8 Steglista för att uppnå laddningstider under 1 sekund

I den här artikeln ska jag ge dig hur du kan förbättra din webbplatshastighet med 8 praktiska tips för bättre webbplatsresultat. Nu kör vi:


Har du undrat vad långsam sidhastighet (aka webbplatsprestanda) kan betyda för din webbplats och ditt företag? Sidhastighet påverkar de två viktigaste sakerna på din webbplats:

1. Sökmotorsrankning

Ända sedan Google tillkännagav 2010 att sidhastigheten kommer att betraktas som en faktor för sidrankningen letar webbplatsägare efter sätt att förbättra sidhastigheten.

Läs: Använd webbplatshastighet i rankning på webben

Ta en titt på denna trendrapport som tydligt visar en betydande ökning av intresset för sidhastighet:
trafik

Titta också på Brain deans video om hur webbplatsens hastighet påverkar rankningen.

Att köra en gratis SEO-revision på din webbplats är viktigt eftersom det kommer att ge värdefull insikt om din webbplats följer Googles bästa praxis för organisk ranking.

Om du inte kan optimera din webbplats för rangordning i Google bör du anställa SEO Expert eller ta online-utbildning.

2. Besökare

Ingen gillar att vänta på en sida som tar för lång tid att ladda. Detta gäller även för dina besökare. Om din sida tar för lång tid att ladda, kommer de att lämna din webbplats vilket leder till förlust av företag.

Vad betyder det att ha bra webbplatsprestanda?

Webbplatsprestanda tillsammans med sidhastighet är kritiska faktorer när det gäller optimering av sökmotorer. Det mest uppenbara skälet till att ha en bra sidhastighet är att ha bättre sökmotorrankning. Det är ju vad alla webbplatsägare syftar till.

Att ha en bra rangordning för sökmotorer innebär att du får fler besökare. Fler besökare innebär fler chanser att konvertera dem till kunder och växa ditt företag.

webbplats hastighet prestanda

För att öka antalet besökare och sökmotorens rangordning på din sida är det nödvändigt att du optimerar laddningstiden. För det kan du också prova hastighetsoptimeringstjänster från WP Buffs.

Vill du dela detta på din webbplats? Kopiera bara koden nedan!

Hur du påskyndar din webbplats prestanda (Infographic) av teamet på Hostingpill.com

’How

Källa: Hur du påskyndar din webbplats prestanda (Infographic)

Tips om webbplatsprestanda

1. Få en bra hosting-server

Få en bra hosting-server

Naturligtvis, om du inte har en bra webbserver, kommer inget av nedanstående steg att uppgå till någonting. Så det första du gör är att få en snabb server!

Och med snabbserver menar jag, den som använder SSD-enheter – eftersom de inte har rörliga delar kan de svara på en sidförfrågan mycket snabbare än traditionella hårddiskar.

Några av värdföretagen som använder SSD-enheter är: InMotionHosting, BlueHost & Dream.

2. Analysera din webbplats

Analysera din webbplats

Detta ger dig en utgångspunkt för att förbättra din sidhastighet. Detta hjälper dig också att identifiera de problemområden du bör fokusera på först.

Ett antal gratis verktyg finns tillgängliga för att analysera din webbplats, nedan är de mest populära:

PageSpeed ​​Insights: Anslut bara din webbadress och låt Google skanna din webbplats och föreslå områden för förbättring. Besök PageSpeed ​​Insights för att börja skanna din webbplats.

WebPageTest: Ett verktyg som ger dig omfattande information om din webbplats, till exempel tid för start av begäran, DNS-sökning, förstbyte etc. Det innehåller också ett vattenfallsdiagram som anger de olika stadierna i en HTTP-begäran som gjorts på din webbplats. För att skanna din webbplats med WebPageTest, gå till www.webpagetest.org/.

Pingdom-webbplatsens hastighetstest: Pingdom skannar din webbplats från flera testplatser. Det ger dig detaljerad information som laddningstid, prestanda insikter och förslag för att förbättra din sidhastighet. Gå till https://tools.pingdom.com/, anslut din URL och testplats för att börja skanna din webbplats.

Insats krävs: | Total effekt – Låg

3. Aktivera GZIP-komprimering

Med GZIP-komprimering kan du komprimera sidor innan du återger dem till dina besökare. Komprimerad sida är mindre i storlek och levereras snabbare. Om du inte är säker på om GZIP-komprimering är aktiverad på din webbplats kan du kontrollera det med ett enkelt verktyg som https://varvy.com/tools/gzip/

Insats krävs: | Total effekt – hög

4. Bildoptimering

Bildoptimering

Bilder är bra för din webbplats – det hjälper besökaren att visualisera ditt innehåll. Att ha bilder som inte är optimerade kan dock påverka webbplatsens sidhastighet negativt.

För att förbättra din sidhastighet ska du se till att du bara använder det erforderliga antalet bilder och rätt bildformat. Använd JPEG när det är möjligt, använd PNG annars.

Minska också din bildstorlek med hjälp av verktyg som Photoshop utan att minska kvaliteten för mycket. Mindre bildstorlek innebär snabbare nedladdning, vilket resulterar i bättre sidhastighet.

Besök Bildoptimering för att se en komplett lista över bildoptimering.

Insats krävs: | Total effekt – hög

5. Minimera och förminska

Delar av din webbplats som bilder, skript och CSS ökar antalet HTTP-förfrågningar som behövs för att ladda ner dem. Fler HTTP-förfrågningar innebär mer sidbelastningstid.

Minimera antalet HTTP-förfrågningar genom att minska antalet skript och CSS-element på din sida.

Använd ett verktyg som YUI Compressor (http://yui.github.io/yuicompressor/) för att förminska din CSS och Javascript-kod. Använd PageSpeed ​​Insights för att förminska din HTML-kod.

Insats krävs: | Total effekt – Medium

6. Använd CDN

Använd CDN

Content Delivery Network är ett enkelt sätt att leverera ditt webbinnehåll. Att använda ett CDN innebär att ditt innehåll distribueras till flera servrar runt om i världen.

När en HTTP-begäran för din webbplats kommer in levereras innehållet från en server som är närmast användaren, vilket resulterar i en snabbare sidhastighet.

Det bästa CDN-nätverket som jag använder är KeyCDN.

Du kommer definitivt se förbättring av webbplatsens hastighet när du har konfigurerat webbplatsen med ett CDN.

Insats krävs: | Total effekt – hög

7. Eliminera omdirigeringar

Varje gång din sida omdirigeras måste din webbläsare hoppa till en ny plats som letar efter resursen. Detta innebär att varje omdirigering lägger till väntetid för begäran och svaret. Detta kan öka sidans laddningstid betydligt.

Ta bort så många omdirigeringar som möjligt. Använd ett verktyg som https://varvy.com/tools/redirects/ för att kontrollera om din webbplats har omdirigeringar.

Insats krävs: | Total effekt – Medium

8. Placera JavaScript längst ner

JavaScripts kan leda till att din sid rendering uppskjuts. Att placera JavaScript på toppen innebär att dessa skript laddas först och därefter levereras ditt sidinnehåll. Detta kan öka sidans belastningstid betydligt.

För att undvika detta måste du placera din JavaScript längst ner på sidinnehållet. Detta gör att sidan synliggörs först för besökaren innan du analyserar JavaScript.

Använd ett verktyg som Gtmetrix för att kontrollera om du har något JavaScript som blockerar din sida från att återges.

Insats krävs: | Total effekt – Medium

Slutsats

Bra innehåll med bättre webbplatsprestanda är vad du behöver för din sökmotorranking, dina besökare och ditt företag. Att förbättra din sidhastighet och webbplatsens prestanda är inte en engångsaktivitet.

Du måste fortsätta optimeringsarbetet när du lägger till nyare sidor på din webbplats.

De sju tips som anges ovan är inte de enda, men det är en bra utgångspunkt för dig att börja förbättra webbplatsens prestanda.

Relaterade resurser:

Snabba upp din WordPress-webbplats med dessa 6 tips

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map