8 fantastiske PHP-hostingudbydere (nr. 1 er min favorit)

Uden tanker, er du enig PHP er et stærkt scriptingssprog, der kan bruges til at designe nogle af de mest tiltalende websteder.


Populære websteder som Facebook, Yahoo, Wikipedia og nogle andre bruger PHP. Dette er en af ​​grundene til, at PHP-hosting har vundet enorm popularitet i de sidste par år.

Det er lige så vigtigt at vælge den rigtige PHP-hostingudbyder, så dit PHP-baserede websted kan køre problemfrit uden hikke.

Tekniske kapaciteter, ydelse, scripting support, brugervenlighed og bestemt prisfastsættelsen af ​​hostingplanen betaler en nøglerolle i beslutningen om PHP hosting platform er egnet til dit krav.

Herover vil jeg give en detaljeret gennemgang af få af de bedste PHP-hostingplatforme. Men før det, lad mig forklare, hvorfor du nøjagtigt har brug for PHP-hosting.

Hvis du har travlt, kan du se 2020’s bedste liste over leverandører af PHP-hosting med et øjeblik:

PHP Hosting
Opbevaring
Uptime
Pris
Bedømmelse
Bluehost50GB99,98%$ 2,95 / mo.★★★★★
GreenGeeksUbegrænset100%$ 3.95 / mo.★★★★
FastComet15 GB100%$ 2,95 / mo.★★★★
Amezmo2 GBGratis★★★★
SiteGround10GB99,99%$ 3,99 / mo.★★★★
MochahostUbegrænset$ 1,95 / mo.★★★
I bevægelseUbegrænset99,97%$ 3,99 / mo.★★★
Hostpapa100GB99,97%$ 3.95 / mo.★★★

Hvorfor skal du bruge PHP-hosting?

PHP er et passende sprog til at opbygge websteder og blogs. Mens PHP er fleksibel, kræver du stadig en PHP-hostingplatform, der problemfrit kan opbygge dit websted. Nogle af grundene til, at du skal bruge PHP-hosting, er som fremhævet nedenfor:

 • Skalerbar: PHP-hostingplatforme giver flere planer, herunder få skybaserede hostings, der hurtigt kan lade dig opskalere ressourcer. Så mens din webstedstrafik stiger, behøver du ikke være bekymret for webstedsydelsen.
 • Management: PHP-hosting giver dig mulighed for nemt at administrere alt dit PHP-krav ved hjælp af et enkelt dashboard eller konsol. Grundlæggende er disse designet til at lette PHP-styring for websteder
 • Fleksibel: PHP kræver yderligere ressourcer, der kan være en komponent i forskellige hybridteknologier såsom LAMP. Ved hjælp af en PHP-hostingplan kan du installere disse afhængigheder med mindre tekniske besvær.
 • Omkostningseffektivt: Mens PHP og afhængige teknologier stort set er open source, er du muligvis stadig brug for en webudvikler til at integrere disse komponenter. PHP-hostingplatforme giver på den anden side en DIY-tilgang, der er budgetvenlig.
 • Optimering: Når du vælger en PHP-hostingplatform, behøver du ikke at bekymre dig om hastighed, ydelse, pålidelighed og vigtigst af alt webstedsoptimering. PHP-hostingudbydere har disse funktioner indbygget.

Der er bestemt mange fordele ved at bruge PHP-hosting, hvor du hurtigt kan oprette og starte visuelt tiltalende websteder.

Gå videre næste, lad mig komme i detaljer om, hvilke er de bedste PHP hosting platforme.

1. BlueHost

Bluehost Banner

Bluehost er ikke et nyt navn, når vi taler om hostingplatforme. Dette er så populært, giver også PHP-hosting og er en hostingplatform, du ikke kan gå glip af fra denne liste.

Bluehost er kendt for sine alsidige tjenester. Planerne leveres med en 30-dages gratis prøveperiode og inkluderer et gratis domænenavn i 1 år.

Bluehost PHP-hosting har 4 planer.

Bluehost-priser

Bluehost PHP-funktioner:

 1. Ydeevne og hastighed: Bluehost understøtter PHP-hosting på sin delte plan. Planerne giver ubegrænset båndbredde. Bluehost leverer SSD-baseret opbevaring for at sikre høj hastighed. Planerne giver standardydelse. CloudFlare CDN sikrer optimeret stedets ydeevne. Pro-planen understøtter høj ydeevne og giver bedre ressourcestyring til den delte plan.
 1. Sikkerhed og pålidelighed: Bluehost klarer sig lige så godt, når det handler om webstedets sikkerhed. Der er kontoisolering og adgangskodebeskyttelse til rådighed for cPanel.Bluehost giver komplet domæneprivat til at sikre nul identitetstyveri, spam og phishing. Dette har desuden et SiteLock tilgængeligt.Bluehost SecurityCodeGuard bruges til at tage regelmæssig sikkerhedskopi af webstedet. For at tilføje, inkluderer Bluehost også et gratis SSL-certifikat.
 1. Kundesupport: Bluehost er en af ​​de mest populære hostingløsninger og har god kundesupport. Du kan nå dem via opkald, e-mail-billetter eller live chat. Der er rigelig med ressourcer, der er let tilgængelige online såvel som på deres officielle hjemmeside. Du kan også få yderligere hjælp fra deres ofte stillede spørgsmål og blogs.
 1. PHP support: Bluehost leveres med god indbygget support til PHP hosting. Det understøtter alle de store PHP-versioner. Du får teknisk hjælp til PHP-baserede konfigurationer såvel som PHP-opdatering. Du kan også finde relevante PHP-supportguider i deres videnbase.
 1. Tilføjelser: Bluehost på sine avancerede planer understøtter ubegrænset lagerplads. Dette er kombineret med uovervåget båndbredde. Bortset fra den grundlæggende plan giver Bluehost Spam-eksperter, CodeGuard Basic, domænefortrolighed på alle andre planer.Bluehost-tilføjelser

Hent BlueHost PHP Hosting

2. GreenGeeks

Greengeeks Banner

GreenGeeks med sin miljøvenlige hosting giver gode at bruge funktioner når det kommer til PHP-hosting.

Selvom det er hurtigt, er det også sikkert og sikrer nem PHP-styring. Med døgnet rundt sikrer overvågning GreenGeeks god oppetid.

GreenGeeks PHP-hosting giver 3 forskellige hostingplaner.

GreenGeeks planer

GreenGeeks PHP-funktioner:

 1. Hastighed og oppetid: GreenGeeks leverer SSD-baseret RAID-10-lagring på alle sine planer for at sikre god hastighed. Når dit krav stiger, kan du opskalere ressourcer. Alle planer inkluderer en gratis CDN-integration. Serverne er optimeret til at give høj ydelse og opretholde ensartet oppetid. GreenGeeks sikrer at opretholde en 99,9% oppetid. (Se den optagede Uptime of GreenGeeks)Greengeeks præstation
 1. Sikkerhed og pålidelighed: GreenGeeks har overflødige ressourcer. Med et godt antal af datacentrene sikrer GreenGeeks de øverste sikkerhedsfunktioner. GreenGeeks bruger containerbaseret teknologi, hosting-kontoisolering, serverovervågning døgnet rundt, scanning i realtid, automatisk opdatering, for at give den højeste standard sikkerhedsfunktioner. Mens der er overflødige ressourcer, inkluderer hver plan også backup af natten. Dens power cacher-teknologi giver hurtigere sideindlæsninger.

Greengeeks sikkerhed

 1. Tilføjelser: Når du vælger en PHP-hosting i GreenGeeks, er det ikke kun begrænset til at levere grundlæggende funktioner. Du får også nogle tilføjelser. GreenGeeks-planer har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Et gratis domæne er inkluderet i planen. Derudover får du en gratis webstedsbygger og gratis webstedsoverførsel. CPanel og Softaculous installationsprogram giver mulighed for installation af forskellige tilføjelser. Dette er igen inkluderet i planen. E-mail-hosting er også inkluderet i planen.
 1. PHP support: Med over 35K kunder tilbyder GreenGeeks betydelig PHP hosting support. Dette understøtter ældre såvel som de nyeste versioner af PHP.GreenGeeks tillader installation af PHP 7.1, 7.0 og 5.5. PHP er aktiveret som standard, så du behøver ikke at installere det separat. Med anden versionstøtte giver GreenGeeks forudgående PHP-optimering, sikker PHP-kodning og hurtigere PHP-udførelse.
 1. Kundesupport: En anden funktion, der ikke går glip af, er GreenGeeks kundesupport. Du kan nå deres support via live chat, telefon, billetter eller e-mails. GreenGeeks tilbyder 24/7 support. Derudover har GreenGeeks dedikerede ressourcer og videnbase, der indeholder både grundlæggende såvel som avancerede emner. Selvom der er support døgnet rundt, er der også teknisk hjælp til rådighed for at guide migrering af websteder.

Eksklusivt til HostingPill-læsere

GreenGeeks tilbyder nu GRATIS webstedsmigration til alle skift til Greengeeks fra ethvert hostingfirma.

Klik her for flere detaljer

Hent GreenGeeks PHP-hosting

3. FastComet

Fastcomet banner

FastComet er et navn, der resonerer godt, når det er PHP-hosting.

Der er flere intuitive funktioner, der gør FastComet til et passende valg til PHP-hosting. Uden ekstra omkostninger kan PHP installeres og opgraderes.

Der er 3 FastComet PHP-planer tilgængelige:

Fastcomet PHP-hostingfunktioner

Jo flere forhåndsplaner indeholder 5-lags cache og optimering. Dette inkluderer flere komprimering til UI, browseroptimering, auto minify og lignende funktioner.

FastComet PHP-funktioner:

 1. Sikkerhed og pålidelighed: FastComet leverer en god blanding af sikkerhedsfunktioner, alt sammen inkluderet i planen. Dette indeholder grundlæggende sikkerhedsfunktioner, der er indlejret med få avancerede sikkerhedsfunktioner. FastComet giver komplet kontoisolering, BruteForce-beskyttelse, SSL inkluderet i planen, registrering og fjernelse af malware, DDoS-beskyttelse.Fastcomet sikkerhedFastComet giver konstant serverovervågning, tofaktorautentisering, webapplikations firewall, BitNinja-serversikkerhed og flere andre avancerede funktioner. Planerne inkluderer daglige sikkerhedskopier, der opbevares op til 30 dage.
 1. PHP-support: FastComet leveres med forudinstalleret PHP, som kan opgraderes når som helst. Yderligere PHP-funktioner er også forudinstalleret og konfigureret. FastComet inkluderer også en gratis PHP-skabeloninstallation. Flere versioner af PHP såsom 7.3, 7.2, 7.1, 7.0, 5.6 understøttes. Også inkluderer kundens PHP.ini support og har en phpMyAdmin, der leveres til let at administrere databaser.
 1. Yderligere funktioner: FastComet PHP inkluderer en række tilføjelser. Alle funktioner er inkluderet i planen. Du er enig i, at planerne er overkommelige. Nogle af de ekstra funktioner er – hacket website-gendannelse, seneste cPanel, Softaculous installationsprogram, 1-klik-gendannelsesmanager, e-mail-hosting, adgangskodebeskyttede biblioteker. I det hele taget har FastComet flere intuitive funktioner meget godt indarbejdet i planerne. Dette fungerer også som en perfekt løsning til udvikling af e-handel.
 1. Kundesupport: Med FastComet ville du aldrig mangle, at du får hjælp. Kundesupport er let tilgængelig 24 / 7.Du kan nå deres kundesupport via e-mail, telefon, live chat og billetter. Mens du gennemser deres websted, kan du finde live chat support. Fra dette har FastComet en fantastisk tutorial og vidensbase. FastComet dækker flere emner og giver også betydelig teknisk hjælp til PHP-hosting.

Hent FastComet PHP-hosting

4. Amezmo

amezmo
Amezmo gør PHP-hosting tilgængelig for alle. Det sparer dig tid ved at forenkle processen med at opsætte servere. Det fantastiske er, at det ikke er delt hosting, så du får et helt isoleret fartøj med dedikeret hukommelse, CPU og opbevaring.

Med Amezmo kan du køre en hvilken som helst PHP-version af din præference fra 5.6 til 7.4 med udvidelser inkluderet for at spare dig for besværet med at konfigurere dem selv.

Der er 3 Amezmo PHP-planer tilgængelige:
amezmo-priser
Som du kan se, tilbyder konceptplanen et privat domæne, nul-downtime-implementeringer med Git, smart pakkehåndtering, implementeringsmeddelelser osv. Mens standard og avancerede planer fordobles funktioner endnu længere med ubegrænset lagerplads, 2xCPU, rollbacks, SSH adgang osv.

Amezmo PHP-funktioner:

 1. Sikkerhed: Amezmo leverer de nyeste sikkerhedsopdateringer ved at følge med i de nyeste PHP-versioner. Amezmo overvåger de nyeste PHP-udgivelsescyklusser og opdaterer dig om nye eller kommende versioner. Du kan vælge mellem automatisk eller manuel opdatering.
  Der er også automatisk fornyelse af SSL-certifikater, som Amezmo tager sig af gratis, og som et supplement understøtter det også wildcard-domæner.
 2. Ydeevne: Amezmo er ikke en delt hosting og arbejder på helt isolerede og dedikerede ressourcer for at give den bedste oplevelse for prisen. Du får en helt ren plads med dit valg af PHP-version og rigelig hukommelse, CPU og opbevaring.
  Det fantastiske ved dedikerede servere er, at dine servere ikke deles med andre websteder. Det betyder, at din præstation ikke bliver kompromitteret og derfor helt dedikeret til dig.
 3. Andre funktioner: Amezmo har en hel del funktioner i enhver plan. Med funktioner som ubegrænsede køer, privat netværk, 1-dages sikkerhedskopiering, avancerede servermålinger, automatiske sikkerhedsopdateringer, automatisk firewall osv. Ved du, at du får dine penge værd.
  De avancerede niveauplaner inkluderer basisplanens funktioner såvel som ekstra funktioner som Remote MySQL-metrics, Deployment hooks, 6 brugerdefinerede domæner med automatisk SSL, deling af forekomster, Wildcard SSL certifikater og meget mere.
 4. Kundesupport: Amezmo tilbyder kundesupport i form af prioriterede e-mail- og chatmuligheder til fejlfinding af øjeblikkelige problemer. E-mail-support kan bruges til at rapportere fejl i runtime eller kodefejl for at få teknisk assistance.
  Hvad mere er, den ‘avancerede’ plan har en 15-minutters support-responstid for at hjælpe dig med et indfald eller tidspunkter, hvor du har flere opgaver til rådighed.

Hent Amezmo PHP Hosting

5. SiteGround

SiteGround-banner

SiteGround er vært for over 2.000.000 domæner. Mens SiteGround er populært, har det også en lige så god PHP-hosting support.

Med overlegen ydelse har SiteGround meget på sin funktionsliste at tilbyde. Det tilbyder visse PHP-specifikke funktioner, der giver dig mulighed for at oprette bedre websteder.

SiteGround har 3 forskellige PHP-hostingplaner.

SiteGround-planer

SiteGround PHP-funktioner:

 1. Ydeevne og hastighed: SiteGround leverer den infrastruktur, der muliggør hurtig og nem indlæsning af websteder. Med en god spredning af serverplaceringer giver SiteGround betydelig ydeevne. SSD-lagring med tilpasset ressourceopsætning muliggør optimering af webstedshastighed. Dette sammen med CDN forbedrer den samlede hastighed.SiteGround giver også SuperCacher til forskellige planer. Dette forbedrer webstedets ydeevne yderligere. Den rigtige blanding af infrastrukturkomponenter giver god hastighed.

SiteGround-ydelse

 1. PHP-support: Hvis du leder efter support i flere versioner, giver SiteGround det bestemt. Dette understøtter PHP 7.3, 7.2, 7.1, 7.0 og 5.6.SiteGround PHPHerover kan du nemt skifte PHP-versioner. Dette ledsages af PHP-baseret optimering. Derudover understøttes en lang række PHP-moduler og er let tilgængelige. Hvis du vil konfigurere et specifikt modul, vil du også få teknisk hjælp fra SiteGround.
 1. Sikkerhed og pålidelighed: På et højere niveau indeholder SiteGround gode sikkerhedsfunktioner. Serverne overvåges konstant.SiteGround giver kontolexolation og har et anti-hack-system. Planerne inkluderer auto-opdateringer og patchning af servere.Siteground sikkerhedMed SiteGround har du automatiserede sikkerhedskopier såvel som du kan have on-demand-sikkerhedskopier. Systemerne har hardware- og strømredundans for at sikre glatte og pålidelige tjenester.
 1. Andre funktioner: SiteGround har en god liste over indbyggede funktioner. Nogle af disse inkluderede er et separat iscenesættelsesmiljø, hvor du kan teste ændringer, før du flytter live.SiteGround giver også en gratis webstedsbygger, cPanel, Softaculous installationsprogram, e-mail-hosting. Med disse funktioner har du også forskellige tekniske funktioner understøttet. SitGround understøtter problemfri webstedsudvikling og giver support til forskellige biblioteker såsom CURL, Zend Optimizer, Zlib og flere flere.
 1. Kundesupport: SiteGround tilbyder support via telefonen, som er den hurtigste måde at nå deres kundesupport på. Fra dette kan du også logge en billet eller starte en live chat. Det officielle websted er fyldt med flere tutorials, blogs, ofte stillede spørgsmål, som er lige så nyttige. Generelt har SiteGround rimelig god kundesupport.

Hent SiteGround PHP-hosting

6. Mochahost

Mochahost Banner

Mochahost blev lanceret i 2002 og er en af ​​de få hostingplatforme, der giver en 100% netværks oppetidsgaranti.

At være helt baseret på skyteknologi integrerer Mochahost adskillige intuitive funktioner i hver af sine planer. Selvom dette understøtter flere hosting, har det også lige støtte til PHP-hosting.

Mochahost PHP-hosting har 3 planer.

Mochahost planer

Planerne starter så lave som $ 1,95 / måned og fornys også til den samme oprindelige prisfastsættelse.

Mochahost PHP-funktioner:

 1. Oppetid: Mochahost kræver en særlig omtale for sin oppetid. Infrastrukturen i Mochahost giver en 100% oppetid garanti for netværket. Ekskluderet planlagt vedligeholdelse og få andre, der er nævnt på deres SLA, garanterer alt andet en 100% netværk oppetid.Mochahost SLAHvad mere er, selv grundplanen har en 100% oppetidsgaranti.
 1. Ydeevne og hastighed: Hver plan i Mochahost er unik og giver tilstrækkelig serverkraft. Der er også en separat plan, der er bedst egnet til e-handelswebsteder. Planerne understøtter ubegrænset månedlig trafik og giver ubegrænset diskplads. Den skybaserede teknologi sikrer høj redundans, stabilitet og ydeevne. De mere avancerede planer giver en lynhurtig garanti og optimerer dit PHP-websidesvar.

Mochahost-præstation

 1. Yderligere funktioner: Mochahost har universel prisfastsættelse hele livet. Dette betyder, at du ikke behøver at være bekymret for din planfastsættelse, når du fornyer.Mochahost-planer giver en gratis SSL til liv, gratis domænenavn, webstedsbygger og adgang til over 450 tredjepartsapps. Understøtter alle større PHP-versioner og vært for andre afhængige biblioteker.Mochahost addonsDeres grønne server er SSD-baseret lagerplads og planerne giver ubegrænset diskplads. Planerne inkluderer cPanel, lader kryptere support, 180 dages risikofri brug, cache booster, SEO værktøjer og flere sådanne funktioner. Alt inkluderet i planen.
 1. Kundesupport: Mochahost har en dedikeret supportafdeling. Kundesupport kan nås via opkald, billetter og live chat. I tilfælde af at du leder efter dedikerede ressourcer, har Mochahost en række emner, de dækker i forbindelse med hosting. De veldefinerede guider og vidensbase er en one-stop-løsning til de fleste tekniske problemer .ochahost har også videotutorials, blogs, og du kan rejse billetter for at få ad-hoc teknisk hjælp. De har bestemt kundesupport catering til at fremme såvel som begyndere niveau brugere.
 1. Sikkerhed og pålidelighed: Mochahost er skybaseret og sikrer, at deres servere er helt sikre. Serverne er altid opdaterede .ochahost genstarter ikke servere og giver en ALDRIG genstartbeskyttelse. Mens der er regelmæssige programopdateringer, lider du ingen nedetid. Tjenesterne er 100% GDPR kompatible med øget sikkerhed i forhold til skybaseret arkitektur. Dette inkluderer også failover-support. Højere planer understøtter automatiske sikkerhedskopier.

Hent Mochahost PHP Hosting

7. InMotion Hosting

Inmotion banner

InMotion sammen med mange andre hostingløsninger understøtter også PHP-hosting. PHP-hosting understøtter en række tilføjede funktioner.

Planerne inkluderer et gratis domænenavn. InMotion tilbyder fleksibel PHP-hosting, der kan oprette helt tilpassede websteder.

InMotion leverer 3 PHP-hosting.

Inmotion planer

InMotion PHP-funktioner:

 1. Oppetid og ydelse: InMotion giver en god oppetid til delt hosting. PHP understøttes også i dedikeret hosting, VPS-hosting. Dedikeret PHP-hosting har 99.999%. SSD på delt hosting giver høj ydeevne. InMotion understøtter PHP 7.0 og giver webstedsoptimering for at forbedre sidehastighedshastigheden.
 1. Sikkerhed og pålidelighed: InMotion-planer inkluderer gratis SSL såvel som malware-beskyttelse. E-mail-hosting understøtter spambeskyttelse. Webstedets sikkerhedskopiering og gendannelse er inkluderet i planen. Selvom der ikke er fremskridt med sikkerhedsfunktioner, giver InMotion meget godt grundlæggende sikkerhed.
 1. Webstedsudvikling: Med InMotion kan du overføre websteder med nul nedetid. Planerne inkluderer en gratis webstedsbygger. Webstedsbyggeren er nem at bruge og tilpasse. Planen inkluderer gratis temaer og har en drag and drop editor. InMotion yder desuden support til webstedsudvikling.
 1. Yderligere funktioner: InMotion med alle dens planer inkluderer et gratis domæne, webstedsbygger, e-mail-hosting, websteds backup og restaurering.Tilføjelser tilføjelserDu finder planer, der er gode til udvikling af e-handel. InMotion leveres med flere forinstallerede apps og understøtter over 400 applikationer. InMotion-planerne har en 90-dages pengene-tilbage-garanti.
 1. Kundesupport: InMotion har døgnet rundt kundesupport. Du kan nå kundesupport via live chat, telefon eller via Skype. Deres supportcenter indeholder flere guider, tutorials og ofte stillede spørgsmål. Alle disse er lige så fordelagtige, mens du prøver at opsætte dit PHP-baserede websted.

Hent InMotion PHP-hosting

8. Hostpapa

Hostpapa banner

Hostpapa er en af ​​de bedste hostingplatforme og er vært for over 500.000 websteder. Ved hjælp af Hostpapa kan du nemt oprette visuelt tiltalende websteder.

Hostpapa har servere, der er optimeret til hastighed og giver glat PHP-hosting. Med et godt sæt funktioner er Hostpapa en lige så god hostingplatform til dit PHP-websted.

Hostpapa har 3 PHP-hostingplaner.

Hostpapa planer

Hostpapa PHP-funktioner:

 1. Hastighed og ydelse: Hostpapa giver en garanti på 99,9% oppetid. Serverne er bygget til at give optimeret hastighed .ostpapa bruger SSD-drev, der giver konstant god ydelse og høj hastighed. LSI’s CacheCade Pro 2.0 bruges til SSD-cache. Dette understøttes desuden af ​​CloudFlare CDN.Hostpapa hastighedDe højere endeplaner har servere designet til mere forbedret ydelse. Over delt hosting er færre konti dedikeret til hver server.
 1. Sikkerhed og pålidelighed: Der er mange sikkerhedsfunktioner, som Hostpapa leverer. Dette er drevet af konstant overvågning, firewalls og indtrængende detektionssystemer .ostpapa har DDoS-forebyggelse, indgående / udgående trafiksikkerhed, netværksovervågning, registrering af brute force, CloudLinux O / S-beskyttelse, auto-patches, lad os kryptere SSL, beskyttelse af privatlivets fred, SiteLock-registrering , og ModSecurity.Hostpapa giver en RAID-10 redundans med et redundant netværk. Planerne inkluderer en automatisk sikkerhedskopi. Dette inkluderer en masse avancerede sikkerhedsfunktioner i hver af dens planer.
 1. Kundesupport: Hostpapa forbliver bestemt ikke bagud, når det kommer til kundesupport. Du kan nå deres support via telefon, live chat og billetter. Supporten er tilgængelig døgnet rundt og tilbyder flersproget support. Webstedsmigrationerne understøttes fuldt ud. Du kan også benytte deres gratis 30-minutters træningssessioner. Hostpapa har en selvforsynende videnbase, der dækker de fleste emner.
 1. Yderligere funktioner: Med 3 planer for PHP tilbyder Hostpapa en lang række yderligere funktioner. Planerne har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Planerne har uovervåget båndbredde og inkluderer gratis domæneregistrering. Der er også indbygget andre funktioner såsom e-mail-hosting, e-mail-virusscanning, SpamExperts, installationsstøtte på over 400 apps.Hostpapa har en brugervenlig cPanel, analytisk support til websted, adgang til rå filer, Softaculous installationsprogram. Planerne er lige så velegnede til at bygge e-handelswebsteder.
 1. Webstedsopbygning: Hostpapa er en af ​​hostingplatformerne, der har tilstrækkelig support til at opbygge UI-rige websteder. Ved hjælp af PHP kan du effektivt integrere de indbyggede skabeloner, der leveres af Hostpapa.The webstedsbygger er inkluderet i planen og er enkel at bruge og tilpasse webstedsdesign. Dette understøtter avanceret HTML-redigering.HOstpapa webstedDu kan vælge design fra over 120 skabeloner.

Hent Hostpapa PHP Hosting

Hvilken PHP-hosting vi anbefaler?

Det er godt at vide, at du har en bred vifte af muligheder at vælge imellem til dit PHP-websted. PHP er et så stærkt sprog, det er lige så vigtigt at vælge en passende hostingløsning.

Alle ovenstående muligheder er perfekte PHP-hostingplatforme. Hver af dem har en unik kapacitet og forstår brugerkravet.

I tilfælde af, at der var en, jeg var nødt til at vælge, ville det være BlueHost, og der er flere grunde til dette.

BlueHost leverer høj ydelse, god oppetid, PHP-support, en bred vifte af sikkerhedsfunktioner og muliggør let webstedsudvikling. Desuden er dette en af ​​de mest budgetvenlige muligheder, der er tilgængelige, når vi taler om PHP-hosting.

Hvis du ønsker at tage dit første skridt i retning af PHP-hosting, er BlueHost værd at prøve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map