort PHP-värdstöd. Detta stöder äldre såväl som de senaste versionerna av PHP.GreenGeeks tillåter installation av PHP 7.1, 7.0 och 5.5. PHP är aktiverat som standard, så du behöver inte installera den separat. Med olika versionstöd ger GreenGeeks förskott PHP-optimering, säker PHP-kodning och snabbare PHP-körning.
 1. Kundsupport: Ytterligare en sak att inte missa är GreenGeeks kundsupport. Du kan nå deras support via livechatt, telefon, biljetter eller e-postmeddelanden. GreenGeeks erbjuder support 24/7. Dessutom har GreenGeeks dedikerade resurser och kunskapsbaser som innehåller grundläggande såväl som avancerade ämnen. Medan det finns support dygnet runt, finns det också teknisk hjälp tillgängligt för att vägleda migrering på webbplatsen.

Exklusivt för HostingPill-läsare

GreenGeeks erbjuder nu GRATIS webbplatsmigrering till alla växlar till Greengeeks från alla värdföretag.

För mer information klicka här

Skaffa GreenGeeks PHP-värd

3. FastComet

Fastcomet banner

FastComet är ett namn som resonerar bra när det är PHP-värd.

Det finns flera intuitiva funktioner som gör FastComet till ett lämpligt val för PHP-värd. Utan extra kostnad kan PHP installeras och uppgraderas.

Det finns 3 FastComet PHP-planer tillgängliga:

Fastcomet PHP-värdfunktioner

Ju fler planer innehåller 5-lagers cachning och optimering. Detta inkluderar flera komprimering för UI, webbläsaroptimering, auto minify och liknande funktioner.

FastComet PHP-funktioner:

 1. Säkerhet och tillförlitlighet: FastComet erbjuder en bra blandning av säkerhetsfunktioner, allt ingår i planen. Detta innehåller grundläggande säkerhetsfunktioner, inbäddade med några avancerade säkerhetsfunktioner. FastComet ger fullständig kontoisolering, BruteForce-skydd, SSL ingår i planen, upptäckt och borttagning av skadlig programvara, DDoS-skydd.Fastcomet-säkerhetFastComet tillhandahåller konstant serverövervakning, tvåfaktorautentisering, webbapplikationsbrandvägg, BitNinja-serversäkerhet och flera andra avancerade funktioner. Planerna inkluderar dagliga säkerhetskopior som behålls upp till 30 dagar.
 1. PHP-stöd: FastComet levereras med förinstallerat PHP som kan uppgraderas när som helst. Ytterligare PHP-funktioner är också förinstallerade och konfigurerade. FastComet inkluderar också en gratis PHP-mallinstallation. Flera versioner av PHP som 7.3, 7.2, 7.1, 7.0, 5.6 stöds. Också inkluderar kund PHP.ini-stöd och har en phpMyAdmin som tillhandahålls för att enkelt hantera databaser.
 1. Ytterligare funktioner: FastComet PHP innehåller en serie tillägg. Alla funktioner ingår i planen. Du håller med om att planerna är överkomliga. Några av de extra funktionerna är – hackad webbplatsåterhämtning, senaste cPanel, Softaculous installationsprogram, 1-klick återställningshanterare, e-posthotell, lösenordsskyddade kataloger. Sammantaget har FastComet flera intuitiva funktioner mycket väl integrerade i planerna. Detta fungerar också som en perfekt lösning för utveckling av e-handel.
 1. Kundsupport: Med FastComet känner du aldrig brist på att få hjälp. Kundsupporten är lätt tillgänglig 24 / 7.Du kan nå deras kundsupport via e-post, telefon, livechatt och biljetter. Medan du surfar på deras webbplats, hittar du livechatsupport. Till följd av detta har FastComet en fantastisk handledning och kunskapsbas. Med flera ämnen ger FastComet också betydande teknisk hjälp för PHP-värd.

Skaffa FastComet PHP-värd

4. Amezmo

amezmo
Amezmo gör PHP-värd tillgängliga för alla. Det sparar tid genom att förenkla processen att ställa in servrar. Det fantastiska är att det inte är delad hosting så att du får ett helt isolerat fartyg med dedikerat minne, CPU och lagring.

Med Amezmo kan du köra vilken PHP-version du vill från 5,6 till 7,4 med tillägg inkluderade för att spara besväret med att konfigurera dem själv.

Det finns 3 Amezmo PHP-planer tillgängliga:
amezmo-prissättning
Som ni kan se erbjuder konceptplanen en privat domän, noll-driftstopp-implementeringar med Git, smart pakethanterare, distributionsaviseringar, etc. Medan standard- och avancerade planer fördubblar funktioner ytterligare med obegränsad lagring, 2xCPU, rollbacks, SSH tillgång osv.

Amezmo PHP-funktioner:

 1. Säkerhet: Amezmo tillhandahåller de senaste säkerhetsuppdateringarna genom att hålla jämna steg med de senaste PHP-versionerna. Amezmo övervakar de senaste PHP-utgivningscyklerna och uppdaterar dig om nya eller kommande versioner. Du kan välja mellan automatisk eller manuell uppdatering.
  Det finns också automatisk förnyelse av SSL-certifikat som Amezmo tar hand om gratis och som ett tillägg stöder det också jokarddomäner.
 2. Prestanda: Amezmo är inte en delad hosting och arbetar med helt isolerade och dedikerade resurser för att ge den bästa upplevelsen för priset. Du får ett helt rent utrymme med ditt val av PHP-version och gott minne, CPU och lagring.
  Det fantastiska med dedikerade servrar är att dina servrar inte delas med andra webbplatser. Det betyder att dina prestanda inte äventyras och därmed helt tillägnad dig.
 3. Andra funktioner: Amezmo har en hel del funktioner i varje plan. Med funktioner som obegränsade köer, privata nätverk, 1-dagars säkerhetskopiering, avancerade servermätningar, automatiska säkerhetsuppdateringar, automatisk brandvägg etc. vet du att du kommer att få dina pengars värde.
  De avancerade nivåplanerna inkluderar grundplanens funktioner såväl som ytterligare funktioner som fjärrstyrda MySQL-mätningar, Distributionskrokar, 6 anpassade domäner med automatisk SSL, instansdelning, Wildcard SSL-certifikat och mycket mer.
 4. Kundsupport: Amezmo erbjuder kundsupport i form av prioriterade e-post- och chattalternativ för att felsöka eventuella omedelbara problem. E-poststöd kan användas för att rapportera runtime buggar eller kodfel för att få teknisk hjälp.
  Dessutom har den “Avancerade” planen en 15-minuters svart svarstid för att hjälpa dig med ett infall eller tider när du har fler uppgifter till hands.

Skaffa Amezmo PHP Hosting

5. SiteGround

SiteGround Banner

SiteGround är värd för över 2 000 000 domäner. Medan SiteGround är populärt, har det också ett lika bra PHP-värdstöd.

Med överlägsen prestanda har SiteGround mycket i sin funktionslista att erbjuda. Det erbjuder viss PHP-specifik funktionalitet som låter dig skapa bättre webbplatser.

SiteGround har 3 olika PHP-värdplaner.

SiteGround-planer

SiteGround PHP-funktioner:

 1. Prestanda och hastighet: SiteGround tillhandahåller infrastrukturen som möjliggör snabb och enkel lastning av webbplatser. Med en bra spridning av serverplatser ger SiteGround betydande prestanda. SSD-lagring med anpassningsbara resursinställningar möjliggör optimering av webbplatsens hastighet. Detta tillsammans med CDN förbättrar den totala hastigheten.SiteGround ger också SuperCacher för olika planer. Detta förbättrar webbplatsens prestanda ytterligare. Rätt blandning av infrastrukturkomponenter ger god hastighet.

SiteGround-prestanda

 1. PHP-stöd: Om du letar efter support med flera versioner ger SiteGround det verkligen. Detta stöder PHP 7.3, 7.2, 7.1, 7.0 och 5.6.SiteGround PHPHär borta kan du enkelt byta PHP-versioner. Detta åtföljs av PHP-baserad optimering. Dessutom stöds ett brett utbud av PHP-moduler och är lätt tillgängliga. För att ställa in en specifik modul skulle du också få teknisk hjälp från SiteGround.
 1. Säkerhet och tillförlitlighet: På en högre nivå har SiteGround goda säkerhetsfunktioner. Servrarna övervakas ständigt.SiteGround ger kontoisolering och har ett anti-hack-system. Planerna inkluderar autouppdateringar och lappning av servrar.Siteground-säkerhetMed SiteGround har du automatiserade säkerhetskopior såväl som du kan ha säkerhetskopior på begäran. Systemen har hårdvara och kraftredundans för att säkerställa smidiga och pålitliga tjänster.
 1. Andra funktioner: SiteGround har en bra lista med inbyggda funktioner. Några av dessa inkluderade är en separat iscenesättningsmiljö där du kan testa förändringar innan du flyttar live.SiteGround erbjuder också en gratis webbplatsbyggare, cPanel, Softaculous installationsprogram, e-posthotell. Med dessa funktioner har du också olika tekniska funktioner som stöds. SiteGround stöder sömlös webbplatsutveckling och ger stöd för olika bibliotek som CURL, Zend Optimizer, Zlib och flera fler.
 1. Kundsupport: SiteGround erbjuder support via telefon, vilket är det snabbaste sättet att nå sin kundtjänst. Av detta kan du också logga in en biljett eller initiera en försäljningslivchatt. Den officiella webbplatsen är fylld med flera tutorials, bloggar, vanliga frågor som är lika användbara. Sammantaget har SiteGround ganska bra kundsupport.

Skaffa SiteGround PHP-värd

6. Mochahost

Mochahost Banner

Mochahost lanserades 2002 och är en av de få värdplattformarna som ger en garanti på 100% nätverkstid.

Genom att vara helt baserad på molnteknologi inbäddar Mochahost flera intuitiva funktioner i var och en av sina planer. Även om detta stöder flera värden, har det också lika stöd för PHP-värd.

Mochahost PHP-värd har 3 planer.

Mochahost planerar

Planerna börjar så lågt som $ 1,95 / månad och förnyas också vid samma initiala prissättning.

Mochahost PHP-funktioner:

 1. Uptime: Mochahost kräver ett särskilt omnämnande för sin drifttid. Infrastrukturen i Mochahost ger en garanti på 100% upptid i nätverket. Exklusive schemalagd underhåll och få andra som nämns på deras SLA, garanterar allt annat en upptid på 100%.Mochahost SLATill och med grundplanen har en 100% drifttidsgaranti.
 1. Prestanda och hastighet: Varje plan i Mochahost är unik och ger tillräcklig serverkraft. Det finns också en separat plan som är bäst lämpad för webbplatser med e-handel. Planerna stöder obegränsad månatlig trafik och ger obegränsat diskutrymme. Den molnbaserade tekniken garanterar hög redundans, stabilitet och prestanda. De mer avancerade planerna ger en blixt snabb garanti och optimerar din PHP-webbplatsrespons.

Mochahost-prestanda

 1. Ytterligare funktioner: Mochahost har universell prissättning under hela livet. Detta innebär att du inte behöver vara orolig för din prissättning när du förnyar.Mochahost-planer ger en gratis SSL för liv, gratis domännamn, webbplatsbyggare och tillgång till över 450 tredjepartsappar. Stöder alla större PHP-versioner och värd för andra beroende bibliotek.Mochahost-tilläggDeras gröna server är SSD-baserad lagring och planerna ger obegränsat diskutrymme. Planerna inkluderar cPanel, Låter kryptera support, 180 dagars riskfri användning, cache-booster, SEO-verktyg och fler sådana funktioner. Allt ingår i planen.
 1. Kundtjänst: Mochahost har en dedikerad supportavdelning. Kundtjänst kan nås via samtal, biljetter och livechatt. Om du letar efter dedikerade resurser, då har Mochahost en serie ämnen de täcker relaterade till webbhotell. De väldefinierade guiderna och kunskapsbasen är en enda lösning på de flesta tekniska problem .ochahah har också videohandböcker, bloggar och du kan ta fram biljetter för att få ad-hoc teknisk hjälp. De har verkligen kundsupport catering för att främja såväl som nybörjare.
 1. Säkerhet och tillförlitlighet: Mochahost är molnbaserat och ser till att deras servrar är helt säkra. Servrarna är alltid uppdaterade. Mochahost startar inte om servrar och ger ALDRIG omstartskydd. Medan det finns regelbundna uppdateringar av patchen, har du ingen driftstopp. Tjänsterna är 100% GDPR kompatibla med ökad säkerhet över molnbaserad arkitektur. Detta inkluderar också failover-stöd. De högre planerna stöder automatiska säkerhetskopior.

Skaffa Mochahost PHP-värd

7. InMotion Hosting

Inmotion banner

InMotion tillsammans med många andra värdlösningar stöder också PHP-värd. PHP-värden stöder en rad tillagda funktioner.

Planerna inkluderar ett gratis domännamn. InMotion erbjuder flexibel PHP-värd som kan skapa helt anpassningsbara webbplatser.

InMotion tillhandahåller 3 PHP-värd.

Inmotion planer

InMotion PHP-funktioner:

 1. Uptime and Performance: InMotion ger en bra uppetid för delad hosting. PHP stöds också i dedikerad värd, VPS hosting.Dedikerad PHP-värd har 99.999%. SSD för delad hosting ger hög prestanda. InMotion stöder PHP 7.0 och tillhandahåller webbplatsoptimering för att förbättra sidhastigheten.
 1. Säkerhet och tillförlitlighet: InMotion-planerna inkluderar gratis SSL-skydd och skadlig programvara. E-posthosting stöder skräppostskydd. Webbplatsens säkerhetskopiering och återställning ingår i planen. Även om det inte finns framstegsäkerhetsfunktioner ger InMotion mycket bra grundläggande säkerhet.
 1. Webbplatsutveckling: Med InMotion kan du överföra webbplatser med noll driftstopp. Planerna inkluderar en gratis webbplatsbyggare. Webbplatsbyggaren är lätt att använda och anpassa. Planen innehåller gratis teman och har en dra och släpp-redigerare. InMotion ger dessutom stöd för webbutveckling.
 1. Ytterligare funktioner: InMotion med alla dess planer inkluderar en gratis domän, webbplatsbyggare, e-posthosting, säkerhetskopiering av webbplats och restaurering.Inmotion addonsDu hittar planer som är bra för utveckling av e-handel. InMotion kommer med flera förinstallerade appar och stöder över 400 applikationer. InMotion-planerna har en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti.
 1. Kundsupport: InMotion har dygnet runt kundsupport. Du kan nå kundtjänst via livechatt, telefon eller via Skype. Deras supportcenter innehåller flera guider, handledning och vanliga frågor. Alla dessa är lika fördelaktiga när du försöker skapa din PHP-baserade webbplats.

Skaffa InMotion PHP-värd

8. Hostpapa

Hostpapa banner

Hostpapa är en av de bästa värdplattformarna och är värd för över 500 000 webbplatser. Med Hostpapa kan du enkelt skapa visuellt tilltalande webbplatser.

Hostpapa har servrar som är optimerade för hastighet och ger smidig PHP-värd. Med en bra uppsättning funktioner är Hostpapa en lika bra värdplattform för din PHP-webbplats.

Hostpapa har 3 PHP-värdplaner.

Hostpapa planerar

Hostpapa PHP-funktioner:

 1. Hastighet och prestanda: Hostpapa ger en garanterad drifttid på 99,9%. Servrarna är byggda för att ge optimerad hastighet .ostpapa använder SSD-enheter som ger konstant bra prestanda och hög hastighet. LSIs CacheCade Pro 2.0 används för SSD-cache. Detta stöds dessutom av CloudFlare CDN.Hostpapa hastighetDe högre planerna har servrar som är utformade för mer förbättrad prestanda. Över delad hosting är färre konton dedikerade till varje server.
 1. Säkerhet och tillförlitlighet: Det finns massor av säkerhetsfunktioner som Hostpapa tillhandahåller. Detta drivs av ständig övervakning, brandväggar och intrångsdetekteringssystem .ostpapa har DDoS-förebyggande, inkommande / utgående trafiksäkerhet, nätverksövervakning, upptäckt av brute force, CloudLinux O / S-skydd, auto-patches, låt oss kryptera SSL, skydd för domänskydd, SiteLock-upptäckt , och ModSecurity.Hostpapa ger en RAID-10 redundans med ett redundant nätverk. Planerna inkluderar en automatisk säkerhetskopia. Detta inkluderar många avancerade säkerhetsfunktioner i var och en av dess planer.
 1. Kundtjänst: Hostpapa stannar verkligen inte kvar när det gäller konsumentstöd. Du kan nå deras support via telefon, livechatt och biljetter. Stödet är tillgängligt dygnet runt och erbjuder flerspråkigt stöd. Webbplatsmigreringarna stöds fullständigt. Du kan också utnyttja sina gratis 30-minuters träningspass. Hostpapa har en självförsörjande kunskapsbas som täcker de flesta ämnen.
 1. Ytterligare funktioner: Med tre planer för PHP erbjuder Hostpapa ett brett utbud av ytterligare funktioner. Planerna har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Planerna har obegränsad bandbredd och inkluderar gratis domänregistrering. Inbyggda är också andra funktioner som e-posthosting, e-virusscanning, SpamExperts, installationsstöd på över 400 apps.Hostpapa har en användarvänlig cPanel, analysstöd för webbplats, tillgång till råa filer, Softaculous installationsprogram. Planerna är lika lämpliga för att bygga webbplatser för e-handel.
 1. Webbplatsbyggnad: Hostpapa är en av värdplattformarna som har tillräckligt med stöd för att bygga UI-rika webbplatser. Med PHP kan du effektivt integrera de inbyggda mallarna som tillhandahålls av Hostpapa. Webbplatsbyggaren ingår i planen och är enkel att använda och anpassa webbdesign. Detta stöder avancerad HTML-redigering.HOstpapa webbplatsDu kan välja mönster från över 120 mallar.

Skaffa Hostpapa PHP Hosting

Vilken PHP-värd vi rekommenderar?

Det är bra att veta att du har ett brett utbud av alternativ att välja mellan för din PHP-webbplats. PHP är ett så kraftfullt språk, det är lika viktigt att välja en lämplig värdlösning.

Alla ovanstående alternativ är perfekta PHP-värdplattformar. Var och en har en unik förmåga och förstår användarnas krav.

Men om det fanns en som jag var tvungen att välja, skulle det vara BlueHost och det finns flera skäl till detta.

BlueHost erbjuder högprestanda, bra drifttid, PHP-stöd, ett brett utbud av säkerhetsfunktioner och möjliggör enkel webbplatsutveckling. Dessutom är detta ett av de mest budgetvänliga alternativen tillgängliga när vi talar om PHP-värd.

Om du vill ta ditt första steg mot PHP-värd är BlueHost värt att försöka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map