8 fantastiske PHP-hostingleverandører (nr. 1 er min favoritt)

Uten noen tanker, er du enig i at PHP er et kraftig skriptspråk som kan brukes til å designe noen av de mest tiltalende nettsteder.


Populære nettsteder som Facebook, Yahoo, Wikipedia og noen andre bruker PHP. Dette er en av grunnene til at PHP-hosting har fått en enorm popularitet de siste årene.

Å velge riktig PHP-vertsleverandør er like viktig, slik at din PHP-baserte webside kan fungere problemfritt uten hikke.

Tekniske funksjoner, ytelse, skriptsupport, brukervennlighet og absolutt prisingen av hostingplanen betaler en nøkkelrolle i å avgjøre om PHP-hostingplattformen passer for ditt behov.

Over her vil jeg gi en detaljert gjennomgang for noen av de beste PHP-hostingplattformene. Men før det, la meg forklare hvorfor akkurat du trenger PHP-hosting.

Hvis du har det travelt, kan du se 2020s beste PHP-hostingleverandørliste med et øyeblikk:

PHP Hosting
Oppbevaring
oppetid
Pris
Vurdering
Bluehost50 GB99,98%$ 2.95 / mo.★★★★★
GreenGeeksubegrenset100%$ 3.95 / mo.★★★★
FastComet15 GB100%$ 2.95 / mo.★★★★
Amezmo2GBGratis★★★★
Siteground10GB99,99%$ 3.99 / mo.★★★★
Mochahostubegrenset$ 1.95 / mo.★★★
I bevegelseubegrenset99,97%$ 3.99 / mo.★★★
Hostpapa100GB99,97%$ 3.95 / mo.★★★

Hvorfor bør du bruke PHP-hosting?

PHP er et passende språk for å bygge nettsteder og blogger. Mens PHP er fleksibel, vil du fremdeles kreve en PHP-hostingplattform som sømløst kan bygge nettstedet ditt. Noen av grunnene til at du bør bruke PHP-hosting er som fremhevet nedenfor:

 • Skalerbar: PHP-vertsplattformer gir flere planer, inkludert få skybaserte hostings som raskt kan la deg skalere ressurser. Så mens trafikken på nettstedet øker, trenger du ikke være bekymret for nettstedets ytelse.
 • Ledelse: PHP-hosting lar deg enkelt administrere alle dine PHP-krav ved å bruke et enkelt dashbord eller konsoll. I utgangspunktet er disse designet for å lette PHP-administrasjonen for nettsteder
 • Fleksibel: PHP krever ekstra ressurser som kan være en komponent i forskjellige hybridteknologier som LAMP. Ved hjelp av en PHP-hostingplan kan du installere disse avhengighetene med mindre tekniske problemer.
 • Kostnadseffektivt: Selv om PHP og avhengige teknologier stort sett er åpen kildekode, kan det hende du trenger en webutvikler for å integrere disse komponentene. PHP-vertsplattformer gir derimot en DIY-tilnærming som er budsjettvennlig.
 • Optimalisering: Når du velger en PHP-vertsplattform, trenger du ikke bekymre deg for hastighet, ytelse, pålitelighet og viktigst av nettstedets optimalisering. PHP-hostingleverandørene har disse funksjonene innebygd.

Det er absolutt mange fordeler med å bruke PHP-hosting der du raskt kan opprette og starte visuelt tiltalende nettsteder.

Gå videre, la meg komme inn på detaljer om hvilke som er de beste PHP-hostingplattformene.

1. BlueHost

Bluehost Banner

Bluehost er ikke et nytt navn når vi snakker om hosting-plattformer. Dette er så populært, gir også PHP-hosting og er en vertsplattform du ikke kan gå glipp av fra denne listen.

Bluehost er kjent for sine allsidige tjenester. Planene kommer med en 30-dagers gratis prøveperiode og inkluderer et gratis domenenavn i 1 år.

Bluehost PHP hosting har 4 planer.

Bluehost-priser

Bluehost PHP-funksjoner:

 1. Ytelse og hastighet: Bluehost støtter PHP-hosting på sin delte plan. Planene gir ubegrenset båndbredde. Bluehost gir SSD-basert lagring for å sikre høy hastighet. Planene gir standardytelse. CloudFlare CDN sikrer optimalisert ytelsesytelse. Pro-planen støtter høy ytelse og gir bedre ressursstyring for den delte planen.
 1. Sikkerhet og pålitelighet: Bluehost gjør det like bra når det handler om nettstedssikkerhet. Det er kontoisolering og passordbeskyttelse tilgjengelig for cPanel.Bluehost gir fullstendig domenepersonvern for å sikre null identitetstyveri, spam og phishing. Dette har i tillegg et SiteLock tilgjengelig.Bluehost SecurityCodeGuard brukes til å ta vanlig sikkerhetskopi av nettstedet. For å legge til, inkluderer Bluehost også et gratis SSL-sertifikat.
 1. Kundestøtte: Bluehost er en av de mest populære hostingløsningene og har god kundestøtte. Du kan nå dem via samtale, e-postbilletter eller live chat. Det er rikelig med ressurser som er lett tilgjengelig online så vel som på deres offisielle nettsted. Du kan også få ekstra hjelp fra vanlige spørsmål og blogger.
 1. PHP-støtte: Bluehost leveres med god innebygd støtte for PHP-hosting. Den støtter alle de viktigste PHP-versjonene. Du får teknisk hjelp til PHP-baserte konfigurasjoner samt PHP-oppgradering. Du vil også finne relevante PHP-støtteguider i deres kunnskapsbase.
 1. Tillegg: Bluehost på sine avanserte planer støtter ubegrenset lagring. Dette er kombinert med uovervåket båndbredde. Bortsett fra grunnleggende plan gir Bluehost Spam Experts, CodeGuard Basic, Domain privacy på alle andre planer.Bluehost addons

Få BlueHost PHP Hosting

2. GreenGeeks

Greengeeks Banner

GreenGeeks med sin miljøvennlige hosting gir gode bruksfunksjoner når det kommer til PHP-hosting.

Selv om det er raskt, er det også sikkert og sikrer enkel PHP-administrasjon. Med hele døgnet sikrer overvåking GreenGeeks god oppetid.

GreenGeeks PHP-hosting gir 3 forskjellige hostingplaner.

GreenGeeks planer

GreenGeeks PHP-funksjoner:

 1. Hastighet og oppetid: GreenGeeks leverer SSD-basert RAID-10-lagring på alle planene for å sikre god fart. Når kravet ditt øker, kan du skalere opp ressursene. Alle planer inkluderer en gratis CDN-integrasjon. Serverne er optimalisert for å gi høy ytelse og opprettholde jevn oppetid. GreenGeeks sørger for å opprettholde en oppetid på 99,9%. (Se den innspilte Uptime of GreenGeeks)Greengeeks ytelse
 1. Sikkerhet og pålitelighet: GreenGeeks har overflødige ressurser. Med en god del datasenteret sikrer GreenGeeks topp sikkerhetsfunksjoner. GreenGeeks bruker containerbasert teknologi, hosting-kontoisolering, serverovervåkning døgnet rundt, sikkerhetsskanning i sanntid, autooppdateringer, for å gi den høyeste standard sikkerhetsfunksjonene. Mens det er overflødige ressurser, inkluderer hver plan også sikkerhetskopiering per natt. Power cacher-teknologien gir raskere sidebelastning.

Greengeeks sikkerhet

 1. Tillegg: Når du velger en PHP-hosting i GreenGeeks, er det ikke bare begrenset til å tilby grunnleggende funksjoner. Du får også noen tillegg. GreenGeeks-planer har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Ett gratis domene er inkludert i planen. I tillegg får du en gratis nettstedbygger og gratis nettstedoverføring. CPanel og Softaculous installasjonsprogrammer muliggjør installasjon av forskjellige tillegg. Dette er igjen inkludert i planen. E-post hosting er også inkludert i planen.
 1. PHP-støtte: Med over 35 000 kunder tilbyr GreenGeeks betydelig PHP-hostingstøtte. Dette støtter eldre så vel som de nyeste versjonene av PHP.GreenGeeks tillater installasjon av PHP 7.1, 7.0 og 5.5. PHP er aktivert som standard, så du trenger ikke å installere den separat. Med annen versjonsstøtte gir GreenGeeks forhånds PHP-optimalisering, sikker PHP-koding og raskere PHP-utførelse.
 1. Kundestøtte: En annen funksjon som ikke går glipp av er GreenGeeks kundesupport. Du kan nå deres støtte via live chat, telefon, billetter eller e-post. GreenGeeks gir support 24/7. I tillegg har GreenGeeks dedikerte ressurser og kunnskapsbase som inneholder grunnleggende så vel som avanserte emner. Selv om det er støtte døgnet rundt, er det også teknisk hjelp tilgjengelig for å guide migrering av nettsteder..

Eksklusivt for HostingPill-lesere

GreenGeeks tilbyr nå GRATIS nettstedmigrering til alle bytter til Greengeeks fra ethvert vertsfirma.

For mer informasjon, klikk her

Få GreenGeeks PHP Hosting

3. FastComet

Fastcomet banner

FastComet er et navn som resonerer godt når det er PHP-hosting.

Det er flere intuitive funksjoner som gjør FastComet til et passende valg for PHP-hosting. Uten ekstra kostnader kan PHP installeres og oppgraderes.

Det er 3 FastComet PHP-planer tilgjengelige:

Fastcomet PHP-vertsfunksjoner

Jo flere forhåndsplaner inneholder 5-lags hurtigbufring og optimalisering. Dette inkluderer flere komprimering for UI, nettleseroptimalisering, auto minify og lignende funksjoner.

FastComet PHP-funksjoner:

 1. Sikkerhet og pålitelighet: FastComet gir en god blanding av sikkerhetsfunksjoner, alt inkludert i planen. Dette inneholder grunnleggende sikkerhetsfunksjoner, innebygd med få avanserte sikkerhetsfunksjoner. FastComet gir fullstendig kontoleisolering, BruteForce-beskyttelse, SSL inkludert i planen, gjenkjenning og fjerning av skadelig programvare, DDoS-beskyttelse.Fastcomet sikkerhetFastComet gir konstant serverovervåking, tofaktorautentisering, nettapplikasjonsbrannmur, BitNinja-serversikkerhet og flere andre avanserte funksjoner. Planene inkluderer daglige sikkerhetskopier som beholdes opptil 30 dager.
 1. PHP-støtte: FastComet leveres med forhåndsinstallert PHP som kan oppgraderes når som helst. Ytterligere PHP-funksjoner er også forhåndsinstallert og konfigurert. FastComet inkluderer også en gratis PHP-malinstallasjon. Flere versjoner av PHP som 7.3, 7.2, 7.1, 7.0, 5.6 støttes. Også inkluderer kunden PHP.ini-støtte og har en phpMyAdmin som er tilgjengelig for å enkelt administrere databaser.
 1. Ytterligere funksjoner: FastComet PHP inkluderer en serie tilleggsprogrammer. Alle funksjonene er inkludert i planen. Du er enig i at planene er overkommelige. Noen av tilleggsfunksjonene er – hacket nettstedgjenoppretting, nyeste cPanel, Softaculous installasjonsprogram, 1-klikks gjenopprettingsbehandling, e-posthotell, passordbeskyttede kataloger. I det hele tatt har FastComet flere intuitive funksjoner veldig godt innarbeidet i planene. Dette fungerer også som en perfekt løsning for utvikling av netthandel.
 1. Kundestøtte: Med FastComet ville du aldri ha mangel på å få hjelp. Kundesupporten er lett tilgjengelig 24/7. Du kan nå kundesupporten via e-post, telefon, live chat og billetter. Mens du surfer på nettstedet deres, vil du finne live chat support. I tillegg til dette har FastComet en fantastisk veilednings- og kunnskapsbase. FastComet dekker flere emner og gir også betydelig teknisk hjelp for PHP-hosting.

Få FastComet PHP Hosting

4. Amezmo

amezmo
Amezmo gjør PHP-hosting tilgjengelig for alle. Det sparer deg for tid ved å forenkle prosessen med å sette opp servere. Det fine er at det ikke er delt hosting, slik at du får et helt isolert fartøy med dedikert minne, CPU og lagring.

Med Amezmo kan du kjøre hvilken som helst PHP-versjon av dine preferanser fra 5.6 til 7.4 med utvidelser inkludert for å spare deg for bryet med å konfigurere dem selv.

Det er 3 Amezmo PHP-planer tilgjengelige:
amezmo-priser
Som du kan se, tilbyr konseptplanen et privat domene, distribusjoner med null nedetid med Git, smart pakkehåndtering, distribusjonsvarsler, osv. Mens standard og avanserte planer dobler opp funksjonene enda lenger med ubegrenset lagring, 2xCPU, tilbakestillinger, SSH tilgang osv.

Amezmo PHP-funksjoner:

 1. Sikkerhet: Amezmo gir de siste sikkerhetsoppdateringene ved å følge med på de nyeste PHP-versjonene. Amezmo overvåker de siste PHP-utgivelsessyklusene og oppdaterer deg om nye eller kommende versjoner. Du kan velge mellom automatisk eller manuell oppdatering.
  Det finnes også automatisk fornyelse av SSL-sertifikater som Amezmo tar seg av gratis, og som et tillegg støtter det også wildcard-domener.
 2. Ytelse: Amezmo er ikke en delt hosting og jobber med fullstendig isolerte og dedikerte ressurser for å gi den beste opplevelsen for prisen. Du får en helt ren plass med ditt valg av PHP-versjon og rikelig med minne, CPU og lagring.
  Det flotte med dedikerte servere er at serverne dine ikke blir delt med andre nettsteder. Det betyr at ytelsen din ikke blir kompromittert, og at den derfor blir fullstendig dedikert til deg.
 3. Andre funksjoner: Amezmo har en god del funksjoner i hver plan. Med funksjoner som ubegrensede køer, private nettverk, oppbevaring av 1 dag, avanserte serverberegninger, automatiske sikkerhetsoppdateringer, automatisk brannmur, etc. vet du at du vil få pengene dine verdt.
  De avanserte nivåplanene inkluderer de grunnleggende planens funksjoner, så vel som tilleggsfunksjoner som Remote MySQL-beregninger, distribusjonshaker, 6 tilpassede domener med automatisk SSL, forekomstdeling, Wildcard SSL-sertifikater og mye mer.
 4. Kundestøtte: Amezmo tilbyr kundesupport i form av prioriterte e-post- og chatalternativer for å feilsøke eventuelle umiddelbare problemer. E-poststøtte kan brukes til å rapportere kjøretidsfeil eller kodefeil for å få teknisk assistanse.
  I tillegg har den “Avanserte” planen en 15-minutters support svartid for å hjelpe deg med et innfall eller tider når du har flere oppgaver tilgjengelig.

Få Amezmo PHP Hosting

5. SiteGround

SiteGround-banner

SiteGround er vertskap for over 2 000 000 domener. Mens SiteGround er populært, har den også en like god PHP-hostingstøtte.

Med overlegen ytelse har SiteGround mye i funksjonslisten sin å tilby. Det tilbyr visse PHP-spesifikke funksjoner som lar deg lage bedre nettsteder.

SiteGround har 3 forskjellige PHP-hostingplaner.

SiteGround-planer

SiteGround PHP-funksjoner:

 1. Ytelse og hastighet: SiteGround tilbyr infrastrukturen som muliggjør rask og enkel lasting av nettsteder. Med en god spredning av serverplasseringer gir SiteGround betydelig ytelse. SSD-lagring med tilpassbar ressursoppsett muliggjør optimalisering av nettstedets hastighet. Dette sammen med CDN forbedrer den totale hastigheten. Siteground gir også SuperCacher for forskjellige planer. Dette forbedrer ytelsen til nettstedet ytterligere. Den rette blandingen av infrastrukturkomponenter gir god fart.

SiteGround-ytelse

 1. PHP-støtte: Hvis du leter etter støtte for flere versjoner, gir SiteGround det absolutt. Dette støtter PHP 7.3, 7.2, 7.1, 7.0 og 5.6.SiteGround PHPHer over kan du enkelt bytte PHP-versjoner. Dette følger med PHP-basert optimalisering. I tillegg støttes et bredt spekter av PHP-moduler og er lett tilgjengelig. For å sette opp en bestemt modul, vil du også få teknisk hjelp fra SiteGround.
 1. Sikkerhet og pålitelighet: SiteGround har på et høyere nivå gode sikkerhetsfunksjoner. Serverne blir kontinuerlig overvåket.SiteGround gir isolasjon av kontoen og har et anti-hack-system. Planene inkluderer autooppdateringer og oppdatering av servere.Siteground sikkerhetMed SiteGround har du automatiserte sikkerhetskopier i tillegg til at du kan ha sikkerhetskopieringer på forespørsel. Systemene har maskinvare- og strømredundanse for å sikre jevne og pålitelige tjenester.
 1. Andre funksjoner: SiteGround har en god liste over innebygde funksjoner. Noen av disse inkluderer et eget iscenesettelsesmiljø der du kan teste endringer før du flytter live. SitGround tilbyr også en gratis nettstedbygger, cPanel, Softaculous installasjonsprogram, e-posthotell. Med disse funksjonene har du også forskjellige tekniske funksjoner som støttes. SitGround støtter sømløs utvikling av nettsteder og gir støtte for forskjellige biblioteker som CURL, Zend Optimizer, Zlib og flere flere.
 1. Kundestøtte: SiteGround gir support via telefon, som er den raskeste måten å nå deres kundesupport. Fra dette kan du også logge en billett eller starte en live chat. Det offisielle nettstedet er fylt med flere opplæringsprogrammer, blogger, vanlige spørsmål som er like nyttige. Alt i alt har SiteGround rimelig god kundestøtte.

Få SiteGround PHP Hosting

6. Mochahost

Mochahost Banner

Mochahost ble lansert i 2002 og er en av få hostingplattformer som gir en garanti på 100% nettverkstid.

Mochahost er fullstendig basert på skyteknologi og integrerer flere intuitive funksjoner i hver av sine planer. Selv om dette støtter flere hosting, har det også lik støtte for PHP-hosting.

Mochahost PHP hosting har 3 planer.

Mochahost planer

Planene starter så lave som $ 1,95 / måned og fornyer seg også til samme innledende priser.

Mochahost PHP-funksjoner:

 1. Oppetid: Mochahost krever en spesiell omtale for oppetiden. Infrastrukturen til Mochahost gir en 100% oppetid garanti for nettverket. Eksklusivt planlagt vedlikehold og få andre som er nevnt på SLA, garanterer alt annet en oppetid på 100% nettverk.Mochahost SLADessuten har selv grunnleggende plan en garanti på 100%.
 1. Ytelse og hastighet: Hver plan i Mochahost er unik og gir tilstrekkelig serverkraft. Det er også en egen plan som er best egnet for nettsteder med e-handel. Planene støtter ubegrenset månedlig trafikk og gir ubegrenset diskplass. Den skybaserte teknologien sikrer høy redundans, stabilitet og ytelse. De mer avanserte planene gir en lynrask garanti og optimaliserer PHP-nettstedets svar.

Mochahost-forestilling

 1. Ytterligere funksjoner: Mochahost har universell prising for livet. Dette betyr at du ikke trenger å være bekymret for planleggingen av planene dine når du fornyer.Mochahost-planene gir en gratis SSL for liv, gratis domenenavn, nettstedbygger og tilgang til over 450 tredjepartsapper. Støtter alle viktige PHP-versjoner og mange andre avhengige biblioteker.Mochahost addonsDeres grønne server er SSD-basert lagring, og planene gir ubegrenset diskplass. Planene inkluderer cPanel, lar oss kryptere støtte, 180 dager risikofri bruk, cache booster, SEO-verktøy og flere slike funksjoner. Alt inkludert i planen.
 1. Kundestøtte: Mochahost har en dedikert støtteseksjon. Kundestøtten kan nås via samtaler, billetter og live chat. Hvis du leter etter dedikerte ressurser, har Mochahost en serie emner de dekker relatert til hosting. De veldefinerte guider og kunnskapsbase er en en-løsning for de fleste tekniske problemer .ochahost har også videoopplæringer, blogger, og du kan skaffe billetter for å få ad-hoc teknisk hjelp. De har absolutt kundesupport catering for å avansere så vel som brukere på nybegynnere.
 1. Sikkerhet og pålitelighet: Mochahost er skybasert og sørger for at serverne deres er helt sikre. Serverne er alltid oppdatert .ochahost starter ikke på nytt på servere og gir ALDRI omstartbeskyttelse. Selv om det er regelmessige oppdateringer av oppdateringer, lider du ingen driftsstans. Tjenestene er 100% GDPR kompatible med økt sikkerhet i forhold til skybasert arkitektur. Dette inkluderer også failover-støtte. De høyere endeplanene støtter automatiske sikkerhetskopier.

Få Mochahost PHP Hosting

7. InMotion Hosting

Inmotion banner

InMotion sammen med mange andre hostingløsninger støtter også PHP-hosting. PHP-hosting støtter en rekke tilleggsfunksjoner.

Planene inkluderer et gratis domenenavn. InMotion tilbyr fleksibel PHP-hosting som kan lage helt tilpassbare nettsteder.

InMotion tilbyr 3 PHP-hosting.

Inmotion planer

InMotion PHP-funksjoner:

 1. Oppetid og ytelse: InMotion gir en god oppetid for delt hosting. PHP støttes også i dedikert hosting. VPS hosting. Dedikert PHP-hosting har 99.999%. SSD på delt hosting gir høy ytelse. InMotion støtter PHP 7.0 og gir optimalisering av nettsteder for å forbedre sidehastigheten.
 1. Sikkerhet og pålitelighet: InMotion-planene inkluderer gratis SSL- og malware-beskyttelse. E-post hosting støtter Spam-beskyttelse. Nettstedets sikkerhetskopiering og restaurering er inkludert i planen. Selv om det ikke er fremskritt sikkerhetsfunksjoner, gir InMotion veldig bra grunnleggende sikkerhet.
 1. Nettstedsutvikling: Med InMotion kan du overføre nettsteder med null nedetid. Planene inkluderer en gratis nettstedbygger. Nettstedsbyggeren er enkel å bruke og tilpasse. Planen inkluderer gratis temaer og har en dra og slipp-redigerer. InMotion gir i tillegg støtte for utvikling av nettsteder.
 1. Tilleggsfunksjoner: InMotion med alle sine planer inkluderer et gratis domene, nettstedbygger, e-postvert, sikkerhetskopiering av nettsteder og restaurering.Tilføyelser addonsDu vil finne planer som er bra for utvikling av netthandel. InMotion kommer med flere forhåndsinstallerte apper og støtter over 400 applikasjoner. InMotion-planene har en 90-dagers pengene-tilbake-garanti.
 1. Kundestøtte: InMotion har kundestøtte døgnet rundt. Du kan nå kundestøtten via live chat, telefon eller via Skype. Deres støttesenter inkluderer flere guider, opplæringsprogrammer og vanlige spørsmål. Alle disse er like gunstige mens du prøver å sette opp et PHP-basert nettsted.

Få InMotion PHP Hosting

8. Hostpapa

Hostpapa banner

Hostpapa er en av de beste hostingplattformene og er vertskap for over 500 000 nettsteder. Ved hjelp av Hostpapa kan du enkelt lage visuelt tiltalende nettsteder.

Hostpapa har servere som er optimalisert for hastighet og gir jevn PHP-hosting. Med et godt sett med funksjoner er Hostpapa en like god vertsplattform for PHP-nettstedet ditt.

Hostpapa har 3 PHP-hostingplaner.

Hostpapa planer

Hostpapa PHP-funksjoner:

 1. Hastighet og ytelse: Hostpapa gir en oppetidsgaranti på 99,9%. Serverne er bygget for å gi optimalisert hastighet .ostpapa bruker SSD-stasjoner som gir gjennomgående god ytelse og høy hastighet. LSIs CacheCade Pro 2.0 brukes til SSD-hurtigbufring. Dette støttes i tillegg av CloudFlare CDN.Hostpapa-hastighetDe høyere endeplanene har servere designet for mer forbedret ytelse. Over delt hosting, er færre kontoer dedikert til hver server.
 1. Sikkerhet og pålitelighet: Det er mange sikkerhetsfunksjoner som Hostpapa gir. Dette er drevet av konstant overvåking, brannmurer og inntrengingsdeteksjonssystemer .ostpapa har DDoS-forebygging, innkommende / utgående trafikksikkerhet, nettverksovervåking, registrering av brute force, CloudLinux O / S-beskyttelse, autolapper, la oss kryptere SSL, personvernbeskyttelse for domene, SiteLock-deteksjon , og ModSecurity.Hostpapa gir en RAID-10 redundans med et redundant nettverk. Planene inkluderer en automatisk sikkerhetskopi. Dette inkluderer mange avanserte sikkerhetsfunksjoner i hver av sine planer.
 1. Kundestøtte: Hostpapa forblir absolutt ikke bak når det gjelder kundestøtte. Du kan nå deres støtte via telefon, live chat og billetter. Støtten er tilgjengelig hele døgnet og tilbyr flerspråklig støtte. Nettstedsoverføringene støttes fullstendig. Du kan også benytte deg av de gratis treningene på 30 minutter. Hostpapa har et selvforsynt kunnskapsgrunnlag som dekker de fleste emner.
 1. Tilleggsfunksjoner: Med 3 planer for PHP, tilbyr Hostpapa et bredt spekter av tilleggsfunksjoner. Planene har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Planene har uvidet båndbredde og inkluderer gratis domeneregistrering. Innebygd er også andre funksjoner som e-posthotell, e-postvirusskanning, SpamExperts, installasjonsstøtte på over 400 apps.Hostpapa har en brukervennlig cPanel, analytisk støtte for nettsted, tilgang til rå filer, Softaculous installasjonsprogram. Planene er like egnet til å bygge nettsteder for e-handel.
 1. Nettstedsbygging: Hostpapa er en av hostingplattformene som har nok støtte til å bygge UI-rike nettsteder. Ved hjelp av PHP kan du effektivt integrere de innebygde malene levert av Hostpapa. Nettstedets byggherre er inkludert i planen og er enkel å bruke og tilpasse design til nettstedet. Dette støtter avansert HTML-redigering.HOstpapa nettstedDu kan velge design fra over 120 maler.

Få Hostpapa PHP Hosting

Hvilken PHP Hosting vi anbefaler?

Det er godt å vite at du har et bredt spekter av alternativer å velge mellom for PHP-nettstedet ditt. PHP som et så kraftig språk, er det like viktig å velge en passende hostingløsning.

Alle alternativene ovenfor er perfekte PHP-hostingplattformer. Hver av dem har en unik evne og forstår brukernes krav.

I tilfelle det var en jeg måtte velge, ville det være BlueHost, og det er flere grunner til dette.

BlueHost gir høy ytelse, god oppetid, PHP-støtte, et bredt spekter av sikkerhetsfunksjoner og muliggjør enkel nettstedutvikling. Dessuten er dette et av de mest budsjettvennlige alternativene som er tilgjengelige når vi snakker om PHP-hosting.

Hvis du ønsker å ta ditt første skritt mot PHP-hosting, er det BlueHost verdt å prøve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map